Liva, del. 5

Liva, en twisted novelle om seksuelle lyster, tabuer, familie, onkler og livet for en række mennesker.

Dette er en novelle som kan virke stærkt stødende på nogen.

advarsel-warning

Det har været Livas 13 års fødselsdag. En skøn dag, hvor hun blev vækket med morgensang af plejefamilien, havde kage med i skole og skulle hjem til mor bagefter. Det var meningen de skulle have været i biffen og på MacD, penge til det havde Tina fået af kommunen. Tina havde vist Liva hvordan man kunne samle gamle billetter og bonner, og bruge dem som dokumentation og på den måde kunne man få penge ‘lige i lommen’ – som Tina sagde. Liva syntes det var smart, tror hun nok. De havde købt smøger og sodavand for nogle af pengene, resten havde Tina stukket i lommen – de skulle bruges til den jordomrejse som Liva og Tina skulle på – engang, vist nok og måske. Det var ok, syntes Liva, for hun skulle jo hjem til Thomas og Jane senere – så kunne hun spise der.

Liva var lidt skuffet over at Jane hentede hende hos mor, hun kunne bedre lide når det var Thomas. Thomas var så sød og rar, Jane var lidt mere skrap i det. Liva og Thomas har jo også noget sammen – hemmeligheder, siden dengang på hendes værelse første gang, og efter har Thomas kælet for hende to gange. Det var så lækkert, lige så lækkert som første gang. Især sidst da Jane var ude og ride, der havde han også kysset hende på dutterne – fordi Liva sagde han skulle. Thomas puster og pruster altid meget, og selvom han siger at han ikke vil, føles det alligevel lidt som om de er kærester. Han bliver også ved med at sige noget om, at det er strengt forbudt. Men Liva er ligeglad, hun syntes det er så lækkert at mærke hans store mande-fingre der kæler for hende.

Liva har ikke set eller rørt hans pik, men hun vil gerne. Hun har praktisk talt set sin mor i aktion siden hun lå i sin kravlegård og op til nu hvor hun er en stor 13-årig pige, så hun har da lidt en idé om hvordan sådan en skal håndteres. Engang var det Tobias’ pik hun gerne ville se, men hun ved ikke rigtig længere – han er lidt barnlig. De, hende og Tobias, pjatter stadig, slås og kæler lidt, og hun har da også taget ham på pikken, uden på bukserne og sidst da de sloges, og han lå ovenpå hende og prøvede at få hende til at sige at han var stærkest – havde hun presset sit underliv mod hans og fniset af hans fjollede ansigtsudtryk. Så hun ville helst med Thomas.

Gitte, sagsbehandleren, tager stadig for sig af Tina og Tinas krop. Selvom Tina efterhånden er en voksen kvinde sidst i tyverne, har hun det der ungdommelige naive over sig – noget der tænder Gitte afsindigt. Den dårlige samvittighed er Gitte efterhånden ved at komme overens med, hun føler nærmere og efterhånden, at det er hendes ret at bruge Tina som det passer hende. Tina har også affundet sig med det hele, og når Gitte slår hende føles det efterhånden som små orgasmer der bobler rundt i hendes krop. Noget hun aldrig vender sig til, er dog Gittes mange mænd – når hun skal være dukke og stå til rådighed for utallige perverse stoddere. Men Gitte elsker det, elsker at se hende blive gennemkneppet og så ydmyge hende imens.

Tina er mere til deres tosomhed, der hvor hun stille og behageligt ligger i Gittes arme, sutter og slikker på hendes store babser. Det er rart når Gitte blidt stryger hendes hår og kalder hende en god lille pige. Det er lidt en babyleg – men det er liderligt og lækkert, og måske lidt som om Gitte er hendes mor, syntes Tina. Tina har ikke så meget besøg af onkler mere, ikke så mange, kun et par faste der jævnligt får en spiller – sutte vil hun slet ikke og hun har ikke brug for det. Det er vildt nok, men Gitte sørger faktisk for at Tina får sin coke. Hun ser heller ikke rigtig sine veninder mere, det er mere hende og Gitte – og så ind imellem Liva.

