Kontoreleven

Kontoreleven må tage straffen for flirten med en kollega.

Jeg var taget lidt tidligere på arbejde end normalt.

Dagens første opgave var at hænge lamper op i damernes omklædningsrum i en mindre virksomhed,  jeg prøvede at komme så langt som muligt inden de mødte ind.

Men jeg var knap nok kommet i gang, før jeg hørte døren til det lille vindfang blive åbnet.

Min første tanke var at det måtte være deres tekniske ansvarlige der lige ville sige godmorgen, så jeg forberedte mig på en mindre opsang over jeg stod med én fod på stigen og den anden på den muret 3/4 skillevæg der var mellem toiletkabinerne.

Så jeg blev glædeligt overrasket da jeg i stedet for blev mødt af et ungt kvindeansigt og selvom hun var godt dækket af cykelhjelm og halstørklæde, så jeg straks det var Liv.

Ingen andre end deres kontorelev havde ring i næsen og læben, samt 5-6 ringe i hvert øre. Der ud over havde hun helt korttrimmet hår i siderne.

Hun standsede kort i døren, overrasket over ikke at være alene, før hun lyste op i et smil, sagde godmorgen og fortsatte ind i rummet.

Jeg besvarede hendes hilsen og spurgte om hun skulle have et øjeblik til at komme ud af sit cykeltøj, men hun slog det hen med den velkendte; “jeg har vel ikke noget du ikke har set før?”

Så uden at tage videre notits af jeg stod på stigen lige over hende, begyndte hun først at lyne den stramme cykeltrøje af, så hun kunne komme ind og få fat i selerne til cykelshortsene.

Kun iført hipster trusser og sports bh stod hun foran sit skab og hang cykeltøjet op på en bøjle før hun også trak bh´en af.

Hun fandt en vaskeklud og et lille håndklæde i hendes taske og gik over til det store spejl ved vasken og vaskede sig hurtigt i hovedet og under armene, før hun fandt en ren bh at tage på.

Jeg havde fået lampen op at hænge og var kravlet over på stigen igen, hvor jeg nu sad på toppen og nød synet af hendes omklædning.

Hun kiggede på mig i spejlet og spurgte drillende om allerede havde pause, men som jeg sagde til hende er planlægning jo det halve arbejde, så jeg måtte hellere bruge et øjeblik på at tænke over hvad jeg skulle gå i gang med som det næste.

Tænkte nu mere over hvor meget man kan skjule på arbejde.

Jeg var naturligvis godt klar over hun havde mange ringe i hovedet, men at der også var en ring i hver brystvorte og det meste af hendes ryg var dækket af diverse tatoveringer havde jeg ikke regnet med. På den anden side var det heller ikke en kæmpe overraskelse.

Hendes arme var trods alt heller ikke helt fri for blæk, men ikke nær i samme omfang som ryggen.

Langsom bøjede hun sig forover og trak nu også trusserne af, inden hun gik ind i båsen der var tættest på mig og satte sig for at tisse.

Hun sørgede for at sprede benene godt og skyde underlivet lidt frem mens hun først tørrede sig, for derefter at mærke efter med et par fingre “om hun nu havde gjort det ordentligt”, som hun sagde.

Jeg fulgte hver en bevægelse og sagde at fra hvor jeg sad, så det i hvert fald sådan ud.

Dog måtte jeg rette hendes tidligere udtalelse om hvor vidt ikke hun havde noget jeg ikke havde set før, for sådan en intimpiercing havde jeg nu aldrig set i virkeligheden før.

Hun rykkede endnu længere frem på sædet og mens hun spredte sine skamlæber med fingrene og forsigtigt begyndte at kæle lidt for den pyntet hudfold ved klitten, fortalte hun om hvor glad hun var for den. Hvordan det gjorde hendes orgasmer mere intense, hvor let hun havde ved at komme efter hun havde fået den. For ikke at snakke om at hun nød at vise den lidt frem, hun tændte på at se hvordan hun kunne tænde fyre, og med blikket stift rettet mod mine bukser smilte hun skævt mens hun sagde at til nu havde det ALDRIG slået fejl.

