Min affære med en volleyspiller

Vil gerne fortælle om en kedelig fredag aften, som blev starten på en lang og hed affære med en mand, som hedder Mads. Jeg havde kendt ham et godt stykke tid fra universitetet, hvor han studerede til fysioterapeut. Ved siden af studiet spillede han professionel volley og endda på landsholdet. Jeg havde længe været meget betaget af ham, både fordi han var skide sød, men allermest på grund af hans flotte udseende, der gjorde enhver kvinde våd i trussen. Han var sød og opmærksom hver eneste gang, at vi snakkede, og så var han savlende flot og lækker at se på. Han gik altid med hvide T-shirts, hvor man kunne skimte hans muskler igennem stoffet og nogle jeans, der fremhævede hans trænede ben, og som faldt så godt over hans baller. Man skulle tro, at han var støbt af marmor… Der var kun én fejl ved ham: han havde en kæreste. Trods det, havde vi skrevet og sendt billeder på snap til hinanden i lang tid, men det blev aldrig til mere end det. Jeg havde det så dårligt med at hungre efter en fyr i et forhold, men hans frække beskeder i weekenden og frække billeder, havde givet mig håbet og troen på mere. Nogle gange kunne vi snappe til hinanden i flere timer om natten, bare med ’tilfældige’ billeder af bar hud, og det kunne give mig fantasier til 1000 af orgasmer. På det seneste havde han da også givet udtryk for at ville mere end bare udveksle fantasier, men det var aldrig blevet til noget konkret, og jeg turde ikke presse mere på i frygt for at miste ham helt. Nu sad jeg så her fredag aften og kunne ikke tænke på andre end ham – mon han også tænkte på mig?

Denne fredag aften ville jeg gerne slappe lidt af, så jeg havde skubbet al læsning og aftaler til dagene efter. Jeg havde sat mig til rette i min sofa, da jeg bliver mindet om en begivenhed på Facebook, som jeg havde meldt mig til for nogle uger siden. Mads spiller kamp i det lokale volleycenter mod et bundhold i pokalturneringen, og jeg dropper hurtigt alle min planer om afslapning og ringer til min veninde Maria fra arbejdet. Efter lidt tids snak frem og tilbage, får jeg overtalt hende til at tage med mig i centeret og se Mads spille. Jeg går med det samme i skabet og finder de frækkeste shorts og den tætteste trøje, jeg kan finde, som jeg ved, der fremhæver mine kække bryster. Mine shorts er måske en tand til den stramme side, men de sidder så flot på min røv, at jeg ikke kan lade være. Jeg får altid masser af lange blikke, som falder op og ned af mine lange stænger og faste røv, når jeg har dem på. De skal nok fange Mads’ blik på banen, ligegyldig hvor vigtig kampen er. Jeg har kun én ting i tankerne, og det er at få kløerne i Mads.

Da vi ankommer til volleycenteret, er det tydeligt at se, at vi ikke er de eneste, som har fået den ide at tage ud og se volley, men ikke desto mindre føler jeg mig mere end klar til at gøre noget ved min tiltrækning til Mads. Jeg går med oprejst pande og Maria ved min side på vej ind ad døren, da vi passerer alle spillerne, som er på vej ind i hallen. Jeg bliver helt befippet af alle de flotte, høje og muskuløse mænd, som alle sender lange blikke efter mig. Jeg ser endda en, som næsten snubler over sine egne fødder, da han ser mig træde ind ad døren. Ham er jeg ligeglad med. Jeg vil kun se Mads. Idet jeg prøver at finde ham i mængden, dukker han op som sidste mand, og hvis det ikke var for Marias faste greb om min arm ville jeg være smeltet sammen på stedet. Han er iført en tætsiddende T-shirt med nummer 14, som lige pludselig er blevet mit yndlingsnummer. Da han får øje på mig, smiler han frækt til mig, og jeg skubber til Maria, for diskret at fortælle hende, at hun bare skal gå ind uden mig. Hun forstår da også hurtigt hentydningen og smutter direkte ind i hallen til de andre tilskuere.

