Liva, del. 4

Liva, en twisted novelle om seksuelle lyster, tabuer, familie, onkler og livet for en række mennesker.

Dette er en novelle som kan virke stærkt stødende på nogen.

advarsel-warning 
Der er gået mange år, Liva har boet fast hos Jane og Thomas – fra den dag hun første gang satte sine ben i huset. Hun besøger sin mor -Tina – en gang imellem, ca. en weekend om måneden. Hun trives, har været i rivende udvikling, og selvom der har været gode tider og mindre gode tider – er det store billede, at hun fungerer som en del af familien nu. Jane og Thomas samarbejder godt med Tina, hun brokker sig aldrig og har accepteret at andre har taget over der hvor hendes egne evner svigter.

Læsere vil vide – har måske gættet – at Tinas samarbejde og velvillighed, kommer af det faktum, at hun er i ‘lommen’ på Gitte. Gennem årene har de nærmest udviklet et forhold, et ‘Stockholm-Light – Syndrom’ kunne man kalde det. Ikke at Tina på nogen måde er fanget fysisk, hun bor stadig i sin lille lejlighed. Men når Gitte har lyst – og det har hun forholdsvis ofte – så er Tina kun en sms væk. Nogle gange har Gitte bare lyst til at nusse lidt om Tina, så ligger Tina i armene på Gitte og sutter hendes store bryster. Det er faktisk noget af det Tina bedst kan lide, det er roligt, afslappet og det gør ikke ondt. Faktisk er det lidt trygt – rart for Tina at have Gitte ved sin side, på en måde er Gitte også den mor hun aldrig har haft.

Tina har stadig besøg af et par onkler og de nulrer stadig deres tissemænd til de gamle dansevideoer hun har af Liva på hendes mobil. Efterfølgende sprøjter de i munden eller på brysterne af Tina, det kommer lidt an på hvilken tid på måneden det er – når hun rigtig mangler penge, kommer hun nogle gange til at gå med til munden. Men hun fortryder det altid – ydmygelsen er ikke de 300 kroner værd, og hun får altid følelsen af at være ‘misbrugt’. Den ene onkel, ham der er ældst, hendes mors drukkammerat – spørger tit efter Liva, men Tina plejer at holde ham hen med at hun ikke er hjemme. Hvilket jo i og for sig er ganske rigtigt.

Liva boltrer sig på landet – en køretid på ca. 20-25 minutter fra hendes mor. Hun er blevet 12 år, stadig livlig og glad som da vi mødte hende som 6-årig. Hun rider afsted på Huxi – den flotteste og hurtigste hest i stalden. Hun kigger bagud, hviner og griner af hendes to år ældre plejebror – Tobias – der ikke kan følge med hende og Huxi. Tobias rider på sin egen hest, en skinnende sort hingst han kalder Batman. Det er et super plat navn, syntes Liva, han skulle mere hedde et eller andet sejt som ‘Blackie’ eller sådan noget. Liva elsker Tobias, betragter ham som sin storebror og ser lidt op til ham. Han har det lidt på samme måde, dog kan han mærke at der er noget andet ved Liva – noget som giver ham stådreng.

Tobias tænker tit på Liva når han spiller den af, før var det storesøster Mais veninder han så for sig, især Ida – hende med de store patter. Nu var det Liva og hendes små strittende, toppede bryster han ser for sig. Han kigger tit på hende i smug, når hun er i bad og når hun øver sig på at danse. Hun er super fræk når hun danser, især når hun gør det der med røven. Fuck!, han skal slet ikke tænke så meget, når han sidder på ryggen af Batman – de her stramme ridebukser skjuler jo ikke ligefrem bulen. Han er sakket lidt bagud, venter på at pikken lægger sig igen. Han kigger på Liva, hendes lange mørke hår der blafrer i vinden og hendes lille røv der rytmisk letter fra sadlen og sænker sig igen. Det hjælper ikke ligefrem på hans rejsning.

Ved søen stopper Liva og springer ned fra Huxi, tøjrer ham til et træ og smider sig forpustet i græsset. Hun ved at hun er god til at ride Huxi og glæder sig allerede til at håne Tobias, når han får snøvlet sig derhen. Liva griner af Tobias da han når dem, som en skygge holder hun hånden op over øjnene og kalder ham svans. Han siger ingenting, men Liva kan godt se det irriterer ham – perfekt! Hun rejser sig på albuerne, spørger ham hvorfor han ikke hopper af hesten? – havde egentligt håbet lidt på, at han ville kilde hende som straf for at hun drillede ham. “Det gider jeg ikke..”, siger Tobias og ærgrer sig lidt over at han ikke havde noget smartere at sige.

