Liva, Del. 12

Liva del. 1 kan læses her

Det er torsdag aften. Liva har netop spist på en italiensk restaurant med sin kollega Gitte, sin mor Tina og datteren Aida. De sidste par timer har fyret godt op om Liva. Mange følelser er blevet vendt i hende, især vrede og frustration, men den allermest dominerende er alligevel en sagelig liderlighed.

Hun har netop krammet sin mor og Gitte farvel, vinket til dem da de forsvandt ned af gaden. “Vi ses imorgen..” havde Gitte sagt til Liva. Det er der i og for sig ikke noget underligt i, da de er nære kolleger til dagligt. Men Liva mærkede alligevel, hvordan hendes kinder blev blussende varme, og hvordan Gittes strenge blik, fik det til at trække i hendes underliv.

Liva skæver til sin datter, kigger ned på Aidas venstre hånd, der holder krampagtigt fast om den lille flaske olie hun fik af tjeneren inde på restauranten. “Der.. der er han.. Mik.., min – din, vores mand” fniser Aida og vinker til Mikkel, da han kommer kørende i sin prangende bil. “MIN..” retter Liva og kigger hvast på Aida – “han er min mand” gentager Liva irriteret. Aida kigger på hende, siger ingenting, men hendes skæve smil afslører, at hun ikke er helt enig.

Aida tager fat i bildøren, åbner foran “åhr, må jeg sidde foran.. please søde mor” spørger hun pludselig helt artig og sød. Liva falder ikke for hendes fedteri, møver sig ind foran tøsen og sætter sig på passagersædet ved siden af Mikkel – hendes mand, kæreste og elsker.

“Hej skat..” siger Mikkel glad, læner sig hen mod Liva og giver hende et kys. “Hej” hvisker Liva stille, glemmer næsten at hun er forbandet på ham. Aida surmuler lidt, da hun sætter sig ind på bagsædet. “Hvad er det med prinsessen?” spørger Mikkel og kigger i bakspejlet. Hun siger ingenting, trækker blot frækt på smilebåndet og viser ham den lille flaske.

Mikkel smiler skævt tilbage og giver hende en tommel op, gasser bilen op og ruller hurtigt af sted. Han spørger ind til Livas dag, arbejdet, hendes mor og Gitte bliver også vendt. Hun er ved at blive sindssyg over at han blot lader som ingenting. For få timer siden hørte hun jo tydeligt, hvordan han tog Aida – kneppede hende hårdt og kaldte hende en lille kneppedukke. Nu sidder han bare og lader som om alting er normalt – vist endda i samme bil?

Liva lægger hånden på Mikkels lår og forsøger at glemme. Hun har jo faktisk rigtig meget lyst til ham. Lyst til at mærke ham på den beskidte og hårde måde han kan. Hun sukker stille ved tanken om hans livrem, hans hænder om hendes hals og hans bløde læber mod hendes – Mikkel kan og gør altså noget ved hende.

Da de 10 minutter senere er de hjemme og alle stiger ud af bilen, føles Livas ben pludseligt så tunge, som om hendes krop svigter hende lidt. Hun synes der er langt op til 3. sal i dag, og kan ikke undgå at bemærke Mikkels øjne, der slavisk følger Aidas lille vimsende røv på vej op af trappen som den første – satans som den tøs spiller op!

Liva ser tøsen forsvinde ind i lejligheden, smider sin frakke og går ud i køkkenet for at tænde elkedlen – hun kan godt lige bruge en kop kaffe. Hun føler sig anspændt, forvirret og usikker igen. Mikkel er som han plejer at være – sød, charmerende og kærlig. Han tager fat om Liva bagfra, dufter til hendes hår og kysser hendes nakke. Det er dejligt og føles ægte og varmt, lige hvad hun mangler.

“Sæt dig ind i stuen skat, så kommer jeg med kaffen..” hvisker han kærligt. Liva smiler, løfter hans hånd og kysser hans håndryg og hvisker tak, inden hun går ind i sin sparsomt indrettede, men dog hyggelige lille stue – hvor der ikke er nogle tegn på Aida, bare de to.

Liva smiler og kigger længselsfuldt på Mikkel, da han sætter en kop skoldhed kaffe på bordet foran hende. Han aer hende stille på låret, nusser hendes nakke og lægger armen om hende. Liva har svært ved at tro, at selv samme mand, tidligere i dag knaldede hendes datter. Hun bliver mere og mere overbevist om, at det måtte være Aida der havde lokket – presset ham..? Besad hun samme magt som Liva selv, overfor Thomas i sin tid?

