Massagen endte med orgasme

 

Camilla låste sig ind i sin lejlighed, som lå i hjertet af Århus. Det var fredag eftermiddag og hun havde taget tidligere fri fra kontoret for, at kunne tage til massør, som hun gjorde hver måned. Det havde været en hård uge på jobbet med stakkevis af sager, som skulle ordnes og hun havde arbejdet langt ud på natten de fleste dage. Hun var træt og ør i hele kroppen og glædede sig derfor ekstra meget til sin massør aftale.

Camilla skyndte sig ud på badeværelset og smed tøjet for, at ta’ et varmt og tiltrængt bad. Hun stod længe under de varme stråler og nød, hvordan vandet lindrede hendes ømme skuldre. Hun tog brusehovedet ned og førte den rundt over hele kroppen – hen over skuldrene, brysterne, maven og til sidst ned mod hendes underliv, så hun kunne mærke de varme stråler mod hendes kønslæber. Mens strålerne kildede mellem hendes ben, begyndte hun langsomt og massere sin klit – hun havde haft så travlt med arbejde, at hun længe havde været for træt til, at lege med sig selv og nød derfor følelsen af sine fingres blide massage og følelsen af, at være liderlig igen. Hun begyndte at massere lidt hurtigere og mærkede hendes klit var ekstra følsom og det tog ikke lang tid før, at hun kom i et lille støn, mens hun bed sig i læben.

Camilla tog sine træningsbukser og en t-shirt på og satte håret op i en pjusket knold. Hun nød, at hun ikke behøvede, at bruge tid på makeup og hår, når hun skulle afsted til massør – det brugte hun rigelig tid på, om morgenen inden job. Karina hendes massør havde givet hende ordre på, at hun skulle komme i afslappet tøj, da hun mente, at det ofte fik folk til, at slappe mere af og derfor være mere modtagelig for massagen. Karina selv var altid smuk med sit røde opsatte hår og hendes perfekte makeup. Hun var en del år ældre end Camilla selv, men hun havde altid set Karina som en smuk kvinde, som strålede af selvtillid og styrke på en helt særlig måde.

Camilla smækkede døren til lejligheden og smuttede ned til sin bil, som stod parkeret foran blokken. Musikken blev skruet op og vinduet rullet ned, så hun kunne ryge en smøg på turen hen til klinikken.

Klokken var præcis 15, da Karina kaldte hende ind fra venteværelset. Hun tog tøjet af bag et forhæng, så hun kun var iført et håndklæde. Hun lagde sig på briksen og nød duften af lavendel og honning, som der altid duftede af i det lille værelse. Karina startede som hun plejede med, at hælde en smule Shiatsu massageolie på Camillas ryg, som gav varme og stimulerede sanserne. Hun masserede langsomt med glidende bevægelser over hele hendes ryg og Camilla nød hvert sekund. Hun følte sig altid godt tilpas og tryg i Karinas selskab og havde fået massage af hende gennem et par år efterhånden. De snakkede om vind og vejr, men aldrig om alt for personlige ting.

Efter en halv times tid var Karina ved at afslutte og Camilla var fuldstændig afslappet. Hun skulle netop til, at rejse sig fra briksen, da Karina spurgte – ’Vil du prøve, at blive masseret mens du ligger på ryggen? Du er min sidste klient i dag, så vi har tid nok! Camilla kiggede lidt chokkerende på Karina, men var fristet og gik derfor med til det. Camilla lå på ryggen med lukkede øjne, da hun mærkede massage olien ramme hendes mave. Karina begyndte at massere hendes mave med små cirkulerende bevægelser og Camilla nød det. Karinas hænder begyndte langsomt, at nærme sig Camillas bryster og inden hun tænkte mere over det, begyndte Karina at massere dem. Camilla mærkede med det samme, at hendes brystvorter blev stive! Hvorfor blev hun tændt af, at mærke Karinas hænder på sine bryster og hvad betød det?? Tusind tanker flød rundt i hovedet på Camilla og alligevel havde hun ikke lyst til, at Karina skulle stoppe!!

Karina begyndte igen at massere hendes mave med bløde bevægelser, hvorefter hun hvisker i Camillas øre – ’Lig helt stille og slap af!’. Karinas hænder bevæger sig længere ned og hun begynder, at massere hendes inderlår – nu med lidt hårdere bevægelser. Camilla mærker varmen brede sig i sit underliv og får lyst til, at vride sig på briksen – men Karinas hænder holder fast. Hendes hænder glider langsomt længere og længere op mod Camillas underliv og Camilla er ikke i tvivl – hun bliver mere og mere liderlig af Karinas berøring!

Camilla kigger på Karina med spørgende øjne, hvorefter Karina blinker og føre sin hånd op til Camillas skede. Hun begynder at massere hendes skamlæber og klitten, mens Camilla spreder sine ben endnu mere, så Karina til sidst stikker sine fingre op i Camilla. Camilla kommer med et tilfredsstillende støn og mærker fingrene oppe i sin nu – meget våde fisse. Karinas fingre glider ud og ind af hendes skede og Camilla vrider sig, mens hun bider i sin læbe af ren nydelse.

Da Camilla mærker, at hun er ved at komme – trækker Karina sine fingre ud af hendes skede og Camilla sukker dybt! Karina skubber hendes ben endnu mere fra hinanden, så hendes fisse er helt blottet. Hun begynder at kysse hendes inderlår og bevæger sig langsomt op til hendes våde og saftige skede. Hun slikker Camillas læber og sutter på hendes klit og stikker sin tunge ind i Camilla. Camilla kan ikke længere ligge stille og stønner hurtigt og højt. Karina kører tungen rundt i Camillas fisse og sutter hårdt på hendes klit, hvorefter Camilla kommer så voldsomt, at hun sprøjter og skriger i nydelse. Karina slikker hendes safter væk og slutter med et blidt kys på klitten. Aldrig har Camilla haft en så intens orgasme og hun ligger forpustet og tilfredsstillet på briksen, mens Karina stille går ud af rummet.

Camilla sidder i bilen på vej hjem og ryger sin smøg. Hun er forvirret, fortvivlet og overrasket over hvilken oplevelse, at hun lige har haft. Men alligevel ser hun nu, endnu mere frem til sin næste tid hos Karina.

Del dette indlæg