Liva, del. 3

Liva, en twisted novelle om seksuelle lyster, tabuer, familie, onkler og livet for en række mennesker.

De næste dage er helt almindelige for hver familie, der er ikke noget nyt. Tina kan klare de næste par dage, fik alligevel presset onklen til at aflevere lidt ekstra dadler, så nu kan hun både vaske tøj – købe smøger og lave madpakke til Liva. Gitte hørte ikke fra Camilla, men hun klarede den nu alligevel og faktisk har hun så travlt på arbejdet, at hun ikke har særlig meget overskud når hun kommer hjem. Hos Jane og Thomas indretter de værelse til den lille forsømte 6-årige pige, de skal drage omsorg for hver anden weekend.

Det er fredag, Tina har mod sædvane fulgt Liva i skole. Hun har haft svært ved at fortælle det til Liva – men føler selv at hun klarede skærene. Lige efter det havde ringet ind til første time, havde hun kysset Liva på kinden og sagt: “nå ja, du skal forresten besøge en familie i weekenden.. men du kommer hjem igen på mandag – jeg henter dig på fritten på mandag.. skat”. Liva vidste at der var noget i gære, i går aftes var hun i bad, fik redt sit hår og barbie-tasken var pakket med rent tøj.. og med i skole. Alligevel blev hun lidt utryg – bange, men hun kunne ikke nå at sige noget til mor, for så kom læreren. “Hej-hej mor, elsker dig..” Liva vinkede til Tina, kiggede stolt efter sin smarte mor – der nærmest lignede en af de store piger fra 9. eller 10. klasse.

Det er eftermiddag, da Gitte sætter sig i en af kommunens lånebiler, på vej til Livas skole. Hun har aldrig set barnet, men ud fra beskrivelser og samtaler med klasselæreren, skulle Liva være en åben og tillidsfuld pige. Gitte er lidt nervøs – tænk hvis ungen flipper helt ud og ikke vil med? Men hendes bekymring og nervøsitet, er helt unødig – klasselæreren står parat med en lille køn pige, i lidt for småt – men rent tøj. Gitte syntes at Liva er lidt bleg og lille af sin alder, men moderen, Tina, var jo heller ikke særlig stor.

Køreturen er fin, Liva snakker som et vandfald, er tydeligvis ikke vant til at have den fulde opmærksomhed fra en voksen. Og det går også rigtig fint med at aflevere Liva hos Jane og Thomas – men de er nu også to hjertelige og varme mennesker. Gitte er helt solgt, da deres store børn kommer hjem og høfligt giver Gitte hånden, og et varmt kram til Liva. Det her skal nok blive godt, Gitte kan mærke det, og Liva virker tryg og glad da de vinker farvel til hinanden.

Der er en underlig stilhed i bilen på vej hjem, det virker altid lidt trist at hente et barn – aflevere barnet til et par helt fremmede mennesker – og så køre igen. På under en halv time har hun, Gitte, sørget for at så et frø til en relation mellem mennesker – som normalt ikke ville mødes. Formodentligt ikke, i hvert tilfælde. Hun tænker på Tina, hvordan mon det var for hende at aflevere sit barn? Indirekte er hjælpen, aflastningsfamilien, et tilbud fordi Tina ikke er god nok! Det er jo bare ikke det man siger, det hele bliver pakket lidt ind. Gitte har ingen børn, men direkte adspurgt vil hun sige, at hun sagtens kan sætte sig ind i følelsen – men helt ærligt har hun faktisk lidt svært ved det.

Hun tænder for radioen, trænger til lidt opmuntring midt i al den melankoli. Hendes tanker falder på Camilla – hvorfor var hun ikke dukket op? Gitte kunne stadig godt bruge Camillas lækre kurvede krop, bare sådan for at markere weekenden. Hun kører ind til siden, sender en sms til Camilla, en sød, venlig og imødekommende sms, bare lige for at prøve. Det er ikke fordi der ikke er andre fisk i havet – tænker Gitte, mere fordi der var noget specielt ved Camilla. Gitte fniser lidt for sig selv, da hun stille hvisker: ‘psykologfisse..’ helt for sig selv.

