Liva, del. 9

Liva, en twisted novelle om seksuelle lyster, tabuer, familie, onkler, og livet for en række mennesker.

Dette er en novelle som kan virke stærkt stødende på nogen.

advarsel-warning

Det er dagen efter Mai flyttede hjemmefra. Jane står i køkkenet, ælter dej til boller. Hendes samvittighed er sort. Hun håber og tror ikke, at Thomas spottede noget unormalt ved hende. Thomasvirkede faktisk rigtig blid og sød da hun kom hjem. Hun tænker på flyttemanden, Claus, føler hun burde være sur, men det er nogle helt andre følelser der er i kog hos den pæne og ordentlige sygeplejerske, mor, hustru og plejemor. Det gyser i hende, når hun tænker på, at hun i går satte to voksne mænd af ved Mais gadedør. Hun bad Mai – hendes egen datter – tage godt imod dem. Jane har ikke turdet ringe til Mai i dag, men Thomas har snakket med hende og er nu på vej ind til hende, for at hjælpe til med det sidste.

Thomas’ samvittighed er mindst lige så sort som hustruens. Han kører afsted i bilen, med Liva ved sin side. I dag var det sjovt nok ikke noget problem for Jane, at Liva kunne besøge sin mor et par timer. Faktisk syntes han at Jane har været rigtig sød og mild, siden hun kom hjem med pizza i går aftes. Det må være fordi hun er lidt sentimental over, at Mai pludselig er blevet helt voksen og udeboende, og måske var hun også lidt træt.

“Glæder du dig til at se din mor?”, spørger Thomas og kigger et splitsekund på Liva, inden han retter blikket mod trafikken igen. “Mjarhh..”, svarer Liva – lidt tøvende, men kigger mest ned i sin mobil, som en helt normal pige på hendes alder. Han har ikke haft øjenkontakt med hende siden aftenen før – siden han gav hende det forbandede kys og lovede at det ville ske igen.

Liva er da også lidt sur på Thomas. Hun kan ikke lide, at han kyssede Jane farvel inden de kørte afsted i bilen. Heller ikke selvom hun godt ved, at de har været gift i mange år og har lavet Mai og Tobias sammen. Hun væmmes faktisk, når hun tænker på at de har bollet, måske stadig gør? Når hun kan se sit snit til det, vender hun altid det bryllupsbillede, der står på hylden i stuen – billedet irriterer hende. Hun vil have Thomas for sig selv, han er hendes mand, kæreste og plejefar – hendes farmand.

Hun er stadig øm dernede fra i går, men ikke mere end hun gerne – rigtig gerne – vil prøve igen med Thomas. Hun der op på ham: “Thomas.. – hvornår skal vi igen?”, spørger hun kælent og lægger hånden på hans lår. Spørgsmålet kommer uventet for Thomas, han ved faktisk ikke rigtig hvad han skal svare, men hans pik ved, bliver hård – sten-hård – over Livas spørgsmål. Tøvende og lidt usikkert svarer han: “snart.. Liva..”

På det lille kollegieværelse, går Mai rundt og pakker lidt ud, og sletter de sidste spor efter en lang nat. Hun har ikke dårlig samvittighed, men har lidt af de samme følelser som sin mor Jane, føler hun burde være sur på de to flyttemænd, Victor og Claus, men hendes skød brænder. Hun har en aftale med Victor igen i aften og hun er usædvanlig spændt på, hvad han har at byde på når han nu er alene uden den grove Claus. Hun opdager rebet, der titter ud under hendes seng, sparker det længere ind under sengen og er lykkelig over, at hun opdagede det inden hendes far gjorde. Hun sætter sig op i den brede vindueskarm, kigger ud over byen og ved allerede nu, at dette vil være hendes yndlingsplads.

Livas mor, Tina, ligger på sofaen, hjemme hos sig selv. Hun glæder sig til at se Liva, synes der er gået lang tid siden sidst. Hun havde vildt dårlig samvittighed over at afvise Liva i går, men hun lå mellem Gittes ben da Liva ringede. Lige nu ligger hun og ‘patter’ hos Gitte, de har egentligt sagt farvel, aftalt at ses hos Gitte i aften. I sidste øjeblik, lige inden Gitte gik ud af døren, havde hun fortrudt og ville have Tinas varme mund på sine babser. Førhen har det ikke været så vildt for Tina, men oftere og oftere søger hendes ene hånd mod sit skød, hvor hun ligger og nulrer sin klit samtidig. Det gør Gitte afsindig liderlig når Tina kæler for sig selv, hun kan bruge lang tid på at kigge på det.

