Liva, del. 6

Liva, en twisted novelle om seksuelle lyster, tabuer, familie, onkler og livet for en række mennesker.

Dagene går, Liva er nu tæt på 14 år. Hun er ikke den slags teenage-pige der isolerer sig, gemmer sig eller føler sig forkert. Liva er glad, sprudlende og fremme i skoene. Jane – hendes plejemor – har luret hende, det tror Jane i hvert tilfælde selv. Hun har set hvordan Liva især er smilende og flirtende overfor det modsatte køn. Tobias’ venner, flaskedrengen i det lokale supermarked og sågar fremmede, voksne mænd, undgår ikke at få Livas opmærksomhed. Jane gør meget ud af at opdrage hende og når hun syntes at Liva har været for meget – bliver hun sendt op på værelset, for at tænke sig lidt om. Men Liva er helt rolig – Thomas er der for hende, på mange måder – og det nyder hun.

Liva er vild med Thomas, plejefaren, og gennem det sidste år har de kælet mere og mere frækt. For nyligt har hun haft en dreng med hjemme fra klassen – det var meningen de skulle gøre DET. Men inden de var gået op på værelset, var hun var kommet til at se Thomas i øjnene. Hun havde opfattet hans blik som om han var ked af det, og havde fortrudt i sidste øjeblik. Victor – som drengen hed – havde taget det cool. Han havde været lykkelig, for bare at have fået lov til at tage Liva på patterne. For var der noget drengene i Livas klasse snakkede om, så var det Livas frække, struttende bryster – som altid var meget synlige i hendes kropsnære tøj.

Thomas havde ikke været hverken sur, ked af det eller jaloux over drengen fra Livas klasse. Faktisk så han hellere end gerne at Liva fik en kæreste. Han havde mere været bekymret for, om hun kunne passe på sig selv, ikke at han vidste hvad de to unge skulle lave på værelset – men han kender jo Liva og havde da en formodning. Thomas kan også godt huske, hvordan han selv som 14-årig dreng tænkte. Selv nu har han svært ved at modstå Liva, når hun flygtigt og hæst hvisker: “skuret.. farmand..”, i hans øre. Så er det lidt som om hans krop blot fører ham derned. For det er ikke med hans gode vilje – heller ikke selvom han har købt kondomer, som er gemt i hans værktøjskasse i skuret. Bare ligesom hvis nu!

Liva er ved at rydde op på sit værelse, Mai der nu er blevet 18 år skal til at flytte hjemmefra og derfor kan Liva nu overtage hendes store, lyse værelse med de store vinduer. Det bliver fedt, syntes Liva og vil gerne have sådan et rigtig pænt, lyst ungpigeværelse – næsten helt voksent. Hun smider de barnlige ting hun har ud – puden med Disney motiv, my little pony og et par enkelte bamser ryger i den sorte skraldesæk, hun har stående på gulvet. Nederst i skabet finder hun en kasse fuld af barbie dukker, hun kigger på dem – nænner næsten ikke at smide dem ud. Hun har leget så meget med dem, klædt dem af og på, og bygget fine huse til dem. Hun tager den flotteste op i hånden, lader det bløde, glatte, lyse hår glide gennem fingrene – hun kan godt huske da hun fik den dukke, hun fik den af Mai fordi hun græd..

Gad vide om Mai kan huske det? Liva tænker tilbage, til dengang hun var 6 år og lige ankommet i plejefamilien. Hun havde vel været her et par måneder, da Mai og en veninde fra skolen spurgte om hun ville være med i deres leg. Liva havde været overlykkelig, for var der noget hun gerne ville, så var det at lege med de store piger. Hun skulle være baby i legen – og det var sådan set også ok. Indtil hun skulle have skiftet ble og Mai og veninden ville have, at hun tog bukserne rigtig af. Liva havde været lidt genert, men hun gjorde det. Hun kan tydeligt huske det, Mai havde holdt hende på panden, sagt at hun var varm og skulle have taget temperaturen. Liva vidste ikke om det var leg eller virkeligt, men hun havde løftet benene op i luften, da pigerne sagde hun skulle.