Nogle vil mene at det ikke gør en forskel – for Liva er der en verden til forskel, har jo oplevet det. Men hvorfor lige Mikkel? En hårde og dominerende type som ham, der jo modsat Thomas ikke elskede blidt, men kneppede beskidt og voldsomt – ikke noget for en lille pige?

Liva lægger hovedet ned i Mikkels skød og strækker sine ben, nyder at være hjemme efter en lang dag. Mikkel nusser hende kærligt, stryger hendes hår væk fra ansigtet og betragter hendes kønne træk. “Du er smuk skat..” hvisker han og følger konturen på hendes læber, næseryg og øjenbryn med sin pegefinger.

Liva smiler genert og berørt, bliver altid så varm og lykkelig for Mikkels komplimenter. Når Liva ind imellem har taget ham i at være hende utro, plejer han at klare sig ud af det, ved at sige at han ikke fortæller killingerne at de er smukke – det er forbeholdt hans Liva-tøs.

Liva drejer sig lidt rundt, lægger sig på siden med ansigtet mod Mikkels buksegylp. Hun nusser ham stille op af maven, kradser ham blidt på brystkassen. “Du er varm i dag, hva’ skat?” smiler Mikkel og kigger ind i Livas smukke, levende øjne. Mikkel kender sin tøs, kender de forskellige temperaturer. Han åbner et par knapper i hendes skjorte, lader sin hånd glide ind under hendes bh og ælter Livas bryst.

Liva nyder Mikkels ømme facon, men det her er mere lige hvad hun mangler, da han klemmer hårdt om hendes brystvorte. Hun sukker lettet – føler endeligt at det er de rigtige hænder, der klemmer om hendes bryster. Hun drejer hovedet mod hans underliv, presser sig let mod buksegylpen og mærker hvordan han vokser bag stoffet.

Mikkel knapper hendes skjorte helt op, bevæger fingrene stille på hendes nøgne hud. Det er lækkert og Liva kan næsten ikke vente med at mærke ham. Hun mærker hvordan den ild der tidligere på dagen blev tændt i hende, blot har ligget som et latent og glødende bål – og der skulle ikke mange berøringer til, før hendes underliv igen stod i flammer. “Lad mig være din lille pige – din slemme lille pige…” stønner hun og kigger bedende op på Mikkel. Han smiler, skubber bydende sin tommelfinger ind i munden på hende – tøsen.

Hun sutter – suger hårdt og grådigt på hans finger, hører kun langt væk fra, hvordan Mikkel roser hende og fortæller at hun er smuk og dygtig.. Han trækker ned i hendes bh, vipper hendes ene bryst ud over skålen og niver hårdt i hendes mørke brystvorte. Liva slipper hans finger og gisper højt, både af smerte og lyst. Hun vrider sig rundt, sætter sig på knæ i sofaen og lægger hånden på hans buksegylp – “lad mig mærke dig – måske i min stramme numse.. Vil du det skat, kneppe lille Liva i nummi?” stønner hun barnligt bydende og tændt.

Mikkel smiler kærligt, lader sin hånd glide op af Livas mave, vipper blidt det andet bryst ud og kærtegner det ømt. Han lader sin hånd glide videre op af hendes hals, klemmer blidt men markerede, inden han stille tager fat om hendes kæber. Det risler, prikker og gløder i Livas krop, hans forførende blik – lækre berøringer og varme hænder tænder hende til flammepunktet. Hun lukker øjnene, da han trækker hendes ansigt op mod sit – er både forberedt på et hedt kys, og en sviende lussing.

Hun burde være det, men er slet ikke forberedt på det tredje, da Mikkel helt stille hvisker: “du ved det jo godt.. Jeg ved du lyttede med, så nu går du stille og roligt ind og klæder MINI YOU af.. lægger hende i DIN seng og smører hendes lille røv godt ind for mig – forstået?”

Af alle ydmygelser Liva har været udsat for – og det er mange efterhånden – er dette dog den værste. Der bliver i den grad pisset på hendes indre bål, så det syder og sprutter. Hun åbner øjnene, kigger ind i Mikkels helt alvorlige og stadig forførende øjne. Forslaget er jo grotesk og udelukket, protesterne står i kø i hende.

