Kære Louise, del 3

Fuldstændig som forudsagt, gik der ikke længe inde Louise henvendte sig til mig igen. Under et døgn efter, hun fornærmet havde forladt mit soveværelse, hang hun i min inbox igen. Mere udfordrende end nogensinde, fortalte hun i frække detaljer om hvordan hun havde suttet sin kæreste den morgen, hun var gået fra mig, -om hvordan hun havde tigget ham om kneppe hende hårdt og om hvor meget hun elskede at være en lille tæve.

Jeg brændte efter at lege med tøsen igen, hendes naivitet og evne til at ligne en billig tøs tiltalte mig og jeg manglede stadig at betragte og mærke hendes fine veltrænede krop og ikke mindst de store svulmende bryster hun rendte rundt med, dem havde jeg slet ikke mærket, krammet, bidt og nevet nok i. Min erfaring med den type tøser sagde mig, at jo mere rolig og afslappet man var, jo nemmere blev det. Louise skulle komme kravlende og tiggede mig, som en tæve i løbetid.

Jeg svarede på hendes mails, men inviterede ikke til yderligere leg, dog fik jeg indimellem flettet ind at tøsen ikke skulle forvente kærlighed og venindeskab hos mig. Ville man lege med mig, indstillede man sig på fræk sex og ikke café latte på en trendy cafe.

I ugen efter vores første møde, var Louise flittig til at sende mails,billeder og små video klip. Dejlig frække klip, hvor tæven knepper sig selv i både fisse og røv og klip hvor hun stønnende fortalte at hun havde lyst til at slikke min fisse og lege med mine bryster. Der var virklig sket en hurtig udvikling. Fra overhovedet ikke at være interesseret i pigesex, til rødmende og usikkert at faldbyde sig selv på bare en uge.

Da jeg fornemmede at tøsen var klar, skrev jeg en mail, hvor jeg opfordrede hende til at komme mandag kl. 19, der var to krav, hun skulle ha’ rottehaler og sætte sig på knæ på min dørmåtte, når hun havde ringet på. Jeg gjorde det helt klart for Louise, at havde hun nogen indvendinger omkring, dag, tidspunkt, rottehaler eller lign. Så ville der ikke længere være kontakt mellem os. Ganske som fornemmet, var den lille dåse mere end klar, hendes svar kom prompte, hvor hun bekræftede at hun ville være på min dørmåtte kl. 19.

Forventningsfuldt spillede jeg min fisse, til tankerne og fantasien om denne lille naive, sultne tøs. Forstillede mig at jeg på et tidspunkt ville servere godten, for min modne elsker. Give ham en lille, ung blondine fisse han kunne kneppe fra sans og samling. Jeg ville nyde at kigge på hans store hænder der afstraffede tøsen og klemte hende om halsen imens han kneppede hendes lille stramme røvhul. I min fantasi ville hun skrige og græde indtil jeg fyldte hendes mund med mit bryst og tvang hende til at sutte på mine mørke stive brystvorter. Jeg ville massere mine flotte maskuline elsker, imens han pryglede den lille tøs, lade mine hænder glide rundt på hans krop, mærke hans stærke arme og opfordre ham til at kneppe hende hårdere og hårdere. Den lille tøs, skulle virkelig mærke en stor fyldig pik. Jeg eksploderede i et festfyrværkeri af en orgasme, da jeg forstillede mig at min elsker tvang tæven til at ride mig, mens jeg havde en strap on på og han samtidig fyldte hendes lille lyserøde mund med sin pik.

Flere gange i løbet af det næste døgn, faldt mine tanker på Louise, jeg undrede mig egentlig selv over det, for som tidligere beskrevet emmende hun ikke ligefrem af sex, men alligevel var der noget naivt dukketøs over hende og mit underliv reagerede kraftigt på tankerne om lille blonde Louise med de store svulmende bryster.

