Kære Louise – del 4

Louise sendte mig en fornærmet mail, hvor hun skrev “-at hun var blevet brugt, ydmyget og jeg havde overskredet hendes grænse. En fornærmet nærmest teenager agtig mail, lidt a’ la som en 15 årig trunte skriver til sin ældre kæreste, første gang han har forkælet sin pik, i hendes lille yndige og stramme numsehul.

Jeg smilede lidt for mig selv, den tøs levede jo 100% op til prototype no.1 Tøs, deres evige ambivalens og dårlige samvittighed over at ville tages som tæver. Billederne af Louise der svedende og klynkende glider op og ned af dildoen mellem mine ben, dukker op i mit hoved. De store runde patter, der danser for mine øjne og hendes svømmende liderlige blik, i de blå naive øjne. JA! -præcis lille dukke, du blev brugt og ydmyget og du elskede det. Du drev af liderlige safter, fra din lille glatte fisse og dine øjne tiggede mig om mere.

Mailen blev blot brugt som underholdning, ikke et øjeblik blev hendes ord taget seriøst og ikke et sekund var jeg i tvivl om at tøsen ville adlyde mit mindste vink. Louise skrev igen, få dage efter. Hun undskyldte sit udbrud og fortalte at hun nød at være en lille tæve tøs, spurgte om vi kunne “snakke om tingene” i bedste dameblads stil. Jeg svarede godten at sidst “vi snakkede om tingene” kunne hun jo ikke så godt li’ det. Naivt og forvirret svarede hun tilbage, at hun ikke kunne huske at vi havde snakket og tingene! Tøsen blev herefter sat på pause, hun havde vist brug for at tænke med andet end sin fisse.

Tiden blev ikke spildt, de næste uger muntrede jeg mig med nogle af mine faste tøser, pisken dansede over deres velskabte kroppe og skønne nymfer lå klar til at blive taget hårdt og brutalt. Førte to top jaloux, rivalinder sammen og nød at tvinge dem til at lege med hinanden. Twisted? Ja måske, men det udløste en kæmpe orgasme at tvinge de to små duller til at please hinanden! Blot for at please mig! Her kunne man virkelig snakke om hatefuck, så safterne drev, om ikke andet så fra mig.

Louise tøsen, tiggede dagligt om kontakt. Men først fire uger efter hendes forslag, om at “snakke om tingene”, svarede jeg hende. Forklarede tæven at når hun var klar på at overgi’ sig 100% til mig, klar på at vi ikke havde et forpligtende forhold og erkendte at hun var en liderlig tøs, så kunne vi snakke, på min måde. Liderlig som hun var, var hun klar på at komme allerede samme aften. Men afslog da jeg havde en aftale med en lækker lille skønhed, en ung velopdragen dåse venligst udlånt af min egen tidligere Herre, fra min tid som tøs. Jeg havde høje forventninger til dukken og havde fået frit spil til at bruge hende som jeg lystede, fra Herrens side.

Skuffelsen og jalousien var ikke til at tage fejl af i Louises svar, men trøstende sendte jeg hende “Kære Louise 1,2,3”, bad hende læse dem igennem og forberede sig på at blive meget mere tøs. Derud over angav jeg tid og sted for næste møde og bad om stilhed fra hendes side indtil dette møde. Nu skulle det være, nu skulle Louise udstå sin prøve som tøs, det ville være knald eller fald. Min fisse drev, til fantasien om hvad tøsen skulle udsættes for.

På dagen for mødet, havde jeg gudskelov ikke hørt fra Louise. Tilfreds og spændt gjorde jeg mig klar og satte mig ned i taxien på vej til, nogle tøseres skræk og andres helt, min tidligere Herre, som idag havde fødselsdag. Da jeg ringede på døren, blev den forsigtigt åbnet af en purung tøs, der tog min frakke. Herren kom mig smilende i møde, kindkyssede og bød mig velkommen. Han er aldrig rigtig kommet sig over at jeg sprang fra at være tøs og har gentagende gange forsøgt at lokke mig en tur på de glatte lagener og han har sågar friet til mig, på en af hans blide dage. Fristelsen har været stor, en kæmpe villa, økonomien i orden og masser af sex. Men indtil videre har min trang til frihed vundet over mit begær og grådighed.

