Masochisten Alecia – del 2

Dette er en novelle som kan virke stærkt stødende på nogen.

advarsel-warning

 Masochisten Alecia
Kapitel 2, den første fredag, fortsættelse.

”Stik så den dildo op i røven, tøs.” Min kommandostemme skar gennem luften, og Alecia for helt sammen. Omgående greb hun den enorme dildo og tuben med glidecreme. Jeg rådede hende til at komme ekstra meget op i røven, og selv om hun kiggede undrende på mig, tømte hun næsten hele tuben op i sit rynkede hul. Jeg hentede en ny tube, og hun smurte også rigtigt meget på dildoen.

Dobbeltdildoen havde jo et rundt hoved, ikke tilspidset som butt pluggen, så hun kunne i begyndelsen slet ikke få lukkemusklen til at åbne sig, lige meget hvor hårdt hun pressede. Hun asede og masede, en lige lidt hjalp det.

”Hvis du ikke er begyndt at skubbe den op om 5 minutter, begynder jeg at slå med den her” sagde jeg med en streng stemme og gav hende et tjat af et kraftigt spanskrør over bagsiden af lårene.

Hun smilede til mig, og et øjeblik troede jeg hun ville forholde sig passiv for at opnå den spanking. Men hun havde brugt tiden til at tænke sig om. Når hun nu ikke kunne presse kæmpedildoen op, måtte hun udvide røvhullet. Hun lagde dildoen fra sig, og begyndte at presse fingre fra begge hænder ind gennem lukkemusklen. Det var lidt en kamp for hende at få presset 3 fingre fra hver hånd ind, men til sidst lykkedes det. Nu var røvhullet allerede ret godt åbnet, men hun mente åbenbart det var for lidt. Hun begyndte at trække hænderne fra hinanden, med det resultat at der blev et åbent hul mellem fingrene, hvor jeg kunne kigge direkte op i røven.

Hun trak endnu hårdere, og hullet var nu virkeligt stort. Hun var højrød i hovedet og stønnede af anstrengelse. Endelig trak hun fingrene ud, lige som de 5 minutter var gået. Hun greb febrilsk efter dildoen, idet jeg ramte bagsiden af hendes lår med det første, hårde slag.

Før jeg nåede at ramme anden gang, var dildoen placeret ud for stjernen, og med voldsom kraft pressede hun den ind, så mindst 10 cm af dildoen forsvandt i hende.

”Der kan du se, tøs. Det er jo let, bare du er lidt motiveret. Og sådan et lækkert spanskrør er åbenbart den rigtige motivator for dig.” Jeg grinede til hende. ”Dejligt at jeg har fundet noget du er rigtigt bange for.”

”Jeg er da ikke det mindste bange for det spanskrør, Herre. Men jeg ville gerne udføre den opgave du havde pålagt mig korrekt.” Hun smilede glad, men jeg syntes at jeg anede lidt triumferen i

hendes blik. Det skulle jeg nu nok få pillet ud af hende.

billede-1

”Pres den så helt op i maven på dig, dovne tøs”

Alecia pressede igen, men allerede, da den var kommet få centimeter længere ind, fik hun svært ved at komme videre. Hun skubbede og drejede den rundt, og stønnede lidt. Det gjorde vist ret ondt inde i hende. Så gled den nogle centimeter længere, og derfra kunne hun endda skubbe yderligere, før hun igen stødte på en forhindring. Nu kendte hun teknikken, og ved at slappe helt af, og roligt skubbe på dildoen uden at gøre det for hårdt, lykkedes det hende at få den forbi den sidste hindring.  Hun førte nu den lange dildo videre op i sine tarme, indtil den ikke kunne komme længere.

Jeg roste hende rigtigt meget, hvilket hun virkede enormt glad for, og jeg kælede for hendes fisse, der var drivvåd. Skamlæberne var flot opsvulmede, og hun stønnede liderligt under mine fingre. Jeg begyndte at trække den lange dobbeltdildo lidt ud af hendes røv, for så at støde den ind igen, samtidigt med at jeg manipulerede hendes skamlæber og drillede hendes lille stive tap.

