Masochisten Alecia – del 3

Dette er en novelle som kan virke stærkt stødende på nogen.

advarsel-warning

Masochisten Alecia
Kapitel 3, den første lørdag.

Jeg vågnede flere gange i løbet af natten, og kiggede på skærmen. Alecia sov ikke. Hun sad op i buret, eftersom der ikke var plads til at hun kunne ligge rigtigt. Hun rokkede og forsøgte at skifte stilling. Men mulighederne var begrænsede i det lille metalbur. Jeg så at hun prøvede at sidde stille, og måske slumre lidt, men metalstængerne under hende gjorde ondt, hvis hun sad på den samme måde for længe med sin nøgne krop presset mod den hårde metal, og så var hun nødt til at vride sig igen. Til min fryd så jeg at hendes fingre hele tiden pillede ved hendes fisse, og jeg overværede i hvert fald tre orgasmer.

Selv holdt jeg mig ikke tilbage. Hver gang jeg vågnede og så hende vride sig i sit ubekvemme fængsel, som jeg samtidigt vidste var koldt, fik jeg en fantastisk ståpik på, som jeg var nødt til at spille af. At pigen stønnede, gjorde selvfølgeligt bare det hele bedre.

masochisten-alecia-1

Som sædvanligt vågnede jeg tidligt. Jeg satte mig på sengekanten, og så at hun nu var i gang med helt vild onani. Hun gnubbede sin dejlige fisse, der nu var stærkt opsvulmet, og huggede underlivet op og ned, medens hun stønnede højt og liderligt. Hun fik flere orgasmer, men onanerede blot endnu vildere. Først ved 9 tiden var hun så udmattet, at hun døsede hen i sit ubekvemme bur.

Jeg grinede sadistisk, og ringede til de mænd, jeg også havde talt med dagen i forvejen. Samtalen var kort, for alt var parat til dagens spændende leg. En smule tøj var hurtigt taget på, og så skyndte jeg mig ned til Alecia. Hun skulle afgjort ikke have lov til at sove nu.

Jeg fandt en spand isvand, og vækkede hende ved at hælde den ud over hende.

Alecia skreg i chok over at blive vækket på den måde. Det må også have været forfærdeligt, da hun jo først lige var faldet i søvn oven på den ubekvemme, men samtidigt liderlige, nat, hvor hun havde onaneret mindst 10 gange.

”Godmorgen, slavinde. Har du sovet godt.” Jeg smilede barskt til hende.

Hun kiggede op, med sine søvndrukne øjne, og vred sig forpint i den ubekvemme stilling.

”Nej jeg tror næsten ikke jeg har sovet, Herre. Jeg kunne ikke ligge på de hårde jernstænger. De kan jo se, at der ikke er meget fedt på mig, og en jernstang direkte mod knoglerne, det gør altså hurtigt for ondt til at man kan blive i stillingen. Så flyttede jeg mig, men der findes ingen stilling hvor stængerne ikke trykker mod knoglerne.”

Jeg grinede. Selvfølgeligt vidste jeg det i forvejen. Jeg havde jo iagttaget hende meget af natten, men det var der jo ingen grund til at fortælle hende.

”Din fisse ser meget rød ud, og også temmelig opsvulmet. Det er et syn jeg nyder meget. Alle pigers fisser burde være opsvulmede hele tiden, men hvordan er din blevet sådan? Har du onaneret så meget i nat?”

Alecia kiggede op, og tøvede et sekund.

”Ja Herre. Alt det du havde gjort ved mig, gjorde jo at jeg var vildt liderlig, før du lagde mig i buret. Og smerterne, og følelsen af at være hjælpeløs og ydmyget gjorde mig endnu mere liderlig. Hver gang jeg fik orgasme, følte jeg bare, at mit behov blev meget større. Til sidst, da det var ved at blive morgen, gnubbede jeg så voldsomt, at jeg næsten torterede min egen fisse. Og jeg fik de vildeste orgasmer. Det gjorde mig så udmattet, at jeg til sidst kunne sove. Men så kom De og vækkede mig,” tilføjede hun, næsten bebrejdende.

Jeg grinede til hende, og spurgte, om hun havde lyst til at komme ud. Selvfølgeligt var det tilfældet.