“Ha ha.. det gider jeg ikke..” – vrænger Liva og skærer ansigt af ham. “Du vil måske ikke KILDE mig i dag?”, fortsætter hun og lægger nakken tilbage og griner. Liva ved godt hvad han laver, når han kilder hende, for han tager hende på brysterne og røven, selvom han lader som om han ikke gør. For et par uger siden, havde hun også set en våd plet lige ved pikken – efter han havde kildet hende. Liva får for det meste også selv lyster, især hvis hun kan krænge sit ben rundt om Tobias og gnide sig mod ham. Tit kæler hun for sig selv efter en kildetur, så går hun ind på sit værelse – under dynen, skjult. Nogle gange lægger hun sig ovenpå en hovedpude, mosler rundt og forestiller sig at hun boller med Tobias – eller en anden flot dreng. Og andre gange ligger hun på ryggen og nusser sin revne med fingrene, og forestiller sig at det er en dreng der rører ved hende.

“Kom nu ned ..” – siger Liva lidt skuffet, for hun havde tænkt sig at spørge Tobias om de skulle kæle rigtigt. Hun har længe samlet sig mod til, vil virkelig gerne prøve at røre ved en drengs tissemand, og nu og her er jo oplagt, de var alene. “Hvis du kommer ned, så vil jeg vise dig mine patter..”, siger Liva lokkende og skyder stolt sin lille a-skål frem. “Du gør det sikkert ikke alligvel..” – siger Tobias tvivlende, men han er virkelig fristet. Hvis altså ikke det var fordi den var gået på ham en gang allerede. Synet af Livas røv i de stramme ridebukser og tankerne om hende, var blevet for meget – så allerede tidligt på turen havde han mærket en klæg fornemmelse i bukserne – og det ville ikke være til at skjule..

“Jo jeg gør..”, Liva griner og løfter lokkende op i sin hvide bluse, “og jeg tager bh’en af..”. Det giver et ryk i Tobias’ krop, hans pik er stiv – så det nærmest gør ondt. Det irriterer ham, men det er Liva der har magten her. “Kom Batmand..” – desperat slår Tobias hælene mod Batman, når lige at sige: “hvem kommer først hjem?..”, inden han sætter i gang gennem skoven og ud over marken. Han skal hjem nu – fucking hjem og skifte bukser, inden Liva og Huxi kommer.

Liva er ikke sådan at slå af pinden, hun løsner Huxi, er hurtigt oppe på ryggen af ham og sætter i fuld galop efter Tobias. Jeg er ligeglad, ved jo godt at han gerne vil – tænker Liva og kigger på ryggen af Tobias der er alt for langt foran til at hun kan indhente ham. Hun stopper midt på marken, klapper Huxi på halsen og fortæller ham nogle af hendes hemmeligheder – han er den bedste til at holde på hemmeligheder – sladrer aldrig. Tempoet er langsomt, da Huxi og Liva bevæger sig hjem af – hvis man sidder rigtigt, lidt foroverbøjet, giver det sådan en dejlig fornemmelse ‘dernede’, så rykker hun lidt frem og tilbage i sadlen, for hvert skridt Huxi tager.

Liva kan stadig huske første gang hun opdagede det eller mærkede det. Det var sammen med Jane i ridehuset – hun har ikke været ret gammel, måske 8 eller 9. Lige pludselig havde hun bare mærket den der dejlige følelse mellem benene, og hun havde prøvet at få den igen ved at gnide sig mod sadlen, helt åbent og synligt. Hun kan stadig huske Janes forskrækkede ansigt og høre hende spørge om “Liva var bange eller utryg siden hun sad sådan?”. Sidenhen havde Liva tillært sig, at gøre det noget mere diskret – næsten helt skjult, men hun kunne bare ikke lade være.

Derhjemme sidder Tobias i køkkenet, Jane og Mai er kommet hjem fra deres indkøbstur og Thomas er på arbejde. Liva kigger på Tobias, han har allerede været i bad, sidder med vådt hår og spiser honningmadder. “Hej skat..”, siger Jane da hun kysser Liva på kinden og lægger hånden om hendes skulder. Liva kan godt lide når Jane kalder hende skat, så er det ligesom om hun er hendes rigtige mor. Men hun kan også se at ’storesøster’ Mai på 16 år, ikke kan lide det – at hun faktisk er lidt jaloux på Liva. Liva kan ikke helt forstå det, hun har altid gjort som Mai siger, også da de var helt små.

