Liva, del. 8

Liva, en twisted novelle om seksuelle lyster, tabuer, familie, onkler, og livet for en række mennesker.

Dette er en novelle som kan virke stærkt stødende på nogen.

advarsel-warning

Mai er Jane og Thomas’ 18-årige datter, Livas stedsøster. Hun er netop i dag flyttet hjemmefra, og går lige nu og pakker lidt ud, nyder sit lille kollegieværelse og den uafhængighed det giver. For få timer siden smuttede hendes mor – samtidig med de to flyttemænd – som hun havde grinet og pjattet med hele dagen. Særligt den ene, den ældste, havde hendes mor pjattet rigtig meget med. Mai havde aldrig set sin mor fra den side, hun havde nærmest været pinlig, så meget hun flirtede. For meget.

Mais mobil ringer, hun kigger på displayet – bliver lidt skuffet og sukker dybt da hun svarer: “hey mor..”. Samtalen er kort, og der bliver mærkeligt stille da den er slut. Hendes mor lød så underlig, men bestemt, da hun sagde at de to flyttemænd var på vej op til Mai – og at hun skulle tage godt imod dem. Godt nok havde Mai da givet den yngste sit nummer, mest for sjovt og fordi hun da godt ‘kunne’, for ja, han var da lidt lækker. Nu kunne hun jo få besøg, lige når hun ville – det var hendes eget hjem, kun hendes. Men hun havde jo ikke sagt, at han kunne komme forbi i dag – og da slet ikke sammen med ham den ældre, ham der blinkede så klamt til hendes mor.

Ude på trappen er de to flyttemænd – Victor, den yngste – og Claus, den ældste – på vej op af trappen. De har netop fået et lift af en liderlig, moden kunde, og nu er de på vej op af trappen, for at fixe ‘betaling’ med datteren. “Er du gal nogle patter hun havde..”, mumler Victor, og ærgrer sig over, at han ikke havde mod til at rage lidt på moderen – da hun for et øjeblik siden suttede Claus. Hun havde de frækkeste store tunge kloder Victor nogensinde har set. Claus griner smørret, han havde raget og dasket til hendes store patter, “kæften fejlede heller ikke noget, hun suttede som en sulten kalv..”, klukker han da de står foran Mais dør.

De banker hårdt på døren, den dør de gik ud af for få timer siden – uden kontant betaling. Mai åbner, skal lige til at sige noget, men Claus, den grove og frembrusende af de to, overtager hurtigt: “nå, der har vi prinsessen..”, siger han onkel-agtigt. Og på samme måde tager han fat om hagen på hende og ryster hendes hoved blidt fra side til side. Han venter ikke på nogen invitation, træder selvsikkert ind på det lille værelse og kigger lidt rundt. “Det er ikke meget du har nået.. du er vel ikke sådan en forkælet tøs, der er vant til at mor klarer det hele?”, han griner og kniber Mai i kinden. Mai trækker irriteret hovedet væk fra hans hånd, kigger overlegent på ham – hun synes allerede han er klam og nu røv irriterende. Hun løfter øjenbrynene og kigger nedladende på ham.

“Pak du bare det der fjæs væk, smukke..”, siger Claus og klapper hende på kinden. Victor, den yngste og lidt mere tilbageholdende af de to, lukker stille døren bag sig. Han betragter Mai som hun står der med siden til ham – pænt lækker, konstaterer han og lader øjnene glide ned over hendes lidt brede røv. Hun har en fin, smal talje, og ligesom moderen, sidder der et par store patter på pigebarnet. Og med hendes lange lyse hår, ligner hun en prinsesse – helt sikkert en man, han, godt kunne nappe. Han håbede dog, at Claus ville være lidt blidere ved tøsen, altså bare lidt blidere end han var ved moderen – tøsen er trods alt ikke så gammel.