Mads stopper hurtigt op, da han kommer nærmere og tager fat i min talje, hvorefter han river mig ind i et hjørne, hvor der ikke er nogen, som kan se os. Så tager han fat om mine håndled med sine store og varme hænder og river dem over hovedet på mig, hvor han holder mig fast. Jeg kigger frækt på ham og bider mig i læben. Så svajer jeg i ryggen og viser ham, hvor meget begær, der flyder ind over mig lige nu. Han kigger bare på, at jeg vrider mig, og så tager han fat i min røv og griber så hårdt fat, at jeg giver et lille gisp. Han river mig tæt ind til sig men uden at kysse mig. Jeg kan mærke, at vi begge er sultne efter hinanden, men da han ikke gør mere ved det, trækker jeg mig væk og forsvinder ind i hallen. Nu ved jeg, at jeg har ham, hvor jeg vil. Selvom der ikke blev udvekslet nogle ord, kan jeg ikke lade være med at føle en vis sejr, da jeg vimser ind i hallen. Jeg kigger mig ikke engang tilbage, jeg går bare stille og roligt ind i hallen, mens jeg prøver at se afslappet ud. Hvis jeg havde haft øjne i nakken, ville jeg kunne se ham stå og måbe efter mig, med et fortabt udtryk i hovedet. Da jeg går ind og finder Maria, ser jeg hende fnise, og hun kigger på noget bagved mig, så jeg vender mig om og ser Mads løbe ind på banen med det samme udtryk i ansigtet, som da jeg forlod ham. Han ser helt forvirret og frustreret ud, og jeg klapper mig selv på skulderen i mine tanker.

Kampen skrider meget langsomt frem, og jeg bliver ved med at falde ind i mine fantasier om Mads og alle de ting, jeg vil gøre med ham, hvis jeg fik muligheden. Jeg ville give min højre arm for at slikke ham op og ned ad hans lækre krop, bide ham i øret og sutte ham til roden, indtil hans varme sæd sprøjter ud over mig. Hvad jeg ikke ville gøre for at sluge den mands sæd! Jeg bliver vækket af bolden, som flyver forbi mit hovedet og lander under stolerækken over os. Mads kommer løbende for at få den tilbage, men jeg bliver helt befippet, så jeg fryser fast, uden at røre mig ud af flækken eller væk fra hans blik. Han griner af min reaktioner, og blinker til mig, idet han griber fat i bolden og vender tilbage til spillet. Der foregår helt sikkert noget her, så hvornår slutter den kamp her? Maria går efter lidt tid, fordi hun er blevet kaldt hjem af sin kæreste. Han er liderlig, og hun kan ikke holde sig væk. Jeg ville ønske, jeg kunne dele den passion og begær med et andet menneske, ligesom de deler den med hinanden.

Kampen ender med en sejr til hjemmeholdet en time efter, så Mads og hans holdkammerater jubler af glæde. Alle spillerne begynder at takke af for kampen og gå rundt i hallen og hilse på venner og familie. Jeg bliver helt opstemt nu og håber, at han vil komme over til mig og hilse, men han ignorerer mig fuldstændig, selvom jeg stirrer på ham, som det sultne dyr, jeg er. Jeg er så klar på bare at gå hen til ham, og fortælle ham alle de ting, jeg har gennemlevet i mine tanker den sidste halvanden time. Jeg erkender, at han ikke ænser mig, og da der så småt er tyndet ud i hallen, og de fleste spillere har været i bad, sander jeg, at det ikke kommer til at ske. Jeg tager mine ting og vimser ud af hallen, og er ved at hive min mobil frem, da der er nogen, som hiver fat i min arm og skubber mig ind i et hjørne. Jeg kan mærke hans store og varme hænder om mine røv, mens de udforsker min mave og finder op til mine bryster. Jeg kigger op på ham og er ikke i tvivl: Mads vil også have mig. Jeg bliver overrasket over hans dominerende attitude, for jeg var ellers klar til at vise ham, hvem der bestemte. JEG ELSKER DET! Her er der fanme en mand, som ved hvor skabet skal stå.

”Jeg er færdig her om 15 min. Kan du få din røv ud til mig i omklædningsrummet bagefter?”
Jeg smiler, men bliver hurtigt mindet om, at han har en kæreste.

”Hvad med Isabella? Skal du ikke være sammen med hende?”
Han ånder mig i nakken, og siger så:
”Lige nu kan jeg ikke tænke på andet end at rive dit tøj af dig, tage dig op ad væggen og dernæst æde dig til du ikke kan gå ud her fra. Isa skal du ikke tænke på. Nu er det mig der bestemmer, og når jeg siger, du skal komme ud til mig, skal du adlyde mig. Er det forstået?”