“Jeg har snakket med Tina i dag…” – siger Jane glad og kigger forventningsfuldt på Liva inden hun fortsætter: “hun spurgte om du havde lyst til at komme hjem til hende i weekenden?”. Liva smiler – OM hun har! – hun elsker jo sin unge smarte mor Tina. Så kan hun få lov til at gå i lige det tøj hun vil, og danse som hun vil – en hel weekend. Nogle gange er de også sammen med Gitte, hende fra kommunen, der havde kørt Liva ud til Thomas og Jane. Det er da også hyggeligt, selvom mor er lidt anderledes når Gitte er der. Så er de ude at spise og nogle gange køber de også tøj, Gitte betaler. Liva nikker og kigger forventningsfuldt på Jane for at hun skal fortælle mere – hvordan planen er og hvor længe?

“Tina henter dig på skolen fredag og Thomas henter dig søndag hos Tina..”. Jane kan ikke lade være med at smile over Livas glæde, også selvom det på en måde giver hende et stik i hjertet. Liva kan se at Mai knytter sin hånd og med munden mimer ‘yesss’ til Tobias. Han griner smørret, men fuck det – tænker Liva – intet kan overskygge hendes glæde denne torsdag eftermiddag. Hun skynder sig i bad og går ind på sit værelse for at pakke sin weekend taske. Alt skal være klart til fredag.

Nogenlunde samtidig er Tina gået i bad, hun har fået en sms fra Gitte, hvor der står at Gitte trænger til hende. Tina er fuldt ud klar over hvad det indebærer, og med årene bliver hun faktisk mere og mere fugtig over Gittes perversiteter. Gitte har flere gange overvejet at stoppe med at lege med Tina, men pludselig overmander trangen hende igen og så kan hun ikke styre sig. Hun elsker at dominere Tina og som den menneskekender hun er, er det vist ikke helt galt at sige, at Tina også elsker at være under Gittes beskyttende vinger – for det meste i hvert tilfælde.

Gitte har noget særligt i vente til Tina denne torsdag aften, noget rigtigt – ægte. Den veludrustede brandmand – Gittes elsker – kommer og knepper den lille dukke sønder og sammen. Uhhm!, Gitte glæder sig, selvom hun sidder på kontoret og arbejder, falder hendes tanker konstant på Tina. Selv efter der er gået 6 år siden deres første møde, er Tina stadig hendes lille dumme og halv-naive tøs. Og så er hun fræk, på flere måder – de grønne øjne og lange mørke hår, for ikke at snakke om hendes rappe lyserøde mund. Gitte har tit bollet Tina med en strap-on – sådan rigtig gennempryglet hendes glatte fisse – men de hygger også bare, stille og roligt, med en lækker 69’er eller Tina suttelæber på Gittes patter.

Tina er på vej over til Gitte. De har forhandlet – Tina spreder ben for en fyr Gitte har valgt og Tina får Liva hjem på weekend til gengæld. Hun savner Liva, savner hendes glæde og smittende latter. Liva ER hendes datter så kan det sgu godt være at ham panseren og hans kælling – hesteelskeren – syntes hun er deres, Liva er og bliver hendes. Hun ringer på dørtelefonen hos Gitte og skynder sig op af trappen til 3. sal. Det irriterer Tina lidt, men hun bliver også lidt varm i kroppen når hun ser Gitte i døren. Hun kan ikke rigtig finde ud af hvad det er for nogle følelser, for hun ser stadig Gitte lidt som en mor – og så alligevel ikke.

“Hey smukke..” – siger Gitte og omfavner Tina, “hey..”, svarer Tina og falder lynhurtigt ind i en form for ‘lillepige rolle’ overfor Gitte. “Jeg har savnet dig”, Gitte skubber Tinas hår væk fra ansigtet og betragter hende indgående, “i lige måde..” – siger Tina, der et hoved lavere end Gitte, kigger op. Gitte ved godt, at det højst sandsynligt er løgn, om ikke andet så en modereret udgave af sandheden, men det betyder ikke så meget – når Gitte er i det her humør. “Vi varmer lige op – os to tøser” – fniser Gitte da hun tager Tinas hånd og trækker hende ind i stuen. Gitte afklæder Tina, klemmer – gramser – niver og napper, alle rigtige steder på Tinas krop. Tina skæver usikkert til hende, prøver at aflæse og kode Gittes humør.

“Du har lyst.. du er jo drivvåd” – stønner Gitte i hendes øre, napper Tina i øreflippen, slikker hende på halsen og kinden, mens hendes langfinger har fundet vej op i Tinas fisse. “Er det lovning på pik – rigtig mandepik – der gør dig liderlig? Du tænder mig din lille luder…” – stønner Gitte og samler Tinas hår i et fast greb, med den anden hånd. Tina ved ikke hvad hun skal svare – føler sig meget usikker – Gitte giver hende jo nogle af de bedste orgasmer hun har fået i sit liv. Det strammer i hendes hovedbund, og forneden har Gitte samlet to fingre som bevæger ind og ud af hende. Åhhhm, det er dejligt – strammer og gør ondt – så lækkert og frækt, og så bliver alt sort.

