Liva, Del. 10

Luften på det lille kommunale kontor, er tung og lummer. Udenfor er det en varm sommerdag, mange år siden vi sidst hørte til Liva – der lige nu skubber sin kontorstol ud fra bordet, rejser sig og går hen til vinduet for at lukke lidt frisk luft ind.

Hun stryger hånden over sin mørkeblå nederdel, retter sin hvide bløde og blanke silkeskjorte. Hun er så stilet, en rigtig dame – ikke som kollegerne på kontoret, der mest er klædt i ubehagelige pangfarver og hjemmestrikkede trøjer. På hendes skrivebord står en sølvfarvet ramme, med et billede af en køn 10-12-årig pige. Mørkt krøllet hår, en varm glød og et par funklende grønne, lidt skrå øjne – en tro kopi, eller “mini me”, som Liva ynder at kalde hende. Det er Livas datter, Aida, undfanget i et dybt, lidenskabeligt og altså forbudt forhold, til Livas plejefar, Thomas.

Det var ellers gået så godt, de første år efter Aida blev født. Liva boede stadig hos plejemor Jane og hendes mand Thomas – eller hvis mand det nu var! Det var i hvert tilfælde Livas farmand, og hun nød godt af ham, imens Jane puslede og passede Aida.

Liva var vild med Thomas, vild med at tirre ham til det yderste og efterfølgende mærke ham – hans styrke og kraft, og så mærke ham sprøjte i sig. Han var hendes første, havde nødtvunget hjulpet hende op på sin pik og presset sig igennem hende. Liva glemmer aldrig de øjne – det blik han havde, da han holdt om hendes ganske unge og spinkle krop, og ‘slog ruden ind’. Tanken tirrer hende stadig – store frække politimand – plejefar-mand, og så lille slemme Liva, der alt for ung og naiv lokkede ham.

Nu er Liva sammen med Mikkel, en tolv år ældre ejendomsmægler. Også flot og stilet – smart i en fart type! Men han er ved muffen, en dyr fyr, med flotte biler og hang til luxus. Og så kan han tage Liva – ved lige hvordan han skal kneppe hende så englene synger. Hun elsker at være Mikkel underdanig, elsker at Mikkel kan få den lille slemme Liva frem i hende igen – give hende plads. Men de er kun kærester – ses ved lejlighed, når Mikkel har trang til hende. Ellers bor hun alene med Aida, i en lidt kold, men okay lejlighed.

Det banker på døren til hendes kontor, hendes noget ældre kollega, Gitte, stikker smilende hovedet ind. Gitte er hendes faste klippe, mentor og lidt hen af en ekstra mor for hende. Faktisk er det Gittes fortjeneste, at hun er hvor hun er i dag. En mønsterbryder – mælkebøttebarn, det er hvad Liva er, og havde det ikke været for Gitte, der holdt hånden under hende – dengang da det gik galt i plejefamilien – var hun aldrig kommet så langt som i dag. Nu sidder Liva her – uddannet socialrådgiver, alenemor og er kollega med samme Gitte, der i sin tid anbragte hende hos Thomas og Jane.

Gitte ser stadig Tina – Livas mor. Liva har aldrig rigtig grejet hvad deres forhold er eller går ud på – men hun formoder at Gitte hjælper Tina, i en eller anden udstrækning. For Tina er det næsten lige så uklart, dog ved og mærker hun, hvordan hun til stadighed finder ro og tryghed, ved at ligge ved Gittes bryst. Og når Gitte bruger sine fingre på hende – gnider hende til en himmelsk orgasme – glemmer hun for et øjeblik alt omkring sig.

For Gitte er det anderledes klart. Hun vil og har altid villet, have Tina. Besidde og bruge hende – føler en magisk, seksuel tiltrækning til den lille kvinde og elsker at have krammet på den – ikke dumme… men alligevel, mindre bemidlede Tina.

“Har du plads i kalenderen..?”, smiler Gitte og tager Liva på skulderen inden hun fortsætter: “så kunne vi måske spise sammen, bagefter – alle tøserne, Tina, Aida, du og jeg?”. Liva nikker glad, vil altid gerne være med til at fortælle sin historie – eller den modererede udgave af hendes livshistorie, og hun vil i hvert tilfælde gerne spise og hygge med sin mor, datter og Gitte.

