Da min fantasi blev opfyldt, del 1

I mange år, og igennem flere forhold har jeg altid haft frække fantasier. Fantasier der har rakt langt ud over det normale. Vi snakker alt fra incest, til voldtægt, aldersforskel, offentlige sager osv. Én bestemt fantasi som jeg dog flere gange har været tæt på, at opleve, men så alligevel langt fra har været: cuckolding – altså deling af kæreste/kone med en husven.

I flere forhold har jeg prøvet at liste forslaget ind, og to gange – med to forskellige piger har det været lige ved at lykkes. Det gjorde det bare ikke i sidste ende.

For to år siden, da jeg var 22 havde jeg en kæreste der var 6 år ældre. Hun hed Lisa og var en fræk lille blondine. Jeg troede virkelig, at det var den perfekte kæreste for mig. Den perfekte intime kæreste i hjemmet, men den frækkeste tøs udenfor det. Hun trak dog meget hurtigt i land, da jeg havde ytret mig omkring min cuckolding-fantasi.

Jeg var derfor meget nysgerrig da jeg blev introduceret for en ny kollega på fritidsjobbet. Hun hed Cecilie og skulle oplæres af mig – det kunne ikke blive bedre, og det udnyttede jeg fra dag et. Det gjorde hun også, for hendes uniform på jobbet var meget afslørende. Hun havde små korte sorte hotpants på, og den orange uniform t shirt, der lige var et nummer for lille, og afslørede nogle unaturligt store og faste bryster. Hverken kunder eller jeg kunne holde blikket fra hende.

Selv har jeg lidt af Alphahan udstråling. Jeg er meget maskulin, jeg er muskuløs, tatoveret og folk underkaster sig ofte omkring mig. Dette er dog falskt, for jeg er bisexuel, og yderst passiv og submissiv når det gælder mænd – det er der bare ingen der ved. Ej heller Cecilie.

Vi begyndte at små flirte allerede fra første vagt sammen. I starten var det meget uskyldigt. Vi testede vidst begge hinanden af, og inden for et par få vagter, var der tit berøring. Små smæk i numsen, kram og ellers bare et kropssprog der skreg “FLIRT!”.

Det udviklede sig til kontakt – non-stop. Vi var og er begge studerende, så jobbet er kun deltid. Derfor var det ikke nok, med de enkelte vagter om ugen. Vi begyndte at skrive på facebook, taggede hinanden i måske lidt for upassende ting, og sms’ede. Det udviklede sig til en smule ikke-så-uskyldig flirt, over snap-chat.

Da jeg efterfølgende skulle oplære Cecilie, var jeg meget nervøs, eller spændt er nok mere ordet. Jeg var spændt på, om det hele ville udvikle sig.

Jeg mødte op før tid, hilste på chefen og sendte ham hjem. Derefter stod jeg bare og talte sekunderne indtil Cecilie kom. Vi hilste, lidt akavet og det var tydeligt var vi begge spændte.

Hele vagten var ulidelig. Det var akavet, samtidig med at vi begge var spændte og liderlige. Efter 5 lange timer fik vi endelig fri, vi gik begge op i personalerummet og mit hjerte bankede derud af. Cecilie gik foran mig, og jeg lukkede døren efter os, og låste. Cecilie vendte sig så hun kiggede på mig, og gik baglæns. Langsomt, men med et blik der indikerede, at vi begge vidste hvad der skulle til at ske.

Jeg gik langsomt hen mod hende mens jeg kiggede på hendes solbrune lægmuskler, op til de flotte trænede lår, hofternes form som tydeligt kunne ses igennem hendes hotpants. Det var dråben, jeg kyssede hende. Blidt og langsomt til at starte med, men kun fordi jeg ville beherske mig. Jeg fik fat i hendes lange bølgede lyse hår, og tog godt fat og hev hendes hoved lidt tilbage.

Cecilie lod et lille støn slippe igennem hendes læber og jeg begyndte, at kysse hende blidt på kæben, fra venstre side, og helt hen til højre, derefter kyssede jeg ned af hendes hals. Mit lem dunkede, og mit hjerte bankede. Hvis jeg havde skulle sige noget, havde jeg nok kludret i det, så jeg lod bare munden arbejde. Jeg hev hendes orange t shirt henover hovedet på hende, der afslørede et par virkelig velformede og fyldige bryster, i en bh der så ud til at være ved at springe.

Jeg fortsatte mine kys ned af hendes bryster, og derefter ned af maven på hende. Cecilie begyndte at fnise og hviskede: “Min kæreste går aldrig ned på mig!” meget begejstret. Jeg nåede ned til navlen, som havde en piercing – som jeg også kyssede, og fortsatte derefter med endnu et kys, inden jeg nåede hendes hotpants.

Jeg kiggede op på hende, og Cecilies øjne lyste op. Det betragtede jeg som grønt lys og begyndte derfor, at trække ned i hendes helt stramme sorte hotpants. Jeg blev med det samme ramt af en sødlig duft. Det var en slags syntetisk jordbær.

Da de kom langt nok ned kunne jeg se, at Cecilie ikke havde nogle trusser på. Det tændte mig bare endnu mere! Jeg overvejede et øjeblik om jeg ikke bare skulle droppe oral og presse pikken direkte op i hende. “NEJ!” tænkte jeg – hun skal forkæles og jeg skal virke som en rigtig præmietyr!”. Jeg hev hendes hotpants helt ned, og da Cecilie havde trådt ud af dem, trykkede jeg hende på maven, som en indikation på, at hun skulle ligge sig på bordet.

Da hun lagde sig, kunne hun sprede sine ben og jeg måtte lige nærstudere. Cecilies fisse var den flotteste jeg nogensinde havde set! Det var en lille pink stribe, med små skamlæber og den så helt “lukket” ud. Jeg begyndte at slikke langsomt nedefra og op – igen og igen, hun nød det kunne jeg se hendes lille klit. Cecilie havde en vag men sød smag, hvilket overraskede mig, da min egen daværende kæreste var mere syrlig.

Jeg gentog min måde at slikke på, i forholdsvis lang tid. Jeg ligger mærke til hver en bevægelse hun laver. Cecilie var meget følsom omkring klitten, så der holdte jeg tungen væk fra. Jeg begyndte derfor, at lade min tunge gå lidt på opdagelse. Først kyssede og slikkede jeg skamlæberne, derefter lod jeg tungen penetrere så meget som muligt, og derefter begyndte jeg på cirkulære bevægelser rundt om klitten.