Jeg nikker tøvende, ude af stand til at forstå, hvor den søde og rolige Mads, jeg kender, er at finde i den her dominerende mand, som står bagved mig. Jeg er helt vild med det, og jeg bliver endnu mere opstemt ved tanken om, at han vil tage styringen over mig. Jeg står bare og måber, da han river mig rundt, så jeg står med ryggen til ham, og han stikker hånden ned i mine shorts bagfra. Han udforsker min fisse, som er tæt på at dryppe af begær og lyst til ham. Han cirkulerer lige lidt rundt om åbningen til min våde fisse, og fjerner hurtigt hånden igen og efterlader mig med et endnu større begær. Så siger han, mens han presser sit stive lem op ad mig, ”Vi ses om 15 minutter i omklædningsrum 5,” og så går han igen. Han efterlader mig målløs og dryppende med sådan et begær, som man kan tage at føle på. Min nysgerrighed bobler for denne mand, som jeg ellers troede, jeg kendte så godt, men som har tændt noget inde i mig. Jeg har lyst til at bliver straffet, slået, klasket og brugt af denne mand. Giv mig mere.

Jeg kommer til mig selv efter hans lille overgreb, og sætter mig ud i cafeteriaet, mens jeg venter på ham. Folk bliver ved med at komme ud af hallen, og det får bare min nysgerrighed og spænding til at stige. Jeg har allermest lyst til bare at stikke hånden ned i min trusse, og røre ved mig selv. Min ophidselse banker på og vil gerne befries. Der er gået 11 minutter, da jeg kigger på mit ur, og jeg kan ikke vente længere, så jeg går hen mod omklædningsrummet og træder in ad døren. Jeg kan høre en bruser i badet, som stadig kører, så jeg nærmer mig stille hen ad den smalle gang og ind i det store rum med de karakteristiske bænke og kroge til tøj. Jeg er så nysgerrig for, om Mads står inde i badet eller hvad. Jeg er præcis 3 minutter for tidligt nu, men af en eller anden grund håber jeg på at blive straffet. Jeg stikker hovedet ind i badet og finder Mads i færd med at skylle sig. Jeg står et øjeblik og nyder synet af hans velformede og muskuløse krop og hvordan vandet det løber ned ad ham. Han er mindst et hoved højere end mig og hans biceps er på størrelse med mine lår. Hans pik er stadig slap, men den er imponerende. Ved ikke om det er vellysten der snakker, men hans pik ser virkelig lækker ud. Jeg kommer tilbage til virkeligheden, da han spotter mig i åbningen og smiler til mig.

”Du er tidligt på den. Jeg sagde 15 minutter, og du er her 2 minutter for tidligt. For det vil jeg straffe dig. Du skal vide, at hvis du ikke adlyder mig, vil jeg straffe dig hver gang. Kan du forstå det?” Jeg nikker roligt. ”Tag dit tøj af og kom herind i badet til mig.” Jeg gør, som han siger og tager mit tøj af. Jeg husker på alle de råd og guides til stripshows, som jeg har læst i kvindeblade, og gør det bedste jeg kan. Jeg begynder stille og roligt at tage at tage min stramme t-shirt af, mens jeg kigger ham intenst i øjnene og bider mig i læben. Så vipper jeg hofterne lidt fra side til side, men jeg bevæger dem i ottetaller. Han er stoppet med at røre sig i badet, og er gået i fuldstændig i stå, mens jeg gør mig til. Jeg begynder at åbne mine shorts meget roligt og pirrende, og jeg kan se på hans lem, at hans lyst og begær til mig begynder at intensivere.

Jeg er taknemmelig for, at jeg både er glatbarberet og har taget mit røde sæt undertøj på. Da jeg lader shortsene falde ned ad mine ben og ned på gulvet, står jeg kun iført mit røde lingeri. Jeg tager to skridt tættere på ham ud i badet, indtil jeg står en meter foran ham. Så løsner jeg min bh, alt imens jeg stadig holder mit blik fæstnet til hans. Mine kække og små bryster hopper ud af bh’en, og det fanger med det samme hans blik. Så tager jeg fat i trussekanten af mine røde blondetrusser og drejer 180 grader, så jeg står med ryggen til ham. Jeg bøjer mig let ned, mens jeg skubber mine trusser af langsomt og kigger tilbage på ham. Mine trusser lander lige nede foran hans fødder, og jeg står parat til at tage imod hans afstraffelse. Han har nu taget fat i sin store pik, som er ved at være klar til at mærke mig. Han griber fat i min røv med begge hænder, spanker mig hårdt og derefter aer mig. Det giver et sæt i mig, og jeg bliver nødt til at kigge væk. Han griber fat om mine hofter og støder ind i mig med hans våde blik. Jeg bliver overrasket over nydelsen og smerten, der rammer på samme tidspunkt, og jeg giver et skrig fra mig. Hvis det ikke var fordi, at Mads havde stukket to fingre i min mund, havde hele Odense hørt mit skrig.