Men Mikkels blik er stålsat og beslutsomt som hun kender det og altid bukker under for. Han kan lynhurtigt være ude af døren ved hun, hvis han ikke får sin vilje. Det vil hun ikke, og Mikkel er jo hendes, lige meget hvad.. Så hun nikker stille, rejser sig langsomt og trækker sin skjorte op over skuldrene. “Lad den stå åben – jeg kan lide dig sådan, skat” siger Mikkel og betragter stolt sin smukke, lydige kæreste.

Liva forstår ikke helt sig selv, er som hypnotiseret og kan kun undertrykke en smule modstand – “er du sikker – helt sikker på det her?” hvisker hun stille, bedende.. Mikkel vifter hende ned til sig igen, har hendes næse mod sin da han brummer – “100 procent skat.. den lille røv tilhører mig, det ved du!”

Liva synker klumpen i halsen. Han er unaturligt blid – men hun tvivler ikke på, at han mener det han siger. Han har knapt sluppet Liva, før døren til stuen bliver skubbet op. Det er tydeligt for enhver, at Aida har ventet på det rette øjeblik til at gøre sin entré – “lovede du mig ikke noget, Mikkel ræv..?” siger hun og peger på Mikkel, da hun vimser ind i stuen. Aida stiller sig midt på gulvet, sætter hænderne på sine hofter og kigger op og ned af sin mor – kigger vurderende og overlegent på Liva og den åbentstående skjorte.

“Du lovede mig at fortælle, hvem af os der sutter bedst pik?” skrapper Aida ugenert og højtideligt. Liva kan ikke undertrykke et lille fnis, midt i det sære udbrud – hvordan i himlens navn, kan Aida nogensinde tro, at hun kan konkurrere med Liva om netop det? Liva er jo mange år foran, ved ALT om det, især hvad Mikkel foretrækker. “Jamen søde skat..” siger Liva og får næsten ondt af datteren og hendes barnlige naivitet. Mænd siger meget for at få en sutter – det måtte Aida bare lære.

Mikkel griner, nyder det – mor og datter rivalisering! “Troede vi havde snakket om at stille krav, prinsesse..” siger han så, idet han rejser sig fra sofaen. Den lille tøs er en uslebet diamant, der er arbejde endnu – heldigvis. “Kan du huske vi snakkede om at være fræk, på den ufede måde?” hvæser han helt op i hendes ansigt og kigger Aida dybt i øjnene.

Han åbner sin livrem samtidigt og trækker den ud af buksestropperne. Liva ved udmærket hvad det betyder, og det isner mere i hendes krop, da Aida provokerende svarer – “du snakkede.. jeg sagde jo ikke at jeg var enig!” Mikkel kan ikke lade være med at trække bredt på smilebåndet og slå en lille latter op – hun er utrolig skøn, den lille – ikke bange af sig, eller for noget.

Han holder fast i bæltespændet, vikler livremmen en gang rundt om hånden, da han træder hen imod Aida. “Hun mente det ikke skat.. hun er kun et barn!” skriger Liva forfærdet. Aida afbryder hende – “jeg mente HVERT et ord..” siger hun og kigger triumferende på Liva, løfter armene over hovedet og vender sin smalle ryg til Mikkel.

Han tøver et øjeblik, nyder blot synet af den lille krop foran sig. Hendes korte, men slanke ben. Den lille velpolstrede røv, fremhævet af de lyse jeans hun har på. Hendes korte sorte bluse, der afslører et lille bart stykke af hendes bare hud når hun har hænderne over hovedet. Mikkel smiler tilfreds – hun er virkeligt en ener, en lille god hore, med på det hele.

“Og mor..?” Aida drejer hovedet bagud mod Liva inden hun fortsætter – “Mik knepper ikke børn, så stort et svin er han alligevel ikke.. Ergo er jeg ikke noget barn..” Hun fniser, når lige at vende hovedet igen, inden det første slag med livremmen rammer hendes røv. Aida skriger, det næste rammer hendes ryg, skrig bliver til gråd.

Liva lytter forfærdet til datterens små klynkende udbrud, slagenes stik i hendes hjerte. Hun vil ikke kigge – men stirrer nærmest paralyseret på den sorte livrem, der smælder ned over Aidas krop. Liva er oprørt, hader det, men føler nærmest en jalousi og en misundelse, over at det ikke er hendes krop der står for skud. Lige i dette øjeblik hader hun sig selv, føler en voldsom afsky overfor de følelser der går gennem hende.