Jeg hørte rigtig meget fra Louise både søndag og mandag, hun var usædvanlig opsat på fræk leg. Et par timer inden, tæven skulle sidde på min dørmåtte, tog jeg et langt varmt bad, smurte mig ind i creme og iførte mig noget lækkert undertøj og nederdel og skjorte. Jeg så altid frem til at lege med en lille tøs og Louise gav mig en stærk trang til at være hård ved hende. Alt det Louise ikke tændte på, pigesex, smæk og dominans. Hun var min udfordring og jeg var så tændt på tanken om at opdrage hende til at være en lille liderlig dukketøs.

Da kl. var fem minutter i syv, kiggede jeg tilfældigt ud af mit vindue og ned på den regnvåde gade, jeg spottede hurtigt en lille blondine der kom halvløbende, og irriteret bemærkede jeg at tøsens hår hang løst ned at ryggen på hende. Go’ stil ville ha været at sende tæven hjem med uforettet sag og havde jeg været i det’ humør var det også sket. Men til Louises held, kriblede det i mig for at lege med tøsens krop. Hun var længe om at ringe på men da hun endelig gjorde stod jeg parat til at åbne for hende.

Ganske som jeg havde bedt om, sad der en lille blond tøjte på min dørmåtte og havde sjuskede rottehaler i sit lange hår. Arhh så det var det tiden var gået med, sjusket, ligegyldigt havde hun lynhurtigt sat håret i opgangen. Plus for at prøve, kæmpe minus for at være sjusket. Med løftede øjenbryn og overlegenhed kiggede jeg indgående på tøsen, gav mig god tid til at kigge på hende. Hun missede nervøst med de tunge lange øjenvipper, fyldt med mascara og nervøst stammede hun: “hej”

Jeg svarede hende ikke, men gjorde et kast med hovedet som tegn på at hun skulle komme ind. Louise lagde an til at rejse sig, jeg lagde blidt min hånd på hendes skulder og hvæsede: “kravl” lydigt kravlede den lille tæve ind i min gang, satte sig på knæ og kiggede spørgende på mig, med et betuttet lillepige blik. Uden at tildele hende for meget opmærksomhed, blev hun nu bedt om at smutte ind i soveværelset og skifte til det tøj jeg havde lagt frem på sengen og meget bestemt fik hun også påtalt at hun lignede en lille brugt luder og ikke en fin tøs med det sjuskede hår.

Ondskabsfuldt snoede jeg hendes lange hår rundt om hånden og trak hendes hoved tilbage og hviskede: “er du en lille luder, eller en fin lille tøs?” Louises kinder blussede og der stod tårer i hendes øjne, med spag stemme hviskede hun: “en fin lille tøs..” Jeg smilede tilfreds, slap hendes hår og lod mine hænder glide ned over hendes nærmest vulgært store bryster, for fanden hvor jeg glædede mig til at se de store kloder gynge rundt på pigebarnet. Louise sukkede blidt under min berøring, hun var tilsynladene godt tændt allerede, hvilket passede mig storartet. Med endnu et kast med hovedet, signalerede jeg at hun skulle kravle ind i soveværelset og skifte tøj.

Smilende gik jeg ind i min stue, fuld af forventning til det syn der om lidt skulle møde mig, satte jeg mig i min store bløde lænestol og ventede på tøsen. Det der skulle forberedes var klar, altså håndjern hang klar omkring benene på mit spisebord, min strap- on lå hvor den skulle og dildoer i forskellige størrelser, var også inde for rækkevidde.

Wow! Hvor så hun bare, meget mere fræk ud, end jeg havde turde håbe på. Louise kom nærmest listende ind i stuen i hvide knæstrømper og skolepigeuniform, den ultra korte og meget gennemsigtige skjorte kunne på ingen måde lukke hen over tøsens bryst, kun knapperne under brystet var lukket. Det passede mig fint, med det halv vulgære lolita look. Rottehalerne sad højt og svingede rundt, for hver bevægelse hun lavede. Så fin og fræk, det var en fornøjelse at kigge på.

Jeg roste hende højt, fortalte hende at hun var en fin lille tæve og bad hende om at komme hen til mig, lydigt men stadig både forlegen og genert stillede hun sig ved siden af mig. Jeg drejede hende rundt et par gange og nikkede anerkendene. Grådigt lod jeg mine hænder kører op og ned af hendes lår, løftede lidt i den numsekorte nederdel og betragtede hendes røv i de små hvide trusser, nev hende blidt i ballerne. Bad hende gå lidt frem og tilbage i stuen, så jeg kunne nyde synet. Den lille skoletøs fik det til at dunke i mit underliv, fristende og så klar til at adlyde de mindste vink.