Liva kan huske den slemme smerte endnu, pigerne havde taget hendes temperatur med mange ting, farveblyanter,kuglepenne og andre hårde ting, var skiftevis blevet stukket op i numsen på hende. Når hun græd, holdt de hende for munden. Liva græd meget – rigtig meget, da de også prøvede at stikke ting op i hendes tissekone. Og det var der hun – Mai – havde lokket hende med den pæne barbie dukke. Hvis pigerne fik lov til at stikke en finger op i hende, én gang hver, så ville hun få dukken. Liva ville gerne have dukken – rigtig gerne – men det gjorde ondt, især da Mai gjorde det, for hun lod en tusch sidde i numsen mens hun stak fingeren op.

Liva fniser for sig selv, tænk at Mai havde givet hende finger.. Hun læner sig lidt tilbage, støtter ryggen med sengen, det er underligt, men det er som om hun bliver lidt liderlig over at tænke på dengang. Hun spreder benene, kæler lidt for sin fisse uden på de sorte bomulds gamacher hun har på. Det er ærgerligt at Thomas ikke er hjemme, hun gad ellers godt at blive slikket af ham – ligesom han gjorde for en uge siden. Hun tænker på Thomas, tænker på hans tunge og hans pik. Thomas skal være hendes første – det har hun bestemt, det er ham der skal gøre hende til kvinde.

Det er egentligt meget symbolsk, på gulvet foran Liva ligger den fine barbie dukke side om side med den flotte, lyserøde Mac læbestift hun engang har hugget fra Mai. Hun er et sted mellem barn og voksen, men har travlt – hun vil gerne være voksen. Liva lukker øjnene, den ene hånd glider ind under hendes bluse – holder om hendes bryst og napper tændt i hendes stive, hårde brystvorter. Den anden søger søger ind under elastik-kanten i bukselinningen, ned til hendes unge varme skød. Hun er våd, drivvåd – hun fniser for sig selv, imens hun lader fingrene fedte rundt i sin våde, varme fisse. Hun tænker lidt, fantaserer om hvordan det vil være at bolle med Thomas – tænk på hans pik, siger hun til sig selv og lader langefingeren glide op i sig.

Med ét bliver Liva revet ud af sin dejlige fantasi – uden der bliver banket på, bliver hendes dør åbnet. Hun skynder sig at flytte hænderne fra sig selv, mærker hvordan hendes kinder er blussende varme. Det er Mai der står i døren – som altid, overfor Liva, med en provokerende attitude. “Hva’ så – hvor langt er du kommet?” Mai står i døren, har egentligt ikke nogen mission, ud over at irritere Liva. “Jeg er snart færdig..”, siger Liva irriteret, hun strækker sit ben og lægger hemmelighedsfuldt foden oven på den lyserøde læbestift. Den må Mai ikke opdage!

Mai ‘knalder’ med sit tyggegummi, suger det ind og laver små knald mellem tænderne, hun griner da hun siger: “men.. æh, så kom lille Liva – til at lege med dukker?” Mai kigger ned på den kasse med barbie dukker, der står midt på gulvet. Liva mærker irritationen – frustrationen over Mai, der altid er så smart og klar på at drille. “Jah.. på en måde..”, siger Liva og strækker sig, for at tage fat i den særlige, pæne barbie. Hun løfter den op, retter på barbies kjole og siger: “kan du huske hende her?” Det er som om magten skubber sig – det hele vender 180 grader. Mais provokerende attitude skifter og hun tygger pludseligt lidt langsommere på sit tyggegummi. Mai løfter sine øjenbryn og det eneste Liva hører er en hvislende tsk-lyd, inden døren bliver lukket.

Liva griner for sig selv, fryder sig over at Mai blev stille. Men hun har ikke rigtig lyst mere, ikke på samme liderlige måde som før. Hun går ned under, siger hej til Jane som er på vej ud for at ride. Liva ryster på hovedet, da Jane spørger hende om hun vil med – hun har ikke rigtig lyst, vil hellere gøre klar på sit værelse – så hun kan flytte ind i morgen når Mai er ude af klappen. Liva går ud i køkkenet, smører sig en mad og sætter sig ved spisebordet. Hun keder sig lidt, kan ikke rigtig tage sig sammen til at rydde op.