Aida hyler, og både hende og Liva må udholde de 10 gange livremmen rammer den sarte krop, før Mikkel igen sætter sig i sofaen, og beder Liva om at klæde Aida af. Hvis der var nogle der beskrev dette scenarie for Liva, ville hun aldrig nogensinde tro, at hun lige nu var igang med at knappe Aidas bukser op. Hun trækker dem ned til knæene, før hun sætter sig på hug og trækker dem ud over fødderne, en for en. Liva sætter tommelfingeren i elastikkanten på Aidas trusser, tøver et øjeblik inden hun ombestemmer sig – det er næsten for grænseoverskridene, at trækker trusserne af sin egen datter.

Liva tager fat i kanten på Aidas korte bluse, trækker den varsomt over hovedet på hende, og stryger herefter det store viltre hår væk fra Aida kønne ansigt. Hun drejer Aida rundt, lader forsigtigt og omsorgsfuldt sine fingre følge nogle af striberne – både de nye og de lidt ældre, der fylder Aidas ryg. Liva kigger bebrejdende på Mikkel, men han er helt kølig – sidder fuldstændig afslappet og nyder synet. Liva sukker dybt da hun krænger den lille top over hovedet på Aida, blotter hendes små, knapt en a-skål, bryster.

Hun kigger på Aidas bryst, der ligesom ryggen bærer præg af møder med Mikkels livrem. “Han kan så godt lide at slå på mine små bryster mor..” hvisker Aida og forsøger at se forurettet ud. Smilet og lysten bag de grønne øjne, er dog nem at spotte. Især for Liva, der selv flittigt benytter præcis samme blik. Så Liva siger ingenting, sætter sig på hug foran Aida og trækker blidt hendes trusser ned af lårene og videre af datteren.

Liva har det elendigt. Føler sig som verdens dårligste mor – har jo aldrig hørt om noget tilsvarende. Ikke engang hendes egen mor, Tina, med alle ‘onklerne’, kunne finde på det her. Alligevel gør hun det – mor og socialrådgiver Liva – fordi Mikkel skal have det bedste. Fordi når hun kigger over på ham og ser hans bekræftende smil og små nik med hovedet, bliver hun så vanvittig varm i kroppen.

Liva tager Aida i hånden, må hellere følge Mikkels anvisninger om at smøre Aida ind, gøre hende klar. “Du er god skat – jeg elsker dig” smiler Mikkel og laver kyssemund mod Liva. Hun smiler tilbage, mærker hvordan Mikkel stadig formår at få hende til at rødme og bryde grænser. “Og prinsesse?, må jeg lige se din fine mund på mors bryster!?” smiler han.

“Eejj.. helt ærligt Mik..” svarer Aida, men Liva afværger den helt store katastrofe, ved blidt at presse Aidas ansigt mod sin barm. “Jo skat, du vil gerne gøre som Mikkel vil have.., sut lidt på mor..!” hvisker hun og beder til at Aida åbner munden.

Liva prøver at skærme for Aidas ansigt, prøver ihærdigt at lade som om Aida sutter på hende. Hun kigger over mod Mikkel, ser godt at han rejser sig faretruende fra sofaen. “Kom nu – sut Aida..” hvisker Liva desperat. “Sådan, du kan jo godt..” hvisker Mikkel så, med ansigtet helt nede ved Aidas, kigger på hendes lyserøde læber der omkranser moderens mørke brystvorte. Han stryger Aida over håret, kalder hende en god lille luder og hans villige kneppedukke – ord der gør ondt på Liva.

Mikkel rejser hovedet og kigger ind i Livas glasklare øjne – “det er jo dig jeg elsker skat – den lille er bare mit legetøj, det er ikke alvor” hvisker han hæst, inden han presser sine læber mod hendes. Hun mærker hans tunge, der blidt og legende presser sig forsigtigt ind mellem hendes læber, møder ham villigt med sin egen tungespids. Mikkel snaver hende længe, får det til at bruse og boble i hendes krop. Liva stønner tungt, da han slipper hende igen, mærker stadig den ambivalente følelse, af Aida mund der suger på hendes bryst.

“Hun suger godt prinsessen, ikk’?” smiler han stolt, som om det er hans fortjeneste. Han aer Liva på kinden og hun nikker smilende, mærker det også. Først da Aida har sluppet hendes brystvorte, går det op for hende – hvor perverst forkert det her i virkeligheden er. Liva skammer sig igen. Skammer sig, da det går op for hende, hvor meget hun gav sig hen til nydelsen af Aidas mund på sit bryst. Hun bliver forvirret, håber på at det var Mikkels dybe kys, der fik hendes krop til at reagere som den gør. “Hvor er olien, skat?” hvisker Liva, bare for at få det hurtigt overstået.