Mit arbejde intensiveredes, og snart pumpede dildoen op og ned i hendes røv, medens venstre hånds fingre gned og kælede hendes fisse, næsten brutalt. Alecia rystede over det hele, og skreg sin orgasme ud. Hun blev bare ved med at komme. Jeg nød synet, og følelsen af at fissen, der var presset pænt sammen af kæmpedildoen i hendes røv, nu krampede sig sammen i orgasme. Hvor var det et vidunderligt øjeblik.

Jeg lod hende sunde sig i 5 minutter, hvor jeg stille masserede hendes krop, og blidt kyssede hende.

Så forlangte jeg at hun rettede sig op.

Jeg hentede en anden dildo. Lige så tyk som den første, men noget kortere.

Alecia stirrede på mig.

”Vil du have mig til at klare den tykke dildo i fissen, nu hvor min røv er så udspilet, Herre? Det er jeg altså ikke sikker på at jeg kan klare.”

”Har jeg snakket om din fisse?” spurgte jeg og smilede ondt. ”Den skal op i dit røvhul, sammen med den anden.”

Nu var hun virkeligt bange.

”Det er da umuligt,” protesterede hun. ”Mit røvhul ville blive flænset totalt. Det vil jeg ikke være med til.”

Nå tøs, du fortsætter med at undlade at tiltale mig som Herre. Og du protesterer mod mine beslutninger? Og har den vanvittige tanke at det skulle interessere mig om du vil være med til det eller ej?” Nu så jeg virkeligt ond ud, og stirrede hende direkte ind i øjnene.

Hun så rigtigt bange ud. Mon hun havde glemt at hun havde et stopord?

”Jeg vil rigtigt gerne lære at være en lydig slavepige, selv om det ikke er det centrale i min seksualitet, Herre. Og jeg erkender at jeg fortjener en hård straf for mine forseelser. Men jeg har hørt om en pige, der fik sit røvhul sprængt af en brutal sadist. Hun led under følgevirkningerne af det i flere år. Det er vel ikke det, De ønsker at jeg skal udsættes for, Herre? For jeg kan umuligt tro at nogen kan presse den dildo op ved siden af den anden, uden at det bliver resultatet.” Nu var der intet smil på hendes ansigt.

”Jeg er din Herre, og som sådan har jeg magten over dig, og kan bruge din krop på enhver måde jeg har lyst til, både hvad angår sex og smerter. Men jeg har samtidigt ansvaret for dig, og det er min forpligtigelse at du ikke lider nogen skade af vedvarende karakter.” Nu smilede jeg til hende. ”Jeg er sikker på, at det bliver svært at få den nye dildo op, men det kan lade sig gøre uden at skade dig. Det vil dog gøre ondt som bare fanden.”

”Smerterne er jeg ligeglade med, Herre. Ja jeg glæder mig faktisk til dem, for indtil videre har du jo helt snydt mig for smerter.” Hun smilede varmt, og det glædede mig, at smilet denne gang også udstrålede fra hendes øjne, hvilket langt fra var tilfældet hele tiden. ”Så når du er sikker på at der ikke sker permanente skader, så som en sprængt lukkemuskel, ja så glæder jeg mig bare til det.”

Hun tøvede lidt.

”Selv om det altså er en noget anden form for smerter, end dem jeg er vant til, Herre.”

Jeg fik hende bøjet ned over bordet igen med lidt spredte ben, og smurte den nye dildo ind i rigeligt glidecreme.

Mit første forsøg på at presse den ind i hendes røvhul ved siden af den ekstralange mislykkedes ynkeligt. Lige meget hvor hårdt jeg pressede, var det totalt umuligt at få røvhullet til at åbne sig mere.

Så ændrede jeg taktik, og fedtede mine fingre endnu mere ind i glidecreme, og med noget besvær fik jeg presset først en, så en anden finger og langs dildoen.

Jeg trak hårdt, om end kontrolleret, og følte langsomt at hendes lukke muskel gav sig.

Denne proces fortsatte jeg med ret længe, før det lykkedes mig at få to fingre fra hver hånd derind. Igen et sejt træk, før jeg til sidst mente at nu kunne ringmusklen ganske enkelt ikke give sig mere.

Kunne dildoen være der? Jeg var ikke sikker, og et øjeblik overvejede jeg at opgive, for det sidste i verden jeg ønskede var jo at ødelægge pigen. Men jeg troede fuldt og fast på, at jeg havde strukket hendes ringmuskel nok, så jeg pressede dildoen op mellem mine fingre, og idet jeg trak dem ud, pressede jeg hårdt på med den nye dildo.