Det var et syn, at se hende kravle ud, og forsøge at komme op at stå. Den radbrækkede krop ville ikke lystre, og hun vred sig i smerter. Omsider stod hun nogenlunde rank foran mig.

”Er du sulten og tørstig?”

”Åh ja, Herre. Jeg er så forfærdeligt tørstig. Jeg fik jo slet intet i går aftes. Og sulten er jeg også.”

”Kom med,” sagde jeg venligt og førte hende ud i det store spisekøkken. Sammen lavede vi bacon og spejlæg, pandekager, og stillede rundstykker og wienerbrød på bordet, sammen med juice, mælk og kaffe.

Vi spiste det sammen, og hyggesnakkede med hinanden. Hun fortalte mig, at hun havde nydt sit ophold rigtigt meget indtil videre, selv om det skuffede hende lidt at hun slet ikke var blevet spanket eller pisket.

Jeg forsikrede hende for, at det skulle nok komme, men at det var min ret at vælge, hvornår hun skulle prøve de forskellige ting. Foreløbigt havde hun endnu en nat i buret til gode for sine fejl den første dag.

”Og,” tilføjede jeg, ”du skal jo også straffes fordi du ikke var god nok til at sutte pik. Og den straf skal du modtage hele dagen. Tro mig, jeg har valgt en super passende straf.”

”Det glæder jeg mig rigtigt meget til, Herre. Vil De fortælle mig noget om, hvad den straf kommer til at bestå af?”

”Lad mig sige det sådan, at når der er noget, en slavinde er for dårlig til, så må hun jo hellere få chancen for at øve sig,” sagde jeg grinende til hende.

Da vi havde spist færdigt, sendte jeg hende i bad, idet jeg krævede at hun gjorde sit yderste for at fremstå appetitligt. Hun skulle komme herned igen bagefter, og stadig være nøgen.

Med et ”javel Herre”, skyndte hun sig afsted.

Jeg ryddede selv op, i respekt for at hun var masochist, ikke slavinde. Men det føltes nu lidt uvant at udføre det arbejde, når jeg havde en submissiv kvinde til rådighed.

Hun tog lidt lang tid om badet, men da hun kom ned, var hun smuk og velduftende, så jeg sagde ikke noget til hende om det.

”Vi skal have gæster. Jeg har bestemt at du skal modtage dem bundet.” Jeg pegede hen på bordet, hvor der lå et reb og et par G streng trusser.

Lydigt tog hun trusserne på, og stillede sig hen foran mig. Jeg bandt hende hurtigt, med hænderne på ryggen og et reb stramt ned gennem røven og fissen, inden i G streng trusserne. Benene efterlod jeg frie. Dejligt endelig at binde hende, det havde jeg jo slet ikke gjort aftenen før.

Rebene klædte hende absolut smukt.

masochisten-alecia-2

Vi var lige blevet færdige, da dørklokken fortalte mig, at vi havde fået gæster.

”Gå ud og luk dem ind,” beordrede jeg.

Hun tøvede et par sekunder, men gik så ud i entreen. Jeg fulgte efter, lidt bagved.

Døren var låst, og hun fumlede lidt for at få drejet vrideren rundt, samtidigt med at hun skulle trykke på dørhåndtaget. Men med ryggen mod døren lykkedes det alligevel, og hun trak døren indad, så vores gæsten kunne se den store entré …. og hende.

Udenfor stod der fem af mine gamle venner. Alle mænd i deres bedste alder.

Jeg kendte dem alle fra BDSM miljøet, og vidste at de var friske på lidt af hvert. Og så var der en fællesnævner for dem. De var alle fem udstyret med en sex appetit, der lå langt over gennemsnittet. Eller for at sige det ligeud. De var konstant liderlige, og ville allerhelst kneppe både morgen, middag og aften.

Helt i overensstemmelse med deres natur, nåede de knapt at hilse på mig, før de kastede sig over Alecia. De førte hende ind i mit kneppeværelse, et stort rum jeg havde indrettet med sexmøbler og SM ting. De smed hende på maven på sengen, og den tykkeste der havde været hurtig til at smide tøjet, hoppede på hende, og mosede bagfra sin store pik op i hendes fisse, uden at bekymre sig om forspil.

