Mia til afhøring

advarsel-warning
Dette er en novelle som kan virke stærkt stødende på nogen.

Mia har holdt det hemmeligt de sidste par måneder, men hun er blevet presset. Presset af de film og billeder der florere fra aftenen og presset af sine forældre, som tydligt har kunnet mærke at noget var galt. Til sidst er hun brudt sammen og har påråbt sig, at være et uskyldigt offer for to drenges perversiteter. Mia er, sammen med sin mor på vej til afhøring på den lokale politistation.

Politimanden præsentere sig som Janus og viser dem ind på sit kontor, Mia syntes han er pæn selvom han er gammel. Janus er i hvert tilfælde mindst lige så gammel som hendes mor, sidst i 30’erne! Mia kan se på hendes mor, at hun også syntes politimanden er lækker, så fniser hun og bliver pjattet. Mia syntes det er vildt pinligt, når hendes mor pjatter med andre mænd og hun har jo også Mias far derhjemme.

Det er mest Mias mor og Janus, der snakker sammen og det er en mors version af historien der bliver lagt på bordet. Mors version af hvordan hendes uskyldige datter, blev lokket til at drikke og efterfølgende groft forulempet af to store gymnasie drenge. Janus er sød og forstående, giver absolut det indtryk at han syntes det er forfærdelig synd, for den stille 15 årige Mia, som flovt skubber til sin mor da denne begynder at fortælle hvordan drengene stak deres pikke ind i hendes uskyldige jomfru huller på samme tid. Janus kigger på Mia, forsikre hende om at hun ikke skal være flov -at han er vant til at høre om selv de mest forfærdelige ting. Mia er lettet da afhøringen er slut, glad går hun hjem og venter på at høre fra politiet.

En uge efter kommer der et opkald, mor fortæller Mia at hun skal deltage i en rekonstruktion over aftenens forløb, at Janus vil være der og passe på hende. Mias mor må ikke være tilstede, da det vil være forstyrrende. Janus har med sin myndige charme, overbevist mor om at han nok skal passe godt på hendes lille pige og Mia vil blive afleveret personligt af ham, på hjemmeadressen efter et par timer.

Mor kører Mia hen til en adresse hun har fået af Janus, et lækkert nybyggeri med kæmpe store luksus lejligheder. Trygt og roligt afleverer hun sin datter i politimanden Janus’ varetægt, hun kysser Mia på kinden og fortæller hende at hun skal være en stor pige, minder Mia om at hendes far har købt en charterrejse og snart skal de alle 3 væk i en uges tid.

Mia er tryg ved Janus, men hun syntes alligevel det er lidt flovt at snakke om den aften og den forløb ikke helt som mor har beskrevet. Janus spørger hende om hun har det tøj på, som hun havde den aften, eller om hun har det med og skal skifte? Mia siger at hun har det rigtige tøj på, velvidende at det er løgn. Hun har idag en løs hættetrøje på og ikke en stram t-shirt, som hun havde den aften. Janus rynker brynene og bladre i sine papirer, han kigger på Mia og læser op:” forurettede er iført, en meget stram sort t-shirt, med dyb udskæring, hendes barm er synlig…” Han smiler venligt da han siger: “det er der flere af de vidner vi har afhørt der siger?”

Mia ligger ud med at påstå at det ikke passer, men lidt efter lidt får hun drejet historien hen på at hun havde “glemt” at hun, havde taget sin hættetrøje af og inden under den havde hun en sort t-shirt. Janus er forstående og fortæller hende at det er normalt at glemme detaljer og det er netop derfor de skal lave rekonstruktionen. Mia er lettet over, at han bed på og troede på hende. Da det går op for hende at det kun er hende og Janus der skal være tilstede i lejligheden og nogle video kameraer, er hun helt lettet. Hun føler sig tryg ved ham, han tror på hende og har medlidenhed med hende, det kan Mia mærke.