Hun kører tilbage på kontoret, afleverer nøglerne til vagten og har lige et par småting hun skal skrive, inden hun med god samvittighed kan holde weekend. Hun skæver til sin telefon, der helt fredeligt – lidt for fredeligt ligger på skrivebordet. Hun sukker opgivende, tænker på sine mænd, de 3 pikke – prøver at mærke efter hvad hun mest har lyst til i aften. Macho – ham der tager hende hårdt? Han kan jo kneppe livet halvt ud af hende og så de smæk i røven – Gitte kan mærke hendes kinder blusser ved tanken. Men hun har også brug for at snakke, og ham der er god at snakke med er lækker nok, men lidt kedelig i sengen. Der er også ham brandmanden, 10 år yngre end Gitte, med en gudekrop – men han er sgu bare lidt kinky – det er næsten for perverst, når han kalder hende mor…

Hjemme hos Tina er weekenden skudt igang. Hun nyder at hun ikke skal tænke på Liva, og alligevel er hun lidt såret på sin moderfølelse. Allerede i morges, lige efter hun havde afleveret Liva i skole, havde hun hentet forsyninger. Hun havde dog taget en middagslur, inden hun tidligt på dagen havde linet en bane op og lige snøftet en snitte – bare en lille, resten af coke’en skulle hun bruge i aften i byen. Fuck hun skulle danse – danse røven ud af bukserne. Måske og forhåbentligt, kunne hun skaffe nogle flere onkler – nogle af dem hvor pengene sad løst. Tina er træt af altid at være flad, træt af ikke at kunne shoppe på samme måde som veninderne.

Hun har tændt for musikken, danser lidt rundt og prøver noget af sit tøj til i aften. Det er heldigt at hun stadig har en nice krop, for hendes tøj er da ikke noget at råbe hurra for – tænker Tina, imens hun beslutter sig. Hun ringer til Dina – spørger om hun må låne hendes wonderjeans i aften – de giver den sprødeste røv – lækker fyldig og rund. Dina griner af hende, spørger om hun ikke skal have et liv, i stedet for at rende rundt og være høj på coke og finde tøj kl. 14 om eftermiddagen. Tina fniser, intet kan slå hende ud af den superman-stemning hun er i. Hun har besluttet sig, Dinas sorte jeans og en lyserød crop bluse – en af dem der er lidt frække. Tina prøver blusen, med vilje købte hun den lige et nummer for lille. Den sidder tæt, får hendes b-skåls babser til at virke meget større og efterlader et stykke med ti cm. bart maveskind.

Hun tager et par af sine egne jeans, bare sådan for at få et indtryk af hvordan det ser ud. Hun finder også et par gamle seler og for sjovt prøver hun også hvordan det ser ud. Hun føler sig sexet, selerne fremhæver også hendes patter på en lækker sexy måde. Hun tager billeder i sit store spejl, prøver både med og uden stiletter og sender billederne til Dina for at høre hendes dom. Dina er hurtig til at svare, ‘sexy mama’ – står der i Dinas sms. Tina fniser, skriver tilbage for at få lidt mere bekræftelse. Dina skriver tilbage, at hun har vist det til tre gutter og de er alle klar på at kneppe hende i aften, hvis hun er frisk! På en måde gør det Tina stolt, for to timer siden, havde hun været flyvende over sådan en besked – nu var rusen ved at klinge lidt af, sammen med hendes selvtillid.

Gitte har pakket sine ting sammen på kontoret, hun har netop afsluttet en telefonsamtale med Jane, som fortæller at der ingen problemer har været med Liva, at den lille pige er glad og tilfreds, og senere vil vise dem hvor god hun er til at danse. Det er dejligt, tænker Gitte og er rigtig glad for at hun ringede. Hun siger god weekend til sine kollegaer og cykler afsted gennem byen, på vej hjem for at holde weekend. Gitte overvejer om hun burde have ringet til Tina, fortalt hende hvordan det gik med Liva? Det havde nok været meget god stil. Hun overvejer et øjeblik, om hun skal vende om, cykle tilbage til kontoret for at finde Tinas nummer. Ærligt, så gider hun faktisk ikke cykle tilbage. Gitte kender adressen, Liva sagde den flere gange på vej ud til plejefamilien – hun var bare ikke sikker på om det var 4. eller 5. sal?

