Kiropraktoren

Kiropraktoren

Endelig. 

Sidste behandling hos kiropraktoren. Jeg var så uheldig at få en mindre rygskade sidste år. Og har været til ugentlig behandling lige siden. 

Torben, som han hedder, er nu sød og rar. En lille senet gut på ca 170. Men tro mig, Fuld af muskler. Noget man finder ud af når han tager fat i en for at få ryggen til at sige knæk. 

Da jeg ankommer er der ingen i receptionen. Det er nu meget normalt. Pga arbejdet har jeg tit dagens sidste tid. Torben kommer ud og henter mig og vi sidder lidt og snakker. 

Efter et par minutter beder han mig smide sko og bluse. Som altid er jeg klædt i leggings og bluse, med en top indenunder. Jeg har ikke lige lyst til at han skal se mine store bryster, så de er altid pakket ind i bh og top når jeg er deroppe. 

Som sædvanlig beder han mig lægge mig på maven på briksen. Han begynder ved rygraden, arbejder sig ned til lænden og røven. Imens pjatter vi og taler om ugen der er gået. 

Bagefter beder han mig stille mig på alle fire på gulvet så vi kan gennemgå de øvelser jeg skal lave derhjemme. 

Jeg føler mig altid så åndssvag når jeg ligger der og roder rundt. Men under lidt tumult og masser af latter får vi gennemgået øvelserne. Under det hele har Torben været nede på gulvet sammen med mig. Han har guidet og vejledt mig gennem de mange øvelser. 

Jeg ligger på knæ ind over en puf da alting ændrer sig. Torben har rejst sig mens jeg har lavet den sidste øvelse. Vi snakker stadig mens han pusler rundt bag mig. 

“Kom med armene” siger han og villigt fører jeg armene bagud i den tro vi skal til en ny øvelse. Han hiver fat i dem og på et splitsekund er de bundet på ryggen af mig. Jeg sætter i et hyl og begynder at råbe op. Helt koldt og roligt skubber han mig ned på puffen. Han flår mine leggings og trusser ned om knæene på mig. 

“ vær stille” beordrer han. Da jeg ikke holder kæft propper han mit tørklæde i munden på mig. 

Han står og kigger vurderende på mig med et iskoldt blik. Jeg har sat mig på knæ, både for at skjule min nøgne underkrop, men også så jeg kan holde øje med ham. Roligt træder han hen til mig, bøjer sig ned over mig. I det han siger “ nu vil jeg fandme se de patter du har fristet med så længe” hiver han ned i min top. Den sorte blonde bh bliver hårdt trukket ned under brysterne. “ for helvede, de er lækre. Dem har jeg drømt om længe”. Han begynder at kærtegne dem hårdt, især vorterne fascinerer ham.  

Efter lidt tid trækker han sig tilbage. Han stiller sig så vi har puffen imellem os. Langsomt åbner han sine jeans. Han lader dem glide mod gulvet. Tager fat i sit allerede stive lem og begynder at spille det af mens han kigger på mig med et lystent blik. Han træder helt hen til mig og begynder at tvære sin hårde pik rundt i mit ansigt. Jeg trækker mig tilbage men straks flyver hans hånd ud og han tager fat i mit hår. “Tror ikke du slipper, din lille tøs”.

Han flår tørklædet ud af munden på mig og propper i stedet pikken ind. Jeg gagger med det samme. “SLIK” lyder kommandoen over mig. Mens jeg ryster over hele kroppen begynder jeg at sutte hans pik. Tårerne triller ned af kinderne på mig. Hvor er den søde Torben jeg kender. I øjeblikket er han langt væk. Over mig står en mand som kun tænker på sig selv. 

Han er åbenbart ikke tilfreds med mit mundarbejde, for han strammer taget i mit hår og begynder at kneppe min mund hårdt og hurtigt. Det varer gudskelov ikke længe før han stønner heftigt og tømmer sig i min mund. Jeg er nødt til at sluge hans sperm for ikke at  blive kvalt. Idet han trækker sig ud rammer det sidste sprøjt mine bryster. 

Jeg begynder at krabbe mig hen over gulvet, væk fra ham og hen mod døren. Han er sunket ned på briksen og sidder bare og kigger på mig med et stille smil. “ Drop det, døren er låst”.

Jeg mærker modet dale, da det går op for mig han ikke er færdig med mig. Han smider sig på briksen og begynder at gnide sin halvstive pik. Jeg sætter i et højt skrig om hjælp. Han venter roligt til jeg stopper for at trække vejret. 

“ det nytter ikke, Tøs. Vi er helt alene”. Jeg ved desværre det passer, vi befinder os øverst oppe i en opgang fyldt med kontorer. Alligevel sætter jeg i endnu et hyl.