Jeg knappede mine bukser op og trak langsomt mine boxers så godt ned jeg kunne komme til for stigen, mens jeg gav hende ret i det “virkede”, men var dog ikke sikker på det kun var piercingen der gjorde det.

Jeg greb om pikken og mens jeg stadig stirrede på hendes leg med sig selv spillede jeg den forsigtigt af for hende, før jeg igen – med frygten for at blive opdaget af andre som motivation – pakkede sammen igen.

Hun overdramatiserede og lavede en ked mine, og spurgte om det virkelig var alt hun måtte få for sin åbenhed, og jeg svarede at så længe jeg, modsat hende, stod hvor alle kunne komme brasende ind og overraske mig, ville hun ikke få mere.

Hun mindede mig smilende om at hun ikke havde låst døren til båsen, men jeg måtte igen afslå – i og med hendes kollegaer sikkert snart ville dukke op, var det simpelthen for farligt at blive fanget sammen, uden mulighed for at slippe væk.

Hun samlede benene og rejste sig, gik ud og vred kluden op igen og vaskede hurtigt hendes underliv før hun trak i et par rene trusser, nederdel og en T-shirt på, med ekstra store huller til armene så der var et lækkert udsyn til hendes blonde-bh, mens hun sagde at så havde jeg da vist også set rigeligt. Og i øvrigt ville hun gerne have lidt privatliv, mens hun gjorde sig færdig med at klæde om.

Heldigvis vil jeg nok sige, for døren var knap nok smækket i bag mig, før gamle Lone og Britta kom ind i vindfanget – og efter et kort “godmorgen” fortsatte de ind i omklædningen.

Et øjeblik senere kommer Liv ud og kan næsten ikke holde masken, mens hun går helt over til mig.

Hun rækker hånden frem til mig og giver mig en lille pose, mens hun siger; “jeg ombestemte mig med påklædningen, har du mon forstand på kopimaskiner, hvis den skulle finde på at gøre knuder i dag?”

Hun vender rundt og går væk, og nysgerrig som jeg er, kan jeg ikke vente med at kigge i posen, hvor jeg ser hendes trusser ligger nede i bunden, sammen med en lille seddel med hendes telefonnummer.

Mens jeg venter på de gamle koner skal blive færdig, går jeg ind på et herretoilet der lægger lige ved siden af og med den ene hånd fanger jeg trusserne og dufter til dem, mens den anden hånd løsner mit bælte og lader bukserne falde til jorden.

Jeg er så tændt at jeg simpelthen ikke kan lade være med at lette trykket.

Med “problemet” løst kort tid efter, går jeg tilbage og banker godt på, mens jeg spørger om der er ved at være frit til jeg kan arbejde lidt igen.

Der kommer ikke noget svar, så jeg prøver lykken og kommer heldigvis ind i et tomt omklædningsrum.

Jeg monterede et par lamper mere, før jeg igen går ned af stigen, går ind på kontoret og finder hurtigt Liv.

Jeg går hen og siger “jeg hørte din mobil gjorde knuder, jeg ved ikke om jeg kan lave den, men har i hvert fald lovet at prøve.”

Hun ser meget undrende ud, mens jeg rækker hånden frem og beder om den.

Hun låser den op og giver den til mig, mens hun holder godt øje med hvad jeg laver.

Jeg sætter den på lydløs, før jeg går ind i hendes Bluetooth-menu og får tændt for det, derefter finder jeg min egen telefon og begynder at overføre en fil til hende, som meget belejligt er omdøbt til at hedde det samme som mit telefonnummer.

Jeg giver hende telefonen igen, mens den stadig henter filen og siger at det ser ud til den virker helt som den skal, jeg må have misforstået noget.

Til gengæld havde jeg vist noget der tilhørte hende, og diskret gav jeg hende posen fra tidligere tilbage igen.