Gitte kan ikke helt afgøre om det er ok, eller ej. Hun kigger på uret – reelt kunne hun jo godt stadig være på arbejde. Hvis hun havde været moderen, ville hun i hvert tilfælde gerne have besked. Gitte er stadig i tvivl da hun går ind i den mørke og lidt hærgede opgang. Her er en ram lugt af både pis og skrald, og de hvide postkasser er overmalede med dødsyge graffiti-tags. Hun kigger efter navnene og finder ud af at Liva og Tina bor på 5. sal. Hun er lidt weekend-doven og tager elevatoren op til 5. Hun skal jo bare lige aflevere en kort besked. Gitte kigger på døren, samler mod til sig, før hun rækker pegefingeren frem og trykker på ringeklokken.

Der sker ingenting. Men helt automatisk lægger Gitte øret mod døren og lytter. Der er høj musik, tydeligt at der er nogen hjemme. Hun ringer på døren igen, lytter men trækker sig tilbage da hun hører fodtrin. Døren bliver åbnet og Gitte kan høre Tinas stemme: “kom nu bare ind bitch.., du plejer da bare at gå ind..” Tinas stemme forsvinder ind i lejligheden og Gitte står tilbage på dørmåtten, foran en åben dør. Det er vist tydeligt, at Tina forventede en anden. Gitte går et par skridt ind i lejligheden, forsigtigt kalder hun på Tina flere gange.

Da det endelig går op for Tina, at det ikke er Dina som hun forventede, går hun igen ud i gangen. Hendes ansigt og kropssprog afslører, at hun bliver overrasket og føler ubehag over at se ‘kommune-damen’ midt i sin gang. “Øhmm.. undskyld, jeg troede det var en anden” – siger Tina, lidt bleg og stadig en anelse forvirret. Gitte smiler, er stadig fuld klar over, at det er hende der har overskredet en grænse ved at opsøge Tina på denne måde. “Jeg ville bare lige fortælle dig, hvordan det gik med Liva – har du fem minutter?..” Tina sukker, føler ikke rigtig at hun har fem minutter, Dina skulle jo komme – men hun er også nødt til at være mor. Hun viser Gitte ind i stuen – heldigt at hun har ryddet op. Det meste op..

Tina ser det for sent. Gitte har set det – og fuck mand!

Tina tager sig til hovedet – fuck hvor er det her dumt! Hun skulle aldrig have taget den lille opvarmer bane, så ville det her ikke være sket. Tina har linet op, på stuebordet har hun lavet et D – side om side med et T – af det fineste, hvide coke. Gitte kan ikke rigtig finde ud af hvordan hun skal reagere, det her er jo klart noget hun er nødt til at gøre noget ved.. men.. “Det er ikke noget.. bare en joke.. noget jeg har sammen med en veninde” – Tinas blege, lukkede ansigt afslører hendes løgn, og pulsen på hendes hals, der hamrer løs, understøtter den. Hun kan ikke få sig selv til at børste det ned på gulvet, og selvom det er kikset, tager hun det der ligger nærmest – Livas ABC-bog – og børster det hvide pulver ned på.

“Værsgo..” Tina rækker hånden ud mod sofaen, byder Gitte at sætte sig ned, og i bar forfjamskelse får hun også spurgt Gitte, om hun vil have noget at drikke! Gitte ryster på hovedet, hun ville jo bare lige informere Tina. Der er dyb tavshed i stuen, ingen ved rigtig hvordan de skal tage hul på samtalen, det var jo Liva der skulle snakkes om, men pludselig er det hvide pulver på ABC-bogen kommet i vejen. Gitte rømmer sig, samler mod og spørger så: “er du misbruger, Tina? Er det i virkeligheden det der gør, at du ikke kan passe Liva?” Gitte kigger indgående på den 22-årige mor – shinet op, kort bluse, super stramme jeans, sorte seler og masser af makeup. Hun ligner ikke en misbruger – mere en ung tøs, klar på lidt af hvert, tænker Gitte.

