Madame Estrellas husslave

Madame Estrellas husslave:

Madame Estrella var en stenhård Domina og Sadist. Det havde jeg tidligere set mange eksempler på.

Oftest holdt hun slet ikke slaver, men inviterede mænd på ophold hos hende for tidsperioder så korte som 4-5 timer eller så lange som 14 dage. I disse perioder torterede og terroriserede hun dem, fuldstændigt efter sine lyster. Havde slaven udholdt det hele uden at bruge sit stopord, kunne han senere komme tilbage. Slaver der brugte stopordet havde hun intet andet tilovers for end ren foragt.

Lige før jeg rejste til udlandet for at arbejde for 4 år siden, havde hun taget en flot ung mand, Martin, på 21 som sin faste slave, Han boede fast hos hende, og var slave 24/7, absolut uden rettigheder. Kun havde Estrella omhyggeligt instrueret ham i, at han til enhver tid kunne opsige sin slave kontrakt og forlade hendes hus. Samtidigt havde hun også gjort meget ud af, at han, hvis dette skete, aldrig kunne komme tilbage.

Jeg havde været på besøg, og set hvor dybt den flotte, atletisk byggede, høje ungemand tilbad sin vidunderligt smukke 35 årige gudinde. For ham var tanken om at opsige sin slavekontrakt overhovedet ikke en mulighed.

Nu var jeg kommet til Danmark igen, og min gamle veninde havde inviteret mig til et besøg. Vi havde over telefonen udvekslet oplysninger om hvordan det var gået for os begge, og Estrella havde fortalt mig, at hun stadigt dyrkede sit BDSM liv på samme måde som tidligere, kun med den forskel, at hun havde beholdt Martin og, som hun hemmelighedsfuldt fortalte, havde opnået bemærkelsesværdige resultater med ham, som hun glædede sig til at vise mig.

Fuld af glad forventning til gensynet med min sadistiske veninde, og vildt spændt på, hvad hun mente med sine ord, tog jeg derud.

Jeg var nu blevet 26 år, og var absolut en kvinde som de fleste mænd kiggede langt efter. Høj, langbenet, slank og lyshåret med langt, bølgende, blondt hår. Men kun sjældent indbefattede min sexlyst mænd. En smuk kvinde vækkede meget mere i mig.

Om jeg var til BDSM havde jeg ofte spekuleret på. For det var sjældent jeg indledte et forhold med BDSM indhold, Men ved besøg ved Estrella eller andre der dyrkede BDSM på et avanceret og sofistikeret niveau, tændte det mig absolut. Og ved de lejligheder havde jeg opdaget, at jeg var udpræget switch. Jeg nød f.eks. at underkaste mig Estrella, men kunne samtidigt være næsten hårdere mod hendes masochistslaver end hun selv var. Hvis dette var muligt.

Jeg ringede på i hendes herskabshus. Døren blev åbnet, og jeg fik et chok. Det var Martin, der tog imod mig, og han var nøgen.

Dette kunne naturligvis ikke i sig selv chokere mig, men jeg må indrømme at jeg var rystet, og næsten lammet lod ham føre mig ind i huset.

Inde i stuen modtog Madame mig. Endnu smukkere end tidligere med sine K skåls silikone bryster over den åleslanke krop, der dog var forsynet med en lille spændende veltrænet røv. Hun var iført en net kjole, der lige gjorde det hele lidt mere spændende men absolut ikke skjulte noget. Hendes talje lange affarvede hår, og 10 cm høje stiletter afsluttede billedet af en guddommelig herskerinde.

Jeg havde altid været betaget af Madame, men lige nu kunne jeg alligevel ikke få øjnene fra Martin.

Han var godt 2 meter høj, perfekt bygget, muskuløs og veltrænet, og hans bronzefarvede hud og sorte hår, gjorde ham perfekt. Jeg kunne godt forstå, at mellem tusinder af villige mænd, havde Madame valgt ham.

Men mit chok skyldtes hans pik. Den strittede skråt opad, og skønt jeg har set mange pragtfulde pikke, var jeg sikker på at den var over dobbelt så lang som nogen pik jeg tidligere havde set. Samtidigt var den mærkeligt tynd. Måske ikke meget tyndere end en almindelig pik, men med den vanvittige længde så det helt vanvittigt ud. Denne virkning blev yderligere forstærket af, at det blå lilla pikhoved var større end en stor appelsin.