Mia er helt på, da hun fortæller Janus om aftenens forløb. Hun fortæller, at hun selv havde købt sprut. Fortæller stolt at hun dansede med en af hendes veninder, at drengene syntes de var vildt lækre og piftede af dem. Grinende fortæller hun at hun var så fuld og skæv at hun måtte slappe lidt af ude på altanen, om hvordan den ene dreng havde opsøgt hende på altanen, men hun havde afvist ham fordi han var venindens kæreste. Mia kunne ikke huske, hvordan hun alligevel var havnet i soveværelset med de to store drenge. Hun kunne kun huske, at hun havde ondt “der” -og peger ned mod sit skridt, da hun kom hjem.

Mia springer let over selve gerningen, hun kan ikke få sig selv til at fortælle hvor stolt hun var over at drengene viste interesse for hende, hvordan hun havde reddet den ene og suttet pik på den anden, hvordan drengene havde hevet, nevet og dasket til hendes store bryster, kaldt hende grimme ord og hun ville slet ikke fortælle at hun var kommet, at hendes lille teenager fisse var eksploderet i en voldsom orgasme. Janus lyttede opmærksomt og fulgte Mia i hendes stemning, når hun glad og stolt fortalte om noget fra festen, grinede og opmuntrede han hende og når hun skiftede stemning og var et uskyldigt offer der havde ondt, nikkede han alvorligt og kiggede medlidende på Mia.

Janus lagde sine papirer fra sig, han forklarede Mia at de nu skulle “spille” aftenen, at hun skulle være sig selv og han skulle være nogle af de andre festdeltagere. Henkastet sagde han: “du skal lige huske at tage blusen af” Mia var i tvivl men hun syntes at Janus kom med et gisp, da hun tog den løse hættetrøje af og afslørede et par højtsiddende og velformede teenager patter, pakket ind i en sort stram t-shirt. Forlegent og vant krummede hun sig lidt sammen, for at skjule de store bryster. Janus rørte ved hendes skulder da han smilende sagde: “det er ok, bare ret ryggen og prøv at opfører dig som du gjorde den aften”

Mia følte sig krænket, allerede da Janus havde sat musik på og opfordret hende til at vise hvordan hun dansede med sin veninde, da drengene piftede af dem. Kejtet og kobberrød i hovedet vred hun sig i sexede bevægelser og følte at den søde og tillidsvækkende politimand, slugte hende med øjnene. Janus var kun interesseret i specifikke scener, som han ivrigt opfordrede Mia til at vise. Han prøvede at virke professionel men indimellem måtte han aflede sig selv og rette på et kamera eller skifte scene.

Sandheden var at Janus var tændt, liderlig over den lille truntes fortælling. Allerede da den gamle tæve, hendes mor havde hældt vand ud af ørene og overbevisende bedyret hendes lille datters uskyld, vidste han at noget ikke passede. Han vidste allerede til afhøringen at han ville sætte sit job på spil, blot for at være på tomandshånd med det lille uskyldige offer. Et kort øjeblik havde han overvejet at forføre moderen, en velholdt forstadstæve som ikke krævede mange ord, før hun ville ligge sig på knæ, men udfordringen var for lille og derfor stod han nu med tævens yngel og på ydmygende vis fik han den lille pige til at iscenesætte, den aften hvor to friske gutter havde kneppet hende.

Mia følte nu at hun var nået til slutningen af historien, hun havde gennemtrevlet det hele og var nu nået til at hun endte i soveværelset uden at vide hvordan.
Janus tog et kamera, viste hende ind i et soveværelse fortalte hende at hun måske bedre kunne huske når hun var derinde. Mia var tavs da de stod og kiggede på sengen. Hun vidste at noget var galt da Janus med kameraet for øjnene sagde: “lig dig på sengen, måske husker du bedre så” Janus grinede indvendigt, den lille teenager tøs var jo næsten for nem, for samarbejdsvillig.

Janus placerede kameraet i vindueskarmen, han smilede da han lagde sig ved siden af Mia og tændte et stort tv. Koldt hviskede han: “nu skal jeg hjælpe dig med at huske lille Mia”. Mia var forfærdet da hun så sig selv på skærmen, helt nøgen og tydelig fuld og kælen. Hun kiggede direkte ind i kameraet og fnisende sagde hun: “knep mig Gustav” optagelserne var fra den’ aften, den ene af de store drenge – Gustav, havde bedt hende om at sige sådan, hun kunne aldrig finde på frivilligt at sige sådan, det måtte politimanden også forstå!