Tina står stadig op, hun har begge hænder oppe for sit ansigt – prøver at tænke hurtigt, klart. Hun må finde på en undskyldning, en forklaring – men hendes hoved er helt tomt. Hun tager hænderne væk fra ansigtet og da hun igen får øjenkontakt med Gitte, kommer tårerne. Vilde, ukontrollerede og i stride strømme. Tina er ude af sig selv, kaster sig for fødderne af Gitte og hulker voldsomt. Det kommer helt bag på Gitte, ikke lige en reaktion hun havde set komme. Det er helt instinktivt, da Gitte lader sin hånd køre over Tinas hår, nusser hende, aer hende og tysser beroligende. “Schyy – kom, sæt dig her op”, siger Gitte og klapper forsigtigt på sofaen ved siden af sig. Tina hulker, den rus der skulle være spædet op nu – har tømt alt i hende, og nu kommer angeren.

“Lad os snakke om det – stille og roligt, så vi kan finde en løsning”. Gitte er rolig, venlig og imødekommende – hun vil i virkeligheden gerne hjælpe den stakkels ulykkelige pige. Tina nikker stille, Gittes ro hjælper hende til at samle sig, men tårerne løber og klumpen i halsen fylder ubehageligt. Tina er tynget af skyldfølelse – hvis nu bare hun havde nået at spæde op, havde alt været anderledes. Så ville Tina have struttet af selvtillid, været skarp og rap i munden. Så ville kommune-damen slet være i hendes sofa lige nu. Men det er hun, Gitte sidder i sofaen og aer stille Tina på armen. Det er egentligt behageligt tænker Tina, det er kun Liva, ingen andre, der trøster hende når hun er ked af det.

“Er der ikke noget jeg kan gøre.. så det her bliver mellem os?” – hvisker Tina. Gitte kigger forundret på den blege, rystende pige, forstår ikke rigtig hvor Tina vil hen og hvad den unge mor skulle kunne gøre. Gitte dykker ned i sin frakkelomme, tager en pakke kleenex op og rækker til Tina. Tinas ansigt er stribet af tårer, næsen er let rød og vipperne er kulsorte og sammenklistret. Hun ser bedårende ud, lille og skrøbelig, ligner mest af alt en teenagepige, der for første gang er blevet brændt af, af skolens lækre fyr – tænker Gitte, og løfter hånden for at kærtegne Tinas kind. Følelserne er stærke hos Tina, den omsorg og nærhed hun får fra Gitte, får hende endnu engang til at bryde ud i hysterisk gråd.

Tina’s gråd rammer et ømt punkt hos Gitte, hun mærker et stik i hjertet, kan ikke modstå at omfavne den unge mor. Gitte trækker Tina til sig, holder om hende og vugger hende stille. “Sig hvad jeg skal gøre.. jeg vil gøre alt..” – hikster Tina. Gitte er fuld af skam, men hun kan ikke undgå at mærke, hvordan Tinas tiggende og klagende gråd vækker noget i hende – noget seksuelt, selvom det er upassende. Hun retter sig lidt op i sofaen, så Tinas ansigt kommer til at hvile på hendes fyldige bryst. Det er rart – men så forbudt, tænker Gitte og krummer tæer, da hun kommer i tanke om en kollega der blev fyret sidste år, fordi han indledte et forhold til en klient. Det er jo heller ikke det Gitte vil, hun vil bare lidt tøsehygge, og hun har jo fri nu – det er weekend.

“Skulle du have gæster?” Spørger Gitte og tænker på det snehvide kokain D, der prydede Tinas bord for lidt siden. “Bare en veninde..” – snøfter Tina og mærker godt, hvordan Gitte holder hende tæt ved sit bryst. “Du må lige skrive til hende – aflyse” – siger Gitte, højt klart og uden at efterlade nogle smutveje for modargumentation. Tina nikker, rejser sig og forlader stuen for at hente sin mobil. Gitte kigger ned af sig – hendes pæne lyse frakke er smurt ind i makeup, hun har det varmt kan ikke helt afgøre om hun skal følge sin trang. Hun krænger armene bagud, lader frakken glide af og smider den hen over sofaryggen. Hun åbner den øverste knap i sin skjorte, sveder ulideligt.

