Masochisten Alecia – del 4

Dette er en novelle som kan virke stærkt stødende på nogen.

advarsel-warning

Masochisten Alecia
Kapitel 4, den første søndag.

Også denne nat fulgte jeg min nye masochist/slavinde på cam. Men med det store tæppe, jeg havde været blødhjertet nok til at give hende, var hun faldet i dyb søvn allerede inden jeg havde tændt for overvågningen oppe i mit soveværelse. Hun vendte sig ret ofte i søvne, for i det lille bur kunne hun ikke ligge udstrakt, og selv med tæppet må metalstængerne have gjort ondt at ligge på. Men tæppet mindskede smerterne nok til at hun fik en god nattesøvn trods alt.

Det var ret tidligt, da jeg vågnede, og erfarede, at min masochist pige sov, halvt siddende op af endevæggen, sådan som hun jo var nødt til, på grund af burets beskedne længde.

Jeg tog et bad, og hentede noget morgenmad.

Da jeg tog maden med op i soveværelset, så jeg at den dejlige pige var vågnet. Hun lå og gned sin fisse og stønnede dæmpet. Fissen var stadigt en smule opsvulmet, men efter den fantastiske vakuum pumpning dagen før, havde jeg forventet mig at den var forblevet meget større. Det var faktisk en skuffelse, men jeg nåede frem til, at det nok var en følge af, at hun ikke over en længere periode havde fået den pumpet op. Det bestemte jeg mig til at hun skulle udsættes for, meget, meget grundigt, hvis hun blev min faste slavinde.

Det var lækkert, at se hende ligge og onanere og få den ene orgasme efter den anden. Hun troede selvfølgeligt, at ingen kunne se hende, for jeg havde intet sagt om kameraet. Men hendes liderlighed imponerede mig, efter at hun dagen før var blevet kneppet uafbrudt hele dage af seks brunstige mænd på viagra. Hun var virkelig en fantastisk pige.

Jeg afsluttede mit måltid, og gik ned til hende. Idet jeg åbnede døren, og trådte ind, så jeg hende fjerne hænderne fra fissen.

”Nå, dejlige. Onanerer du nu igen?” Jeg smilede venligt.

”Godmorgen, Herre. Ja jeg er så liderlig ved tanken om alle de dejlige pikke jeg fik i går, og følelsen af at være indespærret i et lille jernbur får det sådan til at klø i min lille fisse.” Hun smilede frækt til mig, spredte benene og begyndte at gnide den våde revne igen.

Jeg smilede tilbage. ”Kom ud, lille. Vi har et spændende program foran os i dag, så vi må hellere komme i gang med det hele.”

”Dejligt Herre. Hvad skal der ske i dag? Må jeg prøve at blive pisket?” Hun kiggede mig i øjnene, og lød meget ivrig.

Et øjeblik efter tilføjede hun: ”Må jeg få morgenmad, Herre? Jeg er utroligt sulten.”

Jeg forsikrede hende om at det måtte hun naturligvis, og snart sad hun ved et righoldigt morgenbord. Jeg havde jo spist, så jeg nøjedes med en kop kaffe.

Så snart hun var færdig sagde jeg til hende, at dagens program stod på, at hun skulle prøve forskellige slags smerter. Jeg kaldte hende hen til mig, og lagde hende over mine knæ. Som en opvarmning fik hun først 100 hårde slag med flad hånd i hendes lille dejlige røv. Hun tog det med lethed, og smilede hele tiden til  mig.

Jeg beordrede hende op og stå, og hun fik også en del slag over resten af kroppen. Nu håbede jeg, at hun var klar til de hårdere ting.

Jeg beordrede hende ud i badeværelset, og der fik hun besked om at sætte røven på en lille skammel, og læne sig bagover, idet hun kunne støtte på kanten af badekaret. Jeg hentede 2 røde stearinlys og tændte dem.