Apropos at kæle for sig selv – DET er også noget Tobias bruger meget tid på. Han tænker SÅ meget på Liva, på hendes bryster, røv og fine fisse. Han er også lidt irriteret på hende, har ikke rigtig kunne komme i kontakt med hende de sidste par dage – hverken ved at drille eller ved at prøve at få en samtale igang. Han har hugget et par trusser fra hendes vasketøjskurv, sorte blonder, han er vild med dem og vild med duften af dem. Han tænker næsten ikke på andet end på forleden i skuret, kan stadig ikke greje hendes omskiftelige humør – så måtte han – så måtte han ikke. Han ville gerne have kneppet hende – vist hende at han var en rigtig mand.

Og sådan går dagene i de små hjem, uger, måneder og år – der er ikke de store udsving. Jane ringer aldrig til Claus, ikke at lysten ikke er der, for det er den bestemt, og hendes trang til at opleve nyt, er brændende. Thomas har til gengæld mange eventyr med Liva, bliver faktisk mere og mere vovet og uforsigtig – styret af hans lyst, frem for sin moral. Liva nyder godt af Thomas. Siden den smertefulde første gang, har hun hyppigt mærket Thomas i sig og hun er vild med det. Vil opleve alt med Thomas, siger hun til sig selv og ham.

Mai har fået kæreste på, Victor, den stærke, flotte flyttemand på 24 år. Under kyndig vejledning af hans ældre kollega, Claus, forstår han virkelig at styre en pige fuld af prinsesse nykker, som Mai er. Mai er dybt forelsket og de har det godt sammen.

Tina styres stadig rundt af Gitte, hun går i seng med dem Gitte vil have, hun danser når Gitte vil have det og hun kravler når Gitte siger kravl. Selv har Tina ikke rigtig nogen mening om noget, vil til hver en tid spørge Gitte til råds om det meste. Tobias har også fået en kæreste, en sød jævnaldrene klassekammerat fra gymnasiet. De er vilde med hinanden og kun en sjælden gang falder hans blik og tanker på Liva. Hun tirrer ham stadig, svanser rundt og spiller op, så snart hun ser sit snit til det, bare der er et hankøn i nærheden.

Denne helt almindelige torsdag eftermiddag, er Liva, der nu er tæt på 16 år, i halv-dårligt humør da kommer hjem fra skole. Ondt i maven og ængstelig. Hun smider sin taske og sko i gangen, inden hun går ud i køkkenet. Der virker underligt stille i huset, men alligevel var døren ulåst. Hun ved at Thomas er på arbejde, han er først hjemme kl 22, men Jane burde være hjemme og bilen holder også derude. Hun smiler da hun kigger på bilen, Jane skulle bare vide hvad den også bliver brugt til. Liva har det stramt med Jane for tiden, synes hun er gammeldags og kedelig – lidt kone-agtig. Stakkels Thomas!

Hun hælder cornflakes op i en skål, strør et kæmpe lag sukker på og spiser det med velbehag. Jane vil ikke have at de spiser cornflakes om dagen, det er kun til morgenmad, plejer hun at sige. Men hvad Jane ikke ved – har Jane ikke ondt af, tænker Liva og spekulerer videre på, hvad Jane ellers ville have ondt af at vide…

Det er helt rituelt da hun går gennem stuen, vender Thomas’ og Janes bryllupsbillede om og fortsætter op af trappen til sit værelse. Hun går forbi sit gamle værelse, det ser nærmest lidt forladt ud, selvom Jane har forsøgt at gøre det til et hyggeligt gæsteværelse. Hun fortsætter ned af gangen, går forbi Tobias’ værelse hvor døren er lukket. Liva stopper lidt op, træder et skridt tilbage da hun hører stemmer herinde. Hun lægger øret mod døren, skal lige til at trykke håndtaget ned for at sige hej til Tobias. Noget får hende til at stoppe. Stoppe og bare lytte ved døren.

Liva kan ikke lade være med at fnise lidt, meget hurtigt får hun en klar fornemmelse af hvad de laver. Hun kan høre Celina – Tobias kæreste – hun bliver ved med stønnende at sige: “av, av, skat”. Liva griner, tænker amatør om Celina – og hun skulle være 18 år, voksen? Hun har garanteret aldrig prøvet en rigtig mand, ligesom mig, tænker Liva stolt, og kan ikke helt styre sin nysgerrighed, musse-stille bukker hun sig ned og kigger ind af nøglehullet. Hun kan ikke se så meget, kun at Celina er nøgen og ligger på maven. Tobias sidder mellem hendes spredte ben. Da han læner sig ind over hende, begynder hun at beklage sig igen, men alligevel løfter hun røven op. Liva kigger på hendes lidt brede røv, der sexet løfter sig og møder Tobias underliv.

Liva ved godt hun burde rette sig op og smutte ind på sit værelse. Men der er noget ved det her, der gør hende varm og nysgerrig. Hun er ikke sikker, men det virker lidt som om Tobias boller hende i numsen. Celina plejer jo heller ikke at brokke sig på den måde, ved Liva fra før. Hun har næsten lyst til at optage lyden på mobilen, bare så hun har noget at drille med. Hun kigger ind af nøglehullet igen, kan høre at Celina nærmest tuder nu og Tobias det svin – han smiler bare bag hende.