Smagen var fantastisk, og gjorde at jeg bare ignorerede at min kæbe og tunge blev øm. Jeg førte en finger hen til åbningen og pressede ind. Fissen var lille OG stram! Jeg var i den syvende himmel, og måtte forsigtigt kæmpe lidt med, at lave de bevægelser med fingeren jeg gerne ville lave. Jeg prøvede at lave “kom hid”-bevægelse med fingrene, men der var simpelthen ikke nok plads. Jeg lod derfor fingere gå ind i fissen og derefter ned, så den gned langs skillevæggen mellem fisse og røv. Det satte et spjæt i Cecilie, og hun begyndte at stønne “Ja DER!” og min finger begyndte at arbejde i en fast rytme, der gradvist blev hurtigere og hurtigere ca. hvert 10. sekund.

Samtidig begyndte jeg, at slikke hende rundt om klitten. Cecilie stønnede, og jeg begyndte at penetrere hurtigt ind og ud med fingeren. Min underarm begyndte at syre til, men jeg fortsatte og det gav pote en 15-20 sekunder efter jeg egentlig ville være stoppet af udmattelse.

Cecilie begyndte at ryste, mens hun lod til at holde vejret. Hun krampede imens fissen strammede sig om min finger. Jeg prøvede at tælle hvor mange gange hendes mave trak sig voldsomt sammen, men mistede hurtigt overblikket, og trak langsomt fingeren ud selvom fissen havde godt fat om min finger, og fik den ud.

Jeg lænede mig lidt forpustet indover hende, og kyssede hende intimt, hvilket hun gengældte. Så kiggede vi lidt på hinanden, og jeg stirrede bare ind i hendes smukke blå øjne. Nu begyndte Cecilie pludselig ret febrilsk, at slikke mig rundt om munden. Det gik op for mig, at hun slikkede sin egen væske af. Det tændte mig helt vildt – hvor var det bare frækt og forbudt!

“Nu er det vidst din tur til at gøre gengæld” sagde jeg så charmerede jeg kunne, for at skjule min liderlighed. “I hvilken stilling vil du have mig?” spurgte Cecilie flirtende.

Bare for at teste hende af, sagde jeg: “liggende på ryggen på bordet, med nakken ud over kanten”. “What?!” udbrød Cecilie. “Gør som der bliver sagt!” beordrede jeg. Cecilie så meget tilfreds ud, da hun fik ordren, og gjorde som der blev sagt.

Hun lagde sig og brysterne i bh’en strittede så meget, at jeg var sikker på de var fake. “Nå frem med pikken skatter” sagde Cecilie med hovedet ud over kanten.

Jeg tog fat i fronten af min t shirt og hev fronten henover hovedet og bagover, så t shirten stadig var på mig, men afslørede min torso. Derefter trak jeg ned i mine shorts og bokseshorts og afslørede min pik på 18 centimeter. Den stod ud i vejret, ligeså glatbarberet som Cecilie var forneden. “Uuuhhh” sagde Cecilie begejstret og åbnede op da jeg placerede den en centimeter fra hendes mund.

Jeg holdte den lidt der, og Cecilie begyndte at række tungen ud for at nå. Jeg lod hendes tunges spids lege lidt med pikhovedet.
Spidsen kørte rundt om åbningen på pikken, indtil jeg pressede den ind i munden på Cecilie. Varmen pulserede ind igennem lemmet på mig. Jeg kørte den så langt ned jeg kunne, indtil hendes hals sagde nej. Jeg nåede næsten halsvejs før Cecilie gaggede.

Jeg trak ud og klaskede pikken ned i ansigtet på Cecilie, hvilket fik hende til at fnise, også bad jeg hende åbne op igen. Det gjorde hun så, og nu skubbede jeg min pik ret aggressivt ind, så hun gaggede igen. Jeg trak nu kun lidt ud, mens hun suttede og slikkede og afbrød hende så ved, at presse den så godt i bund jeg kunne. Cecilie kunne lige tage lidt over halvdelen, også ikke mere før jeg måtte trække tilbage.

*Brrrrrrrrrrrr*Brrrrrrrrrr*Brrrrrrrrrrrrr lød det fra hendes ting, der lå på stolen ved siden af bordet. Cecilie kiggede, og da hun så hvem der ringede rejste hun sig op med det samme og tog telefonen. “Hej skat” sagde hun. Hun lyttede efterfølgende og svarede: “Nej jeg har fået fri, jeg sidder bare og slapper af oppe i personalerummet”. Derefter lyttede hun noget mere. “NU?!” udbrød hun og kiggede på mig med store øjne, og gik derefter panisk i gang med at samle alt sit tøj og sagde “giv mig lige et øjeblik”. Hun lagde på, og hviskede panisk “Anders er her nu!”. Cecilie spænede ud på toilettet, med alt sit tøj for, at tage tøj på, og jeg skyndte mig at åbne et vindue og få t shirt og shorts ordentligt på.

Et halvt minut senere bankede det på døren, og jeg gik hen og åbnede og satte mig akavet tilbage på stolen. Jeg placerede en albue i bordet, og tog hånden op til ansigtet der var vendt mod Anders, for at skjule så meget af min rødmen fra akten som muligt.

Vi hilste hurtigt og var derefter bare meget akavede og efter hvad der lod til at være 100 år, kom Cecilie endelig ud. Det var slet ikke til at se, at hun havde gagget på min pik for få minutter siden. De kyssede, og sagde farvel: “Vi ses, Christian” sagde Cecilie som om intet var sket og gik med kæresten.

Da de var gået og jeg havde låst døren måtte jeg spille pik ude på toilettet med porno på telefonen, hvilket var en sørgelig trøstepræmie. 10-15 minutter senere fik jeg en besked fra Cecilie: “Det må du virkelig undskylde!!! Det var ikke meningen at han skulle dukke op – jeg lover jeg nok skal gøre op for det! Promise!”

“Hvordan vil du gøre op for det?” svarede jeg. Jeg fik ikke et svar med det samme, så jeg spillede færdigt og tog hjem til min egen kæreste – Lisa. Hun var også en lille blondine ligesom Cecilie, men hun var blevet ligeså ligeglad med sex med mig, som jeg var med hende.

Jeg havde allerede besluttet mig for, at pjække fra skole næste dag, så jeg sad oppe det halve af natten og spillede spil, så lidt porno osv.
Min mobil vibrerede lidt over 2 om natten. Det var Cecilie der svarede: “Jeg vil lade dig gøre alt hvad du ønsker ved mig, næste gang muligheden byder sig 😉 “.

Jeg blev simpelthen for nysgerrig til, at holde igen, så jeg måtte svare med: “Hvad mener du, når du skriver ALT?”.

“Det jeg siger – ALT! 😉 ” svarede Cecilie. Det virkede som om der ikke blev taget højde for mine perverse sider, så jeg måtte lige afprøve nogle idéer og lure hendes reaktion.

Mig: “Så hvis jeg vælger at kneppe dig, som om jeg voldtog dig – hårdt og brutalt, så er det fint?”
Cecilie: “Ja”
Mig: “Så der er ingen grænser overhovedet?? ”
Cecilie: “Jeg har sagt alt! Hvis det ikke lige er mig eller gør ondt må jeg jo bare fortryde hvad jeg har sagt ja til, men ikke desto mindre må du gøre alt 😉 “
Mig: “Er der tidsbegrænsning på hvor lang tid du er min ejendom så?

