Masochisten Alecia – del 1

Dette er en novelle som kan virke stærkt stødende på nogen.

advarsel-warning

 Masochisten Alecia
Kapitel 1, den første fredag.

Dette er et forsøg på en nyskabende novelle. Jeg bringer i den de ægte billeder af pigen Alecia, som novellen handler om. Både pigens navn og billederne er helt ægte, og der er langt flere billeder end der normalt er i novellerne.

Jeg glæder mig til at høre hvad i læsere mener om denne måde at lave noveller på?

Jeg er Kaptajn Bligh, og for nylig var jeg så heldig at komme i kontakt med en ny pige på en af de mange kontaktplatforme der er indenfor BDSM.

Egentligt er jeg vel ikke aktivt søgende, idet jeg har mere end tilstrækkeligt med de piger der kontakter mig, efter at have læst mine noveller. Men denne masochist virkede virkeligt fristende, så jeg besluttede mig til at skrive til hende.

Hun skrev at hun var 25 år, slank med okay bryster. At hun var villig til at adlyde ordre, men at hun bestemt ikke slavinde. Til gengæld hævdede hun, at hun var dybt masochistisk. Hun skrev, at hun aldrig råbte, græd eller tiggede om nåde, når hun blev påført smerter. Af og til stønnede hun, og det var afgjort det eneste en sadist kunne få hende til. Hendes normale reaktion på særligt svære smerter var at hun begyndte at grine. Langt de fleste smerter fremkaldte kun et smil fra hendes side, påstod hun.

Jeg sendte en besked til hende. Beskrev mig sandfærdigt som værende en 190 cm høj 49 årig mand i god form og en vægt på 84 kg.

Desuden fortalte jeg, at jeg boede i Nordvestjylland, alene i min store villa med min 8 årige dreng.

Jeg tilbød hende at hun kunne blive min masochist på prøve, hvis hun omgående sendte en ansøgning, i hvilken hun skulle nævne alle absolutte grænser hun måtte have, samt oplyste om hvilke mål hun gerne ville opnå som sub og masochist.

Jeg krævede at hun vedlagde mindst 4 smukke afklædte billeder.

Allerede få timer efter lå der et svar:

Masochisten Alecia

Højt ærede Herre, såfremt De vil acceptere mig og bruge mig.

Jeg ansøger hermed om muligheden for at blive Deres masochistpige. Jeg ser ikke mig selv som en slavinde, men klart mere som masochist. Jeg forsøger dog altid at være ydmyg og lydig overfor en Herre, men jeg er ikke særlig god til det.

Det er heller ikke den del af BDSM der giver mig udbytte, så mine forsøg på at være en god sub, kommer nok mere fra et ønske om positive oplevelser som masochist. Og ved at give Herren total kontrol over mig, mener jeg Han har de bedste muligheder for at påføre mig de smerter jeg i den grad har behov for.

Jeg stiller også min krop til rådighed for næsten enhver seksuel udnyttelse, De mener den kan bruges til. Men jeg håber, at de fleste af aktiviteterne fokuserer på smerte delen.

Idet jeg ikke er slavinde, forbliver jeg fri, og kan til enhver tid afbryde forholdet til Herren.

Jeg ønsker heller ikke at blive brugt som en slave for at Herren kan få udført praktiske arbejdsopgaver, men påtager mig gerne arbejdsopgaver af ydmygende eller især smertefuld karakter.

 Det dejligste for mig ved at dyrke SM er at blive ført ind i Sub Space. Og jeg håber virkeligt at Herren vil lade mig komme der rigtigt tit. Men jeg har også en drøm om at gennemleve endnu større smerter, end jeg nogensinde før har prøvet det. Endelig synes jeg at min krop er langt smukkest, når den er dækket af tydelige mærker fra afstraffelsen. Jeg håber at Herren vil lave min krop til et kunstværk, dækket af Hans mærker.

 Mine absolutte grænser:

Sex med børn

Toiletsex (Urinsex kan måske senere accepteres)

Sex med dyr (kan senere måske ændres)

Livsfare

Ting der for alvor medfører store permanente skader med min krop.