Vi havde bevaret et helt specielt venskab, sparring omkring tøser og små gaver i form af tøser til udlån for hinanden. Den skønhed han havde lånt ud til mig for et par dage siden, var hans absolutte favorit lige for tiden, han var så begejstret at han forventningsfuldt spurgte om hun havde været dygtig, hos mig. Jeg sparede ikke på detaljerne omkring den aften og undlod heller ikke at kommentere hans blik og bule i bukserne, der voksede i takt med min fortælling.

Smilende, nev han mig i ballen og spurgte om jeg ikke snart trængte til at mærke den bule. Jeg smilede blot til ham, men kunne ikke undgå at være lidt stolt. Hans hjem vrimlede med unge letpåklædte skønheder, han kunne tage, som han ville og når han ville, alligevel forsøgte han at tale trusserne af mig. Udfordringer har han altid taget op.

Herren slog de franske døre til hans enorme spisestue op, der var fint dækket op til én for hver bord ende og på langsiden stod to stole overfor hinanden. Den ene stol var optaget, skønheden fra forleden som Herren kaldte My, sad og pyntede nok så fint. Hendes yndige lille slanke og solbrune krop, så om muligt så endnu mindre ud midt i alt det enorme. Kæmpe balsal af en spisestue, kæmpe vinduer og stort langt solidt bord. Alt var enormt i dette hus, bortset fra Herrens tøser der meget modsat var små, fine velskabte dukker.

My slog blikket ned, da hun fik øje på mig og ok, jeg var da nok lidt hård ved hende forleden, men ikke mere end at jeg blev fristet til at lade min tunge spille hen over hendes lille revne og endte med at slikke tøsen til en orgasme. Kender jeg Herren ret, var det mere forkælelse end hun er vant til.

“My! Rejs dig op og sig pænt goddag til vores gæst!” Sagde Herren skarpt og kiggede venligt dog overlegent på tøsen. My rejste sig med et sæt, let og yndigt, vuggede hun hen over gulvet kun iført stiletter, resten af hendes pragtfulde krop var blottet. Herren kiggede stolt på mig, men jeg var opslugt af at iagttage den lille tæve, med de vuggende hofter og fine små faste bryster. Tøsen lagde sig på knæ foran mig, tog min hånd og kyssede den. Hun var absolut velopdragen. Herren roste hende og bad hende sætte sig tilbage, på stolen. “Kom med, du skal se My’s nye stol” Herren tog mig under armen og førte mig hen til stolen.

Da My trak sin stol ud, svippede en stor, overdrevet stor og naturtro dildo med tydelige aftegninger af årer, frem. Den var fast monteret på stolens sæde. Herren små grinede af mit gisp over størrelsen på den og morede sig endnu mere over mine store øjne da den lille tøs uden at blinke skrævede over stolen og med et lettet suk fint gled ned over det store dyr. Herren tog fat om skulderene på den lille tøjte, blidt kælede han for hendes ryg og nakke, med sine store grove hænder. Små grinende spurgte han mig om jeg ville se en dukke danse, jeg var stadig lidt lamslået over tøsen men fik alligevel sultent sagt: “meget gerne”.

Herren drejede stolen rundt, så My sad med front mod mig, “spred benene, for vores gæst, tøs” sagde han med en pervers venlighed. Lydigt spredte hun benene så roden af dildoen kom til syne mellem de brune lår. Herren fiskede en lille, firkantet fjernbetjening op af lommen og lystigt begyndte han at styre, rotere og vibrere med dildoen, der tydeligvis bevægede sig dybt begravet i tøsens indre. Tøsens anstrengte ansigt efterlod ingen tvivl om at det var både voldsomt og dejligt for hende. Hendes lille krop skælvede og øjnene svømmede, det ene dybe støn efter det andet forlod hendes lyserøde læber. I guder hvor var hun dog fræk, den lille velskabte skønhed.

