Liva, del. 2

Liva, en twisted novelle om seksuelle lyster, tabuer, familie, onkler og livet for en række mennesker.

Det har lige været jul, nytår. Det har været en hyggelig og god tid for de fleste. Også for Gitte, en 35-årig sagsbehandler, der lidt anspændt sidder og forbereder sig til et møde – en svær samtale hun skal igennem. Sagen drejer sig om en enlig mor – Tina, lige blevet 22 og mor til Liva på 6 år. Pyha – tænker Gitte, det var tidligt at blive mor som 16-årig. Hendes tanker falder tilbage på dengang hun selv var 22 år – havde ikke andet i hovedet end at gå i byen, feste, drikke og nedlægge en masse handyr. Gitte var godt i gang med studierne dengang, var lige flyttet sammen med en veninde i en 3-værelses lejlighed, og de levede livet..

Og det gør den enlige mor, Tina, også. Men i denne sammenhæng, er det præcis det der er problemet. Der har ligget indberetninger på og om Liva, lige fra den da hun blev født. Allerede på barselsgangen har sygeplejerskerne påpeget, at der var en svag kontakt mellem mor og barn, at Tina virkede uinteresseret – umoden. Umoden – tænker Gitte, det er der vist ikke noget at sige til – Tina var vel nærmest selv et barn. Siden har vuggestuen, børnehaven og nu også skolen, indberettet Liva som værende en svigtet pige. Det er for mange kontinuerlige indberetninger, og selvom Tina har været til utallige møder på kommunen, og der har været mange forebyggende foranstaltninger, hjemmebesøg, tests og støttepædagog til Liva, har der ikke været nogen stor udvikling.

Gitte kigger den sidste rapport igennem, en forholdsvis ung, nyuddannet fyr var dengang sat på sagen, men han havde ikke haft Tina og Liva længe – sølle 3 mdr. så havde han sagt op og sad nu i et jobcenter et andet sted i kommunen. Han havde ikke rigtig skrevet noget hun kunne bruge til noget, mest vævende, vage sætninger, uden så meget indhold. Gitte undrer sig, men når ikke rigtig at tænke så meget over det, før de ringer fra receptionen og siger at Tina er ankommet. Hun kigger på uret, i det mindste er Tina da præcis. Hun forlader kontoret, går ud til venteværelset, hun kigger rundt på de folk der venter. De ser både triste, bange og usikre ud, mennesker der venter på ‘dom’. Hun er smilende og imødekommende, da hun rækker hånden ud mod en spinkel, mørkhåret pige, Gitte præsenterer sig og spørger om pigen hedder Tina?

Under samtalen betragter Gitte den unge mor. Tina er en køn pige, bærer præg af et hårdt liv, men alligevel ser hun så skrøbelig og lille ud, ikke så høj max. 1,63 og spinkel. Hun er iført sort tøj, sorte leggins og en kort sort trøje med hvid tekst. Trøjen stumper et par cm. fra bukselinningen, ikke helt en årstid-svarende påklædning. Gitte kan ikke dy sig, prøver venskabeligt at spørge Tina, om det ikke er koldt med det stykke med bart? Det falder bestemt ikke i god jord. Tinas katteagtige grønne øjne, slår gnister da hun siger: “er i nu også begyndt at beklage jer over MIN påklædning? Troede ellers det var nok med Liva’s..”. Gitte synker engang – det var slet ikke meningen at virke anklagende. Hun ryster på hovedet, skynder sig at spørge om Liva, om hvordan Tina opfatter, at hendes datter trives?

Samtalen er tung, lang og begge kvinder lister rundt som katten om den varme grød. Det er tydeligt at mærke, at Tina selv er et af ’systemets børn’ – hun ved hvordan hun skal sno sig, svare korrekt og undvigende. Tina er selv tvangsfjernet som 10-årig, til en plejefamilie – senere ungdomspension, -hybler og en enkelt indlæggelse på psyk. Nu gentager historien – familietraditionen – sig, tænker Gitte og samler mod til sig. Da Tina var barn, gjorde man det bare – fjernede børn for et godt ord. Nu er det anderledes, mere besværligt, men også mere sikkert.

