Læser en novelle

Læser en novelle.

Jeg kan lige se for mig, hvordan du kommer ud fra badeværelset, kun iført dine sorte imiteret silkeshorts der sidder stramt om din røv, på den helt rigtige måde, og den lille mørke tanktop, som allerede afslører et par brystvorter der er ivrige for at komme ind i “sikkerhed”.

Kroppen er stadig fugtig af badevandet der løb ned over dine slanke former og du kunne ikke helt lade være med at mærke bruseren mod dit skød, men kun kortvarigt, så du kunne blive færdig med badet og komme ind under dynen.

Du ligger helt ren og lækker i sengen og mærker hvordan varmen begynder at sprede sig ud i både madrassen og dynen, mens den bærbare computer starter op ved siden af dig.
Den lille vibrator ovre fra skuffen er også fundet frem og klar til der bliver brug for lidt hjælp.

En kælen finger glider allerede langsomt over dit bryst, mens du venter du kan komme online så du kan logge ind på din mail.
Du har set på din smartphone at jeg har skrevet en lang mail til dig, men synes det er bedre at få op på en ordentlig skærm, og hvor det er til at styre med piletasterne, mens du får læst dig igennem historien.

Du niver kortvarigt i de stive brystvorter, når du ikke bare nøjes med at lade hånden glide over det tynde stof og følger de dejlige kurver.

Allerede under indledning, bliver dine kærtegn ført længere ned over kroppen og bliver mere koncentreret over dit skød, mens den anden hånd scroller dig ned over teksten.

Du har trukket shortsene helt af, for at give god plads til at kæle for dit skød og jeg forstår udmærket at du ikke har taget trusser på – ingen grund til at gøre det mere besværligt og tætsiddende end højest nødvendigt.

Mens du nærmer dig Jonnas klimaks i historien, må du selv “nøjes” med at række ud efter den batteridrevne pik ved siden af computeren, til at hjælpe dig det sidste stykke.

Du nyder at mærke den glide først omkring din klit, for derefter at ramme direkte på den.

Langsomt fører du den ned til din revne og fugter den godt i dine safter inden du fører den roligt inden for i varmen, og lader vibrationerne forplante sig helt op i mellemgulvet som slipper et dybt suk ud mellem dine læber.

Først nu begynder du at kneppe dig selv med den, som du simultant læser det sker for hovedpersonen.

Det er på ingen måde forfatteren du ligger og onanere til, det er alteregoet, håndværkeren i historien der knepper så godt at hun kommer flere gange.

Og til de fantasier, mærker du din krop gennemrystes af den dejlige og ventede forløsning, mens du lukker øjnene og nyder følelsen, før du stille glider tilbage til virkeligheden.

Ikke længe efter bliver shortsene sparket ud under dynen og ned på gulvet, legetøjet gemt væk under puden og tankerne begynder så småt at vandre hen imod hvordan du skal formulere den konstruktive tilbagemelding på hvad du lige har læst, men i stedet glider øjnene i, og drømmene fortsætter i din underbevidsthed, hvor historien sluttede.

Personligt så jeg hellere at jeg var kommet forbi døren til dit værelse, mens du stadig ikke var kommet for langt i historien.

Jeg ville stå i den åbne dør og beundre dig inde i sengen.

Nyde det store varme smil på dine læber, mens du kigger op på mig, før du trækker til dynen til side og lader mig se at det er en af de dage hvor du ikke har taget en top på, til gengæld trækker du ud af shortsene, så jeg kan se lidt op i mellem dine spredte ben, mens din hånd finder ned til din frække revne.

Langsomt træder jeg nærmere, holde blikket fast på den lækre behandling du giver din fisse mens jeg kravler op til dig i sengen.

Jeg fører en hånd hen over panden på dig, for at trække den mørke krøllede lok om bag øret, så den ikke spærre de dybe brune øjnes udsyn til historien på skærmen ved din side.

