Min Drøm

Min Drøm.

Jeg er, jo det er jeg altså, en Kvinde, jeg er 46 år og har været mor med stort M, husmor med stort H, arbejdsnarkoman med stort A (lad være med at spørge min mand han mener nemlig stadig jeg er det.)

Nu vil jeg være Elskerinde med stort E og ikke mindst Tøs med ekstra stort T, Kone/kæreste med stort K.

De sidste 10 år er gået med blid oplæring til at være tøs, ødelagt af for mange kg og en arbejdsskade, forsøgt opbygget af et meget stort vægttab ned til 70 kg, derefter en operation på maven som mislykkes i 3 år, som nu er blevet brugbar og oplæringen kan forsætte. Min mand er her stadig, Den pragtfulde tålmodige mand.

I dag skal jeg lære min krop at kende til bunds, jeg skal lære at jeg kan elske den og elske med den, med alle de fejl som mit liv har givet den, ikke mindst min maveoperation.

Jeg er ved at lære at give slip, lære at se mig som en smuk sexet kvinde, lægge mærke til mænd og kvinder som kigger efter mig, flirter med mig, lære at jeg godt selv må løsne op for det stramtantet jeg.
Jeg har i den sidste tid forsøgt alene og sammen med min mand og er kommet langt, jeg har i de sidste 4 dage været total liderlig, mit underliv kribler næsten hele tiden, hver gang jeg tænker på sex, erotisk, frækt, hvad jeg vil og har lyst til så begynder mine safter at rende.

I nat var heller ikke nogen undtagelse, jeg vågnede i nat midt i min drøm ved at jeg lå og kælede for mig selv og måtte jo forsætte for at jeg kunne komme lidt ud af min liderlighed, min drøm gik på dette her.

Jeg står i køkkenet og er ved at rydde op, pludselig kommer min veninde Lene og hendes mand Steen, et kedeligt par, men utrolig dejlige personligheder og venner.
Da de kommer, er min mand på vej i skoven med hunden og tage selvfølgelige Steen med.

Jeg ser at Lene sige noget til min mand inden de kører og han nikker og kigger meget lumsk på mig. Afsted de kørte og lige som de var kørt skriver ham at de skal omkring storbyen 30 min væk og kigge på noget udstyr.

Vi står i køkkenet og Lene siger – Jeg bliver nød til at sige det nu, jeg har fået besked på det.
Jeg står med rygge hen over vasken, Ja siger jeg hvad sker der?
Jeg vendte mig om og kiggede på hende, hun havde de mens fantastiske røde kinder, som en skolepige det blev grebet på fast gerning i noget forbudt.
Jeg fornemmede straks at det tændt mig den underdanighed hun viste mig der, det overraskede mig meget for havde ikke tidligere observere dette træk hos mig.

Vil du ikke vende dig om siger hun, jeg kan ikke holde ud at se dit ansigt hvis du ikke kan lide det, hvisker hun næsten grædefærdig til mig, mens hun slår øjnene ned.
Den liderlighed som jeg begyndte at mærke i min krop fik lige pludselig tag i mig, jeg kigger blidt med bestemt på hende, Nej min rose, det vil jeg ikke sæt dig her på køkkenbordet foran mig og sig hvad du har at sige.

Hun bliver endnu mere rød i kinderne, jeg omfavner hende blidt og give en venskabelig krammer, mens jeg snuser hendes duft ind, uhmm hvor hun tænder mig lige nu.
Mens jeg holder om hende kommer ordene meget hurtig og snublende over hinanden, men dog blidt, du tænder mig helt vildt og jeg vil elske med dig. Mærke dine bryster i min mund, smage din fisses safter, mærke dine fingre alle vegne på min krop mens jeg nyder dig og så begynder hun at græde, hendes krop ryster af gråd men også af liderlighed.

Jeg blev så overraskede at jeg glemte at slippe hende, da ordene begyndte at sætte sig fast i mit hoved, slipper jeg hende meget blidt, lægger en finger under hagen og løfter hovedet på hende.

Hun protestere og sige lad være, du må ikke jeg skammer mig meget.
Nu kom min ny funden opdagelse til sin ret, jeg sige fast til hende, løft så hovedet og kig på mig, da hun gøre det kan jeg se angsten lyse ud af hende.

Jeg tage fat i hendes hoved, kigger dybt på hende og siger, vil du vide hvad jeg mener om det du lige har sagt? Jeg er stadig meget fast og myndig i stemmen og er ikke i tvivl om at Lene fortryder så meget at hun sagde noget, men hun nikker og får fremstammet, min Herre mente at det var på tide nu.

Jeg trækker hende ned til mig, spreder mine læber og krævende kysser hende.
Lene står helt stiv og med et bliver hun som smør i mine hænder, hun stønner og gengælder mit kys i vildskab. Kunne mærke lettelsen i hendes krop og jeg kunne også mærke hendes hænder som gik på opdagelse nu.

Da disse første minutter havde lagt sig, kigger vi på hinanden og hun sige, jeg har længe haft lyst, men ikke turde.
Hun bukkede hovedet meget underdanig og sige min Herre befalet mig at gøre det fordi han vil være god ved mig.
Han befalede også at du skulle skrive en sms til ham om at du accepteret eller afslog hans gave til dig.
Jeg spurgte efter om min Mand/Herre var med ind over det her, Lene stivnede og sige, hold da op det troede jeg ikke om jer. Men nej han ved intet. Da hun svarede dette formede det sig i mit hoved.