”Du må ikke røre dig en millimeter, uanset hvilke dele af din krop den varme stearin rammer. Og hvis du er så god en masochist, som du har påstået, burde du kunne klare det, uden at pibe det mindste.

Jeg begyndte at dryppe stearinen ud over hendes mave. De første røde pletter landede tæt ved hendes navle, og det lykkedes mig derefter næsten at tegne en cirkel rundt om den. Hun peb ikke det mindste, men sad der med sit brede, glade smil.

alecia-del-4-1

Jeg var lidt imponeret af hende, men omvendt ville jeg gerne vise hende at det var mig der bestemte. Så jeg var gavmild med stearinen på oversiden af hendes bryster. Kunne hun mon også klare det direkte på vorterne?

Jeg ville ikke være FOR grov, så jeg nøjedes med at tegne en tynd streg hen over vorterne, men selv i det sekund hvor stearinen dryppede direkte på spidserne af vorten fra meget lav højde, sad hun bare roligt og smilede til mig.

Nu kunne det være nok!

Jeg lod lysene smelte ordenligt, og hældte så store søer af smeltet stearin over den nederste del af hendes mave, lige ovenfor hendes fisse. Også de følsomme inderlår fik en masse, men jeg måtte indse, at i dette spil ville hun vinde.

Det så ikke ud til at genere hende det mindste.

Jeg prøvede også med et hvidt lys, men da det ikke gav nær så flotte mønstre på hendes krop, stoppede jeg med det.

”Tillykke masochist pige. Du har klaret den første af dine opgaver her i dag. Jeg må indrømme, at hvad angår smeltet stearin, ser du ikke ud til at have nogle grænser. En anden dag skal vi så se, om dette også er tilfældet, hvis al stearinen drypper direkte på vorterne og på de meget følsomme dele af din fisse. Men for i dag er vi færdige med stearin.” Jeg rakte hende min hånd og hjalp hende op. ”I dag vil jeg se, om du kan tåle smerter, sådan som du har påstået. Men jeg vil holde det på et fornuftigt plan. HVIS du så klarer alt det jeg gør ved dig i dag, så kan du komme igen i en anden weekend. Og til den tid bliver det VIRKELIGT HÅRDT.”

Alecia havde set helt skuffet ud ved beskeden om at hun kun ville blive udsat for ”fornuftige” smerter i dag, men hun lyste op, da hun blev stillet i udsigt, at de hårde ting ville komme næste gang.

Hvor masochistisk kunne den lille pige mon være?

Jeg gik ud af badeværelset, og beordrede hende til at tage et grundigt bad, dels for at vaske sig efter gårsdagens begivenheder og sved fra natten, dels for at fjerne stearinen.

Et øjeblik overvejede jeg, om jeg skulle piske det af med snippen af en ridepisk, som jeg plejer med erfarne masochister, men jeg holdt fast i min oprindelige plan om at hun skulle have en nøje udmålt mængde smerter denne dag.

Jeg måtte ikke give efter for mit ”konkurrence instinkt” der ellers tilskyndede mig til at øge smertemængden, så jeg kunne tørre det frække grin af hendes ansigt. Men formålet med dagens arbejde var jo ikke at hævde mig på pigens bekostning, men derimod gradvist at finde ud af, hvor grænsen for hendes masochisme gik.

Jeg gik ind i værelset med alt sex legetøjet, og ventede på hende.

På endevæggen udvalgte jeg to spanskrør, et mindre, og et stort med et fantastisk svirp til hårde slag. Jeg smilede sadistisk, medens jeg prøvende bøjede det. Jeg vidste at dette redskab ville blive en god tester for hendes evne til at bære smerter. Derefter fandt jeg en lille, men stenhård single tail pisk og en tung flogger af kilelæder. Til sidst fandt jeg nogle rækker sterile nåle frem. Alle disse dejlige redskaber lagde jeg på det høje bord.