Det endte med, at vi aftale, at to uger fra den nat, der ville vi begge have en weekend for os selv. Min kæreste Lisa skulle til en barnedåb med noget familie i England, og Cecilies kæreste skulle på “mandetur” i Sverige med drengene.

De to uger føltes som en evighed. Mine planer blev også vildere, nok motiveret af den kedsomhed og spænding der kom under den lange ventetid.

I starten tænkte jeg noget voldtægtsscenarie, bare voldsom sex hvor jeg ville være alt for vild ved hende. Derefter tænkte jeg, at det ville vare en weekend, så måske skulle jeg tænke “ud af boksen”. Hvad nu hvis jeg skaffede nogle flere mænd? Det var jo netop hvad jeg altid havde fantaseret om!

Jeg oprettede profiler på alle hjemmesider der lod til, at have sexsøgende mænd. Jeg beskrev scenariet for dem der spurgte, eller lod til at være potentielle kandidater: At det var en engangsfornøjelse i weekenden, der ville inkludere en sød og fræk blondine der skulle have fornøjelsen af, at være mit og deres sexdukke.

Der var en god håndfuld hvor interessen var gensidig. En del af dem var ligesom jeg – muskuløse og tatoverede, og det var dem jeg helst ville have med, der var dog lidt problemer med når man pludselig skulle i personlig kontakt.

Det endte med, at én fyr på 32 år, der var yderst trænet, og en smule tatoveret gerne ville mødes for at aftale nærmere. Det var helt i orden med mig, og han var også indforstået med, at jeg havde en kæreste, så at det skulle være på en café eller lignende.

Vi mødtes om torsdagen inden weekendens vilde oplevelse. Det var på en café tæt på indre by, der hilste vi og til trods for min frygt, så var der rigtig god kemi lige fra starten. Jeg havde nemlig været lidt nervøs for, at det ville blive akavet, eller miste effekten af frækhed – hvis det blev lidt for koldt det hele.

Han hed Martin og spurgte med det samme, indtil det hele. Han fik også alt info, omstændighederne og historien. Han fik set nogle billeder af Cecilie, som jeg fandt på nettet, og så var han solgt. Han spurgte hvordan det hele skulle foregå.

Desværre var dette første gang jeg skulle planlægge sådan et scenarie, så jeg var ikke helt klar på hvordan det skulle foregå. Han foreslog selv, om han måtte stå for arrangementet så, da han havde lidt mere erfaring med den slags. Jeg nikkede.

Martin foreslog, at jeg skulle tage imod Cecilie alene. Vi skulle hygge og kneppe, og så skulle Cecilie introduceres for hashkage, hvis hun ikke har haft prøvet det før. Når så hun var godt ramt, så skulle hun forføres og klargøres til mere end én.

Derefter skulle hun drilles og fristes omkring flere mænd, f.eks. at de bare kunne invitere nogle flere (som Martin kendte) eller hvis Cecilie ikke var så oplagt, så i det mindste bare invitere til “hyggeaften” som så skulle udvikle sig. Jeg var helt og aldeles frisk på den idé.

Jeg gik fra det møde meget positiv og enormt spændt. Fredag formiddag fulgte jeg Lisa til lufthavnen, sagde farvel og vendte straks snuden hjem ad. Jeg stoppede forbi en fakta lige ved hjemmet, og købte en masse mad og drikke. Jeg havde tidligere bestilt glidecreme og kondomer fra nettet, som jeg tog op på posthuset og hentede. Hjemme i stuen gik transformationen i gang.

Jeg har en 3-værelses lejlighed med en meget stor stue. Den har en stor chaiselong sofa, et lille stuebord, spisebord med stole og et stort tv med alt til, for at kunne hygge maksimalt. Fordi jeg tidligere med venner har holdt filmaftener, så har jeg sørget for, at kunne have folk forbi til overnatning. Jeg havde derfor en dobbeltmadras og en enkeltmandsmadras. Stuebordet blev fjernet, og madrasserne blev lagt ud, så der var et kæmpe areal med underlag.

Martin ringede imens jeg rykkede lidt rundt. Han spurgte om det var sikkert, at komme forbi. “Ja det er sikkert, du kommer bare Martin”. 20 minutter senere ringede det på døren. Martin kom ind med en flyttekasse, en pose og et smørret smil…

“Så har I og vi lidt at hygge med” derefter gav han mig en nettopose med noget indhold. Jeg kiggede ned i flyttekassen, og der var alt. Dildoer, håndjern, buttplugs, glidecremer, kondomer, halsbånd med snor, vibratorer og en masse til at spænde et menneske fast med. “Du øh, jeg har tænkt på noget. Hvad med at du får en nøgle til opgangen, så kan jeg liste ud i entréen og åbne døren” foreslog jeg. Martin nikkede og jeg fiskede lige reserve-bundtet ud af skabet i entréen. Derefter gik han igen.

Det blev lige smidt ind under spisebordet, som blev flyttet til siden. Jeg kiggede i posen og der var hashkage som blev smidt i køkkenet og nogle forskellige piller – det hele blev gemt lidt væk.

Nu var det hele klart og jeg skrev derfor til Cecilie: “Nu er det hele klart”. Hun ringede lige bagefter og spurgte: “Hvornår må jeg komme?”.
“Med det samme selvfølgelig” grinte jeg. Hun var helt klar, men ville lige tage et bad for en sikkerheds skyld. Hun lovede at være her inden for en time.

Jeg sad bare, og onanerede lidt for at få tiden til at gå, og for at være så opstemt som muligt. Præcis en time senere ringede det på døren.
Jeg lukkede hende ind, og åbnede døren. Jeg bor på 4. sal, så der er et stykke op.

Let forpustet kom en meget velduftende og flot Cecilie ind ad døren. Hun havde en taske med, med tøj og tilbehør, så hun kunne være på weekendophold. Hun kom ind med sin dunjakke, helt stramme bukser og nogle flotte støvler. Hun skulle til at tage jakken af, men jeg tog fat om hende og kyssede hende.

Vores læber ramtes og forblev sammen i lang tid. Vi snavede længe, og til sidst tog hun jakken og det meste af tøjet af. “Får jeg en rundtur?” spurgte hun. Det fik hun så, vi startede ud i køkkenet, derefter ind i stuen, hvor hun hurtigt kommenterede opsætningen med: “Jeg kan se vi skal være i stuen”. Derefter fik hun soveværelset at se, og derefter kontoret efterfulgt af toilettet.

“Du kunne bare være gået i bad her” sagde jeg. “Så havde jeg også haft rig mulighed til, at ringe til alle de mænd der er inviteret forbi”.