Gitte starter med at foreslå Tina, at Liva kan komme i aflastningsfamilie hver anden uge, ude på landet, ride på heste, lege med kattekillinger – der er lige nu en perfekt aflastningsfamilie, et forældrepar fuld af overskud og energi, med en datter på 10 og en søn på 8 år. De vil hente og bringe Liva, og hun kan blive ved med at gå i den samme skole, for de bor kun en køretur på 20 min. fra byen. Gittes iver og glæde, er lige ved at rive Tina med. Hun har altid selv ønsket sig store søskende, nogle der kunne beskytte og passe på hende – og kattekillinger, de er herre nuser!

Tina tænker på den plejefamilie hun selv blev placeret i – og det får hende til at gyse. Det skal hendes datter fandme ikke opleve, hun må være gal i hovedet, hende kommune damen der sidder på den anden side af skrivebordet. “Plejefamilier gør det kun for at tjene penge, de er kun søde når der er møder med kommunen..”, siger Tina og forsøger at feje det hele af bordet. “Ikke dem her, de er virkelig gode.. vi har samarbejdet med dem i mange år, og de har kun et barn af gangen..”, siger Gitte og fornemmer, at hun er ved at komme lidt ind under huden på Tina.

Gitte snakker lidt videre, fortæller Tina om de gode ting som læreren i 0.a har skrevet om Liva. At Liva er god til at danse, hun er en kærlig og omsorgsfuld pige, snakker og griner meget. Tina kan ikke lade være med at trække på smilebåndet, det er hende der har lært Liva at danse og allerede nu kan hendes datter ’shake sin booty’ som en diva – og hun er vild til det. Tina og hendes veninder, får tit Liva til at shake, så optager de det på mobilen, så Tina stolt kan vise sin datter frem.

Tina kan ikke helt slippe tanken – hun ved at hun kan få et job som showdanser nede på klubben, men det der har holdt hende tilbage er Liva. Hun har nogle bekendtskaber, som hun bruger til at være barnepige, men dem har hun som regel brugt fredage og lørdage, hvor hun gerne vil i byen. På en eller anden måde, kunne det jo være meget fedt, hvis Liva ikke var der hver anden weekend..

“Er det også i weekenden..” – Tina prøver at skjule, at hun faktisk er lidt interesseret i at slippe lidt af med Liva. Hun glider lidt ned af stolen, løfter sine albuer op på armlænet og tygger hektisk på sit tyggegummi. Hun kan mærke kommune damens – sagsbehandlerens, eller hvad fanden de nu hedder, øjne på sin bare mave. Trøjen er krøbet længere op, men Tina er ligeglad – hun er stolt af sin flade brune mave. Hun – sagsbehandleren – kan være glad for, at hun ikke er en mand, for så havde Tina også været nedringet – vist lidt babser. Det var sådan Tina havde klaret den sidste kommune tosse, de havde sendt ud. En gut, kun lidt ældre end hende selv – Tina havde ham i sin hule hånd, nåede ikke engang at give ham en spiller inden han var ude af klappen. Hun plejede at skifte trøje når han var der, bare lige tilfældigt flashede hun tit patter for ham – det var så sjovt. Idioten blev helt befippet og nåede aldrig rigtig at sige eller skrive noget. Hun griner for sig selv da hun tænker ‘kommune taberen’!

“Ja.. det kan det også være, altså i weekenden..” – siger Gitte og smiler til Tina, inden hun fortsætter: “det hele handler om samarbejde, om hvad du vil, og Livas trivsel og udvikling..”. Det er ikke tosset det her, tænker Gitte. Det er vigtigt at Tina opfatter det som et tilbud, ikke et krav. Hun kan mærke samarbejdet med Tina begynder at flaske sig, og på trods af deres lidt skæve start, føler Gitte, at der er en god kemi mellem dem. De får lavet en aftale. Det bliver til, at Liva i første omgang skal prøve at være i familien hver anden weekend, fungerer det, kan Gitte og Tina i samarbejde med familien justere perioderne, så det passer alle.