“Vil du prøve?” Herren smilede og rakte mig fjernbetjeningen, netop i det øjeblik hvor vi begge holdt fast i fjernbetjeningen, blev vi afbrudt af dørklokken der ringede. Herren kiggede smilende på mig, med et glimt i øjet sagde han: “det må du ha’ til gode, det lyder som om vi får flere gæster”. Jeg skævede op på det store ur, over døren, kl. Var præcis 19.30, første krav var opfyldt, jeg var spændt på om Louises påklædning levede op til det forventede.

Louise blev vist ind i spisestuen, af den lille forsigtige stuepige. Stuepigen kiggede nærmest ulykkeligt på Herren og jeg og stammede nervøst: “hun ville ikke lade mig ta’ hendes frakke..” Louise stod helt stille, lamslået kiggede hun skiftevis på Herren, My og jeg, hun så nervøs ud, jeg ved ikke om hun havde forestillet sig at det kun var hende og jeg, eller hvad det var der kørte rundt inde i hendes lille hoved.

Louise havde massere af makeup på, håret var sat i en høj hestehale, umiddelbart lignede hun den lille luder dukke jeg havde bedt hende om at være.

Jeg løftede øjenbrynene kiggede direkte på tøsen og sagde: “Louise dog, hvorfor så uhøflig når den søde pige vil tage din jakke for dig?” Louise blinkede nervøst, sank et par gange og kender jeg følelsen ret, var hun knas tør i halsen. Ikke et ord forlod, hendes perlemors lyserøde læber. “Tag din frakke af, tøs” hvæsede jeg irriteret. Louise knappede tøvende og langsomt sin frakke op, imens stuepigen krængede den ned over hendes nøgne skuldre.
Herren brummede tilfreds da Louise blottede sin store tunge bryster og herefter resten af sin lille fine yoga krop.

Ganske som jeg havde bedt Louise om, mødte hun op i frakke og stiletter og intet andet, hen over brystet var der skrevet ludertøs med sort tusch og om taljen havde hun en rød sløjfe af silkebånd. Tøsen havde opfyldt de krav jeg havde stillet. Jeg smilede af Louises usikre blussende kinder, henvendte mig til Herren og sagde: “her har vi så novicen” og slog ud med hånden, hen imod tøsen. Herren betragtede sultent Louise, hans svaghed for små usikre tæver lyste ud af ham. Optaget andet steds, rakte han mig et glas boblende champagne, men hans øjne var klistret til Louise.

“Kom hen og sig pænt tillykke til Herren, Louise” sagde jeg og kiggede på hende med et blik der ikke efterlod hende mod nogen tvivl om at jeg mente det. Selv de mindste og mest forsigtige skridt, fik Louises store bryster til at gynge, så det var en fryd. Både Herren og jeg nød synet at de gyngende meloner, der kom dansende imod os. Det kriblede i Herren for at få fingrene i den lille tøs, jeg kendte hans blik, hans måde at rømme sig på og alle de bevægelser han plejer at lave når det kribler i ham.

Louise stoppede foran Herren, “lig dig på knæ og sig pænt tillykke, tøs” kommanderede jeg, lydigt lagde hun sig ned og hviskede et spagt “tillykke”. Irriteret tog jeg fat i hendes hår, pressede hendes ansigt imod Herrens buksegylp og spurgte om hun kunne mærke noget hårdt. Louise gjorde lidt modstand, men det hindrede mig ikke i at presse hendes ansigt endnu hårdere mod Herrens pragt eksemplar, af en pik, inden jeg irriteret slap hende.