De tre andre grinede, og heppede på den tykke. Samtidigt smed de også det meste af tøjet.

Jeg lagde en skål med viagrapiller på bordet, og opfordrede hver af mændene til at tage 3.

”Hun skal fandeme have pik i dag, så i skal kunne holde hele dagen. Jeg tænkte på at invitere en masse, men jeg syntes det var sjovere, at det kun var os. Så nu må vi bare strenge os an. Når vi er færdige, skal hun fandeme være så gennem kneppet, at hun er hjulbenet, og hendes fisse så opsvulmet, at den hænger ned mellem benene.”

”Ja, skide fint, kaptajn. Skal vi ikke suge hele fissen ud af kroppen på hende? Du ved, hvor jeg elsker sådan en vakuum pumpet fisse.”

De andre tilsluttede sig begejstret, og da jeg også selv elsker den spøg, hentede jeg glad forskellige vakuum pumper. Imens kneppede den fede videre. Hans massive krop var ved at knuse Alecia, der jo var ret spinkelt bygget, og hun kunne slet ikke røre sig under ham.

Fem seks sidste voldsomme stød, der var så vilde at de rykkede hendes krop frem og tilbage på sengen, så løftede den fede hovedet, og med et forvredet ansigt sprøjtede han hendes fisse fuld af sperm.

Lige så snart den fede var væk, kastede den næste sig over hende, så den tredje. De krævede at jeg også gjorde min indsats, så jeg gik hen til hende. Jeg bandt dog rebene op, før jeg bollede hende. Da jeg havde onaneret så mange gange i løbet af natten til synet af hendes lidelser i buret, kunne jeg holde ekstremt længe, selv i det vanvittige tempo jeg hamrede løs i. Jeg nød hendes stønnen under mig. Nu da hun var fri, stødte hun kroppen bagud for at modtage mig i hvert stød. Jeg mærkede hendes fisse trække sig sammen i krampe da hun fik orgasme, og klynkede højt. Hun var virkeligt vidunderlig at bolle med, og mine nosser var ved at blive trukket helt op i kroppen. Til sidst afleverede også jeg en strøm af sperm i hende.

Jeg nåede lige at tænke over, at jeg normalt beskyttede mig selv i forbindelse med nye slavinder, ved selv at bruge gummi. Men ved denne lejlighed var al fornuft åbenbart blæst væk. Vi tænkte alle seks med pik hovederne.

Den sidste hoppede på hende. Men modsat de andre, havde han åbenbart dårligt styr på sig selv. Han nåede kun at kneppe hende i to minutter før han hvinede som en kælling og sprøjtede oppe i hendes i forvejen fyldte fisse. Han rejste sig op, og efterlod hende fladt på maven. Hun var så udkneppet at hun ikke havde kræfter til at sætte sig op.

Den ene af fyrene, som endnu ikke havde smidt undertrøjen, væltede hende ned på gulvet, lige foran mig.

Jeg grinede, da jeg så at spermen stadig løb ud af hende og dannede en lille pøl på mit gulv, der i den ende af rummet bestod af en mørk linoleum.

masochisten-alecia-3

Vi trak hende op at stå, og medens jeg kyssede hende, krammede to af fyrene hendes bryster, medens en af de andre havde flere fingre oppe i røven på hende. Hun tiggede om at få noget at drikke, og vi fulgte med hende ud i køkkenet.

Så snart hun havde skyllet munden blev hun brutalt trukket ind i et lokale af to af de fyre, der endnu ikke havde smidt alt tøjet.

”Nu skal hun fandeme have pik både i hoved og røv,” grinede den ene brutalt. Han trak hende hen til en stol, og bøjede hende ind over den.

Hans kammerat greb om hendes hofter, og trængte op i hendes drivvåde fisse bagfra. Den mest brutale af fyrene løftede hendes hage og kiggede hende i øjnene.

masochisten-alecia-4

”Nu skal vi fandeme kneppe dig, så du ikke trænger til pik de næste 10 år,” grinede han. Han førte hånden om bag hendes hoved og pressede det ned over sin pik. Nu var den ikke noget særligt, så Alecia snuppede den ganske uden problemer, selv om fyren forsøgte at gøre sin indtrængen i hendes mund så voldsom som han kunne.