Gitte føler sig lettet, da hun har fulgt Tina ud af døren. Det der så oplagt pegede imod en tvang, havde nu løst sig som en frivillig anbringelse. Thomas og Jane, som plejeforældrene hedder, er virkeligt søde og dygtige mennesker, Gitte kan slet ikke forestille sig, at der vil blive nogle problemer. Det hele skal bare gå lidt langsomt, så alle – både mor og barn – får en naturlig overgang til et andet liv.

Gitte tager telefonen, ringer til Jane, plejemor, og fortæller hende at mødet gik godt, Tina var samarbejdsvillig og var interesseret i at plejeforholdet startede op allerede i førstkommende weekend. Det passede fint, Thomas, plejefar, der er politibetjent, har fri i weekenden, så de ville have god tid til at tage sig af lille Liva. Gitte lægger røret, hun er egentligt fuld af positiv energi og kan ligesom bare mærke, at det her vil fungere. Hun tænker på det første møde hun havde med parret, Jane, sød, køn og smilende, men der var nok ingen tvivl om, at hun kunne blive skrap og skarp når det passede hende. Og Thomas var en flot og venlig fyr. Gitte havde en svaghed for mænd i uniform, de udstrålede bare et eller andet mandligt, frækt. Hun havde små-flirtet lidt med ham, men ikke mere i det – den professionelle relation skulle bevares.

Hjemme hos Tina og Liva er de lige kommet ind af døren. På vej hjem fra fritten, har Tina overrasket Liva og spurgt om de skulle spise en cheeseburger hver på MacD. Liva var i første omgang blevet vildt glad og overrasket, men allerede da hun satte tænderne i den svampede halvflade burger, havde hun spurgt: “Mor, hvad skal jeg, siden vi skal have burger?”. Tina havde grinet af sin lille kloge prinsesse, havde fortalt Liva, at det bare var tøse-hygge…

“Hmmmm..” – sagde Liva, med munden fuld af mad og fortsatte: “kommer der slet ikke nogle onkler i dag?” “Nej, det regner jeg ikke med”, sagde Tina lidt fraværende og filmede Liva med sin mobil. “Øvv – buhhh..”, sagde Liva og lod som om hun græd som en baby – og fik den effekt hun havde håbet på: Tina grinede og bad Liva gentage, at hun vil have onkler på besøg, imens hun filmede sin lille 6-årige datter, der gør alt for at gøre mor glad.

Det skal ikke misforstås – onklerne gør ikke noget forkert ved Liva. Spørger man Tina, vil hun fortælle, at det er Liva selv, der ønsker at vise onklerne hvor sej hun er til at danse – at Liva selv sætter sig på skødet af dem – at onklerne bare leger med Liva, og enhver kan jo høre at Liva syntes det er sjovt, når mændene kaster hende op i luften og griber hende igen.

Som sagt, Tina og Liva er hjemme i deres lejlighed. Tina har tændt for tv’et, zapper lidt rundt mellem de forskellige kanaler – kommer forbi utallige børnekanaler, som ville være oplagte for Liva, men Tina vil hellere se TLC eller MTV. Liva kigger meget på sin mor, kopierer mange bevægelser og udtryk – især sådan en dag som i dag, hvor de har spist cheeseburger – så ved hun at mor er i godt humør.

Tina sidder med sin mobil i hånden, sms’er, tjekker facebook – hun har tagget sig selv og lille-dullen på MacD, og tjekker likes og kommentarer. “Jeg vil også have facebook mor.. så vil jeg være venner med dig og.. og Dina”, siger Liva. Tina fniser lidt og retter kameraet mod Liva, beder hende sige det igen – Liva laver gerne skuespil for mors skyld. Ihærdigt prøver hun at huske hvordan sætningen præcis var, og de prøver tre gange inden videoen er i kassen – klar til at blive lagt på facebook.