“What?!” udbrød Cecilie. “Du laver vel sjov med mig?” sagde hun lidt suspekt. “Nej, jeg har samlet Københavns mest liderlige mænd, der sammen med mig selv – skal bruge dig det meste af weekenden”. Jeg sørgede for, at lyde så åben og let omkring det, så det kunne tolkes som en joke eller som alvor.

“Ej det ville være mega nederen hvis du havde” sagde hun lidt bedrøvet. Lidt med en “FUCK NOGET LORT”-tankegang, spurgte jeg: “Hvorfor?”.

“Hmmm jo ser du…. Jeg havde sådan lidt håbet at det her måske førte til noget mere….” sagde hun lidt genert.

Jeg valgte at være bestemt og dominerende, som folk alligevel fortolker mig som og sagde: “Jeg forventer da klart, at du er min efter det her. Dertil skal det dog lige siges, at hvis du skal være min kæreste, min ejendom og min sexslave – så skal du absolut deles med andre”. Igen sørgede jeg for, at de sidste kunne tolkes på forskellige måder.

Jeg gik ind i soveværelset og skiftede til shorts og tank top, mens Cecilie gjorde sig til rette i stuen. “Du har et rigtig flot hjem” sagde Cecilie da jeg kom gående ind i stuen. Hun var i gang med selv at skifte til en bodystocking og jeg frøs fast da jeg så det. Splitter ragende nøgen, smed hun en sort bodystocking på, der sad på hele kroppen, men afslørede alt.

“Wow…..” nåede jeg at sige, inden hun lidt genert spurgte: “Too much??”. “Slet slet ikke – just right!” fik jeg konstateret, og det samme gjorde en synlig bule i mine shorts.

“Jeg tænkte lidt, at det her skulle være min uniform igennem weekenden – lige nu fortryder jeg lidt den tanke. Det er flovt” sagde hun.

Jeg gik bare hen til hende, tog fat i håret på Cecilie. Derefter tog jeg armen under hendes baglår og løftede hende op på spisebordet. “Du skylder vidst mildest talt en omgang” sagde jeg mens jeg straks hev min stive pik frem.

Cecilie nåede ikke engang, at reagere inden jeg bare pressede pikken ind i hendes halvåbne mund. Jeg elsker lyden af mund og hals der samarbejder for at yde. Jeg placerede en hånd på Cecilies ene pat og greb ret hårdt fat. Brystet var stort, fast men ikke så hårdt, at jeg troede det var silikone.

Nu tog jeg fat i begge to, og begyndte så, at kneppe Cecilies mund. I starten tog hendes mund kun halvdelen af min længde. Jeg blev simpelthen for liderlig til, at tage hensyn, så jeg begyndte aggressivt at pumpe endnu dybere, og holde den dér, mens Cecilie kæmpede for ikke at gagge.

Der ville ikke vare længe før jeg sprøjtede sæd, så jeg fortsatte ivrigt. Jeg kunne høre, at Cecilie kæmpede usædvanligt meget. Det var nok fordi hun lå med hovedet ud over kanten. “Vend dig om på maven” sagde jeg bestemt, og hun adlød. Jeg tog fat om baghovedet på hende, da hun skulle til at sige noget, og afbrød hende med mit penetrerende lem.

“Det sidste jeg er interesseret i lige nu Cecilie, er at høre dig snakke” fik jeg fremtvunget under mine støn. Nu kunne jeg mærke orgasmen var på vej. Der startede en varme nede omkring prostaten som langsomt bevægede sig op igennem lemmet, mens jeg satte de sidste men hårdeste stød – dybt i munden på Cecilie.

Jeg brummede først, og derefter stønnede jeg mens orgasmen ramte spidsen af min pik, og sprøjtede sperm. Min overkrop blev nærmest presset ned over Cecilie, mens jeg pressede mit lem så dybt som muligt. Et fast greb om Cecilies hoved der gjorde, at selvom hun prøvede at presse sig væk med begge hænder – kom hun ingen vegne.

Da sidste spjæt var kommet nede fra min underliv, gav jeg endelig slip. Cecilie farede tilbage på bordet og gispede efter vejret. Savltråde ud over det hele, hun hostede lidt og hev efter vejret imens – frækt syn.

Da jeg ikke ville efterlade hende helt akavet på bordet, ventede jeg lige et øjeblik til hun havde fået vejret. Derefter tog jeg mildt fat i hendes hår igen, og førte hende ned til min pik. “Kan de se et rod du har efterladt? Du bliver lige nød til at rengøre efter dig selv”.

Først blev der slikket rundt om min semi stive pik. Alle spor af savl slikkede hun i sig igen, derefter trak hun selv min pik op og tilbage og slikkede og sugede blidt rundt om pikhovedet. Da hun var færdig kiggede hun spørgende op, og jeg nikkede.

“Er det så min tur nu?” spurgte hun. “Din tur? Søde, den her weekend er udelukkende afsat for min skyld – ikke din. Nu skal vi have noget at spise”.

Cecilie smilte frækt til det svar og spurgte: “skal jeg så blive i denne mundering eller skal jeg skifte?”. “Jeg vil faktisk gerne have du skifter til noget mere hyggeligt”. Hun tog sin bodystocking af, og smed en stram t shirt på, og et par små trusser der ikke dækkede meget.

Vi gik i krig i køkkenet, og lavede noget rigtig god mad. Hele processen var fyldt med sjov og flirt og jeg fik sneget et spørgsmål ind, om hun havde prøvet hash før. Hun sagde nej. Jeg kørte lidt på stoltheden ved at drille hende lidt omkring dét, at være uprøvet i den verden.

Hun afslørede selv, at hun havde været ved at prøve det, men at forholdene bare ikke var kontrolleret nok. Jeg afslørede så, at jeg havde hashkage, hvis hun havde mod på at prøve. “Hvad er det værste der kan ske?” spurgte jeg, som en ulv i forklædning.

“Ja du kunne jo invitere Københavns mest liderlige mænd til at prøvekøre mig” svarede hun kækt. “Hvis jeg gjorde, er det vel også noget jeg har ret til – du er jo min ejendom henover weekenden, ik sandt” svarede jeg.

“Do your worst” sagde hun udfordrende og gik ind i stuen. Hun fik det største stykke, og jeg lod som om jeg spiste noget af den inden jeg kom ind. Hun lod slet ikke mærke til størrelsesforskellen, og spiste sin. Derefter lagde vi os ind i stuen og satte film på. Det var blevet mørkt udenfor, så stemningen var perfekt. Jeg satte striptease på med Demi Moore, bare for at være så meget i stemningen som overhovedet muligt.

Efter 30-40 minutter var vi stadig ikke påvirkede, og Cecilie konstaterede at det sgu nok var en fuser med det kage der, eller at hun bare havde en høj tolerance. Jeg tvivlede nu, og tænkte, at vi lige gave det 30 min mere.

