Kære Louise, del 2

Jeg tog fat i armen på den lille billige tøs, spurgte hende om jeg nogensinde har sagt at jeg er en mand? Hun stammer nervøst da hun sagde: “men billederne ?” Jeg tvang hende på knæ, stadig fuld påklædt og spurgte: “ja, hvad er der med billederne? Er der ikke både en mand og en kvinde på de billeder? Din naive tøs!”

Det kriblede i fingrene, fantasien løber afsted med mig, lysten og trangen til at bruge og misbruge denne lille godte. Mine hænder skal undersøge hver en krog af hendes krop, mærke hendes puls og tunge åndedrag. Har længe set frem til netop denne mulighed, for at lege med Louise. I min fantasi har hun fået de første mange smæk, men i virkeligheden er hun helt uspoleret, hun har endnu ikke haft fornøjelsen af sex med en kvinde.

Hun var halvfuld, fniser da hun spørger mig om jeg ikke er lidt kinky? “kom med ind i stuen så skal du se om jeg er kinky min tøs” svarer jeg og smiler venligt. Hun rejste sig, hendes gang var usikker, sikkert nervøsitet blandet med fuldskab og det at være på høje hæle.

Jeg satte mig i en lænestol, betragtede den lille skabning. Ikke specielt høj, max 160, hun har tabt sig meget, ligner ikke længere den fyldige trunte jeg startede med at skrive sammen med for et år siden, er nok nærmer spinkel stadig med store fyldige bryster, langt afbleget hår, den sorte eyeliner står i skarp kontrast til alt det lyse hår. Hun havde brugt tiden i taxaen til at friske sin makeup op, læbestiften sidder som en tyk perlemors hinde på de fyldige læber. Cute, hun ville gerne være lækker til den store, stærke mand der skulle kneppe hende hele natten, drømmemanden hendes online elsker, Jeg smiler for mig selv, tanken om at tøsen havde forventet en stor pik, tiltaler mig.

Hun kiggede nervøst på mig, lidt forlegen og usikker over at drømmemanden var en kvinde. Jeg stillede den blonde tøs et ultimatum:

  1. Hun kunne gå ud af døren nu.
  2. Hun kunne blive til jeg lader hende gå.

Den lille billige tøs, var hurtig til at beslutte sig og sagde hurtigt 2. Jeg lænede mig tilfreds tilbage i stolen og bad hende starte med at strippe for mig. Langsomt begynder hun at klæde sig af, jeg kigger indgående på hende: “jeg sagde strip, din lille hore ikke bare klæde dig af” hun var håbløs, tøsen vrikkede lidt med hofterne og klædte sig af. Ikke noget der virkede specielt udfordrende eller frækt og ikke i nærheden af de shows, jeg normalt får fra mine tøser.

Jeg mildnes lidt da hun løsnede sin bh, synet at de store tunge lyse bryster, der faldt lidt da bh’ens stramme greb løsnes, tændte mig. Den helt glatte fisse og de sorte selvsiddende strømper der fint stopper midt på låret, giver mig små tilfredse kramper i underlivet. Jeg rejste mig fra stolen og gik hen til hende, min hånd søgte de store patter, det gipper i hende da jeg klemte to af min fingre sammen om hendes brystvorte. Jeg kiggede Louise dybt i øjnene og nev igen hårdt i vorten, nulrer den og tvang den til at stritte. Tøsens læber var let adskilte, hun forsøgte at kysse mig men jeg flyttede mit hoved og hviskede: “det er ikke kærlighed, det er hård pige sex. Jeg skal nyde en lille billig tøs, resten af natten, hverken kysse eller kramme” tøsen nikkede naivt, som om hun havde forstået resten af nattens leg.

Louise stønnede tungt, da jeg lod min hænder glide rundt på hendes velskabte og faste krop, yoga timerne havde virkelig sat sine spor, nervøst hviskede hun: “jeg har aldrig prøvet det’ med en kvinde før” med et fast tag samlede jeg hendes lyse hår og tvinger hendes hoved tilbage, førte min pegefinger ind imellem hendes læber og kørte fingeren frem og tilbage i hendes mund, “det’? Hvad er det’ du ikke har prøvet tøs? Hviskede jeg liderligt i hendes øre. Jeg ved godt at hun er bornert, hun kan næsten ikke få sig selv til at sige hverken pik, fisse eller sex. Hun havde overskredet en grænse, ved at skrive ordene til mig, men har aldrig kaldt sin fisse andet end “den’”

Jeg legede med fingeren i hendes mund, drejer den rundt om hendes tunge og sagde: ” kan du sige kneppe Louise? Vær en go’ pige og sig kneppe” jeg tog fingeren ud af hendes mund og lod den glide ned af hendes hage, hals, ned til hendes store bryster med de hårde og strittende brystvorter, langsomt kørte jeg den våde finger rundt om hendes brystvorte, kiggede på hende og hviskede: “kneppe, din lille tæve” hun kiggede bedene på mig og rødmede da hun spagt hviskede: “kneppe..”