“Nå snut, lad os komme til sagen – vi er jo ikke kommet for at drikke te, vel?”, bræger Claus og kigger ugenert op og ned af Mai. Hun syntes han er ulækker klam, kan ikke lide den måde han glor på og slet ikke den måde han taler til hende på. “Hvad er det I vil?”, spørger hun stille og kigger skiftevis på Victor og Claus. Claus griner af hende: “hvad er det I vil?”, efterligner han vrængende: “vi vil ha’ vores løn, snut – dig, baby, din frække krop for vores sved..”, hvisker han, på en over-klam måde som får det til at gyse i Mai.

Victor kigger på, smågriner lidt af Claus’ vanvittige og direkte måde at være på. “I ved godt at min far er panser, ikk? I skal ikke.. prøve på noget..”, Mais stemme ryster, hun lader sin hånd glide gennem håret, prøver at opretholde sin cool og lidt bitchy facade, der bare smuldrer. “Og min far var flyttemand…”, siger Claus og griner, træder et skridt nærmere på Mai. Han løfter hånden, lægger den på Mais skulder og siger: “nu hvor du er flyttet hjemmefra, så skal du også lære at man betaler for de ydelser man får.. og har man ingen penge.. ja så er det sgu heldigt at være så veldrejet som dig”, han løfter lidt op i Mais bluse, blotter hendes solbrune mave.

Hun slår ham over hånden, træder et skridt væk fra ham og gisper at han skal stoppe, at han er et svin og det var hendes mor der skulle betale. Claus griner af hende: “gu’ er jeg et svin, det er vi alle sammen inderst inde – og mor.., hun har betalt sin del!”, siger han og træder igen et skridt hen imod hende. “Jeg ringer til min far..”, hvisker Mai, der er ved at fange situationens alvor, men alligevel giver hun ikke helt op med at stritte imod. “Jah, gør det, jeg har også noget jeg gerne vil snakke med farmand om.. f.eks. din frække mors liderlige opførsel.. vi har den på bånd!”, griner Claus.

Mai bliver så flov som nogensinde. Hun havde set hvordan hendes mor havde skabt sig, fniset og vredet sig overfor ham Claus. Hvad der er sket efter de forlod lejligheden, ved hun ikke og er heller ikke helt sikker på at hun vil vide det – især ikke se det! Claus kan godt se hvordan tøsen langsomt bliver lidt mindre, dukker nakken – det er det her tidspunkt, hvor de bliver lidt mere medgørlige, samarbejdsvillige. Han kigger over mod den lille radio der spiller stille musik, går hen og finder noget andet, hårdere og højere, skruer helt op.

Mai kigger bare på, han kommer hen igen, løfter hånden op, aer Mais bløde kind og siger: “så, nu hygger vi, og du skal være god ved drengene.. ikk’?”. Hun nikker og kigger ned i jorden, kan godt mærke, at det ikke er en usikker, jævnaldrende dreng hun står overfor. Men hun bliver alligevel chokeret og giver et skrig fra sig, da hans blide kærtegn på hendes kind, afløses af en brændende og sviende lussing – endnu en og en til, som musikken kun svagt drukner.

For fanden det gjorde ondt, der er aldrig nogen der har slået hende, hun er jo prinsessen. Ikke mere: “Vic, nu løfter du sgu lige op i blusen på hende – så vi kan se varen”, bræger Claus og smiler koldt til Mai, inden han samler hendes hænder over hovedet på hende – de fine fornemmelser er ovre. Og Victor er med, i lidt for lang tid har han blot stået på sidelinjen syntes han, og kigget på Claus’ håndtering af den lille frække, før det moren.

Han er hurtig, trækker op i tøsens bluse og krænger hendes hoved igennem halsudskæringen, så den nu kun dækker hendes arme. Victor prøver at få øjenkontakt med hende, vil gerne vise hende, at han ikke er så hård en satan som Claus, se om hun forstår – er med? Men hun kigger bare ned, undgår alt hvad der hedder øjenkontakt, giver ham ingen andet tegn. “Vip dem ud for helvede..”, hvæser Claus og peger på Mais patter. Han er utålmodig, det er længe siden han har haft en ung hapser som hende mellem hænderne. “Åhh, lækkert..” – smisker Claus og stirrer fascineret på Victors hænder omkring Mais lækre kuglerunde patter.

