Kære Louise, del 1

Jeg nyder at puste lidt selvtillid ind i den 22 årige nybagte mor, en seksuelt forsømt tøs. Nyder at få hende til at fortælle om hendes forsøg på at få pik og lokke hende til at sende frække billeder og posere på webcam. Louise er blevet min lille online legetøs.

Kontakten er startet på en tilfældig side, Louise har læst en af mine noveller og har skrevet en lille hilsen i min gæstebog. Hendes flirtende attitude, fornemmes allerede i den første hilsen, som blot er ros over en bestemt scene i en novelle. Til stor glæde er det, Ikke et afsnit der ligefrem driver af romantik, nok mere det modsatte. Efter en kort korrespondance af små beskeder, går det op for mig at hun tror jeg er en mand.

Jeg kigger igen de skrevne beskeder igennem og ser at hun aldrig har været i tvivl. Det har hele tiden været hendes opfattelse, flirten bliver tungere og mere tydelig, den lille dulle spiller på sin kvindelighed. Jeg griber chancen og spiller med, har ikke fortalt hende at jeg er en mand og ej heller at jeg ikke er.

Jeg nyder at få Louise, til at sende billeder af sine svulmende ammepatter, store ømme og godt spændte patter. Hendes mand, gider ikke at kneppe hende det gør hende flov over sin krop, tror der er noget i vejen med den. At det er derfor han ikke er interesseret. Jeg roser tøsen, komplimenterne hagler ned over den forsømte tøs. Roser de store patter og instruerer hende i at lade manden kører den af mellem dem, fortæller hende hvordan hun skal presse sine store patter sammen om hans pik og lade ham sperme ud over dem. Hun beklager sig, siger de gør ondt og hun næsten ikke kan presse dem sammen. Inde i mig selv, tænker jeg SUK, din dumme dulle, men det jeg skriver er anderledes. Forsigtigt overbeviser jeg hende om at hun må ofre sig, bide smerten i sig. Jeg skriver til hende at jeg er sikker på at manden ikke kan stå for tilbuddet om at kører sin pik af mellem de smukke svulmende patter. Det tænder mig at fantasere om at tøsen må bide smerten i sig, må ydmyge sig selv, i forsøg på at få pik.

Af hvad jeg kan høre i hendes beskeder, er hun ikke ligefrem en sexbombe. Hun har sendt mig billeder fra før hun blev gravid, en lille sød sag. Men det fremgår tydeligt af hendes egne beskrivelser, at hun er små kedelig i sengen. Selv før hun blev gravid, havde hun ikke haft de vilde oplevelser, ingen legetøj og hendes frækkeste undertøj var et sort blondesæt fra Føtex. Hun afviser alt omkring pigesex, det tænder hende ikke og hun har ikke lyst til at prøve, siger hun.

Den lille tøs, keder sig lidt. Har gået hjemme de sidste 6 mdr. Mødes med veninder og får besøg af sundhedsplejersken men hun er isoleret i storbyen og føler sig svigtet af kæresten, hun skriver lange mails, er tydeligt fascineret og nærmest cyber forelsket i mig. Hun er lydig, siger jeg hop så hopper hun. Det tænder mig, for jeg siger ikke hop men derimod siger jeg: billeder, billeder af din nøgne krop, din lille fisse og din røv. Kravene stiller jeg gennem, lange forstående og omsorgsfulde mails. Camoufleret i omsorg, kræver jeg af den lille tøs. Når hun en sjælden gang spørger efter billeder af mig, sender jeg billeder af mig, mig der bliver kneppet af en mand, frække erotiske billeder af mig og en mørk maskulin elsker. Hans store pik i min fisse, nøgne kroppe mod hinanden.

Den lille tøs, bliver så liderlig af billederne, sultent roser hun den store pik, fortæller mig hvordan hun gnider sit skød og lader orgasmen gennemryste hendes krop, til tanken om den store pik i hendes fisse. Jeg opfordrer hende til at sende billeder til kæresten når han er på arbejde, hun tør ikke. Fortæller luderen, at hun aldrig får noget pik hvis hun ikke selv spiller op. Hun irriterer mig, klynker over fravær at pik men gør intet selv. Jeg sender hende et link til en stor og fyldig dildo opfordrer hende til at købe den, væbner mig med tålmodighed for dette, bare en fucking lille banal ting som at købe en dildo, er langt over grænsen for den lille luder.

Vi har efterhånden skrevet sammen i et halv års tid, jeg kender hende og har fuldstændig styringen. Korrespondancen bliver sat i bero fra min side, indtil tøsen lystrer svarer jeg ikke. Havde det været irl. havde jeg smækket lydighed ind i den lille tøs, men nu er stilhed min eneste sanktions mulighed.