Gitte har spurgt hende om Liva ser på, når Tina betjener onkler – men Tina har fyret en løgn af og sagt nej. Men det gør hun faktisk, Liva sidder ind imellem på sofaen ved siden af en onkel og kigger på at Tina spiller ham og lader ham sperme på sine patter. Det er ikke så slemt syntes Tina og flere af dem kommer så dejlig hurtigt, når Liva sidder nysgerrigt og kigger på. Tina syntes at Liva er så stor nu, at der ikke sker noget ved at hun lærer lidt om sex. Hun gider ikke tænke på – eller forholde sig til – at Liva også sad der som 3, 5, 7 og 9-årig, hun tænker mere på, at der også har været nogle gange hvor hun har lukket døren til stuen, eller sendt Liva i seng. Det var når hun vidste, at det var onkler der ville slå hende mens hun suttede – det skulle Liva altså ikke se.

Det er eftermiddag på landet hos Thomas og Jane. De to har haft et par ægteskabelige kriser gennem livet, men har altid klaret skærerne. De trives fint, især nu hvor Jane er begyndt at arbejde deltid igen. Thomas syntes hun er blevet gladere og ikke længere går så meget op i små bagateller. Dog syntes han stadig hun er lidt skrap overfor ungerne, især Liva, men Jane forsvarer sig med, at Liva har brug for struktur og skarpe grænser, ellers vil hun rode sig ud i alt for meget – som Jane siger. Deres unger er store og trives, men især Mai er på vagt overfor Liva. Tobias er stadig sød ved hende og det har han altid været, syntes Thomas.

Thomas er ikke selv så meget for at være alene med Liva, hvorfor kan han ikke rigtig fortælle til nogen, men han prøver diskret at sno sig uden om, når hun f.eks. skal hentes hos sin mor. Ikke fordi han ikke kan lide moderen, for hun er da en fin lille frækkert, og han kan bestemt godt lide når Livas mor flirter med ham, så længe det bliver ved det. Tina er ligesom bare en man kan tænke lidt på, en alene stund under bruseren.

Det er anderledes med Liva, for hun nøjes ikke med at flirte, og hun har en sær indvirkning på ham – hun kan vist det der kaldes, at sno ham om sin lillefinger. Thomas frygter altid når Jane har aftenvagt, for der er Liva altid meget på – lidt for meget. Vil altid gerne puttes og have hjælp til alt muligt, drømmer slemme drømme etc. De fleste gange har han klaret det med faderlig omsorg, men der var en enkelt gang han ikke kunne modstå – og så dengang da Jane var ude og ride..

Thomas og Jane sidder ude i køkkenet da Liva kommer hjem fra skole, hun råber hej, smider sine sko og jakke og kommer glad ind i køkkenet. “Hvor er Tobias?” – spørger Liva der ved at han cyklede fra hende på vej hjem fra skole. “Han er lige nede og handle” – svarer Jane og spørger Liva om hun vil have en kop the. Det vil Liva gerne, hun vil rigtig gerne sidde her med sine plejeforældre og have den fulde opmærksomhed. Hun sætter sig ved siden af Thomas, kigger smilende på Jane og lægger hånden på Thomas’ lår. Hun nusser ham stille, hendes far/plejefar/manden i sit liv – mener Liva. Han flytter hendes hånd flere gange, men hver gang lister Liva forsigtigt hånden tilbage på hans lår.

Til sidst bliver det for meget for Thomas, lidt akavet og lidt pludseligt rejser han sig og siger: “jeg tror jeg vil gå ud og slå græs..”. Jane, der ellers normalt er skarp og opmærksom, har ikke har opdaget noget, og undrer sig over hans pludselige indskydelse. Hun kan ikke helt undsige sig at blive lidt sur og irriteret, de plejer altid at hygge lidt sammen når hun skal på aftenvagt. Men Thomas står fast, han vil ud og slå græs, nu. Jane hygger med Liva i stedet, og da Tobias kommer hjem sidder de tre sammen og drikker te og spiser knækbrød.