Jeg har INGEN grænser til hvilke strafferedskaber eller til intensiteten af den smerte jeg påføres.

 I håb om at blive Deres Masochist

Alecia

Denne mail var så vedlagt 4 billeder, som jeg jo havde krævet.

Dels billedet, jeg har vist øverst i novellen og dels disse 3:

Masochisten Alecia_1     Masochisten Alecia_2     Masochisten Alecia_3

Jeg læste hendes mail 2 gange. Indholdet tiltalte mig absolut. Mine lyster indenfor BDSM verden er mangesidige, men på dette tidspunkt tiltalte ideen om en ægte masochist, måske endda en pain slut, mig særdeles meget. At hun så ikke ville underkaste sig helt, som en ædel slavinde ville gøre det, ja det kunne jeg sagtens affinde mig med.

I forvejen tiltaler det mig ikke særligt meget med de slavinder, som andre ”Herskere” gør til viljeløse dørmåtter. Jeg respekterer de piger der frivilligt underkaster sig i forhold til mig, og ønsker ikke at udslette deres personlighed, sådan som mange ”Mastere” prøver at gøre, gennem hjernevask og tortur.

Jeg afskyr den slags idioter og betragter dem som voldsmænd og psykopater.

Men denne kvindes påståede totale masochisme tiltalte mig afgjort og gik lige i nosserne på mig.
Jeg studerede billederne grundigt. Pigen var jo slank, hvilket ofte er en fordel, om end ikke altid i SM.
Hendes bryster var afgjort for små efter min smag.

Var hun smuk?

Masochisten Alecia

Tja, i sammenligning med nogle af de slavinder jeg har haft, så som Malene (beskrevet i ”3 vilde dage med en ung slavinde i Blokhus”, Katty (i ”Slaveskolen i Himmerland”), og Maja  (I ”Jeg vandt en slavinde”, var hun afgjort ikke smuk. Men grim var hun jo bestemt heller ikke.

Jeg bestemte mig til, at hendes krop var udmærket, og at jeg ville tage hende som min masochistpige, hvis hun kunne leve op til sin beskrivelse af sig selv.

Det sidste var jeg ret meget i tvivl om.

Dels har jeg så tit oplevet piger, der praler med enten deres totale og dybe underkastelse, eller med deres vilje og evne til at modtage stærke smerter, for så at opdage at de næsten er vanilla sex piger.

Og dels studerede jeg billederne. På billede 2 og 3 havde hun slet ikke spor efter afstraffelser. Ergo var hun i hvert fald ikke blevet afstraffet særligt ofte. På billede 4 var der lidt mærker på lårene, men bestemt ikke andet end en meget mild spanking. Bilede 1 var det mest lovende. Jeg tolkede det som meget gamle mærker, og prøvede at gøre mig en forestilling om hvor pyntet hun havde været, da mærkerne var friske. Men det var umuligt at sige ret meget om. Man KUNNE godt tolke det som meget gamle mærker efter en rigtig grundig afstraffelse, men det var nærmest gætværk.

 Jeg skrev til hende:

Lille masochist pige.

Jeg har besluttet at vise dig den ære at tage dig som min masochistpige på prøve.

Fra dette sekund skal du adlyde ENHVER ordre fra min side.

HVIS du klarer det program jeg har klar til dig, og som strækker sig over nogle weekender, vil jeg acceptere dig, og vi kan indlede en rigtig træning af dig. Du vil så i en periode være min masochist, og jeg vil med forskellige intervaller tilkalde dig, så du kan tjene mig og modtage mere træning.

Klarer du også disse oplevelser til min fuldstændige tilfredshed, er der mulighed for at jeg lader dig flytte ind hos mig, i et 24/7 forhold. Ikke af slavemæssig karakter, men med fælles bopæl og påførsel af smerter flere gange om dagen, indtil du er fuldt oplært. Derefter vil hyppigheden falde, men intensitet stige, i hvert fald når jeg har lyster i den retning.