Kort efter kommer Liva ind i sit soveværelse, over armen har hun et af de beige, tykke, langluvede håndklæder. Et af dem hun lægger frem til Mikkel, når han bader hos dem. I hånden har hun den lille flaske olie til Aida. Pigen ligger midt på sengen, på ryggen med benene krydset. Hun fylder ikke meget i sengen – lille, spinkel og stribet.

“Du skal flytte dig lidt..” siger Liva, lidt frustreret. “Mor.. du skal tale pænt, husk at jeg er prinsessen..” fniser Aida og ruller over til venstre. “Uhmm den dufter af Mikkel..” sukker Aida, da hun begraver hovedet i hovedpuden. Liva tæller til ti og har ikke længere ondt af eller kvaler med datterens leg – ved at Aida nok skal få mere end nok af både duft og følelsen af Mikkel om lidt!

I tavshed breder hun det store håndklæde ud på midten, gør tegn til Aida om at lægge sig på det. Liva kravler op i sengen, skubber Aidas ben lidt mere til side og sætter sig på knæ mellem dem. Når nu du så gerne vil.. og Mikkel vil – kun det bedste er godt nok til hendes mand! Sætningerne kører som et mantra inde i Livas hoved, overdøver tvivlen. Hun åbner den lille flaske, varmer den fedtede olie mellem sine hænder.. men kan stadig ikke få sig selv til det. Sætter i stedet sine fedtede fingre på Aidas skulderblade og masserer blidt ned over de røde striber på Aidas ryg.

Aida ømmer sig stille, men nyder sin mors kærtegn. Liva tager flasken, tipper den og lader forsigtigt olien pible ned mellem Aidas smukke faste og røde baller. “Uhh..” gisper Aida forskrækket og løfter hovedet. “Bare læg dig ned skat, slap helt af, det bliver ikke slemt.. endnu!” hvisker Liva og sætter hænderne på Aidas misundelsesværdige, struttende, lille røv. Liva ælter ballerne, klemmer dem sammen og spreder dem igen. Hun håber på hun kan fordele olien på den måde, uden at skulle røre Aida sådan rigtig – eller forkert, kan man også kalde det.

“Kan du løfte numsen lidt, mus?” hvisker Liva og skubber hænderne ned omkring Aidas hofter, for at løfte hendes underliv op. Aida trækker sine ben lidt op under sig, støtter svagt på sine knæ og strutter flot med numsen. Livas fedtede hænder glider under Aidas baller og ind mellem hendes ben. Hun kan ikke lade være – bøjer sig forover og prøver at sætte sig i Mikkels sted. Hvad tænker han, når han ser hvordan Aidas lille fisse står på klem og glinser som var den smurt i olie? Hvad er det ved en lille lolitakrop, der er så dragende for en voksen mand?

Liva trækker forsigtigt Aidas baller til side, kigger omsorgsfuldt og bekymret på hendes lille lukkede stjerne. “Har du prøvet det før skat – haft Mikkel, eller nogen anden, i din lille numse?” hvisker Liva og lader forsigtigt, sin pegefinger glide langs revnen mellem hendes baller. “Nej mor, kun hans finger.. i eftermiddags” klynker Aida og fortsætter – “vil du holde mig i hånden når det er? Når din store mand borer sig op bag i mig?” spørger hun barnligt og uskyldigt.

Liva er lige ved at falde i. Hendes moderlige omsorg er stor og hun har lovet sig selv, altid at stå ved Aidas side. Men det er er nok alligevel grænsen, ikke lige en situation hun havde forudset. Kunne hun forestille sig at holde Aida i hånden, mens Mikkel forgreb sig på hende? Hun er vævende, bevæger sine olie indsmurte hænder på Aidas faste numse og forsøger at tænke hurtigt. “Vil du mor?” spørger Aida utålmodigt.

Liva sukker, “nej skat – du er en stor pige nu..” hvisker hun spagt, blev i sidste øjeblik enig med sig selv om, at hun ikke ville kunne – ikke et billede hun ville have med sig resten af livet. “Århh mor, jeg er så nervøs.. faktisk lidt bange” presser Aida, med en snert af bebrejdelse i stemmen. Liva svarer ikke, mærker irritationen igen – tøsen har jo selv bedt om det, redt sin seng, nu må hun ligge i den.