Louise klynker dagligt over min stilhed, forøger at indynde sig ved at skrive frække mails om hvordan hun vil sutte på min store pik og gerne vil tages bagfra, at hun vil ride mig så jeg kan ligge og kigge på hendes store gyngende patter. Ordene er gennem de sidste måneder, blevet lidt mere vovet hvor hun tidligere skrev i lidt uskyldige naive termer, er hun ved at blive en rigtig lille luder. En lille liderlig ludertøs, der tydeligvis tror hun skriver til en mand. Hendes latente slavetøs, er langsomt ved at vågne af sin Tornerose søvn.

Louise bryder min tavshed, en billedserie af hende og den store dildo lander i min inbox. Hun er en dygtig lille tøs, sender billeder hvor hendes lyserøde mund omkranser den store pik, øver sig efter mine anvisninger på at sutte pik som en ægte tøs og tager billeder hvor hun kigger direkte ind i kameraet. Billederne af dildoen i hendes fisse er absolut min favoritter, tøsen klynker over at den er stor. Jeg har den samme slags dildo og ja den er stor, kæmpe stor men hendes smerte tænder mig, hendes for hippede forsøg på igen at skabe daglig mail kontakt tænder mig, den lille luder er snart parat til at gøre alt for at bevare kontakten. Dygtig lille fisse. På billederne har hun placeret dildoen på en glat køkkenstol, hun skræver over stolen og lader monsteret glide ind i sig, hendes fisse er godt udspilet, fyldt ud af en stor gummipik. Rosende ord hagler igen ned over den lille tøs. I mit hoved hedder sætningen: “knep den store pik, din lille ludertøs” på mail er den modereret til: “bevæg dig langsomt op og ned, knep dig selv til du kommer skat”

Kravene vokser fra min side, kræver at hun viser sig frem nøgen på cam, at hun napper hårdt i sine store tunge patter, optager når hun forsøger at få pik fra kæresten. Hun lystrer uden at blinke, uden at stille spørgsmål til min identitet og køn har den liderlige tøs, dannet sin egen historie om mig inde i sit lille naive hoved. Der er ingen tvivl om at hun drømmer om, at jeg er drømme elskeren. Den store stærke mand, der kan kneppe hende fra sans og samling. Hun tigger jævnligt om at mødes, men jeg rister hende lidt endnu holder hende hen til det helt rigtige tidspunkt.

Jeg har skrevet og krævet af den lille dukke i et år nu, hun har passet sin træning og yoga. Kroppen er fin og lækker, sidste step i tøsetræningen er at få fjernet den lille dusk hun lader sidde når hun barberer sin lille dåse. Om en uge skal hun i byen med en flok veninder, en natklub i indre by. Gelente får jeg hende overbevist om at bestille en tid til Brazilian wax, den lille fisse skal være helt glat og fin hvis tøsen skal gøre sig nogle forhåbninger om at jeg går ned på hende. Jeg smager, rører og penetrere kun små glatte og bløde fisser. Fortæller hende hvor dejligt der er at slikke en lille glat mis. Hun er ikke helt lydig og vi er på vej mod tavshed. Hun bruger argumenter om at hun kommer til at lige en lille pige samt at det gør ondt at blive vokset. Præcis lille dukke, du kommer til at ligne en lækker lille tøs, og din lille fisse blive rød og hævet af det, glæder mig allerede til at få billederne. Et par timer i tavshed er nok, til at dukken bestiller en tid og sender mig et print af aftalen.

Jeg smiler tilfreds ved tanken og sender den lille tøs varme tanker på dagen hvor hun skal vokses. Den varme behagelige voks, efterfulgt af en lang skarp smerte, når de stride hår bliver flået af med roden. Jeg har krævet billeder lige efter, så hurtigt som muligt, ikke hjem og lade den køle af, men lige efter. Den lille naive tøs, får kosmetologen til at tage billedet mens hun stadig ligger på briksen. Tøsen kunne jo også ha’ gået på toilettet og taget billedet selv. Men fint for mig, hvis hun vil ydmyge sig selv i sit forhippede forsøg på at tilfredsstille mig.

Jeg gnider min fisse til billederne af den lille røde, hævede fisse. Hun ligner jo en der er blevet pisket i sit lille skræv i timevis, de faste skamlæber er let spredte, den lille fisse står på klem venter sultent på at få en stor pik banket op i sig. Hendes dumhed, naivitet og åbenlyse aseksuelle fremtoning tænder mig, har lyst til at mishandle og misbruge den lille luder groft og længe. Tvinge store gummi pikke op i hende og bide i hendes patter samtidig, vride orgasmerne ud af den lille tæve.

Louise viser mig tøj til aftenen i byen, kedeligt udtryksløst tøj der hverken fremhæver krop eller signalere sex. Jeg instruerer hende i at købe en lille kort pink kjole, selvsiddende strømper og sorte stiletter. Dagligt, når manden er gået på arbejde må hun nøgen øve sig på at gå i stiletterne for mig. Den lille luder er håbløs til det, men jeg roser hendes lille frække krop fortæller hende hvor fræk en kropsholdning hun får og hvor liderlig hun gør mig, indimellem må hun bukke sig ned mod skærmen for at læse hvad jeg skriver til hende, jeg elsker når hun bukker sig ned, de store patter der frækt gynger under hende, ser for mig hvordan den lille lyserøde fisse vil titte frem mellem hendes lår.