Det er det også for Liva – hun ligger i sin seng hos plejefamilien, har netop sagt godnat og lukker forventningsfuldt og glad sine grønne øjne. Hun vil sove, helst hurtigt, så det kan blive fredag. I stuen sidder Jane og Thomas, de nyder at deres to teenagere og ‘lille Liva’ ligger i deres senge og sover. Der er en lidt speciel stemning, Jane har noget hun vil sige – men grubler over hvordan hun skal servere det ordentligt.. “Øhmm – der er noget jeg gerne vil snakke om..” – siger Jane og kigger lidt nervøst på Thomas. “Ja…?”, siger han indbydende og ved allerede godt, at han ikke deltager nok i det huslige eller at han ikke husker at fortælle Jane at han elsker hende, eller noget helt tredje – gør ikke nok!

“Det.. det er Liva..” – siger Jane tøvende og fortsætter: “jeg bryder mig ikke om at hun sidder på skødet af dig mere.. hun er alt for stor til det!”. Jane skynder sig at rable det af sig, hun skammer sig lidt over det, men det ER altså ved at være forkert. Det rammer Thomas hårdt, han bliver helt forvirret og føler sig ærlig talt lidt anklaget! “Ejj skat – nu må du sgu lige styre dig!”, det er ikke særlig konstruktivt, men Thomas kan ikke lade være med at sende en anklage tilbage, fortælle Jane at det er hendes tankegang der er noget galt med – at han betragter Liva som deres egen, på lige fod med Mai! Og hun kan da også finde på at sætte sig på skødet af ham!?

Det ene ord tager det andet, følelser er i kog og de ender i en sjælden situation – et kæmpe skænderi. I mellemtiden er Liva vågnet, hun er tørstig og vil gå ned i køkkenet for at tage et glas mælk. Hun hører det allerede på trappen – springer det 12. trin over – for det knirker. Hun hører noget, halve sætninger og sure stemmer, men hører nok til at forstå, at skænderiet handler om hende. Hun ved ikke hvad hun har gjort, måske har Tobias sladret – fortalt om i eftermiddags ude i skoven? Hun lister ud i køkkenet, lytter lidt ved døren – men skynder sig op i seng igen – skynder sig at tænke på noget andet, på mor og den weekend der er lige om hjørnet.

Det er også weekenden der holder Tina ovenpå. Hos Gitte har hun været blindfoldet længe og hun har både haft brandmandens dunkende pik og Gittes store patter i munden. Gitte var vild med synet – i mange år har hun selv haft glæde af hans kæmpe pik, nu er det sgu helt lækkert at se hendes lille dukke med læberne krænget ud over ham. Uhmm – det er ikke sidste gang, hun vil tvinge Tinas mund åben og få hende til at sluge og sutte brandslangen, og når man – som Gitte – kan se hans ansigtsudtryk, er der vist ingen tvivl om, at han nyder at kneppe Tinas mund. Tina er en hærdet piksutter, men ham her får alligevel hendes mave til at krampe og hendes hals til at snøre sig sammen. Men tankerne om weekenden – sammen med Liva – får hende til at trodse tårer, savl, snot og brækreflekser.

Tina er lettet da Gitte guider hende op i sengen og hun mærker den trygge og velkendte følelse af Gittes stive brystvorte mod sine læber. Hun kan høre brandmandens hæse stønnen og mærker hans hænder overalt på sin krop. Han har smækket hende i røven, kaldt hende en fucking lille, billig suttetøs, og hun kan høre på Gittes liderlige støn, at han gnider hendes fisse voldsomt. Og nu – nu kommer hun op overskrævs på Gitte, der iført sin strap-on liderligt kalder Tina for en piktøs. Hun kan mærke det hårde, kunstige pikhoved mod sine skamlæber, er forberedt og kender godt følelsen af den solide dildo der glider op i hende. Gitte har fat om hendes lår, bevæger sig frem og tilbage – pirrer hendes fisse med dildoen.

“Kom skat.. vis os du er en rigtig kneppetøs”, hvisker Gitte og griner liderligt – kælent. Tina mærker brandmandens hænder på sine hofter, blidt, næsten perverst blidt, presser han Tina ned ned over dildoen. Hun klynker, det er dejligt, men den er stor – fylder i hende. Hun retter sig op, med små lette bevægelser bevæger hun sig op og ned – rider den hårde gummi-pik. Tina føler sig beundret, de liderlige støn og famlende hænder på hendes krop fra de to – hun bevæger sig hurtigere, lægger nakken tilbage og bevæger sig endnu hurtigere. Jeg håber Gitte er stolt – tænker hun – og mærker hvordan tanken gør hende varm.