Liva tager fat i stedet fat i Aidas arm og vrider den forsigtigt rundt, guider hendes små fingre mod numsen. “Læg dig lidt på siden, skat – så er det nemmere..” Hun mosler lidt rundt med Aida, får hende placeret ordentligt. “Så skat, pres en finger op.. kom!” hvisker Liva og skubber blidt til Aidas hånd. “Sådan.. pres til skat, der er plads..” Liva bider sig nervøst i underlæben, skammer sig lidt, men fortæller sig selv at hun gør det her for Aidas skyld, for at gøre det nemmere..

“Århh.. ejji..” pylrer Aida, da hendes finger smutter igennem sit lille fedtede numsehul. “Det føles så forkert, mor” hvisker Aida. Liva nusser sin datter ryggen, “bevæg din finger, frem og tilbage skat..” guider hun, bliver ved med at tænke, at det er for Aidas egen skyld. “Du er dygtig, mors dygtige pige..” hvisker Liva opmuntrende og mærker med skam, hvordan det dunker i hendes eget underliv. Aida snøfter stille og bevæger sin finger roligt frem og tilbage. Liva kigger på den spinkle finger, der bevæger sig langsomt i den lille stjerne. Det ser mere og mere ubesværet ud – næsten klar til næste store step..

“Det var ikke så slemt, vel skattepige?” spørger Liva med håb i stemmen. Hun tænker på Mikkel, kigger ned på Aidas finger og sammenligner – der er så lang vej endnu, så kæmpe stor forskel! Hun flytter Aidas hånd, får sin datter guidet op på alle fire, instrueret i at svaje ryggen. “Bid i puden skat..” hvisker Liva, og mod sin vilje – men til Aidas bedste – presser Liva sin tommelfinger ind i røven på sin datter. “Arhh awww mor” hyler Aida og forsøger at flytte sig. “Skrig ned i puden, skat..” hvisker Liva og bevæger sin finger frem og tilbage i Aida.

Aidas klagende skrig har tiltrukket Mikkel. Han stopper op i døren, betragter Liva – hendes nøgne bryst under den åbenstående skjorte, og hendes finger i Aidas røv. Han smiler, bliver ondskabsfuld hård og lysten. Mikkel kravler op i sengen, tager fat om Liva bagfra og kysser hendes nakke. “Jeg elsker dig skat, du er den bedste kvinde, og mor..” brummer han kærligt og lukker hænderne om hendes perfekte store bryster.

Livas nyder hans ord og krævende kærtegn. Mikkel er særlig, Mikkel skal ha’.. Hendes finger glider nu ubesværet i Aida, hun tysser blidt på tøsen, der klynkende skaber sig under hende. “Schyy tag det roligt skat, mærk efter.. det er ikke så slemt mere..” hvisker Liva beroligende og mærker Mikkels fulde rejsning mod sine balder.

Liva drejer hovedet og kigger på Mikkel – “vær god ved hende skat, hun er så lille endnu..” hvisker hun bedende. Han slikker hende på halsen og napper hende blidt i øreflippen inden han hvisker – “mini er en større hore end du nogensinde har været – en rigtig god luder og kneppedukke!” Det gør ondt i Liva at høre, Mikkels ord niver i hende – hendes lille datter er hverken en hore eller en luder. Hun trækker sin finger til sig, har begge sine hænder på Aidas baller, tøvende og afventende.

Mikkel krammer hendes bryst hårdt, det er dejligt, men Liva kan alligevel ikke give sig helt hen til ham. “Jeg gjorde din lille datter til kvinde – nu gør jeg hende til tæve” siger Mikkel, da han igen træder ned af sengen og ud på gulvet. Han klæder sig af, nyder den smukke skulptur af ‘mor og barn’ foran sig – alle mænd mest beskidte drøm!

“Mor vil du ikke nok blive her? Holde mig i hånden?” Aida vrider sig rundt, lægger sig på siden og støtter sit hoved under armen, da hun spørger Liva. Liva ryster på hovedet. Kan ikke – vil ikke. Der er en tærskel, og desuden noget man ikke har sin mor med til – noget man må klare selv. “Du må klare det selv skat. Jeg havde heller ikke Tina med første gang – der var ingen der forberedte mig..” hvisker Liva og bøjer sig ind over Aida, kysser hende på panden. “Bare husk at slappe af, giv Mikkel plads – så kan det også blive dejligt for dig..” hvisker hun som det sidste.