Hold kæft de er frække, tænker Victor og ælter grundigt Mais varme hud. Han napper lidt i brystvorterne, dasker blidt til de gyngende patter og presser dem hårdt sammen. “Det er noget af et yver der sidder på dig, hva’ tøs?”, hvisker Claus. Han er næsten så tæt på hendes ansigt, at hun er bange for han kunne finde på at kysse hende. “Stop..”, hvisker Mai, vridende prøver hun at slippe ud af hans greb – vil ikke.., forvirret. Hun ved ikke rigtig hvorfor og hvad der er for en reaktion hendes krop har, men der er et eller andet frækt i den måde to voksne mænd tilbeder hendes bryster på. Hun vrider sig lidt igen, er ikke sikker på hun vil slippe ud af hans greb, men føler hun er nødt til at prøve.

“Åhh, gud nej..”, hvisker hun spagt, da en mandehånd glider ind under hendes bukselinning. Hånden presser sig længere ned, finder hurtigt hendes revne og gnider hårdt og krævende. Det er så ydmygende – for hun er drivvåd.. Hun kan godt selv mærke, hvordan safterne driver fra hende, lukker øjnene, vil ikke se hvem af dem der gnider hende. Det afsløres hurtigt, da Claus’ hånlige latter, blandet med hans ord om at hun er en liderlig dukke, virkelig er sin mors datter, våd og villig. Det afslører tydeligt, at det er den gamle vamle, der har sin grove hånd nede i hendes bukser. Det er så væmmeligt – og så lækkert på samme tid. Hun tager sig selv i at stønne svagt, skynder sig bedende at hviske: “nej.. please, nej..”.

“Nå tøsebarn, kan du selv finde ud af at tage bukserne af? Eller skal du have varmet den anden kind først?”, stønner Claus og gnider hårdt på hendes lille tap. Hun nikker stille, bare udsigten til at han vil slippe sit greb om hendes håndled, ville være rart. Hun mærker tårerne i øjnene, da hun langsomt knapper op, lyner ned og trækker bukser og trusser ned. Claus griner af hende: “Nåå, så man er også billig? Jeg havde ikke krævet trusserne endnu..”, griner han videre og beder hende tage trusserne på igen. Victor trækker trøjen helt af hende, løsner hendes bh og smiler lidt undskyldende til hende. Han er i det mindste sød og pæn, tænker Mai og kan ikke lade være at smile tilbage til ham.

Hun kan mærker Claus’ hænder på sin røv, han famler, niver og napper i hendes baller. Han er så hård og direkte – det gør mest ondt. Bedende kigger hun på Victor for at få ham til at stoppe, men nu er det Victors tur til at undgå øjenkontakt, for han er lidt i vildrede. Ved at han ikke kan stoppe Claus – og er heller ikke helt sikker på han har lyst til at prøve, lyst til at stoppe. “Se her Vic – sådan her skal det altid ende”, brummer Claus og tager fat om Mai bagfra. Han skubber hendes arme ind over hinanden og klemmer hende ligesom lidt sammen, inden han med voldsomt kraft banker sit underliv mod Mais røv, simulerer at han knepper hende som et brunstigt dyr. Hun skriger over hans ydmygende behandling, hvordan hendes patter slasker rundt og han holder så hårdt fast på hende. Han er virkelig et svin, tænker hun.

Begge mænd griner lidt af det, selv Victor syntes faktisk det ser sjovt og frækt ud. “Kom lille skat..”, grynter Claus og hiver Mai over mod hendes seng de næsten lige har båret op. Han vil have hende stående på gulvet, med hænderne på madrassen. “Det er sgu altid så smukt..”, siger han og betragter Mai fra siden. Han løfter vurderende i hendes tunge bryst, ryster dem og beder hende bevæge sig frem og tilbage så patterne gynger frækt. Victor er ved at være godt og grundigt liderlig, han har virkeligt lyst til at kneppe dukken nu. Hun står sgu lige parat, han står bag hende, kigger ned over hendes solbrune ryg med tydelige bikini aftegninger, mens han holder hende vurderende på de brede hofter og nyder synet af hendes let, fyldige røv. Hun gynger kækt frem og tilbage, underholder Claus med sine gyngende patter og støder frækt mod Victors underliv.