Stolt er måske så meget sagt, men Gitte er liderlig – sindssygt liderlig – over at se sin lille dukke kneppe løs som en hore. Tina’s smalle skuldre, spinkle arme og helt sikkert de små vippende bryster – tænder en ild i Gitte. Og så tyren ved siden af – ham der liderligt sidder og kører hånden over sin pik, stryger den let, forventningsfuld og afventende. Gittes levende øjne søger ham, nikker, samtidig trækker hun Tina ned mod sig, helt tæt intimt, som to rigtig tætte veninder ville kramme.

Tina gisper, gummipikken i hende følger troligt hendes bevægelser, bøjer med hende da hendes mund igen støder på Gittes trygge, varme og stenhårde brystvorte. Hun åbner munden, sutter villigt brystvorten ind i munden og nyder roen. Tina ved at det nu er ved at være ovre, Gitte har mishandlet hende nok og nu kommer alt det blide. Kæleri, kys og omsorg. Da bindet for hendes øjne løsnes, er Tina overbevist – hun mærker lettelsen i hele kroppen – det er lykkeligt slut.

Øjenkontakten med Gitte, fortæller hende noget andet. Planter en usikkerhed. Gitte løfter hendes ansigt, holder det mellem begge hænder – siger ingenting – men hendes øjne er vilde af begær. Tina havde næsten glemt brandmanden, indtil nu hvor han skubber hende fremover – sætter pikken mod hendes røv. Det vil hun ikke – det kan hun ikke. “Nej – please..”, hvisker hun stille og kigger bønfaldende på Gitte, der bare overhører hende – kigger forbi hende som om hun ikke eksisterede. “Kom skat, pul den lille tøs. Hun skal mærke en rigtig pik. Knep hendes lille røv!”. Ordene bliver for meget for den unge fyr, han ænser ikke andet end sin egen lyst, da han skubber sig ind i røven på den skrigende tøs.

Gitte sukker af nydelse – det her er så meget mere smukt end hun troede. Samhørigheden, det skær af smerte der glider over Tinas kønne ansigt, får den næsten til at gå på hende. Hun slikker Tina i ansigtet og finder sammen med brandmanden en passende rytme, og glider ind og ud af hulkende Tina. Gitte holder Tina ind til sig, knepper hende i hårde stød og hvisker stønnende at hun passer på hende. Og i virkeligheden er det ikke helt løgn – ser man tilbage på Tinas liv, er Gitte den der har passet bedst på hende.

Hos Thomas og Jane er de gået i seng. Surmulende og irriterede på hinanden. Det er overstået i morgen – en god nats søvn klarer de fleste kriser hos dem. Ovenpå sover Liva fredeligt og intet-anende om det offer hendes mor må give for små 48 timer sammen med hende. Også de næste to døgn er fredelige – helt stille og rolige for alle.

Gitte nyder det er weekend – sover længe, ser gode film og hygger sig. Brandmanden er hjemme, som nyligt gift og nybagt far – nyder han familielivets glæder. Thomas og Jane er forsonede – sådan da – de taler i hvert tilfælde pænt og høfligt til hinanden, og lørdag eftermiddag tager de i biffen med deres to biologiske børn Tobias og Mai. Liva nyder sin mors selskab – også selvom Tina er lidt træt. De danser ikke så meget som Liva havde håbet på, men bare det at få lov til at tage makeup på og prøve mors stiletter, er fint for Liva. Det går bare alt for stærkt – et fællestræk hos alle er, at de syntes weekenderne flyver afsted.

Det er allerede søndag eftermiddag, Thomas har hentet Liva hos Tina. Uden nogen bagtanke i øvrigt, har han igen bemærket at Livas mor, Tina, da er en meget køn pige. Han er jo bare en mand og selvfølgelig bemærker han da, når en kvinde spiller op og flirter. Inden Thomas var kommet op, da de havde set ham nede på parkeringspladsen, havde Tina puffet til Liva og spurgt: “vil du se noget sjovt?”. Liva havde nikket var da altid klar på noget sjovt. Tina havde hurtigt smidt trøjen, så hun kun havde en kort stram top på, hurtigt havde hun knebet sig i brystvorterne – så det næsten så ud som om de ville stikke igennem toppen, helt stive og strittende. “Kig dernede.. på panseren”, sagde Tina og pegede ned på sit skridt. Liva var klar til at kigge, da Thomas ringede på.