Rigtig nok, så en time efter indtaget, begyndte det at sejle lidt for kære Cecilie. Jeg begyndte at kæle med hende. Små kys, berøringer og små bid rundt omkring. “Mmm jeg elsker når dine hænder glider over min hud” stønnede Cecilie.

Jeg tænkte, at hun skulle være så liderlig og rundt på gulvet som muligt, inden jeg tog kontakt til Martin. Jeg gik derfor ned på Cecilie igen. Jeg fik smagt hendes velsmagende fisse endnu engang, og det smagte bedre end første gang. Hun var også, så våd, at det næsten løb ned ad hende.

Jeg valgte derfor, at afbryde og gik hen til flyttekassen og hev lidt massageolie op derfra. Cecilie var på det her tidspunkt så påvirket, at hun ikke rigtig lagde mærke til flyttekassen. Jeg bad hende ligge sig på maven, og smurte massageolien ud på hendes ryg. Mine hænder cirkulerede rundt om hendes skulderblade og ned mod balderne. Jeg stoppede dog lige inden røven, og kørte dem op igen.

Efter en god 20-minutters omgang, mumlede og stønnede Cecilie kun. Jeg bevægede mig derfor ned til balder og baglår. Jeg var blevet lidt træt i armene, og brugte derfor én arm af gangen. Det gjorde også, at jeg kunne tage min telefon op med den anden.

“Klokken er 22.19 – det er ved at være på tide at tage kontakt til Martin” tænkte jeg. Jeg smed en SMS der sagde: “Hun er så klar som hun kan blive, get over here ASAP”.

“Er hun klar til den helt store tur eller kun mig?” svarede han igen øjeblikkeligt.

“Kun dig” svarede jeg.

“Cecilie!” kommanderede jeg så højt og bestemt, at det gav et sæt i hende. “Tag din bodystocking på igen!” beordrede jeg. Hun gjorde som der blev sagt, dog noget omtumlet. Hendes øjne var også en smule blodskudte. Det var dog tydeligt, at høre og se, at hun var særdeles liderlig. I mellemtiden tog jeg et blindfold frem, og et håndled og ankel restraints frem fra kassen. Derefter gik jeg hen til hende med det.

Hun begyndte at rage på mig. Med magt tog jeg fat i hende og kastede hende ned på madrassen. Hun nåede ikke engang at reagere, før jeg gav hende sit blindfold på og sine restraints – derefter vendte jeg hende, og rev bodystockingen lidt itu ved skridtet.

Cecilie lå nu face down – ass up, og ude af stand til at se, eller røre sig. Jeg fiskede min pik frem, og placerede den lige ved indgangen til Cecilie’s fisse og pressede i bund, i et enkelt hug. “Ååårhhhhh” udbrød Cecilie mens det lød som om det hvide blev vendt ud af øjnene på hende.

“Det har du ventet længe på, hva?!” Spurgte jeg. “JA!” pev Cecilie i takt med, at jeg begravede min pik i hende igen. Jeg ville på intet tidspunkt være for hurtig. Jeg skulle ikke nå at sprøjte sperm, inden Martin dukkede op.

Det var sååå frækt, at se min pik forsvinde ind i Cecilie. At se hvordan min pik gled ind, så skamlæberne blev strukket. At se hvordan fissen prøvede at beholde min pik, når jeg trak ud igen. Hendes støn var det bedste! Hun gispede nærmest når jeg trak ud, og stønnede når jeg trykkede i bund.

“Hvor meget pik vil du have i nat?” Spurgte jeg.

“Rigtig meget!” mumlede Cecilie.

“Så du har ikke noget imod det, hvis vi får gæster?” Spurgte jeg drillende.

Cecilie svarede ikke, men stønnede blot i forbindelse med mine stød.

Efter hvad der føltes som kun 5 minutter i himlen, lyste min telefon med en besked. Jeg havde ingen fornemmelse for tid og ville ikke stoppe med Cecilie, før jeg kom i tanke om, hvad det kunne føre til.

Jeg trak mig ud af en Cecilie der tydeligvis der virkede skuffet. Jeg satte noget musik på i stedet for tv og skruede lige en smule op – så der ville kunne blive listet rundt, uden at Cecilie fik mistanke.

Jeg listede nøgen hen til hoveddøren, trak op i håndtaget så låsemekanismen var helt stille. Jeg åbnede og der stod en Martin og en anden mand. Jeg fik lige hurtig en fornemmelse af, at blive ydmyget da de dukkede op to mænd, da jeg kun var gået med til én gæst – nemlig Martin. Eftersom jeg stod lidt skjult bag døren trådte de begge bare uhindret ind.

Jeg var dog lidt imponeret af, at se to mænd i shorts og t shirt være klar over, hvordan tingene skulle håndteres. De havde nemlig begge taget deres sko af, og gik med dem i hånden. “Ingen vej tilbage alligevel, så de må bare være to” tænkte jeg.

De var begge ret trænede. Det kunne ses på arme, skuldre og lægmuskler da de kom listende ind. De var også begge to lige omtrent min højde. Martin var i øjenhøjde med mine 1.82cm og den fremmede var lige en smule højere, ikke mere end 3-4 centimeter.

Vi listede alle ind til en Cecilie der vrikkede en smule med røven og mumlede. Jeg ville have introduceret, men det var vidst ikke lige tidspunktet. Martin trådte i karakter med det samme, smed sine shorts stille og afslørede en pik – også på min størrelse, dog med undtagelse af, at han var omskåret.

Det var pludselig meget anderledes, at være tilstede under cuckolding, end at se det på nettet. Det var lidt akavet og ydmygende – men min krop var vild med det.

Martin knælede bag Cecilie, som udbrød: “ENDELIG!”. Derefter placerede han sin pik ved hendes klit, kørte den lidt op og pressede derefter ind. “ÅÅÅÅÅHHHH” udbrød hun denne gang. Martin tog fat om hofterne på Cecilie og begyndte i en fast tempo – det var ingen opvarmning. Det var så heller ikke nødvendigt.

*klask*klask*klask* lød det, hver gang hans hofter ramte hendes røv. Den fremmede mand begyndte også at snige sig ud af sit tøj. Det observerede jeg lidt ud af øjenkrogen.

Han var meget tatoveret, og ret bredt bygget. Pikken var også det samme som min og Martins, så vidt jeg kunne se, dog en smule tykkere.

“Åhh du knepper så godt, Christian!” stønnede Cecilie mens Martin pumpede i et skiftende tempo. “Åhh jeg kommer snart!” stønnede Cecilie. Martin fortsatte sit tempo, men vendte sig mod os, flexede sin bicep, og så vendte han om – og rejste sig op på sine fødder. Han stillede sig som i doggystyle, bare oven på Cecilie.