Ligesom dagen før var Alecia ret længe om sit bad. Men med tanke om at hun skulle fjerne al stearinen, og sikkert også følte behov for at vaske sig grundigt efter at være blevet kneppet hele dagen af 6 meget virile mænd, kunne jeg ikke bebrejde hende det. Til sidst var jeg godt nok på nippet til at blive sur, men da hun kom ind, smuk med helt blød og velduftende hud og uden det mindste spor af stearin, syntes jeg alligevel, at hun havde været værd at vente på.

Jeg viste hende udvalget af redskaber, og hun undersøgte dem ivrigt og smilende.

Så beordrede jeg hende til at stille sig ved et stort X formet trækors, men ryggen imod mig. Hænder og fødder spredt ud i X faconen, selv om jeg ikke bandt hende fast.

Hun fik først nogle lette slag med læder floggeren over ryggen, før jeg kælede lidt med den svagt rødfarvede hud på de områder jeg havde ramt.

Så tog jeg det lette spanskrør. Nogle lette slag efterlod stort set ingen mærker. Men 4 slag, hvor jeg lagde alle kræfter i, resulterede dog i nogle striber, Og 2 slag af det store spanskrør efterlod dejligt tydelige mærker.

alecia-del-4-2

Hendes smil forsvandt, konstaterede jeg. Var jeg mon ved at nå hendes grænse?

Hun fik først 6 flere af det lille spanskrør, og derpå 2 hårde slag af det store. Det medførte lidt yderligere farvning af hendes ryg, men ikke ret meget. Hun smilede ikke, men klynkede absolut heller ikke. Hun stod helt stille og kiggede bare interesseret på mig.

”Hvordan føles slagene, dejlige masochist?” spurgte jeg stille.

”Det er da dejligt som en opvarmning, Herre. Men ret kedeligt. Begynder du ikke snart at slå til?” spurgte hun mig, idet hun kiggede, først på de slagredskaber jeg havde lagt frem, og derpå længselsfuldt hen på de meget værre ting, der stadigt hang på væggen.

Jeg smilede et stramt smil. Hun mente det åbenbart, og indbød mig ligefrem til at bruge de hårde metoder. Og det havde jeg jo selv vildt lyst til. Skulle jeg ændre det planlagte program?

Jeg besluttede mig dog til at holde mig til præcis det jeg forud have bestemt mig for. Hvis det så viste sig at være alt for lidt for hende, måtte hun jo få en meget værre omgang næste gang. Min pik blev stenhård i bukserne på mig ved den tanke.

alecia-del-4-4

”Nu får du 6 slag af denne single tail pisk over ryggen. Det er din pligt at blive i positionen og tælle slagene.

”Hvis du flytter dig, så jeg ikke kan fortsætte piskningen, eller hvis du tæller forkert, begynder jeg forfra med hele piskningen.”

Hun smilede frækt, og jeg spekulerede på, om hun planlagde at tælle forkert med vilje?

Men single tail pisken virkede helt anderledes på hende. Jeg slog med vilje hårdt fra det første slag, og straks det ramte gav det et lille ryk i hende. Der gik et sekund før hun sagde : ”ET”

De næste 2 slag klarede hun, uden at rykke kroppen, men ved det fjerde krympede hun sig for alvor, og igen måtte jeg vente et sekund på tallet ”Fire”. Men hun hverken stønnede eller klynkede. Jeg lagde endnu flere kræfter i de sidste to slag, men nu var hun forberedt, og sagde med klar stemme : ”Fem” og ”Seks. Tak, Herre”

alecia-del-4-5

Jeg kiggede i hendes ansigt. Ingen tegn på angst eller fortrydelse. Hun smilede ikke, og måske var læberne lidt sammenbidte, men hun kiggede mig interesseret i øjnene, som om hun ville aflæse, hvad der nu skulle ske. Hun vidste jo, at der ville komme flere smerter, men hvor mange?
Hvilke typer?
Og hvor voldsomme?
Jeg har oplevet mange piger i den situation, og selv om de egentligt er gået ind til det frivilligt, ønsker de fleste piger, når de har fået de første kraftige piskeslag over ryggen, at smerterne skal være så milde, eller så kortvarrige som muligt. Men med Alecia var der ingen tvivl om,at hun inderligt ønskede at smerterne skulle fortsætte, og gerne blive mere intense.