Janus smilede da han sagde: “det plejer piger der bliver voldtaget ikke at sige” igen og igen, spolede han tilbage og afspillede sætningen: “knep mig Gustav..” “Knep mig Gustav..” Det skar i Mias ører. Rød i hovedet, forsøgte hun at forklarer at det var Gustav der havde opfordret hende til at sige det, Janus lod som om, han troede hende og koldt afspillede han det næste klip. Mia så sig selv sidde stolt og klynkende på Gustavs pik, ivrigt hoppede hun op og ned, smilede liderligt til kameraet. Da en fremmed dreng, sætter en champagneflaske for hendes mund, drikker hun grådigt og med hænderne kærtegner hun hans pik uden på bukserne.

Janus sætter klippet på pause, overlegent kigger han på Mia og siger: “vi kan godt blive enige om, at det nærmest er dig der voldtager drengene ikk?” Mia ryster på hovedet, hun mærker tårerne i øjnene det her er mere pinligt og ydmygende end selve den aften. “Vil du se det igen, lille Mia?” hvisker Janus og fortsætter: “bare så du kan blive overbevist, det er DIG der er en lille tæve, DIG der udfordrer og opfordrer drengene” Janus tørrer en tårer væk fra Mias kind, blidt lader han sin store hånd glide ned af hendes ansigt, ned af halsen og søger de store runde teenager patter. Han kupler hånden omkring Mias faste barm og klemmer dem blidt. “Lille hore tøs” hvisker han saligt.

Mia føler sig fanget og lammet, hun ved ikke hvad hun skal gøre. Hendes mor må for alt i verden ikke se de klip! Overgivende lader hun den flotte politimand klemme om hendes bryst og modvilligt mærker hun de små ryk i hendes skød. Janus er nærmest skuffet over tøsens velvillighed, han havde håbet på modstand, så både håndjern og styrke havde fået en udfordring. Med munden napper han blidt i Mias øreflip og hvisker: “hvad tror du mor vil sige, når hun ser hvordan hendes lille pige, knepper som en pornostjerne?” Han klemmer hårdt om Mias fyldige kloder og grinende siger han: -og far, far vil ikke kunne li’ at du er en lille tæve” det gyser i Mia, ved tanken om at hendes forældre skulle se hende i aktion og hendes forsøg på at sige noget bliver blot til små svage klynk.

Janus nyder den magt han har over den lille tæve, nyder at krænke hende, true hende og misbruge hende. “Rejs dig op Mia og dans for mig” hviskede han kælent, “dans for den søde politimand” grinede han. Mias ben var tunge, da hun vippede dem ud over kanten. Hun følte sig kejtet og forkert, genert kiggede hun ned i gulvet og begyndte at vrikke lidt med røven. Janus greb fat i kameraet og rettede det direkte mod den generte teenager hore, gad vide hvor langt han kunne gå med hende? Mon ikke hele vejen? Han lænede sig tilbage i sengen, betragtede den lidt buttede og generte teenager tøs, der stod vrikkende foran ham. Fra den dag, da han havde afhørt de såkaldte gerningsmænd og modtaget beviserne fra deres telefoner, havde han spillet pik til tankerne om den lille fyldige tøs. Han havde sat meget på spil, men var klar på at tage konsekvenserne for en tur i en lille teenager fisse.

Mia løftede ansigtet, kiggede direkte ind i den flotte politimands øjne. Hun kunne ikke finde ud af om det var forkert eller hun bare skulle være stolt over hans opmærksomhed? Hun kunne godt li’ opmærksomheden, men følte sig forlegen. Janus kiggede på hende og sagde: ”smid tøjet” tøvende trippede Mia lidt frem og tilbage, inden hun samlede mod til sig og løftede t-shirten over hovedet, da hun stod med strakte arme og t-shirten halvt over hovedet, råbte Janus: “bliv stående, stå stille” som forstenet stod Mia helt stille, hun følte det akavet at stå der med t-shirten halvt over hovedet og armene strakte, men Janus labbede synet af de ungdommelige faste patter i sig, det kriblede i hans fingre og rykkede i hans stive pik. Ønskede at øjeblikket kunne vare for evigt.