”Hvordan kunne den tynde pik overhovedet bære det enorme pikhoved”, var den første tanke der løb gennem mit hoved.

Øjeblikkeligt fulgt op af en frydefuldt gysen ved tanken om, hvordan det ville føles at blive røvpulet af det enorme pikhoved, der, med den lange pik, ville kunne trænge helt op midt i mine tarme. Jeg kunne mærke, at mine kussesafter løb ned af indersiden af mine lår.

Jeg havde valgt den korteste nederdel jeg havde, måske 15 cm høj, super spidse stiletter, en lille top, og selvfølgeligt intet undertøj. Der var derfor ingen måde jeg kunne skjule min reaktion for Madame, og hun smilede mystisk, og lod en hånd glide op af mit inderlår, før hun masserede min fisse. Under hendes kyndige hænder fik jeg den første orgasme efter få minutter.

”Jeg synes du stirrer på Martins pik hele tiden, tøs. Håber du at Madame tillader at du smager på den?”

”Ja Madame, det håber jeg så meget på. Må Deres slavinde få lov til at smage slavens pik”

Madame æltede mine bryster bagfra. Selv om jeg var meget glad for mine stolte, høje bryster, var jeg alt for godt klar over, hvor ynkeligt små de var i sammenligning med hendes.

Hun fortsatte med at kæle med mig, og jeg vidste, at strømmen af fissesafter ned af mit lår bare blev voldsommere.

”Måske får du lov, du lille, men kun hvis du underkaster dig fuldstændigt for mig hele aftenen og natten.”

Estrella førte en hånd op under min nederdel. Okay ikke rigtigt op under den, for nederdelen var jo så kort at underkanten af nederdelen og underkanten af fissen flugtede perfekt.

Jeg vred mig under hendes kyndige fingre, og ved tanken om ar være Madames slavinde.

Jeg var dybt betaget af hende. Det havde jeg altid været. Men jeg kendte hendes grusomhed mod sine mandlige slaver. Og det var jo ikke det jeg ville opleve………

Eller var det?

Jeg ville egentligt ikke, men i min liderlighed, og samtidigt fuldstændigt fortryllet af synet af Martins utrolige pik, havde jeg intet valg.

”Ja Madame, jeg er Deres lydige slavinde hele aftenen og natten.”

Hun tvang mig til at bøje kroppen fremad, og løftede min nederdel de få centimeter op som stoffet var langt, og gav mig 10 hurtige klask i min lille velformede røv. Uhmm, sikke en følelse. Mine baller blev varme og følsomme.

Madame kaldte Martin over foran mig, og som jeg stod der stærkt foroverbøjet var hans ufatteligt store pikhoved lige ud for min mund-

Jeg kyssede det begærligt.

”Havde slavinden fået lov til det?”

”Nej Madame, undskyld Madame,”

Denne gang fik min røv 25 klask, og nu slog Madame af alle kræfter. Det gjorde ondt, men også godt. Med den vidunderlige pik stukket helt op til mit ansigt, og smerterne i min varme røv, samt vigtigst følelsen af Madames myndighed, var jeg helt solgt. Min fisse drev mig til vanvid, og mine fingre fandt min klit. Under et minut senere eksploderede jeg i en vild orgasme. Mit underliv pumpede og jeg vred mig. Samtidigt slikkede og kyssede jeg det vidunderlige pikhoved.

Madame rev mit hoved op, med et solidt greb i mit hår, og gav mig en syngende lussing.

”Du havde hverken fået tilladelse til at onanere eller til at komme. Smid tøjet.”

Min nederdel dækkede jo alligevel ingenting, så at smide den og min top var ikke den store udfordring. Jeg kiggede spørgende på Madame for at finde ud af, hvad jeg skulle med skoene. Hun rystede på hovedet, så dem beholdt jeg på.