Det var Tina der åbnede, “haijj – kom indenfor!” sagde hun og åbnede døren helt for Thomas. Følelserne var blandet hos Liva – på den ene side ville hun gerne blive, og på den anden ville hun gerne hjem – og hjem var hos Thomas og Jane. Og selvom det sikkert ikke passede mor, så krammede Liva alligevel Thomas – på en måde er han hendes far, syntes hun. Tina og Liva smilede til hinanden, fnisede lidt indforstået og virkede mest af alt som et par jævnaldrende tøser – tænkte Thomas. Han kunne godt mærke Tinas blik, så hendes tungespids på læberne – fingeren der ‘dullende’ snoede sig om en lok af hendes mørke hår. Brysterne var jo også svære sådan at overse – lækre runde med en meget tydelig vorte. Det eneste han ikke så, var Livas blik på hans buksegylp – og der var uro dernede. Thomas pik havde rejst sig og pressede hårdt mod bukserne – hvis han nu bare havde været alene, med den lille mor der..

Og nu i bilen, snakker Thomas og især Liva, meget på vejen hjem – pludrer om alt mellem himmel og jord. Jane og Tobis er ikke hjemme, de er til stævne og Mai læser til eksamen sammen med en veninde fra klassen – fortæller Thomas. Liva fortæller om weekenden – pynter lidt på det hele, fortæller at de både har fået forret, hovedret og dessert – har været i biffen og shoppet nye ting (men dem har hun glemt, hos mor). Liva kan godt lide at have Thomas for sig selv, det har hun sjældent, men det er hyggeligt, han er så rar.

Hjemme – ligger Mai og veninden ude på græsplænen og læser. De ser vigtige ud og gider dårligt at sige hej til Liva. Hun går ind i huset igen, ind i køkkenet hvor Thomas sidder med en kop kaffe. Hun ved ikke helt hvorfor – hun føler bare stærk lyst, da hun slynger armene om Thomas og sætter sig op på hans skød. Hun kysser ham på munden og griner – “jeg elsker dig Thomas” udbryder hun så, bare fordi hun har lyst til at fortælle ham det. Han griner hyggeligt – overrasket og forbløffet siger han: “jeg elsker også dig Liva-mus” og prikker fingeren ind i siden på hende, så hun knækker sammen og griner. Da han er færdig med at prikke-kilde hende, kysser Liva ham igen – denne gang på kinden. “Nå – sikke et kysse humør du er i” – griner han og lægger an til at løfte hende ned fra skødet. “Nej.. jeg vil blive her” – siger Liva, med en stemme der er en tand for barnligt til hendes alder, “nul putte, jeg skal lige læse lidt nyheder” siger Thomas og puffer hende blidt ned af skødet.

Liva mærker afvisningen – hun føler sig svigtet og uretfærdigt behandlet. Hun står foran Thomas, kigger på at han tager sin mobil op og kigger på den. “Thomaaas?”, siger hun spørgende. Han kigger på hende, svarer med samme tone: “jaahhh, Liva?”. “Prøv at se her” – siger Liva og lynhurtigt tager hun hans ansigt mellem hænderne og kysser ham, legende presser hun sin tunge ind mellem hans læber. “Nej! – Liva det må du ikke.. det er kun noget man gør når man er voksen – når man er kærester”, siger Thomas forskrækket og trækker sig væk fra hende. “Vi kan da godt være kærester”, siger Liva og griner fjollet, inden hun løber ind på sit værelse.

Thomas er lidt chokeret over Livas opførsel, men slår det hen og regner med at han har fået fortalt hende, at det er strengt forbudt at kysse med tungen. Skøre unge, tænker han og kigger videre på sin mobil. På værelset har Liva sat sig ved sit skrivebord, hun kigger i spejlet over bordet og smiler til sig selv. Men det er ikke det rigtige smil, hun snor en lok af sit brune hår om fingeren – smiler igen og prøver at stikke tungespidsen ud – det er stadig ikke helt rigtigt. Det hjælper lidt da hun smider sin sorte hættetrøje, så hun kun sidder i sin fineste hvide strop-top. Hun husker på mors bevægelser, skyder sit spæde bryst frem og prøver at sige: “haiiijj!” med samme kælne og overdrevne stemme som mor brugte. Hun øver sig længe, kigger på sig selv fra den ene side – den anden og lige for.