Hun står og tripper lidt for den skal blive færdig, mens jeg går over til deres kaffeautomat og sætter den i gang med en kop sort kaffe. Jeg læner mig op af bordet, tager koppen op foran munden og puster dampen af den varme drik, mens jeg kan se på hende at telefonen ENDELIG er færdig.

Jeg bliver stående og beundre hende, mens hun ser min lille film af hvordan jeg først tager hendes trusser op af posen og snuser til dem, gnider en finger over det fugtige spor der er i dem, før jeg hænger dem op på jakkeknagen i den lille toiletbås.

I stedet finder kameralinsen, og min frie hånd, min stive pik.

Jeg begynder først langsomt at spille den af mens jeg prøver at fange det fra lidt forskellige vinkler.

Hun står som forstenet og jeg priser mig lykkelig for der ikke er så mange på arbejde her i ferieperioden, som ville kunne komme og få et glimt af hvad hun står og ser på.

Uden at fjerne blikket fra den lille skærm går hun et par skridt bag ud og sætter sig på sin stol, mens hun begynder at sprede benene.

Forsigtigt trækker hun op i nederdelen og viser sig selv frem igen, mens hendes fingre begynder at kæle for den fugtige revne og smilet er ikke til at tage fejl af, da hun når hen mod slutningen af filmen, hvor jeg stopper med at spille pik, for at tage hendes trusser i mellem hånden og pikken og sprøjter dem fulde af sperm.

Hun kaster et hurtigt blik rundt i det mennesketomme kontor, bortset fra os to og én af hendes kollegaer der sidder gemt for hende bag en reol, og med ildrøde blussende kinder griber hun hurtigt ned i posen efter sine trusser, mærker forsigtigt efter mens hun gnider dem mellem fingrene og tager dem så hurtigt op til munden og smager på min sperm.

Hun lukker øjnene drømmende et øjeblik, for straks efter at åbne dem igen og skynde sig at kaste trusserne tilbage i posen og gemme den i en af sine skuffer.

Jeg griner lidt for mig selv, mens jeg tager en forsigtig tår af den stadig brænd varme kaffe og går ud for at arbejde videre.

Knapt er jeg kommer ud til stigen igen, før jeg modtager en SMS.

“Det er næsten ærgerligt at du brugte mine blonder som gokkesok – jeg kan bedre lide at drikke direkte af hanen. ? ”

Jeg svare at det kan vel være det samme, i og med at vi begge er på arbejde, så det ville alligevel først blive aktuelt til fyraften.

Igen kommer der en SMS.

“Så længe kan jeg ikke vente. Hvis ikke du finder en måde at komme til at kneppe mig på, så melder jeg mig syg med migræne og finder en anden der kan klare det. Min fisse driver af safter, og det eneste der kan stoppe den er en pik banket hårdt op i mig til jeg kommer – og gerne flere gange. ”

Jeg trækker den lidt og overvejer hvordan det ville kunne lade sig gøre rent praktisk før jeg svare, men også for hun ikke skal tro hun har fanget mig helt uden forbehold.

“Så må du jo gøre en indsats for at gøre den stiv igen. om 20 minutter FORVENTER jeg at du står HELT nøgen i depotrum 31, foroverbøjet, over den lille reol, og med godt spredte ben – ellers kan du lige så godt melde dig syg med det samme.”

“Så skal jeg sørge for du får en hård omgang pik, hvis det ikke er nok til at få din lille våde fisse til at komme, så kan jeg ikke hjælpe dig.”

Svaret er kort; “Tak.”

Jeg kan allerede mærke at det ikke bliver noget problem for hende at få liv i pikken igen, bare tanken om hvad der er i vente får den til at stå stiv af forventning.

Tiden snegler sig af sted mens jeg venter på de 20 minutter skal gå, og samtidig kan jeg mærke nervøsiteten melde sig sammen med frygten for vi skal blive opdaget.