Jeg var begyndt at elske min dejlige og modige lille masochist.

Nu får du en rigtig omgang med floggeren, og så er vi færdige med din ryg for i dag.

Læder floggeren var stor og tung, og snerterne af kilelæder slog tungt mod hendes spinkle overkrop.

Ingen tvivl om at slagene føltes mere i dybden end på huden, men de 20 slag hun skulle modtage, fordelte alligevel en smuk rød farve over hele ryggen. Hun stod helt roligt og modtog smerterne, og nu var smilet tilbage på hendes dejlige ansigt. De slag nød hun tydeligvis.

Jeg var vant til, at rigtigt mange piger nyder slagene fra en flogger, men nok oftest en ruskinds flogger, eller en udgave med de tynde, brede læder stykker. Denne her af kile læder farvede hendes ryg yderst smuk rødt, men skønt det må have gjort ondt i huden, der i forvejen var brudt flere steder af den single tail pisk, og skønt vægten af slagene måtte have føltes kraftigt mod hendes slanke krop, så var smilet nu varmt og begejstret.

Hun så mig direkte i øjenene og sagde:

”Det var rigtigt dejligt, Herre. Det var det jeg savnede så meget i de første to dage. Hvad bliver den næste ting?”

Jeg smilede barsk.

”Du kan jo se de ti sterile, lange nåle der ligger der?” spurgte jeg og pegede på de 10 smukke nåle, der sad i hver deres plasthylster.

Alecia nikkede, stadigt smilende.

”Hvor tror du de nåle skal sidde, lækre slavinde?”

”Det ved jeg ikke, Herre, men jeg glæder mig rigtigt meget til at finde ud af, hvor du vil anbringe dem.”

” Nu skal du foreløbigt op og hænge på korset,” sagde jeg, og førte hende hen til et andet  trækros, bestående af en lodret bjælke og en overlægger. Hendes fødder kunne støtte på en lille rundstav.

Hun stillede sig op  på rundstavene og klamrede sig fast med højre hånd, medens jeg  bandt den venstre grundigt fast til tværbjælken med et tykt reb.

Derefter fastgjorde jeg den højre, og bandt hendes  ankler og fødder grundigt fast. Nu kunne hun kun stå/hænge på korset, godt nok med samlede ben, men med spredte arme. Hele hendes forside var fuldstændigt udleveret til mig, og jeg kunne gøre absolut alt jeg ville imod hende. Pine hende på enhver måde jeg ville, og bruge hende seksuelt, fuldstændigt efter mine lyster.

I virkeligheden var min magt jo ikke så stor. Hun kunne når som helst afbryde mine dejlige lege, hvis hun brugte sit stopord, men det regnede jeg ikke med at hun ville gøre.

Dog var det ikke min mening at gå amok på hendes dejlige, forsvarsløse krop, selv om tanken fik det til at dunke i mit stive lem. Jeg ville påføre hende en del smerter, men kun dem jeg havde planlagt på forhånd.

Jeg tog skålen med nåle, og holdt den op foran hendes ansigt, så hun kunne se at der var 10.

Så tog jeg en enkelt nål i den plastikhylter og viste hende den.

Med lidt sprit rensede jeg området lige omkring begge hendes brystvorter, efter at jeg først havde taget plastik hansker på.

Alecia kiggede interesseret. Nu vidste hun hvor nålene skulle sidde, men det så ikke ud til at skræmme hende det mindste. Hun kiggede med positiv interesse og smilede.