Der var lang vej endnu, før hun kunne blive den slags tøs jeg tænder på. Jeg tænder på livlige, udfordrende tøser der skal afrettes og sættes på plads, ikke små rødmende piger, der dårligt kan sige frække ord. Et kort øjeblik overvejede jeg faktisk at sende Louise hjem til mand og barn, jeg havde min egen stab af små liderlige tøser, der ikke går afvejen for en røvfuld og en nat fuld og fræk sex, én enkelt sms sendt til fem forskellige tøser, skulle nok bringe mig et par lækre tøser jeg kunne lege mig med resten af natten. Tøser jeg kunne slå, ydmyge, binde og piske, tvinge til at slikke både røv og fisse, som stadig ville være glade og tilfredse når de gik ud af døren.

Louise fornemmede min skepsis overfor hende, forsigtigt løsnede hun bæltet på min kimono og lod den glide til side. Det gippede i tøsen, da hun så mine store bryster, som en sulten fulgleunge åbnede hun villigt munden og lod brystvorten forsvinde ind i den varme mund. Liderligt holdt hun fast med begge hænder om mit bryst og suttede, sugede og legede med den stive brystvorte. Den varme mund, der omkransede min brystvorte, sendte liderlige bølger gennem min krop, glemte alt om mine overvejelser omkring at smide tøsen hjem. Ivrigt flyttede Louise, sin mund imellem mine bryster hun sugede og suttede som en gal, jeg havde stadig fat i hendes lange lyse hår og pressede hendes ansigt ind imod mine patter, nød den lille tæves ihærdige forsøg på at please mig.

“Fortæl mig at du er en lille billig so” stønnede jeg og trak I Louises lyse hår, hun havde tårer i øjnene sikkert en blanding af, at jeg havde fat i hendes hår og kravet om at degradere sig selv. Men det er det, der tilfredsstiller mig, små tøser der kender deres plads. Liderligt stønnede hun: “jeg er en lille billig so” jeg smilede tilfreds, fortalte dukken at hun er en go’ tøs, at hun hele natten kom til at være min lille ludertøs.

Fortæller hende hvordan hun skulle ha’ ladet de “liderlige svin” inde på natklubben, komme til hendes fisse, ladet sig gennem kneppe som en lille tæve, fortæller hende om mine fantasier hvor hun er genstand for en grov gruppevoldtægt af en flok liderlige mænd, med nogle kæmpe pikke der på skift vil kneppe hende fra sans og samling og til sidst vil bade hende i deres varme sperm, tømme sig ud over hende.

Louise kiggede først forskrækket på mig, der efter er det som om der farer en djævel i hende, hendes Make up var tværet ud i hovedet og håret var uglet da hun kiggede på mig og hvæsede: “du er syg i hovedet”. Det første slag rammer hendes kind, det næste hendes store patter. Mit ansigt var helt tæt ved hendes da jeg hviskede: “du skal tale pænt, din lille ludertøs”, hvorefter jeg tog bæltet fra min kimono og bandt det rundt om Louises hals. Hun kiggede igen forskrækket på mig, da jeg strammer bæltet om hendes hals.

Blidt lod jeg min hånd glide ned af hendes krop, fandt den lille fisse og spredte de glatte skamlæber. Hun drev af våde safter, jeg lod min finger glide op og ned i revnen, cirklede omkring hendes hårde Klit. Min finger gled op af hendes mave, cirklede omkring hendes bryster og endte i hendes mund, “smag dine egne safter tøs” hviskede jeg, Louise suttede villigt på min finger og fastholdt øjenkontakten, hun var fræk, udfordrende og prøvede igen at kysse mig, stønnende og liderlig forsøgte hun at fange mine læber med hendes, jeg stoppe hende, én lussing er nok.

Jeg satte mig i min lænestol, spredte benene og opfordrede den lille dukke til at sætte sig på knæ og slikke min fisse. Nu skulle tøsen, få tilfredsstillet sin mund. Jeg havde fat i bæltet fra min kimono og trak blidt hendes hoved ned til mit dunkende underliv. Forsigtig stak hun tungespidsen ud med små bitte slik, prøver hun sig frem i min fisse. Jeg var igen ved at miste tålmodigheden, jeg har leget med 15 årige tøser, der var frækkere end det her. Tog fat med begge mine hænder om tøsens hoved og pressede hendes ansigt mod mit våde fisse, samtidig roterede jeg med mit underliv, gned min fisse rundt i tøsens ansigt og nød det.