“Jeg har aflyst..” – hvisker Tina, står i døråbningen og kigger usikkert på Gitte. “Kom..” – Gitte vifter den 22-årige forgrædte og umodne pige hen til sig. Gitte kigger på Tina. Tager fat om Tinas hage og løfter hendes ansigt. Den ene sele er gledet ned, hænger halvt nede på armen på Tina, forsigtigt løfter Gitte den op, placerer den på Tinas skulder og lader hånden glide ned af selen, ned over Tinas struttende bryster, hendes flade mave og ned til spændet ved bukselinningen. “Hvad vil du gøre for mig?” – hvisker Gitte. Hendes hjerte hamrer afsted, det her er helt forkert. “Alt – lige hvad du vil have..” – siger Tina med spag stemme.

Gitte smiler, var jo ikke noget svar – Tina måtte være lidt mere konkret. “Vil du gøre rent, vaske op, hos mig? Eller er det noget andet du har i tankerne?” Tina føler stemningen er ubehagelig, hun kan ikke lide at se Gitte i øjnene. Der er noget i dem – noget koldt. Hun husker blikket – langt tilbage, en kvindelig kulde og arrogance. “Jeg vil gøre alt, bare du ikke går videre med det..” Tina små snøfter, slår hånden ud mod Livas skolebog. “Schyy.. du skal ikke græde mere” – siger Gitte og trækker Tina ind til sig. Gitte klemmer den ene hånd ind imellem dem begge, knapper de øverste knapper op og vipper sit fyldige bryst ud over bh-skålen, “sut på mig – sut mine patter som en lille baby” – hvisker hun stakåndet.

Tina suger den brune brystvorte ind i munden, hun lukker øjnene og sutter ihærdigt, “tag det bare roligt – der er god tid”, hvisker Gitte og nyder følelsen af Tinas læber, der omkranser hendes følsomme vorter. Gitte kunne sidde sådan længe, bare nyde og mærke de trækninger det giver i hendes underliv. “Skal du have den anden babs og nulre lidt på?” hvisker Gitte og stønner kælent. Tina nikker, ikke fordi hun nyder det her patteri specielt meget, men hun er klar på hvad som helst, for at redde sin egen røv. “Jah – det vil du gerne hva’? Tror du er en lille slem pige”, stønner Gitte. Det krymper sig i Tina, Gittes måde at tale til hende på er ulækker – vulgært og varsler hende.

Hun sutter løs på Gittes store bryster, prøver så godt hun kan at leve sig ind i rollen. Gitte nusser om hende og taler til hende som om hun er et pattebarn. “Så se her lille skat..” siger Gitte og får moslet lidt rundt, så Tina ligger i hendes arme og igen får presset Gittes stive brystvorte ind i munden. Det her er simpelthen for mærkeligt, tænker Tina mens hun gumler løs. Gitte bevæger sin hånd ned over Tina, kærtegner hendes mave og lister hånden ind under den korte bluse. Gitte er ikke overrasket over størrelsen på Tinas patter, dem havde hun spottet – mere fastheden og den måde de bare sidder’ på, uden nogen bh. De er lækre, bløde og runde, med en lille legesyg vorte, der stritter charmerende.

“Du er en fin lille pige..” – hvisker Gitte og niver prøvende i Tinas brystvorter. Tina er en hærdet pige, i sit 22-årige liv har hun prøvet lidt af hvert og Gitte er langt fra den første der niver hende i brystvorterne. Tina suger på Gittes ene bryst og holder løst på det andet bryst. Det er så lækkert, afsindigt frækt at mærke den unge piges tunge og samtidig gramse løs på hende – tænker Gitte og mærker fugtigheden mellem benene. Gitte er ekstatisk, revet med af sin egen lyst, blidt får hun sat Tina op – skubbet selerne ned af armene og krænget den lyserøde stumpetrøje over hovedet på den spinkle pige. Uhmm Gitte nyder synet, da hun løfter selerne op og placerer dem på Tinas nøgne overkrop. “Du skal sætte dig op på knæ..” stønner Gitte og puffer til Tina.