Jeg sutter ihærdigt og intenst på hans fingre, imens han finder en rytme med to overfladiske stød og så et dybt stød. Han tager fat om min klit med to fingre og begynder at massere den.  Han stopper lige pludselig, da min orgasme begynder at bygge sig op. ”Nu skal du råde bod på, at du ikke overholdt mine ordrer. Sæt dig ned og sut mig til roden. Så skal du smage min sæd, og hvis du ikke sluger, kan du få lov at gøre det en gang til.” Jeg gør, hvad han siger og sætter mig på mine knæ. Jeg kigger ham i øjnene, imens jeg tager ham stor og våd i munden, som han er. Han smager så lækkert af mine egne safter. ”Slik alle dine egne safter i dig, og vis mig, at du elsker det.” Jeg stønner hårdere og hårdere, jo tættere han kommer på sin orgasme. Så bevæger jeg mig ned til hans kugler, mens jeg bruger min hånd til massere hans fede pik. Jeg bevæger min hånd rytmisk op og ned af hans pik, imens jeg sutter og slikker på hans glatbarberede kugler. Han kigger ned på mig, idet jeg tager hans pik i mundet igen. Han står med åben mund og kigger på ham. ”Du er så beskidt, din lille luder! Er du klar til, at jeg kommer.” Jeg sutter ham helt til roden, for at svare på hans spørgsmål, og han kommer i min mund lidt efter. ”ÅH!” stønner han, da han når klimaks og al hans sæd sprøjter ud i munden på mig. Jeg kigger intenst på ham og viser tydeligt, at jeg sluger det, imens jeg slikker hans pik ren og giver kuglerne blide kærtegn. Han lægger sit hoved tilbage og tænder for bruseren, imens jeg slikker ham færdigt.

”Fuck du er fræk. Er du klar til at mærke jorden skælve under dig? Læg dig på bænken derhenne.” Jeg går hurtigt over til træbænken, og lægger mig på ryggen. Jeg bobler af spænding og begær, og jeg ved godt, hvad der skal til at ske. ”Fuck hvor er du lækker og fræk, mand. Jeg har aldrig set noget lignende. Lad mig give dig en oplevelse, du ikke glemmer.” Han stiller sig lige mellem mine ben og lægger sig i forlængelse af mig på bænken, hvorefter han begynder at kysser indersiden af mine lår. Jeg svajer i ryggen og viser ham, hvor meget jeg nyder hans berøring. Han begynder at slikke min fisse, mens han har fat om begge mine ben. Jeg stønner og stønner, imens han griber fat i mine bryster med den ene hånd og hårdt tager fat i mine brystvorter. Han sutter og slikker, river og nipper af både min våde fisse og mine brystvorter.

Min orgasme begynder at nærme sig, da han slikker og trykker på min klit med hans varme tunge. Jeg kan ikke holde mig tilbage længere, og jeg bryder ud i den længste og kraftigste orgasme, jeg nogensinde har fået. Mine ben begynder at skælve, og jeg glemmer et øjeblik, hvor jeg er henne. Da jeg er ved at komme til mig selv, mærker jeg Mads tage fat under mig og løfte mig op. Han rejser sig fra bænken, imens jeg er viklet rundt om ham. Så stiller han sig hen til væggen og lader mig lægge mig ind til de kolde fliser. Det giver et gisp samtidig med, at han trækker mig ned over hans lem, der er klar til endnu en omgang. Jeg tager fat om hans nakke og lader ham støde ind i mig, som det passer ham. Føler mig fyldt ud og opstemt, samtidig med at jeg føler mig krænket og brugt på samme tid. Jeg elsker det.

Han finder hurtigt en rytme og giver sig til at skiftevis bide, kysse og slikke mig op ad min hals, imens han sulten støder ind i mig, som et dyr. Han begynder at stønne hårdere, og jeg kan selv mærke, at en ny orgasme er ved at finde vej, så mine små hvin og skrig, bliver mere og mere intense. Jeg lægger hovedet bagover, og lader orgasmen flyde indover min krop. Efter tre stød mere kommer Mads, og lidt efter vender han sig med væggen mod ryggen og lader os falde roligt ned ad den, indtil vi rammer det kolde flisegulv. Jeg falder naturligt ind mod ham, og lader hans arme omfavne mig i en rus af forløsning og tilfredsstillelse. Ingen af os kigger op, før der er gået nogle minutter, hvorefter han tager fat i min hage og invaderer min mund for første gang denne aften. Jeg tager grådigt imod og gengælder hans våde kys med min tunge. Han trækker sig væk fra mit ansigt. ”Det her må vi gøre igen. Jeg kan ikke vente med at mærke min pik inde i den lille kønne mund igen.”

 

Del dette indlæg