Da Jane er taget afsted, spørger Tobias Liva om de skal spille xbox. Det er ok, syntes Liva, også selvom hun godt ved, at der ikke er nogle spil hun kan banke ham i. De går ind på Tobias’ værelse, en rodet og halv nusset drenge-hule – men Liva kan alligevel godt lide at være herinde. “Tobias..?”, spørger Liva, “hmmm – ja”, svarer han fraværende, har allerede smidt sig på sengen og startet spillet op. “Har du nogensinde kysset en pige – sådan rigtigt med tungen?”, fniser Liva. “Hmm, nææh” – siger han og syntes egentligt at det er et rigtig dårligt emne, ikke noget han gider at snakke med Liva om. “Skal vi prøve – dig og mig?”, hvisker Liva stille, som om det er helt hemmeligt. “Adr! Nææ”, siger Tobias, der ikke synes det er specielt interessant at kysse, han tænker på patter, røv og fisse, ikke det der tøse noget med at kysse.

Liva giver ikke sådan op, hun sætter sig på knæ i sengen og siger: “hvis nu du må røre ved mine bryster imens – vil du så kysse med tungen?”. Det føles lidt magisk for ham, for lige pludselig vil han vildt gerne kysse Liva med tungen. Men han kender hende også, den drillepind, hun kunne jo finde på at sige ’snydt!’ og give ham en fuckfinger. Han spiller lidt hård – uinteresseret, kigger ikke på Liva, men fastholder blikket på skærmen foran sig. Han kan godt se hun trækker trøjen over hovedet. Da han skæver mod hende, kan han også se hun er iført en hvid bh med små hjerter på. Hun mener det sgu’! Tobias bliver glad og varm indeni, og hans pik er stiv som aldrig før.

“Kom jeg vil prøve at kysse..” – hvisker Liva fnisende, “bh’en skal også af..” – siger Tobias kontrolleret og rejser sig for at låse sin dør. Liva hægter sin bh op, Tobias syntes hun er fucking vild og sexet, han har drømt om det her længe, altså om at røre ved Livas patter sådan helt rigtigt og ikke gennem flere lag tøj. Han sætter sig også på knæ i sengen, rækker ud efter de to lækre struttende patter. “Arhh – kysse først..”, siger Liva og skubber hans hænder væk. Han overgiver sig, kysser Liva og lader deres tunger mødes – det er meget mere lækkert end han havde troet, han kan faktisk rigtig godt lide det. Tobias løfter hånden, lukker den blidt om Livas bryst og klemmer ømt. De kysser stadig, snaver – sutter lidt på hinandens tunger, men det fedeste er helt sikkert at røre ved Livas patter.

Liva kan godt lide at mærke Tobias hænder på sit bryst og hun er vild med at mærke hans tunge i hendes mund. Det gør hende varm i kroppen – særligt dernede. Men pludselig bliver Tobias mærkelig, han stivner og holder vejret, ligesom han går helt i stå. Bagefter er han lidt sur, siger at hun skal skride ud fra værelset og hans kinder er helt røde. Hun syntes han er vild tarvelig, men tager sit tøj på og går ud. Først da hun har lukket døren og hører nøglen blive drejet om – går det op for hende hvad der er sket. Tobias havde selvfølgelig fået.. udløsning – siger hendes lærer at det hedder – hendes mor kalder det spermet, så det gør Liva også.

Liva er glad og varm i kroppen, fra vinduet kan hun se Thomas der går i haven og river græs sammen. Det ser varmt ud, for han har taget blusen af og går rundt i bar overkrop. Liva går ind på sit værelse, hun skifter til sin flotte hvide sommerkjole, den som Thomas engang har sagt at hun ligner en engel i. Da Liva går ned af trappen og gennem haven for at opsøge Thomas, har hun langtfra en engels tankegang. Det hyggelige øjeblik med Tobias, har virkelig sat gang i hendes unge krop og noget hun har tænkt på længe, skal ske nu.

