Liva, Del. 11

Det er torsdag, sen eftermiddag. Liva sidder på sit kontor og prøver at samle og danne sig et overblik over stakken af papirer foran sig. Enkeltydelser, børnesager og medicintilskud i en stor pærevælling. Hun prøver at prioritere rækkefølgen, ved hun ikke kommer igennem det hele i dag, men der er nogle sager der er vigtigere end andre. Hun sukker, læner sig tilbage i stolen og kaster et opgivende blik på sit kaotiske skrivebord.

Øjeblikket er perfekt, til at sende en sms til sin kæreste Mikkel, informere ham om at hun i dag er lidt senere hjemme. Bare sådan lige for en sikkerheds skyld, hvis han skulle finde på at kigge forbi. Han svarer hurtigt tilbage, siger at han har lovet at køre Aida i dag – så han vidste det godt.

Liva kigger på billedet af Aida, det står altid synligt ved hendes side, på kanten af skrivebordet. Det giver hende styrke og motivation. Billedet er taget for et par år siden, hvor hun stadig var lille, sød og uskyldig. Liva ved ikke rigtig hvad Aida er nu. Stadig sød, og ja, lille og spinkel – som Liva selv i den alder.. Men hun udvikler sig hurtigt, har fået former og nykker – klæder sig anderledes. Opfører sig bestemt anderledes.., til tider lidt provokerende.

Liva tænker på i går, da hun kom hjem fra Thomas. Aida havde knapt sagt hej, men skyndt sig forbi Liva og ud på badeværelset. Liva kendte godt den form for gang, den måde Aida gik på, gjorde man kun når.. Liva skubber tanken væk – vil ikke tænke sådan, det er sikkert bare ømhed fra gymnastiktimen. Men Liva havde også set, hvordan Aidas hår var uglet – sådan som Liva selv så ud, når Mikkel virkelig havde haft fat i hende. Senere da de havde spist og herefter siddet stille i sofaen og set tv, havde Aida ømmende strukket sig, spurgt Liva om hun ikke ville nusse hende lidt på ryggen?

Det var der Liva så det – så de røde let ophovne striber på ryggen. Striber der matchede en livrem hun kendte.., og selv nød at mærke. Liva havde ikke sagt noget, bare kærtegnet de røde striber forsigtigt. Hun var forfærdet over at vide, at hendes unge teen datter, nød at underkaste sig en mand – præcis som hende selv. Endnu mere forfærdet over at tænke på, hvem denne mand mon kunne være.

Liva havde forsigtigt spurgt Aida, om hun huskede at tage sine p-piller? Selvom Aida er så ung, havde Mikkel husket Liva på, at pigen ikke skulle stå i samme situation som Liva selv, der alt for ung og alt for umoden fik Aida som 16 årige. Aida havde blot nikket, og mumlet et bekræftende ja.., inden hun trak lidt mere op i trøjen, nød at lade sin mor kærtegne sin tiger-stribede ryg.

Liva havde også bemærket de røde ringe om Aidas håndled, strips? Reb.., eller håndjern? De var svære at identificere, men der havde siddet noget stramt og snerrede om Aida. Liva kendte jo også til den del, og havde blot husket Aida på, at hun ikke måtte have hårelastikker omkring sin håndled.., at de stoppede blodomløbet. “Tjek, mammi..”, det husker jeg, havde Aida fniset, mens hun stille nussede og kærtegnede sine håndled med sine små fine fingre.

Da Aida senere havde rejst sig for at gå i seng, havde hun sagt – “åhh jah.., skulle hilse dig fra Mikkel – han kom forbi i eftermiddags..”. Liva synes det var mærkeligt, at han kom her om onsdagen, han vidste jo godt at hun altid drak en kop kaffe med Thomas om onsdagen, som hun havde forklaret det. Liva havde spurgt hvad han havde sagt, men Aida havde blot smilet lidt flabet. Hun havde vendt sig om i døren, holdt om sit håndled og svaret, at de ikke snakkede så meget.. Men tilføjede at Mikkel nok kunne skaffe den der store 4-værelses på 3.sal. Liva havde blot smilet, en anelse anstrengt, men smilet og nikket. Hun kendte godt Mikkel-verdensmand – han kunne skaffe alt, men krævede som regel en del tilbage.