Det var som om det øjeblikkeligt startede hendes orgasme. Cecilie startede at skrige, højt for hver gang Martin kom i bund, og lidt lavere når han var ude. Nu begyndte han selv, at pumpe ret heftigt. Han begyndte selv, at stønne ret højlydt – heldigvis synes jeg selv det lød som mig.

“AAaaaaahhhhh!!!” lød det fra Martin mens han spjættede lidt, og kom dybt ned i fissen på min kommende kæreste. Han trak sig med det samme, hvilket gjorde, at han dryppede lidt sperm ned på Cecilies røv og tog et skridt tilbage.

Nu bankede mit hjerte! “Ville hun finde ud af noget nu?” tænkte jeg. Den fremmede tog straks over, knælede mellem hendes ben og pressede forsigtigt sit lem ind i hvad der må være en klistret våd fisse. Da pikken penetrerede Cecilie, blev en smule sperm klemt ud, som løb i en lang snor ned på dynen.

Den fremmede begyndte at kneppe hårdere end Martin havde gjort. Han lænede sig ind over en stønnende Cecilie, der overhovedet ikke havde virket mistænksom op til dette punkt.

“Kan du godt lidt fremmed pik?” spurgte manden. Cecilie blev stille, og så ud til at hendes krop stivnede lidt. Nu tog han fat i håret på hende med én hånd, den anden hånd holdte hende under kæben, hvortil han så gentog: “Kælling! Kan du godt lide fremmed pik?!”

Cecilie afbrød sine støn for at sige: “……. J-j-ja åhhhhhhh”. “Sig tak til din kæreste for at skaffe dig fremmed pik!” beordrede han.

“TAK CHRISTIAN!” skreg hun ned mod dynen mens han begyndte at kneppe hende rigtig hårdt. Jeg begyndte straks at onanere til synet, og det jeg hørte. Det var nærmest for godt til, at være sandt.

“Hun er for liderlig til at bekymre sig om andet end sine lyster lige nu” hviskede Martin. “Hvor er de piller jeg gav dig?” spurgte han bagefter. Jeg viste ham ud i køkkenet, hvor de lå, han tog en og gav også mig en. Jeg må have set lidt spørgende ud, for han svarede: “Det er bare Cialis – det’ ligesom Viagra, bare stærkere”. Jeg tog den så.

“Du – jeg skal lige høre dig om noget” sagde Martin og fulgte op med: “Er du egentlig en gavmild kæreste, eller en hanrej?”. Jeg var lidt i tvivl om hvor han ville hen med dette, så jeg spurgte: “Hvad er en Hanrej?” velvidende om hvad det var.

“Det er en mand der nyder, at hans kone eller kæreste er utro, og finder nydelse i ydmygelsen. Til dels er mange af dem som regel bisexuelle” svarede den erfarne Alfahan.

Jeg måtte lige overveje mit svar. Imens kunne jeg høre Cecilie stønne og blive talt ned til, mens hun blev kneppet af en fremmed mand inde i stuen.

“Jeg tror jeg er begge dele – til tider er jeg yderst dominerende og andre gange er jeg underdanig som bare fanden” var hvad jeg kunne komme til, mens jeg stod nøgen i et køkken med en anden nøgen mand.

“Første ladning skal altid bare overståes, derefter kører jeg i en evighed” sagde Martin og klappede mig på skulderen, mens han rendte ind i stuen til Cecilie og den fremmede mand.

Den fremmede stoppede da Martin gjorde signal til det. De gik så i gang med at løsne Cecilies restraints, men blindfoldet blev på. Martin satte sig i sofaen og førte Cecilie, der på alle fire – måtte kravle, hen til pikken. Den var semi stiv, og hun fik den i munden med det samme.

Derefter besprang den fremmede Cecilie bagfra. Synet af to mænd, i hver sin ende, på en lækker blondine iført bodystocking var fantastisk!

Jeg begyndte selv at spille pik til synet. Jeg kan ikke helt forklare det, men stemningen gjorde lidt, at jeg følte mig submissiv. Jeg følte lidt, at jeg ikke havde ret til at kneppe Cecilie længere. I og med, at hun underkastede sig to fremmede, virkede det som om hun fravalgte mig. På en eller anden mystisk måde, synes jeg det var super frækt. Jeg nærmede mig klimaks flere gange, men stoppede inden jeg sprøjtede.

Nu begyndte den fremmede, at pumpe hårdere. Så hårdt at Cecilie måtte tage Martins nu helt stive pik ud af munden. “Ahh åhh åhh” lød det fra Cecilie, i takt med de hårde stød fra den fremmede. “Hvor vil du have hans sperm, kælling?” spurgte Martin nedladende.

“P-please sprøjt i mig” tiggede Cecilie. “Er du på pillen?” spurgte den fremmede. “J-j-ja jeg…” sagde hun, og blev afbrudt af Martin: “Du skal bare svare kort og kontant”.

“Nu skal du fandme få!” sagde den fremmede der tog hårdt fat i Cecilies hår igen, som fik hende til at skrige. Nu begyndte den fremmede at pumpe løs, hårdt og hurtigt. Han prustede imens, og han var begyndt at blive lidt svedig.

Cecilie stønnede mens Martin skiftevis sad og spillede og klappede pikken ind i ansigtet på Cecilie. Den fremmede nærmede sig tydeligvis klimaks, og det kunne selv Cecilie fornemme. Hun begyndte nemlig at tigge ham, om at sperme i sig. “Please fyld mig med sperm!”, “Jeg vil have den nu, please giv mig din sperm!”, og “Må jeg ikke godt få din sperm” var de ting jeg husker hun sagde.

Han sluttede af med nogle enkelte hårde stød, med lidt mellemrum imellem dem, inden han begravede både pik og sæd i hende. Han brølede nærmest, som en olm tyr. Han trak sig efterfølgende, yderst langsomt, som om han forsigtigt ville sørge for, at der ikke blev spildt en eneste dråbe.

Martin rykkede lige Cecilie lidt til siden, da den fremmede havde trukket sig helt og sat sig ved spisebordet. “Kom hen og lig dig på ryggen foran mig, med hovedet mod mig” beordrede Martin mig. Jeg gjorde som der blev sagt, mens Cecilie var afventende på alle fire.

Jeg lagde mig, nøgen, på madrassen med hovedet mod sofaen hvor Martin sad, lige et stykke fra sofaen. Herefter lænede han sig hen og guidede Cecilie ind over mig, så hun var på alle fire over mig, med fisse og røv over mit ansigt. Lidt klodset fik Cecilie placeret sig. Duften fra hende var forførende!

Jeg prøvede få en lidt bedre vinkel for at se hendes fisse, men inden jeg kunne kom Martin knælende ned, ind over mig og førte sin stive pik mod Cecilies fisse. Den blev kørt op og ned af skamlæberne, og jeg kunne se det hele nede fra.