Da jeg løftede min pegefinger og viftede hende hen til mig, gik hun med små lidt nervøse skridt hen til mig og stillede sig lige foran mig. Uden ord tog jeg hendes hænder og placerede dem på mit lår, Louise stod nu bøjet ind over mig. Jeg kiggede tøsen i øjnene og samtidig vippede jeg de store patter ud fra skjorten, de var godt presset sammen og sprang hellere end gerne ud i friheden. Jeg legende skiftevis blidt og hårdt med de tunge kloder og holdt skarpt øje med tøsens reaktioner. Hun nød alle berøringer, rødmende og blussende sukkede hun dybt hver gang jeg “kærligt” klemte hårdt om de stive strittende vorter. “Bevæg dig lidt frem og tilbage tøs” hviskede jeg tændt til Louise, hun blev igen noget forlegen men uden tøven rokkede hun lidt frem og tilbage, så de store bryster gyngede om kap med rottehalerne. Uhh det sidste der manglede for at fuldende dette pragtfulde syn, var en stor stodder der kneppede hende bagfra, pulede den lille fine dåse der tittede frem mellem tøsens lår.

Louise klemte hårdt om mit lår, det var ydmygende for hende at stå og gøre sig til, hun var slet ikke vant til at få den slags opmærksomhed og det krympede sig i hende, når jeg fortalte hende at hun lignede en lille pik so, en lille liderlig tæve der kun ventede på pik -at jeg nød at kigge på de store gyngende patter. Hendes hænder gled længere og længere op af mit lår og bevidst søgte tøsen mit skød. Klask!! Den første lussing ramte Louises, i forvejen blussende kind og lynhurtigt efter ramte den anden. Hun stoppede sine gyngende bevægelser og kiggede forskrækket på mig, “du er ikke blevet bedt om at lege med min fisse” hvæsede jeg.

Louise stod betuttet og kiggede, da jeg rejste mig op og trak min nederdel på plads, satte mig til rette i min stol igen og pegede ned over mine ben, “læg dig, din lille luder” hvæsede jeg koldt. Louise lignede en, der havde lyst til at komme med indvendinger, men gudskelov var hun ikke så dum så hun prøvede. Jeg anede en tåre på tøsens kind, da hun lagde sig hen over mine ben. Uhh det var længe siden, jeg sidst har haft en tøs over knæet, dem jeg legende med normalt var en del mere hardcore end dukken her og kunne på ingen måde opdrages med en røvfuld. Men det passede mig fint, at have en lille godte i skolepige uniform liggende over knæet. Det var akavet for Louise at ligge på denne måde, hviket passede mig endnu bedre.

Langsomt, lod jeg mine hænder glide op og ned af hendes lår, og fortalte hende, at jeg godt vidste hun havde trænet og gjort sig fit, til hun en dag skulle møde sin online elsker, hånligt og ydmygende brugte jeg nogle af hendes egne vendinger og sætninger fra vores mail korrespondance og grinede af, at hun havde regnet med at det var en mand, der skulle bruge hendes lille faste krop. “Århh lille Louise, der hverken kan lide dominans eller pigesex, hvad laver du her?” Spurgte jeg hånligt. Louise svarede ikke, men lå blot og halvsnøftede.

Mine kærtegn blev nu hårdere, jeg små nev og daskede tøsen på hendes lyse baglår og hånede hende for at være en lille luder der kom kravlende for at blive brugt. Det små gippede i tøsen, men hendes eneste svar var små suk og klynkende støn. Liderlig og opstemt, løftede jeg op i den korte nederdel og fortsatte mine hårde kærtegn på hendes baller. Bløde runde baller, der lokkende stod lige op i hovedet på mig! Elskede det. Jeg daskede stille og roligt og de runde baller, uden egentligt at slå blot småklap og dask, der kunne få dem fint røde.