Liva synes han er vildt streng, men alligevel bliver hun nysgerrigt ved at lure, sætter sig på hug. Det er også frækt, der er noget helt specielt ved det her, der tænder hende. Noget der får det til at kilde, på den der helt specielle, lækre måde.

“Auuw, skat, ikke så hårdt!”, klynker Celina og drejer hovedet bagud for at kigge på Tobias. Han siger ingenting, pumper bare hårdt videre i hende. Wow, tænker Liva, havde på ingen måde forestillet sig, at Tobias kunne være på den måde. “Hjælper det hvis jeg snakker frækt til dig?.., kommer du så hurtigere?”, snøfter Celina. Liva holder sig for munden for ikke at grine. Hun syntes det er sygt frækt, men også lidt sjovt. “Gør det skat?..”, spørger Celina igen og gemmer ansigtet ned i puden. Tobias når kun lige at sige: “du kan jo prøve om det hjælper..”, så smækker hoveddøren nedenunder. Pis, tænker Liva, hun ville egentligt gerne have haft slutningen med. Hun er jo helt varm og liderlig nu.

Liva går nedenunder igen, hilser pænt på Jane, der lige har været ude og ride. “Har du haft en god dag, skat?”, spørger Jane og kigger på sin 15, snart 16-årige plejedatter. Liva trækker på skulderen – skolen var som fin nok, som den plejer at være, men der er noget andet der tynger hende – meget. “Er der noget galt Liva – noget du vil snakke om?”, spørger Jane og kigger undersøgende på hende. Liva ryster på hovedet, hun tør ikke sige det til Jane, selvom hun har lyst – bare for at gøre hende sur og ked af det. Jane smiler overbærende til hende og siger: “måske skulle du ride en tur på Huxi, det er dejligt vejr”. Liva smiler, Jane skulle bare vide hvad hun red på, for få dage siden.., og hvad/hvem hun skulle ride på igen i aften – men hun ryster blot på hovedet.

Jane går i bad, der er ikke længe til hun skal på arbejde. Liva går igen ovenpå – sniger sig lige til at kigge ind af nøglehullet og lytte ved døren igen. De er færdige. Hun kan se Celina, der er ved at tage bukser på, og Tobias, der ligger på sengen. Celina lyder sur, hvæser: “det gjorde altså vildt ondt på mig, Tobias!”. Tobias, der ligger på siden med hovedet hvilende på armen, siger: “undskyld, skat, det var bare så dejligt – jeg kunne ikke stoppe..”. Liva retter sig fnisende op, tager sig for munden og går ind på sit eget værelse igen. Hun tænker på dengang i skuret, med Tobias – der kunne han heller ikke stoppe. Han ville også have tvunget sig adgang til hende – hvis han kunne.

Liva lægger sig på sengen, tager sin mobil op og ringer til sin mor. Tina er på arbejde – ja, I læste rigtigt – Gitte har skaffet Tina et job. I en frisørsalon, hvor hun skal vaske hår på kunderne, feje og servere kaffe. Tina er stolt – for første gang i sit liv, tjener hun sine egne penge, sådan helt rigtigt og uden onkler. Hun er ved at vaske hår på en mandlig kunde, da hun mærker mobilen vibrere i bh’en. Hun fniser lidt af det, for det føles altid dejligt når den vibrerer mod hendes bryst. Manden i frisørstolen kigger op på hende, kigger ind i hendes grønne øjne. Han syntes der er noget bekendt ved hende, men kan ikke rigtig placere hende.

“Lige et øjeblik..”, smiler Tina serviceminded og slipper hans skummende hår. Han nikker og smiler tilbage til hende, løfter nakken fra vasken og kigger vurderende efter hende, da hun forsvinder ud i baglokalet. Hun er lækker nok, måske 8-10 år ældre end ham, men klart fræk nok til at få en tur, tænker han. Hvis ikke han havde haft prinsessen derhjemme… Tjah, selvom han har, kunne hende der da godt.. Han griner lidt af sig selv, strækker sig og kigger mod baglokalet hvor dullen forsvandt hen.

Tina tænder et skod hun har liggende, hun kan lige nå to hiv – samtidig med at hun ringer tilbage til Liva. “Hej skat.. hvordan går det?”, siger hun og skæver lidt usikkert mod frisørerne ude i salonen – de er heldigvis travlt optaget og har ikke set at hun lige er smuttet et øjeblik. “Er du sikker skat?”, Tina tager et hiv af smøgen, bliver et øjeblik forfærdet over Livas besked, hun kan høre på Livas stemme, at det både er godt, skidt, spændende og forfærdeligt. Tina ved ikke hvad hun skal sige, skifter emne og begynder at fortælle Liva om den brand-lækre fyr hun er ved at vaske hår på.