“Hej Thomas..”, råber hun glad og vinker til ham da hun går hen over den store græsplæne. “Hej Liva..”, svarer Thomas og smiler til hende. “Du har da fået sommerkjolen på hva?” – siger Thomas og river videre i græsset. “Ja, hvad synes du.?”, siger Liva og snorrer sig rundt så skørtet strutter. Thomas fortæller Liva at han syntes hun er smuk – en smuk prinsesse, det har han sagt til hende siden hun var 6 år, og han mener det. Liva er bestemt en lille køn pige, og nu vil hun vide om han syntes hun er smukkere end Jane – og hun helmer ikke før han svarer. Thomas kigger Liva i øjnene, frygter at sige noget forkert og ender diplomatisk med at sige, at han synes både hun og Jane er smukke.

Liva er ikke særlig tilfreds med det svar, hun vil helst være den eneste i Thomas’ liv – men for en gangs skyld opgiver hun at få det svar hun gerne vil have – hun har en vigtigere mission, en der er alt for hende lige nu. “Thomas.. jeg vil gerne snakke med dig, kan vi ikke sætte os ned på bænken?”, Liva peger på bænken aller bagerst i haven, helt nede ved skuret hvor hende og Tobias legede som helt små. Thomas kigger på hende, hans lille charmerende plejedatter som altid har været et blødt punkt for ham – sjældent har han kunne sige nej til hende.

“Ved du hvor Tobias er..?”, spørger Thomas da de går side om side de 25 skridt ned til den lille hvide bænk, “jah..”, fniser Liva og lægger hovedet på skrå før hun fortsætter: “han spiller.. på sit værelse..”. Thomas hører godt hendes lidt frække måde at sige ’spiller’ på, men ignorerer det – slår det hen som noget teenage halløj, lidt på samme måde som børnehavebørn bare skal prøve at sige numse og diller på. Men Liva mener det, helt inde fra hendes inderste inde kan hun mærke, hvordan det gør det lækkert for hende at tænke på at Tobias ligger og spiller pik og tænker på hende. Hun kunne godt lide hans hænder på patterne og hans tunge i munden – nu er hun klar til helt at mærke det.

Thomas har sat sig på bænken, Liva står op foran ham. “Nå – du ville snakke?”, Thomas betragter hende, prøver at aflæse hendes motiv. Liva griner, fugter sine læber med tungespidsen og siger “ja, jeg ville bare sige tak – tak fordi du er sådan en god farmand og altid passer på mig..”. Thomas bliver blød om hjertet, helt varm indeni da han hører den lille mørkhårede engel stå der og sige tak. De – Jane og ham selv – var virkelig nået langt med hende, man kunne vel godt sige de havde reddet hende – at den sociale arv er brudt. Liva lægger en hånd på hver af Thomas skuldre, hun snitter hans kind med læberne og hvisker ind i hans øre “og jeg vil gerne sige RIGTIG tak til dig farmand..”.

Thomas bliver allerede stakåndet af hendes ord, bare måden Liva sagde farmand på fik det til at rykke i hans pik. Det kunne ikke være rigtigt – det måtte ikke. Hans arbejde er at sætte klamme mænd – som sig selv? – bag lås og slå! Mænd der får stådreng over små 13-årige piger og ikke kan lade være at pille. Han tager fat om Livas hofter, prøver at få hende til at sætte sig ved siden af på bænken. Prøver i det hele taget at holde lidt afstand. “Det er jeg glad for du siger”, smiler Thomas og mærker svedperlerne på overlæben.

Liva flytter sig ikke, hun bliver stående helt tæt med hænderne på hans skuldre. “Kan du huske da du suttede på mine dutter..” – hvisker Liva og forsøger at få øjenkontakt, Thomas kigger alle andre steder hen – men nikker samtidigt. “Det var SÅ lækkert, og nu vil jeg sutte dig farmand..”, stønner Liva og går ned på knæ. Hun er hurtig, har allerede sine små fingre på lynlåsen i færd med at lyne ned. “NEJ!, Liva – det må.. det må man ikke” – hakker Thomas og lægger sin grove hånd ovenpå hendes. Liva kysser hans hånd, lader tungen løbe hen over hans håndryg inden hun siger: “der er så meget man ikke må, sutte på sin plejedatters bryster.. kæle med hendes tissekone, feks.”.