Madame gav mig håndjern på bag min ryk, og fæstnede dem til et spil. Hurtigt blev mine arme trukket opad, så jeg blev nødt til at bøje mig forover. Men Estella trykkede på kontrollen igen, og nu var mine arme ved at blive vredet ud af skulder leddene. Det er den tortur, der hedder stappado. Mine ben blev spredt med en sprederstang, og jeg stod der hjælpeløs, foroverbøjet med mine arme vredet op bag min ryg i en unaturlig og smertefuld stilling. Madame løftede mit hoved, ved at trække i håret, og spyttede mig i ansigtet. Hun bandt et reb til mit lange hår, og førte rebet mellem mine arme over ryggen. Så viste hun mig en anal krog. Kuglen var større end en tennisbold, så jeg klynkede og bad om at slippe. Hun grinede blot, påførte glidecreme og pressede den op i mit stakkels røvhul. Jeg forsøgte at flytte mig, men trækket i skuldrene var så stort at jeg kun kunne rykke et par centimeter.

Det føltes, som om en elefant røvpulede mig. Det gjorde vildt ondt, men var liderligt og dejligt samtidigt.

Så snart den var på plads, forbandt min herskerinde rebet fra mit hår med anal krogen, og strammede til.

Mit hoved blev løftet og vredet bagover, samtidigt med at trækket i anal krogen øgedes. Nu var min stilling fuldstændigt fastlåst. Intet kunne jeg flytte, og selve stillingen var vildt smertefuld.

”Du ville jo så gerne sutte på Martins pik før, tøs. Nu skal du få lov.

Hun vinkede med hånden, og øjeblikkeligt var Martin lige foran mig. Den ubegribeligt lange, tynde pik med det abnormt store pikhoved var lige ud for min mund, og da Estrella gav mig lov, kyssede jeg begærligt hovedet. Jeg var i himlen. Det at være underkastet Madame havde ophidset mig ud over alle grænser, lige som hendes kærtegn, og nu at kunne nyde den ufattelige pik.

Madame hentede en træstang, som hun anbragte i nogle tunge stativet, så den lå langs det øverste af forsiden af mine lår, lige der hvor jeg knækkede sammen i min foroverbøjede stilling. Egentligt meget rart, at kunne støtte mig op af den, men hvorfor kom hun med den?

”Tag så den pik ind i munden” lød Madames ordre.

Jeg forsøgte at adlyde, men som jeg jo godt vidste på var forsøget dødsdømt på forhånd. Pikken var MEGET større end min mund, og den ville aldrig kunne komme derind. Efter en række hjælpeløse forsøg måtte jeg give op: ”Undskyld, Mistress, men slavinden KAN ikke udføre Deres ordre. Min lille mund kan slet ikke rumme den dejlige pik.”

Madame lo med sin smukke sølv klingende latter.

”Så bliv du ved med at slikke og kysse. Men sørg for, at han IKKE kommer. Både du og han vil blive straffet hårdt, hvis han får orgasme.”

Jeg nød igen at kysse og kæle med den lange lanse, men især med pikhovedet. Hvordan kunne en pik blive så lang? Og et pikhoved så ufatteligt stort, og helt ude af proportioner med tykkelsen af pikken?

Estrella var bag mig igen. Hun trak butt pluggen ud af min røv, og et øjeblik nød jeg følelsen af at mit bagerste hul havde fået fred. Pludseligt mærkede jeg noget koldt mellem mine baller. Hun var ved at smøre glidecreme på mit røvhul. Og lige efter mærkede jeg en stor dildo blive presset ind i min røv. Selv om hun bestemt viste hensyn, gjorde det nu alligevel ondt. Den var for tyk, men det værste var, at hun ikke stoppede, sådan som en mands pik ville have gjort. Hun pressede den bare videre, og efter kort tid var den tykke dildo dybt inde i mine tarme. Jeg følte det som om hun havde fistfucket   mig, og ført både underarm, albue og lidt af overarmen op i mit røvhul.

Jeg klynkede, men Madame grinede blot, og begyndte at kneppe mig med en voldsom brutalitet. Det var det, stangen skulle bruges til. Uden stangen ville mine i forvejen ømme og ødelagte skulderled være revet i stykker. Indvendigt takkede jeg for det hensyn Madame hermed viste mig.

Smerterne i røven var så store, at jeg glemte at slikke på Martins pik. ”Belønningen” kom øjeblikkeligt fra Madame, der greb begge mine brystvorter og vred dem brutalt rundt.