“Han er ung, lyst hår og blå øjne – stærke arme fuld af tusser..”, kvidrer Tina og fortsætter: “lige noget for min lille pige..”. Hun bemærker slet ikke mærke det upassende – at det matcher meget dårligt med det Liva lige har betroet sin mor. Tina vil bare have Liva i godt humør. “Din mor ku’ i hvert tilfælde godt, han er sikkert lige imellem os – en 24-25 år – ha, ha, fik du den skat?, han kunne ligge mellem os!”, griner Tina og syntes selv at hun var vild skarp der. Liva smiler til mobilen, hun syntes det var vildt klamt sagt af mor, men alligevel bliver hun altid i godt humør når hun snakker med hende. “Skat, jeg er nødt til at løbe igen, skal ud til ham der hottien – ring til mig i morgen når du ved noget, møs møs, jeg elsker dig..”, siger Tina og lægger på.

Tina vasker hænder, tager et stykke tyggegummi og går ud til vasken igen. “Det må du undskylde..”, smiler hun sødt til kunden. “Det er okay..”, smiler han tilbage, lukker øjnene og nyder hendes hænder, der grundigt cirkler omkring i hans hovedbund. Jeg skal lige huske at tjekke hans navn i aftalebogen, tænker Tina, hun vil gerne vide hvad den lækre fyr hedder. Han nyder hendes fingre og det behageligt tempererede vand, tænker lidt på prinsessen – Mai derhjemme – hun skal havde den helt store tur i aften, nu hvor han har samlet appetit ude. “Så.. så har vi klaret det”, siger Tina og frotterer forsigtigt hans hår i et håndklæde, og fortæller ham at han skal sidde på stol nr. to og der vil komme en frisør om et øjeblik.

Tina kigger på hans ryg da han rejser sig, gad vide om han er flyttemand? Han har i hvert tilfælde en reklame for et flyttefirma bag på sin t-shirt. Hun går hen til aftalebogen kigger ned over den og spotter hans navn – Victor – læser hun og bliver helt blød i knæene, da hun løfter blikket og får øjenkontakt med ham i spejlet. Tina føler sig godt tiltrukket af ham, hendes tanker kredser lige nu kun om hvordan hun skal komme i kontakt med ham – hvad hun skal sige. I mange år har hun ikke ænset andet end Gitte, men i øjeblikket er det Victor der optager hendes indre liv. Han er garanteret lækker stor, tænker hun og smiler til ham i spejlet.

Hjemme på gården er Jane ved at gøre klar til at forlade familien for en stund. Hun forbereder aftensmad til de tre unge – Tobias, Celina og Liva – og også en portion til Thomas, der i dag arbejder sent. Det er helt naturligt for hende og noget af det sidste hun gør inden hun går ud af døren – at gå ind i stuen og vende bryllupsbilledet. Hun spekulerer tit over, hvorfor det mon er vendt rundt – men alligevel ikke nok til at lede efter svaret. Liva smiler da hun fra sit værelsesvindue ser Jane sætte sig ind i bilen og kører afsted. Hun kan høre Tobias og Celina gå ned af trappen, og følger efter bare sådan for hyggens skyld.

“Hey..” Siger hun da hun træder ud i køkkenet. De siger begge hej til hende og smiler. Tobias samler maden, som Jane netop har tilberedt til dem, sammen i en spand og går over og fodrer hestene med det. Liva finder menukortet fra det lokale pizzeria frem og bestiller det de plejer at få, plus 1,5 liter cola. “Ja tak, det skal bare på regningen, min far kommer og betaler..”, siger Liva i telefonen og smiler til Celina, der måbende kigger på. “Ved jeres mor det ikk’?”, spørger hun dumt. “Jane? – det er ikke min mor..”, retter Liva hende hurtigt inden hun fortsætter: “og, øh nej.., hun gør da ej”, griner hun.

Tobias kommer ind igen og spørger nysgerrigt Liva, hvad hun griner af. “Din kæreste..”, svarer Liva og kigger drillende på ham. Celina griner også lidt med nu, hun er dog lidt usikker overfor Liva, ved aldrig rigtig hvor hun har hende. Liva har sat sig ned ved bordet, gider ikke forklare det hele til Tobias, så Celina prøver at genfortælle. Tobias har svært ved at finde det sjove ved historien, men han ryster på hovedet og siger: “Liva kan lokke far til alt – ALT!”, det varmer Liva, selvom hun da godt ved det allerede, er det stadig fedt at høre fra andre.

Pizzaerne bliver leveret og de tre unge sidder i køkkenet og spiser. De griner meget, hygger og fortæller vittigheder. Tobias og Liva fortæller Celina historier fra deres barndom, om alt det sjov og ballade de to har lavet sammen. “Tobias, Tobias.., hvad med at fortælle om dengang.. på dit værelse..”, siger Liva og hiver op i skulderstroppen på sin bh og slipper den med et smæld. Hun kan godt se Tobias bliver helt bleg og det morer hende vildt, varmer et sted dybt inde i hende. “Kan du ikke huske det?”, spørger Liva og lægger hovedet på skrå. Tobias’ normalt livlige blå øjne, er kulsorte – han ser ud som om han kunne dræbe hende.