Thomas kan ikke forstå det, kan ikke forstå hvordan den lille pige kan få hans krop op at køre på denne måde. Hans pik presser hårdt mod buksegylpen, tigger nærmest om at blive sluppet fri – og ind i munden på hans kønne plejedatter, der sidder der på knæ og inviterer til det. “Liva – hvad laver du?”, spørger Thomas forpustet og kigger på Liva, der har skubbet kjole stropperne ned over sine smalle skuldre. “Tager tøjet af – farmand, ellers så løber jeg ind til min storebror og siger du har været slem!”. Det gipper i Thomas, hvad er det dog barnet siger? Sidder hun og afpresser ham? – og hvorfor er hun pludseligt så magtfuld?

“Liva, Liva.. for fanden.. tag kjolen på igen – så.. så.. går vi ind i skuret..”. Thomas er chokeret over sig selv, over sit forslag. Liva stråler som en sol, smiler over hele ansigtet og skynder sig at hive stropperne på plads igen. Hun tager Thomas i hånden og sammen går de ind i det støvede, både hyggelige og uhyggelige skur hun legede meget i som lille. “Nu kan det her være VORES hule.. engang var det Tobias og min”, siger Liva og læner sig op af en stige. Thomas sætter sig tungt i den mørkerøde lænestol, han og Jane ikke kunne blive enige om. Jane kunne ikke lide den og derfor var den endt i venteposition hernede i skuret. Thomas havde helt glemt hvor behageligt man sidder i den.

”Sidder du godt, farmand?”, sukker Liva, hun står op foran ham og tager langsomt kjole stropperne ned af armene, trækker armene ud af bh stropperne. Både kjolen og bh’en skubber hun ned lader, det sidde rundt om livet – ligesom hun har set mor gøre hjemme på stuegulvet foran en onkel. Thomas gisper, Livas små toppede bryster er skræmmende tiltalende, han har virkelig lyst til at røre ved dem. “Nej Liva, det går ikke..” – Thomas stopper hende, holder fast i den hånd der er ved at lyne hans bukser ned. Liva kigger på ham, tøver lidt inden hun siger: “nej vel, det går ikke.. så nu går jeg op til Tobias og fortæller ham alt, bagefter ringer jeg til Jane.. og græder, okay farmand?”. Liva er helt rolig, smilende og selvsikker. Hun kigger igen på Thomas, der opgivende løfter hånden fra hendes – lader det ske. Liva jubler indvendigt – hun vandt igen.

Hun fumler med knappen i bukserne, er næsten ligeså spændt som juleaften da hun lyner ned. Thomas lukker øjnene, lader det ske – lader en liderlig følelse bruse gennem kroppen, og mærker Livas hånd omkring sin pik. Med skam trækker han selv sine bukser helt af, kysser samtidig Liva på panden og bevæger hurtigt hånden hen over hendes bryst. “Du må gerne farmand..”, siger Liva og skyder sit bryst frem. Thomas er anstrengt, men han smiler – ikke et smil der varmer i kroppen, mere et høfligt – akavet smil. Liva stryger hånden hen over hans pik – den er stor og flot, hun har glædet sig til at røre ved den, glædet sig til at vise Thomas hvad hun kan.

Han rækker hen mod Liva, mærker forsigtigt på hendes unge bryst. Han kan stadig huske følelsen af den lille, stive vorte i munden – stadig huske duften af creme og sæbe på hendes fine glatte hud. Hun stønner blidt, modtagelig overfor hans kærtegn. Hun spiller ham og kærtegner hans nosser som var hun en erfaren kvinde. Det er næsten uhyggeligt – en uhyggelig dejlig følelse. “Se her..”, fniser Liva, forsigtigt nærmer hendes læber sig hans pik… – nej.. jo.. åh gud! Hun kysser hans pik, fra top til rod planter hun små sugende kys og hele vejen op igen. Liva kigger på ham, holder øje med hans reaktion og bevæger tungen rundt på hans pikhoved – længe, så uudholdeligt længe. Åhhh gud, fuck! hvor er det lækkert, tænker Thomas og mærker langsomt hvordan andre følelser og fornemmelser overskygger – og kvæler skammen.

