Ludertøs for en weekend

Du ser så lækker og fræk ud i din røde kjole. Jeg ved at du er trusseløs – at Ben Wa kuglerne er velplaceret i din glatte fisse, for det har jeg bedt dig om – befalet dig. Du skal være let tilgængelig, nem at rage på, som det passer mig, en billig liderlig tøs.
Jeg kysser dig, kærtegner din kind – hals og dine skuldre. Min tøs – min lækre sexede tøs. Dufter til din hud, bider let i din skulder – nyder dig.
Jeg sætter et par klemmer fast i dine struttende brystvorter, du ømmer dig lidt, men det tager jeg ingen notits af. Smiler blot og kærtegner dit bryst.
Da vi sidder i bilen bliver du beordret til at sutte mig, jeg er vild med din læber om min pik holder dit hoved fast og mærker din varme mund – kan høre dine synke reflekser brokke sig over at blive gagget.

Vi kører ud ad byen til en adresse som du ikke kender. Stopper foran en stor villa – du kigger en anelse skeptisk, men vælger at gå med ind i huset.På terrassen kysser vi lækkert og vildt lidenskabeligt, piller ved hinanden og nyder at vi endelig er mødtes for første gang. Vi har begge ventet længe på dette magiske øjeblik. Snakket – chattet – mailet og ventet. Vi kysser igen – vores tunger snoer sig om hinanden legende – søgende og spændt.

Min pik er fuldstændig hamrende stiv, har det som om alt blodet i kroppen er samlet præcis der – der drypper præsperm fra pikhovedet. Der skal ikke mange af dine liderlige og kærlige berøringer til får jeg kunne skyde den første varme ladning sperm ud over dig. Jeg lukker hånden om dit bløde bryst – fuldstændig ligeså frække og lækre som jeg har drømt om. Du klynker sagte – ømmer dig og nyder, du er dejlig tændt.

Jeg ved du elsker sperm.. I munden, hovedet, i fissen. Du er vild, elsker følelsen når en mand trækker sig ud – lige inden han kommer og tømmer sig ud over din røv. Du har fortalt at det er en lækker fornemmelse at blive spermet på – at det får den helt rigtige tøse følelse op i dig. Du tænder mig sindssygt.Igennem vores efterhånden mange samtaler og chat i de sidste par måneder, har jeg dannet mig et godt billede af, hvad tøsen tænder på, og hvad hun skal prøve ved vores møde i dag.

Tøsen bliver lænket foroverbøjet, til et træ som står midt på terrassen. Du er så fræk når du står der med røven strittende bagud, perfekt til afstraffelse og til at blive kneppet bagfra. Min hånd glider ned af din krop, mærker dig, mærker din liderlighed. Jeg søger ind mellem dine ben – gnider blidt på din klit og hvisker: “om lidt får vi fornemt besøg – en stor dreng vil hilse på tæven” du stønner sagte – forventningsfuldt.

I dag kommer Marley, en neger som jeg har fået en aftale i stand med igennem en god bekendt fra et frækt forum.
Han går kun under navnet ”Big boy” ude i byen, og det er ikke på grund af hans højde – manden har virkelig stået først i rækken da han blev tildelt en pik. Rygtet siger 28 centimeter i kampklar tilstand og tyk som et håndled. Marley kommer ud og hilser pænt, men værdiger ikke tøsen et blik. Forsigtig forsøger du at kigge på den nye fremmede, men bliver straks bedt om at passe sig selv.

Han har travlt – finder dig tilsyneladende ligeså attraktiv som jeg gør. I løbet af 5 minutter står han klar – uden tøj på, med det styggeste jern som nu skal prygle Lillepigen.
Big boy fugter pikhovedet gnider det let i din revne – fedter sig godt ind med tøsens safter, og går lige til sagen, det han er kommet for.
Han er fuldt ud klar over hans størrelse så han starter blidt, stikker prøvende pikken ind imellem dine skamlæber og lirker forsigtigt pikken ind i din fugtige fisse.

Hans enorme pik får dig til at gispe – din frække tøse fisse er godt fyldt ud. Jeg nyder at se på dig – nyder din liderlighed og din helt udspilede fisse. Det gør mig så hård at se dig sådan – situationen har vi snakket om, en stor sort gut der trænger op i dig – nu var det ikke bare snak, men lækker virkelighed.
Hans kæmpe pik er helt i bund på dig – ludertøs – du elsker det – er vild med hans fylde. Jeg kan se, han stadig har et stort stykke af sin tykke pik uden for din fisse.