Liva har længe tænkt på, at hun vil tale med Thomas om deres datter. Han har jo selv været en granvoksen mand, tiltrukket af en ganske ung pige, så han må vide hvordan Liva kan forebygge eller helst forhindre, at der sker noget mellem Aida og en alt for voksen mand. Og med den her nye indsigt i datters ‘arvede tilbøjeligheder’, har Liva svært ved at udholde tanken.. På et eller andet plan, ved hun jo godt noget – og hvem.. Men hun skubber tanken fra sig. Det må være en anden, der tager Aida så håndfast – en jævnaldrende, men fremmelig ung mand? De unge ser jo så meget porno af al mulig slags, lader sig måske inspirere til lidt leg?

Liva bliver afbrudt af sin tankestrøm, da Gitte stikker hovedet ind – “er du klar smukke-dukke?”, griner Gitte kækt og smiler over hele hovedet. Liva kan ikke lade være med at smile igen, Gittes lune og energi smitter altid – “2 minutter, så er jeg der..”, svarer Liva og lukker sin computer ned, samler bunken – den næsten uendelige bunke af sager, hun lægger til venstre for sig, klar til at tage hul på igen i morgen.

Gitte skal ud og undervise/holde et lille oplæg for en gruppe af socialrådgiverstuderende, og til det har Liva lovet at medvirke, som et levende billede på at det hjælper med tidlig indsats. Gitte elsker at fortælle om hendes første møde med Liv – en lille forhutlet, grænsesøgende 6-årig pige. Og endnu mere elsker hun stolt, at slå ud med hånden imod Liva og fortælle at nu er de kollegaer.

Liva svarede som altid beredvilligt på spørgsmål, nysgerrige, borende spørgsmål – som kun studerende kan stille. Hun står for skud og gør kun det her fordi hun føler hun skylder Gitte, der altid har holdt hånden under hende. Liva er jo ikke lige frem stolt af at være et af systemets børn, slet ikke stolt over, at hendes mor ikke har kunne varetage opgaven som omsorgsperson i hendes liv – men det er fact.

Det er dejligt da det er overstået, halvanden time senere, og Gitte og Liva går side om side, som to jævnbyrdige kollegaerne – eller, kunne for den sags skyld ligne mor og datter. De er på vej til den restaurant, den pæne italienske med ternede duge på bordene, der skal de møde Tina – Livas mor – og Aida. Liva har noget med pizza – der er fest i hendes mund, når hun sætter tænderne i en sprød kant brændt dej – minder hende lidt om hendes barndoms glade tid, hvor hun altid kunne lokke Thomas til at give pizza..

Da de træder ind på ‘Tonys’, får Liva straks øje på moren. Hun vinker og skynder sig hen til bordet, kysser Tina på kinden – “hej mor..”. “Har du ikke set noget til Aida?”, spørger Liva og ser sig omkring. Tina smiler bare og ryster på hovedet – “nej, jeg ringede og spurgte om vi skulle følges, men hun havde noget hun skulle ordne..”, svarer hun.

Liva kan mærke en underlig udefinerbar følelse – nærmest en skuffelse over at Aida ikke er der endnu. Gitte trækker stolen ved siden af Tina ud, giver Tina et venskabeligt lille kram og sætter sig ned. En ung italiener vimser rundt om Liva, blot for at komme til den stol hun står og læner sig ind over. “Undskuld..”, siger han og rækker ind under Liva, for at tage fat i stoleryggen. Liva træder et skridt tilbage, ser ikke den flotte fyr eller hans varme brune øjne, der ellers havde været grobund for en lille lækker flirt – tjeneren er på, og synes at den lille velskabte kvinde, med det lange krøllede hår og de smukke grønne øjne, er fantastico!

De bestiller en flaske af husets rosé – bliver enige om lige at vente til Aida kommer med at bestille mad. De skåler, snakker lidt om løst og fast, men Liva føler hele tiden en sær uro. Hun kigger rundt i restauranten, der er næsten tom, inden hun trækker sin mobil op af tasken – hun godt lige sende en sms til Aida, selvom det ikke er pænt ud at gøre ved bordet. Hun sidder med mobilen i skødet, halvt inde under bordet – det er vigtigt for hende at vide: “er du på vej?”. “Er der om lidt”, svarer Aida hurtigt tilbage. Liva sukker lettet, kan nemmere vende tilbage til samtalen med sin mor og Gitte, nu når hun har hørt fra datteren.