Tilbage til Gitte – sagsbehandleren på kontoret. Hun er ved at lukke og slukke for i dag, det har været en god dag, alt har egentligt fungeret. Den samtale hun havde med Tina, var den der fremstod som den tungeste, men det gik jo. Gitte er alene, befinder sig godt med det, og har et par gutter eller tre hun veksler mellem at ringe, til når hun trænger. Det er fedt, og hun kan mærke misundelsen fra veninderne, når hun praler med sine 3 pikke – som hun kalder dem. Hendes drøm er at knalde med dem alle tre på samme tid. Det er jo selvfølgelig bare fantasi, men tænk alligevel hvor frækt det ville være – at blive fyldt i alle huller..

Gitte er frisk og åben, og hun har gennem mange år været nysgerrig på pigesex, og har da også leget med et par kvinder i ny og næ. Det har altid været lækkert, hun er vild med store, bløde bryster og en helt glat mis, men ofte har der sgu manglet noget.. Noget hårdt, mandligt, ja, kort sagt – en stiv pik. Gitte har en aftale i aften, en 26-årige psykologi-studerende – Camilla. Camilla lever i et fast parforhold med en fyr, men trænger til at eksperimentere – prøve sig selv af. De har ikke chattet meget om kæresten, og det er Gittes indtryk at Camilla gør det mod hans viden – at hun faktisk er lidt utro. Camilla har aldrig prøvet det med en kvinde før, og det er første gang Gitte skal fremstå som den erfarne – det bliver lækkert.

Gitte skynder sig hjem. Selvom det først er kl. 20, de har en aftale, vil hun gerne lige have lidt at spise, i bad og måske skifte sengetøjet. Hun skal også lige have prøvet den der pikkemands halløj – en påspændingsdildo, hun har købt online. Bare så hun har tjek på, hvordan man tager den på – hvis nu det bliver aktuelt. Gitte skynder sig derfor hjem, tænder for sin pc, vil lige se det billede, hun har modtaget af Camilla, endnu engang.

Mums!, det er sgu et fint og lækkert billede, Camilla har sendt hende. Fra en ferie, kan Gitte se. Camilla sidder smilende på en solvogn, den lyserøde bikini får hendes solbrune hud til at se lækker og sprød ud, det ser i hvert tilfælde ud, som om hun har nogle gode patter, tænker Gitte, og glæder sig til at begrave ansigtet i et par store kloder. Camilla har nogle lækre runde former, ikke tyk, men lækker kvindelige, runde og bløde former. Gitte har kigget på billedet hundredvis af gange, og ærligt, har hun også kælet for sig selv, mens hun kiggede på det, og fantaserede om hvad hun ville gøre, med den uerfarne pige..

Hjemme hos plejefamilien, har de netop spist aftensmad. Jane, der er uddannet sygeplejerske, men har gået hjemme de sidste par år, er ved at rydde af bordet og sætte i opvaskemaskinen. Jane og hendes mand Thomas, har netop fortalt deres børn, at der kommer et nyt plejebarn – Liva på 6 år. Deres børn, Mai på 10 år og Tobias på 8 år, trækker lidt på skuldrene, de er jo vokset op med – og opdraget til, at når man har overskud, skal man give og dele. De er vant til at dele deres forældre, med børn der behøver det. Spørger man de to børn, helt åbent og ærligt, ville de nu helst være fri – men det er ikke noget der bliver sagt højt.

Jane laver to kopper kaffe, rækker den ene til Thomas og sætter sig på køkkenstolen overfor ham. Hun kigger på Thomas, hendes elskede mand i starten af fyrrerne, men stadig veltrænet og attraktiv. Hans små rynker om øjnene, er blevet tydeligere, får hans ansigt til at fremstå modent og sexet. Nogle gange er Jane lidt misundelig på Thomas, det med at han har et arbejde – ser andre mennesker og oplever noget. På den anden side vil hun også gerne være herhjemme, passe sine børn og hestene og huset.