Knurrende kommanderede han tøsen til at fortsætte, smide alt tøjet og sætte sig på knæ i sengen, med ansigtet mod tv’et. Janus gik frem og tilbage foran hende, med fjernbetjeningen i hånden, kiggede han på den blottede teenager pige og spurgte hende: “husker du bedre nu, lille Mia? Husker du hvordan du liderligt opfordrede drengene til at kneppe dig i alle huller? Hvordan du som en klynkende tæve fik orgasme? Hele aftenen strittede du med de store patter, ønskede opmærksomheden! Som en lille luder, tiggede du om at blive taget hårdt og da du endelig blev det, så råber du voldtægt?”

Grædende tog Mia hænderne op for ørene, hun kunne ikke holde ud at høre på politimandens ulækre og perverse version af aftenen, mors version var bedre. Janus stemme trængte gennem hendes hænder, råbene spurgte han om hun ville se mere? Ville se sig selv, som en lille luder? Mia rystede på hovedet og savlende snøvlede hun:” undskyld, undskyld” hun vidste ikke hvad hun undskyldte, men følte det var det eneste rigtige at sige. Gennem sine tårefyldte øjne, kunne hun se Janus havde startet klippet igen, hun kunne hører sig selv stønnende opfordre drengene til at tage hende, kneppe hende hårdt. Hendes bryster gyngede og Gustavs pik hamrede ind og ud af hende. Hun kunne se folk komme ind, tage billeder og grine, hun hørte sig selv sige: “jeg hygger med drengene” og fnisende sige til tilskuerne at de skulle gå ud.. Hun stønnede og klynkede i et væk, Mia hørte sågar sig selv komme i en bulrene orgasme.

Når hun flov og forlegen, forsøgte at vende hovedet bort fra skærmen, tog Janus et myndigt greb i hendes hår løftede hendes ansigt og hvæsede: ”kig, kig på den lille uskyldige Mia der bliver voldtaget”, ordene skar i Mias øre, Janus lagde et mærkeligt tryk på ordene når han råbte ind i hovedet på hende, hun havde følt sig så tryg ved ham, nu var hun bange og gad vide om han godt måtte gøre det her?

Ud af øjenkrogen kunne Mia se, at Janus åbnede sin skjorte og sine bukser. Hun turde ikke kigge andre steder, end på tv’et der igen og igen afspillede de klip fra aftenen, det krummede sig i hende når de nåede til den scene hvor hun kommer! På klippet sidder hun grædende på Gustavs pik og drengen med champagneflasken, er trængt ind i hendes numsehul. Drengene griner af hendes orgasme og klapper deres hænder i en high five over hovedet på hende. Uhh hvor er det flovt.

Janus kravler op i sengen bag den ydmygede teenager, i hånden har han sit bedste arbejdsredskab sin knippel, den som trofast har hjulpet ham igennem massere af arbejdsopgaver. Han betragter tøsens fyldige røv, kan fint sætte sig ind i en teenagedrengs tankegang, hun er en af dem man har lyst til at kneppe, men hun er ikke et trofæ man stolt holder i hånden ude i byen. Hun er typen man knepper og glemmer alt om, indtil næste gang man har brug for at mærke en fyldig røv og et par store patter.

Janus løfter tøsens baller, liderligt betragter han tøsens lyserøde fisse der har åbnet sig ved grebet om hendes baller. Hun er tydeligt fugtig, den lille tæve hun kan jo li’ det. Han tager sin knippel, lader den glide ind mellem Mias lår og gnider den mod hendes fugtige revne. Mia gir’ sig lidt, politimanden gnider noget koldt og hårdt mod hendes fisse, da hun forsøger at sige noget, hvæser han aggressivt: “Hold kæft din lille so og tag imod” Mia tør ikke protestere, hun stirre tomt ind i tv’et og lader politimanden forgribe sig på hende.

Han er dirrende da han uden omtanke, skånselsløst presser sin knippel ind mellem Mias skamlæber, der er hård modstand på vej gennem den lille teenager fisse. Det er ikke første, eneste og nok heller ikke sidste gang at Janus har brugt sin knippel i fissen på en tæve. Når han keder sig, kører han gerne en tur og anholder en gadeluder. Janus kører dem til et øde sted i Sydhavnen, hvor han prygler deres fisser hårdt og grundigt med sin knippel. Men i gadepigernes fisse er der slet ikke ligeså meget modstand, de små beskidte tøser tager den gerne, blot for at slippe for en tur på stationen.