“Hmm, lad os så se..”, mumler Claus og hiver aggressivt hendes trusser ned og løfter op i hendes baller, skubber hendes hoved ned i madrassen og bøjer sig ned for at sprede hendes skamlæber. Mai er super flov, hun syntes det er SÅ pinligt, at stå her med røven i vejret og blive undersøgt på den her vurderende måde. Og samtidigt have varme kinder – hun ved slet ikke, hvordan det er kommet så langt ud. Det skulle jo være stoppet for længst, tænker hun, mon de også har gjort sådan med mor? Så hører hun igen Claus’ stemme: “der sidder sgu også en meget fin stjerne på tøsen her..”. Hun kan mærke sine baller blive spredt og en finger der bevæger sig over hendes lille numsehul, kan ikke gøre noget..

Victor er også hurtigt med til at pille ved hende, han kan ikke slippe synet og tanken om hendes lille, fine, lyserøde fisse. Læberne er fyldige, glatte og spreder man dem dækker de over en lækker, let krøllet og våd 18-årig sprække med et indbydende hul. Han bevæger fingeren i kanten af hullet, ikke inde, bare lige kørefingeren hen over, føle, og han har stadig hånden mellem hendes ben, da Claus brummer: “nu skal jeg vise dig, hvad du ikke skal gøre!”. I en hård og brutal bevægelse, kører han sin tykke tommelfinger ind i røven på Mai.Hun skriger overrasket, havde godt mærket en finger hen over sin røv, men havde da aldrig forestillet sig dette. Det gør ondt, fylder og strammer ulideligt, og hylende sætter hun knæet op i sengen, lægger an til at kravle væk fra Claus – væk fra hans tykke finger.

Victor bliver sjovt liderlig ved synet af den hylende og vridende tøs, Claus gør alt det ved tøserne som han selv hemmeligt drømmer om. Han er overrasket over sig selv, da han tager fat om nakken på Mai og holder hende fast. “Når det er pikken du skal stikke i prinsessen.. så skal du smøre den lidt først”, griner Claus til ham. Han er grov, da han bevæger tommelfingeren frem og tilbage i Mais røv, helt upåvirket af hendes hulken. “Hende her – hun kan godt lære at nyde det, tro mig..”, siger Claus, og med den modsatte hånd klasker han Mais røv hårdt. Victor smiler lidt, stod det til ham, ville han kneppe Mai lige nu og lige her. Han løfter også sin frie hånd og klasker den hårdt imod Mais røv – det er faktisk en fed følelse og han løfter hånden igen, klasker hårdere.

Mai skriger og hader de liderlige følelser, der bruser gennem hendes krop, hver gang de rammer hendes røv med et kæmpe klask. “Hun trænger sgu til at få munden fyldt, tænke lidt på naboerne..”, griner Claus og nikker til Victor. Victor er lidt usikker da han hiver Mai op og stå på benene. Men Claus er der lynhurtigt og beder hende om at fiske Victor frem. Hun snøfter forurettet, men lyner hans bukser ned og glider på knæ foran ham. Heldigvis er det ham den pæne unge, trøster hun sig med.

Mai har kun lige sat læberne på Victors pikhoved, da Claus afbryder hende. “Øjeblik.. så skal jeg sørge for at prinsessen kommer til at ligge godt..”. Både Mai og Victor kigger undrende efter ham og da han åbner døren, spærrer Mai øjnene op og kigger spørgende på Victor. Han kigger ned på hende, køn og kær, men absolut ikke den skarpeste tøs han har ordnet. Faktisk er det nok det, der er lidt lækkert og frækt ved hende – lækker nem og fucking dum som en dør. Han kommer til at grine af sine egne tanker og Mai kigger spørgende op på ham – fniser uskyldigt med.