“Gitte kommer med Liva, på fredag” – siger Jane og kigger på Thomas. “Ja, det sagde du i telefonen”- svarer Thomas, ind imellem kan han godt mærke, at Jane tuller rundt herhjemme – ikke har så meget at gå op i. “Hun er pæn.. syntes du ikke?” – Jane kigger undersøgende på Thomas og smiler for at berolige ham, da hun stiller det lidt ‘farlige’ spørgsmål. “Tjoo..” – Thomas trækker lidt på det, han kan da godt se, at Jane prøver at smile, men mon ikke man skal være lidt varsom, med at svare på den slags kvinde listige spørgsmål?

Thomas kan faktisk ikke helt huske sagsbehandleren, Gitte, han ser sgu så mange mennesker hver dag. Hun står ikke sådan rigtig tydelig og skarp i hans erindring, og alligevel er der noget der dæmrer, når han nu er tvunget til at tænke tilbage på hende. Hun var vist ret lækker, lattermild, små-flirtende og rap i replikken. Der skal alligevel noget mod til – at flirte med en mand, der sidder med sin kone – hende han har været gift med i snart 20 år. Han kigger på Jane, fortæller hende som sandt er – at hun er den eneste kvinde i verden, han vil have.

Hjemme hos Tina og Liva, er det blevet sengetid for Liva. De har egentligt lavet en aftale om, at det er kl. 20 Liva skal i seng, men Tina har så mange ting, hun gerne vil ordne – og Liva kender alligevel ikke klokken, så selvom den kun er 19.15, finder Tina lige energien, til at give prinsessen en kildetur, og herefter genne Liva i seng. “Mor, skal jeg ikke i bad..?” – siger Liva. På trods af sine 6 år, er Liva fuldt ud klar over, at hun er lidt små-nusset, har fedtet hår og lidt beskidt tøj på. Liva ved godt, at det er dyrt at vaske på møntvasken, så derfor hjælper hun mor, ved at vende sine underhylere på vrangen, når de er blevet for beskidte. Så kan man bruge dem en uge på den anden side. Smart.

“Skal vi ikke hellere se et afsnit af klovn..?”, siger Tina og kigger på Liva med et forventningsfuldt blik. Liva tilfredsstiller mor – altid! “Jubiii..”, råber hun og skynder sig ind på værelset, for at tage nattøj på og hoppe i kanen – som mor plejer at kalde sengen. Tina har taget sin telefon med, så ligger de sammen i sengen og kigger på Casper C. og Frank Dum sammen. Liva prøver at følge med på skærmen, men hun fatter ikke rigtig hvad der sker. Alligevel griner hun, når mor griner – så er det ligesom om, de hører sammen. Liva og mor – mor og Liva forever – det plejer de at sige til hinanden.

Ind imellem siger mors telefon bip, så er de lige nødt til at stoppe videoen – så mor kan svare på de rigtige vigtige beskeder hun får. Det er ok syntes Liva, hun ved godt at voksne har nogle vigtige ting i livet, der skal fixes. Hun er alligevel også træt nu, faktisk vil Liva hellere sove end hun vil se mere. Tina veksler mellem at se video og svare på beskeder længe endnu, før hun opdager at Liva er drattet omkuld. Hun kysser Liva, slukker lyset og lukker døren, er lettet over at endnu en dag med Liva er overstået.

Tina kan ikke rigtig finde ud af det der med kommunen, plejefamilie osv. Hun ved ikke rigtig hvad hun syntes. På den ene side ville det være røvfedt at slippe for Liva og på den anden.. har hun også hørt historier om hvordan kommunen stjæler børn, ja, hun blev da selv stjålet af kommunen og placeret hos to stjernepsykopater. Kæft mand, de var syge i hovedet. Tina var både blevet slået og havde fået stuearrest. Men ok, tænker Tina, Liva er jo en lille sød pige, en god tøs, som Tina syntes hun har opdraget godt – der vil jo aldrig være nogen grund til at slå Liva – hun var sgu så nem.