Jeg blev nødt til at presse ret hårdt, og Alecia klynkede faktisk lidt, men pludseligt gled den opad.

billede-2

Og da først spidsen var inde, gled den ganske langsomt videre. Jeg var dog nødt til at skubbe hårdt, og samtidigt give mig god tid, men efter 5 minutter var den mindst 10 cm oppe, og kunne nu ikke komme længere. Jeg gjorde intet forsøg på at gennemtrænge den næste lukkemuskel, men lod dildoen sidde. Da jeg betragtede hendes røv, hvor røvhullet stod som en elastik der var klar til at briste, og de to enorme dildoer stak ud, følte jeg mig mere liderlig end jeg længe havde været.

Hun var tydeligvis villig til at gøre næsten alt for sin nye Herre. En klædelig egenskab.

Alecia stønnede dæmpet. Det var tydeligt at det gjorde rigtigt ondt på hende.

Jeg bemærkede at der løb dråber af blod, blandet med glidecreme ud af røven på hende.

Havde jeg alligevel været for brutal overfor hendes lille røvhul? Jeg kunne se at lukkemusklen ikke var sprængt, men er lille rift havde hun åbenbart fået. Men det var nu kun nogle få bloddråber så jeg regnede ikke med at skaden var så stor.

”Rejs dig op, slavinde. Det var flot klaret at du kunne tage de to store dildoer så dybt ind. Jeg tør vædde på, at dit røvhul aldrig har været udblokket på den måde før?”

Med besvær rejste hun sig fra bordet. Det gjorde tydeligt ondt på hende at rette sig ud.

”Nej, jeg har aldrig prøvet noget lignende før. Jeg er blevet røvpulet 100 gange og har haft masser af butt plugs oppe, men altid på tykkelse med en normal pik.” Hun prøvede at smile, men det var ikke svært at se at smilet var meget anstrengt.

”Jeg synes det er flot, at du så klarede at få mindst dobbelt så meget op. Jeg er rigtigt stolt af dig.”

Smilet blev bredere og øjnene lyste, og hun rykkede helt tæt på mig. Ingen tvivl om, at hun var af den type, hvor det betød rigtigt meget at hendes Herre roste hende, og viste hende sin tilfredshed.

Jeg lagde en kærlig arm omkring hende og gav hende et lille klem, samtidigt med at jeg nød følelsen af et af hende bryster. For små, okay, men alligevel dejlige bryster, som føltes vidunderlige i min hånd.

”Du skrev, at du aldrig skriger eller græder, når en sadist påfører dig smerter. Højest stønner du lidt, sagde du. Men du stønnede temmelig meget medens jeg pressede den anden dildo op, og lige da den skulle ind klynkede du faktisk.” For at hun ikke skulle tage det som en kritik trykkede jeg hende blidt ind mod min krop.

Hun trykkede sig endnu mere op af mig, og svarede: ”Jeg klynker ellers aldrig, Herre, men de smerter INDEN I maven, de var helt andeledes end når en pisk flår din hud i stykker. Pisken er sådan en rar smerte. Den nyder jeg bare. Det her gjorde så ondt, og jeg følte mig så ødelagt. Det var en modbydelig smerte.”

Jeg klaskede hende i røven, idet jeg dog sørgede for ikke at ramme dildoerne. ”Hvordan føles det nu?”

”Det gør meget ondt, Herre. Det var ligesom at det gjorde endnu mere ondt, da jeg rejste mig op.”

Hun kiggede undersøgende i mine øjne. ”Kære Herre, kan slavinden tillade sig at bede om tilladelse til at fjerne den ene af dildoerne?”

Jeg smilede. ”ja det kan du.”

Alecia smilede lettet og glad. ”Tusind, tusind tak, Herre. Jeg tror heller ikke jeg kunne have klaret det 5 minutter længere.”

billede-3

Hun tog hånden ned for at tage den ene dildo ud.

”STOP, din dumme gås. Hvad fanden har du gang i?”, råbte jeg vredt.

Hun stoppede og trak hånden til sig. Kiggede derpå forvirret og såret på mig. ”Du sagde jo ja til at jeg måtte fjerne den ene dildo, Herre.”