“Så ..”, siger Claus og smider en dørmåtte foran Mai inden han fortsætter: “du må lige huske at lægge den tilbage – jeg lånte naboens, din egen var jo alt for fin og blød..”. Mai forstår ikke hvad han vil have, havde han ikke lige sagt, at hun skulle ligge godt? “Flyt dig herop, inden du fucking sluger Vic”, brøler Claus og ser sgu nærmest helt farlig ud. Mai ryster forsigtigt på hovedet, hun vil ikke ligge på den klamme, stive og beskidte dørmåtte. “NU!”, råber han og tager fat om hendes kønne ansigt og presser til. Hun søger hjælp hos Victor, kigger bedende op på ham og har en forhåbning om at han vil hjælpe hende. “Kom nu, gør det nu..”, Victor bruger foden og skubber måtten ind mellem ham og Mai.

Mai er fortvivlet igen – under et døgn efter hun er flyttet hjemmefra, ved hun ikke hvordan hun nogensinde skal klare sig alene uden sin mor i baghånden – mor der har solgt hende.. Hun flytter sig, igen på knæ, men denne gang på den grove, stikkende kokosmåtte. “Dygtig tøs.. lad os så se om du sutter som den gamle”, griner Claus, på den der klamme, vamle måde. Mai kører forsigtigt læberne rundt på Victors pikhoved, bare lige for at komme i gang. Uhmm, det er fucking fedt, syntes Victor, men bestemt ikke et tempo der passer Claus. “Åbn nu den kæft..”, råber han og klemmer hårdt sammen om hendes kinder. “Yeahh..”, brøler han så og styrer hendes mund langt ind over Victor. Claus har fat i hendes hår, styrer rytmisk hendes hoved frem og tilbage over Victors kamp stive pik: “ja, sådan.. go’ suttetøs..”, mumler Claus og slipper langsomt taget i hende.

Mai kører sin mund hen over Victor i tætte og hurtige ryk – det er jo ikke første gang hun sutter pik, men første gang hun tager den så dybt. Hun savler, mærker hvordan hendes mave snører sig sammen – hun føler hun skal brække sig. Victor er i sin egen verden, elsker følelsen af Mais varme mund omkring sig. Han holder hånden på hendes hoved, i dybe stød møder hans underliv hendes lækre mundhule. Han overraskes og overmandes af sin egen stærke trang, da han hårdt og brutalt holder Mai fast hen over sin pik. Det er SÅ lækkert, og den sprællende dukke har store, vidt åbne og våde øjne. “Yeaarh, hvor er det godt det der, Vic, vis hende hvem der bestemmer..”, hepper Claus, der sidder på sengen ved siden af Mai, rører ved hendes hals og napper i hendes bryster når det passer ham.

Claus flytter den ene hånd om til hendes røv, klemmer markerende på hendes baller og truer med en finger i stjernen hvis hun ikke sutter ordentligt. Mai vil for alt i verden ikke have Claus tykke finger i numsen igen, hun er stadig øm over hans hårdhændede behandling. Hun åbner munden højere, sutter og bevæger tungen desperat omkring Victors pik. Det er så fucking fedt, tænker Victor og ønsker at det her aldrig stopper. Claus er vild med hendes fyldige røv, klemmer hårdt om hendes ømme baller og kører fingrene frem og tilbage i revnen. Det var egentligt ikke hans mening at deltage så aktivt – han er jo poleret og tømt – men hvem kan stå for en 18-årig, der stadig tror hun er panser-fars prinsesse?

Claus afbryder de unge, kommanderende tvinger han Mai til at sidde på alle fire: “og så svajer du ryggen, din lille tæve..”, hvæser han hidsigt og trækker hårdt i hendes hår. Hun gisper, har endnu ikke fået pusten siden Victor trak sig ud af hendes mund. Måtten stikker på hendes knæ og bedst som Mai ikke kan forestille sig, at det kunne blive værre, stivner hun – mærker Victors pik mod sit numsehul! Claus har sat sig på hug foran hende, han løfter hendes ansigt og smiler for sig selv da han siger: “jeg skal fucking se den lille tæve i øjnene imens..”, så nikker han diskret til Victor.