Jeg trak den første nål ud af dens plastik hylster, og holdt den op foran hendes øjne, så hun rigtigt kunne se hvor lang den var.

”Alle 10 nåle skal igennem toppen af dine bryster,” fortalte jeg hende truende. ”De to sidste skal stikkes direkte gennem dine brystvorter. Hvor ondt tror du det kommer til at gøre?”

”Ikke særlig meget, Herre. Nålene er ret tynde og jeg tror de er meget spidse. Det ville gøre 100 gange mere ondt med tykke, sløve nåle. Men jeg har dog aldrig prøvet det med sløve nåle,” tilføjede hun, og vred sig lidt på korset.

Hang hun ubekvemt, eller var hun liderlig ved sine tanker om vilde smerter fra sløve nåle?

Jeg greb fat om roden i et af hendes bryster, og klemte det sammen. Jeg holdt nålen hen, og lod spidsen prikke mod brystvorten. Jeg prikkede lidt flere steder, før jeg satte spidsen ind mod areolaen lige over brystvorten, og skubbede nålen lidt ind i hendes bryst.

Hendes øjene blinkede lige, men ellers kiggede hun stift ned mod nålen, og fulgte den medens jeg pressede den igennem spidsen af hendes bryst, få milimeter over selve vorten. Spidsen af nålen kom ud igen efter at have gennemboret knapt to centimeter af hendes dejlige bryst.

Jeg hentede endnu en nål, og nød at presse den igennem hendes følsomme bryst, lige under vorten.

De næste to blev placeret lidt over den første og lidt under den anden.

Alecia kiggede interesseret på, men bortset fra en smule trækninger omkring øjnene hver gang en nål borede sig ind gennem brystet, var der ingen reaktion fra hende.

Også det andet bryst fik fire nåle, og jeg nød at bore dem gennem det bløde følsomme kød, men savnede dog lidt klynken fra hende. Det ville have været endnu mere ophidsende for mig, hvis hun havde pebet eller tigget om nåde. Omvendt var jeg virkeligt stolt af hende. Det var flot at hun bar de smerter, og kunne tåle at se, at der dryppede bloddråber fra hendes bryster, uden at det tilsyneladende generede hende.

Jeg viste hende at jeg stadigt havde to nåle.

”Og nu skal vi til at have det rigtigt sjovt, lille masochist. De her skal ind, hvor det gør ondt.” Jeg førte hånden ned mellem benene på hende, og mærkede at de stadigt svagt opsvulmede skamlæber drev  af fissesafter. For sent indså jeg, at det var lidt dumt, og jeg blev nødt til at finde et nyt sæt plastikhansker.
Med stor fryd trykkede jeg den ene nål ned mod den ene brystvorte ovenfra. Nød at hun vred sig en lille smule.

Jeg trykkede hårdere, og følte nålen glide igennem hendes sarte vorte, før spidsen borede sig ud på den anden side. Alecia betragtede det, og et stolt smil spillede om hendes læber.

Jeg gentog nydelsen med det andet bryst, og igen klarede Alecia det så utroligt flot.

alecia-del-4-6

Med et kamera forevigede jeg øjeblikket i form af en række lækre billeder.

Jeg æltede de gennemborede bryster lidt, og førte hænderne omkring hendes krop, og æltede de dejlige, små faste baller. Jeg tog hanskerne af, og nød at fingerpule hende lidt. Hun var så  våd at det løb ud af hende, og dråber af fissesaft trillede ned af hendes lår.

”Så får dine bryster ikke mere i denne omgang,” smilede jeg.

”Det er selvfølgeligt noget De bestemmer, Herre. Men jeg håber De har MANGE flere smerter til mig” Hun hang i armene, men følte sig tydeligt nok rigtigt godt tilpas.