Med venlig stemme, spurte jeg: “hvad laver du her? -du kan ikke lide pigesex, så hvad laver du her din lille tæve?” Ondskabsfuldt satte jeg mine negle i tøsens baller og afventede et svar, med en lidt barnlig stemme klynkede Louise: “avvv, avvv”, jeg pressede lidt til og fortalte hende at det var ikke et svar jeg kunne bruge til noget. Meget hurtigt overgav hun sig og stønnede: “jeg vil bruges, kneppes og være din lille ludertøs”, et tilfredst smil bredte sig om min mund – og forventningsfulde bølger af liderlighed brusede gennem min krop og plantede sig i mit underliv, mærkede med det samme en fugtig følelse brede sig.

Liderligt klemte jeg min hånd ind under tøsen, greb fat om hendes bryst og nulrede det fristende stykke kød, den anden hånd kørte jeg rundt på tøsens baller. Diskret bukkede jeg hovedet lidt til side, spredte hendes lår og kiggede mellem hendes ben, en stor og meget fugtig plet var fint aftegnet i skridtet på de små hvide trusser, tøsen var stangliderlig, hun tændte jo helt afsindigt meget på ydmygelser og kærtegn fra en kvinde. “Louise din lille tæve, du er driv våd. Du er jo virkelig en lille luder” stønnede jeg, mest for mig selv. I en hård bevægelse trak jeg trusserne op, op så de forsvandt mellem hendes runde baller, med to fingre spredte jeg hendes skamlæber og klemte dem igen sammem om trussernes stof. De helt fine glatte skamlæber, så fantastiske ud og blidt nappede jeg i dem med tommel og pege finger. Tøsen stønnede og bevægede sig uroligt, små bitte nærmest hviskende “ja,ja,ja” forlod hendes mund, i takt med at jeg nappede hende.

Hendes krop sitrede, da jeg blidt kørte neglende op og ned at hendes skamlæber, i langsomme blide bevægelser nussede jeg den lille tøs med den ene hånd og lod den anden hånd lege med hendes lyse rottehaler, blidt snoede jeg den rundt om hånden og slap den så igen. Hviskede til hende at hun var en lille liderlig dåse og bare skulle nyde det. Louise overgav sig langsomt, til mine blide kærtegn. Hendes krop sitrede stadig og hun bevægede sig lidt uroligt men overgav sig og gav sig selv lov til at nyde og fordybe sig. Da hun mindst ventede det, ramte min hånd hende med et kæmpe klask på røven, tøsen skreg forskrækket og lagde an til at rejse sig, blidt holdt jeg hende nede og hviskede igen:”du skal bare nyde det tøs” efterfulgt af endnu et kæmpe klask på hendes i forvejen varme røv.

Den lille tæve, hulkede, græd og tiggede mig om at stoppe, men hendes røv blev smukt rød og dejlig varm at røre ved, optændt vekslede jeg mellem at nusse og smække hendes runde røv, og for satan hvor jeg nød det, nød hendes desperate tuderi og unge krops reaktioner. Med et fast greb,tog jeg fat i trusserne og gned dem rundt i skrævet på hende, inde jeg trak dem ned så jeg kunne se reaktionen på smækkende, på hendes blottede køn.

Forventningsfuldt nærmede mine fingre sig, tøsens glatte skræv. Med blid hånd, spredte jeg hendes skamlæber og kørte en finger ind i hende, hun sejlede i liderlige safter. Villigt spredte tøsen sine ben og gav mine fingre plads. Jeg nød at lege med den lille tøsefisse og længe vekslede jeg mellem at gnide hendes klit og kører en finger op i hende. Jeg tog mig selv i, nærmest at glide over i en trance tilstand, stønnende og liderligt svømmede jeg helt hen i, at lege med den lille driv våde fisse.