Langt om længe er tiden gået og mens jeg bevæger mig ned imod den øde ende af gangen mellem alle kontorerne, sikre jeg mig at der ikke er nogle der bider mærke i min færden.

På grund af nedskæringer – og ferie – er den bagerste del af gangen stort set tømt og mens jeg låser mig ind i kopirummet er alle mine sanser skærper.

Har hun fået kolde fødder, eller har hun faktisk efterkommet mine befalinger?

Jeg åbner forsigtigt døren og jeg når lige at fornemme et par øjne der kigger gennem sprækken til det lille depotrum bag kopirummet, før jeg hører et par hurtigt listende skridt.

Jeg lukker døren bag mig og fortsætter ind i det næste rum, tænder lyset og smækker døren bag mig.

Tænker at de to branddøre kombineret med afstand til de andre der er på arbejde sørger for vi ikke bliver hørt.

Jeg går over ved siden af Liv og giver hende et bestemt smæk i røven før jeg tager et godt fast greb i hendes baller og kæler for hendes bagdel med en fast hånd, mens jeg spørger om jeg ikke havde bedt hende stå klar til mig og ikke stå og lure ved dørene?

“Jamen jeg skulle bare være sikker på det var dig der…”

Endnu en lussing rammer hendes baller – “Det behøver du ikke tænke på, jeg havde jo lovet jeg ville komme og gennemkneppe din trængende fisse, så er det selvfølgelig mig der kommer.”

Uden at kunne forklare hvorfor, har jeg en idé om hun vil have det hårdt – som om mange tatoveringer og piercinger gør det til en selvfølge.

Jeg irriterer mig et kort sekund over hvordan jeg uden videre springer direkte i med begge ben, i stereotypernes fordomme.

På den anden side, kan jeg også mærke hvordan mine smæk og hårde kærtegn får hende til at blive helt blød og eftergiven i mine hænder.

Jeg stiller mig bag hendes nøgne og foroverbøjede krop, mens jeg med en bestemt hånd spreder hendes ben, og uden at tøve mærker jeg straks efter om hun er våd, begraver to fingre i hendes skød og begynder at ryste på hånden, så mine vibrationer forplanter sig i hendes fisse.

Et dybt suk kommer over hendes læber og mens hun får et par smæk mere siger jeg; “Nå, så du kan lide at få det hårdt, blive holdt i kort snor. Der kan man jo bare se, hvad du er for en lille liderlig fisse.”

Hun drejer hovedet lidt og hendes læber når kun lige at skilles for at sige noget, da min hånd igen rammer hendes baller.

“Shhh… Du skal nok få lov til at bruge munden lige om lidt, men nu er der ingen grund til at spilde kræfter på at snakke.”

Jeg stiller mig op på siden af hende og med fingrene stadig dybt begravet i hende, bruger jeg den frie hånd til at åbne mit bælte og knappe arbejdsbukserne op.

Forsigtigt rækker hun ud efter mine boxers og skal til at tage fat om min pik, da jeg trækker fingrene ud af hende og giver hende et bestemt slag over de fugtige læber.

De mange safter får det til at klaske og jeg bruger den anden hånd til at gribe om halsen på hende.

Jeg trækker hende op at stå og holder hendes hoved helt henne ved mit da jeg siger; “sagde jeg ikke lige at du ikke skulle tænke selv?”

Langsomt slipper jeg halsen og holder en flad hånd ca. 10 centimeter fra hendes kind, spænder i armen og hun lukker øjnene da jeg fortæller; “du er heldig du er på arbejde, og skal nok lade være med at give dig nogle mærker dine kollegaer kan se. Hvis alt går godt, skulle jeg jo gerne kunne komme og kneppe din stramme lille fisse igen. Så du slipper denne gang. Men vid dig sikker på, opføre du dig ikke ordentligt, så kommer jeg på hjemmebesøg, og så vil jeg ikke være så nådig.”

Jeg sænker hånden og tager i stedet for et fast greb i hendes ene bryst, mærker piercingen i min håndflade og ælter den faste kugle før det anden bryst også får en omgang.