Victor er kamp liderlig nu, og tager ingen hensyn. Han har pænt ventet udenfor med den anden, men nu hvor det er hans tur og det bekræftende nik er afsendt, kværner han sig op i røven på hende. Ohr!.. det er så stramt og frækt – Mai skråler og tårerne strømmer ned af kinderne på hende, lækkert.. Victor skubber på igen, udbryder et lettet og nydelsesfuldt suk da han kommer helt i bund. Han tager fat om Mais formede hofter, rusker hende hårdt frem og tilbage, knepper som han vil.

Også Claus er hård ved hende, slikker hende på kinden, dasker så og fortæller hende hvor liderlig han bliver af at se smerten i hendes kønne ansigt. Hun er utryg ved ham, frygter ham og er nervøs for at han også vil tage sig en tur når Victor er færdig. For, århh for fanden, hvor gør det ondt! Hun græder, tigger dem om at stoppe – føler at al selvværd bliver kneppet ud af hende – lige nu og lige her i hendes første dag som fri og uafhængig. Åhh gud, bare mor havde været her – tænker hun – og så alligevel ikke..

Det går langsomt for Mai, men hun bevæger sig støt, mere og mere i takt med Victor. Mai har næsten glemt at mærke efter nu, har indhyllet sig i at det gør ondt, men også at hendes røv giver efter for den hårde pik, så smerten ikke længere er alene og lige så slem. Langsomt går hendes gråd over i små hulk. “Jaah..”, hvisker Claus hæst og klapper hende på kinden: “det var jo det jeg sagde, du kan jo godt lære at nyde det.. frække..”. Det hele vender sig i Mai når han siger noget, hun syntes han er ekstrem klam og nedværdigende, og hun er stadig lidt bange for ham, selvom det er taget lidt af.

Men hun får mere god grund til at hade ham – Claus tager et reb op af lommen og sirligt binder han en løkke og lægger den over hovedet på Mai, enden af rebet binder han fast til sengestolpen. “God fornøjelse knægt – tag nu for dig..”, brummer han til Victor og smækker døren bag sig. Victor ænser ikke så meget, han banker underlivet mod Mais røv og mærker hvor sindssygt frækt og stramt det er. Det snurrer lækkert i hans krop, det er så tæt på, da Mai klynkende afbryder ham: “please.. vil du ikke nok skifte?.. tage mig i fissen i stedet..”, hvisker hun gennem den støjende musik. Det tænder ham, hendes tiggeri gør noget slemt, lækkert for ham, der får ham til at ignorere hendes ønsker. Mai synes det er hårdt i røven nu, og det føles ubehageligt at have rebet om halsen – hun føler sig lidt som en hund – især den hårde måde han støder ind bag i hende på. “Please.. så er du sød..”, tigger hun højere, hikstende.

Victor lader som om han ikke hører hende – han vil sprøjte og det skal være i hendes stramme røv. Han pumper hårdere, bider tænderne sammen – fuck!, hvor er det lækkert. “Jeg kommer.. ohr, ja, jeg kommer nu..”, stønner han og trækker hendes røv helt ind mod sit underliv. Han mærker hvordan hans nosser trækker sig sammen, han borer fingrene ned i hendes kødfulde baller, holder krampagtigt fast, da det svimler for ham.., og SÅ.. puster han tungt ud for hver af de fyldige sprøjt, der forlader hans pik og rammer dybt i Mais røv. “Åhh gud..”, udbryder hun lettet, da Victors pik langsomt krymper sig og til sidst glider glat ud af hende.

Victor har et kæmpe smil på læberne, da han tidlig næste morgen forlader Mais kollegieværelse. Natten havde budt på mange vilde udløsninger, og tøsen havde endda bedende spurgt, om de skulle ses igen i aften..

Forfatter: Safran
Liva, del. 8
Læs del. 7 her

Del dette indlæg