Hun fortsatte rigtigt længe, og jeg var svimmel af smerter og ubehag da hun trak den store dildo ud af min røv, og viste mig HVOR stor den virkelig var. Jeg var chokeret over at den havde kunnet være oppe i mig.

Hun smurte endnu mere glidecreme op i min røv. Jeg gyste. Det var koldt, men endnu værre var tanken om hvad der ville komme? En endnu større dildo? Eller ville hun fiste mig?

”Martin, nu er det din tur” Madames stemme tålte ingen modsigelser.

”Nej” skreg jeg indvendigt. Godt nok var jeg med det samme blevet vanvittigt liderlig ved tanken om at blive røvpulet af den mystiske pik, men nu hvor det virkeligt skulle ske, indså jeg, hvor umuligt det var. Pikhovedet var nok dobbelt så tykt som den dildo, der havde været ved at splitte mig ad. Og den var lang nok til at den også kunne nå de aller inderste dele af mine tarme.

Martin fedtede monsterpikken grundigt ind, og holdt den mod mit røvhul. Han pressede sig fremad, men kom ingen steder. Så brugte han sin fremragende fysik, og mellem hvidglødende smerter mærkede jeg, at lukkemusklen blev tvunget fra hinanden på en måde som en slet ikke burde kunne klare.

Og hans pik forsatte indad. For hver forhindring pikken trængte igennem, steg mine smerter. Jeg følte at jeg var flækket hele vejen ind, og kunne mærke at jeg gled ud i de halvt ubevidste tåger, som jeg kendte så godt fra de andre gange hvor jeg var gået i Sub Space. Nu var det ikke så forfærdeligt længere. Jeg svævede ligesom udenfor min krop, og selv om jeg følte smerterne, var det, som om det slet ikke var mig det skete for.

Et kort øjeblik trak de vilde smerter fra den første bevægelse af pikken på vej ud af røven mig tilbage til virkeligheden. Med den tynde pik og det enorme hoved, føltes det ligesom at blive kneppet indefra. Det gjorde forfærdeligt ondt, men heldigvis var smerterne så vilde at jeg et øjeblik senere gled ind i Sub Space igen. I min drømmetilstand mærkede jeg hvordan Martin hamrede kæmpepikken ind og ud, igen, igen og igen.

Han kneppede mig i mindst ½ time, før jeg mærkede hans sperm langt inde i mine tarme. Da han trak sig ud, hang jeg hjælpeløst i mine forpinte arme, og var knapt ved bevidsthed.

Igennem de røde tåger sansede jeg at de løsnede mig, og forsigtigt sørgede for at mine ødelagte arme kom på plads igen. Martin bar mig over i en kæmpesofa, hvor Madam trykkede sig ind mod mig, og forsikrede mig om, hvilken vidunderlig slavepige jeg havde  været. Jeg skælvede af kulde, selv om lokalet virkeligt var varmt, men Madame kendte selvfølgeligt godt denne almindelige reaktion fra slaver der havde været i Sub Space, og pakkede mig ind i et tæppe. Først efter 2 timers omhyggelig after care var jeg langsomt ved at være mig selv igen.

Svimmel og omtåget var jeg stadig, og jeg vidste jo at denne tilstand kun langsomt ville aftage, og at der kunne gå op til 14 dage før jeg helt var ude af den.

Vi spiste et lækkert måltid, og under det spurgte Madame om jeg ikke havde undret mig over størrelsen og faconen på Martins pik. Dette kunne jeg jo kun bekræfte, og hun lovede mig, at efter måltidet skulle jeg få forklaringen.

Estrella kiggede på Martin, og sagde, at til ære for mig skulle han i dag have en af de helt store ture. Jeg så at Martin gyste, men han protesterede ikke.

En time senere stod vi igen i Madames legerum. Martin havde lædermanchetter på håndled og ankler, men var eller nøgen. Det samme havde jeg jo også været hele tiden, og nu smed Madame også net kjolen. Man havde jo kunnet se alt gennem den, men jeg nød alligevel at se hende nøgen, og greb chancen til at gnide min nøgne krop op af hende og nyde kontakten mellem mine små velformede bryster og hendes enorme kæmpe kloder.