Jeg trækker dig – min tøs, hårdt i håret. Stikker dig en lussing, fordi du er en ussel hore – en luder som ikke kan give ham fisse på hele pikken.
”Åben munden tøs” knurrer jeg og presser min stive pik helt ned i svælget på dig. Dine store frække patter får et par hårde slag, inden jeg klemmer dem hårdt og vrider brystvorterne rundt.. ”Du er jo vildt liderlig møg tøs” – hvæser jeg. Hiver dig endnu en gang i håret – begynder at gagge din frække mund hårdt. Du kan naturligvis ikke styre dine reflekser – savler ned af mine nosser… ”Har jeg bedt dig om det ?”  En syngende lussing rammer dig hårdt på kinden ”klaaask” lyder det højt, du ømmer dig men som en god tøs, bider du smerten i dig.

Den flotte trimmede neger er særdeles udholdende, han knepper dig som en rigtig ludertøs skal kneppes, i et hurtigt hårdt tempo, hans store mørke stang bliver banket helt i bund, inden han trækker sig helt ud for endnu en gang at spidde dig. Fuck det er så frækt. Jeg er så vild med at kigge på dig – min tøs står der og bliver pryglet så smukt. En velkendt fornemmelse snurrer igennem kroppen på dig, det er frækt at høre din nydelse – dine støn og små frække skrig.

Du sutter og suger endnu hårdere på min spændte pik. Du nyder følelsen af en pik i fissen og en i munden – på en og samme tid. Din krop bliver spændt – du dirrer og med et gennemrystes din frække krop af en forløsende orgasme. Dine ben og arme sitrer – orgasmen ebber langsomt ud – alt imens jeg tømmer en stor varm ladning sperm i halsen på hende.
Den kæmpe neger pik knepper ufortrødent videre i din fugtige tævefisse, hans mørke hænder holder godt fast om hofterne på dig, han knepper dig hårdt – du nyder det klynkende. Du har drømt – fantaseret om det her, udnyttet – skampulet af en stor tyk mørk pik.

Jeg trækker min tømte pik ud af munden på dig – tørrer den af i dit kønne ansigt og smiler til dig. Du ser lidt forlegen men lykkelig ud, ser ud som om der ikke er noget sted du hellere ville være, end krænget ud over en stor sort pik.
Kigger indforstået på din mørke fantasi fyr, giver dig en ballgag i munden og strammer til, et blindfold kommer for øjnene så nu er du næsten er hjælpeløs – har overgivet dig til mig.
Du fornemmer jeg går min vej, alt imens du får fremmed monster pik. Dit hjerte hamrer af liderlighed og spænding.

Den store negerpik knepper stadig din lille tævefisse da jeg går væk efterlader dig som en underdanig luder hore. Et lille hul – den sorte fyr kan muntre sig med, fuldstændig som det passer ham.
Du føler at gaggen er voldsom stor inde i munden – mærker hvordan savlen løber ned af hagen. Du føler dig ydmyget – helt uden kontrol.
Hænderne begynder at snurrer, den velkendte følelse af manglende blodtilførsel til fingrene… ahh, du ville gerne skifte stilling, men samtidig har du ikke lyst til at den store hårde pik skal ud af din lille drivende våde fisse..

Det irriterer dig at du ikke kan se, du mister fornemmelsen af hvor længe jeg er væk – hvor jeg er? – hvad har jeg gang i? – du står bare, blottet, til fri afbenyttelse, helt forsvarsløs og lækker.
Da jeg kommer tilbage kan jeg se, en mega stor ladning sperm udover røven på dig – han fik den frække tøse følelse frem i dig. Noget af spermen løber ned i revnen mellem ballerne og ned ad fissen, hvor det drypper roligt ned på terrassen.

Du raller lidt, en blanding af nydelse, savl og træthed i kæberne, går helt tæt på dit ansigt og hvæser: ” ENTEN STØNNER ORDENTLIGT DIN LUDER, ELLER OGSÅ HOLDER DU DIN SPERMSILO LUKKET –  DIN PIKSYGE TÆVE”

Du mærker en syngende lussing, så hårdt at du næsten vælter om på siden, inden du når at komme til dig selv, trækker jeg dig op på plads. Du ligner en rigtig tøs, mascara løber ned af kinderne sammen med tårer og savl.
Du er sgu en lille beskidt So at se på.
Du nyder jo at få en kæmpe pik – men en ordenligt herrepik er jo alt for stor til din lille snævre tævefisse.

