Julefrokost i swinger klubben

Sonja havde været ude og købe lidt nyt tøj, da den årlige julefrokost stod for døren. Sonja glædede sig særlig til netop dette julefrokost, da det var i swinger klubben. Sidste år fik Sonja pik af 3 fyre i løbet af aften. Der kommer en DJ, som altid spiller til festerne i Swinger klubben og ham kunne Sonja godt tænke sig at se lidt nærmere på. Han havde set hvordan Sonja på et tidspunkt ude på herretoilettet, fik pik af 2 fyre og stod lidt og så hvordan de 2 fyre tog Sonja hårdt. Da Sonja fik øjenkontakt med ham, blev han genert og kiggede den anden vej, imens han pissede færdig og gik ud igen for at passe musikken. Sonja fik ikke talt med ham Dj’en den aften, men havde besluttet sig for, at i aften ville hun ikke kun tale med ham men også komme til at give ham et blowjob, imens han spiller musik.
Sonja drak lidt mere af hendes øl, hun sad nøgen på stolen og var ved at smøre sig ind med hendes bodylotion. Hun kunne godt mærke, at hun havde drukket 2 øl, da hun skulle smøre sine tunge bryster med cremen. Hendes brystvorter er stenhårde og med to fingre klemmer hun let på brystvorten – det føles godt. Hun kigger i spejlet og ser hvordan begge brystvorter stritter af vellyst, synet gør Sonja endnu mere liderlig end hun var i forvejen. Forsigtigt spreder hun skamlæberne og stikker en finger op i den våde fisse. Hun tager fingeren ud og dufter til den genkendelige duft fra fissen. Hun slikker 2 fingre, som bliver presset langt op i den glatte, våde fisse, som får Sonja til at småstønne i takt med at hendes hånd bevæger sig. Hun stønner liderligt, imens hun kigger sig i spejlet og kan se hvordan hendes krop ryster af vellyst. Sonja ligger sig på sengen på knæ, så hun kan se sig selv bagfra via spejlet på væggen. Med 2 fingre kører hun med små hurtige bevægelser på sin klit, som er en lille hård ært, der sender små stød ud igennem fissen. Sonja ligger sig på ryggen og spytter på sin fingre, for at lege mere med sin fisse ved at stikke 2 fingre langsomt op i den nybarberet fisse. Efter nogle få minutter begynder fissen at blive meget våd, dette sker kort før hun får sin orgasme, hele kroppen er spændt og i takt med at hendes fingre glider ind stønner hun højlydt. Da orgasmen kommer, vrider hun sin krop af vellyst og kan næsten ikke holde ud, at hendes klit bliver berørt mere. Sonja ligger svedig og varm på sengen og efter lidt tid kan hun se på sengen, hvor hendes fisse har været, for der ligger en stor, våd plet på sengetæppet. Ude i badet er fissen stadigvæk varm og Sonja kan mærke, at hun ikke har fået nok sex endnu.
Da Sonja ankommer til swinger klubben, møder hun ret mange af de andre swingere, som hun kender og går ind i rummet, hvor DJ’en plejer at stå, hun kan høre musikken, men ikke ham dj´en. Da hun kommer ind i rummet, ser hun, at det er ikke den samme dj som sidste år, men en latino fyr på ca. 25 år. Sonja går hen og spørger om hvor den “anden dj ” er henne? ”Han er her også”, lyder svaret fra ham. Han spørger Sonja om, hvorfor hun gerne vil vide det og siger, at han lover, at han spiller ligeså god musik som ham den anden. Sonja smiler og siger, at hun er ligeglad med, hvad han spiller, for hun vil give ham et blowjob, imens han står og mixer musik. Bagefter går hun hen til baren for at hente sig en velkomstdrink. Da Sonja står i baren kommer ham dj’en forbi. Sonja hilser på ham, han er lidt genert og siger hurtigt hej og går hen til sin kollega, som tydeligvis fortæller ham, hvad det var, Sonja sagde til ham. Han griner lidt genert og får øjenkontakt med Sonja, som smiler og blinker med det ene øje. Sonja går lidt rundt og snakker med de andre gæster og ser hvordan den nye dj står i baren og drikker en cola. Sonja går hen til ham og får at vide, at han hedder Morten. Sonja vil gerne vide, hvad Morten sagde til hendes besked? Han fortæller, at Morten er en ret usikker fyr, som er en pisse god dj, men er meget genert fyr, som er meget usikker når det kommer til damer. Han hedder Sebastian og siger, at hvis Morten ikke har lyst til at blowjob, så vil han gerne være “stand in” for ham og griner med et ret frækt smil på læben. Sonja siger lidt for sjov, det kræver, at man har en stor pik, for at hun gider ligge sig på knæ for at sutte en lille pik, hvortil Sebastian hurtigt svarer; ”min pik er ikke lige så stor som Mortens, men ok stor….”.