“Hvad er det, skat?”, spørger Celina og puffer ham i siden. “Han kan nok ikke huske det..”, siger Liva med et smørret smil om læberne, inden hun fortsætter: “det var fordi.. det var bare Tobias og jeg.. vi havde hugget alle Mais bh’er og hængte dem ud af vinduet fra Tobias’ værelse..”. Celina griner højt, faktisk helt overdrevet højt. Liva kniber øjnene lidt sammen, sender Tobias et lidt flabet, triumferende blik. Ved, at han sagtens kan huske den historie som hun virkeligt refererer til – den gang han fik lov til at røre ved hendes bryster, hvis han kyssede hende med tungen.

“Nå, så du syntes det var sjovt! Så vent til du hører historien om skuret..!”, siger Liva til Celina – men hendes grønne øjne borer sig direkte ind i Tobias’ mørke, hadefulde øjne. “Liva, stop nu!” – hvæser han vredt, men med en bedende snert. Han vender hovedet mod Celina og siger: “skal vi ikke gå op på værelset?”. Celina undrer sig: “ej, hvorfor skat, vi har det lige så hyggeligt!”, siger hun og tager hans hånd. Tobias syntes det er alt andet end hyggeligt, han kender godt Liva når hun er i det her humør, et farligt humør han ikke kan stoppe. Godt hjulpet af Liva, falder hans tanker tilbage på dengang han slog hende med ridepisken.. det er sådan en tur hun skulle have igen – hvis bare Celina ikke havde været her..

”Skat, skal jeg følge dig til bussen..?”, spørger Tobias og nusser Celinas hånd. Celina rynker brynene, undrer sig over hvorfor Tobias nu er så mærkelig, han havde jo fået sin vilje i eftermiddags – havde jo fået lov. Hun ryster på hovedet og siger: “klokken er jo ikke så meget endnu..”. Liva griner da hun siger: “lille Tobias har måske haft en hård eftermiddag?..”. Liva gider ikke vente på svar, men rejser sig op, hiver sin tykke strikketrøje over hovedet og siger: “kom Celina, skal vi ikke danse?”.

Celina rejser sig tøvende, hun vil helst ikke stå tilbage for Liva, men hun har set Liva danse og ved at der skal skrues op for de vridende hofter. “Tobias, du sætter musik på – ligesom i gamle dage, da vi var små”, siger Liva og tager fat i Celinas hænder. Tobias er lettet over at stemningen er vendt, at Liva har fundet på noget andet at lave, end at irritere og provokere ham. Han finder sin playliste, trykker på play og smiler til Celina, der lidt kluntet har svært ved at følge med Livas frække, vridende bevægelser. Han prøver at lade være – prøver ihærdigt at tvinge og fastholde sine øjne på Celina – men helt naturligt glider de Livas vej. Han skubber underkroppen længere ind under bordet, prøver at skjule at hans pik reagerer hårdt på Livas moves.

Ligesom da de var små, hvor Mai gav op længe før Liva – giver Celina også op overfor at følge med Liva. Celina går hen imod Tobias, signalerer at hun gerne vil sidde på skødet af ham. Han skubber sig ud fra bordet, tager fat om hendes hofter og hjælper hende – krydser alt hvad han kan og håber på at hun ikke kan mærke hans dunkende pik. Han nusser Celina på ryggen, prøver at skjule hvordan hans øjne sultent følger Livas lækre krop.

Liva – HUN skulle virk’ligt have den hårdt i røven, tænker han og mærker hvordan hans pik dunker. Celina kigger åbenlyst på Liva, mærker misundelsen over Livas vridende bevægelser, hendes vævre krop, de grønne øjne og det lange, mørke hår. Hun drejer sig rundt på Tobias’ skød, lægger armen om skulderen og halsen på ham og kysser ham. Godt det er hans lillesøster – for hun er virk’lig fræk og sexet, tænker Celina.

Liva sætter sig forpustet ved bordet, Tobias’ telefon ’strejker’ pludseligt, og vil ikke afspille mere musik. Liva smiler over den forklaring, hun kender godt sandheden. Hun hælder cola op i glasset, kigger op på det store ur på væggen: “nå Celina – skal vi ikke høre lidt om dig?”, siger hun helt voksent. Hun folder sine hænder foran sig og læner sig hen over bordet – ligner nærmest en skolelærer der prøver at opnå fortrolig kontakt med en elev. Celina kigger overrasket og lidt fnisende på Liva: “hvad vil du vide, Liva?”, spørger hun og kigger ind i de gnistrende grønne øjne.

