Julefrokosten

Klokken er midt om natten – og for at sige det som det er – så er jeg for fuld til at gå mere præcist op i tiden end det.

Jeg får børstet tænderne lidt sjusket, mens jeg smider tøjet, inden jeg tisser af og prøver at liste mig ind i soveværelset. Umiddelbart er jeg ikke sikker det det lykkedes ret godt for mig, men jeg kan se på kæresten at hun sover for tungt til at hun reagerer på det.

Langsomt får jeg lagt mig ned ved siden af hende, og betragter det smukke ansigt i måneskinnet der kommer ind gennem vinduet.

Forsigtigt kører jeg en hånd hen over hendes kind, før jeg lader den glide ned over brysterne og et forsigtigt klem om brystvorterne får dem til at blive et par små hårde kugler i en underbevist reaktion.

Forsigtigt fortsætter hånden ned over kroppen og jeg bider tænderne sammen og hvisker et forsigtigt “PIS” da jeg opdager hun har trusser på.

Men langsomt begynder jeg at kæle for hendes inderlår, hen over hendes skød og ned af det andet inderlår.

Jeg kan hører på hendes vejrtrækning at hun kan lide det, også selvom jeg holder mig uden på trusserne.

Forsigtigt skubber jeg hendes ben lidt fra hinanden og hun hjælper en smule til i søvne.

Jeg fortsætter med at kæle og pirre hende, uden at røre hverken hendes klit eller revne, men går ret tæt på.

Ubevist spreder hun selv benene lidt ekstra og jeg sætter mig op på alle fire. Langsomt kravler jeg ind under dynen og trækker forsigtigt trusserne til side mens jeg snuser ind og bliver ekstra tændt at duften af hendes liderlige skød.

Tungen glider kælent om hendes frække læber, mens jeg fornemmer hvordan hendes tunge vejrtrækning går over i liderlige støn, da jeg langt om længe smager på hendes skød.

Jeg slikker safterne af hendes læber inden jeg presser tungen langt op i hende.

Mens smagsløgene bliver fortryllet af hendes aroma, glemmer jeg alt om at være forsigtig og undgå hun vågner. Jeg har kun en ting i hovedet, jeg vil smage mere på hende.

Jeg ligger ind over hende, men armene om hendes lår, så jeg kan holde læberne godt spredt mens jeg nyder hende.

Kæler forsigtigt for mellemkødet med en finger, mens tungen glider ind og ud af hende og da jeg trækker mig lidt baglæns for i stedet at koncentrere mig om den strittende klit, lader jeg fingeren følge min bevægelse, så den langsomt glider op i hende.

Jeg mærker hvordan en hånd griber om min stenhårde pik og mens hun begynder at spille den langsomt af på mig, mærker jeg hendes anden hånd glide blidt over min ene balle og videre over og griber om mine nosser.

Hun nulrer dem mellem sine fingre og mens hun vrider sin krop for at komme ind under mig, hører jeg hvordan hun hastigt nærmer sig sin orgasme.

Hun tager grådigt min pik i munden mens jeg gennemknepper hendes fisse med to fingre, hvilket får hende til at gennemrystes af sin orgasme.

Langsomt slipper hun igen min pik med hendes mund og siger “Er det…” – min hjerne fryser i det splitsekund jeg hører hendes ord, ved allerede hvad hun vil sige. Hvordan kunne jeg være så dum?!

“Er det jeres nye kontorluders fisse din pik smager af?”, spørger hun bebrejdende.

Al fornuft siger jeg skal benægte, men jeg er trængt op i en krog.

Hun ved udemærket godt at de få kvinder vi har på kontoret er 50+.

Lige med undtagelse af Laura der startede i sommers, efter Inga gik på pension.

Sandheden var at jeg var kommet til at drikke lidt for mange julebryg til vores julefrokost i firmaet og i min brandert havde jeg ikke tænkt over det havde været det oplagte valg at takke pænt nej da Laura begyndte at lægge an på mig.

I stedet var jeg dog “kommet til” at returnere hendes små blink og lumre tilnærmelser.

Og jo, jeg plejer da at være god til både at flirte og spille op, men jeg plejer også at kunne holde det ved det.

Men da størstedelen af selskabet enten var gået i byen, eller hjem, spurgte hun; “har du så tænkt dig at gøre noget ved det denne gang, eller er det bare for at være en narrepik, som sædvanligt?”

Grebet af stemningen svarede jeg kækt at hun jo kunne komme med ud på toilettet og tage min pik i munden, så kunne hun jo altid selv bedømme hvad hun synes ville være det rigtige svar på spørgsmålet.