Vinklen gjorde det hele så meget frækkere. Cecilie kom med et meget lavt støn da Martin penetrerede, der var dog noget i hendes støn der fik hende til at virke meget mere underdanig end forventet.

Martin gled langsomt ind og ud. Ved hver bevægelse kom der en lyd der indikerede at Cecilie havde en meget sjasket og sædfyldig fisse. Der var ikke noget sperm der dryppede ned på mig, hvilket jeg egentlig betragtede som lidt heldigt. Selvom det måske var formålet, og jeg egentlig ikke havde haft noget imod det.

Jeg må dog indrømme, at jeg lidt håbede på, at de ydmygende aspekter i denne leg ville tage til. Jeg kunne dog ikke finde ud af, om det skulle være i bisexuel forstand eller om jeg bare ville ydmyges igennem Cecilie.

Fra min underlige placering, med mine underlige tanker, mærkede jeg min røv og ben synke lidt ned i madrassen. Den fremmede placerede sig nu, nede for enden af Cecilie, og lyden af, at Cecilie fik en pik i munden var ikke til at tage fejl af.

Cecilie brummede mens hun blev kneppet i et meget intimt tempo, så hun kunne mærke hver en bevægelse. Mine arme lå under Cecilie, men det var under hendes skinneben, så jeg kunne ikke engang føre en hånd ned og onanere. Det var ulideligt, men på en skøn måde.

Cecilie begyndte selv at skyde røven tilbage mod Martin, for grådigt at fremtvinge et hurtigere tempo. Martin belønnede hende med et smæk på røven, og fulgte det op med endnu et. Martin tog så fat i bodystockingen og lod Cecilie lave arbejdet. Det var lidt svært at høre, om hun stadig suttede pik.

“Hey kælling, vågn op!” brummede den fremmede. “Har du erfaring med anal?” spurgte han.

“Kun få dårlige” mumlede hun. Martin gav slip og trak ud, heldigvis uden at noget dryppede ned fra hans ellers ret så fedtede pik. Han valgte dog lige, at køre pikhovedet op langs min hage, læber og kindben indtil han rejste sig.

De tog nu begge fat i Cecilie og førte hende hen til sofaen. Martin satte sig og Cecilie blev ført ind over, med fronten mod ham. Hun satte sig langsomt mens Martin førte sin pik op i hende igen. Da hun nåede bunden, pressede den fremmede hende mere ind mod Martin, så røven blev mere eksponeret. Han knepsede, og beordrede mig til at slikke hende analt.

Jeg kravlede nu selv hen, og jeg kom nu ualmindelig tæt på Martins pik. Pikken, fissen og spermen kulminerende i en fræk, men lidt skarp duft. “Rid meget langsomt kælling” beordrede Martin, så jeg fik bedre mulighed for at ramme.

Min tunge fik kontakt med Cecilies røv, og begyndte fra start, at slikke ivrigt omkring. Jeg prøvede at penetrere med min tunge, mens jeg begyndte, at hive lidt i pikken. Jeg måtte dog stoppe da jeg ville være kommet efter et par enkelte ryk, men var ret sikker på, at jeg fik sprøjtet lidt pre sperm ned på madrassen.

Den fremmede var vidst lidt mere ivrig end jeg selv var, utroligt nok. Han møvede nærmest bare sin pik ind ved siden af min ansigt, så jeg flyttede mig. Den var helt indsmurt i glidecreme, og blev så placeret lige ved Cecilies røv. Da jeg skiftede placering kunne jeg se Martin sidde og lege og sutte på Cecilies bryster.

Den fremmede begyndte nu at presse pikken ind i Cecilie, uden at der skete det helt store. “Fuck du er stram” brummede den fremmede. “Bare pres til, det må godt gøre ondt” stønnede Cecilie mens hun svejede i ryggen, så røven var mest eksponeret.

Det var alt hvad den fremmede havde brug for at høre, for han tog fat om basen på sin pik, den anden hånd tog hårdt fat i Cecilies hofte også pressede han ellers til. Langsomt overgav Cecilies krop sig, og pikhovedet forsvandt pludseligt ind i Cecilie der pev og måtte skrige. Den fremmede stoppede brat, mens Cecilie fortsatte sit piveri. Hun lå nu helt stille med to mænd oppe i sit underliv, uden at nogle af dem bevægende sig.

Efter en minuts tid stoppede Cecilie helt med at pive, og det eneste der var tilbage var hendes dybe vejrtrækning, og mændenes små bevægelser. Det tog den fremmede som signal og proppede mere pik op i røven på Cecilie. Den nåede halvejs, inden Cecilies krop bevægede sig som en skarp smerte ramte hende i ryggen.

“Aaaaavvvvvv” pev Cecilie og begyndte lidt at grine af situationen. Det fik også de to hankatte til at grine med, og jeg trak også på smilebåndet må jeg indrømme. “Prøv at presse mere ind” hviskede Cecilie bagudrettet. Han gjorde som der blev sagt, og pressede resten op, selv efter at Cecilie prøvede at løfte røven væk. Hun var tydeligvis meget liderlig og grebet af stemningen.

“Så kom jeg fandeme i bund!” udbrød den fremmede. “Jeg har aldrig haft noget så langt oppe” sagde Cecilie med en liderlig, men lidt træt stemme. “Man glemmer aldrig sin første” sagde den fremmede og kyssede hende på kindbenet. Den sætning var lidt en mavepuster på mig, taget i betragtning af, at jeg lod en fremmed mand tage min fremtidige kærestes anale mødom. Det var dog for frækt til, at det kunne andet end at fortsætte.

Nu begyndte begge mænd langsomt med små bevægelser ind og ud. Det måtte de have prøvet før, for de lod til at være ret erfarne med, at kende hinandens tempo. Den ene gled lidt ud, mens den anden pressede i bund, og derefter omvendt.

De stønnede alle tre, men Martin brummede mere da han ellers havde travlt med, at mæske sig i Cecilies patter.

Der gik ikke længe inden Cecilie stivnede, og blev helt stille mens hun bed i nakkelænet på sofaen. Ud af de sammenbidte tænder kom et hyl, og hun lå åbenlyst og fik en orgasme. “Hhhhiiiiiiiiiiiighhhhh” lød det fra Cecilie der kom. Mændene fortsatte deres nu raske tempo, selvom man kunne fornemme på Cecilie, at hun gerne ville have dem til at stoppe til trods for heftig stønneri.

Hun prøvede at sige noget til dem, men måtte bide fast i sofaen igen for, at holde akten ud. Inden længe begyndte hun at hyle igen. Jeg onanerede nu, andet var der simpelthen ikke for.