“Tjaa..”, siger Liva og lader som om hun tænker sig om, inden hun spørger: “f.eks., om du nogensinde har fået den i røven?”. Celina griner lidt overrasket og forlegent over Livas spørgsmål – hun syntes det er lige vildt nok, og så at lige netop det spørgsmål kommer i dag, hvor hun stadig er øm efter at have fået den i numsen for første gang. Tobias fatter derimod godt sammenhængen, han kender fint det at sidde på knæ og kigge ind af nøglehullet på sine søstres værelser. “Ejj, helt ærligt, tag dig sammen..”, siger Tobias tydeligt irriteret. Han løfter Celina ned fra sit skød og rejser sig op: “tror bare vi sover hjemme hos dig..”, siger han og kigger på Celina.

Liva morer sig – har en fest, over at gøre Tobias forlegen, og ikke mindst over halv-dumme Celina, der er ældre end hende selv. “Sure løg..”, siger hun og ryster på hovedet af Tobias, der stormer ud af døren med Celina i hælene. Liva kigger op mod uret på væggen. Et smil breder sig på hendes ansigt – hun har noget vigtigt at snakke med Thomas om, snart. Så mærker hun at der er helt stille i huset. Ved ikke rigtig om det er dejligt eller skræmmende, helt alene. En glæde bobler dog hurtigt op i hende, afløses så igen af en usikkerhed og angst. Hun håber at Thomas bliver glad – at de nu endelig kan være de to, Liva og Farmand.

Thomas sidder i en bil, en kollega kører ham hjem. Han har tænkt meget på Liva – det MÅ stoppe nu. Hun er sød og dejlig, han elsker hende som sin egen datter, men han kan ikke længere elske hendes lille frække krop som han gør. Det er forkert, beskidt og langt over alle grænser, lovlige og ulovlige. Det gyser i ham, ved tanken om hvad der ville ske, hvis Jane opdagede det. Det er gået godt længe, det kan bare ikke blive ved – om nogen kender han til hvordan forbrydelser bliver afsløret ved tilfælde. Han får en grim smag i munden, tankerne om Liva og deres fælles oplevelser – i skuret, skoven, stalden, Livas værelse – men det får også en varm følelse til at bølge gennem hans krop.

“Tak for turen” – siger Thomas til sin kollega og står ud af bilen. Han kigger på sit hus – det lille hus på landet som han og Jane drømte om for mange år siden. Himlen er unaturlig lys denne aften, kun en enkelt lille sort tordensky hænger truende forude. Han kigger på uret, har god tid inden Jane kommer hjem, går langsomt over gårdspladsen og tager i dørhåndtaget til sit hjem og råber højt: “HEJ!”. Der kommer ikke noget svar, heller ikke da han prøver igen.

Han smider skoene, går ud i køkkenet, hvor der hænger en post-it lap med et stort S. Han går videre ind gennem stuen – på fjernsynet hænger der en lap med et stort K. Thomas undrer sig, døren var ikke låst og det føles ikke som om huset er forladt. Han ved allerede godt hvad der står, da han ude på trappen, på vej op til 1. sal, finder U’et på gæsteværelses døren hænger R, på Tobias’ dør E og på Livas hænger T’et med et stort hjerte rundt om.

Han banker på døren til Tobias værelse, åbner forsigtigt. Der er tomt, lugter lidt sjovt, bemærker han, og tænker så, at han må snakke med hende – det SKAL være i dag. Han lister ned igen, prøver at være helt stille – det er unødvendigt, for der er tomt i huset. Thomas går ud, ned i haven, løfter låsen på skuret. Han synker engang – tager sig så sammen lige inden han åbner døren.

Liva sidder på et tæppe midt på gulvet, hun har rottehaler i sit mørke hår, bundet op med en rød sløjfe i hver. I sin venstre hånd holder hun en farvestrålende slikkepind – som hun slubrende suger og slikker på. En kort sort top med blondekant, dækker hendes bryst, men hendes skød er nøgent og hendes let spredte ben blotter det fuldstændigt. Thomas gisper efter vejret. Hun svæver et sted mellem barn og voksen – rottehalerne får hende til at se så barnligt uskyldig ud. Men hendes efterhånden fyldige bryst, afslører noget andet. Hun er blændende, bedårende – smuk. Han træder ind i skuret, lukker og låser døren bag sig.

“Kom farmand..”, siger Liva og klapper let på den mørkerøde stol ved hendes side. Thomas tøver, det var jo lige det her, der skulle stoppe.. men.. han sætter sig i stolen. Stryger Liva let over håret og kigger på hende. Yndig, barnlig, voksen i en stor farlig smittende blanding. Hun drejer slikpinden rundt i munden, hendes smukke grønne øjne er gnistrende – forførende – sultne. Han vil sige noget, men Liva kigger advarende på ham og ryster let på hovedet. Han glemmer helt at lukke munden, kigger måbende på hende da hun trækker slikpinden ud af munden med et lille svup. Med højre hånd trækker hun ned i sin top – vipper sin smukke, faste barm ud over kanten. Han har så meget lyst til hende, lyst til at række hånden ud mod de smukke, fyldige bryster, begrave ansigtet mellem dem.