Aida griber ud efter sin mors hånd, da Liva stille begynder at kravle baglæns ned af sengen – “please mor, din lille pige er bange..” klynker hun, tydeligvis uden at mene det. Liva ser på hende, troede hun kendte sin datter bedre, vender sig så og går stille forbi Mikkel. Hun kigger ham usikkert i øjnene, da han griber ud efter hende og slynger armen om livet på hende, trækker hende ind til sig. “Jeg elsker dig skat..” hvisker han kærligt, ikke en sætning han ofte gør brug af. Liva bliver varm og blød i kroppen, varm over at være elsket, blød i hans stærke arme. “Jeg elsker også dig skat..” hvisker hun grådkvalt tilbage, tager imod hans sultne læber da de rammer hendes – før han slipper hende..

“Skal jeg lukke døren..?” spørger Liva usikkert, da Mikkel fortsætter hen mod sengen og datteren. Han ryster på hovedet, har sit blik og sin opmærksomhed fæstnet på den nøgne og olieindsmurte Aida midt på sengen. Liva trækker døren lidt i, skynder sig så langt væk som hun kan, i en lille 3-værelses lejlighed – altanen! Altanen, med alle hendes krydderurter i farvestrålende potter, hun smutter derud og dufter til basilikum. Gnider forsigtigt på persillen og dufter til sine fingre. Det beroliger hende, minder hende om hendes tidlige barndom ude på gården, hvor hun plantede og lavede urtehave sammen med Thomas..

Åh Thomas! Tanken og minderne om Thomas, får hendes krop til at ryste. Ikke ubehageligt, men længselsfuldt. Han var rar og god, tog hende blidt. Hun sætter sig på stolen, tænker stadig på sin farmand og længes stærkt. Fra Liva var ganske lille – så langt tilbage hun kan huske – har hendes krop glødet når hun tænkte på sin farmand. Hans trygge favn, store hænder – og ja, hans fyldige pik. Hun var lille og så ung første gang hun lukkede Thomas ind i sin varme hule – som Aida..

Hun løfter hånden til sit bryst, klemmer blidt og kæler for sin brystvorte. Et skrig rammer hende. Det gennemtrængende skrig afbryder hendes tanker og får Liva til at fare sammen. Hun rejser sig hurtigt og kalder stille på Aida, da hun med hastige skridt går igennem lejligheden. Liva stopper op foran soveværelsesdøren, der stadig står på klem – hun kan tydeligt høre Aidas grådkvalte jamren..

“Aida, Aida mus, er du ok?” spørger Liva og holder tøvende hånden på håndtaget. “Åhhh mor.. han er inde i mig – hans pik i min numse..” klynker Aida besværet. Liva vender ryggen til dørkarmen, glider langsomt ned på gulvet. Hun er svimmel og ør, varm i kinderne og varm mellem benene. Hun kan høre Mikkels stemme, da han lidt kynisk siger – “du ville selv tøs..” Liva hører et klask – “spillede op til at være min lille dukke..” et klask mere.. “min kneppetøs, ikke?”

Liva holder sig for ørerne og lukker øjnene, men kender jo Mikkel og hans luner. Hun ved at han har fat i hendes hår, holder hendes hoved oppe mod sig bag hende, vil have sit svar, eller han fortsætter med at slå og vride. Liva lytter igen, hører Aida stønne bekræftende, og så lyden af to nøgne kroppe der klasker mod hinanden. Nu knepper Mikkel din datter hårdt, lyder det i Livas hoved, før hun hører lyden af Aida, der forsigtigt og klynkende siger – “jeg er din kneppetøs, din lille tæve..”

“Godt.. så tager du også den sidste del, resten af min pik..” brummer Mikkel og det lyder som om han i ét hårdt hug, tvinger sig helt op bag i Aida. Liva hører sin datter jamre og græde, men hulkende fortæller hun sig selv at det er af glæde. “Er jeg din tæve nu – er jeg?” hikster Aida, gentager spørgsmålet – flere gange må hun hulkende spørge Mikkel, før han gider at svare.. “Du er en god lille luder – men først min tæve rigtigt, når jeg har tømt mig i dig..” hører Liva ham stønne tungt.