Gitte holder tit foredrag, om det at være socialrådgiver, og i den forbindelse har hun tit Liva med, som det levende bevis på at det kan lade sig gøre – at tidlig indsats hjælper. Liva føler lidt, at hun er en pokal der bliver vist frem – men kan nu også godt lide opmærksomheden, og hun skylder jo Gitte så meget, så hun gør det gerne.

“Hvad med..”, Gitte løfter øjenbrynene – hæver og sænker dem et par gange før hun siger: “det frække – får du noget?”. Og så skraldgriner hun. Liva fniser selv lidt. Selvom Gitte griner, virker det nogle gange, som om det tænder hende lidt, at høre om Livas sexliv. Særligt kan Gitte godt lide at bringe episoden frem – den ene, Gitte tror der har været med Thomas.

Det var der hvor Jane havde opdaget dem – taget på fersk gerning, lige idet Thomas sprøjtede ud over Livas ansigt. Hold kæft et drama – Jane havde jo nærmest fået et hysterisk nervesammenbrud. Okay, det havde måske set lidt forkert ud – og ja, Aida havde også været der. Men hun havde altså ikke set noget, bare ligget i sin kravlegård og pludret.

Det er Livas helt egen hemmelighed, men hun havde jo faktisk hørt at Jane åbnede døren – dengang. Kunne godt have reddet både hende selv og Thomas – men hun trængte til lidt spænding. Så derfor havde Jane set sin mands sæd, drive ned fra Livas glade ansigt. Liva havde ikke set Jane siden da, heller ikke Mai og Tobias – Jane og Thomas’ børn. Men hun så Thomas jævnligt – og Aida kaldte ham også bedstefar, ingen ud over Liva og Thomas vidste, at han var pigens biologisk far.

Men tilbage til episoden, som Liva og Gitte virkelig har snakket meget og detaljeret om..

Gitte fik altid sådan et tågede blik og røde blussende kinder, når hun spurgte ind til hvad der skete. Især dengang da Liva var omkring 16 – snakkede de meget om det. Gitte spurgte og Liva fortalte detaljeret, om hvordan Thomas havde lokket hende – først her som voksen, har Liva ændret historien, fortalt den som det virkelig foregik – at hun lokkede Thomas til at sperme ud over sig.

Gitte bed sig altid i læben og kom med små uha-udbrud og en enkelt gang havde Liva også spottet Gitte sidde med sin hånd klemt ned mellem benene. Som Liva udviklede sig og voksede op, blev hendes sexliv et naturligt samtaleemne mellem dem. Gitte plejede at sige at hun var med i en forskergruppe, der over en lang årrække ville undersøge hvordan tidligere anbragte børn fungerede sexuelt.

Gennem sin studietid havde Liva ledt og ledt efter rammen – stammen, til denne undersøgelse. Men aldrig havde hun fundet noget eller nogen undersøgelse, der pegede i den retning. Så hendes fodring af Gitte, blev hun helt klar over – var vist kun til Gittes egen fornøjelse. Det eneste Liva havde betinget sig, var at Gitte ikke delte det med Tina. Hendes mor skulle simpelthen ikke vide, hvordan hun tændte på at underkaste sig sine elskere.

“Ikke rigtig.. Mikkel har lidt travlt for tiden”, svarer Liva på Gittes nærgående spørgsmål. “Åhh, jamen så trænger du da nok..”. Skuffelsen er tydelig i Gittes stemme og helt klar i hendes øjne, havde håbet på at smukke Liva, lige kunne få det til at drive lidt hos hende.

Gitte elsker jo de der historier Liva kan diske op med, og hun har jo ikke lig frem ligget på den lade side – er ikke nærig med sin krop, den lille frække Liva. Gitte elsker at høre om, hvordan Mikkel pisker hende, spytter på hende og knepper Liva som en dukke. Og ikke mindst elsker Gitte at bruge historierne, når hun leger med Tina. Der er noget sødt og frækt over Tinas forfærdede ansigt, når Gitte afslører hvordan Mikkel bruger Liva som en kneppedukke.