Jeg nød Louises gispende forsøg på at trække vejret og hendes ansigt der glinsede af mine liderlige safter. Tøsen lod sig rive med, hun gjorde ikke længere modstand, men slikkede min fisse med klynkende nydelse, kiggede indimellem op på mig for at få min accept. Hendes tunge banede sig vej gennem de indre skamlæber og blidt knepper hun mig med sin tunge.

Forsigtigt samlede jeg mine ben og rejste mig fra stolen, langsomt gik jeg ind mod mit soveværelse og bad Louise om at kravle efter mig. Den lille liderlige trunte, kravlede ivrigt efter mig, hun havde vist fået smag for fisse. I soveværelset bandt jeg bæltet om Louises hals fast til hovedgærdet på sengen, bæltet ville kun stramme om hendes hals hvis hun rykkede sig for meget. Hun lignede en lille luder, som hun lå der på ryggen, en fræk lille tæve, selvsiddende strømper, stiletter, de store patter falder lidt ud til hver side, uglet hår og udtværet Make up. Næsten synd hendes kæreste ikke fik det syn, så kan det nok være han ville kneppe hende. Louise brokkede sig lidt igen og klynkede om lov til at slikke min fisse. Jeg smilede køligt til hende, da jeg iførte mig den store påspændings dildo, den jeg normalt kun bruger på de øvede tøser stor, tyk og fyldig.

Jeg kom’ næsten af at se den lille luders, anstrengte fjæs, da hun fik øje på den store gummipik, “åhh nej nej” hviskede hun stille da jeg kravlede op af hende, satte mig på hendes mave og pressede hendes store patter sammen om pikken. Jeg instruerede hende i at løfte hovedet og sutte på pik hovedet når jeg kørte den store dildo frem og tilbage imellem hendes patter. Længe nev jeg er tøsens brystvorter samtidig med at jeg pressede hendes patter sammen, tøsen klynkede af smerte og liderlighed, hun prøvede liderligt at nå dildoens hoved med sin savlende mund.

“Sådan skal du tilfredsstille din kæreste, Louise og sådan her” jeg slap de fristende tunge bryster og kravlede længere op af hende, lagde den tykke dildo mellem hendes læber og pressede til, kneppede hendes mund og hals dybt og fortalte hende at hun skulle være en rigtig sutte tæve, tøsen savlede, hun havde tårer i øjnene og vred sin krop. Længe legede jeg med hendes mund, skiftede imellem at køre pikken rundt på hendes læber og kneppede hendes mund med dybe stød. Tårerne der løb ned af kinderne på hende, fik det værste frem i mig, gav mig trang til at ydmyge hende.

Min fisse drev under den store dildo, Louises savlende mund omkring den store pik tændte mig sindssygt. “Leg med min fisse din lille tæve” hviskede jeg liderligt. Louise fik lydigt og hurtigt lirket sin hånd ind i mellem os, med kejtet og klodsede bevægelser legede hun med min fisse. På det her tidspunkt var alle berøringer velkommen, men jeg nåede da lige at tænke, at hun skulle ha’ en grundig lektion i at lege med en fisse ved lejlighed. Louise spærrede øjnene op da jeg tog fat i hendes lyse hår og bankede pikken frem og tilbage i hendes mund. Tævens kejtede forsøg på at tilfredsstille mig, gav mig lyst til at straffe hende, straffe hende for at være en dum naiv tøs, der tydeligvis ligger sig på ryggen og lader kæresten kravle på og kun ligger og venter på at han er færdig.

Med et svup trak jeg dildoen ud af hendes mund, og kravlede ned af hende. Sad nu mellem hendes spredte ben, dildoen pegede direkte mod hendes glatte fisse, klar til at penetrere tøsen. Jeg lod mine hænder glide op af den lille tæves krop, griber fat om hendes patter og klemmer dem Louise klynkede hun løftede sin hånd og bed uskyldigt i spidsen af sin pegefinger. “Sut på din finger tøs” hviskede jeg liderligt og nød synet af Louise der ivrigt suttede på sin finger og kiggede mig dybt i øjnene, imens mine hænder klemte om hendes store patter. Jeg roste hende, fortalte hende hun var en dygtig sutte so og en pik syg tøs. “Kan du tigge om at få pik tøs? Du har jo drømt om at få pik hele natten.. Frækt undertøj og glat fisse bare for min skyld, ikke Louise?” hviskede jeg til hende, Louise klynkede og suttede stadig på sin finger. Tiggede ikk, som hun blev bedt om.