Gitte føler sig magtfuld, føler virkelig hun har fat i Tina og ikke mindst hendes angst for at miste sit barn. Og det har hun. Tinas svigtende selvtillid og mangel på et superwomen drug, får hende til at reagere hurtigt og uden tøven. Hun sætter sig op på knæ, spiller på sit kønne ungpige look og skyder brystet frem. Situationen er kendt for hende – det er ikke svært for hende, skal bare gøre det. Men der er noget uhyggeligt over Gitte – noget usagt, tænker Tina og følger den noget ældre kvinde med øjnene da hun rejser sig fra sofaen. Gitte tager Tinas hoved mellem hænderne: “du skal være en god pige – en rigtig god pige”, hvisker hun. Tina nikker – hun vil gøre alt.

Gitte lader sin hånd glide ned af Tinas nøgne ryg, blidt skubber hun til den unge pige, så hun kommer til at stå på alle fire. Med cirklende blide bevægelser kærtegner hun Tinas røv uden på de stramme jeans, afslutter med et klask på hendes lille faste røv. Tina smiler mekanisk – lever sig ind i rollen som en god pige. Gitte vil have hende op på knæ igen, med armene bag hovedet. Tina er helt forberedt på smerten, da Gitte trækker ud i den ene sele og slipper den med et smæld – det gør fucking ondt alligevel. Den sorte elastik svirper mod hendes små, hårde brystvorter, og Gitte gør det mange gange.

Gitte er godt oppe at køre, selvom hun allerede vidste, at det der med lidt smæk i røven tænder hende, er hun nu overrasket over, hvor meget det tænder hende at være hård mod Tina. Synet af de røde striber på Tinas faste patter, de små klynk og måden hun bider sig i underlæben og bare tager imod. Det er så lækkert, og det er Gittes fornemmelse at Tina nyder det – det vælger hun i hvert tilfælde at tro. “Du.. du siger ikke noget vel?” Tinas grønne øjne kigger undersøgende på Gitte, der vrikkende er ved at trække sine nylonstrømper og trusser ned. “Lad os vente med at være praktiske..” Gitte fugter sine læber med sin tungespids, hendes øjne er blanke da hun lægger sig på ryggen på sofaen. Tina nikker, skæver til fristelserne på ABC-bogen, hvor kunne hun bare godt bruge en opkvikker.

Gitte løfter sig lidt fra sofaen, krænger sin nederdel op om hofterne og griber fat om baghovedet på den unge mor. “Kom, vis mig hvor meget du vil gøre for mig..” – fniser hun liderligt, mens hun presser Tinas ansigt mod sit køn. Tina har aldrig slikket en kvinde før, men Gitte presser hendes ansigt mod sin fisse og bevæger sit underliv med gnidende bevægelser. Hun virker helt væk, tænker Tina – som om hun er på stoffer eller noget. Gitte gnider sig af på Tinas ansigt. En lille forsigtig orgasme, bruser gennem hendes underliv og breder sig som små behagelige bobler i kroppen.

I plejefamilien har de lige spist aftensmad. Liva spiste for ‘to voksne mænd’ – som Thomas sagde og grinede. Liva ved ikke hvordan de to voksne mænd spiser, men stemningen var god – så de spiste nok meget pænt, tænkte hun. Det var dejlig mad og der var nok så man kunne få flere gange. Der er sket så meget idag – hun har gynget med Mai og Tobias, der er Thomas og Janes to store børn. Hun har også været med Jane henne og se hestene, og Jane har lovet hende en ridetur i morgen. Liva har fået et rigtigt værelse – hendes helt eget, når hun skal være der. Der er fint – rigtige gardiner og dynebetræk på dynen. Der dufter også godt – lidt af blomster og sæbe.