“Men i morgen, efter arbejde.., først et lille foredrag og så spiser vi sammen”, smiler Gitte. Liva nikker, “jeg spørger mor om hun kan..”, siger hun, men bliver hurtigt afbrudt af Gitte: “det kan hun sagtens..”, siger hun højt – på vej ud af døren. Liva ryster lidt på hovedet, der er ingen mellem følelser i forhold til Gitte – der er had og kærlighed, så sort/hvidt kan det forklares.

Liva pakker sine ting sammen, kigger i sit lille spejl og frisker lige sin makeup op, og snart går hun gennem gangen på socialforvaltningen. “Tak for idag..” – “Vi ses imorgen”, er de to sætninger hun siger hele vejen ned gennem hele gangen, indtil hun låser sig ud gennem den store glasdør – ud i virkeligheden.

Hun mærker og nyder solen i sit ansigt, da hun hastigt skrider ned af gaden. 10 minutters gang derfra, sætter hun sin pegefinger på en dørtelefon og straks efter siger en mandestemme: “ja?”. Da hun hilser tilbage og afslører sig selv, bliver der hurtigt åbnet. Liva sidder i sofaen, på bordet foran hende står en kop varm kaffe. Hun kigger på ham – stadig så flot en mand, men de sidste mange år har sat sit præg. Anklager, bebrejdelser, tab af familie og job – den sociale deroute, har sat sig i både krop og sjæl hos Thomas.

“Er du ok?”, spørger Liva og ser ham i øjnene. “Ja da, synes bare det er lidt lang tid siden jeg har set dig – mus”, svarer Thomas og studerer sin nu voksne plejedatter. “Hvad med Aida – har hun det godt?”. Liva nikker, fortæller lidt om hvad der optager Aida for tiden, og lover at sende hende op til Thomas – bedstefar – i nærmeste fremtid.

Han nikker, smiler skælmsk – “Har du ikke taget lidt på..?”, spørger Thomas lidt drillende og kigger vurderende på hende. “NEJ..!”, siger Liva forfærdet og lader en hånd glide ned over sig – ikke tale om! Thomas griner af hende, “johh.., det tror jeg du har”, siger han med et drillende smil i øjnene. Liva griner – “Jeg er jo ikke en lille pige mere.., som dengang – vel farmand..”, siger Liva, og fortryder i det samme hun ser Thomas’ nedslåede og sårede blik.

“Århh, kom nu farmand.., du kan da godt tåle at få lidt igen – du var selv fræk..”, siger Liva og blinker til ham. Han smiler – men ikke helt ægte, ikke et smil der kommer fra hjertet af. “Farmand..? DU var den bedste! Når jeg er alene og gør det selv.., du ved.., så tænker jeg altid på os to.. På dig der førte din pik ind i min lille lolitafisse”, fortæller Liva med kælen stemme.

Thomas sænker blikket, han bliver altid så hård når Liva taler sådan – men det er også forbundet med en enorm skamfølelse. Alle de gange hvor Aida bare har ligget i sin lift, imens han rev hendes mor rundt – og hun selv kun var et stort barn. Men Liva havde krammet på ham, selv som voksen kvinde gør hun noget særligt for ham.

“Må jeg se.., vil du ikke vise mig igen hvordan du gør – bare lad mig kigge lidt?”, hvisker Thomas stille. “Så farmand har lyst – lyst til at se sin lille pige au natural?”, smiler Liva og smutter med sine grønne øjne. Han nikker ivrigt, føler sig som en gammel gris – et pervers svin! Men det er så længe siden sidst, og det er vel ikke længere så forbudt!? “Bruger du billederne jeg sendte til dig?”, spørger Liva og kigger på ham. Han nikker – “meget – men det er jo ikke ligefrem det samme som..”, stopper Thomas og kigger på Liva.

Hun fniser, er allerede ved at åbne sin skjorte, hægter sin bh op, rejser sig op og snurrer rundt på gulvet, inden hun stiller sig helt hen foran ham. “Vil du slet ikke røre.., ved din lille pige, farmand?”, hvisker hun og bøjer sig ind over ham. “Jo, jo – meget gerne..”, hvisker Thomas og rækker ud efter hendes flotte fyldige bryster.

