Liva, del. 1

Liva, en twisted novelle om seksuelle lyster, tabuer, familie, onkler og livet for en række mennesker.

En ganske ung pige – kvinde – barn, kommer løbende på gaden. Hendes hjerte banker, frygten håbet og angsten præger hende. Hun ved ikke hvad hun tror, ved heller ikke hvor hun skal placere håbet. “Du er kun et barn..”. Hans stemme runger stadig i hendes ører, hun opfatter ikke sig selv som et barn, det har hun aldrig gjort, ikke siden den dag. Den fredag, den weekend – hun husker det godt, alt for godt.

En mand, sidder i sin bil. Kigger efter den unge pige, der løber afsted. Han spørger sig selv hvorfor? Mærker den grimme smag i munden og hans hjerte der hamrer løs. Han føler sig som en ung, usikker dreng – det er han ikke, ikke en dreng – men en voksen mand. Han ved godt hvor hans håb er, det er helt præcist defineret oppe i hans hoved. Lad det ikke være rigtigt – please, tænker han og synker opgivende ned i bilsædet.

En køretur på 20 minutter derfra, fra den løbende pige og manden i bilen.

En kvinde – en voksen kvinde, er ved at forberede aftensmad, et sundt måltid. Hun har aftenvagt i dag og efterhånden er det som om hendes mand slipper alle tøjler når hun ikke er hjemme. Så bliver der bestilt pizza og drukket cola i litervis, også selvom det var en aftale, at det kun hørte weekenden til. Den ældste af deres børn er flyttet hjemmefra, væk fra bøhlandet og ind til byen hvor der sker noget. Der er stadig to hjemmeboende, en på 18 og en på 16 år, og de har godt af noget sund mad og gode vaner.

I en lejlighed inde i byen, ikke langt fra manden i bilen og lige så tæt på den løbende pige – 20 minutter fra kvinden i køkkenet.

En køn kvinde, lige rundet de 32, venter med mobilen i hånden. Hun ved godt hvad den løbende pige skal, og har helt præcist været i samme situation. Hun husker det tydeligt, angsten – usikkerheden – håbet og spændingen. Hun har også et håb, ikke så klart defineret som manden i bilen, men håbet er der. Hendes mobil bipper, hun er hurtig, famler så usikkert, at den er ved at ryge på gulvet. “Er der kl. 17..”, står der på sms’en – hun bliver varm indeni, også selvom hun mere håbede på en sms fra den løbende pige. Afsenderen af denne sms, har også en speciel rolle i hendes liv.

På et kontor i byen, 5-600 meter fra manden i bilen, sidder afsenderen af den sms den 32-årige lige har modtaget.

En velholdt kvinde, omkring de 45 år, lægger sin private mobil fra sig. Hun smiler for sig selv, teorien om at bryde den sociale arv tidligt i et barns liv – min bare.. – tænker hun. Fra den 32-årige kvinde har hun hørt hvad den løbende pige skal. Hun ryster på hovedet, men kan alligevel ikke undgå at se muligheder – hun har jo sine svagheder. I aften skal hun forkæle sig selv, hun mærker allerede hvordan pulsen stiger og safterne løber fra hende.

Et klinisk rum, rent – hvidt sterilt. En lægepraksis

“Du skal gå hjem, snakke med dine forældre – juridisk set er du stadig kun et barn”, pigen sidder i en stol, stirrer på den mand der sidder overfor hende. Manden har netop givet hende en besked – en besked der vil ændre hendes liv totalt – ødelægge andres, hvis sandheden kommer frem. Hun trækker på smilebåndet, hun har aldrig været noget barn – kun en lille voksen i en barnekrop. Hun er glad og lidt forvirret, lukker stille døren bag sig, mærker varmen inden i sig, spændingen. Og angsten.

Manden i bilen ser pigen komme gående, han retter sig op i sædet, prøver at aflæse hendes mimik. Der er intet at afkode, intet at se på hende – hendes pokerfjæs afslører intet – han ved ikke om han er købt eller solgt. Han kigger spørgende på hende, pigen der nu har sat sig ind på passagersædet. Hun lægger hånden på hans lår, smiler hemmelighedsfuldt og hvisker: “jeg har så meget lyst til dig..”. Han smiler usikkert, kender godt de gnistrene grønne øjne og hendes stædighed, evnen til at trumfe igennem – lige meget hvad.