Fyren bagved havde fundet en fin rytme, så Alecia stod og vuggede frem og tilbage, drevet af hans kraftige, rytmiske stød.

Jeg iagttog Alecia nøje. Hun skjulte på ingen måde at det hele frydede hende helt vildt. Kun når hun havde en pik i munden, forsvandt hendes brede, glade smil. Hun vuggede underkroppen i takt med de stød hun modtog fra manden bag hende, og slugte igen og igen den anden pik helt til roden.

Det irriterede tydeligvis fyren foran hende at hun nød det så meget, og han prøvede at styrke sit ego ved at være grov. Holdt om hendes hoved, og nægtede hende retten til at trække det tilbage. Havde hans pik ikke været så lille, ville hun være blevet kvalt. Da han ikke kunne straffe hende på den måde, greb han hende om brysterne og vred dem ondskabsfuldt rundt. Jeg havde forventet et skrig fra pigen, men hun holdt kun op med at sutte et kort sekund, da hun trak hovedet bagud, og smilede til ham.

Han bandede og følte det helt tydeligt som et nederlag. Han begyndte at klaske hende lussinger, medens han huggede pikken ud og ind i hendes mund. Så stønnede han højt, medens hans saft sprøjtede ned i halsen på hende.

”Helt fint,” kommenterede jeg. ”Dette gang bang er jo tøsens straf fordi hun ikke engang kunne få mig til at komme, da hun suttede pik på mig. I må gøre alt med hende, men sørg nu får at hun får suttet pik mange gange, for hun skal fandeme lære det.”

”Må vi piske hende?” spurgte ham der lige havde fået suttet pik af.

Alecia kiggede spændt, og hendes smil var bredere end nogensinde.

masochisten-alecia-5

”Ikke i dag. Måske lidt til sidst,” tilføjede jeg, da jeg så skuffelsen på de to mest brutale fyres ansigter.

Jeg var selv blevet godt liderlig, så da ham, der kneppede hende bagfra kom, medens han hamrede pikken brutalt op i hende de sidste gange, for så at trække den ud, og kræve at hun slikkede den ren, gik jeg hen til hende.

”Så min skønne tøs. Nu skal du fandeme røvpules.”

Hun så lidt forskrækket ud. Ingen tvivl om at hendes røv stadigt gjorde ondt fra den enorme udblokning dagen før.

”Du har vel gjort dit røvhul klar til i dag?” spurgte jeg hårdt.

”ja Herre,” forsikrede hun.

Hun gik ud til en trappe, og støttede sig op af den, for at kunne stå imod, når jeg hamrede min tykke pik op i hende.

masochisten-alecia-6

Jeg viste hende dog det hensyn at bruge glidecreme, og idet hun skubbede røven bagud, gennem borede jeg hendes lækre røv. I de højhælede sko hun nu havde taget på, havde hendes røv den helt rigtige højde, og selv om hun havde været så vildt udblokket dagen før, føltes hendes røvhul stramt og dejligt omkring min pik.

 

En af de andre var gået med, og kælede med hendes ene bryst.

Hun svarede igen ved at spille pik på ham med sin venstre hånd, samtidigt med at hun kyssede pik hovedet og slikkede op og ned af pikken med sin dejlige lyserøde tunge.

Jeg nød rigtigt at pule hende, og lagde alle kræfter i. Hun stønnede lidt, men vist mest af liderlighed. For hun blev ved at støde imod, og gjorde sit bedste for at jeg havde perfekt adgang til den dejlige røv fra den ideelle vinkel. Alecia begyndte at sutte rigtigt på pikken, og det lykkedes hende at drikke hans sæd, før jeg spulede hendes tarme med min hvide nossesaft.

masochisten-alecia-7

Jeg blev næsten skubbet væk, da to ivrige fyre slæbte hende over i en rød sofa.

Igen stod menuen på røvpuling og oral sex. Alecia slikkede lystigt, og nød åbenbart at føle en pik i sit røvhul.