Hun kiggede mig i øjnene, som for at se om jeg mente det, sagde “okay”, hvorpå hun rejste sig op og satte kursen mod den lille foyer hvor der også var et par toiletter på førstesalen.

Nu kunne jeg selvfølgelig ikke trække i land, om så jeg ville.

Men tanken om den unge brunette, jeg ville skyde til at veje omkring 50 kilo og ca. 165 cm høj, lå det dog ret fjernt i mit sind at skulle afbryde udfordringen nu.

Jeg nåede kun lige at låse døren bag mig, før hun først trak sine trusser af under den stramme sorte – næsten – knælange nederdel og smed dem over til mig, for der efter at åbne alle knapperne i skjorten og trække den godt ud til siderne, så jeg havde et godt udsyn til den lækre kavalergang mellem de små bryster der blev fremhævet lidt ekstra i hendes fine blonde-Bh.

Langsomt gik jeg over mod hende, mens jeg knappede bukserne op og da jeg stod lige foran hende, sagde jeg måske lidt provokerende; “nå, lad mig så se hvad du kan.”

Hun stak en hånd ned i mine boxers og greb om pikken, kiggede mig i øjnene og svarede; “hvad tror du lillemor ville sige til det her?”, og så gik hun på knæ og tog den allerede ret stive pik i munden så snart den kom ud i det fri.

Jeg svarede at det skulle hun ikke tænke på nu, men hvis de skulle komme til at mødes, kunne hun jo prøve at spørge.

Hun suttede lystigt videre, mens jeg knappede hendes Bh op og begyndte at kæle for de faste kupler.

Desværre kunne jeg ikke trække Bh´en af hende, da hun stadig havde skjorten hængende løst over skuldrene og jeg var ikke indstillet på at lade hende stoppe med spille den af på mig, mens hun suttede.

Inden længe kunne jeg dog ikke lade hende fortsætte mere. Jeg tog fat i brystvorterne mellem tommel og pege finger og mens jeg trak op, var hun ikke længe om at følge med.

Helt oppe igen, lænede jeg mig en smule forover, stak tungen ind i munden på hende og kyssede hende grådigt, før jeg trak hende rundt ved hofterne, så hun stod med ryggen til mig. Jeg skubbede hende ind over vasken og trak nederdelen op over ballerne på hende.

Hun spredte benene lidt og forsøgte at lyde forarget; “jamen, jeg troede kun jeg skulle sutte pik, du har vel ikke tænkt dig at kneppe mig? Det er jo sexchikane”.

Hun stod og skød røven godt bag ud, så det var nemt at glide op i hende og mens jeg stod med hænderne i et fast greb om hendes hofter, kunne jeg se i spejlet hvordan hun legede med klitten mens hun blev gennemkneppet bagfra.

Hun var ikke længe om at komme, og med pikken pumpende frem og tilbage i den lækre fisse der strammede ekstra godt om den, kom jeg stort set på samme tid.

Jeg trak mig ud og fortalte smilende, at det kunne da godt være hun skulle have en tur til næste gang jeg var på druk, så mens jeg rakte telefonen frem til hende, bad jeg hende kode sit nummer ind – hvis nu jeg skulle få brug for det.

Hun gjorde som hun fik besked på og mens jeg hurtigt fik trukket bukserne op på plads, var hun noget længere om at få styr på det hele.

Det passede mig nu også ret godt at vi ikke kom sammen tilbage til selskabet – bare for en sikkerheds skyld.

Uden at blive set af nogle, valgte jeg dog at gå ud af hoveddøren da jeg kom ned i stueplan igen og snart var jeg på vej hjem, mens jeg sendte en hurtig SMS om hvorfor hun ikke kunne finde mig i selskabet når hun kom ned.

Hun svarede kort efter og i taxaen på vej hjem fortsatte flirten. Jeg takkede for god fisse og lovede jeg nok skulle se om ikke snart jeg skulle på druk igen, men lige nu skulle jeg hjem til konen.

Hun spurgte om jeg ville spørge fra hende, om det havde været i orden at jeg ikke havde kunne vente på at komme hjem til noget fisse?

Før den korte tur var overstået, var jeg igen liderlig og jeg kunne knap nok huske hvad jeg svarede hende.

– Og her lå jeg så med en kæreste der tydeligt kunne smage hvor min pik havde været og mens hun spurgte om det havde været godt, hvordan jeg havde fået den idé at lade andre lege med min pik og så videre var jeg helt mundlam, tynget af skammen over at have givet efter for alkoholens lette liderlighed.

Først da hun igen kort tog pikken i munden og sagde at når nu det skulle være, var det altid noget jeg havde fundet en der smagte godt, kunne jeg få et par sørgelige ord over mine læber.