Hans pik rejser sig, opfører sig som en dresseret abe. Hendes ord, fra den bløde lyserøde mund, hendes forførende grønne øjne og spinkle hånd der kører op og ned af hans lår. Han starter bilen, prøver igen at få hende til at afsløre. Hun griner, sidder ved siden af og bakser med at trække sine bukser ned. “Jeg siger det senere – når vi er alene, først skal vi knalde, jeg trænger SÅ meget til pik” – stønner hun hæst. Han skynder sig at køre ud af byen, frygter for bus- og lastbilchauffører, der nemt ville kunne se hendes nøgne skød. Hun er jo fræk, vovet og modig – meeen..

Hun er stadig forvirret og glad, hun trænger til at mærke de 22 cm. kærlighed han kan byde på. Hun mærker sommerfuglene i maven, i underlivet – snart i hele kroppen. Hendes hånd glider ned mellem benene – kærtegner blidt sit glatte venusbjerg og de bløde, lidt tykke skamlæber. Fuck hun har lyst til ham – lyst til at mærke ham dybt. “Her – kør herind..” – hvisker hun og peger ind mod en afsides rasteplads. En tilfreds følelse af magt breder sig i hendes krop, da hun hører bilens blinklys.

Samtidig på en gård 7 minutter fra rastepladsen.

En voksen kvinde har netop stegt den sidste bønne/urtebøf. Hun smiler tilfreds, ligger et viskestykke over og stiller vand med citronskiver i køleskabet. Hun har god samvittighed, er en god og opmærksom mor og hustru. Hun tager en gul post-it lap, tegner et hjerte og ligger lappen ovenpå viskestykket. Hun banker på døren til sin 18-årige søns værelse, åbner for den lidt nussede og meget lumre drengehule. “Jeg har lavet mad, det står parat og jeg tager på arbejde nu”, smiler hun og kysser ham på håret. “Ses..”, siger han uden at kigge op fra computerskærmen. Han har en god fornemmelse af, hvad aftenmåltidet vil bestå af i dag.

Han har kun lige hørt sin mor starte bilen, da han rejser sig fra stolen og lusker ind på naboværelset. Han lægger sig på sengen, begraver hovedet i hovedpuden og snuser kraftigt ind. En behagelig følelse breder sig i kroppen, lykke og lidt liderlighed. Han famler under dynen, mærker hvordan han kan kramme dynen og fantasere sig til at det er et rigtigt varmt menneske. Åhhh, han kan se hendes patter for sig, solbrune og lækre, og hendes frække grønne øjne. Han kan stadig huske første gang han rørte ved hendes patter, huske den hvide bh med hjerter på. Bare han havde været lidt mere modig dengang – jeg kunne sikkert have knaldet hende, tænker han og lyner sine bukser ned.

Hans mor kører afsted mod det lokale sygehus. Parat til aftenvagt, parat til at yde lidt ekstra omsorg. Hun har tændt for radioen, nynner med på musikken. Var hun kørt 3 minutter før, havde hun set den mørke bil med en mand og halvt afklædt pige – der netop er drejet ind på den rasteplads som hun nu passerer. Det er hendes – hans og pigens held, at det ikke skete.

På rastepladsen – holder der kun én bil, en mørk stationcar.

Han syntes det er farligt, pigen syntes det er sjovt. Hun kan godt lide det farlige, spændingen – suset. “Læg sædet tilbage – så skal jeg være en RIGTIG god pige”, hvisker hun og fniser kærligt og kælent. Hans pik presser mod buksegylpen – det har den gjort siden hun satte sig ind i bilen. Hun er så forbandet fræk, forblændende sexet og modig. Hun lyner ned, fisker ham frem og lader pirrende sin tunge spille på hans pikhoved, inden hun lukker læberne om pikken og lader den glide dybt ned i svælget. Hun sutter, i lange sugende bevægelser, glider hun op og ned af ham. Hun nyder følelsen af hans varme pik i munden, nyder at lytte til hans dybe vejrtrækning.

Han løfter hånden, kærtegner blidt hendes hår og tager imod. Det er ikke første gang hendes kønne mund omkranser hans pik, men det bliver aldrig andet end lækkert – og forkert. Forbudt. Han kigger ned på hende, hun suger så hendes kinder er helt hule og en stribe af savl glider ud af hendes mundvig. Hun er sexet og fræk, hans sexede engel. Hun kigger tilbage på ham, smiler med de gnistrende grønne øjne. Det er hendes tilfredshed, at se ham så lækker liderlig. Hun slipper hans pik med et svup, har det der listige katte-blik da hun siger: “vi skal prøve noget.. noget vi ikke har prøvet før”.

Den samme sætning bliver sendt på sms. Den 45-årige kvinde, der sidder på et kontor i byen, har pakket sammen for i dag og sendt en sms.

