Invitation til fræk straf, del 3

Solen ramte mit ansigt og jeg lukkede mine øjne op. Jeg var lidt omtumlet og stadig ret træt i min krop. Jeg tog min mobil fra natbordet og så til min store overraskelse at klokken var 12:30. Jeg har sovet næsten 11 timer. Det var åbenbart tiltrængt. Jeg blev liggende i sengen og tjekkede mobilen igennem.
Jeg havde sommerfugle i maven og var meget spændt på den kommende aften. Dagen gik med at tage et langt bad og sørge for at alt på kroppen spillede. Klokken 17:45 gik jeg ud for at tage bussen. Det var enormt pirrende at sidde halvnøgen i bussen. Jeg sørgede for at min lange jakke dækkede, hvad der skulle dækkes. Jeg kiggede rundt og blev tændt af tanken om, hvad der skulle ske de kommende timer. Jeg trykkede på stopknappen i bussen og stod af ved stoppestedet, som lå kun 2 minutters gang fra adressen.

Det var et stort, velholdt hus. Det lignede en gammel murermester villa, og jeg stoppede kort op for at suge det hele til mig. Med et bankende hjerte tog jeg lette skridt op ad de få trappetrin til hoveddøren. Min hånd rystede idet, at jeg ringede på. Der var meget stille, så jeg blev i et kort øjeblik i tvivl om, det nu var det rigtige sted. Jeg prøvede at se ind igennem de små vinduer i døren. Jeg kunne kun se en lille entré, hvor døren for enden var lukket.

Pludselig var der en, som greb fat i mig bagfra. Jeg mærkede to stærke hænder på mine skuldre og det gav et gys igennem hele min krop. Mit hjerte bankede nu, så jeg kunne mærke det i hele min krop. ”Bliv ved med at kigge den vej”, var der en hæs herrestemme bag mig, som sagde. Jeg fik et blindfold om hovedet, så alt var mørkt. Kort efter kunne jeg høre at hoveddøren blev åbnet indefra. Der var endnu en hånd, som greb fat i min højre arm, imens de to stærke hænder stadig lå på min skulder.

Jeg blev trukket ind i et rum, som jeg fornemmede var forholdsvist stort, hvilket jeg kunne høre på lyden. Der var op til flere stemmer, jeg var dog i tvivl om hvor mange. Ud fra deres stemmer og det der blev talt om, vil jeg skyde på, at de var midt i 30’erne. De havde alle meget dybe stemmer og de lød som business mænd ud fra deres samtaler om aktier og arbejde. Ingen sagde noget om mig. Jeg følte mig nærmest usynlig, hvilket gjorde mig usikker. Nu blev jeg igen hevet i armen og ført ind i et nyt rum. Jeg blev trukket hen til en seng. Jeg kunne mærke det bløde lak lagen på min knæ og vidste derfor, at jeg stod med ansigtet mod sengen. Min jakke blev knappet op, uden nogen sagde et ord. Jeg blev i tvivl om, hvor mange vi var i lokalet. Nu stod jeg nøgen i min stilletter. ”Læg dig på ryggen i sengen og spred dine arme og ben”. Jeg gjorde som der blev sagt. Jeg måtte føle mig frem, for at være sikker på, jeg ikke pludselig faldt ned at sengen.  Da jeg havde lagt mig, blev mine hænder og ben spændt fast med noget, som føltes som lædermanchetter. Der var ingen tvivl om, at jeg ikke ville kunne slippe ud af disse uden hjælp fra andre. Jeg hørte døren blev lukket, og jeg var derfor i tvivl, om jeg var alene.

Der gik få sekunder fra døren blev lukket til, at jeg igen vidste, at jeg ikke var alene. Den samme mand, som havde givet de andre ordre præsenterede nu sig selv. Det var ham, som havde skrevet sedlen. Han fortalte, at han havde holdt øje med mig længe, og siden han havde set mig første gang, havde han haft lyst til at kneppe mig. Hans hæse stemme var enormt sexet, og jeg mærkede, at jeg var tiltrukket af ham, endda uden overhovedet at have set hans ansigt eller krop. Han forklarede videre, at han mente, jeg var for god til at gemme væk, og han derfor ville dele mig med hans pokervenner. Ham og 10 andre mænd havde en loge, hvor de spillede poker en gang om måneden. Der var dog en del pauser i spillet, og de manglede derfor en form for underholdning, det er så her, at jeg kom ind i billedet.