Jeg nev i hendes store tævepatter og hævede stemmen: “tig om at få den store pik, din lille luder” jeg løftede hånden for at markere at en lussing vil varme hendes kind om et øjeblik, da hun stammende hviskede: “knep mig med den store pik..” Tøsen rødmede, som havde jeg allerede varmet hendes kinder. Jeg løftede tøsens ben, satte dildoen mod indgangen til hendes fisse smilede og sagde: “pik Louise, sig pik” Louise nærmest skreg “pik” ,da jeg trængte ind i hende, med den store fyldige dildo. Længe bankede jeg den ind og ud af hende, hun nød at mærke den store pik inde i sig, stønnede rytmisk i takt med at pikken bankede frem og tilbage i den lille fisse. Hun skammede sig tydeligvis over at være så liderlig. Louise løftede sit underliv presser sig ned over den store dildo, inviterede til at blive pulet hårdt, hun suttede på sin finger og nev i sine patter med den anden hånd. Lige inde tøsen kom, trak jeg mig ud af hende.

Louise klynkede og forsøgte at skubbe sin sultne fisse hen imod dildoen, som en rigtig tæve tøs tiggede og bad hun mig om at kneppe hende, hårdt og længe. Da jeg løsnede bæltet om hendes hals, kiggede hun skuffet på mig. “Du skal nok få pik tøs, vend dig om” hviskede jeg og smilede til hende. Havde den lille dumme tøs, vidst hvad der var hende i vente havde hun nok ikke vendt sig så frivilligt, men hendes lille faste, liderlige og forventningsfulde krop forbød hende at tøve. Louise lå nu med hovedet ned i madrassen og hendes fantastiske røv strittende fristende, da jeg brutalt tvang den store dildo ind i hendes lille røvhul, hun græd og skreg da jeg hårdt lod den tykke gummi pik forsvinde ind i hendes røv og pulede hende, som var hun en øvet analso.

Synet af det lille hul, der blev tvunget til at udvide sig for dildoen og lyden af den grædende tøs under mig gjorde mig sindssygt liderlig jeg elskede følelsen af at mishandle, misbruge, håne og ydmyge små tøser. Fortælle dem at de var mine små dukker og voldtage dem hårdt. Når jeg pressede dildoen helt i bund i den lille tøs, kunne jeg gnide min fisse mod tøsens baller, hvilket jeg benyttede mig flittig af. Med glidende og roterende bevægelser, tilfredsstillede jeg mig selv imens dildoen fyldte i Louises røv. Louise kom med et lettet suk, da jeg trak mig ud af hende, hun græd stadig da jeg tog dildoen af og lagde mig foran hende med spredte ben.

“Slik min liderlige fisse” hviskede jeg til Louise og kiggede på den snøftende tøs, stadig med et forurettet udtryk i øjnene bøjede hun hovedet og begyndte at slikke, hendes varme tunge der dansede forsigtig op og ned mellem mine skamlæber, drejede rundt om min klit varmede mig. Stønnende og optændt tog jeg fat om Louises hoved og pressede hendes mund mod mit skræv og gispede: “slik mig, din lille luder.. Lab mine liderlige safter i dig” Tøsen slikkede som en gal, gjorde alt for at behage mig. Jeg måtte opgive at holde igen og eksploderede i en voldsom orgasme, da jeg kiggede ned på den lille tøs der savlende og tudene begravede sin tunge i min fisse.

Louise rejste sig fornærmet og lod som om hun ledte efter sit tøj, jeg betragtede hende smilende fortalte hende at tøjet var inde i stuen. Jeg nød synet af hendes unge spændstige krop, de tunge gyngende bryster, hendes fornærmede attitude. Tøsen ville rigtig gerne ha’ at jeg bad hende blive, men jeg opfordrede hende til at tage hjem og få sin orgasme sammen med sin kæreste. “Sut ham og lad ham kneppe dit lille røvhul, tøs” sagde jeg smilende og nød de sidste bevægelser af en fornærmet tøs, der klæder sig på og smutter ud af døren. En fræk brugt tøs, der endnu ikke har fået sin orgasme.

Louise var så meget tøs, at jeg vidste hun i løbet af kort tid ville ligge på knæ og tigge om at blive brugt igen.

Kære Louise, del 2
Læs del 1 her

Email: safranpigen@gmail.com

 

Del dette indlæg