“Hun er her om lidt..”, siger Liva glad og opløftet, hæver glasset og skåler med de andre. Liva er ikke sikker, men hun synes det ser ud som om Gittes venstre hånd hviler på Tinas lår – i hvert tilfælde er den hele tiden under bordet. Hun overvejer at tabe sin serviet på gulvet, blot for at komme til at kigge under bordet, men beslutter alligevel at styre sin nysgerrighed. Liva betragter sin mor, kigger på Tinas hud, de høje kindben og det afblegede hår – stadig en nydelig kvinde, selvom hun har levet et lidt hårdt liv. Vi har nogle gode stærke gener, tænker Liva stolt og smiler varmt til Tina.

Liva prøver diskret at dreje samtalen over på homosexualitet. Hun har i mange år fornægtet det, men det bliver tydeligere og tydeligere for hende, at der er “noget” mellem hendes to yndlings kvinder. Liva vil gerne give sit besyv med, vil gerne give udtryk for at hun ikke er fordømmende, at hun tværtimod billiger deres forhold. Kærlighed er jo kærlighed, uanset om det er mellem to af samme køn – kvinder. Eller en voksen mand og en ung pige.. Hun elskede jo også Thomas, på sin helt egen og specielle måde. Om ikke andet, så elskede hendes krop at mærke ham.

Gitte smiler, ved godt at Liva ikke er så dum – lige på det punkt ligner hun ikke sin mor. Gitte bliver varm i kroppen, når hun tænker på Tinas naivitet. Der er noget ved hendes hjælpeløse væsen og hendes naive spørgsmål, der tænder Gitte. Hun giver Liva ret – folk skal have lov til at leve som de har lyst, at moral og etik er kulturbåret og påduttet os af gældende normer. Mor Tina er allerede hægtet af, smiler blot, siger ikke rigtig noget – forstår egentligt ikke så meget af hvad der bliver sagt, ligner mest af alt en hund i et spil kegler. Liva kan mærke sin telefon brumme i skødet på hende, hun kigger undskyldende på Tina og Gitte, rykker stolen lidt ud og vender ansigtet væk da hun hviskende besvarer opkaldet.

“Aida..? Aida skat, kan du høre mig?”, hvisker hun diskret. Der er ingen der svarer, blot lidt støj, som om der er nogen – men ingen tydelige stemmer. Hun bliver angst, kan mærke panikken brede sig – hvad nu hvis Aida er i problemer – blevet kidnappet.., overfaldet? Hun er jo ikke så stor, nem at overmande. “Skaatt..?”, siger Liva denne gang lidt højere, prøver at få kontakt. Hun stivner, en mørk skygge glider over Livas kønne ansigt, imens hun automatisk retter sig lidt op. Hun smiler dog beroligende til Gitte og Tina – også selvom der ikke rigtig er noget at smile af.

“Mor.., mor, er du der..?”, spørger Aida hæst i Livas telefon. “Ja skat – hvor er du.., hvad laver du!?”, svarer Liva både bekymret og lidt irriteret.

“Mor.. Han, han er så stor i mig.., fylder mig helt ud..”, stønner Aida i røret. Liva synker, ved ikke hvad hun skal svare, så det bliver bare til et lidt tøvende – “ja.., skat..”. Hun ved jo godt hvem og hvad der er stor og stort – fylder i hendes lille datter. Men hun bilder sig selv ind, at det også sagtens kan være en sød, jævnaldrende fyr, der har forført Aida.

“Mor.., jeg er på vej.., er der om lidt..”. Det sidste bliver druknet i et stort skrig fra Aida, der sender kuldegysninger gennem Livas krop og får hende til at stivne. Aida gisper, inden hun klynkende hvisker – “han slår mig mor.., slår på min lille numse.., imens han fylder mig så dejligt ud..!”.

Liva klemmer benene sammen, hun er ikke meget for at indrømme det – men det gør hende også liderlig, selvom det er vanvittigt sjofelt og så forkert. Gad vide hvad der var sket? Er det Aida selv, der har spillet op og lokket ham? Eller har han bare tvunget sig op i hendes datter? Har han krævet det af hende, for alt det han har skaffet og leveret til både Aida og Liva?

Liva mærker til sin skam, at hun bliver driv våd ved tanken. Mest af alt den om en stor pik og nogle kraftfulde hænder – åhh ja! Hun tænker på sidst da Mikkel tog hende – nøgen og perfekt stribet. Han havde forlangt, at det skulle være i Aidas seng, og der midt imellem alle bamserne – der kneppede han virkeligt Liva fra sans og samling. Hun havde været så øm dagen efter. Øm i både krop og sjæl, tør ikke engang at tænke på hvad han kaldte hende og hvad han hviskede i hendes øre.