Hun bliver glad og lyser op i et stort smil, da Tobias kommer ud i køkkenet. Han har lige været ude at ride – har kun lige smidt sine støvler ude i gangen. Hjelmen, pisken og handskerne har han i hånden, men lægger det fra sig på en af køkkenstolene. Liva kan godt lide ‘heste lugt’, men lige her i Janes ajax-duftende køkken, er den lidt hård. “Du stinker..”, griner hun og kigger på Tobias, der bøjer sig ind under vandhanen, slubrer en masse vand i sig, inden han tørrer sig om munden og siger: “det har du altid gjort..” Orhh, han er streng, syntes Liva og rejser sig fra stolen imens hun truende løfter sit vandglas op.

“Du kan lige prøve..” – griner Tobias, velvidende at Liva er modig og altid klar på lidt ballade. Liva griner og siger: “det kan jeg da godt – altså prøve.. værsgo’..”, hun tømmer vandglasset i hovedet på ham og skynder sig at løbe omkring bordet, væk fra Tobias. Tobias føler sig som en idiot – tænk at hun alligevel turde. Han tørrer sit ansigt med hænderne, inden jagten på Liva sætter ind. Hun griner af ham, har tid til at stoppe op og vrænge ansigt og kalde ham en druknet mus. De løber rundt om bordet, vælter stole og larmer helt vildt – men de har det sjovt og glemmer alt andet end ‘katten efter musen’. Liva kan godt mærke at det brænder på, Tobias’ lange arme og ben er så tæt på hende. Hun satser, vover pelsen og løber ud i gangen og videre ud på gårdspladsen – selvom hun kun er på strømpesokker.

Hun kigger bagud, Tobias er lige i hælene på hende. Hun løber videre ud på græsplænen, kalder ham taber og griner højt. Det sker så pludseligt – uventet – en sviende, brændende smerte sætter en hurtig stopper for Livas drilleri – hun nåregentligt ikke at opfatte hvad der sker, ved bare at hun pludselig ligger med ansigtet mod græsset. Tobias griner af hende, hun er så nem at ‘tage benene’ på og nu ligger hun forpustet på den våde græsplæne. Han kigger rundt inden han sætter sig overskrævs nederst på hendes ben og løfter hånden.

“Awww.. dit svin”, griner Liva da hun mærker den sviende fornemmelse igen. Tobias griner og løfter igen hånden. Da han så Liva løb ud, greb han sin ridepisk fra stolen og løb efter hende. “Kan du sige undskyld..”, siger han og løfter afventende armen – “næ.. din nar”, sprutter Liva og vrider sig for at komme fri. Tobias slår hende igen, han pisker hende mange gange på røven og lårene, fordi hun er så fucking flabet og stædig. De griner stadig, men Liva er lige ved at overgive sig og sige undskyld, for hendes røv er brændende varm og gør sindssygt ondt nu. Hun løfter overkroppen, prøver ihærdigt at slå bagud med armene, hun rammer ham ikke og det irriterer hende helt vildt, at han bare griner af hendes akavede bevægelser.

Åhh, han er så provokerende – tænker Liva, imens hun kæmper videre. Et hårdt slag rammer hendes røv – faktisk gør det så ondt, at det trækker tårer. Tobias bliver forskrækket, da han mærker hvordan Livas skrig går lige i pikken på ham, han bliver helt flov over at opdage, hvor liderlig det gør ham at piske hende. Men det er også hendes lille, fine røv i de stramme sorte gamacher – man kan jo så tydeligt se formen. “Er du gået i stå.. idiot?”, hvæser Liva og forsøger at vende ansigtet mod ham. “Du skal ikke være så flabet.. det er mig der har magten..”, griner Tobias og svirper en sidste gang med pisken mod hendes røv, inden han smider den på græsset og læner sig ind over hende, for at tage fat om hendes håndled.