Det er sidste gang, nu er det virkelig sidste gang – tænker Thomas og løfter sin hånd. Hans lille engel, lille frække Liva – sidste gang, mumler han for sig selv og lukker hånden om hendes bryst. “Du er så smuk lille skat..”, hvisker han og klemmer om hendes varme bløde hud. Hun smiler til ham, lader slikpinden køre rundt på det andet bryst “- og fræk.. ikke farmand, jeg er også fræk ikk?”. Thomas nikker mekanisk, hun giver ham åndenød og besvær, men han kan, må ikke bare give sig hen, må ikke..

Han glider ned på knæ ved siden af Liva, hans mund nærmer sig hendes bryst, snapper forført efter den mørke midte. Han er helt salig da han suger Livas stive brystvorte ind i munden, sutter, slikker og napper forsigtigt i den. Hun holder om hans hoved, holder ham helt tæt ved sit bryst – det er så fantastisk lækkert, hans varme tunge giver små liderlige stød i hele hendes krop: “århh farmand..”, hvisker hun og lægger nakken tilbage.

Thomas begraver ansigtet i Livas barm, sutter gramser og slikker hendes bryst. Hun stønner, roder ham i håret og nyder. “Farmand..?”, hvisker hun stille, han stopper op – der er noget i hendes stemme. “Ja, Liva..?”, hvisker han lige så stille og tager hendes ansigt mellem hænderne. “Jeg.. jeg har altid ønsket at Jane fandt os.. tog os på fersk gerning.. kunne du ikke forestille dig..”. Resten af sætningen bliver druknet i Thomas’ hånd, forskrækket holder han håndfladen op over hendes mund og siger: “Liva – det må du aldrig sige, det ville være forfærdeligt.. mere end du nogensinde kunne forestille dig”. Hun rykker ansigtet væk fra hans hånd, fniser da hun lyner hans bukser ned og fisker ham frem.

“Jeg kunne stadig godt se det for mig, se hendes ansigt hvis hun fandt dig med pikken dybt i jeres lille forsømte plejedatter..”, siger Liva helt alvorligt mens hun griner, griner nærmest hysterisk og lægger nakken tilbage. Hendes hånd kører hektisk hen over skaftet, spiller ham og griner stadig let hysterisk. Han løfter hånden, sænker den igen – driver ham til vanvid, på flere forskellige måder, “shyy – Liva..”, hvisker han desperat. Men hun fortsætter..: “det gør mig SÅ liderlig at tænke på, at Jane finder os to i jeres seng, måske med min mund om farmands pik..!”. Thomas er helt desperat nu, liderlig og alligevel utilpas over Livas snak. Han rejser sig, smider bukserne og tager fat om baghovedet på hende. Hun knurrer kælent, kigger forførende – farligt op på ham.

“Farmand vil suttes.. “, hvisker hun nærmest til sig selv og lader hans pik køre rundt på sine læber. “Kom lille skat, åben munden for farmand..”, stønner han tungt. Hun tirrer ham, driller ham og slikker kun forsigtigt på hans pik. Han har stadig trangen til at slå hende, vise hende hvem der er voksen og bestemmer.. Han løfter hånden igen, men nøjes med at sno hendes hår om den, trække. Det strammer hårdt i Livas hovedbund, men der er noget lækkert macho-agtigt over ham når han er hidset op, vred, tænker Liva.

Hun smiler, men hans greb trækker tårer og får hende til at åbne munden for ham. “Århh jah..”, stønner Thomas og presser Livas kønne ansigt mod sit underliv – han er dybt i hendes svælg, dybere end han nogensinde før har været, har haft lyst til at være. Hun savler, maven trækker sig rytmisk sammen, men han overhører alt – mærker og følger kun sin egen hårde trang.

Thomas slipper langsom taget i hendes rottehale, Livas mund glider frem og tilbage over hans pik i den samme hårde rytme som før. Hun stopper ikke, bliver ihærdig ved nu. “Åhh gud ..”, stønner Thomas og mærker en voldsom snurrende, lækker fornemmelse i kroppen. Han kærtegner hendes hår, fortæller hende hvor dygtig hun er, og hun suger, sutter – åbner sig helt for Thomas.

Han sprøjter i hårde ryk, tømmer sig helt og aldeles i Livas mund, lukker alt ud. Han kigger ned på hende, puster, smiler og nyder hendes ihærdige synken – hans lille, frække prinsesse. Thomas sætter sig forpustet i den røde lænestol: “kom lille skat..”, hvisker han kærligt og rækker ud mod hende. Liva er stadig helt på, kun mere frisk og liderlig. Hun sætter sig overskrævs på Thomas, lader ham dårligt puste ud før hendes hasselnød store brystvorte, er i munden på ham.