Du skal ikke gøre andet end at tage imod. Du er vores lille pauseluder. Alle dine huller vil blive fyldt ud i løbet af de kommende timer – glæd dig, fortalte han videre. Nu blev døren lukket igen. Jeg lå der og var liderlig som aldrig før, men det var samtidig vildt skræmmende ikke at have kontrol over situationen. Nu gik døren op, og jeg kunne høre skridt. Der blev intet sagt. Jeg kunne høre en lynlås og inden jeg vidste at det, var der en stiv pik oppe i min fisse. Jeg var blevet så våd af hele situationen, at det ikke var et problem at trænge op. Det var ikke en stor pik, og det var blide bevægelser. Jeg følte, at mændene nærmest havde aftalt det som en opvarmning. Nu kom endnu en mand ind i rummet. En finger ramte min læbe og kørte hele vejen ned af min krop. Fingeren stoppede ved min fisse, og to bestemte fingre masserede min klitoris, imens jeg stadig blev kneppet af den anden mand. Nu stoppede fingrene og i stedet fik jeg en stor pik i munden. Jeg sørgede for at åbne helt op, så den kunne ramme dybt i halsen på mig. Det føltes pirrende at blive fyldt ud i begge huller. Uden ord stoppede de begge og døren blev igen lukket.

Sådan foregik det de kommende timer. Med ca. 10 minutters mellemrum, kom der nogen ind. Nogen af dem gik lige på ord hårdt og kneppede mig i røven eller fissen. De tog alle hårdt fast, og få af dem italesatte endda, hvordan jeg var deres luder, og jeg skulle straffes. Det tændte mig enormt, at de følte, at de måtte gøre hvad som helst ved min krop. Nogle af dem havde mange blide berøringer, hvor de undersøgte min krop med nysgerrige fingre, hvilket tændte mig, men de gjorde aldrig mere. Det efterlod mig uforløst og jeg tiggede dem om at fylde mig ud med deres hårde lem. Det blev dog ikke imødekommet, og i stedet kunne jeg høre døren blev lukket. Nogle af mændene havde lidt mad med, som de fodrede mig med.

Selvom jeg blot var et objekt for dem, som de kunne lege med, som de ville, så havde jeg aldrig følt mig så sexet og levende før. Efter et par timer, begyndte mændene at ramme klimaks, når de kom ind og besøgte mig. To af dem kom på samme tid på mine bryster. Det var pirrende ikke at vide hvornår den varme sperm ville ramme mine strittende bryster. Den ene af dem, kørte et par fingre rundt om mine brystvorter og opsamlede en del sperm. Han stak derefter de to fingre i munden på mig, så jeg kunne få lov til at smage. Til sidst var alle huller og en del af kroppen fyldt med sperm. Jeg kunne mærke, at min krop var brugt og jeg kunne snart ikke mere. Nu gik døren op. Det var ham! Ham som havde startet det hele. Jeg forsøgte at få mit blindfold af, da jeg var nysgerrig efter at se, hvem han var. Han havde håndklæde og klude med. Han rengjorde hele min krop pertentligt. Jeg følte en omsorg fra ham, hvilket kun gjorde mig mere spændt efter at se hans ansigt.

Han løsnede mine manchetter og gav mig min jakke på. Jeg kunne nogenlunde genkende vejen – han førte mig mod hoveddøren. Da han åbnede døren, tikkede og bad jeg om at se ham. Han fjernede håret fra mine skuldre og hviskede i mit øre, at dette ikke var sidste gang. Han førte mig ned af trappen og gav mig strenge ordre på først at fjerne mit blindfold, når jeg kunne hoveddøren gå i. Efter kort tid kunne jeg høre et smæk, og jeg fjernede stille mit blindfold. Nu stod jeg der. Helt brugt og alligevel helt høj på denne oplevelse. Med tusinde tanker gik jeg mod bussen. Jeg håbede inderligt, at dette kunne blive en tradition..

 

Invitation til fræk straf, del 3
Læs del 2 her
Læs del 1 her

Del dette indlæg