De ’slås’, bryder – Tobias ligger tungt ind over Liva som spræller og vrider sig. Han nyder det, dufter til hendes hår og gnider sit underliv mod hendes røv. Der går lidt tid, inden de samme stærke, liderlige følelser rammer Liva – men de rammer hende som et lyn. Blodet bruser gennem kroppen på hende – gør hende varm og giver hende lyst – rigtig meget faktisk. Det hårde, prikkende hun kan mærke i revnen mellem hendes baller, er Tobias’ pik, det er hun klar over, og det gør noget uventet lækkert for hende. “Tobias ..?”, hvisker hun stille og helt blidt midt i al den larm og skrig, der netop har været. “Hmm..”, grynter han, gider egentligt ikke snakke lige nu – hvor det er så fedt at gnide sig mod hendes krop.

“Skal.. skal vi ikke gå ned i skuret..?” – hvisker Liva livligt og modigt. “Det siger du jo bare for at slippe fri.. tror du jeg er dum?”, hvæser Tobias og strammer grebet om hendes håndled. Liva fniser: “jeg VED du er dum.. men jeg mener det, skal vi ikk?” Tobias tøver, kender hende jo, det ville være super nederen hvis hun snød ham, men alligevel – den lille chance der er, for at hun mener det, er jo værd at prøve af. Han vil gerne spørge hende, hvad de skal nede i skuret, men er også bange for at det lyder lidt for klamt.

Han siger ingenting, men slipper hendes håndled og glider lidt ned af hendes krop – giver hende mulighed for at flygte. Liva kravler ud under ham – “haha.. snydt!”, griner hun, men sætter alligevel i løb mod skuret. Han er hurtig på benene og sætter i løb efter hende. De når skuret samtidig, griner og mærker – på hver deres måde – spændingen i kroppen. Inde i skuret tager Liva et tæppe fra hylden, som hun breder ud på gulvet. De stiller sig begge på tæppet, da Liva trækker lidt ned i sine gamacher og drejer hovedet bagud for at kigge ned af sig selv. “Ejjjj- helt ærligt, prøv lige at se hvad du har gjort?” Hun vender ryggen til Tobias og trækker gamacherne længere ned.

Tobias synker engang, helt oprigtigt rammes han af dårlig samvittighed, da han ser de lidt hævede røde striber på Livas ryg og den ene balle. “Ej.., undskyld Liva..”, hvisker han og rækker automatisk hånden ud for at røre ved hendes skadede hud. Hun er helt varm, brændende varm på huden, tobias stryger hende forsigtigt over de røde striber på ryggen og røven, imens han hvisker: “undskyld Liva – det var ikke meningen”. Tobias’ hænder på hendes krop føles dejlig, hun trækker gamacherne helt ned og bøjer sig forover for at trække dem ud over foden. Det svimler for ham, synet af Liva, der nu kun har bluse og g-streng på, giver ham helt åndenød. Han famler forsigtigt på hende, hendes ryg, røv og stribede baglår. Strygende, forsigtige bevægelser.

“Du skal kysse dem, kys striberne..”, hvisker Liva. Han tøver ikke, lægger sig på knæ for hende og kysser. Først hendes ryg og hendes lår – han gemmer det lækre, desserten, til sidst. Hans hænder stryger forsigtigt hendes baller inden han nærmer sig hendes brandvarme hud. Han kysser hende, kysser hende længe, på de varme baller. En varm følelse bruser gennem Livas krop, hun føler sig helt lykkelig, hun kan virkelig godt lide det her. Det kilder så dejligt og hans kys giver små stød i hendes krop, hun drejer rundt, roder kærligt i hans hår – smiler sødt og lidt frækt da deres øjne mødes et kort sekund.

Liva er som sædvanligt den modige, hende der er frembrusende og klar. “Vil du kysse mig her?” – hvisker hun og skubber sit underliv frem mod ham. I modsætning til den to år yngre Liva, har Tobias ikke den store erfaring – han har kun sine tanker, fantasier og internettet at læne sig op af. Men han vil gerne kysse Liva der, rigtig gerne. Han er lidt usikker, da han skubber Livas små trusser til side. Men synet og duften af hendes fisse er fantastisk – meget mere end han nogensinde havde forestillet sig. Han kysser forsigtigt hendes venusbjerg, mærker hendes hænder der roder ham i håret. Han kysser hende igen og lytter til hendes tunge vejrtrækning – det er frækt og Tobias er sindssygt tændt.