”Nej jeg gjorde ej,” sagde jeg og smilede sadistisk. ”Du spurgte om en slavinde kunne tillade sig at bede om tilladelse til at fjerne den ene dildo. Og det svarede jeg ja til. Du må faktisk bede så meget du gider, tøs. Det hjælper dig bare ikke det mindste.”

Der fulgte en ond latter fra mig.

Aldrig har jeg set en pige krympe sammen på den måde. Hun kiggede fortvivlet på mig, men sagde ikke noget.

”Nu skal du se noget sjovt, tøs. Jeg har optaget alt det der er sket på min harddisk, nu får du chancen for at se dig selv.” Jeg gik over til anlægget, og lod optagelserne fra det kamera, som jeg skønnede havde fanget de bedste billeder køre på mit 65 tommers TV. Senere kunne jeg redigere en film sammen, for 4 kameraer havde fanget det hele fra forskellige vinkler. Jeg vidste at jeg ikke ville lave flere voldsomme ting med hende. Så nu var der intet galt i at tage et par drinks.

”Hent whiskyflasken og det glas derhenne, tøs. Bagefter henter du en is spand ude i køkkenet og fylder den med isterninger.”

Jeg tog min telefon og ringede til nogle venner. Vi snakkede kun i få minutter, for da de fik at vide, hvad jeg ønskede af dem, blev de absolut begejstrede og lovede at være klar den næste dag.

Mageligt satte jeg mig til rette i min bedste lænestol.

Hun bogstaveligt vraltede ud i køkkenet. Ingen tvivl om at den vildt udspilede røv gjorde hvert skridt vildt smertefuld. Så selv om hun forsøgte at skynde sig, varede det noget, inden hun havde udført ordrene.

”Langsom betjening er ikke okay, slavinde. Det vil jeg straffe dig for omgående.”

Hun ville til at protestere, men greb sig i det: ”Ja Herre. Hvis Herren mener at jeg udførte min opgave for dårligt, vil jeg med glæde modtage den straf, herren vil tildele mig.”

Hendes øjne søgte hen mod den væg, hvor der hang 4 spanskrør og mere end 10 piske. Øjnene lyste af forventning.

Jeg lo. ”Ja det kunne du tænke dig. Bare roligt, før jeg accepterer dig som min faste masochist, skal du nok få prøvet hver eneste pisk jeg har. Men lige nu er det en anden straf der venter dig. Knæl ned foran mig”

Hun knælede ned, usikker på om ansigtet eller røven skulle vende imod mig. Jeg viste hende at jeg ønskede at hun vendte siden mod mig, og kom ret tæt hen til mig. På mine anvisningen indtog hun en smuk stilling, hvilende på knæ og albuer. De store dildoer strittede op fra den vanvittigt udblokkede røv, og hun stønnede ved den mindste bevægelse. Hun drejede ansigtet og så op mod mig. Trods en ny stønnen fik hun lidt af sit varemærke, smilet, tilbage.

Jeg løftede benene og anbragte højre ben skråt ned over hendes ryg, så foden hvilede på røven, og foldede venstre ben over det.

billede-4

Så tændte jeg for optagelserne og satte mig til at nyde billederne, medens jeg drak 3 glas whisky.

Med sadistisk fryd over hendes ubekvemme og ydmygende stilling og især hendes smerter fra den helt ødelagte røv, slappede jeg totalt af og nød optagelserne, som varede 1½ time.

Først da filmen havde vist hendes røv smukt udspilet flyttede jeg fødderne og rejste mig dovent.

Hun kiggede bedende på mig, og jeg gav hende ordre til at rejse sig.

Det havde hun nu overordentligt svært ved, og kun ved at støtte sig til sofaen og kravle hen til enden af den, lykkedes det hende at komme op at stå, sådan nogenlunde. Det havde set fantastisk ud, da hun kravlede hen af gulvet med røven vrikkende, fyldt af alt for store dildoer. Så flot var det, at jeg omgående beordrede hende ned på gulvet. Hun så knust ud, men adlød så hurtigt hun kunne.

Jeg dirigerede hende frem og tilbage i stuen, medens jeg optog det hele med et godt kamera. Det var en pragtfuld film.