Negerens pik er begyndt at rejse sig igen, han er klar på mere – er jo slet ikke blevet tilfredsstillet. Han fik kun fedtet 2/3 dele af kæppen ind. Selv jeg tvivler på du kan lave en deep throat på den pæl uden at blive kvalt.
Jeg ber’ ham om at kneppe din lille sarte stjerne, måske er han mere heldig der. Hans pik vokser sig stor og svulmende igen, jeg kan ligefrem se hvordan han forventningsfuldt glæder sig til “jomfru røv”. Du er med garanti indviet 25 cm. oppe i din tarm og har en stor gabende stjerne når han er færdig med dig tøs.

Han gnider sit blottede pikhoved rundt i den sperm der løber ned af dig, han spreder dine baller og presser på bagindgangen. Jeg piller masken af, jeg vil se dig – min medbragte luder tøs i øjnene, når han banker dyret op i røven på dig. Det giver et gib i dig, da du mærker hans pikhoved åbner din stjerne, du stønner klynker sødt og siger: “Aav for sata.. ” – Du når ikke at fuldføre sætningen før jeg svinger dig en syngende lussing og igen hvæser dig ind i ansigtet ”Hold din beskidte kæft lukket, din piksyge kneppedukke..”

– “Dit job er at behage os og gøre hvad du bliver bedt om med nydelse og respekt, HAR DU FORSTÅET?”
– “Vi er fanme ligeglade med hvad du føler eller tænker.. Nu skal jeg give dig noget mere at tænke på..”

Endnu en brændende lussing rammer din kind. Du kan ikke holde tårerne tilbage, de triller ned af kinden på dig.
Du krummer ryggen, for HOLD KÆFT den negerpik er ulideligt stor oppe i din uberørte røv.
Din mave trækker sig sammen, jeg kan se på negerpikken at der et pænt stykke vej i den stramme kanal endnu, han kæmper med at mose pikken op i dig. Jeg spytter dig direkte i ansigtet, efterfuldt af endnu en lussing.

– ”Lig stille din piksyge tæve”

Han mangler nu ca. 5 – 6 cm. fra at have most sin store kæp op i røven på dig. Fornemmer smerten på dig, aldrig aldrig nogensinde før har du haft noget bare tilnærmelsesvis oppe i røven, jeg er så vild med dit forpinte ansigt – og din røv helt fyldt ud.Kæmpe pikken begynder nu at kneppe dig i rolige bevægelser, det strammer så meget om hans pik endnu at hans næsten ikke trække sig ud og ind. Langsomt sætter han farten op, presser på. Der ryger endnu et par centimeter mere ind i din totalt udspilede røv.

“Tilfredsstil ham tæve – gør mig stolt” – hvisker jeg i dit øre

Den sorte kæmpe knepper dig nu på fuld hammer, du vrider dig, er samtidig begyndt at støde med, så piksoen må jo nyde det.
Giver dig blindfold på igen og stikker dig en lussing på hver side af hovedet – fordi jeg kan og fordi du klynkende nyder det.

Jeg trækker lidt i klemmerne på dine bryster – dine brystvorter stritter frækt lige ud i luften.
Jeg trækker blidt i kæden, imens jeg kæler for din spændte opsvulmede klit. Du sitrer – din krop ryster let  ”tror sgu luderen er ved at få orgasme”
”Bank pikken hårdt op i hendes stramme røv” siger jeg til den noget svedige Big boy, Han har virkelig holdt sit ord om både kæmpepik og udholdenhed.

Skiftevis niver og kæler jeg for din klit – jeg trækker i kæden som hænger godt fast i dine stive brystvorter. Synet af dig – spiddet på en stor negerfyr, det er så lækkert – frækt på den helt rigtige liderlige måde.
Da jeg kan se på dig, at du er tæt på klimaks, trækker jeg til i kæden så klemmerne ryger af dine fladmaste vorter. Det er som om smerten udløser det. Med ét eksploderer du i en voldsom og krampende orgasme, din røv trækker sig sammen, så meget at kæmpepikken ikke kan holde den opsparede sperm i sig længere.
Efter 3 – 4 stød hvor de tunge nosser klasker på din fisse kommer der et ”arrrhhh” – han tømmer sin varme ladning, dybt i din snævre røv.