Herren kærtegnede hendes ansigt med sine hænder, blide og faretruende kærtegn på en og samme tid. Smilende legede han lidt ned tøsens mund, kørte sin finger ind og ud, frem og tilbage. Louise så helt saglig ud, som en lille spæd kalv suttede hun ihærdigt på Herrens finger og kiggede ind imellem uskyldigt op på ham, han var solgt! Uden tvivl. Blidt tog han fat om tøsens hage og hviskede at hun skulle rejse sig op.

Usikkert, som Bambi på glatis rejste Louise sig op, selv på sine høje stiletter var hun en lille sag. Herren løsnede blidt den røde sløjfe om hendes talje og foldede båndet ud. I en elegant bevægelse, fik han de røde silkebånd ind mellem tøsens spredte ben og holdt fast i hver ende af båndet, han stønnede sjofelt da han førte det op mod Louises skræv, lod det glide ind mellem hendes baller og trak så frem og tilbage i båndet. Det røde bånd, kørte frem og tilbage i tøsens lille glatte fisserevne og mellem hendes baller. Louise blev tydeligvis pinlig berørt, men jeg nød det frække syn og undlod ikke at kommentere på hvor fugtigt båndet blev.

“Sikke en fin lille tøs” messede Herren nærmest til sig selv, imens han liderligt gned den lille fisse med det røde silkebånd. Han smilede da han bandt det røde bånd sammen, op over hendes skulder. Louise havde nu det røde bånd på tværs, fra sit skridt og skråt over skulderen, som en anden Miss World. Herren trak hendes stol ud, et godt stykke fra bordet og instruerede hende hvordan en rigtig tøs sidder, med ret ryg og helt spredte ben. Båndet snerrede tydeligvis i hendes lille fisse, når hun rettede ryggen hvilket var til stor fornøjelse for både Herren og jeg.

Langsomt gik han over bag My, pressede hende let på skulderen og spurgte hende om hun sad godt, med forbavsende ro og klarhed i stemmen svarede hun: “ja tak, Herre”, blidt aede han My på kinden inden han også trak hendes stol ud fra bordet, så der ligeså var frit skue til hendes lille fyldte fisse. Herren og jeg indtog vores pladser, for hver bordende af det lange bord, på hver side havde vi en blottet tøs hvilket kun fik maden til at smage endnu bedre.

Som sædvanligt med alt hvor Herren har en finger med i spillet, var det en vanvittig lækker middag, vi nød maden imens vi snakkede om opdragelse af tøser og oplevelser vi havde haft både sammen og hver for sig. Jeg var knapt blevet 15 år, før Herren havde fingrene i mig for første gang, han var en ti år ældre en forkælet rigmandssøn, der var vant til at få hvad han pegede på. Han yndede at fortælle mig, hvor meget han havde nydt at bruge den lille uskyldige pige og denne aften var ingen undtagelse. Jeg kunne se på Louise at hun spidsede ører, som en lille nysgerrig tøs blafrede hendes øre nærmest for at hører alle detaljer, om min tid som tøs.

“Ret dig op tøs, så kan du bedre høre” hvæsede jeg af Louise og rejste mig fra stolen. Jeg stillede mig bag hendes stol og lod mine hænder glide ned over hendes bryster, smilende kiggede jeg på Herren imens jeg brutalt nev i de store kloder. Louise klynkede, indtil jeg blidt begyndte at nulre de lyserøde brystvorter, tvang dem til at stritte så fint, så gik hendes klynk mere over i at være generte støn. Denne her halv kedelige tøs, var virkelig ved at udvikle sig til at være en liderlig dukke. Kærligt spurgte jeg hende, om hun kunne drikke lidt champagne? Louise nikkede naivt og ivrigt, stille hviskede hun: “ja tak”

“Så rejs dig og følg med”, smilede jeg. Blidt førte jeg hende om på den anden side af bordet, hen foran My. Langsomt tippede jeg mit glas og lod champagnen løbe ned af My’s faste bryst. “Slik champagnen op tøs”, sagde jeg smilende og kiggede overlegent på Louise. Louise skævede ned mod My og hendes lille fine og solbrune krop, champagnen var løbet ned over begge My’s små yndige bryster, efterlod hendes brystvorter hårde og strittende. Louise protesterede, ville ikke slikke på den lille fine godte, en hård lussing ramte Louise, først på den ene kind og herefter hårdt på den anden kind.