Så tillod jeg hende at rejse sig, og skønt det igen skete med besvær, var hun dog ikke så stiv som efter at have ligget stille i den knælende stilling.

Hun kom hen foran mig, og jeg bemærkede hvor plaget hendes ansigt så ud. Var der ikke en lille tåre i den ene øjenkrog?

”Nå, lille slavinde, hvis du kunne få et ønske opfyld, hvad skulle det så være?” spurgte jeg, medens jeg smilede venligt og lagde en arm omkring hende.

”Så ville jeg have de dildoer ud af røven, Herre. Jeg er syg i maven af at have dem oppe, og jeg føler det, som om jeg er flækket hele vejen op indvendigt.” Hendes stemme rystede.

”Så er det da heldigt for dig, at jeg er sådan en mild Hersker.” Jeg smilede varmt til hende. ”Du har min tilladelse til at tage dildoerne ud, men du skal vende røven direkte mod mig, medens du gør det. Jeg satte mig til rette i den lækre lænestol.

”Tak Herre.” Hendes stemme var fuld af ægte taknemmelighed, og hun stillede sig hen, så hende røv var lige ud for mit ansigt. Så greb hun fat om den kortere dildo, der sidst var blevet maset op i hende. Hun prøvede at trække den ud, men den sad så hårdt fat, og hendes hænder gled på al glidecremen på dildoen. Først da jeg tillod hende at hente et viskestykke, kunne hun få et greb og trække den ud. Hun stønnede vildt, da den gled ud. Jeg stirrede på den stramme linje hvor røvens lukkemuskel næsten var blevet til et sort reb rundt om dildoerne, som nu gav sig yderligere under trækket fra dildoen. Endeligt var den ude, og jeg hørte et lettelsens suk fra Alecia. Hendes ansigt viste også at de frygtelige smerter fra røven var ovre.

Hun kiggede mig i øjnene, idet hun lagde hånden på den lange dildo. Jeg nikkede.

Hun trak den forsigtigt ud. Ingen tvivl om, at længere inde i hende, havde også denne dildo virkeligt udblokket hende. Endelig kunne hun lægge den fra sig, og ville til at rette sig op.

Jeg dirigerede hende ned i en foroverbøjet stilling, og beordrede hende til at holde ballerne fra hinanden. Det helt åbentstående røvhul skulle naturligvis foreviges, og jeg tog et antal skønne billeder af det.

”Gå ind i soveværelset, og stil dig med røven mod døren, idet du bøjer dig ned over sengen,” var min korte og præcise kommando til hende.

Hun skyndte sig ind i soveværelset. Jeg klædte mig nøgen, og fulgte så efter hende. Dog huskede jeg at tage et kondom på.

billede-5

Hun stod præcist som jeg havde forlangt. I sandhed et dejligt syn. Jeg gav hende fem hårde klask over de lækre baller, før jeg hamrede min pik ind i hende røvhul uden forberedelse. Det var nu heller ikke nødvendigt. Røven var fuldstændigt åben, og endda indsmurt i store mængder glidecreme.

Jeg hamrede pikken ud og ind i en vanvittig rytme, med så udvidet som hun var, gav det nu ikke nogen særlig god følelse for mig. Alligevel fortsatte jeg et godt stykke tid, bare for at hun kunne føle min brutale magt over hende. Så væltede jeg hende om på sengen. Nu skulle den lækre fisse kneppes. For ikke at risikere at hun fik underlivsbetændelse, skiftede jeg dog kondomet, før jeg sprang på hende.

Jeg sprang ned, og landede mellem hendes spredte ben. I få sekunder legede mine fingre med hendes dejlige fisse der var ved at flyde over af safter. Så hamrede jeg pikken i bund.

Jeg elskede ikke med hende. Jeg råkneppede hende så brutalt som jeg kunne. Min store pik hamrede i bund den ene gang efter den anden, og hun stønnede under mig. Jeg øgede tempoet til det helt vanvittige, og lykkedes trods det at holde orgasmen tilbage. Hun lå under mig, og gispede og klynkede med åben mund. Så eksploderede hun i en vild orgasme og hylede højt. Et øjeblik efter eksploderede min pik, og fyldte kondomet med sperm.

Udmattet sank jeg sammen oven den gennemkneppede kvinde. Der gik flere minutter inden jeg kravlede af, og så lå hun stadigt kraftløs under mig.