Jeg vidste, at efter at hver af os havde spist 3 viagra piller, ville vi kunne blive ved at kneppe hende i mange timer. Men om det ville være nok, det var jeg i tvivl om? Skulle jeg ringe efter 3-4 venner mere?

Jeg ville gerne have at hun blev kneppet helt sønder og sammen i dag, så hun ikke kunne tage så meget som en pik mere. Men jeg syntes vi havde det så dejligt, og besluttede, at 6 mand + rigeligt med viagra måtte kunne gøre det. Kunne hun kneppe os trætte, måtte jeg jo bare vedgå, at hun vandt denne omgang.

De to i sofaen gav hende nu en vældig tur, og på et tidspunkt væltede de alle tre ned på gulvet, hvor de dog fortsatte uforstyrret. Nu opdagede jeg, at de to fyre åbenbart var lidt biseksuelle.

For mig selv er det en af de meget få seksuelle ting jeg holder mig 100 % fra, men derimod accepterede jeg som en naturlig ting at andre udførte de lege.

Og Alecia deltog med liv og lyst. Hun lå på ryggen og suttede pik på den ene fyr, medens han blev røvpulet af den anden.

masochisten-alecia-8

Vi andre grinede og jublede, men da ham der havde røvpulet den anden ville have Alecia til at slikke pikken ren for lort greb jeg dog ind, og forklarede, at selv om hun var 100 % masochist, var hun ikke slavinde, ikke rigtigt i hvert fald, og at den slags ydmygelser lå uden for vores aftaler. Alecia kiggede på mig med ægte taknemmelighed.

Og respekt?

Det syntes jeg i hvert fald at jeg aflæste i hendes øjne.

De 3 andre fyre der havde kigget på, greb hende og valgte det sted, hvor de ville kneppe hende,

Den ene smed sig på ryggen, og forlangte at Alecia skulle ride på hans pik. Ham den tykke greb hendes nakkehår, og proppede sin pik ned i halsen på hende.

masochisten-alecia-9

Den tredje stod med svaberen klar, og var tydeligt irriteret over at hun ikke skiftede mellem at sutte pik på dem. Men den tykke havde så godt fat i nakkehårene på hende, at hun ikke kunne komme til at flytte hovedet. Jeg så at hun prøvede 2 gange, men begge gange strammede den tykke grebet om hendes hår, og hun opgav at dreje hovedet.

Den anden fyr greb  hendes højre bryst, og klemte det hårdt. Nu lykkedes det Alecia at dreje hovedet, trods den tykkes greb om hendes hår.

Hun suttede nu de to mænd på skift, samtidigt med at hendes fisse dansede polka på den tredje fyrs pik. Jeg blev imponeret, både over hendes udholdenhed og hendes perfekte koordination af bevægelserne.

Hun hoppede lystigt op og ned på pikken under sig, og jeg indså, at selv om hendes teknik med hensyn til at sutte pik måske manglede en smule, så var hun genial til at ride. Hun hoppede og hoppede, med en iver, der et par gange fik fyren under hende til at klynke, når pikken næsten var gledet ud af fissen, og var ved at blive brækket under hendes vilde bevægelser.

masochisten-alecia-10

Vores vilde sex lege med Alecia fortsatte til langt ud på aftenen. Hun blev kneppet i fissen, i røven og i munden. Hun klynkede gang på gang under orgasmerne, men hvor hun i de første timer flere gange havde sprøjtet, var der åbenbart ikke mere der kunne sprøjtes ud nu. Flere gange havde hun to pikke i fissen på en gang. Derimod skånede jeg hende for to pikke i det ødelagte røvhul. Hver gang der opstod en pause, var jeg i gang med vakuum apparatet på hendes fisse. De første gange var den blevet almindeligt smukt opsvulmet, men efterhånden var den næsten grotesk stor. Jeg brugte kraftigt vakuum, og af og til klynkede hun lidt, hvilket jeg tog som et tegn til at det var på tide at lette lidt på undertrykket. Men formen blev hver gang siddende rigtigt længe, hvor vi så ofte røvpulede hende, eller blev suttet samtidigt.

Alecia fik en times hvil ved middagsbordet, dog således at hun havde en vibrerende butt plug i røven og et æg i fissen. Selv om hun havde fået flere orgasmer i løbet af dagen, end jeg havde orket at tælle, fik hun også et par småorgasmer ved spisebordet. Bagefter kastede vi os over hende igen.