Tårende trillede ned af kinderne på tøsen, da hun lagde sig på knæ og bød Herren og jeg det skønne syn af en lille lys tøs der grundigt slikker en lille mørk tøs ren for champagne. Åhh det gjorde mig sanseløst liderlig at fortælle Louise, at hun var en dygtig lille sutte tøs, imens jeg betragtede hendes uvilje imod at tage My’s mørke brystvorter i munden og sutte dem grundigt. Det røde bånd Louise bar rundt om skulderen, generede hende hvilket gjorde situationen, endnu mere fræk.

Herren havde rejst sig, liderligt smiskede han:” nå, I er starten på desserten!”, han smilede da han for anden gang den aften, rakte fjernbetjeningen hen til mig. Smilende førte jeg de to tøsers læber sammen, aggressivt krævede jeg at de legede med hinandens tunger, kyssede, snavede og savlede. Åhh for satan, min fisse drev over de to tøser der uvilligt legede med hinanden. Herren førte My’s spinkle hænder op til Louises bryst, opfordrede hende til at lege med de store tunge tøse patter. Louise stønnede tungt ind i munden på My, hun virkede overrasket over den lille spinkle piges styrke og håndfasthed. Men jeg kendte Herren godt nok til at My, i hendes position som yndlingstøs virkelig fik sin daglige træning i styrke, -og når Herren havde sagt at hun skulle lege hårdt med Louises store kloder, så legede hun hårdt!

Herren, lagde smilende armen om min skulder, sammen stod vi og betragtede tøserne og deres små frække kroppe. Som et forelsket par, der sammen betragter to kære hundehvalpes leg med hinanden, stod vi blot og kiggede og smilede indimellem til hinanden. Jeg var godt tændt, tændt på at lade pisken danse hen over røven på begge tøser, mærke deres små huller og ydmyge dem. Fristet og liderlig, lod jeg diskret min hånd glide ned og strejfede Herrens buksegylp. Advarende tog han fat om mit håndled og kiggede mig dybt i øjnene. Mit blik flakkede, tænk at den mand stadig kunne gøre mig nervøs og tale til den lille tøs, der gemte sig langt inde i mig.

Lidt chokeret over min egen reaktion trådte jeg væk fra Herren, han skulle ikke komme afsted med at plante mig i rollen som tøs og slet ikke i selskab, med disse to yndige fisser vi sammen havde til rådighed. Med et fast tag i Louises hestehale, tvang jeg hendes hoved tilbage. Hendes make-up var løbet, hendes mund glinsede af savl og hendes øjne svømmede i liderlighed, hun lignede en lille billig tæve, en rigtig pik-so. Ondskabsfuldt og hånligt fortalte jeg Herren at lille Louise ikke var til dominans og pigesex, imens jeg førte en finger ind mellem hendes skamlæber og viste ham hvordan den glinsede af safter. Herren lo hånligt ad den lille tøjte der blussende og genert lukkede øjnene.

Jeg skålede med Herren og ønskede ham tillykke med dagen, inden jeg igen tippede glasset og lod de boblende dråber løbe ned over maven og skridtet på My. “Skål, Louise” knurrede jeg inden jeg førte tøsens ansigt ind mod My’s glinsende fisse. Blidt spredte jeg My’s faste skamlæber, blottede hendes klit og svømmede hen i synet over den lille stramme fisse der nok så kært, var helt fyldt ud af den store dildo på stolen. For satan, hun må ha været gennem nogle prøvelser den lille skønhed, nærmest uden mimik havde hun siddet der under en hel middag og været helt fyldt ud. Roden af dildoen glinsede af safter, sladrede om at den lille tøs var godt våd og liderlig. My stønnede taknemmeligt da jeg blidt kærtegnede den blottede klit, inden jeg pressede Louises mund mod den.