Janus lader sig ikke hindre af modstand, han presser hårdt på og tysser irriteret på den grædende Mia, smilende og tilfreds drejer han den rundt i tøsens indre, læner sig ind over hende og hvisker: “husk at mor bad dig være en stor pige, jeg hjælper dig med at huske”. Mia føler hun er ved at revne, den kolde ting politimanden har presset ind i hendes fisser, gør ondt fylder hele hendes underliv og når han drejer den rundt, bliver hun svimmel. Mia tigger ham om at stoppe, hulkende fortæller hun at hun godt kan huske det hele, at han ikke behøver at hjælpe hende mere. Janus griner af hende, nyder hendes ungdommelige naivitet og skubber sin knippel ud og ind af hende.

Mia er lettet da han endelig trækker den ud! Janus ligger sin knippel på dynen under hende og blidt presser han tøsens krop ned mod dynen, hendes knæ ryger ud til hver side, hun sidder nok ubekvemt men det ser fint og sødt ud. Mia ligner det perfekte billede på en teen luder, sidder så fint nøgen, med spredte ben og en knippel hvilende i sin fugtige revne.

Janus træder ud på gulvet, betragter den lille tøs. Han tager en vandflaske, sætter den for Mias mund og hvisker: “det er champagne Mia, vi leger det er champagne.. ” Mia kan slet ikke nå at følge med, hun føler hun er ved at blive kvalt i vandet det løber ned over hendes ansigt og videre ned over brysterne og maven, hun gisper efter vejret da han flytter flasken fra hendes mund. Politimanden griner ondskabsfuldt, da han tager hendes hånd og placerer den på sin pik, ”var det sådan du kælede, din lille hore?” Råbte han ind i hovedet på Mia, som villigt krammede og kærtegnede hans pik. Janus tog fat om nakken på hende, pressede hendes ansigt ned mod sin underliv og stak sin pik ind i munden på Mia, “bagefter gjorde du sådan.. Lille uskyldige Mia suttede pik og red en stor dreng samtidig, ikke?”

Mia kunne ikke svarer, pikken fyldte i den unge piges mund. Med aggressive bevægelser, pressede Janus sig dybt ned i hendes hals og hånede hende. Hendes mave trak sig sammen i krampende bevægelser og havde han ikke trukket sig ud i det øjeblik han gjorde, var Mia sikker på det ville være gået galt. Janus stillede sig på gulvet foran hende, “ret dig op, din lille so” hvæsede han, lydigt rettede Mia ryggen. Janus smilede og tog hårdt fat i hendes tunge bryster, han daskede, nev og hev i dem, blidt hviskede han: “du gjorde jo ingen modstand, lille Mia.. Ligesom nu leger du jo med, du vil gerne bruges. Udnyttes som en lille luder og bruges som kneppe tæve”

Janus flyttede sine store hænder op omkring hendes hals, han smilede da han sagde: “åben munden tøs” nervøst åbnede Mia munden, Janus førte sin pegefinger rundt i munden på hende, længe legede han med hendes tunge, drejede fingeren rundt og kærtegnede tungen, han lænede sig ind over hende og lod en stor spytklat lande på hendes tunge, smilende kiggede han Mia i øjnene og hviskede: “synk, din lille nemme tøs” Mia mærkede den kvalmende fornemmelse af Janus’ spyt, men sank det villigt. Hun skulle være en stor pige.

Janus grinede af hende, havde den naive tøs ingen grænse? Han overvejede at springe på Mia, voldtage hendes røv og sperme ud over de fyldige baller. Han forbarmede sig dog over hende, skubbede hende ned på ryggen og spredte hendes ben. Politimandens øjne var mørke, han stønnede tungt da han voldsomt trængte ind i Mia. Janus tog et fast greb om hendes bryster og bankede pikken frem og tilbage i hende. Mia lukkede øjnene, håbede det snart var overstået, hun var kold og følelsesløs, lod ham bare.