Tina ringer til sin veninde Dina, vil lige prøve at høre, hvad Dina synes – hun er trods alt to år ældre end Tina og har et fast job nede på klubben og det hele. Hun kan jo ikke rigtig ringe til sin mor. På den her tid af aftenen, vil hun være godt sejlende. Tina vidste det egentligt godt på forhånd – samtalen med Dina omkring Liva, gør hende bare ti gange mere forvirret. Fuck – hun har jo skrevet under, og det skulle allerede være på fredag.. Hun måtte bruge en løgner, bare lige en lille en, fortælle Dina at lilletøsen var hos mormor..

Hjemme hos Gitte nærmer kl. sig 20. Gitte kan mærke safterne stige, i takt med urets visere, der lækkert og lovende kryber imod kl. otte. Hun har kigget på billedet af Camilla igen, helt opslugt og tændt, havde hun ladet fingrene glide ned over skærmen, ned over den sexede studine. Hun havde varslet Mille – pigen, at Gitte tændte på lidt, hen af noget hårdt.. bare lidt. Små klaps i røven og sådan. Uhmm, tænker Gitte, og ved allerede nu, at hun vil kræve, at Camilla viser sig frem for hende. Hun har tit onaneret, til tanken om at Mille sad på knæ midt på stuegulvet og langsomt tog sin bluse af, vippede de store bryster ud over bh’en og så kravlede hen til Gitte..

Gitte tænker på alle de chats de har haft, lækre liderlige chats, om hvad de vil gøre med hinanden. Der var bare god kemi mellem dem, som om de havde kendt hinanden i hundrede år. Ingen af dem var sådan rigtig lesbiske, bare nysgerrige og tændt på tanken, om at kæle med en anden kvinde. Gitte tænker på hvordan hun skal forføre Camilla, byde hende på noget eller bare lige på og hårdt? Hun beslutter sig for at mærke stemningen, det er jo ikke en ’sag’ på arbejdet, hvor man kan tage en beslutning inden et møde. Det her er jo et møde mellem to kvinder, der gerne skulle udvikle sig rigtig lækkert. Hun smiler for sig selv, trækker lidt op i sin nederdel, kan ikke helt modstå trangen til at lade et par fingre glide ind under trussekanten og kæle lidt.

Hos Thomas og Jane sidder de i stuen – der hviler fred og idyl over den lille gård på landet. Thomas nyder sin aften hjemme, man lærer virkelig at sætte pris på sin frihed, når man – som han, virkeligt har arbejdet hårdt. Terrorberedskab, rydning af pusher street og uklare bandekonflikter, har præget det sidste års tid og har givet ham sindssygt mange overarbejdstimer, men nu var det lidt som om, det pegede imod nye tider. Han lægger hånden på Janes lår, smiler da han kærtegner hende. Hun putter sig ind til ham, lægger hånden på hans bryst og nusser ham blidt. Deres to børn ligger på gulvet og spiller ludo, alt i alt en rolig og hyggelig aften i familien.

Da kl. nærmer sig 21, skal ungerne i seng, så der også er lidt voksentid inden Thomas og Jane også skal i seng. Ungerne kysser dem begge godnat, inden de futter af sted mod hver deres værelse. “Husk at børste tænder” – råber Jane efter dem og får et “ja – ja” svar tilbage. “Du, jeg har virkelig lyst til dig i dag” – Jane griner lidt forlegent og kigger på Thomas, da hun siger sætningen. Thomas bliver glad, helt varm indeni, det er ikke så tit de har lyst samtidig, eller mest er det Jane, der ikke har så meget lyst. Han tager fat om sin kone, trækker hende op så hun sidder overskrævs på ham. De kysser blidt, leger lidt med hinandens tunger og smiler til hinanden.