“Jamen, du brokker dig nogle gange om jeg kommer for hurtigt, så tænkte jeg ville tage det værste tryk før jeg kom og gennemkneppede dig.”

Godt nok er jeg fuld, men ikke mere end det var tydeligt at hører hvor dumt det lød.

Hun vrider sig lidt fri under min krop og rækker ud mod sit sengebord.

Hun tænder sin lille sengelampe og finder sin vibrerende dildo frem i skuffen og rækker den til mig, mens hun siger; “så må du jo vise det har hjulpet – men først efter du har varmet mig godt op med den her, og fortæller hvad du har lavet.”

Der efter vrider hun sig igen ind under mig og fanger pikken med sin hånd og spiller den halvslappe pik af på mig med blide strøg.

Jeg fugter gummipikken i hendes safter, spytter på den for at gøre den helt våd og begynder langsomt at presse den op i hende.

Jeg fortæller hvordan Laura havde gået og flirtet hele aftenen og jeg ikke havde afvist hende, men synes heller ikke jeg selv havde gjort noget for at ligge op til hende.

Men da hun havde kaldt mig en kylling og antydet jeg ikke turde sætte handling bag mine ord, var jeg hoppet i “fælden” med begge ben.

Jeg begyndte igen at mærke kærestens tunge og læber mod min pik, mens jeg fortalte om hvordan Laura havde smidt tøjet for mig og suttet min pik før jeg havde kneppet hende bagfra.

Især det sidste nød hun tydeligvis og suttede mere intenst min pik.

Jeg satte tempoet op på vibrationerne i dildoen mens jeg kneppede hende hårdere og hurtigere med den.

Jeg fortalte hvordan jeg havde efterladt hende til festen, men undlod at nævne noget om de SMS´er der havde fulgt i kølvandet på det, i stedet trak jeg mig væk fra hendes mund og vendte mig rundt, og førte hendes hånd fra min pik og ned til dildoen, som hun overtog og kneppede sig selv hurtigt mens hun spurgte hvorfor jeg ikke havde taget hende med hjem, så hun kunne smage mere til den lille luders fisse?

Om jeg havde tænkt mig at holde hende for mig selv og om jeg var så dum at tro hun ikke ville opdage det?

Jeg vidste ikke hvad jeg skulle svare på alle hendes spørgsmål, og slet ikke hvad jeg skulle sige, da hun trak på skuldrene og sagde; “nå ja, men nu er du jo en foran, så må vi se hvornår jeg tager revanche.”

“Knep mig nu bare med din lille utro pik, bland din luders safter med mine.”

Hun trak dildoen ud og nærmest kastede den ned i fodenden uden at slukke den, mens hun med den anden hånd trak mig tættere på og i et dybt stød gled jeg i bund i den drivvåde fisse.

Jeg holder om hendes lår, mens jeg knepper hende i dybe, hårde stød. Hendes hænder glider ned mod mine og vi fletter fingre under hendes ben, så vi samtidig holder hendes ben lidt løftet og godt spredt for mig.

Jeg holder godt fast og knepper hende hårdt, da jeg pludselig opfatter en ekstra skygge i rummet. Jeg er ikke sikker på kæresten har opdaget det, da hun ligger med lukket øjne, mens hun fortsætter med at spørge om Lauras fisse var lige så godt knald som hende.

Før jeg når at svare, ser jeg en helt nøgen Laura sidde med front mod mig, på ansigtet af min kæreste og hun siger:

“Jeg var i hvert fald god nok til at han fyldte min lille stramme fisse med sin sperm. Slik mig og smag selv.”

Jeg stopper op af ren overraskelse.

Laura læner sig frem og kysser mig, mens hun fortæller.

“Da jeg kom ned var de lige i gang med at rydde op, så var næsten nød til at give en hånd med, men så snart jeg så en udvej tog jeg den – og du havde jo selv lovet mig jeg måtte spørge din kæreste.”

Jeg må stadig ligne et stort spørgsmålstegn, for hun fortsatte. “Nå ja, din adresse står jo på adresselisten på kontoret og her ude på landet regnede jeg ikke med man gik så meget op i at låse – og nu sidder jeg her.”

Jeg ser hvordan hun lave små cirkler over min kærestes ansigt, mens hun ligner en der nyder hvad der sker under hende.

“Håber det er i orden jeg lånte din fyr, hvis du gør det godt kan det være det er dig jeg låner næste gang. Jeg stod ovre ved døren og hørte hvordan du nød at sutte mig af ham, nu kan du også få liv til at slikke ham af mig.”

Selvom hendes historie virker troværdig, afsløre hendes snøvlende stemmeføring at hun vist nærmere var gået i baren for at drikke sig mod til.

