Med onkel og tante i sommerhus del. 1

Med onkel og tante i sommerhus

Når vi har familiefester er vi alle altid samlet – børn, teenagere, voksne og gamle. Det er som regel hyggeligt og efter, at jeg er blevet større og har fået former, er det blevet lidt sjovt. De ældre herrer i familien er begyndt at glo lidt på mig, hvad enten jeg svanser igennem lokalet eller bare sidder ved bordet. Der er nok lidt ekshibitionist i mig – på én gang føler jeg mig lidt smigret og opstemt… bliver nok lidt liderlig ved tanken om, hvad de ville gøre ved mig i enerum.

Især min farbror Gerhard har et godt øje til mig. Han skal bare se på mig i en stram t-shirt og kort denim nederdel – så kommer der bule i hans bukser! Onkel Gerhard er blevet 53 og hans kone, tante Margit 48. Min far er lige fyldt 50 så onkel er storebror. Margit er nok det man kalder “en stram tante”, kedeligt klædt i knælang, plisseret nederdel og strømpebukser og synes ikke, at sjofle vittigheder er spor sjove – tysser på onkel, når han griner ad de frække.

Til min fars fødselsdag i foråret inviterede onkel og tante mig til at komme op i deres sommerhus i min sommerferie. Fødselsdagen var dyr så mine forældre mente ikke vi skulle noget særligt i år, rent feriemæssigt. Huset ligger lækkert ud til fjorden, hvor der er godt badevand og stort nok til, at jeg har mit eget værelse. De ville være dér i 3 måneder og jeg kunne selv bestemme hvornår, og hvor længe, jeg ville være der.

Onkel Gerhard er en pæn mand, lidt tyndhåret men en slank krop, spiller badminton med min far. Når jeg har set bulen i hans bukser har jeg fantaseret om den… om en stor tyk pik, der ville stå lige ud i luften, hvis den blev sluppet fri mens jeg strippede for ham. Når jeg onanerer og ligger og spreder ben med en stor dildo oppe, ser jeg ham for mig – sidde i en stol mellem mine ben og spille pikken stor. Jeg planlagde en “spændende” ferie!

Dagen kom, og jeg tog toget til Odsherred, hvor onkel stod og ventede på perronen, da jeg steg ud. Det blev til den sædvanlige krammer og kindkys og vi kørte til sommerhuset, hvor tante ventede med en dejlig frokost. Hun var faktisk i badedragt og onkel i t-shirt og shorts. Vejret var jo super så jeg skyndte mig ind på værelset, fik pakket ud og trak i en lille top med bar mave og stramme hotpants. Igen var onkels øjne ved at trille ud af hovedet og jeg blinkede til ham. Uha da da… bulen voksede! Vi spiste frokost og hyggede os resten af dagen med gåture ved stranden og afslapning. Ferien var begyndt.

Dagen efter var der hedebølge. Jeg tog det mindste på, jeg kunne finde og fandt min bikini frem… to trekanter som bh og to, lidt større trekanter som trusser, dem der bliver bundet i siderne med tynde stropper. Der stak ikke hår ud nogen steder, da jeg altid er helt glatbarberet. Nu skulle jeg ha’ sol og lagde mig på drømmesengen på den indhegnede terrasse mens onkel sad ved havebordet og drak kaffe mens han læste dagens avis. Tante var påklædt, fordi hun skulle til den nærliggende by og handle ind i Brugsen. Det tog altid en 2-3 timer, da der var ret langt og hun altid faldt i snak men nogen hun kender.

Nu besluttede jeg at ville se, hvor jeg havde ham! Jeg var blevet godt liderlig af at ligge der og fantasere og stak den ene hånd ned i bikinitrussen og kørte forsigtigt langfingeren frem og tilbage i den våde sprække. Det gav et lille ryk i mig, hver gang fingeren ramte den hårde klit. Onkel sad og læste avis men da han hørte mig stønne 2 meter væk hørte jeg avisen rasle og han kiggede forbi den. “Hva’ så, Louise, behøver du hjælp til noget?”, sagde han med rolig stemme. “Jaaa, for helvede onkel, jeg vil ha’ du slikker mig NU – hvis du altså vil!” Jeg havde allerede smidt trusserne og vendt mig om på solsengen, spredt benene og åbnet min glinsende, lyserøde fisse – lige op i hovedet på ham.

Onkel Gerhard var solgt! Han gik straks på knæ mellem mine ben og overtog min fisse, som jeg havde ligget og gnedet godt og grundigt. Åbnede mine skamlæber og med halvåben mund sugede sig fast. Tungen begyndte at spille på klitten mens han pressede to fingre op i min skede. Åhhh det var sååå godt men han satte farten lidt ned – for pludselig at fingerkneppe mig hårdt så jeg efter få minutter kom i den største sprøjteorgasme, jeg nogensinde har haft! Han rejste sig og mens jeg stadig lå og skrævede trak han sine shorts med. Ud sprang den største pik jeg har set i mit korte liv, og lange tunge nosser hang og dinglede under den mens han stod der og gned på den. Han fortalte mig med rusten stemme at den er 21 cm. lang og 5,5 cm. i diameter.

“Nu, da jeg har gjort dig glad skal du gøre det samme for mig”, sagde han og jeg satte mig på på sengen. Lige ud for mit ansigt stod det store jern og dirrede, jeg greb om den med mine små hænder, trak forhuden tilbage og tog det store, blåviolette pikhoved i munden. “Du kan da ta’ mere end det, skat”, sagde han og greb med begge hænder om mit hoved og pressede pikken ned i min hals. Ca. halvdelen forsvandt ind i min mund og jeg fik brækfornemmelser. Jeg forsøgte at skubbe ham væk men han var stærk som en okse. Imidlertid var han også liderlig, at efter få hug i min hals sprøjtede han! Mens pikken pumpede varm, klæbrig sperm ud trak han den lidt længere ud så ladningen kom i min mund i stedet for i halsen – så jeg rigtig kunne smage den, som han sagde. “Kør min sæd rundt med tungen og smag rigtigt på det, før du sluger”, sagde han, “det er vitaminer for små piger”. Da tante kom hjem lå jeg og tog solbad i bikini (med en underlig smag i munden) og onkel sad og læste avis.

Forfatter: Louiseliderlig
Med onkel og tante i sommerhus del. 1
Læs del. 2 her

 

 

Del dette indlæg