Efter maden begynder gæsterne at danse, og Sonja holder øje med Morten, som står og lytter med høretelefonerne på for at gøre klar til næste nummer. Han kigger stort set ikke ud i lokalet og opdager ikke at Sonja står og kigger på ham. Sonja går bagom ved pulten og kravler under bordet hen til hvor Morten står og mixer musik. Sonja tager fat med et fast greb i hans skridt, han bliver meget forskrækket, da han slet ikke har opdaget hende. Han træder et lille skridt frem, så hun kan åbne hans bukser. Da hun stikker sin hånd ned i underbukserne, får hun fat i en meget stor pik. Morten står helt stille, først da Sonja trækker hans bukser ned, kan hun se hvor stor og stiv er hans pik er. Sonja bliver endnu mere liderlig. Det er den største pik hun nogensinde har set. Pikhovedet er så stort, at hun tror, at hun slet ikke kan gabe så højt så det kan komme ind i munden på hende. Pikken er stenhård, hans nosser er glatte og kan tydeligvis godt lide Sonjas behandling indtil videre.
Sonja begynder at slikke nosserne, mens hun langsomt masserer den store pik med den ene hånd. Langsomt slikker hun pikken fra nosserne op til det store pikhovedet. Sonja gabte alt hvad hun kunne og begyndte at sutte på den store pik, imens hun kiggede på Morten, som stod og kiggede ned som var han i gang med at kigge efter et eller andet på bordet men kiggede på hvad det var Sonja var i færd med. Med et fast greb omkring nosserne suttede hun pikken, og med spyt løbende ud af munden, nød hun den store pik. Hun kunne mærke at Morten godt kunne lide hendes behandling, da han ikke kunne holde i ret lang tid, før at pikken begyndte at pumpe varm sperm ud i munden på hende, Morten tog om hovedet og presset pikken endnu længere ned i halsen. Da pikken var tømt så Sonja, at der var endnu en pik – det var Sebastian, som havde set hvordan Morten fik et frækt blowjob. Sebastian stod med sin sorte stive pik i hånden, Sonja forblev under bordet så Sebastian gik hen til hende og begyndte at facefucke Sonja, med lange dybe stød ned i halsen. Sonja blev gagget af Sebastian som holdte med begge hænder på hendes hovedet og facefuckede hende indtil hans pik pumpede hans store fede ladning sperm ud i munden på Sonja. Morten havde ikke trukket sine bukser op og synet af hans store slappe pik, var ikke til at modstå, så hun tog fat i pikken og begyndte at sutten den igen, pikken blev halvstiv, med håndtegn fortalte han, at Sonja skulle rejse sig op, hvilket hun gjorde. Hun kunne smage deres sperm, imens musikken højlydt bragede derude af. Morten tog hendes hånd og sammen gik de op på første salen, hvor de fandt en ledig seng, hvor de begyndte med en 69’er, Morten slikkede den glatte, våde fisse, imens Sonja suttede den store pik. Da Sonja ville ride den store pik, kunne hun ikke få den op i sin varme fisse, da den simpel hen er alt for stor til hendes fisse. Efter et par forsøg kom der et “hej med jer ” det var Sebastian, som fandt dem. Sonja var så liderlig, at hun hurtigt tog fat i Sebastian og sagde til ham; “Jeg vil din pik NU!”. Der gik ikke mange minutter før Sebastians stive pik, bankede sig op i den varme våde fisse, imens suttede Sonja Mortens pik. Sebastian havde et fast greb om hoften på Sonja, han kneppede hende hårdt og engang imellem slog han hendes røv en flad hånd med et par smæk på ballerne. Morten pressede pikken langt ned i halsen, så Sonja næste begyndte at kaste op af, at hun blev gagget voldsomt med den store pik, imens han klemte hendes brystvorter. Sonja begyndte at ryste af vellyst og denne gang, var hun så liderlig at hendes fisse sprøjtede med fissesaft og kort efter kom Morten med endnu en ladning i munden på Sonja. Sebastian skød sin ladning af oppe i den smaskvåde fisse, hvor safterne løb ud af fissen og ned af inderlårene på hende. Hun takkede for de frække oplevelser og tog sin kjole på og dansede et par timer, før hun fandt en blandt gæsterne, som hun tog med hjem.

Del dette indlæg