Hun smiler, har en glødende varme i sit underliv da hun cykler afsted mod en lille 2-værelses lejlighed. Det er ikke hendes hjem – alligevel banker hun ikke på – men går direkte ind i soveværelset, hvor den 32-årige kvinde ligger helt nøgen, helt parat og lidt usikker på hvad det er de ikke har prøvet før. Den 45-årige klæder sig af, lægger sig ned ved siden af den anden kvinde. De siger ikke andet end hej, resten bliver sagt med kropssprog. De kæler, kærtegner hinandens bryster, sutter på vorterne og lader fingrene vandre på kroppen.

Det gløder mellem dem, den ældste kvinde løfter den 32-åriges spinkle arme op til hovedgærdet. Et reb, snerrer om hendes håndled – holder hænderne sammen og og fæstnes til hovedgærdet i en streng. “Kun en streng – så du kan vendes og drejes”, hvisker den ældste kvinde kælent og illustrerer det ved at vende den 32-årige fra ryggen til maven. Rebet kan snoes, drejer velvilligt med – men det snerrer, strammer og niver – hun klynker sagte. “Spar dine klynk – der skal nok blive noget at klynke rigtigt over” – hvisker den ældste og mærker hvordan hendes egne ord får det til at drive på hende.

På rastepladsen er den mørke stationcars bagagerum åbnet.

Pigen, lille og skrøbelig og alligevel rå. Hærdet af livet. Hun ligger på knæ, svajer ryggen, kigger bagud: “knep mig.. du skal kneppe min lille numse”, stønner hun sukkersødt og laver trutmund mod manden. Han spejder nervøst rundt, hører kun bilerne bag træer og buske. Han sveder, er tændt, hendes mund har netop sluppet hans pik – der nu søger andre lune kropsåbninger. “Er du sikker, lille skat?” – hvisker han og lægger tøvende hånden på hendes faste runde baller. “JA!, vi skal prøve alt..”, stønner hun og vifter fristende med numsen.

Han har kun, for mange år siden, snittet hendes lille numsehul med fingeren. Dengang – en af de første gange, da hun lænede sig ind over bordet. Har flere gange følt sig fristet, men har altid holdt sig i skindet. Han kigger på hendes smalle røv, hendes baller er runde og faste, indbydende. Han synker engang, nyder synet og mærker skammen. Han dirrer, da han kører fingeren et par gange i hendes revne, trækker den bagud og fugter hendes røvhul med safter. Hun stønner, ser frem til at mærke hans kærlighed i sig, også der. Hun får gåsehud, snapper efter vejret da hun mærker hans pik mod sit lille hul, “jahh, kom – pres på!”, stønner hun og skubber røven bagud mod ham.

Han får en grim smag i munden, den dårlige samvittighed gnaver i ham. Han bevæger hænderne beroligende hen over hendes ryg og presser forsigtigt på. Hun mærker tårerne, en blanding af glæde og smerte – det er ligesom første gang igen. Han kigger ned, kun pikhovedet er inde i hendes snævre hule – der er langt igen. “Er du sikker.. lille skat?” – hvisker han med en næsten faderlig omsorg i stemmen. Hun er helt sikker, sætter sig sjældent noget for, uden at gennemføre det. Hun ved at han ikke vil gøre hende ondt – ved det smerter ham, og glæder. Hun bider i sin hånd, kvæler det smertens-skrig der var på vej. Hun skubber sig bagud – presser sig halvvejs ned over hans pik og bider mere smerte i sig.

Det svimler for ham, det er så lækkert og så snævert. Han kan ikke længere modstå, tager fat om hendes hofter, presser hårdt på og glider det sidste stykke ind i hende. Han er helt i bund, hans kønshår kildrer hendes små lækre baller og det strammer om hans pik. Han tøver, lader hende slappe af og vænne sig til følelsen, sekundært ville den også gå på ham, hvis han så meget som bevægede sig lige nu og lige her, hvor hans pik er dybt inde i hendes ultra stramme røv.

På samme tid i lejligheden, 15 minutter fra rastepladsen.

Kvinden der ligger bundet – klynker. Hendes ansigt glinser af fissesafter og hendes kinder er blussende røde. Hun ligger nu på maven, afventende og lidt nervøs. Hun ved aldrig rigtig hvad der skal ske – måske er det netop det, der gør det spændende, lækkert og skaber hendes afhængighed. Det gipper i hende da hun hører stemmer, flere? Hendes og mindst to mænd, måske tre? Det er strengt – det er jeg ikke gået med til, tænker hun, men vrider sig alligevel lidt over tanken.