Han aer dem blidt, holder om dem som var de et par skrøbelige glaskugler. Det ville smerte ham at vide, hvordan utallige mænd har hevet, nevet og slået på Livas smukke barm. Han rykker sig frem i stolen, slikker blidt på hendes mørke brystvorte – den anden nulrer han mellem sine finger. “Liva skat, smukke, smukke Liva..”, stønner han og slikker lige så blidt på den modsatte vorte.

“Så farmand.., nu skal du se..”, fniser Liva da hun rejser sig op. Hun åbner sin nederdel, lader den dale ned, sammen med strømper og trusser som hun trækker ned af lårene. Liva sætter sig nøgen på bordet foran Thomas, trækker sit ene ben op og sætter hælen i bordpladen. Thomas er allerede forpustet af at kigge på hende, han lyner sine bukser ned og fisker sin godt stive pik frem, begynder med langsomme bevægelser at onanere til synet foran sig. Liva bevæger sin hånd mellem benene, hårde, hurtige rytmiske bevægelser. “Ikke så hurtigt, lille skat.., ingen hastværk, vel..?”, hvisker Thomas, nærmest lidt irriteret.

Liva ryster på hovedet, lader sin pegefinger glide ind i sig og krammer sit bryst med den anden hånd. Hun kroger fingeren som hun kan lide det og bevæger den langsomt frem og tilbage, følger slavisk Thomas’ dovne bevægelser hen over sin pik. “Meget bedre, lille skat, meget, meget bedre..”, stønner Thomas, og hvisker svagt, næsten utydeligt: “fortæl så farmand, hvad du tænker på, når du er alene!?”.

Liva smiler til ham, bevæger fingeren frem og tilbage i sig og svarer: “jeg tænker på store farmand, der knepper mig – lille uartige Liva.., ikke, farmand..?”. Thomas nikker, strammer grebet om sin pik og bevæger hånden en anelse hurtigere. “Den første gang – den første, rigtige gang, hvor farmand ikke kunne modstå at løfte lille Liva op på sin pik. Du holdt om mine hofter, mine små smalle hofter og så hjalp du mig op på din store hårde pik.. Det må have været dejligt stramt for farmand.., en lille bitte, sød fisse..”. “Århh skat, mere..”, stønner Thomas – “fortæl mig mere..”.

“Du holdt om min røv, rørte også ved det lille hul, når du hjalp mig op og ned af dig.. Farmand var så liderlig, selvom jeg græd og peb, skulle farmands store pik forkæles.., ikke?”, stønner Liva kælent med sin lyseste stemme. “Og du sprøjtede – tømte dig fuldstændigt, langt oppe i lille, fine Liva..”, hun presser to fingre op i sig, bevæger dem hurtigt frem og tilbage i sit drivvåde indre, hendes brystvorter stritter og peger frækt lige ud i luften.

“Århhh skat..”, stønner Thomas, imens han spiller sin pik – hårdt – hurtigt, og fokuserer skarpt på Livas lange slanke fingre, der glinsende bevæger sig i hendes fisse. “Kan du lide at kigge på din dejlige, lille pige? Lide tanken om at du gjorde hende til kvinde? Hva’ farmand?”, stønner Liva. Han nikker stakåndet, “min lille pige.., du er så dejlig stram..”, udbryder Thomas og filer hårdt på sin pik – udbryder et lettet suk da spermen vælter ud over hans hånd.

“Uhmm frække farmand – er du glad?”, fniser Liva. Hun kæler stille for sin klit og sidder bare og nyder stemningen mellem dem, det tætte bånd. Thomas tager en serviet fra bordet, tørrer sine fingre og nikker smilende. Han flytter ikke blikket fra Liva, kigger ind i hendes smukke øjne og lidt ned på hendes fine hånd. “Må jeg..?”, spørger han og rækker ud efter hendes spændstige bryst.

Liva nikker, “altid farmand, altid.., tag hårdt på mig!”. Han løfter stille og forsigtigt i hendes bryst, lytter opmærksomt på melodien – rytmen i hendes små støn, imens han klemmer gradvist hårdere, stryger pegefingeren over hendes små stive brystvorter. “Hårdere.., farmand”, stønner Liva og spreder benene mere – bevæger sine to fingre hurtigt frem og tilbage.