Jeg kom først til mig selv, da tøsen klynkende og halv skrigende, nærmest eksploderede mellem mine hænder. Jeg følte at det var uden varsel og hun var alt for langt inde i sin orgasme til at den kunne stoppes. Rystende lå den lille tøs, hen over mit knæ og krampede i en orgasmerus. Hver eneste muskel i hendes lille krop var spændt og hendes fisse lavde fine stærke muskelsammentrækninger om min finger. Bare synet af den lille krampende, små skrigende tøs fik mig til at leve mig helt ind i tøsens tilstand og gjorde mig blid og svag, sendte mig et øjeblik tilbage til dengang jeg for første gang fik en røvfuld og efterfølgende den vildeste orgasme. Langsomt spredte jeg mine ben, så tøsen gled ned på gulvet.

Louise sad nu på knæ foran mig, hun var gudskelov ikke endnu så øvet at hun kunne fornemme mine stemninger og reaktioner og benytte sig af dem og sad derfor med ansigtet ned af og turde ikke kigge på mig. Minutterne i stilhed, har sikkert føltes som pinefulde evigheder for tøsen, inden hun tøvende og nervøst tog sin pegefinger i munden og løftede hovedet lidt. Tøsen skævede nervøst op mod mig, hurtigt fangede jeg hendes naive blå øjne, hun smilede lidt usikkert og havde en saglighed over sit ansigt som om hun havde fået sit livs orgasme. Hun så afsindig fræk ud, den lille killing der sad på knæ, men stadig med numsen helt ned mod gulvet, let spredte ben, kort ternet skolepige skirt, åbenstående skjorte og vulgært store patter der nærmest tiggede om at blive nevet i.

“Tag, din skjorte af og vend dig om, med røven op, din lille luder” hvæsede jeg vredt, Louise fnisede spagt og sagde: “javel, frue”, frue ? Hvad fanden var nu det? -og hvem havde bedt hende om at kalde mig frue? Jeg rejste mig op, en syngende lussing ramte tæven først på den ene kind og hurtigt efter på den anden, hårdt samlede jeg mine hænder om hendes hals og hvæsede: “så den lille tæve tøs, har suset rundt på nettet for at finde ud af hvordan man er en god lille slave luder hva?” Jeg fortsatte: “drop at forsøge at læse om, hvordan JEG vil ha det, det er ikke beskrevet nogle steder og her er der kun dig der hedder navne.. Har du forstået det, din lille luder tæve?”

Louise gispede let efter vejret, da jeg slap mit tag i hende, hendes kinder blussede og tårene stod i øjnene på hende, åhh hun skulle bare vide at det var netop dette look, der fik det værste frem i mig, talte til min indre djævel. Jeg tog fat om hagen på hende og løftede hendes ansigt var helt tæt på hende, da jeg spurgte: “hvad er du?, fortæl mig hvad du er ?” Louise tøvede inden hun pippede: “en lille luder tæve” tilfreds med tøsens degradering af sig selv, nappede jeg hårdt i hendes store patter og bad hende så tage skjorten af og vende sig med hovedet helt ned mod gulvet.

Hendes usikre skolepige forlegenhed, da hun langsomt tog skjorten ned over skuldrene tændte mig sindssygt, måden hun genert krydsede sine arme hen over sit bryst, hendes forpinte ansigt når jeg bad hende strække armene, blotte sig for mig og lade mig spise hende med øjnene, elskede det! -og tændte afsindigt på det.

Tøsen lå nu på gulvet som jeg havde bedt hende om, armene var strakt over hovedet, hvilket gav mig et godt og frit udsyn til hendes tunge bryster. Hendes runde røv, pegede lige op i luften og den lille lyserøde fisse tittede kært frem mellem hendes lår. Jeg elsker dette syn, ynder at placere mine tøser i denne stilling, som giver så fandes mange muligheder og fri adgang.

Jeg gav mig god tid til at lege med tøsen, gned hendes lille våde fisse, masserede hendes lille stramme røvhul og kælede for de store patter. Lod hende klynke og stønne i en uendelighed, varmede hende op til det punkt hvor hun ville ha’ adlydt alt! Hånede og ydmygede tøsen, så meget at min egen fisse, drev af liderlige safter. Louise tudede som en lille tøs, da jeg vendte hende om på ryggen og satte mig overskrævs på hendes ansigt.