Efter et minuts tid trækker han – sin halvstive pik ud af dig. Fuck hvor din røv står på vid gab, faktisk så meget at jeg næsten kunne hælde min pik ind i dig.
Jeg presser dit hoved mod jorden – du ligger med røven i vejret, så hans sperm ikke flyder ud.
Han tørrer resterne af sin fedtede pik af i dit piktæve hår, tager sit tøj og går ligeså stille som han kom.

– “NÅ DIN LILLE MØGSO – nu har du nydt det nok – det drejer sig jo ikke om dine lyster, fatter du det?”
– “Hvad helvede… du svarer ikke, jeg er bedøvende ligeglad om du har en gag i munden!”- “Om lidt vil jeg straffe dig igen, imens hans sperm drypper ud af dig og løber ned af dine ben..”

Du bliver bundet foroverbøjet fast til træet igen. Din fisse står på vid gab efter at være gennemkneppet af negerens kæmpe pik, aldrig før har du haft så stor en pik oppe i din underdanige luder fisse.
Jeg stikker med lethed fire fingre op din fedtede fisse, og roder rundt i din grotte. Trækker min hånd ud med hans sperm på mine fingre og befaler dig at slikke dem rene for sperm og safter.

Finder en mellemstor buttplug og lader den glide op i røven på dig. En vibrerende strap-on bliver proppet op i din våde fisse og spændt fast. Jeg tænder for vibrationerne som får lov til at snurre ganske langsomt.
Binder en Wand vibrator fast omkring dine lår og rundt om hofterne på dig, den sidder perfekt til at vibrere på din opsvulmede klit. Tænder den på lav hastighed.
Til sidst bliver du blindfolded endnu en gang.
Du kan høre jeg roder lidt rundt, og med ét mærker du en svidende fornemmelse i dit mishandlede røvhul.Det både brænder og svier på samme tid, jeg har jo tidligere nævnt det for dig. Når du nu mærker det – så er du fuldt ud klar over, at jeg har puttet brændenælder i kransen af din spermfyldte gabende stjerne.

Du vrider dig for at stoppe den ubehagelige fornemmelse.. ”Stå stille din tæve”
Jeg finder en paddle  og nogle vaccum kopper frem. Sætter en vaccum kop på hver brystvorte og lader dem suge dine vorter kæmpestore og ømme.
Din liderlige klitoris får samme tur med en vaccum kop, og dine skamlæber får et par klemmer med halvtunge blylodder.
Jeg elsker synet – det tænder mig afsindigt at tøsen passer perfekt ind i rollen.

Med paddlen begynder jeg at bearbejde din røv, først med lette slag til den er varmet op, og så begynder jeg at give dig en særdeles rød røv, du med garanti nok skal kunne mærke de næste par dage.
Finder et helt bundt brændenælder og pisker din – i forvejen røde luderrøv med dem, tårerne løber ned af dine kinder og du hulker let.
Jeg er færdig med dig for nu – Nej, vent jeg mangler lige en enkelt ting mere.
Tager en buttplug som passer til dit gabende hul, lidt flere brændenælde blade bliver stoppet i hullet inden jeg propper buttpluggen i hullet.
Løsner dig fra din gag, vaccum kopper og tager dit blindfold af. Rejser dig op og børster det værste skidt af dig. Krammer dig tæt ind til mig, tørrer dine salte tårer væk og kysser dig blidt.

Kan se på dig at din røv svier og klør ad helvede til, men du har bare at holde fingrene i ro.
Beder dig om at tage din kjole på igen. Du er nøgen indenunder, kun brændenælder og buttplug i røven.
Vi pakker sammen og går mod bilen, kan se du går en anelse underligt.. ”Gå ordentligt din lille tæve luder” – hvisker jeg hæst.
I bilen får du lov til at tørre øjnene, rede dit hår og lægge en let make up, for du skal sgu’ se ud som en frisk luder igen ellers kan du jo ikke betjene flere kunder idag.

Starter bilen og sætter kursen mod en swingerklub – vores weekend er først lige begyndt.

Del dette indlæg