Fast siger jeg, godt Tøs, skriv til min Herre at Slavetøsen anmoder om at Herrens Tøs opdrager hende i Kvindesex og kærlighed og det skal være nu.

Hun tager tlf. frem og begynder at skrive den sms jeg bad om.
Jeg skrev selv til Steen, Tusind tak for Slave Tøsen som nu vil modtage lidt undervisning fra Herrens Tøs.

Mens Lene stod og skrev begyndte jeg at undersøge hendes krop, knappe hendes bukser op, røre alle vegne og kunne høre hvordan hun stønnede ved min berøring.
Sådanne siger hun, nu er den sms sendt, Hva´ Tøs siger jeg, uden at jeg har godkendt den, det er jo ikke godt, med det sammen kommer det et undskyld Frue, jeg bukker hende ind over bordet, tager en grydeske og giver hende nogle små lette slag i rumpen da jeg ikke er sikker på hvor meget hun vil gå med til.

På den måde Lene giver sig så er der slet ikke nogen tvivl om at det tænder hende meget og det ville jeg udnytte nu og tage hende med i soveværelset.

Vi begynder at kys, kæle og tirre hinanden, tøjet kommer meget hurtig til at ligge på gulvet og hun står det med sin smukke krop. Jeg lægger hende ned og mine hænder, mund og tunge er overalt, jeg bevæger mig ned over maven på hende og kan mærke dampen fra hende fisse.
min hånd glider stille hen over, ikke hårdt, voldsomt, men blidt, mit ansigt og tunge følger med.
Tager hendes brystvorte i munden, nipper, suger og slikker den, giver så meget forkælelse at hun slet ikke kan ligge stille men higer efter meget mere.
Jeg lader tungen glide ned over maven og hen over skamlæberne, ned af låret til tæerne, tilbage op igen og over på det andet ben også.

Lene er så liderlig nu at hun kommandere mig til at slikke hende. Straks stoppe jeg, sætter mig op og kigger på hende, hun siger hvad nu? Hmmm skal Slavetøsen til at kommandere rundt med mig? Jeg gør som det passer mig, er det sådanne at det kun dig der skal give mig orgasme ja så er det sådanne det bliver. Hvad hedder det Tøs?
Straks siger hun undskyld Frue og jeg smiler blidt og forsætter min behandling af hendes krop. Min tunge og læber leger blidt med skamlæberne og jeg lader min tunge bore sig ind i mellem og fanger hendes store stive klitoris, Lenes krop ryger op i en bue, jeg slikker hende behændig og der går ikke mange sek. for hun kommer i et skrig og saften løber ud af hende og fanges af min tunge.

Jeg kryber op til hende, men ansigtet fyld af hendes elskov og beder hende kysse, slikke mig ren.
Lene går grådig i gang, Jeg kan se hun nyder det, jeg er så liderlig at jeg slet ikke kan vente mere på hendes tunge, så jeg sige.. Slavetøs, slik mig nu, ja Frue siger hun og kryber ned mellem mine ben, Lene forsøger undervejs at forkæle mig, men det virker lidt klodsede, det var meget tydelig at hun ikke have prøvet dette før, det tænder mig endnu mere for så kan jeg få det som jeg vil have det.

Da hun kommer til min fisse, fornemmer jeg hun standser jeg guider hende blidt, hjælper og støtte så dette kan blive en fantastisk oplevelse for os begge.

Lene kommer stille i gang med at slikke mig og der går ikke længe inden at hun for alvor finder ud af hvor hun skal ramme mig. Så hun massere mine balder og slikker mig indtil jeg kommer i en kæmpe stor orgasme.

Lene forsætter med at slikke mig og jeg bede hende vende sig om til en 69’er.
Jeg stikker en finger op i hendes fisse, begynder at fingerkneppe hende, men min tunge, tænder og læber ælter hende klitoris, midt under det hele må jeg kommandere Lene til at forsætte, da hun i ren nydelse var gået i stå.
Lene tager godt ved lære at midt i vores leg mærker jeg hendes finger i mit bagerste hul, det tænder mig så meget at jeg stønner til hende, forsæt Tøs, bare forsæt.
Det ender med at vi begge komme i en kæmpe orgasme som får os langt ud i universet.

Vi ligger lidt og jeg kravler ned til Lene og sige, hvor er du skøn, kunne du lide det hele.
Hun sukker og sige, ja det var en oplevelse jeg meget gerne vil gentage hvis du har lyst.

Der lyder henne fra døren i kor.. Meget hårdt Tøs, det kommer jo an på om Herren ønsker det.
Vi farer sammen begge 2, ingen af os havde opfattet at vores Herrer var kommet tilbage og havde stået og kigget på os.

Mændene komme hen til os og putter sig og sige, i var så sexede at se på begge 2, der er ingen tvivl om at vi har mange timer foran os i leg.
Men husk i er kun Slavetøser begge 2 for os begge og skal bede om tilladelse hvis i skal være det for hinanden, er det forstået Tøser?

Kaffen som blev hældt op da de kom, var for længst blevet kold.

Min Drøm
Forfatter: Natur

Del dette indlæg