Du skal møde hos mig på fredag aften kl 19.00, medbringende tøj og toiletartikler til en weekend.

Du vil naturligvis være renvasket og glatbarberet, og dit røvhul skal være spulet fuldstændigt rent.

Fejler du i nogen af disse instrukser, vil straffen falde omgående.

 Din Herre

Kaptajn Bligh

Fredag kl 18.57 bankede det på min dør. Udenfor stod en slank brunhåret pigen med en stor taske i hånden og et endnu større smil i hendes glade ansigt.

”Velkommen, Alecia. Det glæder mig at du er præcis. Træd indenfor.”

Jeg havde sørget for at min søn blev passet et andet sted denne weekend, så vi havde huset for os selv. Jeg viste hende et gæsteværelse, hvor hun kunne lægge sine ting.

”Du har nøjagtig 10 minutter til at lægge tingene ordentligt og tage tøjet af i. Om præcis 10 minutter kommer du ind til mig i stuen, helt nøgen. Kommer du for sent, eller har du ikke lagt tingene ordentligt, vil du blive straffet meget hårdt.”

Alecia så nu ikke skræmt ud. Bestemt ikke. Hun smilede bare bredt, men gik hurtigt i gang med at lægge sine ting ind i et skab.

Jeg satte mig ind i stuen og nød et lille glas whisky. Jeg ville ikke drikke rigtigt. Det duer simpelthen ikke, hvis en Herre er påvirket når han tager en slavinde eller masochist under behandling.

Alecia var absolut nøjagtig, og 10 minutter senere trådte hun ind i stuen, fuldstændigt nøgen. Hun stillede sig hed direkte foran mig med hænderne på ryggen. Hun stod rank, og så mig direkte i øjnene med det brede smil, der tilsyneladende var klistret til hendes ansigt.

Som jeg delvist havde konkluderet bare ud fra de 3 andre præsentationsbilleder, var hun ikke helt så mager som på det første billede jeg viste. ”Du var tyndere på det ene billede. Var det et gammelt billede?”

”Ja Herre, det var 2 år gammelt.”

Idet jeg smilede til hende, forsikrede jeg  hende om at jeg bestemt ikke var utilfreds med den svagt ændrede kropsfacon.

Jeg rejste mig og gik langsomt rundt om hende, medens mine fingre og øjne udforskede hver millimeter af hendes krop. Jeg var meget skuffet over at der ikke var det mindste spor af piske mærker på hendes slanke krop, med udover dette var jeg begejstret. Hun så afgjort bedre ud, end det havde set ud til på de første 4 billeder.

”Jeg er jo en meget mild Herre,” fortalte jeg hende med et lumsk smil. ”Så programmet for i aften er ganske let. Du skal som det første have nogle dildoer op i dit lille røvhul.”

To af mine fingre fandt vej ind gennem hendes stramme åbning. Hendes røvhul var virkeligt stramt. Måske var hun ikke var blevet røvpulet ret tit. Da jeg trak fingrene ud, så jeg til min tilfredshed at de var helt rene. Hun havde virkeligt renset sin røv ordentligt.

Jeg førte hende ind i et soveværelse.
”Bøj dig ned, og stik et par fingre ind i din ulækre røv” Kommandere jeg hende hårdt
Hun skyndte sig at adlyde. Bøjede sig frem over sengen, og da jeg havde givet hende lidt glidecreme lykkedes det hende at få to fingre op i sin lille røv.

Masochisten Alecia_4

Jeg satte mig til rette i en lænestol bag hende og nød synet.

Det var faktisk dejligt liderligt at kommandere hende til at fingerpule sig selv.
Et øjeblik var fingrene på vej ned mod fissen, men et vredt tilråb fra mig stoppede hende.

Jeg tog et billede, da hun stod med fingerspidserne lige indenfor lukkemusklen.
”Okay, lille, så har du leget nok.”
Hun trak fingrene ud og rettede sig op. Jeg rakte hende en butt plug af helt almindelig størrelse. Tændte for vibrationerne og gav hende ordre til at presse den op. Hun fik intet glidecreme.