“Der er dessert, min egen” afbrød Herren og kiggede kærligt på mig, høfligt trak han min stol ud og skubbede den ind under mig inden han selv satte sig ved den anden bordende. Mine øjne var naglet fast til Louise, der stønnende og savlende tilfredsstillede My, sødt lå den lille fine pige på knæ og suttede løs på My’s hårde og opsvulmede rosenknop, det sendte liderlige bølger gennem min i forvejen liderlige krop.

Louises lange blonde hår, samlet i en høj hestehale vippede frem og tilbage i takt med hendes hoved der bevægede sig så fint, mellem benene på skønheden. Liderligt svømmede jeg tilbage, til forleden dag da jeg godt varm og fristet slikkede My’s fantastiske lille saftige fisse, hun havde skreget som en gal da orgasmen voldsomt indtog hende og efterfølgende var hun usædvanlig medgørlig.

Jeg kiggede Herren i øjnene, roste ham for sit valg af yndlingstøs, et spørgsmål havde længe brændt sig på for hvor gammel var den lille yndige My? “Hvor gammel vil du ha hun skal være, min egen?” Svarede Herren og løftede sit glas for hilse. Jeg opgav at få et svar fra ham, i det lune ville han altid svare, bare ikke på selve spørgsmålet.

Jeg blinkede til Herren, undlod ikke at fortælle ham om hvordan Louise, gerne ville ha været i audiens hos mig, netop den aften hvor jeg legede med My. Louises hoved stoppede brat med at bevæge sig, det var som håbet ydmygende for hende at ligge og tilfredsstille My, når hun blev gjort bekendt med at yndigheden var min aftale fra forleden. “Fortsæt Louise” knurrede jeg advarende, og fortsatte med at ydmyge hende: “vis My at du er en dygtig lille fisse slikker..” Louise tøvede inden hun satte munden mod My’s faste skamlæber.

Langsomt rejste jeg mig, kiggede på Herren og sagde tak for fantastisk lækker mad og skøn underholdning under middagen, de to små skønne nymfer havde fuldendt middagen med lidt ekstra pikant krydderi. Jeg satte mig på hug henne ved tøserne, strøg Louise over håret og opmuntrede hende til at labbe de frække fisse safter i sig. Hendes spillende lyserøde tunge cirklede rundt om My’s lille faste klit, tirrede og pirrede den og indimellem lukkede Louise sine frække lyserøde læber om klitten og sugede blidt. Det svimlede for mig og havde jeg haft trusser på havde det været driv våde. Min lille dukke, slikkede fisse som en rigtig tøs skal gøre det.

Blidt kælede jeg Louise ned at ryggen, nappede lidt i hendes lyse baller og førte hånden ind mellem hendes ben. Kælende nussede jeg hendes lille fisse revne, der var dækket af det røde silkebånd, det gippede i Louises krop da jeg hårdt æltede hendes pragtfulde fyldige patter samtidig. Louise var sanseløst liderlig og hendes mund der liderligt snavede med Mys nederste læber, arbejdede på højtryk. Jeg kastede et blik på Herren, han sad tilbagelænet i sin stol og der var ingen tvivl om at han nød forestillingen.

Jeg ved ikke hvorfor, om det var stemningen? Boblerne fra den gyldne champagne? Eller hvad det var der gjorde mig kåd, men jeg rejste mig og gik hen til Herren, kælent spurgte jeg ham om hjælp til at lyne min kjole ned og provokerende som en tøs, gik jeg helt tæt på ham, så min røv strejfede hans underliv. Herrens hænder lynede selvsikkert min kjole ned og lod den glide ned på gulvet, da jeg bukkede mig ned med strakte ben og røven lige i hovedet på ham, kunne jeg ikke undgå at hører det dybe støn der forlod hans mund. Jeg mærkede hans stærke hænder, som et fast greb om mine hofter, hans mund var helt tæt på mit øre, da han hviskede: ”du er stadig, så meget tøs” smilende tog jeg ham i hånden og trak ham med over til tøserne.