Janus var ikke tilfreds, hvis han tændte på en halvdød tøs kunne han jo bare stikke pikken i konen derhjemme. Han ville ha små tøser der græd og gjorde modstand. Han løftede hånden, pumpede løs i Mias fisse da han ramte hendes kind med en syngende lussing. Mia skreg, da hun mærkede den brændende smerte på hendes kind, hun nåede ikke at afværge før endnu en lussing ramte hende. “Fortæl mig du godt kan li’ at mærke min pik” hvæsede Janus. Mia græd og kaldte på sin mor, fortvivlet og ude af sig selv ønskede hun kun at holde sin mor i hånden. Janus grinede af hende, da han fortalte Mia hvor nemt han kunne ha’ fået mor i knæ, for at modtage hans pik.

“Havde det været mor, det lå på din plads, havde jeg kneppet hende anderledes” stønnede Janus og trak sig ud af Mia. I en’ voldsom bevægelse vendte han Mia rundt, så hun lå på maven. “Op på knæ!” Kommanderede han, ydmyget trak hun knæene op under sig. Irriteret fik Janus placeret tøsen i den stilling han ville ha’ hovedet ned, røven op og et frækt svaj i ryggen. “Vil den lille luder, mærke knippelen igen?” Janus holdt en tyk sort ting for hendes øjne, forskrækket hiksede Mia: “nej…nej tak”, Mia syntes han var ond og ulækker da han grinende sagde: “havde det været din mor jeg kneppede, havde jeg brugt den i både røv og fisse på den gamle tæve, men lille Mia kan nøjes med at sutte på den” Janus pressede den ind i hendes mund og brummede tilfreds over synet.

Janus flyttede kameraet fra vindues karmen og ned i sengen, han placerede det lige ud for Mias ansigt og fortalte hende grinende at han skulle ha’ nogle optagelser han kunne bytte med drengene, han fjernede kniplen fra hendes mund og instruerede hende i at sutte på sin pegefinger. Mia var bange for hvor de her optagelser ville ende hende, mest af alt var hun bange for at mor skulle se dem, men lydigt suttede hun på sin finger da hun mærkede Janus spredte hendes baller, hun blev helt stiv da hun mærkede en spytklat glide ned mellem sine baller. Janus syntes han var go’ af sig, han fugtede i det mindste tøsens lille stjerne inden han pressede en af sine store fingre ind i hendes lille stramme røvhul.

Mia klynkede ydmyget over hans store finger i sit numsehul, hun kunne mærke det gav nogle små kramper i hendes fisse, hun fik samme følelse som den aften hvor drengene voldtog hende – samme små liderlige kramper. Janus kunne ikke længere vente, han måtte igen mærke den lille stramme fisse. Hans finger hvilede i tøsens lille hul, da han tvang sin liderlige pik op i hende, åhh i guder hvor var hun dog stram og endnu bedre blev det af at hans finger fyldte i hendes røv. Det svimlede nærmest for dem begge, Janus spurgte hende stønnende om det var på den måde drengene havde taget hende og Mia svarede i bedste offer stil, naivt med et klynkende ja.

Janus pumpede aggressivt løs i både fisse og røv, den lille tøs var fast og stram og indbød til en hård behandling, han havde ingen ide om, at en orgasme brusede gennem Mias taknemmelige teenager krop lige netop inden, han med et brøl sprøjtede al sit varme sæd op i hende. Det var uendelig længe siden han sidst havde mærket at han var så liderlig, så det føltes som om han kunne blive ved og ved. Det var ikke sidste gang han kneppede den lille buttede Mia.

Da Janus afleverede Mia hjemme hos sin mor, bemærkede Mia at hendes mor havde taget ekstra meget Make up på, tøjet hun havde valgt afslørede mere end det dækkede. Hun så ikke Mia, så ikke sin lille brugte pige men var travlt optaget af at flirte med den flotte og veltrænede politimand. Janus spillede med på tævens flirt, smilende takkede han ja til en kop kaffe. Mia gik ind på sit værelse, grædende faldt hun i søvn til lyden af hendes mors latter og Janus’ dybe stemme.

Mia til afhøring
Email: safranpigen@gmail.com

Del dette indlæg