Alicia ville lægge sig på ryggen på sengen, men det fik hun ikke lov til. I stedet beordrede jeg hende til at knæle oven på madrassen medens hun asede med at få den halvstore butt plug presset op. Hun spyttede grundigt på den og fordelte spyttet på hele overfladen. Så satte hun spidsen imod det lille rynkede hul og pressede lidt. Hullet åbnede sig let nok og lod spidsen komme indenfor.

Men nederst var den vel små 4 centimeter i diameter, og det var tydeligt ubekvemt for hende. Spyt er altså ikke lige så godt som glidecreme, og selv om hun pressede på, kunne hun ikke få det tykke stykke forbi lukkemusklen.

Hun arbejdede hårdt med at få den ind. Det var ikke let med hænderne bag røven. Der lød et smæld og en lille stønnen fra hende, da den gled på plads.

Masochisten Alecia_5

”Dygtigt gjort, lille slavinde,” roste jeg hende.

Jeg stillede mig hen bag hende, og kælede lidt for hendes røv og inderlår. Så tog jeg fat i Butt pluggen og trak den ud. Den sad stadigt stramt, og var ikke helt let at trække ud. Faktisk måtte jeg holde lidt igen på Alecia, der havde en tilbøjelighed til at følge med, når jeg trak i pluggen.

Med et plop røg den ud.  Jeg viste nåde, og smurte et tykt lag glidecreme både på legetøjet og op i det stramme hul. Så pressede jeg den i bund igen. Jeg hev den ud og ind måske ti gange, før jeg lod hendes stramme stjerne få lidt fred, dog selvfølgeligt med pluggen siddende oppe i hende.

Jeg tog tøjet af, og lagde mig nøgen på sengen foran hende, på sådan en måde at pikken strittede lige op mod hendes mund. Hendes evige smil sad stadigt som klistret på hendes ansigt, og hendes øjne søgte mine. Da jeg nikkede, bøjede hun hovedet lidt og begyndte at sutte på min lange, stenhårde lanse. Min pik er virkelig stor, men med hendes brede mund var det jo intet problem at tage den i munden. Hun lod læberne glide så langt ned af skaftet som muligt, og så dygtig var hun, at hun gennemførte deep throath, selv i denne vanskelige stilling.

Den aller nederste del af pikken kunne hun naturligvis ikke få ind i munden. Alligevel var hendes sutning vidunderlig. Hun vekslede mellem glidende, sugende bevægelser af de stramme læber omkring pik skaftet, og kælende berøringer med den følsomme tungespids. Jeg lagde hovedet på puden og slappede fuldstændigt af.

Masochisten Alecia_6

Hun kom til at slikke i 40 minutter før jeg lod hende slippe.

Da jeg sagde at hun skulle stoppe, og hun rejse sig op, gjorde hun det med lidt besvær. Pigen var uden tvivl radbrækket af den tid hun havde været låst i stillingen på knæ og albuer, og rykkede kæben fra side til side. Jeg har før set piger få krampe i munden efter at have været tvunget til at sutte pik i lang tid.

”Det var vidunderligt lille masochist. Men bør en submissiv pige ikke give sin Herre orgasme, når hun får så lang tid til at slikke pik.”

”Ja, Herre, det bør hun absolut. Jeg forstår heller ikke hvorfor du ikke fik orgasme. Jeg plejer at kunne få alle mænd til at komme i min mund, så det undrer mig hvorfor det ikke skete med din vidunderlige kæmpepik” Hun så faktisk helt ulykkelig ud.

”Du gjorde altså ikke dit arbejde,” sagde jeg strengt. ”Jeg bliver nødt til at straffe dig for det. Det bliver godt nok først i morgen, men jeg har udtænkt en passende straf for din forseelse”

Før havde hun set ulykkelig ud, fordi hun havde svigtet sin opgave. Men ved meddelelsen om at hun ville blive straffet hårdt, lyste hun op i et bredt smil. ”Jeg ved at jeg har fortjent den straf De vil tildele mig, og jeg vil se frem til det”

”Nu skal du have den her op i røven,” kommanderede jeg hende, og rakte hende en noget større butt plug. Hvor den første havde været sort, var denne brun og måske 5,5 cm i diameter.