Herrens stive pik sprang ud, da jeg lynede hans lynlås ned. Hårdt tog jeg fat i Louises hår og førte hendes ansigt mod den store tykke pik, under hele middagen havde jeg set frem til dette syn. Min krop dirrede da Herren tog fat om Louises hals og skam kneppede hendes mund, jeg kunne nærmest se på hendes hals hvordan den store pik banede sig ved gennem hendes svælg og bankede løs i hendes mund. Mange gange forsøgte hun at flytte sit hoved, men Herren pulede hendes mund, skånselsløst. Tårerne stod ud af øjnene på hende, men for satan hvor var det frækt som den lille ludertøs blev brugt.

My lignede en der var blevet snydt, om det var fordi Louises mund blev revet væk fra hendes lille skød, eller fordi hendes Herre blev betjent af en anden lille tøs, vides ikke. Men kender jeg Herren ret, var dette ikke første gang at My overværede Herren muntre sig med andre tøser, han yndede at ydmyge sine tøser ved at kneppe deres diametrale modsætninger lige for øjnene af dem og efterfølgende lade tøserne orgasme sulte i dagevis. Så mon ikke det var hendes egen orgasme, hun følte sig snydt for.

Jeg havde et svagt punkt, for den lille mørke My og mens Louise blev nok så “forkælet” hentede jeg fjernbetjeningen til den dildo, der fyldte My’s stramme underliv. Ud af øjenkrogen, så jeg Herren klemme sammen omkring Louises næsebor, imens han hvæsende kaldte hende en lille sutte so, det var åbenbart ikke kun mig der havde den vildeste trang til at bruge og ydmyge den lille blonde, naive tøs.

My udbrød et stort gisp, da jeg tændte for dildoen, længe underholdt jeg mig med at pirre hendes lille tøsefisse på forskellige hastigheder, jeg spredte hendes ben helt ud til hver side så jeg liderligt kunne følge med i den store gummi piks bevægelser inde i tøsen. Hun stønnnede klynkede og savlede, men jeg holdt hende på kanten konstant, lod hende ikke komme og lod ikke liderligheden forlade den lille brune krop. Indimellem når det passede mig, tvang jeg tøsen til at glide op og ned af den store pik, kneppe sig selv som en lille beskidt tæve tøs.

Med korte mellemrum havde jeg øjenkontakt med Herren, han smilede liderligt og nød at lege med Louise. Da han slap sit tag om hendes næse og hals, gispede hun heftigt efter vejret, klynkende sad den lille tøs og kiggede ned i gulvet. Herren vred hendes arme rundt på ryggen, tvang hende op og stå, “ret dig helt op din lille tæve” knurrede han. Louise ømmede sig og jeg kunne ikke dy mig for at tage fat om båndet og spørge hende om der var noget der strammede? Fristet nappede jeg lidt i hendes tunge patter og tvang hende til at bøje sig ind over My, så My kunne bide lidt i Louises frække bryster. Det svimlede for mig over synet at den lille spinkle mørke tøs, der legede med et par store lyse, svulmende patter, imens en kæmpe dildo arbejdede i hendes fisse.

Herren klippede det røde bånd rundt om Louise over, imens han kækt udbrød: “og nu erklærer jeg en lille blondine fisse åben” inden han nærmest smed Louise ned over My’s spinkle lår, han varmede Louises runde røv med et veltilpasset klask inden han brutalt spredte hendes baller og bad hende stritte med røven. Da han gik ned i knæ og satte sin dunkende pik mod Louises lyserøde fisse, kyssede han My og hviskede” kig My, kig på Herrens tykke pik” inden han pressede den i bund. My forsøgte at være upåvirket, men Jalousien lyste ud af hendes kønne ansigt, det passede hende bestemt ikke at Herren forkælede sin pik i en anden grotte end hendes. Sagligt søgte jeg øjenkontakt med hende, elskede udtrykket i en ydmyget tøs øjne og denne gang var ingen undtagelse.