“Er der noget galt..?”, spørger Gitte forsigtigt og kigger vurderende på Livas anstrengte ansigt. Liva forsøger at smile og ryster let på hovedet. Hun lytter opmærksomt til lyden fra mobilen, kan høre en velkendt lyd af hud der klasker mod hinanden, og svagt kan hun høre Aida klynke – “ja.., tag mig, knep din lille dukke..”.

Det dunker i Livas underliv nu – hun føler sig forrådt af sin krop. Det er jo så forkert, både at sidde her overfor Tina og Gitte, men også at lytte til at sin egen datter blive kneppet så groft som det lyder til. Det gyser lidt i Liva – den viden om at Aida gerne vil tages så hårdt, dybt og voldsomt som hun klynker efter, er næsten for meget at kapere. Hun vil ikke vide den slags om sin datter, det er uhørt og for meget – alligevel kan Liva ikke få sig selv til at lægge på. Hun lægger benene over kors under bordet, forsøger at undertrykke sine egne lystne suk og tæmme sin vejrtrækning.

“Moar..?”, hører hun så – “han siger jeg skal have en finger op bagi.., jeg må selv vælge, hvad skal jeg vælge mor?”, klynker Aida. Liva ser det for sig, tænker på en mandehånd – en grov hånd, hvor der som regel ikke rigtigt er nogle af fingrene der er små. Liva lægger sin hånd på telefonen, hvisker til Gitte og Tina, at hun lige går ud på dametoilettet og taler færdig. “Lillefingeren, skat.., spyt på den først..”, hvisker Liva, da hun rejser sig og bevæger sig ud mod dametoilettet.

Gitte og Tina kigger undrende efter Liva, der med hastige skridt går mod baglokalet. “Hvad er der sket? – Liva så så underlig ud..”, siger Tina og fortsætter: “tror du Aida er kommet til skade.., det med lillefingeren?”. Gitte giver Tinas lår et ekstra klem, har lyst til at kysse hende, men nøjes med at løfte hånden og kærtegne hendes kind – “senere.., i aften, når jeg har dig alene og nøgen skat, kan jeg fortælle dig hvad jeg tror der foregår..”, blinker Gitte, og mærker allerede hvordan det dunker i hendes krop.

Tina kigger næsten lidt forelsket på Gitte, hun betragter ikke sig selv som lesbisk, men gennem årene har hun lært at nyde Gittes brug af hende. Lært at hvis Gitte er glad – er livet nemmere. Gitte var og er hård, men det giver Tina tryghed og nogle heftige orgasmer.

Liva har låst døren til den lille bås ude på dametoilettet låst. Hun har sat sig på toiletlåget, lytter blot stille, forfærdet og drivvåd til sin datters ord og lyde i mobilen. Aida har fortalt at hun er lige rundt om hjørnet, på rastepladsen, og at han vil køre hende hen til restauranten – når han har fået sin lille pakke.

“Har du spyttet på hans finger, skat? Sut på den – lad savlen vælte ud over lillefingeren, så går det nemmere..”, hvisker Liva. Hun ved præcis hvilken rasteplads det er, der var hun jo også tit sammen med Thomas i sin barndom – Aida kan faktisk nemt være undfanget der. “Ja mor, jeg har suttet på hans finger, sidder ovenpå ham nu og hans pik.., hans pik er så langt oppe i mig mor..”, gisper Aida – “han har hånden på min røv, spreder mine baller.., åhh mor”, stønner datteren, og lyder både tændt og lidt angst.

Livas egen hånd åbner den øverste skjorteknap, glider stille ind under bh’en og fanger hendes runde bryst. Hun klemmer om det, nulrer sin hårde brystvorte mellem fingrene og mærker de små kramper der breder sig i hendes krop. “Århh.., awwuu”, hulker Aida i telefonen – “han bruger ikke lillefingeren mor.., awuu..”, hulker hun højt. Liva stivner da hun hører hans stemme – det kan ikke.., må ikke.. “Schyyy, schyyy – vis mig nu at du er en dygtig tøs, du vil jo gerne være min lille kneppedukke ikke?”, siger den kolde mandestemme – HANS stemme.

Liva vidste det godt, men håbede til det sidste – at det ikke var Mikkel. Hendes kæreste og elskede – ham der ikke interesserer sig for børn eller familieliv, sidder lige nu med både sin pik og finger begravet i hendes lille skrøbelige datter.