Alecia så faktisk et kort øjeblik bange ud. Det noterede jeg mig med glæde. Hendes skråsikre opførsel, og tro på at hun kunne tage alt hvad jeg ville gøre ved hende, havde fået mig til at beslutte, at hun virkeligt skulle komme til at tigge om nåde, før hun rejste hjem i løbet af søndagen. Og nu da jeg så at en smule butt plug kunne skræmme hende, mente jeg at opgaven ville blive let.

Hendes øjne søgte tuben med glidecreme, og hun nåede at sige: ”Må jeg…..”
Jeg nikkede med et smil og rakte hende tuben.
Hun smurte både sig selv og den brune indtrænger grundigt ind.

”SKAL jeg ligge på knæ på samme måde,” spurgte hun.

”Nej prøv at lægge dig på ryggen og skyd røven lidt opad. Så bør det være muligt at stoppe den op.” Jeg var faktisk ikke sikker på at hun ville klare opgaven, og jeg tumlede i hovedet med hvilken straf jeg ville bruge, i tilfælde af at hun kiksede.

Hun lagde sig på ryggen på sengen, og løftede knæene op mod hovedet. Hun førte hænderne ned mellem benene og satte det spidse hoved mod den rynkede stjerne. Det lykkedes at skubbe den et stykke ind, men så ville den ikke rigtigt længere. Hun lå og kæmpede et stykke tid. Trak den lidt ud, og forsøgte at skubbe den længere ind.

Hun prøvede at sprede benene, men da det ikke hjalp, samlede hun dem igen, og pressede endnu hårdere på butt pluggen. Den gled indad, og jeg kunne høre, at hun kæmpede med at holde en stønnen tilbage.

Lige meget hvor meget hun kæmpede med at få tingen på plads i sin åbenbart rigtigt stramme røv, ville det ikke lykkes. Hun var så fristende, som hun lå der med røven i vejret og benene løftet helt op til ansigtet. Hendes skamlæber var svulmet lidt op og revne mellem dem var dejligt fugtig. Jeg kælede lidt for den smukke fisse, og satte så min håndflade oven på hendes hænder og hjalp med at presse.

Hun stønnede og langsomt gled butt pluggen på plads.

Masochisten Alecia_7

”Må jeg lægge benene ned nu,” spurgte hun.

”Nej, dem beholder du bare der lidt endnu,” svarede jeg og begyndte at slå hende i røven med en flad hånd. 25 gode klask blev det til, samtidigt med at jeg nød at kæle med hendes drivvåde fisse. Den fik også en ordentlig slikketur før hun fik lov til at ligge normalt.

Jeg kælede lidt for hendes små bryster, og kyssede hendes mund. Hun var meget ivrig efter at kysse og arbejdede næsten febrilsk med sin tunge i min mund. Det føltes vildt dejligt, så jeg fortsatte kysseriet rigtigt længe, medens jeg skiftevis kælede og klemte hendes bryster. Men uanset hvor brutalt jeg borede mine fingre ind i hendes bryster, gav Alecia ikke en lyd fra sig, og stoppede heller ikke et sekund med at arbejde med tungen.

Jeg befalede hende at stille sig op, og hente mig lidt slik og frugt. Da hun gjorde det, bemærkede jeg, at hun gik stift og forsigtigt med små skridt.

”Nå lille tøs, kan du mærke den lille dims i din røv?”
”Ja Herre. Jeg er helt udspilet, og når jeg går, spænder det endnu mere.”

”Kan du lide fornemmelse?”

”Ja, Herre, det kan jeg faktisk rigtigt godt. Det gør lidt ondt, men det ved du jo at jeg kan lide, og det er en mærkelig fornemmelse at gå når man er så totalt udspilet. Det trækker lidt i røvhullet for hvert skridt.” Hendes smil var bredt som altid, og også øjnene smilede.