Han kan godt mærke Janes uro, hun prøver at give sig hen – men vender konstant ansigtet mod stuedøren. Hun kan ikke rigtig slappe af, er bange for at ungerne pludselig står der. De er da så store, de ville da bare daffe af, når de ser at far og mor er optaget af hinanden, tænker Thomas. Men for Janes skyld siger han: “kom skat, lad os gå ind i soveværelset..”. De puster stearinlysene ud, retter puderne i sofaen og stiller deres kaffekopper i opvaskemaskinen. Her i hjemmet, bruger man ikke spontanitet. Man planlægger, aftaler og overholder..

Hos Tina, tikker der en sms ind: ‘er der nu’ – står der. Hun retter lidt på sit hår, finder det store smil frem – hun er jo nødt til at gøre det, mangler jo en hund, så hun kan vaske, nu hvor Liva skal i aflastning eller plejefamilie, eller hvad fanden de nu kaldte det. “Hej min pige” – uhhf!, hun hader lyden af hans stemme, han lader altid som om, han er hendes far eller noget i den retning. Han er på alder med hendes mor, faktisk er det en af hendes mors drukkammerater. Men han har nu altid betalt godt, så langt tilbage som Tina kunne huske, havde der altid været en lille krøllet seddel i hendes hånd, når han havde været der.

Tina ved godt at der går rygter ude i byen – rygter om at han er far til Liva. Det er han ikke, for de har aldrig rigtig knaldet, og det vil hun heller ikke. Det gyser i Tina da han spørger: “hvor er lillepigen – ville da gerne lige have hilst på hende…?” Hilst – tænker Tina, hun havde sgu nok set den boner han fik på, når Liva dansede for ham, og fik han lov til at få Liva på skødet, var han jo helt solgt. Svin – tænker Tina. Men smiler til ham, da hun sætter noget lækkert musik på og begynder at vride sig foran ham – ham der er 25 år ældre end hende, ham der har sat sig tilrette i sofaen, lynet ned og gnider på sin pik imens han suger den unge mor til sig.

Tina lukker øjnene, lader musikken styre hende – fører hende rundt i sin lille stue. Hun løfter armene, krænger blusen over hovedet og smider den på gulvet. Hun lukker hånden om sine babser, presser dem sammen og hiver lidt i sine vorter. Kom nu din nar – tænker hun om den stakåndede, knapt 50-årige mand, der sidder i sofaen og spiller pik til hendes frække dans. Tina åbner sine bukser, krænger dem ned over røven og vender ryggen til ham, da hun hiver dem ud over foden. Hendes lille frække røv plejer at få den til at gå på ham..

“Mor.. mor, jeg kan ikke sove..” – Liva står i døren, gnider sig søvnigt i øjnene, kigger på mor – kun iført trusser – og kigger på manden, onkel, der holder om sin tissemand. “Liva.. for fanden.. sig pænt goddag til onkel..”. Tina sukker, syntes egentligt ikke, at det her var det fedeste der kunne ske. Liva ved godt hvordan man siger pænt goddag, man smiler og kysser onkel på kinden, og det gør hun. Hun stryger hen imod onkels udstrakte arm og kysser ham på kinden. Han gnider videre på sin pik, ikke engang Livas nysgerrige blik får ham til at gemme den væk. “Det var godt Liva, så er det ind i kanen igen..”, siger Tina meget bestemt. Liva vender rundt og tøffer af sted ud i gangen. Hun lukker døren – men kun på klem, hun vil gerne se mor danse.

“Undskyld..” – siger Tina, lidt opgivende og lidt hylet ud af den. “Det er ok.. hun kan da også ligge her, når nu hun har svært ved at sove..”. Han klapper på sofaen, kigger på Tina med et bedene blik. “Nej.. det går ikk..” – siger Tina og holder fast, selv da han tilbyder 300 oveni den hund hun skal have for at danse. “Jeg rører hende ikke, hun kunne bare ligge her ved siden af..”, siger han og hiver liderligt i sin pik. Hun ryster på hovedet, da hun sætter sig på knæ oppe i sofaen ved siden af ham. “Du kan få lov til at rage på mine patter.. hvis du ligger en hund oveni” – siger Tina og bevæger overkroppen lidt, så hendes babser bevæger sig indbydende….