Thomas skubber og maser hendes bryster sammen, klemmer hårdt til – “Farmands lille pige..”, hvisker han forpustet og mærker uroen i sin pik, da Liva retter ham – “farmands lille slemme pige..”, klynker hun og bliver fraværende i sit blik.

Liva stønner. Thomas kniber hårdt i hendes brystvorter. Han kigger opmærksomt på hende, lytter til hende – det må ikke gøre ondt på hans lille pige – ikke ubehageligt ondt. Det spænder, summer og snurrer så dejligt i Livas underliv, hun kigger ind i Thomas’ varme øjne – “kom for mig skat – kom for farmand”, hvisker han stille og bydende. Liva nikker lydigt, mærker hvordan hele hendes krop spænder op. Hun gisper og kan mærke hvordan hendes underliv lægger op til at krampe – mærke hvordan hendes våde fisse taknemmeligt tager imod hendes fingre.

“Jeg er der nu – kommer for farmand nu..”, klynker hun og giver slip. Stemmen er fin og lys, da hun små-skriger og ryster let, idet orgasmen ruller gennem hendes underliv og hun mærker den vidunderlige forløsning. Thomas holder hende, imens hun vrider og giver sig hen – nyder altid ekstra i hans arme.

“Tak farmand..”, hvisker hun stille, bider sig i underlæben og skæver til Thomas. “Det er mig der takker mus – ved ikke hvad jeg skulle gøre uden dig..”, svarer Thomas og stryger hendes bløde lår kærligt. Liva sidder lidt akavet og vifter med sin hånd, ved ikke lige hvor hun skal gøre af sine våde fingre. “Må jeg dufte til dem..?”, spørger Thomas ivrigt og lukker sine store hænder om Livas håndled. Liva nikker, lader ham føre hendes hånd op til sit ansigt. Han dufter, snuser ind som skulle han vurdere en parfume – han snuser kraftigere, udbryder et dybt og tilfreds “uhmm..”. Så skæver han til hende og lader blidt sin tungespids strejfe de glinsende fingre.

Liva reagerer ikke, lukker blot øjnene og nyder den tilfredse følelse i kroppen. Thomas slikker lidt mere på hendes finger, men kigger opmærksomt på Liva. Hun må ikke synes at han er pervers, han vil ikke være en gammel gris i hendes øjne – selvom hun er voksen, er han jo stadig hendes plejefar. Han kysser hendes fingre intenst, bruger tungen når han ser sit snit til det. Duften og smagen af Liva, gør ham igen så hård, og hun løfter blot sin frie hånd, nusser ham stille i håret og lader ham slikke alt det han vil.

Hans fascination og tiltrækning af hende, tænder hende. Og tanken om den magt hun har over hendes farmand, Thomas, får det til at prikke og krible i hende. “Nu venter Mikkel ikke derhjemme, vel?”, spørger han – kan næsten ikke udholde tanken om, at Liva skulle tage sig af flere mænd på en dag. Hans lille pige skal ikke udnyttes – ikke skam-bruges. Liva ryster smilende på hovedet, bliver så varm og glad indvendigt, når hun mærker Thomas’ konstante omsorg. “Nej, bare rolig farmand, du kan sagtens lege lidt med mig – tage din lille pige, hvis du vil..”, sukker hun blidt.

Thomas vil, er nu helt hård efter sin skat igen – tager fat om Livas ankel og løfter hendes ben ned på gulvet – “Så vend dig om, lille skat, så skal du mærke farmand..”, stønner han sageligt og helt som i ‘gamle dage’.

Liva snurrer hurtigt rundt, sætter håndfladerne på kanten af bordet og svajer ryggen villigt og indbydende. Thomas tager fat om hendes baller, klemmer dem hårdt og vrider dem fra hinanden. “Du er smuk skat..”, hvisker han stille og stryger sin pegefinger over hendes lille, skønne numsehul – der har han også taget hende. Men han synes alligevel hun skriger så højt, næsten klagende, når han tager hende i numsen. Han vil ikke være ond ved Liva – kun god ved hende.