Martin lagde sig på ryggen på et højt bord, og kæder blev forbundet med hans manchetter og spredt ud i et X. Han støttede dog stadigt med røven på bordet.

Nu kom Madame med et underligt læderhylster. Hun anbragte det omkring hans pik, men selv om den var tynd, kunne hylsteret ikke helt nå rundt. Derimod passede lænden, så det gik lige fra maven til bagkanten af pikhovedet.

Læder etuiet var forsynet med snører, ligesom et korset. Madame strammede af alle kræfter de inderste bindinger, helt inde ved maven.

Jeg nåede at tænke, at det var den mest brutale cock ring jeg havde set. Mon der overhoved kunne komme blod ud i pikken? Ja, det kunne der jo nok i kraft af trykket i pulsårene. Men det kunne i hvert fald umuligt løbe tilbage.

Hun fortsatte opad, og lagde så mange kræfter i, at hun endda bad mig hjælpe.

Nu begyndte jeg at forstå. Idet hun pressede pikken sammen så den blev endnu tyndere, maste hun under voldsomt tryk det hele ud i pikhovedet, der svulmede op som en ballon. Allerede før vi var halvvejs oppe af pikskaftet, lå Martin og klynkede og vred sig, så meget han kunne for lænkerne. Og da vi bandt de sidste snører skreg han af alle kræfter. Hans ufattelige pikhoved var nu blevet endnu større, og så oppustet, at jeg forventede at det ville revne.

Madame forbandt to ringe, der sag på hver side af etuiet med to kæder, og trykkede på en knap. Akkurat som med mine arme kørte kæderne nu op, indtil Martin var trukket fri af bordet, Han kunne tage en smule af vægten med arme og ben i de kæder, men langt det meste var båret af hans pik.

Han skreg som et slagtet dyr, men forsøgte at undgå at vride sig, idet det kun øgede trækket på pikken.

Hans ansigt var højrødt, og tårerne løb ned af kinderne. Pikken blev trukket ud af kroppen, og nu var der 5 cm skind og pik mellem etuiet og maven. Hvor langt kunne den fantastiske pik strækkes?

Madame knipsede frækt med neglende mod det vildt oppumpede pikhoved, og bad mig hente et glas vin.

Sammen nød vi mandens lidelser.

”Hans rekord er 50 minutter. Men for din skyld klarer han helt sikkert en time i dag.”

Martins øjne var opspærret i rædsel, men han kunne ikke protestere. Han havde ikke mere stemme, og stirrede bare på Madame med bange, opspilede øjne. Madame bad mig hente isvand, og med jævne mellemrum vaskede hun hans ansigt for at forhindre at han besvimede.

Han var dog knapt ved bevidsthed, da vi ved hjælp af bordet fik ham ned. Madame fjernede læderetuiet fra hans pik, der var helt sort nu. Jeg var chokeret over hvor tynd den var, tyndere end et almindeligt stearinlys. Langsomt forlod blodet pikhovedet og fik skaftet til at indtage sin tidligere tykkelse. Endelig begyndte pikken at slappe af, og til sidst hang den slapt ned mellem hans muskuløse lår. Men pikhovedet syntes aldrig at blive mindre, kun var det nu lidt blødere.

Også overfor ham viste Madame sig som en mester i after care, men trods det havde Martin det virkeligt dårligt, og bad til sidst Madame om tilladelse til at gå i seng. Den fik han allernådigst.

Madame og jeg elskede hele natten, og næste morgen snakkede vi om muligheden af, at jeg kunne underskrive en 5 årig slavekontrakt med hende.

Jeg skulle flytte ind i huset og leve som slavinde 24/7. Og jeg skulle give Madame bemyndigelse til at lave enhver form for Body Modifikations som hun fandt passende. Med tanke på, hvilke fantastiske ting hun havde opnået med Martin, var tanken fristende.

Men min logiske sans mindede mig om, hvor forkert, og for resten også ulovligt et TPE forhold var.
Så jeg kyssede Madame farvel, uden at love noget.

Men jeg tænker stadigt over hendes tilbud.

Email: kaptajnbligh1789@gmail.com

Del dette indlæg