Jeg forventede at høre hende bryde sammen snart, men i stedet virkede hun bare mere ivrig.

Hun suttede enhver pik hun kom i nærheden af, og især når hun fik lov til at ride på en pik, viste hun sin fantastiske motorik. Jeg valgte den mulighed 3 gange, og nød det til fulde, bare at ligge der og slappe af, og så nyde fornemmelsen af hendes ihærdige arbejde.

Den fede elskede at røvpule hende, og jog svinet op i det bagerste hul på hende ved enhver lejlighed.

Klokken var vel blevet 20.30 da vi alle hoppede i den store swimming pool, og meget ugæstfrit skubbede jeg de andre væk. I det dejligt varme vand, ville jeg selv nyde at bolle med min slavepige.

Hun slog benene op om livet på mig, efter at pikken var kommet på plads, og nu kunne jeg lade den glide ud og ind lige så stille, medens jeg småsnakkede med hende. Det var ikke kneppebevægelser, der kunne give orgasme, ikke efter alle de gange jeg var kommet, men det føltes vidunderligt.

 Vi kom op af vandet, og nu ville min pik bare ikke blive stiv mere. De andre fyre havde haft problemer et stykke tid, og selv om Alecia virkeligt gjorde et ihærdigt arbejde for at sutte liv i alle tryllestavene, måtte både hun og vi andre til sidst give op.

masochisten-alecia-11

Hun ville ligesom bare ikke acceptere, at pikkene ikke længere blev stive.

Det virkede som om hendes sult efter stive pikke ingen ende ville tage, men selv hendes mest ihærdige arbejde med tunge og læber, kunne bare ikke udløse det resultat hun så brændende ønskede sig.

masochisten-alecia-12

Hun grinede stadigt, fyldt med både liderlighed og glæde, men vi andre kunne ikke få værktøjet til at virke. Hun blev slikket i langt tid, idet vi alle skiftedes. Så bandt jeg hende, og pumpede hendes imponerende, enormt opsvulmede fisse igen. Jeg gjorde det nok lidt for hårdt denne gang, for skønt jeg jo havde erfaret, at Alecia var sej, peb hun ret meget.

Til sidst var selv den enorme plastikskål som vi var begyndt at bruge, helt fyldt med opsvulmet fisse
Hendes klynken var så tydelig, at jeg valgte at lette på trykket, og efter at have givet fissen tid til at indstille sig til den størrelse, som den til sidst havde opnået, åbnede jeg ventilen, og fjernede vakuum skålen.

Hvor var hendes fisse dog vidunderlig.

Den smukke ring sad nu som en krone over de enorme skamlæber.

masochisten-alecia-13

Jeg slikkede dem blidt, og legede med dem. Det mest fantastiske var, hvor lidt de sank sammen, og ½ time senere, da jeg sagde farvel til mine venner, var de stadigt omtrent lige så imponerende.

Der findes ikke meget der er bedre end at suge en fisse kæmpestor, især på kvinder som man er i et fast forhold til. De hyppige gentagelser med vakuumapparatet giver perfekte resultater. Alligevel havde jeg aldrig set et smukkere resultat. Jeg gav hendes fisse et sidste kys, og kyssede hende så på munden.

”Hvordan synes du dagen er forløbet, din dejlige slavinde?”

”Helt og aldeles vidunderligt Herre. Jeg har fået så meget pik, og drukket så meget sperm. En dag kunne næsten ikke være bedre.” Hun tøvede lidt. ”Selvfølgeligt KUNNE den have været endnu bedre, men det var helt sikkert en af de bedste dage jeg har oplevet.”

”Hvad skulle have været anderledes, hvis den skulle have været helt perfekt, smukke?

Hun tøvede lidt, og kiggede mig i øjnene, som om hun ville undersøge om hun måtte sige alt.

Det var selvfølgeligt det jeg ønskede at hun skulle, og det kunne hun åbenbart aflæse i mit ansigt.