Hun ved det og mærker det, griner kælent og lægger sig længere ind over bordet, ned på albuerne og strutter lidt ekstra med numsen. “Kom farmand, vis mig jeg er din.., din lille dygtige dukke”, stønner hun og drejer hovedet bagud mod Thomas. Han er stenhård nu, føler sig som en ung viril hingst – der er ikke mange mænd i hans alder, der kan igen så hurtigt efter. Men Liva får det bedste – og værste, frem i ham.

Thomas’ pik svipper stolt ud af bukserne, da han lyner ned. Han bøjer sig frem og kigger stolt på Livas drivvåde fisse, der står så fint på klem for ham. Han har hånden om sin pik, fører den beslutsomt ind mellem hendes ben og presser sig dybt ind i hende. Liva klynker højt, løfter sig på tæerne og beder om mere, mere, farmand.. Thomas bider tænderne sammen – tager et fast greb om hendes baller og fører hende glidende ned over sig.

Århh Liva! Hans elskede plejedatter – har altid passet perfekt til hans pik. Hun ER hans lille dygtige dukke, og han klapper hende blidt på ballerne, leger med på hendes leg, da han hvisker – “kom lille Liva – gør farmand glad..”. Sætningen smager syrlig på hans tunge, men Liva stønner så frækt når han giver hende og snakker sådan. “Jah farmand.., din lille pige vil gøre alt for dig..”, klynker hun og klemmer sammen om hans pik – skubber liderligt sit underliv frem og tilbage over ham.

Igen synes han at Liva vrider sig hektisk og alt for hurtigt – næsten som om hun spiller ham med sit underliv, eller har meget travlt. “Stille, skat.., vug stille over farmand..”, stønner Thomas, imens hans hånd glider kærligt op af hendes ryg, mærker hendes varme, fugtige hud. Liva sætter farten ned, vrider sig vuggende og stille på Thomas pik, og han møder hendes underliv med små korte stød – nyder Liva i fulde drag.

Det snurrer hurtigt igen i Livas underliv – Thomas’ pik og styrken af den, har altid gjort noget særligt for hende. Hun er tilbage ved den spændende tid i sit liv – sammen med den ny smukke, stærke farmand! Og han leger igen med hende, lader hende kun komme halvt ned over sig og elsker at høre hende tigge og be om at få hans pik. Det gør Liva – klynkende tigger hun Thomas om at fylde hende helt og mere til.

Mon ham Mikkel – smart i en fart – fyren, ikke giver hende nok? Bare pral og store biler, i virkeligheden bare som kompensation for en lille pik – siden Liva er så lækkert liderlig!? Endnu bedre, tænker Thomas og nyder hendes ægte hengivenhed, og ekstatisk vuggende krop under sig.

“Farmand, farmand.., vil du ikke.., tage min lille numse?”, stønner Liva og løfter hovedet, kigger ind i Thomas hvide væg og fortsætter – “jeg vil mærke far i numsen, igen..”. Det rykker i Thomas, hendes søde, blide stemme har altid gjort noget for ham – gjort det godt, og gjort det svært, at sige nej. “Du må ikke skrige så.., du skal være stille, så får du lov til at mærke far bagi..”, stønner han og banker sin pik dybt ind i hende. Et lille overrasket hyl, forlader Livas mund. Hun forsøger at sluge det igen – skynder sig at love sin farmand at hun vil være helt muse stille.

Han vil have Liva inde i sin seng. Det er mere rigtigt – ægte og kærlighedsfyldt, når de elsker i sengen. Det andet bliver så billigt, nærmest lidt beskidt og råt, bare at tage hende ind over stuebordet. Liva fniser som en lille tøs, da hun skynder sig ind i soveværelset, lægger sig straks på knæ med numsen struttende lige i vejret – helt klar til at tage imod. Thomas kysser hendes baller, aer dem stille inden han guider Liva om på ryggen. Han løfter hendes smukke, bløde fødder op på sine skuldre, fører hendes hænder ned til hendes baller. Liva læser ham fint, spreder sine baller for ham og hvisker – “tag din lille pige, giv hende din store pik, farmand..”.