”Du vil skulle hænge der et stykke tid endnu, lille ven. Det vil i  sig selv trætte dig, for det er hårdt at have det træk i armene, selv om du kan tage det meste af vægten på fødderne. Og vi skal jo have de nåle ud. Det gør nok også lidt ondt,” smilede jeg.

Jeg trak nålene ud, den ene efter den anden. Hver gang jeg havde trukket en nål ud, prikkede jeg lidt rundt om i brystet. Hendes brystvorter blødte lidt da jeg trak de sidste nåle ud.

alecia-del-4-7

Alecia betragtede blodråberne der dryppede fra begge bryster. Nu var hendes brede smil tilbage. Der var slet ingen tvivl om at hun nød det hele.Det samme gjorde jeg, og begærligt slikkede jeg blodet af hendes brystvorter.

”Det klarede du jo helt perfekt, lille masochist. Men du ved jo godt, at det bliver værre,” sagde jeg, og håbede at jeg lød tilpas truende.

Det gjorde jeg vist desværre ikke. For hun smilede endnu bredere, og forsikrede mig om, at det håbede hun absolut også.

”Du er meget modig, men som du hænger der, bundet på korset, kan jeg gøre absolut alt jeg har lyst til overfor dig, og du har ikke den mindste chance for at forsvare dig.” Som for at understrege det førte jeg begge hænder op mellem hendes ben, og begyndte at fingerpule hende kraftigt , samtidigt med at den anden hånd pirrede hendes allerede opsvulmede klitoris.

Hun stønnede liderligt lige med det samme, og indenfor ti minutter lykedes det mig at fremtvinge to små orgasmer. Jeg fortsatte med at kæle blidt, men nu ikke så intenst, at hun ville komme i en ny orgasme. Alecia slappede af i sin hængende position på korset.

”Troede du skulle slippe så let,” grinede jeg. ”Nej du skal vise mig mange flere orgasmer før jeg stopper.”

Samtidigt begyndte jeg at fingerkneppe hende igen, endnu voldssommere end før. Det resulterede i et par dejlige orgasmer mere, og nu hang hun virkeligt og vred sit underliv i alle retninger. Jeg overvejede om hun skulle have et reb om livet eller lårene, men valgte at lade være. Hun næsten kneppede sig selv på mne fingre, ved at hugge underlivet frem og tilbage, og det syn ville jeg ikke snydes for.

Også lillefingeren fik jeg presset ind, og den næste omgang fik hun nu med fire fingre. Det spændte dejligt omkring min hånd, og hendes liderlige klynken efterlod ingen tvivl om, at hun var så langt ude i liderlighedens skønne tåger som man på nogen måde kunne komme. Hun skreg lidt, da hun kom igen.

Jeg lod hende dog ikke få fred, men smurte en mase glidecreme på hele min hånd, og skubbede den så op.

Min hånd gled med lidt besvær op i hendes fisse. Jeg begyndte forsigtigt at bevæge den frem og tilbage og pirrede klitoris med min anden hånd. Et par gange gav hun sig, og jeg overvejede at tage plastikhandsker på. Selv om jeg havde både klippet og filet mine negle, er det så let at komme til at ridse en fisse når man har hele hånden inde. I hvert fald med mindre det lykkes at knytte hånden.

Så det gjorde jeg. Nu var det VIRKELIGT svært at få den ind, men det lykkedes efter nogle anstrengelser, og da jeg begyndte at fist fucke hende, stønnede hun højlydt.

Alecia fik orgasme næsten med det samme, og det fortsatte bare over i en ny orgasme. De kom rullende, den ene efter den anden. Hun vred sig som en fisk, der lige var smidt på land, og klynkede og hylede i ukontrolleret forløsning.