“Aida – Aida skat, slap af, du må ikke spænde – så gør det ondt.., lad ham få plads i dig”, sukker Liva opgivende. Hun har ikke lyst, men kan alligevel ikke lade være med at spørge Aida, om det gør meget ondt? “Jaa mor, han er hård, streng.. – men det er også dejligt..”, stønner Aida. Liva mærker en vrede mod Mikkel, mest fordi han slår Aida og kalder hende en kneppedukke – han kunne da godt være lidt mere blid og omsorgsfuld mod den lille. Liva tager sig forsigtigt til halsen, føler det som om hun ikke kan få vejret og føler at hendes krop svigter hende. Det hun lytter til er misbrug – vel nærmest voldtægt.

“Mor.., han siger han vil have min numse i aften, må han det mor? I din seng.. Mor.., han siger du skal svare..”. Liva mærker hvordan hendes kinder blusser og hendes fisse dunker – det her er forkert, og urimeligt, både overfor datteren, og hende selv. Hun tøver, mærker klumpen i halsen og vandet i øjnene, men hvisker så stille – “ja, skat – Mikkel skal have det bedste..”.

Svaret gyser gennem hende, også den tilfredse grynten hun hører i baggrunden. Liva skubber igen hånden ned til sit bryst, tager kærligt og blidt på sig selv – sveder, fryser – hele hendes krop er fyldt med ambivalente følelser, da hun spørger Aida – “er han der snart, skat..? Plejer han at.., komme i dig?”. Hun kan høre Aida klynke, høre nogle rytmiske dunkelyde, der får hendes puls til at banke i samme takt.

“Åhh.., ja, mor.., han er der snart”, gisper hendes lille pige – “din store mand er så hård ved mig..”, stønner Aida nu lystent. Liva gnider sine lår mod hinanden, mærker en underlig og forbudt liderlighed i kroppen, der kæmper for at komme ud – men hun kan ikke..

“Liva..? Liva skat, er du ok?”. Det er Gitte der spørger, banker forsigtigt på toiletdøren og gentager sin bekymring. “Aida, skynd dig lidt.., se at blive færdig skat og kom herhen..”, hvisker Liva og afbryder opkaldet. “Ja.., jeg er ok”, svarer hun så Gitte og lægger sin mobil i tasken, inden hun knapper op og åbner døren. Liva smiler og går lidt stift automatisk hen til håndvasken og tænder for vandet. Gitte kigger på hende i spejlet, dvæler lidt ved Livas røde kinder og hendes skjorte der sidder lidt rodet.

“Du ser lidt nusset ud – dejlig varm og nusset”, hvisker Gitte og går tæt på Liva, stiller sig lige bag hende og planter sine hænder på Livas hofter, puster hende så blidt i nakken. Liva fniser lidt forlegent, løfter hånden til sin nakke aer stille det sted hvor Gitte pustede. Hendes krop dunker stadig – kan ikke helt slippe billedet af lille Aida, på Mikkels pik..

“Øhm det var.., det var Mikkel. Han varmede mig lidt op.., du ved – var lidt fræk og sådan..”, stammer Liva nervøst og føler sig pludselig så lille og grøn ved siden af den noget ældre og mere erfarne Gitte. “Uhmm.., frække fyr, gjorde han dig helt våd?”, sukker Gitte og sætter sine våde læber mod Livas nakke. Liva kan mærke Gittes tungespids, spillende og legende kører den op og ned af hendes følsomme nakkeskind.

Liva bliver overrasket over Gitte, sætter støttende hænderne mod håndvasken og mærker Gitte presse sin krop mod hendes. Hun synes det er sært og akavet, men hendes krop reagerer anderledes lystent på Gittes pludselige kærtegn. Liva bider sig i underlæben og kigger i spejlet – møder Gittes øjne og nikker stille, nydende.

“Århh lille skat, lille frække Liva pigen.., du tænder mig”, stønner Gitte og drejer Liva rundt, så de står ansigt til ansigt. “Og du har rørt ved dig selv.., kælet for dine store flotte bryster?”, hvisker Gitte og trækker lidt i Livas skjorte. Kollegaen og reserve-moren løfter hånden, klemmer blidt om Livas bryst uden på skjorten, før hun hurtigt låser døren ud mod restauranten og begynder at knappe en ekstra knap op i Livas skjorte. Gitte stønner sagte, da hun frigør Livas venstre bryst fra bh-skålen og sætter læberne mod den lokkende, strittende brystvorte.