”Jeg kan kun finde 3 ting, jeg ville have haft anderledes.” Hendes øjne var halvlukkede, og hun smilede næsten saligt, og fugtede en finger, som hun så kørte rundt på de ufatteligt opsvulmede skamlæber.

”Jeg ville ønske, at der havde været flere pikke.” Hun slikkede sig om munden. ”Måske 10. Og måske en enkelt pige eller 2”

Lille pause hvor hun smilede liderligt og greb fat om sin vidunderlige, udstående fisse.

”Og så ville jeg ønske, at i alle sammen havde taget de værste piske i kunne finde, og havde pisket mig, så blodet drev ned fra alle steder på min krop.” Hun kiggede mig lige i øjnene, medens hun sagde det. ”Det har alt sammen været så dejligt, men jeg savner altså smerter. Det eneste der gjorde rigtigt ondt var da du udblokkede mit røvhul.”

Lille pause.

”Og nu bagefter, ville jeg endda ønske at du havde været endnu mere brutal, også der.”

”Men allermest ville jeg have ønsket, at jeg ikke havde været så træt.” Hun kiggede bebrejdende på mig. ”Jeg synes jeg klarede det godt, og min liderlighed fik adrenalinen til at flyde helt vildt. Men de par gange hvor tempoet blev sat ned, var jeg lige ved at falde i søvn, fordi jeg ingen søvn fik i nat. Og lige nu er mine øjne ved at lukke hele tiden.”

Hun kiggede hele tiden på mig, som om hun ikke vidste om hun turde sige det næste.

”Må jeg ikke godt få lov at sove i en seng i nat, Herre? Allerhelst din seng?” Hun smilede forhåbningsfuldt og liderligt. Hvis jeg skal kæmpe mig igennem en nat mere i buret, vil jeg være en levende død, en zombie i morgen, og jeg risikerer at falde i søvn midt i de sex lege vi skal have.”

Jeg havde godt bemærket, hvor søvnig hun var, og tænkte hurtigt. Det var selvfølgeligt vigtigt, at hun var sig selv næste dag, så jeg med fuldt udbytte kunne udnytte hendes krop. Omvendt skulle hun respektere mig som sin Herre, og så hjælper det jo ikke, at man benåder hende fra en af de første straffe hun er idømt. Og jeg ville rigtigt gerne knække hende, hvilket jeg måske lettere kunne, hvis også natten blev forfærdelig. Hvordan kunne jeg bevare min autoritet, give hende en passende slem nat, og alligevel have hende frisk til nye udfordringer dagen efter?

Jeg smilede hårdt til hende: ”Nå, slavinden er søvnig? Jamen så må du jo hellere komme i seng.”

Jeg rejste mig op, og greb hendes håndled. Alecia blev trukket efter mig ud i bryggerset til buret. Hendes ansigt viste dyb skuffelse, næsten opgivende apati, men hun gjorde ikke modstand, da jeg beordrede hende ind i buret, og hun sagde intet, da jeg låste lågen bag hende. Hun sad bare og så fortvivlet efter mig da jeg gik.

Bevidst trak jeg tiden ud 20 minutter, inden jeg gik tilbage til hende. Hun så forundret op på mig, fra sit kolde og ubekvemme bur.

”Du har jo begået en forbrydelse, og er blevet idømt den straf, at du skal sove i buret. Men du har til gengæld klaret denne dag lige som jeg krævede det af dig, og især gjort dit yderste for at lære at sutte pik ordentligt. Mon ikke du slugte mindst 25 ladninger i dag? ”

Jeg gjorde en pause.

”Så derfor skal du have en belønning.”

Jeg trådte de 5 skridt tilbage til døren og hentede et ret stort tæppe, som jeg havde gemt der. Det rakte jeg ind til hende gennem tremmerne. Hun greb det begærligt, fik foldet det sammen, så det lå dobbelt under hende, men stadigt også kunne dække hendes frysende krop.

Hun smilede taknemmeligt til mig.

”Tak Herre. Du er virkeligt alt, en slavepige kunne ønske sig.”

Jeg gik ind i soveværelset, og tændte monitoren. Hun sov allerede, da der kom billede på skærmen.

 

Læs kapitel 2 her
Læs kapitel 4 her

Email: kaptajnbligh1789@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

Del dette indlæg