Hun sprøjtede ud over gulvet, da jeg trak min hånd ud, og hentede mit næste legetøj. En dejlig kraftig wand.

alecia-del-4-8

Den blev sat direkte på den øverste del af hendes fisse, og selvfølgeligt fokuserede jeg snart anstrengelserne direkte på hendes klitoris.
Hun hylede og vred sig. Ind i mellem fik hun kontrol over sig selv, og det brede smil kom tilbage. Men så begyndte hun at ryste i en ny orgasme.
Hun fik ingen pauser, og hylede hjælpeløst den ene orgasme ud efter den anden. Hendes ansigt var fordrejet, og hun bed sig voldsomt i underlæben.

Jeg så at det blødte en del. Derfor lagde jeg min dejlige wand fra mig. Når man får piger til at tabe sig selv på den måde, er det ofte nødvendigt at give dem noget at bide i, i form af en gag eller et bidsel. Det havde jeg ikke givet hende, så nu var det klogest at stoppe, før det gik rigtigt galt. Et hårdt bid i tungen kunne have rigtigt grimme følger.

alecia-del-4-10

Hun smilede stadigt, men jeg lagde mærke til at hendes overkrop nu hang fremad fra korset. Hun havde ikke længere kræfter til at holde sig ind til bjælken. Hun stod stadigt og skubbede sit underliv lidt frem og tilbage. Håret var tjavset og i uorden,og også lidt fugtigt af sved fra hendes udmattede krop.

”Nå lille tøs. Der fik du vist endnu flere orgasmer end i går?”

”Ja Herre, det er jeg helt sikker på. Jeg har sådan set let nok ved at få orgasme, når der er nogen der knepper mig, men når nogen pirrer mig så voldsomt med fingre, fistfucking og endda med en wand direkte mod klitoris, så har jeg ikke en chance. Der var peioder, hvor det bare var en lang orgasme. Til sidst gjorde det så ondt i min lille klit, men samtidigt var det så skønt. Havde jeg  fri, ville jeg have afbrudt det langt tidligere, men netop det at være hjælpeløs, og pirringen bare fortsatte og fortsatte,  det var så fantastisk liderligt.”

Hun gispede efter vejret.

”Og så at hænge her, halvvejs båret af mine bundne arme, og lige have modtaget både nålene i mine bryster og de piskeslag på min ryg, det gjorde altså at jeg slet ikke kunne styre mig. Jeg havde slet ingen kontrol over min fisse, og jeg ville ikke have kunnet stoppe de orgasmer, selv om jeg havde forsøgt det.”

Hun lød forpustet og lidt træt. Men der var et liv i hendes øjne og et strålende smil på hendes sveddryppende ansigt.

”Hvad skal der ske nu, Herre?”

Jeg lod hende selv tænke lidt over det, idet jeg smilede hemmelighedsfuldt, og lod mine hænder glide over forsiden af hendes lår, området omkring hendes kusse, maven og brysterne.

Så tog jeg en ruskindsflogger på væggen, og begyndte at slå. Floggeren var meget tung, selv om det kun var ruskind. Og jeg sørgede for at ramme hendes mave, hver gang hun ville trække vejret. De tunge slag fik hende til refleksmæssigt at afbryde vejrtrækningen hver gang, så snart gispede hun af luftmangel. Dette fortsatte jeg med, indtil hun var højrød i hovedet og virkelig gispede fortvivlet. Så lagde jeg grinende floggeren fra mig.

Det varede lidt før hun fik kontrol over sig selv igen. I medens kælede jeg hendes maveskin, der kun var blevet lidt lyserødt af slagene. Som altid viste ruskindsfloggeren sig som den absolut blideste pisk der findes.

Huden var uskadt, men dejlig varm.

Jeg greb en ret lille single tail pisk. Selv om snerten kun var 50 cm og tynd, vidste jeg at den var stenhård, og bestemt ville efterlade smukke mærker på hendes hud.

Skønt jeg var fristet, ville jeg ikke bruge den hårde pisk på hendes følsomme bryster, idet jeg mente at de ti nåle måtte være smerter nok for denne tiltalende del af hendes krop. Derfor konsentrerede jeg slagene om hendes mave.