Liva mærker hvordan Gitte suger blidt, og alligevel så krævende. Hun er ikke prøvende og varsom, mere kontant – ved hvad hun vil, da hun omslutter Livas brystvorte tæt og sutter. Hun skubber den anden hånd ind under Livas bh og frigør det højre bryst, ælter det hårdt. Liva stønner sagte, hendes allerede antændte krop reagerer voldsomt, og Gittes sug giver nogle voldsomme trækninger i hendes anspændte underliv.

“Uhmm, ja..”, stønner Liva og aer Gitte stille på håret og ned af ryggen – ren refleks at kærtegne personen der gør det så lækkert for én. Nu er det Gitte, og Liva bliver helt forskrækket – nærmest bange for sig selv og sine tanker, men hun ønsker virkeligt at Gitte vil gøre mere, røre hende overalt, også helt nede – bare lige gnide hende lidt.

Liva prøver at være diskret, da hun spreder benene, rykker dem blot en anelse fra hinanden. Gitte slipper hendes bryst med et svup, sukker blidt imens hun befamler Livas krop med faste kærtegn. “Du tænder mig, frække – har altid gjort”, hvisker Gitte og skubber Livas faste bryster sammen og begraver ansigtet i de bløde puder. Gittes hånd finder vej op under Livas nederdel, glider op af hendes bløde lår og lægger sig tungt på Livas venusbjerg.

“Alle dine frække historier, om hårde mænd og misbrug.., som din mor, samme alder da jeg tog hende første gang..”, hvisker Gitte, med en anden stemme end Liva er vant til fra hende. De to kvinder kigger hinanden dybt i øjnene, Gitte smiler, men siger ingenting, alligevel er der en dyb forståelse mellem dem. Liva glipper en enkelt gang med øjnene – ikke et blink eller en bevidst handling, men Gitte læser hende, forstår hende – ved præcis hvad hun har brug for.

Hun trækker Livas trusser til side, lader hurtigt sin langemand glide ned til Livas revne og presser sin finger ind mellem skamlæberne, lader den hvile et øjeblik – mærker fugten og varmen fra Livas fisse. “Århh.., jahh”, stønner Liva genert, men hun brænder efter at mærke mere. Hun har lyst til at kysse Gitte, selvom hun aldrig har haft det sådan og aldrig haft den slags tanker om Gitte.

“Æblet falder ikke langt fra stammen..”, tænker Gitte og skubber sit ansigt tættere på Livas. Liva kender ikke sig selv, da hun ivrigt slikker på Gittes overlæbe – “kys mig.., kys mig, please”, stønner Liva og spreder sine ben, giver plads til Gittes hånd. “Er det kun et kys du vil ha’..?”, hvisker Gitte kælent og bevæger sin finger rundt, en anden frem og tilbage over Livas klit.

Det brænder, dunker og reagerer i Livas krop, strammer hårdt i hendes underliv. Hun napper blidt i Gittes læber og er ved at blive desperat over, at hendes kys ikke gengældes af den anden kvinde. Liva skubber sit underliv mod Gittes hånd, tigger hendes forpustet – “gnid mig, rør ved mig.., mere!”, klynker hun og holder fat om Gittes håndled.

Det bruser lykkeligt og liderligt i Livas krop, da Gitte presser sine læber mod hendes og nogenlunde samtidig skubber sin langfinger helt ind i Livas varme fisse. “Åh gud ja, jahh..”, stønner Liva omtåget, uklar og helt i sine følelsers vold. Gitte skubber sine finger frem og tilbage og napper lidt i Livas blottede bryst med den anden hånd. “Mon ikke vi skal lade Mikkel om at lade den gå på dig – frække”, hvisker Gitte kælent og slikker Liva på kinden.

Liva ryster forfærdet på hovedet, “nej.., please Gitte, lad mig komme.., jeg trænger, virkelig..”, Klynker hun stille. Gitte smiler skælmsk, hun krænger Livas nederdel op om hofterne og Liva holder den villigt oppe, nyder at mærke Gittes hænder der klemmer om hendes røv. Gitte glider langsomt ned over Livas krop, sætter sig på hug og er fuld af nydelse, da hun dufter til Liva. Hun tager fat i trussekanten, trækker blidt de drivvåde trusser ned af Livas ben og krænger dem ud over foden, hun knytter hånden om dem, ligger dem herefter i sit skød.

