Kursus med mere

Kursus med mere.

Som en lille forklaring.. er dette en af mine først noveller jeg skrev.. Og har også udviklet min skriven og lyster senere. Men synes stadigvæk denne er god.. God fornøjelse..

Sad i min bil på vej på kursus. Men det var nu ikke det som fyldte, Det var det at jeg skulle ud at mødes med en til kaffe..

En dejlig fræk sød pige, så mon ikke at der ville være lidt lækkert til kaffen.. Sad og ventede uroligt på kurset. Bliv nu færdig tænkte jeg.. Men tankerne fløj omkring om hun nu ville gøre som hun havde sagt hun ville.. Bare tanken om det, fik mit lem til at røre på sig.. Så sad lidt urolig for at lige få plads til det hele.
Endelig var det slut.. Ud af døren var jeg og på vej i bilen igen.. Skrev en sms at jeg var der om en lille halv time. Ok var svaret.. jeg skal nok være klar med kaffen, som aftalt..
Kørte ind på parkeringspladsen.. Slukkede bilen, og sikrede at jeg havde det hele med. Skrev en ny sms at jeg var der om to min..
Var ved døren, og ringede på.. ”Kom ind” lød det fra hende.. Jeg åbnede døren og der lå hun på alle fire med den dejlige frække, lækre røv stritterne lige i vejret.. Lige som hun havde sagt at hun ville. Jeg skyndte mig at lukke og låse døren.. smide hvad jeg havde i hænderne og hen på knæ bag hende.. Mine store hænder kærtegner de lækre baller. Og mine fingre tog den røde g-streng tilside og jeg slikkede den frække mis.. Den var allerede våd, smagte lidt på de dejlige safter, rejste mig så op og tog tøjet af.. Mit hårde lem sprang ud som trold af en boks.. Endelig kunne den folde sig ordentlig ud..
Så ned på knæ bag hende.. hun strutter mere med røven.. hun siger så.. ” noget du kan lide, er våd og klar til dig”
Hvis min pik ikke var stiv og klar.. Så var den nu.. Hun kiggede på den og gav mig tegn til mig med røven at hendes våde fisse tog imod.. Jeg tog om mit lem, førte den lidt op og ned mellem skamlæberne, så safterne blev fordelt.. og så bare glide op i hende..
Stille og roligt helt i bund, mens vi begge stønner let over følelsen af hinanden. Mine hænder tager et fast greb om de flotte hofter, så jeg kan støde helt op i dig til sidst.. Kører et par gange frem og tilbage i den våde fisse, og støder i bund hver gang..

Læner mig forover din frække røv, mine hænder der kærtegner dig op af ryggen, op til nakken, hen over skulderne, ned langs siden af din krop. Ned at have fat i dine store flotte bryster, nulrer dine brystvorter mens du med små stød rider mit lem.

Tager et fast greb i dine bryster med mine store hænder, du knepper nu mit lem hurtigere og hårde. Mine nosser slår mod dine varme skamlæber, og varmen går op igennem min pik og gør mig kun mere tændt. Kan mærke hvordan safterne render ned af nosserne, stønner mens jeg masserer dine bryster med at fast greb.
Stopper op.. Rejser mig op og fører dig hen til sofaen.. Sætter dig i den, så røven lige er ud til kanten, spreder dine ben så jeg kan komme til at smage dine safter endnu mere. Min tunge pirrer dine hævede varme skamlæber.. Og tungen spreder dem let, min tunge kører stille og roligt op mod din klit, for så at sutte let på den og lad tungespidsen pirre den.. Du vrider dig i sofaen mens du nulrer dine bryster. Brystvorterne er stive og hårde, jeg nulrer dem mens jeg slikker dig mere intenst. Slikker mellemkødet ved fissen.. presser let min tunge mod røvhullet, tager lidt hårdere ved i dine bryster.. slikker med bred tunge op til din våde fisse.. safterne løber ud af dig.. og prøver ihærdigt at slikke dig tør.. men heldigvis forgæves..
Min stærke spidse tunge slikker dig op i fissen, prøver at nå dit G-punkt med tungespidsen. Slikker dig ved mellemkødet igen mens min tommeltot presser mod dit våde røvhul, vådt af safterne der løber ud af dig.. Slikker dig intenst igen mens finger glider op i dig. Du stønner højere, mens du masserer dine bryster for at styrer liderligheden som er over dig.. Tager fat i mit hoved og presser det mod dit skød..
Du skubber mig tilbage og lægger mig ned på gulvet.. Sætter dig over mit lem og rider mig.. mærker min pik oppe i dig.. Jeg masserer dine bryster mens du sætter dine hænder over mine så vi masserer dem sammen.. Jeg støder mit underliv op i dig.. skifter imellem dybe lange stød, til små hurtige.. Den liderlige sved hagler af os..
Du rejser dig.. Vender dig om.. Sætter dig over mit ansigt.. og læner dig så ned over mig og tager et fast greb i min pik.. Sutter og slikke spidsen af det hårde dunkene lem.. Tager den i munden og sutter og slikker den, mens din hånd kører op og ned af pikken.. Jeg stønner og vrider mig.. kan mærke at det er payback..
Forsøger at slikke dig.. men nydelsen er total.. Er ikke i tvivl om at du nyder at slikke og sutte et lem.. Tager et fast greb i dine baller og løfter mig op for at slikke din våde lækre fisse.. Nyder safterne der løber ned over mit ansigt, min hage.. Nydelsen er på de store højder..
Du rejser dig op.. Læner dig op af sofa ryggen.. Du siger til mig.. Knep mig sønder og sammen.. vil mærke dig dybt oppe i mig.. mærke dine nosser slå mod mine skamlæber.. Liderligheden lyner ud af dine øjne og stemme..
Jeg tøver ikke.. Rejer mig op.. Hen bag dig. Og fører så mit pikhoved lige inden for.. Du støder prompte tilbage så du får hele min pik op.. Jeg tager om dine hofter og støder stille og roligt frem og tilbage.. helt i bund, sætter tempoet op. Kan mærke hvordan det strammer i nosserne og hvordan jeg kan mærke at orgasmen er på vej rullende gennem kroppen. Vi stønner begge højere og højere. Kan mærke på dig at dine første orgasmer begynder at rulle gennem din krop. Vi giver det sidste i os, og vi støder begge imod hinanden.. og nosser og skamlæber banger imod hinanden da vi kommer sammen i en fantastisk orgasme..
Vi falder sammen ned på gulvet.. sunder os lidt. Kigger på hinanden og smiler.. Velkommen siger du.. Dejligt at du kunne komme..

Har du lyst til kaffe……

Kursus med mere
Forfatter: Mr. Sexsulten

Del dette indlæg