Thomas kærtegner hendes hår, han nikker forsigtigt da hun kigger på ham med et let spørgende udtryk i øjnene. Ja min pige – slug farmand, tænker han og mærker hvordan det sitrer i kroppen. Liva gaber over hans pik, er overrasket over hvor meget den fylder – hun har øvet sig, bananer, gulerødder og agurker har hun suttet længe og lystigt på, øvet sig til denne store dag. Hun tvinger sin mund ned over ham, mærker hvordan hendes mave snører sig sammen, men hun er ligeglad – det SKAL være dejligt for Thomas.

Og det er det, det er skræmmende dejligt for Thomas. Han nyder det, nyder at se hendes måde at kæmpe på og nyder hendes lille varme mund, og så den tunge! Levende og livlig, snor den sig rundt om hans pik – er alle steder. Hans lille pige – hun er så dejlig. Der kunne Jane lære noget – tænker han og græmmes i samme øjeblik over overhovedet at tænke på sin kone.

Liva har fundet rytmen, hun bevæger ihærdigt munden op og ned af Thomas, det er en dejlig fornemmelse, det kilder frækt dernede. Hun kæler for hans nosser, husker også at kigge op på ham med pikken i munden, som hun har set mor gøre. Det virker, når Thomas ser Liva med pikken i munden, kan han næsten høre hendes sexede og frække måde at sige farmand på. Det rykker i ham, rykker i hans pik. “Liva.. Liva du skal flytte hovedet nu.. det kommer nu..” – stønner Thomas og forsøger blidt at skubbe til hende. Liva suger hårdt på hans pik, har ikke andet i sinde end at gå hele vejen. Hun har jo set det – ved godt hvordan det sprøjter ud af en pik og har besluttet sig.

“Århh, lille skat, pas på.. ja, ja..”. Liva nyder Thomas’ støn, hun føler sig særlig og føler en helt speciel samhørighed da Thomas kan ikke holde sig tilbage for hende. I hysteriske kramper, tømmer han sig i sin plejedatters svælg så hun sprutter og hoster da det tykke sperm sprøjter ud fra Thomas pik. Men hun kæmper en kamp for at tage imod og sluge – hun vil være dygtig til det, ligesom hendes mor.

Der bliver helt stille i det lille skur. Thomas lægger hovedet tilbage, tager begge hænder op for øjnene. Det er for sindssygt det her, han er jo klam, pædofil og et svin.. tænker han. Liva lægger hovedet mod hans lår, har stadig sin ene hånd på hans nu slappe pik. Hun smager på sin tunge, en underlig slimet – lidt tåget smag, men hun kender duften – fra mors mund, når hun kyssede hende godnat som lille. Det kilder stadig dejligt for neden.. “Liva er du ok?”, hvisker Thomas. Hun nikker og rejser sig op, smiler da hun løfter op i sin hvide kjole og skubber sine trusser ned til anklerne. Hun ser farlig ud – for meget killing tænker Thomas og kigger lidt forskrækket på hende, da hun sætter sig overskrævs på hans ene lår og hvisker: “nu er det min tur, farmand”.

Liva gnider sig blidt mod hans lår, hendes blik er fjernt og alligevel er hendes øjne feber blanke. Han siger ingenting – har ingen argumenter for at det ikke skulle være hendes tur. Hun ser fræk ud, det lille liderlige nips. Dirrende løfter han op i den hvide kjoler – nyder synet af den lille barnlige fisse der gnider sig mod hans lår. Liva bliver brandvarm indeni, da Thomas løfter op i hendes kjole og hun kan se på ham han kan lide det. Bydende løfter hun armene op over hovedet, inviterer ham til at trække den over hovedet på sig. Thomas tager imod, løfter kjolen over Livas hoved og hægter hendes bh op, undrer sig over hvor hans moral forsvandt hen.

Thomas tager fat om Livas hofter, skubber hende længere op af sit lår og tættere på. Det er SÅ dejligt syntes Liva og nyder hans hænder der kærtegner hendes bryster og napper blidt i hendes små stive vorter. Hun gnider sig, stønner og hvisker ‘farmand’. Det er for meget for Thomas, der går ikke længe før hans pik igen rejser sig og han tager fat om roden, stryger den i samme rytme som Liva gnider sig mod ham. Hun er fræk, en lille vampet lolita.