Anden orgasme i løbet af de seneste 4-5 minutter skyllede ind over Cecilie, og frækheden af akten blev nu for vild. Jeg tog fat i en tallerken som der havde været hashkage på, sigtede – og sprøjtede så adskillige tykke stråler helt hvid sperm, ned på den. Jeg var næsten lige ved at vælte, imens det spændte helt ned i prostaten. Jeg aner ikke om jeg kom i stilhed, i min tilbageholdenhed, men de andre fortsatte som om intet var hændt. Tallerkenen blev stillet fra sig, og jeg var dog lidt imponeret over hvor meget jeg havde sprøjtet, og fortrød lidt, at det ikke var ud over Cecilies ansigt.

Normalt skylles liderligheden helt væk når jeg kommer, og jeg går fra at være lokalets mest perverse svin, til det mest intetsøgende væsen nogensinde. Lige nu, var jeg bare stadig liderlig, og endda uden at krølle helt sammen når min pik blev berørt. Jeg fortsatte derfor spilleriet som måtte være sponsoreret af enten Cialissen, hashkagen eller kombinationen af begge dele.

Inden længe løftede den fremmede Cecilie op, mens han stadig var i røven på hende. Martin beordrede mig derfor ned og ligge på ryggen. Jeg lagde mig ned, imponeret over hvor stiv min pik var. Cecilie blev lagt, pivende, ned oven på mig, og jeg hjalp til at modtage hende nede på madrassen ved, at rette min stive pik op mod hendes ekstremt varme fisse. Varmen udsprang derfra, allerede inden jeg var inde.

Hun gled hele vejen ned, indtil hun lå helt oven på mig, og varmen omklamrede mit lem. Den fremmede begyndte så, at fortsætte sin knepperi. Det var en vild fornemmelse! Jeg kunne mærke pikken glide op ad min, dog uden at der var kontakt. Cecilies bryster var helt våde af spyt og savl, men jeg havde været ligeglad, hvis de havde været i min øjenhøjde.

Martin kom hen og stillede sig indover mig, og lod hans pik søge Cecilies mund, der prøvede at tage fat i den med den ene hånd. Hun måtte dog holde balancen mens hun fik sine anal tæv, og måtte tage fra for ikke at falde forover.

Den gled derfor ret hårdt ned i halsen på Cecilie, der måtte gagge, og der løb noget klistret mundvand ned på mig. Det ramte lige ved siden af min mund og jeg tørrede størstedelen væk med baghånden, det sidste tog jeg dog bare med tungen.

Cecilie fik tvunget pikken tilbage i halsen igen, og den fremmede fortsatte bare sine stød i et roligere tempo. Det var nemt at fornemme, at det der foregik nu, ikke var til for hendes nydelse, men for deres egne mere sadistiske sider – i hvertfald fra Martins side.

Hun fik ikke meget luft, mens han prøvede at holde pikken så dybt i halsen på hende, så længe han kunne. Når han trak ud, hev hun efter vejret og hostede også indimellem. Ydmygelsen i det var så fræk, at jeg var ved at sprøjte uden at der var den helt store bevægelse op og ned ad min pik.

Jeg holdte alle lyde tilbage mens jeg fik en orgasme, mens spermen ellers flød over i den ellers i forvejen sædfyldige fisse. Det var en mild pulserede følelse, at pikken kommer uden at det føles som et trafikuheld i kroppen.

Jeg blev bare liggende imens, mens min pik brugte meget lang tid på at skrympe tilbage til normal størrelse. I mens blev Cecilie brutaliseret både bagfra og oralt. De havde godt fat i både hofterne og hovedet på Cecilie, og straffede hver sin del så meget, at Cecilie lød som værende i ekstase over nydelsen og smerten på én og samme tid.

I og med, at den fremmede blev ret voldsomt i sin ende, lød det til at smerten tog over på Cecilies følelsesregister, men hendes støn var der stadig. Jeg må dog indrømme, at høre smerten i hendes stønneri, uden at hun enten tiggede dem om at stoppe eller beordrede dem til det, var super frækt og lige efter min smag.

Den fremmede pressede godt til og uden advarsel – gav han Cecilie et ordenligt stød der fik hende til at hyle og stønnede selv, mens han sandsynligvis sprøjtede i røven på min kommende kæreste.

Han tog sin tid med at trække sig, det virkede som om, at Cecilies røv ikke gav slip på pikken. Han ville nok have spurgt om han skulle trække hårdt ud, hvis ikke det var fordi hun havde travlt med, at blive throat-raped samtidigt.

Martin stønnede på en tilbageholdt og hviskende måde, imens Cecilies mundlyde overdøvede hans støn og snak. Efter et par gange hvor han pressede pikken ud i kinden på Cecilie, trak han ud og onanerede sig til den sidste til, mens en forpustet Cecilie fik vejret, og stak tungen grådigt ud efter sin belønning.

“Ohhh Ohhhhhh OHHHHHHHH!!!” lød det fra Martin inden han pressede din pik tilbage i munden på Cecilie og affyrede sin sæd. Cecilie suttede blidt mens hun lod til, at tømme ham for hans sidste dråber. Hans krop sitrede, kunne jeg se nedefra, indtil hans orgasme var helt færdig, og han sløvt, gik hen og tog sit tøj på. I mens var Cecilie faldet helt ned på mig, og jeg hørte hende synke, som det sidste inden hun bare lå stille og trak vejret dybt.

Han gik derefter hen til sin ven, der havde fået tøjet på også gik de ellers, så stille som de var kommet og man hørte ikke engang døren låse.

Cecilie og jeg lå i stilhed i flere minutter. Det var først da varmen blev for meget, at jeg måtte rykke hende af mig. Hun rullede selv af, og tog sit blindfold af. Hendes øjne skulle lige vende sig til andet end mørke og derefter så hun mig i øjnene og sagde: “Hvis det er sådan det er, at være din kæreste – så vil jeg altså ikke være din kæreste”.

Jeg fik en forfærdelig følelse i maven af, hvor tæt på jeg var kommet og hvor langt fra jeg så alligevel var nu. “Hvorfor ikke?” spurgte jeg.

“Det er simpelthen for meget for mig” sagde Cecilie.

“Jamen det er skam ikke sådan det er, at være min kæreste. Jeg vil gøre alt for dig” sagde jeg og smilte, i håb om at jeg kan redde situationen.

“Okay så blev jeg lige lettet” sagde Cecilie mens hun åndede lettet op.

“Jeg har dig dog som sexslave resten af weekenden. Først bagefter er du min kæreste” sagde jeg tilfreds.

“Jeg ville ikke have det på nogen anden måde” smilte Cecilie mens hun gled ud af sin bodystocking og smed noget nattøjs-lignende på.

“Hvad byder lørdag så på?” spurgte Cecilie. “Uhh det kunne du lide at vide” sagde jeg for, at lyde mystisk – for at skjule at jeg faktisk ikke anede det.

Tak fordi du gad tage dig tid til at læse vores debut-novelle 🙂 Del 2 vil være på vej 🙂

Da min fantasi blev opfyldt, del 1
Skrevet af: VoyeurNwife

Del dette indlæg