Jeg ruskede i hende, og fortalte, at aftenens program nu ville blive afsluttet med en enkelt lille opgave for hende, hvorefter hun ville blive tildelt sin fortjente straf for at glemme at tiltale mig som Herre.

Alecia smilede forventningsfuldt, og forsikrede mig om, at hun glædede sig til begge dele.

Jeg rakte hende det brugte kondom.

”Din Herres sperm skal vel ikke gå til spilde?”

Pigen kiggede på mig med et bredt smil på ansigtet, og borede tungespidsen ned i kondomet.

Hun slikkede på kanterne af det, og nød tydeligvis smagen af mine safter.

Så hældte hun indholdet ud på sin tunge, og gjorde et stort nummer af at jeg skulle se spermen i hendes mund, før hun slugte det. Til sidst vendte hun indersiden ud på kondomet, og slikkede siderne begærligt.

Da kondomet var helt rent takkede hun og kiggede spændt på mig.

Der var ingen tvivl om at forventningens glæde til min straf var stor hos hende.

”Du undlader 2 gange at kalde mig Herre. Og du kritiserer mine beslutninger. Det tyder på, at du ingen respekt har for mig. Det bliver jeg nødt til at lære dig, på en måde så du kan forstå det.”

”Ja Herre, det har De fuldstændigt ret i. Vil De piske mig grusomt?”

”Frygter du sådan en omgang?”

”Nej Herre,” smilede hun. ”Jeg har glædet mig til den hele dagen.”

”Så duer det jo ikke som straf, dummenik. Det har jeg regnet ud. Men jeg vil tro, at mit valg af sovested til dig, kan lære dig, at det er klogest at behandle mig med udsøgt høflighed, når du er ved mig.

”Skal vi da ikke sove sammen, Herre? Det havde jeg ellers glædet mig til. Jeg er stadigt liderlig.”

Jeg grinede.

”Nej tøs. Du er meget langt fra god nok til at sove med. Måske gennemknepper jeg dig en nat, hvis jeg er liderlig nok. Men æren af at hygge dig med mig som om du var en værdig slavinde, vil du ikke opleve før du har bevist dig værdig. Og der er en lang vej før du opnår det.” Jeg gjorde en pause.

”I nat skal du sove under mindre komfortable forhold, og fordi du både gentog din forbrydelse og gjorde den værre, skal du også sove på samme måde natten mellem lørdag og søndag.”

Skuffelsen stod malet i ansigtet på hende.

”Kom med her, tøs, vi skal have dig indkvarteret, for jeg vil ind og brede mig på min lækre kvalitetsseng.” Jeg grinede højlydt.

Jeg førte hende ud i bryggerset, og nød hendes rystede ansigt, da hun så det lille metalbur derude.

billede-6

Hun åbnede munden, men lukkede den igen, uden at sige noget.

”Ind med dig, tøs. Når du har sovet 2 nætter med så lidt plads, og kun jerntremmer at ligge på, kan det være at du gør dig mere umage en anden gang. Her er vist også lidt koldt, men du har ikke fortjent et tæppe.”

Alecia kravlede ind i buret, der var alt for lille til at hun kunne ligge udstrakt.

Jeg lukkede lågen bag hende, og satte hængelåsen på.

billede-7

”Hav en spændende nat, og tænk på at den næste bliver lige sådan. Måske kan du så fremover opføre dig ordentligt?”

Uden flere ord vendte jeg mig, og gik ind i soveværelset.

Derinde tændte jeg det fjernsyn der var koblet på overvågningskameraet i bryggerset, og skruede op for lyden. Nu kunne jeg både se og høre pigen.

Det var jeg glad for af to grunde.

Dels kunne jeg tage en spiller, medens jeg nød hendes elendighed i det trange kolde ubehagelige bur.

Dels kunne jeg holde øje med hende, hvis noget gik rigtigt galt. Lyden var skruet så meget op, at hvis hun råbte om hjælp, ville det vække mig, uanset hvor dybt jeg sov.

Med visheden om, at forholdene omkring min slavinde var ansvarlige faldt jeg i søvn.

 

Læs kapitel 3 her
Læs kapitel 1 her

Email: kaptajnbligh1789@gmail.com

 

 

 

 

 

Del dette indlæg