Jeg vil ikke kunne lade være med at følge lidt med i hvor langt du er nået, mens mine hænder omslutter de faste og fyldige D-skåle.

Det sitre i din krop af lyst, da du mærker hvordan jeg kæler for dem, ælter dem og en gang i mellem niver brystvorterne mellem mine tommel- og pegefingre.

Men det er først da jeg læner mig ind over dig og skiftevis sutter på de hårde vorter at du sukker dybt, mens du slipper computeren for i stedet at holde om mit hoved.

Jeg flytter dog din hånd tilbage til tasterne og lader du fortsætte med din læsning om liderlige Jonna der får sig endnu en erotisk erfaring, mens jeg kysser mig vej ned over dit maveskind, for at stoppe – stående på alle fire – lige omkring navlen, i begyndelsen gør jeg ikke andet end at beundre dine fingres leg med din klit og de våde læber.

Ser hvordan du fugter fingrene i revnen og en gang i mellem lader en finger glide op i dig, før du søger op mod klitten og cirkulere om den frække lille tap.

Du ligger med benene let bøjet og helt ud til siderne, da du slipper din klit for en kort bemærkning.

Du tager vibratoren i hånden og fører den op til min mund og jeg fylder den med spyt før den finder ned til klitten og får lov til at erstatte fingrenes cirkulerende bevægelser mens dens vibrationer kilder dit underliv.

Jeg lader dig vise dit frække show så længe jeg overhovedet kan holde fingrene for mig selv, men med udsigten til så lækker en fisse går der ikke længe får jeg blander mig og tager den lille dildo ud af hånden på dig.

Jeg lader den snurre ned over dine læber mens jeg smager dine safter omkring din klit.

Først dér efter lader jeg vibratoren glide op til klitten igen, mens jeg smager ordentligt på dig

Slikker og sutter på dine våde læber før jeg presser tungen op i dig og nu jeg har overtaget forkælelsen af dit skød har du fået en hånd fri, som du fører over mine bukser.

Du glider et par gange hen over bulen som presser hårdt mod stoffet, før du begynder at knappe op og jeg løfter mine knæ lidt fra madrassen, så du kan trække bukserne af min.

Endelig er rollerne vendt og alteregoet bliver ikke skænket mange tanker, mens du vrider dig ind under mig og fanger min pik med munden. Det får mig kun til at slikke dig endnu mere intenst og der går ikke længe før jeg igen finder den liderlige klit med tungen, dildoen bliver ført tilbage mod din ventende fisse og jeg knepper dig med den til du kommer.

Jeg rejser mig lidt op og får trukket mig fri af din vidunderlige mund og jeg siger med et skævt smil at nu mangler jeg vist kun at se dig bagfra, for at have fået det hele med og mens du kælent drejer rundt og ligger dig på maven, fanger jeg hurtigt dine baller i mine hænder.

Jeg roser dig for at passe din fitness, og de stramme baller det har resulteret i og mens du ligger på alle fire og vrider dig frækt for mig, kravler jeg om bag dig og sætter pikken mod din fisse.

Jeg støder den i bund i en lang vedvarende bevægelse og du bliver presset ned fra at ligge på alle fire, til at ligge på maven og du skyder røven godt bag ud.

Jeg holder min vægt i armene og begynder at kneppe dig mens jeg først ser du spytter i din hånd, for derefter at mærke dine våde fingre nulre mine nosser og jeg knepper dig hårdt og hurtigt til jeg ikke kan mere, som et resultat af du har tændt mig alt for meget med dit lækre blowjob, kombineret med den stramme ungpige-fisse og dine nysgerrige fingres leg med mine nosser.

Jeg når lige at trække mig ud, før jeg tager pikken i hånden og malker den tom for sperm ud over dine baller.

Snart ligger vi ved siden af hinanden, og drillende spørger jeg om du fik læst historien færdigt og om der var noget jeg skulle ændre. ?

Læser en novelle
Forfatter: Sexy Satan

Del dette indlæg