Jeg træder langsomt ud af bukserne og mine boxers, mens min hånd fortsætter ned over hendes krop. Finder hendes lille ring ved klitten og lader fingrene vandre blidt hen over den.

Klapper hende forsigtigt på den lille hudfold den sidder i, så kuglen på ringen slår mod den spændte knop – og hun vrider sig af fryd.

Jeg mærker igen efter mellem hendes ben og spørger om det er første gang hun skal til at have pik på sit arbejde?

Hun kigger ned i gulvet og mumler noget ganske sagte og med et lidt hårdere klap på piercingen spørger jeg hvad hun mumler og hun drejer forlegent hovedet og sig; “Nej, men det var julefrokost og jeg var skide fuld.”

“Hvem?” spørger jeg sagte.

“Jeg ved det ikke. Jeg var helt ny i firmaet og drak shots sammen med Dorthe, men da jeg gik ud for at tisse ramte de som en hammer og jeg lagde mig på den lille bænk i omklædningsrummet – for lige at tage fem minutter på øjet, da jeg blev vækket af der var en der havde presset en pik i munden på mig og stod og spillede den af i mens.”

Hendes stemme har en flov, men også ophidset tone mens hun fortæller.

“Jeg kunne slet ikke fokusere på hans ansigt og de havde jo alle sammen jakkesæt på. Og selvom jeg gjorde et forsøg på at få hans hænder væk, havde han allerede fingrene langt oppe i min fisse og safterne drev ud af mig.

Jeg sagde jeg ikke var sådan, men før jeg viste af det mærkede jeg min hånd om hans pik, som for hurtigere at gøre en ende på det og mens hans fingre kneppede mig, kom han langt ned i halsen på mig.

Jeg faldt lidt hen igen og vågnede lidt senere uden trusser på og med både bryster og fisse blottet – så blev enig med mig selv om det var tid til at tage hjem.”

Jeg presser igen et par fingre op i hendes fisse og knepper hende langsomt mens jeg siger at det ikke føles som om hun tænker tilbage på det som noget dårligt, og da hun skal til at svare, klasker jeg den anden hånd mod hendes baller, og siger at det ikke var et spørgsmål men en konstatering.

Jeg slipper hendes våde fisse og tager i stedet fat om hendes kæbe med min fugtige hånd og drejer hendes ansigt over mod mit. Jeg kysser hendes grådigt mens jeg flytter hånden om til hendes nakke og tager et fast greb i nakkehårene.

Jeg trækker hende igen ned over kommoden. “Så det er kun i munden du har fået pik?”

Jeg bøjer mig ned mod hendes øre; “Men bare rolig, lige om lidt skal jeg nok sørge for du også har fået kneppet din fisse – og denne gang så du kan huske det.”

Igen rammer min hånd hendes baller, mens jeg hvisker; “Hvis du da ellers får spredt de ben så jeg kan komme til.”

Jeg rejser mig op og mens hun langsomt begynder at sprede benene, får hendes ene bryst også et slag – “Og gerne i dag!”

Det givet et ryk i hendes krop da hånden rammer, men hun fortsætter i sit langsomme tempo og hånden ramme hendes bryst et par gange mere, til hendes ben er godt spredte.

Jeg stiller mig bag hende og føre pikken hen til hende ventende fisse, men trods hun presser kroppen bagud for at få lov til at mærke pikken helt oppe i sig, holder jeg tempoet helt nede, og da jeg er ved at være godt oppe i hende, tager jeg hendes brystvorter mellem mine tommel- og pegefingre og niver i dem, mens jeg trækker hende op at stå.

Langsomt vrider jeg piercingerne rundt til hun bider tænderne sammen og tydeligvis kæmper for ikke at give udtryk for det gør ondt.

Jeg fortæller at jeg bryder mig ikke om hvordan hun modarbejder mine ordre, og sker det én gang til, så er det slut.

Jeg spørger om hun har forstået og hun nikker i små hurtige bevægelser og jeg siger at det glæder mig vi er enige.