Gitte har en hånd på hver af Livas skamlæber, hendes øjne er vilde, nærmest dyriske, da hun spreder læberne og sætter sin mund mod den opsvulmede og fremtrædende klit. Livas krop dirrer under hende, tigger om Gittes blide og frække kærtegn. Gitte slikker, labber grådigt Liva i sig og nyder at lytte til Livas nynnende klynkeri – som mor, så datter – tænker Gitte, og bemærker også, at Liva er lige så lysten og drivvåd som Tina plejer at være.

Hun presser to fingre op i Liva, bevæger dem hektisk frem og tilbage, imens hendes tunge duppende bevæger sig på Livas klit. Liva kigger ned af sig selv, kan ikke forstå at hun står her, med en kvindes tunge begravet i sit skød – Gittes! Hun er åndeløs, usikker på om hun tør at give slip – skæver forsigtigt mod døren og videre ned på Gitte, der bearbejder hende så lækkert.

Gitte suger nu kraftigt på hendes klit, næsten smertefuldt hårdt – men det gør noget lækkert for hende. Samtidigt bevæger Gitte hænderne rundt på Livas lår, veksler mellem blide strøg og små nappende kærtegn. Livas ben ryster under hende, hun roder gispende i Gittes hår – “Åhh.., du gør det så dejligt for mig..”, stønner Liva og mærker hvor tæt hun er på.

Skuffelsen er derfor stor, da Gitte slipper hende, rejser sig og hvisker – “vi ses inde på mit kontor, præcis klokken 9 i morgen..”. Liva stirrer blot lamslået på Gitte, har ikke rigtig modet til at protestere, men nikker blot artigt. Liva kigger flirtende ind i Gittes øjne, hun forsøger stadig at presse sit underliv mod Gittes hånd. “Men..”, hvisker Liva, afbrydes dog hurtigt af Gitte, der lægger hånden over hendes mund. “Net dig lidt min pige..”, hvisker Gitte og stryger hurtigt sin hånd, hen over Livas blottede bryst. Alle berøringer giver nærmest stød i Livas krop, men det er tydeligt for hende, at der ikke er noget at gøre.

Gitte låser døren op igen og forsvinder hurtigt tilbage ud i restauranten. “Lille smukke Aida, endelig..”, udbryder hun kærligt og slår ud med armene mod Aida, der sidder og suger i en Fanta. “Hey Gitte..”, siger Aida og smiler da Gitte kysser hende på kinden. “Hvor er Liva, hvad laver hun ?”, spørger Tina usikkert og lidt bekymret. Gitte har sat sig på stolen ved siden af Tina, klemmer beroligende om hendes lår og siger: “hun kommer – var bare lige nødt til at ordne noget..”. Noget – sikkert noget med arbejdet, tænker Tina og nipper trygt og forsigtigt til sin kølige vin.

Liva har nettet sig, knappet sin skjorte og rettet på sit tøj – forsøgt at kontrollere sin vejrtrækning. Hendes krop dirrer stadig, men hun ser pæn og præsentabel ud, da hun går gennem restauranten og ned til bordet. Den unge tjener er der straks, vimser i hastige skridt efter Liva, der emmer af uforløst lyst. Han smiler og dufter diskret til hende, da han trækker stolen ud og skæver diskret til den ganske unge klon af den smukke kvinde – når lige at tænke en enkelt beskidt tanke, inden han stiller sig for bordenden og trækker blokken op af lommen, klar til at tage imod bestilling.

Gitte, Liva og Tina bestiller hurtigt, Aida er mere tøvende – flirter heftigt med tjeneren da hun spørger ham, hvad han kan anbefale. Hendes grønne øjne hviler indiskret på hans bule i bukserne og helt bevidst slikker hun sig sultent om munden, inden hun løfter blikket til hans ansigt. Han kunne anbefale hende meget, men helst ude bagved og sammen med søsteren – eller hvad hun er, hende den lækre med de meget iøjnefaldende fortrin ved siden af.

Tjeneren kigger modigt ind i Aidas forførende grønne øjne, prøver at vurdere hendes alder. Hun agerer og taler voksent, men hendes krop ser så lille og fin ud, næsten lidt barnlig. Han kategoriserer hende til at være en – “ku’ godt” – nu hvor han ikke mærker den store interesse fra den jævnaldrende kvinde ved siden af. Han mærker jo tydeligt hvordan den lille tøs spiller op til ham – kan næsten se på hendes blik, hvad hun drømmer om at få serveret.