Hun spidser ører, bliver stiv i kroppen da hun hører stemmerne nærmer sig. De griner, pjatter flirtende. Hun løfter hovedet for bedre at lytte, men mærker hurtigt den anden kvindes hånd på baghovedet, der presser hende ned mod hovedpuden. “Se her drenge, her er min overraskelse til jer…”, den ældste kvinde griner kælent og klapper hende hårdt – meget hårdt på røven. “Hun skal BRUGES – altså virkelig bruges. Det er min lille dukke og hun er vild med pik..”. Hun klasker igen den bundne kvinde i røven, griner kælent da hun spreder den bundne kvindes ben og lader en finger glide ind. “Hun trænger så meget til pik”, den ældste kvinde er der – der hvor hun falder hen i sin egen perverse rus. Hun har været der masser af gange, gennem kvindernes snart 10 år lange relation, har hun søgt og opnået rusen utallige gange.

Med ansigtet begravet i puden, armene bundet over sit hoved – kan hun høre kvinden betjene mænd, hun sutter pik, slubrer og stønner sageligt. Den fixerede kvinde bliver også husket. Der er hænder på hendes krop, mange hænder – fumlende og famlende, der bliver nevet, nappet og kærtegnet. En sviende smerte rammer hendes krop, hun hører svirpet i lufter, mærker snerten der rammer hende. Hun klynker, mærker lysten – liderligheden og de smertefulde røde striber.

“Hun kan SÅ godt lide det her..” – den ældste kvinder taler lavmælt. Den 32-årige føler sig blottet, blottet og liderlig – hendes fisse og røv er helt synlige for de andre. Hun tør dårligt løfte hovedet for at kigge på deres ansigter.

På rastepladsen, bagagerummet er stadig åbent.

Pigen vender ansigtet, kigger og smiler til manden der forsigtigt kører sin pik ind og ud af røven på hende. Han er SÅ liderlig – det er hendes medicin. Kæft det er frækt, næsten for frækt, tænker manden og bevæger sig blidt mod hendes røv. Hun rokker med på hans blide tempo, tvinger sit lille stramme hul ned over ham. “Helt i bund – knep mig hårdt..”, stønner hun og lægger ansigtet ned mod bilens sorte gulvtæppe. Hun tænder ham sindssygt – helt åndssvagt meget. Han strammer grebet om hendes hofter, kan ikke længere styre det – ikke længere være hensynsfuld. Han sveder, kigger igen nervøst rundt og så gør han det – boller hende, knepper hende, puler hendes lille røv – det er SÅ lækkert.

Hun bider tænderne sammen, har lyst til at skrige. Det gør fucking ondt og hun gør det aldrig mere -tror hun nok. Men det er jo HAM – ham vil hun gøre alt for, han er hendes helt og redningsmand. De hører sammen – på hver deres måde. “Kom, sperm i mig – sperm dybt i min stramme røv..”, klynker hun. Hun kender ham – ved hvad der tænder ham, hvad der får ham til at komme. Hun egger ham, stønner og taler frækt til ham – og han elsker det, så lækkert og så smertefuldt.

Hans hjerte banker løs, overvejer et kort øjeblik om han skal trække sig ud, spille sig til det sidste, udløsningen – forløsningen! Kan han virkelig finde på at sperme i hendes røv? Det er så forbudt – så lækkert. Han stønner tungt, klemmer hårdt om hendes unge krop – da han kommer.. I hårde ryk, tømmer han sig dybt i hendes røv. Hun klynker, bider sig anstrengt i underlæben, inden hun løfter overkroppen og drejer ansigtet mod ham igen. Pigen ser nærmest høj – påvirket – og lykkelig ud, da hun sageligt hvisker: “tak farmand.. tak for pik..”.

15 minutter senere, en mand træder ind på byens pizzeria, ved sin side har han sin yngste, en køn mørkhåret pige, der umiddelbart ser lidt yngre ud end sine 16 år. De bestiller det ’sædvanlige’: 3 forskellige pizzaer, for derefter at køre den korte tur på få minutter hjem, hvor de spiser sammen med hans næst yngste – hendes bror.

Broderen er forpustet, drattede omkuld i en seng – som ikke var hans egen, men nåede lige at redde den og nåede at lukke sine bukser, inden hoveddøren blev åbnet.

Den aften får hestene på gården bønne/urte bøf og bulgursalat – kvinderne i en lejlighed i byen falder udmattede i søvn. En familiefar hygger med sine teenagebørn. En mand får en hård besked – har sået sin sæd, reproduceret og fastholdt et familiemønster.

Et mønster – en begyndelse og en slutning?

Hvem er pigen? Manden? og kvinden..alle de andre?

Hvordan hænger de sammen – og gør de det?

Er du forvirret – pirret eller nysgerrig? Måske det hele..?

Svarene vil forhåbentligt være at finde i serien om Liva

Forfatter: Safran
Liva, del. 1
Læs del. 2 her

Del dette indlæg