Begge hendes bryster får endnu et klask før jeg igen presser hende forover og begynder at kneppe hende langsomt ind over kommoden.

“Hold kæft hvor er din fisse stram! Den trænger da vist til at få noget ordentligt pik. Skal jeg kneppe din lille liderlige fisse? Vil du have noget pik?”

Igen rammer min hånd hendes baller – “Jeg spurgte dig om noget, jeg vil høre dig tigge om det og hører hvad du trænger til.”

Hun bider sig lidt i læben og siger med stille stemme; “knep min fisse. Jeg er så våd og trænger til at blive fyldt ud af din store pik. Knep mig hårdt, lad mig mærke den helt oppe i mig, det skal føles som du banker dit store frække pikhoved mod min livmoder. Jeg elsker hvordan dine hårde stød kommer til at få min piercing til at danse på min klit.”

Langsomt sætter jeg tempoet op og tager hende med dybe stød bagfra mens hun fortsætter; “straf mig for min ulydighed, kom på besøg i aften og gør hvad du vil med mig, bare du lader mig få din pik.”

Pludselig mærker jeg hendes fingre ved hendes klit, hvordan hun leger med sig selv, men lige da hendes orgasme er ved at ramme hende, trækker jeg mig ud, tager igen fat i hendes nakkehår og trækker hende ned på knæ.

Mens jeg presser pikken i munden på hende, fortæller jeg at hun ikke havde fået lov til at lege med sin klit.

Hendes tunge leger med min pik, mens jeg spiller den af i hendes mund.

Jeg mærker jeg snart ikke kan mere og mens jeg tager fat om baghovedet på hende begynder jeg at kneppe hendes mund.

Både synet og følelsen af hele min pik der forsvinder ind mellem hendes læber er helt fantastisk.

“Kan du huske hvad jeg næsten lige har sagt? Kan du ikke følge reglerne, så skal du slet ikke have noget.”

Straks slår hun øjnene op og fanger mit blik.

Jeg ser overraskelsen og fortrydelsen i hendes øjne.

“Om lidt har du bare at drikke min sperm og der ud over han du bare at vente på jeg skriver og fortæller hvornår jeg har tid til at rette op på dine manerer. Jeg kan ikke fortælle hvornår du får din straf for din ulydighed, men den må hellere vente til du er hjemme.

Men om det bliver i dag eller senere har jeg ikke besluttet endnu, dog må du IKKE pille ved dig selv eller på anden måde komme, før vi ses igen.”

Som sagt sprøjter jeg hendes mund fuld af min varme sperm, dog med undtagelse af den sidste smule.

Jeg trækker mig ud af hendes mund og lader et par sprøjt ramme hendes lækre patter, mens jeg fortsætter med instrukserne; “Og nu ikke noget med at gå ud og tørre min sperm af, du kan tage din BH på, men ellers lader du det bare sidde, er det forstået?”

Hun nikker sagte og da jeg tager hendes BH til hende bruger jeg indersiden af den til at tørre det op der er begyndt at løbe ned over hendes mave, før hun får lov til at tage den på.

Jeg tager mit tøj på og lige inden jeg forlader rummet, minder jeg hende om at være ved telefonen, hun skulle jo nødigt finde ud af hvad der sker hvis hun lader mig vente på et svar på mine beskeder.

Hun spørger forsigtigt hvor længe jeg har tænkt mig at lade hende vente og jeg fortæller at det skal nok være inden der begynder en ny uge.

“EN NY UGE?! jamen det er jo kun tirsdag!”

Jeg beroliger hende og siger at der er jo ikke nogle der siger det nødvendigvis er søndag, men jo mere næsvis hun er, jo senere bliver det nok.

Forsigtigt går jeg ned af gangen og glæder mig både over oplevelsen, tanken om at skulle bruge Liv igen – og ikke mindst at der ikke er nogle der har opdaget os.

Kontoreleven
Forfatter: Sexy Satan 

Del dette indlæg