Aida lukker menukortet i, “surprise me”, siger hun stille, næsten overlegent, da hun rækker kortet hen imod ham. Han griner lidt, både overrasket og imponeret over den unge pige – ja, ku’ absolut godt! Gitte er den eneste der bider mærke i Aidas opførsel, for anden gang i dag konstaterer hun – at æblet sjældent falder langt fra stammen. Hun siger ingenting, betragter blot diskret Aidas leg med den unge fyr – og er så glad for hendes lille familie her, mødre og døtre.

Liva har svært ved at kigge Aida i øjnene, tanken om at hendes elskers sæd måske i dette øjeblik, siver ud af hendes lille datter, gør ondt på en helt ny måde. Hun tænker et kort øjeblik på Jane, Thomas’ kone – eks.., slår det væk og lægger benene over kors – bliver først der opmærksom på at hun mangler sine trusser. Hun kigger på Gitte overfor sig, mærker hvordan Gittes blik får det til at trække liderligt i hendes stadig snurrende krop.

De får maden serveret, Aida er ikke synderligt imponeret over den pizza hun får – heller ikke selvom den er kreeret så den svagt antager en hjerteform. Liva glider et øjeblik tilbage til sin barndom, da hun sætter tænderne i den sprøde kant på pizzaen – vil altid være forbundet med noget forbudt. Hun vækkes dog hurtigt af Gitte, der siger – “nååh Aida, hvordan med drengene – kan du være i fred?”. Aida smiler, kan godt lide Gitte, der har været en væsentlig del af Aidas barndom, og er vistnok mormors.., et eller andet, i hvert tilfælde nære veninde. “Hmm.., jo, jeg ser en.., men han er stor.., noget ældre fyr”, fniser Aida og kigger opmærksomt på Liva, for at se hendes reaktion.

Liva bider tænderne sammen, kan mærke hun bliver provokeret af Aidas mærkelige opførsel. “Mor skal møde ham i aften..”, fortsætter Aida ganske upåvirket. “Nåhh det bliver spændende – det må jeg høre om i morgen..”, siger Gitte og kigger på Liva. Liva smiler anstrengt, men hun nikker og mærker hvordan det risler gennem hendes krop. Både af tvivl og usikkerhed, men også lækkert, da hun igen fanger Gittes varme øjne.

Snakken går mere over i hverdags small talk, hvor alle kan deltage, også Tina-mor på yderfløjen. Tjeneren vimser stadig lidt rundt om både Liva og Aida – tiltrukket som en hveps af en sodavandsis, en varm sommerdag. Da de har spist færdig, er alle er enige om at de ikke kan spise dessert, at det er tid til at splitte op. Gitte trækker sin pung op af tasken, vil gerne give – er så glad for sine tre tøser her, som hun siger.

Tjeneren kommer ned til bordet, rydder af og spørger dem høfligt om alt var ok? De svarer bekræftende og lige som han har vendt ryggen til, siger Aida – “åh undskyld..?”, tjeneren vender sig smilende og kigger på Aida. “I har vel ikke en lille flaske af noget olie – lækker olivenolie, man kan købe med?”. Han ser forvirret på Aida – ikke en forespørgsel han har fået før, men ved da de har flere dunke stående – “øjeblik, så skal jeg undersøge det” smiler han, stadig forundret.

Livas øjne lyner, da hun kigger på Aida. “Hvad er der mor.., vi har ikke mere..”, siger Aida kækt og vender øjne af Liva. Tina bliver usikker over den intense stemning, hun lægger sin hånd oven på Livas – “det er godt hun er opmærksom på hvad I mangler, skat”, siger hun og aer Liva stille på hånden.

Få minutter senere står de alle sammen uden for restauranten – fire kvinder fra hver deres årti. Den ældste, Gitte, knuger de våde trusser hun har i lommen, glæder sig til at vise sit trofæ for Tina. Den yngste, Aida, med en lille flaske olivenolie som tjeneren hev ned fra en støvet hylde – stod der mest som pynt og som han gladeligt forærede den lille, med de gnistrende, grønne øjne. Han har før foræret tøser, blomster, chokolade og den slags – men sjældent har han set nogen blive så glad, for en lille flaske olie..

Liva, del. 11
Læs del. 10 her
Forfatter: Safran

Del dette indlæg