Liva har lånt en læbestift af Mai – har bare glemt at fortælle Mai det, så derfor ligger den på bunden af skabet, rullet ind i et par strømper og puttet ned i nogle gamle gummisko. Hun fisker læbestiften frem, smører læberne ind og presser dem sammen på samme måde som hun har set Mai gøre. Hun bliver mere og mere vild med sit spejlbillede – syntes efterhånden hun ligner en rigtig ‘hottie’ – som mor plejer at kalde det. Hun laver trutmund til spejlet, løfter håret op – slipper igen og lader det glide ned over skulderen. Hun kigger på stiftblyanten der ligger på bordet, tøver men gør det – hun er modig, løfter benet og så gør hun det.

Thomas går rundt ude i køkkenet, han har læst sine nyheder og tilfreds sætter han nu en grydefuld af skrællede kartofler på køkkenbordet – så er det’ fixet til i aften, tænker han tilfreds, og nu kan Jane heller ikke komme med alt det der, med at han ikke hjælper til her hjemme. Han kigger ud af vinduet, ud på hans store datter og hendes veninde – de ser ikke særligt flittige, men glade ud, og mest af alt er det det’ der gør ham glad. “Thomas – Thoomass” – han kan høre Liva kalde på ham, “ja -hvad er der Liva?”, råber han og bevæger sig op af trappen til hendes værelse. Hun står i døråbningen – snøftende og gnider sine øjne, han bemærker godt hendes lyserøde læber – men hun har vel leget popsanger eller danset, hun har i hvert tilfælde kun leggins og top på.

“Hvad er det Liva?”, spørger han igen og åbner armene for at omfavne hende. Liva putter sig ind til Thomas, smyger sig så tæt på ham som hun kan. “Der var noget der stak mig” – hulker hun og tager sig gnidende på baglåret. “Så, så, schyyy..”, trøster Thomas og vugger hende stille imens han siger: “det var sikkert bare en myg”. Liva kan mærke vreden – irritationen over at han bare tror det er en myg! Hun kan faktisk dø af det og så siger han bare ’så, så’! Hun træder et skridt bagud, trækker sine leggings ned til knæene og siger: “du skal kigge på det..”. Hun vender sig rundt, bøjer sig forover og sætter hænderne i gulvet.

Thomas er ikke helt tryg ved stemningen, men for fredens skyld lader han som om han kigger, “jeg kan ikke rigtig se noget Liva” – siger han. Liva løfter sin hånd, fører den ind mellem benene, hun gnider på sit baglår og siger: “jo.. det er lige her, prøv at mærke – man kan også mærke det..”. Thomas sukker men overgiver sig og bøjer sig forover, kigger og mærker helt tæt og højt oppe på Livas baglår. Han kan godt se at huden er rød og irriteret, men ingen former for stik. “Jeg kan ikke rigtig se noget i det her lys..”, siger Thomas, men puster alligevel forsigtigt på hendes lår.

Det føles rart, rigtig rart synes Liva. “Vent lidt Thomas..”, siger hun og rejser sig op, tager både leggins og trusser af og lægger sig på maven hen over skrivebordet, “så kan du bare tage lampen hen og kigge..”, hvisker hun med en hæs, forførende stemme som Thomas ikke genkender hos hende. “Kom – kig på mig, kig Thomse..”, lokker Liva og føler sig sindssygt magtfuld.

Thomas er ikke upåvirket af situationen – han er sikker på at det er hans skrantende sexliv, der er skyld i at hans pik reagerer så voldsomt. Herregud, det er jo bare en pigenumse – kunne ligeså godt være min egen datter, tænker han og samler sig. “Liva, du skal tage trusser på igen..” – siger han og bliver stående i en passende afstand. “Nejjj! Thomse, pust lidt – det gør såå ondt” – klynker Liva og fniser da hun igen lægger ansigtet mod bordpladen.

Thomas sveder, med den ene hånd i lommen prøver han ihærdigt at tæmme sin livlige pik, der presser irriterende hårdt mod bukserne. Han vil ikke – men lægger instinktivt hovedet lidt på skrå og kigger op imellem Livas ben. Som var det aftalt, tanke-overført eller sagt højt – flytter Liva i samme øjeblik sine ben fra hinanden, spreder dem og hæver sin lille numse en anelse fra bordpladen.

“Liva, stop!.. du skal stoppe nu og tage dit tøj på..” – Thomas stemme er myndig, næsten politi-myndig – han mener det. Han er irriterende, synes Liva og rejser sig fra bordet – vender sig rundt og skuler til ham. Thomas syntes næsten hun ligner en lille djævel som hun står der og skuler – kun iført sin lille top. “Tror du ikke jeg så dig? Så hvordan du kiggede på min mor – hendes patter og sådan”, hvæser Liva. Thomas trækker vejret dybt, for første gang nogensinde, har han lyst til at stikke Liva en flad – han bliver skrækslagen da han opdager at han er ved at miste besindelsen. “Nu går jeg ned, så kan du komme når du har klædt dig på”, siger han og forsøger at smile – et kunstigt og anstrengt smil.