Liva er rasende – helt ude af sig selv over at han blive ved med at tale sådan til hendes datter. Hun er jo ikke en luder, giver ham jo noget smukt og sjældent. Aida er bare en lidt forvirret lille pige, der gerne vil være voksen – Liva kender det jo fuldstændigt. “Aida, husk hvad jeg sagde.. slap af og giv Mikkel plads – så bliver det også dejligt for dig..” kalder Liva fortvivlet ind til sin datter.

Det skal være dejligt.. dejligt, messer Liva. Hendes egen hånd er på vej op af låret, til hendes nøgne skød der dunker så ulideligt. Liva tænker på Gitte, da hendes finger blidt gled ind mellem hendes opsvulmede skamlæber. Gitte der æggede hende, slikkede hendes fisse og stak en finger op, og til sidst bad hende møde op på kontoret i morgen tidlig – dejligt! Og tankerne om Thomas, hendes elskede farmand, har ikke gjort det bedre, har gjort hende drivende våd og lysten.

Og nu.. bag døren, Mikkel og hendes egen datter.. Livas elsker i sin elskede datters stramme hul..

Liva vil egentligt helst ikke – kan jo ikke forsvare overfor sig selv – at sidde her ude i gangen og onanere til lyden af hendes lille datter, der bliver kneppet groft. Det er for perverst, tænker hun, og lader alligevel en finger glide ind i hendes godt fedtede fisse. Nej!, lyder det i hende, imens hun rytmisk fører fingeren frem og tilbage, i takt med de liderlige suk og støn der kommer fra hendes soveværelse. Hun kæler blidt for sin klit, mærker hvordan hun langsomt slipper al moral og anstændighed, og giver sig hen – “Aida.., skat, er det dejligt nu?” gisper Liva håbefuldt og med grødet stemme. Var Aida og Mikkel ikke selv i gang, ville det have været tydeligt at Livas spørgsmål ikke blot var omsorg, men fuld af liderlighed.

“Umm, ja mor.. åhh det er.. det er dejligt! Men din mand er så stor i din lille pige..” klynker Aida mere tilfreds. Liva mærker hvordan det bruser i hendes krop, hun er tændt og datteren er tændt. Liva skubber sig lidt frem, hendes våde finger glider længere ned, presser blidt ind mellem hendes baller. Hendes frie hånd kæler for klitten, imens den anden presser sig ind i hendes numsehul og bevæger sig frem og tilbage. “Mikkel skat.. vær god ved min lille pige, knep hende varsomt” gisper Liva bedende. Hun skammer sig, som hun sidder der på gulvet, med en finger i røv og fisse – gnider hårdt.

Hun kan ikke høre Mikkels svar, end ikke om han overhovedet svarer. Mikkel er der, ved hun, lige på kanten, og det bobler helt ud i Livas krop, giver hende følelsen af at blive suget med ind. “Sperm i mig, sperm i din lille dukke..” hører hun langt væk, men er ikke i stand til at mærke andet end rå lyst nu.

Liva presser sin håndflade hårdt mod klitten, mærker de små spjæt i benene – lukker øjnene og hører Mikkel pruste højt nu, Aida hulke i takt – forestiller sig Mikkels pik, ser den for sit indre.. Umm.. forestiller sig hvordan den er begravet i Aidas lille og ultra stramme røv.. Liva gisper, ser det for sig.. ser hvordan den tykke pik tvinger sig frem og tilbage.. åhh hendes lille fine pige..

Liva giver slip, ænser ikke selv det lille skrig der undslipper hendes læber, da hendes krop kramper i en voldsom orgasme. Det suser i Livas ører, som om hun har begge øre mod en konkylie – lytter til havets brusen og bølgernes bragen mod stenene. Hun kastes rundt i det, mærker hvor våd hendes hånd bliver, imens den bare fortsætter og fortsætter med at styre hende.. samtidigt med at hendes mand brøler sin sperm ud i Aida!

Lydene slipper hende kun langsomt. Hun vender stille og roligt tilbage til realiteterne – det at hun ligger på gulvet, foran sin halvåbne soveværelsesdør, med helt åbne ben. Hun lytter igen – der er helt stille nu. Ikke flere suk støn og klynk, og ikke flere beskidte sætninger. Liva er flov da hun rejser sig, trækker sin nederdel ned og knapper sin skjorte. Hun skal lige til at liste væk, da hun hører Aidas lille stemme spørge Mikkel – “men er du sikker på at bedstefar også gjorde sådan med mor.. altså jeg mener – i numsen..?”

Liva, del. 12
Læs del. 11 her
Læs del. 13 her
Forfatter: Safran

Del dette indlæg