Allerede da jeg sænkede min glatte våde fisse ned mod hendes mund, var jeg ved at eksplodere af liderlighed. Jeg havde hårdt fat i tøsens hår og gned min våde fisse rundt i ansigtet på hende, hendes tunge kørte desperat rundt for at labbe safter i sig, hun var vild med smagen af fissesafter. Liderligt og på eget initiativ, kørte Louise en finger op i min røv samtidig med at hun slikkede min fisse, jeg burde ha stoppet hende, vist den lille tæve hvem det styrer slagets gang! – men jeg har fanget i liderlighed optaget af min egen orgasme der brusede gennem min krop. “Kom så din lille fissetøs, slik mit våde skræv” stønnede jeg tungt inden jeg med et skrig overgav mig og eksploderede i en krampeagtig orgasme i munden på den lille tøs. Blidt gned jeg mig færdig, mod hendes ansigt.

Jeg havde blottet mig for meget overfor tæven, ladet hende tage et selvstændigt træk og oven i købet, ladet hende slikke og fingerkneppe mig til den skønneste orgasme, hun skulle straffes for at bringe mig ud af kontrol. Blidt viste jeg hende hen til mit spisebord, jeg stod bag hende og tog hårdt fat i hendes bryster, krammede dem, daskede til dem, hendes brystvorter strittede kært mellem mine fingre og tøsen stønnede saligt. “Spred benene dine lille fine pige” hviskede jeg nærmest kærligt, villigt spredte Louise sine ben, mine hænder gled ned at hendes krop, gjorde kun lige hold omkring hendes faste røv, liderligt løftede jeg hårdt i ballerne tvang den lille fisse bagud og stønnede over synet. Mine hænder gled videre ned af hendes lår og endte ved hendes fødder, hvor et sæt håndjern klikkede sammen om hver ankel.

Det gippede i Louise, over lyden og følelsen af håndjernene. Hun prøvede at upponere, men blev blot ignoreret og skubbet ned over bordet. Med blid hånd holdt jeg Louise nede mod bordet, ved at holde på hendes ryg. Hun skreg afsindigt da det første piskeslag ramte hendes røv og ligeså meget både 2. Og 3. Gang. Jeg elskede synet af hendes rødstribede røv. Pseudo omsorgsfuldt hviskede jeg: “så så lille skat, vær en god pige og ta’ imod” imens jeg med hånden kælede for hendes baller. Louise endte med at være en helt dygtig lille tøs, hun endte med at få 20 piskeslag og de ti af dem, sagde hun endda tak for. Tøsen fik også afvide at hun blev straffet for: at være sjusket med sit hår, kalde mig frue, stikke en finger i min røv, skrige så højt, ikke ville sige tak.

Hun fik alt i alt lov til at stå og se fræk ud i en time, jeg nød synet af en lille dukketøs fastspændt til bordet, indimellem kælede for hendes meget våde fisse og undersøgte om hun havde lært noget af sin straf.

For satan hvor jeg nød denne lille uspolerede slavefisse, synet af hendes safter der drev ned af låret på hende og hendes røde varme røv og hendes snøftende og forurettede attitude. Hun klynkede og tiggede, så meget at det gør mig våd bare at tænke på det.

Jeg havde taget min strap-on på, en go’ stor fyldig en’ for tøsen skulle jo ikke snydes. Langsomt bukkede jeg mig ned over hende og hviskede: “nu kommer din belønning, din lille utro pik tøs” det gav et gip i tøsen, hun var nok klar over at vores defination af “belønning” ikke nødvendigvis matchede. “Jeg er ikke utro” forsvarede Louise sig pippende, jeg grinede hånligt af hende, kravlede op på bordet og satte mig foran hende. Den store gummi pik, pegede direkte mod hendes ansigt. “Rejs dig op på albuerne, din lille utro fisse” hvæsede jeg.

Louises tunge patter, ramte stadig bordpladen, selvom hun havde rejst sig lidt op, ydmygende daskede jeg lidt til dem. Fortalte hende hun havde nogle store, tunge frække patter, som skulle komme til at danse for mig og gjorde meget ud af at fortælle hende hvor billig, utro og nem en lille luder hun var. Kørte den store dildo rundt i ansigtet på hende, og stak den ind i hendes lille lyserøde mund, tvang hende til at sige højt at hun var en utro billig tøs.