“Stop!.. hvis ikke du stopper – så…”, råber Liva hysterisk. Thomas, der står med hånden på dørhåndtaget, vender sig og kigger spørgende på Liva: “så hvad Liva – hvad sker der så?”. Han er vant til at blive truet på arbejdet – truet på liv og lemmer, med bål og brand – han er dog aldrig blevet truet af en 12-årig halvnøgen pige. “Så.. så løber jeg ned til pigerne.. og siger du har været slem ved mig..” – siger Liva triumferende og voksent, og med en indladende attitude som Thomas aldrig har set hos sin plejedatter før. “Prøv at høre her, nu lægger jeg mig ned og så puster du på stakkels, lille Liva” – fniser hun og lægger sig igen ind over skrivebordet, skubber sin lille numse op.

Thomas overvejer kort dilemmaet, og føler sig forkert og svinsk – da han sætter sig på hug bag Liva. Han puster forsigtigt på hendes lår og hendes runde, faste numse. “Uhmm, det er dejligt Thomas, du må ikke stoppe” – hvisker Liva og skubber sig længere bagud mod hans ansigt. Det er på ingen måde meningen – det sker bare, som om der er nogen anden – noget andet – end ham selv der styrer ham. Han planter en hånd på Livas balde – løfter den blidt og puster på hendes lille fine, glatte revne. “Mere, mere.. rør mig dernede..” – hvisker Liva blidt. Han har lyst til at kysse hende der – hun ser så fin, ren, ung og uskyldig ud. Thomas skammer sig indvendigt, men tanken om den skam og det helvede han skulle igennem, hvis Liva løb ned og fortalte en løgnehistorie til pigerne – overskygger alt.

“Liva det er strengt forbudt det her – det må man ikke.. lov mig du aldrig siger det til nogen” – Thomas stemme er mild, men usikker på en drenget måde. “Jeg siger ikke noget Thomas.. men syntes du også det er rart?” – pipper Liva. Thomas sukker opgivende – for det syntes han jo – helt ærligt og helt fra hjertet, så er han afsindig ophidset over den lille pige, der vrider sig på bordet foran ham. Han svarer ikke med ord, men spreder hendes baller, kører blidt en finger hen over hendes lille lukkede stjerne – det er SÅ forbudt det her tænker han, men alligevel glider hans finger længere ned. Den følger Livas lille sprække inden han forsigtigt lirker fingeren ind mellem hendes kønslæber. Han trækker vejret dybt og tungt, inden han forsigtigt gnider på hende.

“Uhhm, hvor er det dejligt, Thomas… Meget mere dejligt end når jeg selv gør det..” – stønner Liva og presser sit køn mod hans hånd, tigger ham saligt om at blive ved. Thomas er helt med på den, diskret lyner han sine bukser ned og hiver pikken frem – Liva må ikke se det, men han kan ikke modstå fristelsen til at spille sin pik til det her. Han trækker sin skjorte op, dækker sin hånd omkring pikken med den. Han stryger sin pik blidt, i takt med hans anden hånd der blidt, skamfuldt og forsigtigt kører den af på lille Liva.

Det krymper sig i Thomas da han mærker det nærme sig. Hvad er det for et svin, der bliver så ophidset af en lille pige, knap nok kønsmoden? Han ser, mærker og hører lille Liva, der gispende vrider sig – kønsmoden nok – kan ikke holde sig tilbage, vil ikke, og mærker hvordan det langsomt begynder at sitre i hele kroppen. Liva veksler imellem at presse sig mod hans hånd og rotere mod den, hun er så glad – føler sig elsket og elsker sin alenetid med Thomas-far. Han kommer – næsten lydløst – da han betragter Liva der anspændt stønner sin orgasme ud.

Der er dyb tavshed i det lille pigeværelse på landet. Thomas prøver ihærdigt at finde en forklaring og ikke mindst en undskyldning, for det her der lige er sket, men ikke måtte. “Du må aldrig sige noget Liva – lov mig det..”, hvisker han stille. Liva rejser sig fra bordet, hendes kinder er blussende og varme, øjnene er blanke – gnisterne fulde af glæde. “Nej, Thomas, det har jeg jo lovet – det er VORES hemmelighed, sammen..” – fniser hun, og ved allerede nu at de får mange flere hemmeligheder sammen..

Forfatter: Safran
Liva del. 4
Læs del. 3 her
Læs del. 5 her

Del dette indlæg