Jeg begynder igen at kneppe min kæreste, mens jeg slipper hendes hænder, for i stedet at ælte Lauras faste bryster.

Jeg ser hvordan min kæreste tager fat om de veltrænede lår der sidder over hende og da Laura igen læner sig frem for at kysse mig, trækker jeg mig i stedet lidt væk og føre hende ned til min pik og lader hende smage den, før jeg trækker hende helt ned til den gennemkneppet fisse og får hende til at slikke den.

Jeg nyder det frække “show” med de to piger der ikke kender hinanden, men tydeligvis nyder hinandens selskab, mens jeg langsomt spiller den af på mig selv.

Jeg rækker ned mod dildoen og giver den til Laura før jeg går ned mod min kærestes ansigt og ser hvordan det meste af hendes underansigt er presset mod de spredte fisselæber og mens hun holder ballerne godt spredt med hænderne, kan jeg se på hendes hoveds bevægelser at hun er i fuld gang med at slikke den liderlige revne.

Jeg lader hende se hvordan jeg langsomt spiller pik for hende, mens jeg spørger om hun er ked af jeg fik vækket hende, nu hun lige sov så godt?

Hun nikker forsigtigt for ikke at give afkald på det liderlige skød hun er så travl optaget af, og jeg ser overraskelsen i hendes øjne da hun igen mærker sin dildo mod sit skød og mens den begynder at kneppe hende i højt tempo, starter hun med at kaste sig endnu mere grådigt over fissen over hende, men kun for snart at må opgive igen og i stedet skrige sin liderlighed ud i værelset mens hele hendes krop gennemrystes af en kæmpe orgasme.

Jeg udnyttet chancen, nu hun endelig har munden fri og presser pikken mod hendes læber og lader hendes tunge kæle lidt for den før jeg forsigtigt knepper hendes mund.

Trods hun kun lige er ved at komme sig oven på en af de største orgasmer jeg har set hende få, kan jeg mærke på hende at den næste er ved at nærme sig og lidt dominerende fortæller jeg hende at nu hun var så nysgerrig efter hvordan jeg havde kneppet Laura, kan hun lige så godt få det at se.

Jeg trækker mig fri af munden og banker den hårdt i bund i fissen lige for hendes øjne og knepper den hårdt, mens de begge stønner højt og frækt.

Min kæreste prøver at lyde fornærmet, men liderligheden lader sig ikke skjule.

“Hvad fanden bilder du dig ind, at kneppe den lille luder igen? Du skal ikke regne med mere mellem os to, hvis du foretrækker hendes hul frem for mit – mens jeg ligger her og kan føle mig snydt og bedraget.”

Hun kan dog ikke holde facaden og snart lader hun igen tungen lege med den spændte klit før de næsten kommer simultant.

Hun skifter lidt i mellem Lauras klit og mine nosser, men det er primært den lille kontortøs der bliver forkælet af den frække tunge.

Sådan fortsætter det et øjeblik med de skiftes til at få nogle lidt mindre orgasmer, før jeg til sidst trækker mig ud af Laura, fortæller hende at vi har vist leget rigeligt med hende nu, så hun kan godt tage hjem og sove – “vi ses på mandag”.

Det kommer noget bag på hende, så hun er ikke så hurtig til at rejse sig og komme videre, så men en fast hånd, klasker jeg hende i røven og siger “godnat!”.

Min kæreste får igen lov til at sutte de fremmede fissesafter af skaftet og mens Laura får samlet sine ting sammen, presser jeg igen pikken langt op i kærestens liderlige fisse.

Hun ligger og fortæller mig om hvor skuffet hun er over jeg har været hende utro, og jeg kan godt forberede mig på at i næste weekend er det hendes tur til at tage til julefrokost, med der til hørende pik, og det er ikke sikkert hun nøjes med én.

Hun spørger om jeg så også vil slikke hende ren bagefter og jeg afviser det nogensinde kan komme på tale.

Vi hører hoveddøren smækker, uden vi egentligt ænser der, mens vi rykker lidt rundt i sengen og mens jeg giver hende min sidste energi, hårdt bagfra, mærker jeg hendes fingre om mine nosser og jeg sprøjter langt op i hende.

Vi falder sammen over hinanden og falder i søvn i hinandens svedige arme.

Men lige inden jeg blunder væk hører jeg hende grine højt. “Godt det ikke er mig der skal hilse på hende igen på mandag, uden det kommer til at blive akavet.”

For mig betyder det ikke noget, jeg vil bare sove og håber på tømmermændene er blevet knaldet ud af kroppen på mig, men jeg tvivler.

Del dette indlæg