Liva er lidt mere afslappet, altså hun syntes det er lækkert at mærke Tobias begær og hun har da også sådan lidt lyst. Hun blev rigtig liderlig da han slog hende – det gjorde noget for hende, men nu var det lidt som om han er for langsom og forsigtig. Havde det været Thomas, så havde han allerede slikket hendes.. mis – som Thomas kalder den. Hun og Thomas har ikke gjort – det – rigtigt endnu. Men det skal de, det ved Liva og det vil Liva. Det gibber lidt forskrækket i hende, da Tobias spreder hendes skamlæber og kysser hende dernede – men det er fucking lækkert. Måske kan han alligevel noget!

Liva går ned på knæ foran ham, hun smiler skælmsk det smil og det blik, som Thomas plejer at betegne som det ‘farlige’.Hun lader hænderne glide ned over Tobias bryst, ned over bulen i hans bukser imens hun fugter sine læber med tungespidsen. Tobias stønner tungt over hendes berøring og frække blik. Han kan godt mærke hvordan den er lige ved at gå på ham, har bare lyst til at lægge sig ovenpå hende igen og stikke pikken op i hende, mærke hvordan det føles – om det er så lækkert som han tror. Men han er alt for usikker og Liva virker så cool og selvsikker.

Tobias hånd søger ind under hendes bluse. Han vil mærke de struttende patter igen og prøver først at presse hånden ind under bh’en, men liderlig og irriteret, må han indse at den skal åbnes. Han famler på hendes ryg, bliver lidt forlegen da hægterne ikke lige vil det samme som ham. Han kan høre Liva fnise og det gør ham usikker og forvirret. Tobias mærker vreden bruse gennem kroppen, i en voldsom bevægelse tager han fat i Livas trøje og hiver den over hovedet på hende og hiver bh’en ned. Liva bliver både forskrækket og sur på ham, sådan skal han ikke hive i hende og smide med hendes tøj. Hun kigger trodsigt på ham og holder armene op for sit bryst.

Der er en lidt speciel stemning, de griner stadig, men inderst inde ved Tobias hvor han vil hen. Liva er lidt mere tvivlende, for et kvarter siden ville hun gerne mærke hans pik – nu ved hun ikke rigtig. Især fordi hun er kommet til at tænke på Thomas.. eller farmand – som hun kalder ham når de er i skuret sammen. “Tag armene ned.., please Liva..” – siger Tobias og hiver lidt i hendes arm. Hun griner bare af ham og Tobias syntes hun er pisse flabet da hun drillende siger: “næhh..” Han bliver så provokeret af hende, har virkelig lyst til.. og det gør han. Tobias skubber Liva omkuld, hendes hænder glider automatisk ned, for at tage fra i faldet. Hun ligger nu på ryggen og hendes bryst er blottet og helt tilgængeligt.

Liva bliver forskrækket over hans reaktion og når hun kigger ind i hans øjne, ser hun også et skær af en vildskab hun ikke har set før. Selvom Liva på mange måder er ham psykisk overlegen, har han stadig en fysik der er svær at hamle op mod. Han sætter sig overskrævs på hende og lukker begge hænder om hendes patter. Han gramser overlegent, ælter hendes bryster hårdt – det er tydeligt at mærke, at de er vokset siden sidste år, men det var ikke noget problem – tværtimod. Tobias er vild med at mærke på dem og stærkt fristet, læner han sig ind over hende for at kysse på dem.

Liva er stadig overrasket over ham, faktisk ligger hun helt passivt og lader ham gramse og kysse. Der er også noget lækkert ved det. Men alligevel vil hun ikke mere: “stop Tobias.. jeg vil ikke mere..”, hvisker hun stille. Han hører hende ikke eller vælger at lade være, men lægger sig i stedet tungt ovenpå hende og trækker sine bukser ned. “Stop Tobias.. det må du ikke!” Liva slår med armene og sparker med benene, hun vil ikke have det, det er Thomas der skal være den første. “Hold nu op Liva – lad mig nu bare”, stønner Tobias hæst og fumler med at holde sin pik og skubbe Livas trusser til side, samtidig med at hun slår og sparker.