Først 12 ret lette slag, der dog farvede huden yndigt rød, før jeg slog hårdt med de sidste 6 slag.

Det lykkedes mig at bryde huden lidt ude på siderne af maven, og pisken efterlod enkelte smukke røde linjer hen over maven. Men ikke et øjeblik kunne jeg pille det fornøjede smil af hendes ansigt.

Jeg sluttede med en serie lette slag mod forsiden af hendes lår. Serien var ikke så hård at huden for alvor blev skadet, men en smule farve fik hun dog over de velformede lår.

Jeg lagde den lette pisk fra mig, og betragtede mit værk med stor nydelse.

”Du er virkelig en dejligt udholdende masochist. Jeg er meget glad for at træne dig, og nu tror jeg bestemt at du har de egenskaber jeg kræver af en masochist,” roste jeg hende.
Hun kiggede mig lige i øjnene og smilede stolt og glad.

alecia-del-4-11

Jeg pressede en vibrerende butt plug op i hendes røvhul, og lod den køre i det mest varierede vibrations-program.
Derpå satte jeg  et vibrerende æg op i hendes fisse, og sluttede med at binde en sommefugle-vibrator mod hendes klitoris.

Hun vred sig igen i liderlighed, og efter at have nydt det dejlige syn 5-6 minutter, gik jeg ud og lavede en kop kaffe. Jeg gav mig god tid, så da jeg kom tilbage, var hun helt oppe at køre i ukontrolable orgasme kramper.

Jeg satte mig ned og nød længe synet, medens jeg nød min frisklavede kaffe og et stykke kransekage.

Så rejste jeg mig og pillede sommerfuglevibratoren af. Nu fik hun den mest intense fingerknepning, samtidigt med at jeg holdt en lille, kraftig wand presset ind mod hendes ømme klitoris. Hun skreg højt med det samme, og hendes orgasmer skiftede karakter så det nu var et uendeligt forløb uden pauser. Alecia forsøgte at sige noget, men det kunne hun ikke. Hele kroppen rystede, og hun vendte det hvide ud af øjnene. Der kom mærkelige, uforståelige lyde fra hende.

Hun hylede og klynkede endnu højere, og så stoppede hun.
Nu hang hun slapt i armene, uden at sanse hvad der skete med hendes krop. Hun var besvimet af de mange tvungne orgasmer.

Jeg stoppede med at fingerpule hende,og lagde wanden fra mig. Derpå fjernede jeg de to sidste stykker legetøj.

Jeg beundrede hendes slappe krop. Hvor var hun smuk, som hun hang der.

alecia-del-4-12

Så totalt tilfredsstillet af et uendeligt antal orgasmer, efter  at hun, for min skyld, havde båret de ret hårde smerter, jeg havde valgt at udsætte hende for.
Jeg var så stolt af min dejlige masochist, og så allerede frem til hendes næste besøg.

Forsigtigt tog jeg hende ned og lagde hende i min seng. I første omgang lod jeg hende have fred, men sørgede blot for masser af kropskontakt og nærhed medens hun vågnede.

Vi lå og småsnakkede. Det var nok mig der snakkede mest, for hun var stadigt helt ved siden af sig selv. Men der var slet ingen tvivl om, hvor meget hun nød kropskontakten og den ømhed jeg viste hende.

Vi faldt i søvn i hinandens arme.
Da vi vågnede næste formiddag elskede vi vildt og liderligt. Mange gange.

Så sendte jeg hende hjem, med den aftale at vi snart skulle ses.
Og næste gang skulle det ikke være så mildt.

Det var vi begge enige om.

Masochisten Alecia – kapitel 4
Læs kapitel 3 her
Læs kapitel 5 her

 

Email: kaptajnbligh1789@gmail.com

Del dette indlæg