Onkel har allerede hånden oppe, godt på vej til at gramse på Tinas fristende patter. “Arhh!”, siger Tina advarende og trækker sig lidt væk fra ham, inden hun fortsætter: “en hund ekstra..”. Hun kan lugte hans klamme ånde, han lugter også lidt surt af gammel sved – i det hele taget er han faktisk lidt ulækker, men pengene sidder løst på ham og hun kan sno ham om sin lillefinger. Tina har brug for ham. “Ja, ja, min pige.. du skal nok få..”, hvisker han med spag stemme og hiver videre i sin pik…

Gitte er slukøret, den frække Camilla hun havde set så meget frem til, er ikke dukket op. Gitte har skrevet flere beskeder og i sin desperation har hun også prøvet at ringe, men uden held. Øv – tænker Gitte og svinger sine ben op på hver armlæn af den lænestol hun sidder i. Hun havde forstillet sig, at hun skulle ligge sådan her, men med Camillas fine ansigt mod sit køn. Gitte skubber sine trusser til side, og med to fingre begynder hun blidt at cirkle omkring sin klit. Den er følsom, modtagelig – pirret af alle de liderlige tanker, der har været gennem hendes hoved. Med den anden hånd skubber hun sit bryst ud over bh-skålen, klemmer om vorterne og fantaserer. Gitte løfter lidt op i sit bryst, gad vide om hun selv kunne..?

Gitte flover sig lidt, men hun har lige opdaget at hendes patter er begyndt at hænge – huden er tilpas slap, til at hun kan nå sit bryst med munden. Hun kan lige akkurat få sin stive brystvorte ind mellem læberne, hvis hun krummer sig nok sammen. Det ser sikkert mærkeligt ud – tænker Gitte, men det der med, at der bliver suttet og suget på hendes patter, har altid gået lige i fissen på hende. Hun lister sin langefinger ind i fissen, kan stadig kærtegne sin klit med tommelfingeren, lækkert kører hun fingeren frem og tilbage over klitten og klemmer sammen om fingeren i fissen..

Hos Thomas og Jane, har de børstet tænder – vasket sig og det tøj de har haft på, ligger pænt lagt sammen på hver deres stol i soveværelset. Thomas kan godt lide den ro og orden Gitte opretholder i hjemmet. Her er ingen overraskelser – alt kører efter en plan. Kun engang imellem savner han noget spontant, mest omkring sex. Det var frækt, at hun havde hvisket til ham, at hun havde lyst, og ‘lille Thomas’ dernede, havde været mega stiv. Nu er det som om, tandbørstning og lægge tøj sammen, får erektionen til at svinde. Jane havde planlagt at hun ville sutte Thomas, helst ville hun have gjort det nede i sofaen. Men alligevel var hun blevet lidt nervøs, bange for at en af ungerne kom.

Hun putter sig ind til Thomas, ligger på sin mands bryst og lytter til hans hjerte. Hun ville ønske at Thomas ikke var så fixeret på orden, åbnede op for lidt spontanitet. Men hun kan mærke på ham, at det er den måde han trives bedst – ro, regelmæssighed og renlighed. Hun bevæger fingrene hen over hans mave, nusser og kærtegner. Han har armen rundt om hende, kærtegner hendes ryg – prøver dog ihærdigt at nå hendes røv. Han kysser hendes hår, fortæller Jane – som sandt er – at han elsker hende. Der går ikke meget mere end 10 minutter, før de begge sover..

Forfatter: Safran
Liva, del. 2
Læs del. 1 her
Læs del. 3 her

Del dette indlæg