Jeg smilede triumferende til den kønne My, imens jeg skruede op for hastigheden på dildoen, jeg har endnu ikke haft lejligheden til at spørge Louise, men har siden været nysgerrig på om hun kunne mærke vibrationerne fra Mys underliv, da hun lå hen over My’s ben med Herrens pik, dybt begravet i sin fisse. Louise klynkede som en sindssyg, stønnende og liderligt tiggede hun Herren om at blive ved, hun var beruset af liderlighed og glemte alt om at være genert. Herren pumpede løs i den lille tæve, sultent betragtede jeg den tykke pik der i dybe stød forsvandt ind i tøsen. My små klynkede og begyndte at være lidt urolig i kroppen, hendes kønne øjne svømmede og hendes vejrtrækning var tung og dyb.

Jeg lænede mig ind over Louise, tog hårdt fat i hendes baller, stod nu lige overfor Herren. Jeg smilede til My, inden jeg kyssede ham dybt og inderligt. Vores ansigter var lige ud for My’s og som om hun var i trance, fulgte hun vores tungers leg med hinanden. “Tag tøsens lille stramme røvhul” hviskede jeg liderligt til Herren og spredte Louises baller, blottede de lille stramme røvhul for ham og lokkede. Fristende masserede jeg det lille hul med en finger, fugtede det med hendes egne safter og bød Herren velkommen.

Louise tiggede ham om at lade være, hvilket fristede ham endnu mere. Da han satte pik hovedet mod Louises røv, kyssede jeg My liderligt og hviskede: “kom lille skat, lad din fisse eksplodere til synet af din Herre der knepper et lille stramt røvhul” liderligt slikkede jeg hende rundt om munden, æggede hende, fortalte hende at hun skulle mærke den store pik, der fyldte hende ud.

To små tøser skreg voldsomt, stort set samtidig! Den ene af smerte over at få sit lille hul fyldt helt ud, af en hård og forkælet Herre, der tager sine tøser lige som det passer ham, den anden kom i en eksplosiv orgasme efter lang tids pirring, slikkeri og leg. My vendte nærmest det hvide ud og øjnene og hendes ranke faste krop, sank en smule sammen, efter orgasmens sidste kramper havde forladt hendes lille fisse. Men derud over var hun forbavsende fattet og lod sig ikke påvirke at dildoen, der fortsat arbejdede i hendes fisse.

Fattet kan man vist ikke ligefrem kalde den lille blonde tæve, flæbende jamrede hun sig over Herrens tykke pik, der forkælede hende, vredt bad jeg My om at holde Louise for munden og samtidig spredte jeg hendes baller endnu mere for Herren lod ham komme helt i bund i Louises stramme røv. Han var saglig, nærmest lykkelig over at skampule en lille jamrende tøs. I voldsomme og hurtige ryk, hamrede hans pik ind og ud af Louise, inden han trak sig ud og med et kæmpe brøl, spermede ud over tøsens baller. Jeg fugtede mine læber, intens betragtede jeg Herrens pik der pumpede spermen ud over tøsen, det var så ubeskrivelig frækt.

Herren rakte mig et glas champagne, smilende sagde han: “skål for tøserne”, inden han blinkede og fortalte mig at hans spa bad stod klar.

Behøver jeg at afsløre, at jeg takkede ja til invitationen, blev og overnattede hos Herren, hvor vi hele natten havde selskab af en ung skønhed, der sultent måtte nøjes med betragte vores leg og være genstand for vores fælles trang til at dominere.

Louise? Hun var pist forsvundet ud i natten da vi var færdig med at bade! Men mon ikke den lille tøs kommer kravlende og tigger om mere?

Kære Louise – del 4
Læs del 3 her

Email: safranpigen@gmail.com

Del dette indlæg