”Hvad mener du med at være totalt udspilet. Det er da kun en lille butt plug du har oppe. Nu skal du prøve at få dit røvhul brugt rigtigt.” Jeg grinede ondt.

”Vil du røvpule mig nu?” spurgte Alecia forventningsfuldt.

”Nej lille røv luder. Nu skal du prøve at have en rigtig dildo op i røven, og den skal HELT op.” Min pik dunkede virkeligt ved tanken om rigtigt at misbruge det stramme hul.
”Men jeg finder mig ikke i at du undlader at kalde mig Herre. Også denne fejl er noteret i din sorte bog. Den vil udløse en straf allerede i nat.” Jeg så meget bestemt og vred ud.

Men igen tog hun det med ophøjet ro:
”Tak Herre, det vil jeg se frem til.” Hun så mig direkte i øjnene og smilede endnu mere end hun ellers gjorde.

Jeg hentede en stor dobbelt dildo, sådan en som to lesbiske piger kan fornøje sig med samtidigt, eller som en pige kan bøje og bruge i røven og fissen på en gang. Også tykkelsesmæssigt hørte den til i den store ende, men var dog ikke tykkere end den store butt plug hun havde oppe nu.

”Så, tøs. Stik nu den her helt op i dig.” Jeg holdt den op langs hendes krop på forsiden, og idet den begyndte ved hendes fisse, nåede den op mellem hendes bryster. ”Her kan du se, hvor langt den kan komme op i dig,” Grinede jeg.

Hun smilede forventningsfuldt, og greb fat om butt pluggen og forsøgte at trække den ud. Jeg lagde min hånd på hendes og standsede hende.
”Har jeg sagt at du skulle trække den ud?” spurgte jeg koldt.

For første gang så hun virkeligt bange ud. ”Men Herre, jeg kan jo ikke få den enorme dildo ind, hvis butt pluggen er der i forvejen. Jeg er så udspilet, at jeg ikke ville kunne presse en tændstik mere ind .”
Jeg nød hendes angst lidt, og holdt den enorme dildo hen foran hende, medens jeg lod som om jeg overvejede mulighederne.
”Okay tøs. Jeg er alt for god ved dig, men du får lov til at tage det lille bitte legetøj ud af din røv nu.”

”Tak Herre.” Hun så virkeligt lettet ud, og med lidt besvær fik hun pluggen ud. Jeg havde befalet hende at stå foroverbøjet da hun gjorde det, og så snart den var ude, beordrede jeg hende til at gribe fat om ballerne og holde dem fra hinanden. Jeg nød virkeligt at se røvhullet stå helt åbent et stykke tid, før det langsomt lukkede sig i igen.

”Den her er jo i hvert fald ikke tykkere, desværre. Måske er den lidt tyndere. Men til gengæld skubber jeg den op i dig, indtil man kan se spidsen af den inde i din mund,” grinede jeg.

Alecia grinede også, og gik glad med, da jeg dirigerede hende hen til et spisebord, som jeg forlangte at hun lagde overkroppen ind over.
Som hun stod der og strittede med den lille, dejlige røv, kunne jeg ikke lade være med at give hende nogle få, hårde klask.

Da jeg stoppede, drejede hun hovedet, og sagde med en glad stemme: ”Tak Herre, det føltes dejligt. Og det bliver endnu mere dejligt, når du bruger nogle redskaber, der kan slå hårdt.”

Jeg smilede tilbage. Jeg var rigtig glad for hendes reaktion, men stadigt ikke sikker på om hun kunne holde fast på den, når noget begyndte at gøre ondt. For det havde det jo slet ikke gjort endnu, og jeg havde ingen planer om at slå alvorligt på hende denne aften. Dog huskede jeg, at jeg havde lovet hende en alvorlig straf fordi hun havde glemt at kalde mig Herre.  Men den ville hun først få ved sengetid. Jeg smilede barsk ved tanken. Hun ville absolut ikke kunne lide den sidste besked, hun ville modtage sent i aften.

Læs kapitel 2 her

Email: kaptajnbligh1789@gmail.com

Del dette indlæg