Tobias fatter ikke hvorfor hun pludselig bakker ud, hun har selv inviteret til det – nu må hun også stå ved det. Han har så meget lyst, har kun fokus på at få sin pik ind i hende, han vil han prøve det og det skal være NU. Han er faktisk helt ligeglad med hvad hun siger – så tæt på målet. Liva sur, gider ikke mere og føler at Tobias ikke hører på hende, respekterer. Han mosler rundt ovenpå hende og han er tung. “Spred nu benene” – siger han irriteret og er slet ikke den bløde, blide Tobias hun kender. Liva vil ikke sprede benene – kun for Thomas, det er Thomas der er hendes kæreste. De kæmper lidt, Tobias mosler hårdt rundt ovenpå hende, tvinger sit knæ ned mellem hendes ben, så de er spredte. Det gør lidt ondt, men det er også sjovt og lækkert, syntes Liva, forvirret.

“Tobias.. Tobias er du ok?” Liva kigger forskrækket på ham, hans øjne er helt lukkede – knebet sammen, så han har rynker i panden. Hans mund er halvt åben, han ser næsten ud som om det gør ondt – ahhh – arhh.., stønner han – og i det samme mærker Liva en varm fornemmelse mellem sine ben, en varm og lidt klistret fornemmelse. Tobias ryster let i kroppen og hans arme er dækket at gåsehud. Han har en lettet følelse i kroppen, men tør næsten ikke åbne øjnene og kigge på Liva under sig.

“Ejjj – du har spermet på mig..”, hvisker Liva overrasket. Hun er også lettet, men klar på at drille ham lidt igen. Tobias åbner øjnene, kigger på Liva og møder hendes lækre grønne katteøjne. “Undskyld Liva, jeg ved ikke hvad der gik af mig”, hvisker han, og er fuldt klar over at han ignorerede hende, da hun ikke ville mere. Hun skubber til ham og villigt glider han ned fra hende og lægger sig ved siden af hende på tæppet. “Var det dejligt?”, hvisker hun og ligger sig lidt tættere på ham. “Det var fucking fedt..”, sukker han og undrer sig over hvorfor Liva skifter sådan hele tiden, nu helt behagesyg. Liva bliver bare så varm indeni – hun elsker når nogen synes hun er lækker…

Tobias kigger på hende da hun rejser sig op, han er lidt flov over sig selv og skynder sig at hjælpe hende med at finde sit tøj. Han kan tydeligt se en stor, våd plet på hendes trusser og græmmer sig lidt igen. De er begge helt stille, da de går over græsplænen og ind i køkkenet igen, bliver overrasket over at hele familien er samlet i køkkenet. De har fuldstændigt mistet tidsfornemmelsen – Jane er kommet hjem fra rideturen, Thomas fra arbejde og Mai sidder og glor provokerende på dem.

“Hvor har i været henne?”, Jane ser sur ud da hun spørger. Tobias og Liva kigger lidt på hinanden, ved ikke rigtigt hvad de skal svare. “Øhm.. vi har bare været ude i haven..”, fniser Liva. Mai er hurtig, vil sindssygt gerne fange dem i en løgn: “det passer jo ikke.. vi har kigget ude i haven”, siger hun og løfter sine øjenbryn. “Vi gemte os for jer..”, siger Tobias hurtigt og satser på at den er lukket der. “Jeg går lige i bad..”, fortsætter han og vil virkelig gerne ud af det her krydsforhør. Hverken Mai eller Jane er særlig overbevist – og Thomas er slet ikke. Han kender Liva alt for godt.

Thomas stopper Mai, da hun fortsætter med at udspørge – Thomas er altid så sød, tænker Liva og smiler til ham. Det er hendes farlige smil, tænker Thomas. Det frustrerer ham, at lige netop det smil antænder noget i hans krop. Han bliver tør i munden, skiftevis kold og varm i kroppen, vejrtrækningen bliver tung og han får nogle fantasier – som han slet ikke ønsker. Han kan ikke sige dem højt, og ikke engang når han onanerer, tillader han sig selv at tænke på Liva. Men inderst inde – dybt gemt – glæder han sig alligevel lidt til, at Jane har aftenvagt igen.

Forfatter: Safran
Liva, del. 6
Læs del. 5 her

Fortsættes..

Del dette indlæg