Det er lørdag, dagen hvor den lille tøs skal ud. Vores kontakt er i weekenden reduceret til få sms/mms’er da hendes mand er hjemme. Hun sender mig billeder da hun er færdig og på vej ud af døren. Hun er lækker, ligner en rigtig billig tøs. Langt løst hår, massere af Make up, den pink kjole smyger sig til den lille faste yoga krop, de store spændstige patter er det eneste der ikke er skrumpet på den lille tøs, de er absolut hendes helt store fortrin, sidder som et par store tunge tæve kloder under den stramme pink kjole. Skriver en besked til hende: “du ligner en rigtig prinsesse og skal nok dreje hovedet af led på mange i aften, kys”. I virkeligheden mener jeg: “du ligner en rigtig lille billig so, er sikker på at mange har lyst til at kneppe dig, bruge dig og smide dig væk, din lille tøjte”

I løbet af aftenen, sender jeg hende en sms hvor jeg beder hende smide trusserne og være bar og tilgængelig under kjolen, tøsen overrasker mig da hun skriver tilbage at det har hun gjort og medsender et billede taget op under den korte kjole. Tilfreds med den lille tøs, ligger jeg mig på sofaen og zapper rundt mellem de kedelige tilbud af lørdags underholdning i tv’et. Jeg nyder tanken om den lille tøs, der nu render rundt som en sulten tæve inde på en natklub i byen. Hun ligner en lille billig tøs og håber at der er en stor stodder der får lokket hende ud i en mørk baggård og giver hende en ordentlig tur. Håber han vil kneppe den lille dukke bagfra, ruske hende som den lille sultne hore hun er, gøre sig færdig i hendes glatte fisse og skride igen. Det er præcis sådan en lille dum tøs, skal ordnes.

Tankerne om den lille naive tøs, der bliver taget hårdt sender små tilfredse bølger gennem mit underliv. Forstiller mig hvordan jeg fra et skjul i nærheden, kunne følge med når en uskyldig flirt endte med en omgang iskold sex. Når en sød og charmerende mand, viser sig at være et koldt monster. En større nydelse for den ene, end den anden. En gerning der er drevet af dyriske instinkter og lyst uden omtanke for konsekvens. Den lille luder ville føle sig som en misbrugt og beskidt tøs, et simpelt hul.

Mine tilfredse fantasier bliver afbrudt af en sms fra tøsen, igen beklagelser. Der er ikke sjovt inde på natklubben og mændene er bare nogle liderlige svin. Det er ikke gået op for den naive tøs, at det er hende der ligner en lille billig luder, at hun ikke ligefrem udsender High Class prinsesse signaler i hendes påklædning og med ansigtet fyldt af Make up. I guder hvor er hun dog mere naiv end jeg nogensinde har forestillet mig, dum og liderlig men vil alligevel ikke tage imod de hanhunde der er klar til at fylde hende ud.

Tøsen skriver flere frække sms’er, fortæller hvad hun kunne tænke sig med mig, prøver med flirtende sætninger at varme mig op og sender billeder af hendes dybe kavalergang, de store tæve patter skulle mases og klemmes i timevis, bides og nives i. Som en lille snedig hunkat, forsøger hun at lokke mig ind til byen, jeg afslår og siger at hun kan komme til mig. Kom hjem til mig baby, så skal jeg give dig dit livs orgasme skriver jeg til dåsen. Hun er modig og liderlig, lettere overrislet og skal ikke lokkes meget før hun sidder i en taxa, på vej ud mod en ny oplevelse.

Louise sms’er flittigt under turen, fortæller hvor meget hun glæder sig, at hun er liderlig, vil sutte min pik.. Bliver lidt svært din lille luder, men du skal nok få lov både at slikke, sutte, græde og nyde tænker jeg for mig selv og glæder mig over at min trang til små dumme tøser idag ikke skal gå ud over en tilfældig og li’ gyldig Escort tøs, men en lille fisse der trænger.

Da det ringer på døren, åbner jeg smilende. Den lille blonde naive tøs, står på trappen, hun ligner en rigtig lille sulten tæve, en tøs der forventer at få pik hele natten. “Undskyld, jeg er vist gået forkert” siger tøsen fnisende. Jeg hiver fat i hendes jakke trækker hende ind i min gang og smækker døren og hvisker: “slet ikke, din lille luder, du er det helt rigtige sted” louise kigger måbende på mig og siger overrasket: “du er en kvinde?”

Kære Louise, del 1
Læs del 2 her

Email: safranpigen@gmail.com

Del dette indlæg