“Sut på din lille pige, farmand”, hvisker hun klynkende. Hun presser sit underliv mod hans mave, gnider sig i små roterende bevægelser. “Har du nogensinde haft lyst til at bolle mig i røven..? Kneppe din lille pige i numsen, hva’ Farmand..?”, stønner hun liderligt og roder Thomas i håret. Han svarer hende ikke, sutter hårdt på hendes bryst, løfter bare bekræftende hænderne og holder om hendes fine struttende røv. Hans venstre hånd glider ind mellem hendes ben, Liva stønner højt da hans lange finger glider op i hende – let, smukt og sexet glider hun frem og tilbage over Thomas grove finger.

Hun elsker de fingre, i det hele taget Thomas’ store mandehænder, der rører ved hende og holder om hende. “Det er ligesom første gang…”, hvisker hun liderligt og behagesygt, to følelser der går hånd i hånd i Liva. Hun kysser Thomas på panden og han smiler til hende, nyder hendes sexede, vridende bevægelser og lækre hæse stemme. “Tænk hvis Jane var kommet der.. hvis hun havde set hvordan du hjalp din lille prinsesse ned over din pik, hva’ farmand?”. Livas stemme er hæs, hendes blik bærer præg af både lyst og provokation.

“Stop!, Liva..”, siger Thomas myndigt – hans stemme er hård nu, han mener det. Liva betragter ham, bevæger sig stadig vridende på hans finger og fortsætter: “jeg var SÅ lille, ikke farmand.. 13 år.. 38-39 kg, kunne slet ikke finde ud af det.. men farmand hjalp mig, styrede sin pik direkte mod min lille jomfrufisse, ikk?”. “Shyy, lille skat, stille..”, hvisker Thomas og mærker svedperlerne på overlæben – og hans begyndende erektion.

“Hvad ville Jane-mor dog sige, hvis hun vidste…”, stønner Liva. Hendes sætning bliver hurtigt druknet – Thomas løfter sin højre hånd og rammer hendes kind med en syngende lussing. Han bliver selv forskrækket over sin reaktion, skynder sig tynget at undskylde overfor Liva. Hun smiler, slikker sig om munden og hvisker: “gør det igen, farmand..”. Hun fortsætter sine gnidende og vridende bevægelser – “slå mig – slå din lille, slemme pige”, hvisker hun og bider sig i underlæben.

Han har stadig den venstre hånd mellem hendes ben, han er så vred på hende, og elsker hende så meget, det hele. Han presser to fingre op i hende, bevæger dem hårdt og slår hende. Hendes kinder blusser rødt, hun holder ham på skulderen og bevæger sig samarbejdsvilligt ned over hans fingre. Han er fuldt stiv nu, klar på endnu en sidste udløsning.

Thomas er hård og kontant, da han presser Liva ned over sin pik. Hun er våd – fedtet – helt klar til at modtage ham. Han har hænderne om livet på hende, løfter hende brat, så rytmisk og mærker endnu engang hendes snævre hule. Hun stønner, kender ikke Thomas fra denne side, men det er brændende lækkert, så frækt og slemt – hun elsker hans grove bevægelser. Han styrer hende hårdt, løfter sit underliv og hiver hende frem og tilbage over sin pik. Han knepper hende nærmest som om hun var en lille slaskedukke. Hendes faste teen-bryster danser for ham, hopper og vipper så hans øjne dårligt kan følge med. Åhh, hvor er det skønt!

“Jahh – Farmand..”, vrænger Liva og mærker de små bølger, der skyller igennem hendes underliv: “knep din lille pige, knep hende som en lille luder.. jeg er din luder”, skriger Liva og sætter neglene i hans skulder. Deres øjne mødes, de stønner begge to hektisk: “ja, Farmand, ja..”, hvisker Liva og mærker de små bobler, der breder sig i hendes underliv. Så skriger hun, en skøn blanding af euforisk lykke og en lækker orgasme slår ned i hende. Hun kramper om hans pik, små, pulserende, rytmiske kram, malker Thomas. “Jahh.. åhrr..”, udbryder de i kor – den ene stolt og glad, den anden lettet, samtidigt tynget og skamfuld.

De klæder sig på i stilhed og lige inden de skal til at forlade skuret, siger Liva: “jeg har en stor overraskelse til dig, Farmand..”, hun ser helt stolt på ham: ”du skal være rigtig Farmand!”. Liva tager sig til maven, der stadig er helt flad – ikke afslører at der vokser et lille liv inde i hende. Thomas kigger forfærdet på hende, han er lige ved at bryde helt sammen. Han ser længe og forvirret på hende, mærker allerede hovedpinen, mavepinen, smerterne i hele kroppen, da han grådkvalt hvisker: “åhh, Liva, for fanden – du er jo kun et barn..”.

Forfatter: Safran
Liva, del. 9
Læs del. 8 her

Del dette indlæg