Samtidig med at jeg instruerede Louise i det næste der skulle ske, bankede jeg pikken ned i halsen på hende, jeg havde hårdt fat i tøsens hår og tvang hendes ansigt ned over den. Jeg var ikke længere i tvivl om at jeg nok skulle få opdraget denne lidt kedelige tøs, til en frækkert. Da jeg trak gummipikken ud af munden på tøsen, fik jeg en trang som jeg hverken har haft med tøser, før eller siden. Jeg trak hårdt i de blonde rottehaler, tvang hendes hoved bagover og kyssede hende, dybt og inderligt legede vores tunger med hinanden og tøsen stønnede tungt.

Jeg kravlede ned fra bordet, løsnede Louise fra bordet og førte hende hen til min elskede store bløde hvide lænestol. Som en anden dronning satte jeg mig til rette og viste tøsen hvordan, hun skulle stå helt op, med en fod på hvert armlæn. Hun havde stadig, de hvide knæ strømper og det lille ternede skirt på, fantastisk syn af en lille godte der stod der, og så fristende ud med meget spredte ben. “Sænk dig langsomt ned over den tykke pik, lille skat” hviskede jeg.

Louise var så villig, alt for længe havde hun kikket på den store strap-on, der pegede mod hendes fisse men var så langt væk. Som en lille sulten tæve, satte hun sig på hug og gled langsomt ned over den store tykke kæp. “Hold op, i din nederdel” sagde jeg irriteret og var dybt koncentreret omkring den lille glatte fisse, der langsom udvidede sig for den tykke kæp. Først da den var helt i bund, løftede jeg hovedet og kiggede tøsen i øjnene, de svømmede i liderlighed. Hårdt pressede jeg mit underliv mod hendes hun klynkede flæbende:”åhh den er så stor” jeg tog fat om hofterne på hende og bekræftede at den var stor til en lille pige som hende.

Tøsen vrælede tudene at hun ikke ville mere, at hun ville hjem og forsøgte at rejse sig. Markerende holdt jeg fast om hendes hofter, pressede hende mod pikken og hvæsede:”du knepper færdig, din lille luder, de store patter de skal danse for mig” Louises modstand var vag, lur mig om hun ikke nød den store pik der fyldte hende helt ud. Langsomt begyndte hun at ride og de store patter dansede præcis som jeg havde bedt om. Lidt efter lidt, kunne jeg slippe taget om hendes hofter og flyttede mine hænder om til hendes røv, hårdt hjalp jeg den vrælende, klynkende, stønnende og halvskrigende tøs med at øge tempoet.

Det var tydeligt at tøsen glemte alt om, tid og sted og det at ville hjem. Hurtigt og intenst gled den lille dukke op og ned og da jeg pressede en finger ind i hendes lille snævre røvhul måtte hun overgi sig, til orgasmen. Kramperne gennemrystede hendes lille krop og hun skreg højere end da hun fik pisk. Tøsen var helt i sin egen verden og messede: “jajajaa… Knep mig med den store pik” gang på gang. Fuldkommen brugt og udmattet faldt hun grædende sammen da orgasmen havde sluppet sit tag i hende.

Hun spandt som en lille tilfreds killing, lå halvt ind over mig og legede blidt med mine bryster, den store dildo fyldte stadig hendes fisse ud. Jeg kunne ikke dy mig, krævede af den lille tøs at hun kravlede ned mellem mine ben og smagte på sine egne safter på den tykke gummipik. Louise væmmedes ved smagen af sin egne safter, liderligt nød jeg synet af den lille ydmygede tøs og fortalte hende at hun var en dygtig lille piksutter.

Tøsen “spillede” sød og tilfreds, da hun forlod min lejlighed, sagde pænt tak for idag, men som en hver anden tøs ” -der nyder at få en røvful og ikke vil være ved det”, viste hun sig allerede dagen efter at være besværlig og trænge til en omgang mere. En fornærmet tøs’ mail ramte min inbox..

Kære Louise – del 3

Læs del 2 her
Læs del 4 her

Email: safranpigen@gmail.com

Del dette indlæg