Han rejser sig hurtigt og stikker mig en lussing. “ hold nu bare kæft, ellers knepper jeg dig i røven”. Han stikker sin pik i munden på mig og holder mit hoved fast. Modvilligt begynder jeg at slikke den. Jeg kan mærke den vokser sig stiv og hård i min mund. Mens han nyder min varme mund kærtegner han blidt mit hoved og skuldre. Efter lidt tid trækker han sig tilbage. Hiver fast i min arm og hiver mig på benene. Jeg prøver at tale ham til fornuft, sige at hvis han lader mig gå lover jeg ikke at melde ham, men intet hjælper. 

Han skubber mig ned på briksen, jeg krummer mig sammen for at forhindre ham i at udnytte min nøgne krop. Han flår brutalt mine ben fra hinanden og lægger sig op mellem dem. Jeg kan mærke hans stive pik mod mit inderlår. Jeg prøver igen at undslippe, men han tager fat i mit bryster og niver hårdt i vorten “ lig nu stille, Tøs, så skal du nok få pik”. Han spytter i sin hånd og smører det ud over sin pik. Så sætter han den mod åbningen og presser den ind i min stramme mis. Fuck det gør ondt, selv med hans præsperm og spyt er jeg slet ikke våd nok. Han maser på for at få pikken ind i varmen. Han opgiver og glider ud af mig. Han begynder at kærtegne mine store bryster, slikke og nippe i vorterne. Imens spytter han på sine fingre og begynder at give mig finger. Blidt undersøger han mit varm indre. Stikker en finger op i mig mens tommelfingeren glider over klitten. Mod min vilje kan jeg mærke min krop begynder at producere smørelse. 

“Uhmmm, jeg sagde jo du ville have pik”. Jeg ryster rasende på hovedet og kalder ham det værste jeg kan finde på. Han smiler bare og lægger sig igen ind over mig. Pikken finder spækken og denne gang glider den lettere ind. Han løfter mit ben op så han bedre kan komme til. Hans stive pik begynder at voldtage mit indre. Tårerne triller stille ned af kinderne på mig. Da han ser det, bukker han sig ned og slikker dem væk, mens hans pik glider helt i bund i min stramme fisse. Han begynder at kneppe igennem. Efter lidt tid rejser han sig. 

Jeg bliver ført over til puffen og lagt ind over den. Maven ligger på sædet. Så mærker jeg hans tunge mod mine skamlæber. Jeg skriger og prøver at undslippe. Det er alt for intimt. KLASK … mine baller gløder af smerte da han begynder at slå på min bagdel. Efter et par slag begynder han igen at slikke mig. Jeg hører ham stønne af lyst mens han slikker min modvillige fisse.  Da han har fået nok af mine safter, rejser han sig og sætter pikken mod min åbne fisse. Han hiver i mine skuldre og mens jeg rejser mig glider pikken længere ind. Hans hænder finder mine bryster og mens han leger med dem begynder han at kneppe mig dybt og inderligt. Desværre er lige den her min yndlings stilling og jeg kan mærke jeg mod min vilje bliver påvirket. Et støn af lyst slipper ud over mine læber. Han hiver mit hoved op så han kan hviske i mit øre “ jeg sagde jo du ville kunne lide det, du er bare en lille tæve som alle de andre”. Han markerer sine ord med at kneppe mig hårdt og helt i bund. 

Da han bliver træt af det, skubber han mig fremad. Da jeg ikke kan tage fra pga de bagbundne hænder lander jeg tungt på puffen. Pikken glider ud af mig med et svup.

Han trækker min røv op mod sig. Jeg ved min fisse står åben og våd foran ham. Han fører et par fingre ind i mig og “roser” mig for at være våd og villig. Så sætter han sin stive pik imod min fisse og kører den helt i bund. Jeg skriger… om det er af lyst eller afmagt ved jeg ikke. Han knepper mig hårdt og længe. Pludselig mærker jeg noget mod mit røvhul. Jeg trækker måsen til mig men bliver forhindret af det faste greb han har i min ene hofte. Hans tommelfinger presser sig ind i mit snævre hul. Han kører fingeren frem og tilbage nogle gange, mens han stadig knepper mig. Det er SÅ forkert men det føles så godt. Han begynder at fortælle mig hvor meget han vil nyde at kneppe min røv. Helt uden varsel kommer jeg i en kæmpe orgasme… forrådt af min krop. 

Jeg mærker hvordan min fisse strammer om hans pik. Han stønner højt og så kommer han dybt i mig. Han lægger sig ind over mig og jeg mærker hvordan han tømmer sig helt i mig. Han kysser mig i nakken og rejser sig. Jeg mærker han løsner mine hænder. Jeg bliver liggende, jeg er lammet af skam… hvad skete der lige? .. hvordan kan jeg komme så hårdt når han voldtager mig?

Efter lidt tid får jeg rejst mig. Da jeg vender mig mod Torben sidder han fuldt påklædt og skriver på min journal. Jeg skynder mig at få tøj på og løbe ned af trapperne. Jeg kan mærke hans sperm fylde mine trusser. På vej op mod S-toget tikker der en sms ind på min mobil.

“Der er bestilt tid hos kiropraktoren 17/5-17 kl 16.30.

Vi glæder os til at se dig.”

Kiropraktoren
Forfatter: Dark Side

Del dette indlæg