Thomas betragter hende, hendes mørke blanke hår, kridhvide tænder i et solbrunt ansigt- resterne af hans sæd i hendes mundvig. Så sænker han blikket, mærker en snert af dårlig samvittighed, undgår ikke at kigge ned på hendes bryst, fine buede højtsiddende og faste, -den lille mørke midte peger stiv og fristende mod ham. Han kan se antydningen af hendes ribben, hendes flade, brune mave, let forhøjede venusbjerg og nu er han der – Thomas’ øjne er fæstnet til hendes fisse. Det er ikke første gang han har set eller rørt den, men det er første gang han nyder det så fuldstændigt og fuldt ud. Første gang han føler sig sådan, rigtig svinsk.

Liva stopper op da hun mærker Thomas fingre der spreder hendes skamlæber. Det gipper i hende da hans pegefinger blidt masserer hendes klit. Han er dygtig, synes Liva og kigger på hvordan han både spiller sin pik og nulrer hendes fisse. Det begynder at boble i hendes krop, hun mærker blodet der ruller i kroppen, varmen og fornemmelsen af at en ballon der bliver pustet op inden i hende. Der pustes – hun stønner, gisper – pustes og NU – nu sprænger ballonen. Liva tager sig forskrækket til munden, prøver at drukne de underlige, skrigende lyde der kommer fra hende. Hendes unge krop kramper af nydelse.

Thomas er tændt, han kommer for anden gang da han lytter til Livas halvkvalte skrig. Spermen forlader ham i små hårde ryk – ender på maven af ham selv. Det er så forfærdeligt, men han syntes at Liva er både sexet og smuk som hun sidder der på hans lår. “Det er meget hemmeligt, Liva.. lov mig at du ikke siger det til nogen”, hvisker han og aer hende på låret. Liva smiler, svarer ikke men spørger i stedet: “syntes du jeg var god?”. Thomas smiler og nikker svagt, han kan næsten ikke få sig selv til at svare. Liva lægger hovedet på skrå, prøver at aflæse ham, “var jeg rigtig god, bedre end Jane?”. Det løber Thomas koldt ned af ryggen, Jane er ikke lige den han har lyst til at snakke om lige nu. Liva skuler til ham, spørger igen, kræver at Thomas svarer. Han nikker stille, kigger ind i Livas grønne øjne og siger: “ja, Liva – bedre end Jane”.

Det var bare det Liva ville høre, hun hopper ned fra Thomas’ ben og trækker kjolen over hovedet. Thomas trækker bukserne op og bruger sin tshirt til at tørre sig på maven. Fra det øjeblik de træder ind i huset, rammes Thomas af en sort tåge af dårlig samvittighed. Han ved pludselig ikke, hvordan han skal tale til Liva og hvad han skal sige. Det er stik imod Janes regler, men han nikker bare da Liva spørger, om hun må tage en cola i køleskabet – og senere da Liva spørger om de ikke skal have købe pizza, bestiller han bare, uden at tøve. Tobias og Mai undrer sig, som regel må de kun få sodavand i weekenden, og at købe pizza hører kun ganske særlige lejligheder til.

Mai ser på Liva, kan ikke udstå hende, hun syntes der er noget lusket over den lille by-rotte. Mais ting forsvinder også ind imellem, hendes fineste undertøj, makeup og forskellige andre ting. Hun kan heller ikke klare den måde hendes far er så beskyttende overfor Liva på. Når Mai kan, allierer hun sig med Tobias – at drille Liva sammen er klasse – men han er vist også lidt forgabt i den lille møgunge. Men Mai har også lidt dårlig samvittighed overfor Liva – hun håber på at Liva ikke kan huske det, og det ligger også langt tilbage og Mai havde jo givet Liva hendes pæneste barbiedukke – da hun begyndte at græde..

Forfatter: Safran
Liva, del. 5
Læs del. 4 her
Læs del. 6 her

Del dette indlæg