Århh!, hans lille pige er så fræk og villig – selvom hun nu er voksen, ser Thomas stadig Liva som sin lille uskyldige plejedatter. Han sveder og ryster en anelse, da han sætter sin våde pik mod Livas røv, ser at hun bider sig i læben og allerede ser anstrengt ud – “er du ok skat?”, hvisker han omsorgsfuldt. “Ja farmand – tag mig, knep mig.., knep mig hårdt..”, klynker hun bedene. Han lukker øjnene, hører hendes gisp og hurtige vejrtrækning, da han trænger ind i hende – kun lige hovedet inde, sikrer sig at hun stadig er ok inden han fortsætter.

Liva har trukket en snip af dynen op til sin mund, bider hårdt i den, da Thomas glider dybt ind i hendes røv. Det svimler for ham – der har altid været noget særligt over Livas lille stramme røv. Han bevæger sig langsomt, kigger Liva dybt i øjnene, imens han bevæger sig i hendes lille gavmilde hul. Hun smiler med øjnene og bag det glasklare i dem, ser hun glad og tilfreds ud. Thomas hæver sig på armene hen over hende, “gnid dig skat – kom for farmand”, hvisker han hæst, mærker hvor tæt han er på.

Liva slipper sine baller, den ene hånd flyver op og lukker sig om hendes smukke, runde bryst – hun ælter hårdt, nulrer sine fine mørke brystvorter. Den anden glider ind mellem benene, kredser først blidt omkring den spændte klit, men afløses hurtigt af små hektiske og hårde bevægelser. De to elskende smiler intenst til hinanden – “du skal komme i mig.., farmand – sprøjte i din lille pige”, stønner Liva tungt. Thomas nikker, bliver så liderlig over hende og hendes frække lyster – hans lille pige. Han pumper løs, stønner – “kom for mig Liva..”, kan og vil ikke lade den gå, før Liva også er der.

Han kender tegnene – hendes brystvorter der stritter stift. Hendes næsten usynlige blodåre ved tindingen, lige i hårgrænsen, der pludselig træder så tydeligt frem. Tæerne hun krummer helt sammen, imens hun lukker øjnene og gisper stille – “ja..”. Der starter den – det sitrer gennem Livas krop, orgasmen får det til at snurre i hendes fingerspidser, hendes storetå – breder sig med lynets hast i både overkrop og underkrop, og støder sammen til som kollision i Livas underliv – et langt sageligt hvin siver fra hendes sprøde mund.

Det følger de bølgende sammentrækninger i Livas indre – der gør det sidste for Thomas. Åndeløs og med bankende hjerte, mærker han hvordan Livas røv malker han til sidste dråbe – nærmest sutter han helt drænet. Thomas gisper luft ind og nyder endnu en af Livas mange udløsninger hun gennem årene har givet ham – inden han med skam trækker sig ud af plejedatterens lille røv.

De ligger stille på sengen, holder i hånden og kigger begge op i loftet, lader som så ofte før orgasmen klinge af sammen. Den tilfredse lykkefølelse breder sig i begge deres kroppe – den ene mere sikker end den anden, den anden mere skamfuld end den ene. Det er Liva der bryder stilheden – “jeg har altid været vild med at du tager mig så hårdt..”, hvisker hun og ruller rundt på siden – putter sig ind i far Thomas’ arm og mandige duft.

Thomas er også vild med at tage Liva hårdt – eller blidt, bare at tage og have hende i sin favn. Han nusser hende stille på armen, nyder hendes stille vejrtrækning og hendes duft – han ville ønske de kunne blive liggende, men ved godt at Liva har et liv, en lille familie og en hverdag der skal klares.

“Ses vi igen på onsdag – min pige?”, hvisker han stille. Liva fniser af hans spørgsmål, hun har aldrig svigtet ham – stiller altid op og tager gladeligt imod, giver ham sig selv hver eneste onsdag. “Ja farmand, jeg kommer på onsdag igen.. Men jeg vil egentligt også gerne snakke med dig – om Aida.. Mikkel.., bare en fornemmelse jeg har..”, hvisker hun og kysser hans bryst, inden hun rejser sig for at begive sig videre..

Liva, del. 10
Læs del. 9 her
Forfatter: Safran

Del dette indlæg