Mai og Liva har fået lov til at vise et danseshow, inden de alle sammen skal hygge og se Disney sjov. Mai og Liva er gået ind i stuen, de har fået lov til at låne Thomas mobil, hvorfra de spiller musik – de øver sig inden de andre i familien skal se det. I køkkenet står Jane, hun kører karkluden hen over komfuret, Thomas kysser hende i nakken og siger: “hun er faldet godt til – hurtigt”. Jane smiler, det har virkelig været en lettelse, at den lille pige var så nem og bare er faldet i hak med hele familien. “Ja.. hun er kær” – svarer Jane imens hun vrider kluden op under den varme hane. Det undrer hende, at Liva ikke har savnet sin mor en eneste gang, og på den anden side, er der sikkert også sket rigtig meget for hende i dag.

“Velkommen mine damer og herrer” – Mai taler ned i en hårbørste, som hun bruger som mikrofon, hun fortsætter: “må jeg præsentere Liva og Mais danseshow!” Jane og Thomas klapper, de sidder i sofaen og venter spændt på showet. Tobias har fået lov til at være ham der styrer musikken, og når Mai siger 1-2-3-nu, så skal han trykke på play. Pigerne starter showet, de hopper lidt frem og tilbage – fniser til hinanden og klapper i hænderne. Thomas og Jane klapper, det er fantastisk at stemningen er så god og afslappet.

Pusten er ved at gå af Mai. Selvom Liva er nogle år yngre, har hun fuldstændigt overtaget dansegulvet og fokus. Jane kan godt se at Liva kan danse, men der er også noget i hende – en væmmelse der bliver vækket, ved synet af Livas vridende og lidt udfordrende dans. Hun kigger på Thomas, for at se om han ser det samme som hende. Thomas sidder afslappet, smiler og griner – det er nok bare mig, tænker Jane. Da Liva vender sig om og begynder at shake – ryste sin røv – som hendes mor siger, bliver det alligevel for meget for Jane. Hun klapper, siger tak for dansen og siger at hun vil gå ud og lave popcorn.

Jane er stadig lidt usikker på hvad hun så. Hun står ude i køkkenet, hælder popcorn op i en skål og skærer æbler i både. Inde fra stuen kan hun høre Thomas lege med ungerne, det lyder som om han kilder dem. Hun smiler for sig selv – det er godt hun har Thomas – han er på en eller anden måde jordnær og afslappet i forhold til hende. De ser Disney sammen og allerede inden det er slut, sover Liva som en sten. Det passer ikke Jane helt, hun mener at Liva burde vaskes, have børstet tænder og have nattøj på – før det hele er ordentligt. Men som Thomas siger da han bærer Liva i seng: “der er også en dag i morgen”.

Da Thomas og Jane er kommet i seng, vover hun alligevel forsigtigt at spørge ham, om han så hvordan Liva bevægede sig? Haha-ja griner han og siger: “det er vist mini-Britney Spears..” – men virker alligevel rimelig afslappet omkring det. Jane smiler, siger bare “jah..”, vil ikke køre en situation op allerede nu. De kæler længe, kysser lidt og nusser – Thomas kunne så godt bruge en sutter, han prøver flere gange at føre sin finger ind i Janes mund, bare et lille hint til hende. Jane drømmer lidt om at sidde øverst – ride ham. Men hun er lidt bange for at føle sig blottet – hendes bryster er begyndt at hænge og dellerne på maven vil jo være helt synlige. Ja – man kan undre sig over hvordan de to mennesker har fået børn, hele to styk.

Hjemme hos Tina, har det været en afsindig lang aften. Gitte har virkelig taget for sig, og da hun endelig var mæt, havde hun lagt ABC-bogen foran Tina. Det var længe ventet og uden omtanke havde Tina suget en bane – faktisk to. Tina havde været så optaget af det, at hun ikke ænsede at Gitte tog billeder af hende. Billeder hvor Tina sidder nøgen, med viltert hår, makeup der er tværet ud i ansigtet – og suger coke i sig. Tina hører det – hører Gittes sidste sætning: “tror vi er enige om, at Liva skal være fuldtid i plejefamilien..”, men hun havde ikke orket andet end at læne sig tilbage i sofaen.

Forfatter: Safran
Liva del. 3
Læs del. 2 her
Læs del. 4 her

Del dette indlæg