Invitation til fræk straf, del 2

Algård Allé 341. 

21/7 kl. 20.

Kom nøgen med en tynd frakke. 

Ring på 3 gange.

Sådan stod der på sedlen i min postkasse. Som person fungerer jeg bedst, når jeg er i fuld kontrol. Jeg kan godt lide at vide, hvad der skal ske og hvornår det skal ske. Derfor har det også altid været mig, som har haft den dominerende del af de S/M lege, jeg har haft med mine mange mænd. På den måde kunne mændene ikke forstyrre mine planer om hvordan den seksuelle akt skulle foregå, hvordan og hvornår den skulle ende. Mange mænd havde svært ved at slippe kontrollen og lade kvinden styre, men hvis de fik lov til at have kontrollen, ville de bare komme alt for tidligt, og jeg ville ikke nå mit klimaks.

Af samme grund stod jeg nu i en uvant og nervepirrende situation. Jeg havde ingen anelse om, hvem der havde sendt mig disse små breve. Jeg vidste ikke, om det var én person, flere personer, mand, kvinder eller en stor blanding. Tænk nu, hvis jeg ikke følte mig tiltrukket af personen eller personerne. Derudover stod der heller ikke noget om, hvad jeg skulle udsættes for. Jeg var ret sikker på, at jeg ville være den ultimative modtager i denne situation, da der stod i første brev, at jeg skulle straffes.

Jeg tænkte diverse tanker. Min største frygt var, at jeg ville blive ydmyget på en måde, som jeg ikke selv kunne identificere som sexet. Hvis jeg blev slået hårdt og smurt ind i mad, jord eller værre endnu afføring. Det kunne i princippet være nogle alternative mennesker, jeg ville møde. Jeg tænkte alle de værste tanker igennem, så jeg blev meget bevidst om, hvad jeg ville finde mig i, og hvor min grænse går. Herefter begyndte jeg at tænke nogle scenarier igennem, som tændte mig meget.

Jeg forstillede mig, at der stod en stor mand klar, som ville tage mig hårdt i alle huller i samtlige rum i huset. Det ville være en dejlig straf. Jeg tog mig selv i at stå og småsmile ved tanken om, at en stor, stærk mand ville udnytte mig og min krop til hans egen fornøjelse. Jeg ville dog finde ud af senere, at straffen ville være meget anderledes end jeg nogensinde havde forventet.

I dag var det den 20/7, så jeg havde en dag til at forberede mig mentalt, men også fysisk. Jeg ringede til min veninde, som har sin egen skønhedsklinik. Hun ryddede sin kalender og brugte hele dagen på at vokse mig overalt, ordne mine negle og gøre mig helt klar. Jeg brugte 5 timer hos hende og var først hjemme hen mod aften. Da jeg kom hjem, kunne jeg mærke nervøsiteten og spændingen fylde min krop.

Jeg begyndte at gøre rent på trods af, at jeg havde gjort hovedrent inden mit besøg af fyren fra Australien. Jeg måtte kæmpe imod min rastløshed og aktivere mig selv. Efter en lille times tid sad jeg igen i min sofa og zappede alle kanaler i fjernsynet igennem, men lige meget hjalp det. Jeg kunne ikke slippe tanken om i morgen. Jeg kunne næsten ikke samle mine tanker om noget.

Det stod klart for mig, at jeg måtte gøre mig selv udmattet og få afløb for denne spænding. Jeg tog mobilen frem, og uden at tænke videre over det, vidste jeg, hvem jeg skulle skrive til.
Peter, en som jeg havde mødt i byen og som jeg havde udviklet et særligt seksuelt forhold til. Han var altid liderlig efter mig, og han kunne udmatte mig mere end nogen anden. Jeg skrev til ham, at jeg trængte til pik og om han stod til rådighed denne aften? Jeg fik et svar nærmest med det samme: “Bare begynd at tage dit tøj af”. Små 15 minutter senere stod han i døren, som jeg åbnede uden tøj på.

Han løftede mig op med begge hænder og smed mig ind i sengen. Han beordrede mig til at lægge mig om på maven, imens han tog sit tøj af. Peter vidste godt, hvor min kasse stod, og jeg kunne høre, at han fandt den frem. Han hældte glidecreme mellem mine baller og lod sine hænder udforske mine baller, for til sidst at finde mit røvhul. Han varmede det op og gjorde mig klar.

Han brugte en af de mellemstore buttplugs til at udfylde min røv. Han løftede mig op ved hofterne, så mit hoved ramte sengen, mens min numse strittede mod loftet. Nu trængte han ind i min fisse. Det føltes vidunderligt at blive fyldt ud i begge huller på samme tid. Hans stød var dejligt varierende, først langsomt og dybt for så at blive hurtige og bestemte.

Hans krop ramte min plug, og den blev presset dybt ind i mig. Hans højre hånd hvilede nu på sengen, imens han brugte sin venstre hånd til at putte sine fingre ind i min mund. “Gør dem våde for mig”. Jeg suttede hårdt og grundigt på hans fingre, imens jeg forstillede mig, hvad han ville bruge dem til.

Jeg blev overrasket over, hvor opstemt jeg egentlig blev, når jeg ikke vidste, hvad der skulle ske. Peter er den eneste mand, jeg lader tage styringen, selvom det er svært for mig. Inden han trak sine fingre ud af min mund, stak han dem næsten hele vejen ned i min hals, så jeg følte det som en stor pik, som gaggede mig.

Han førte nu sin hånd målrettet mod min klitoris, samtidig med at han udfyldte mine stramme huller. Da han ramte min sensitive klitoris, var det overvældende. Jeg glemte alt om nervøsiteten og lod mig blive tilfredsstillet af hans erfarne fingre og jernhårde pik. Han brugte min krop til at tilfredsstille sig selv, men glemte ikke et øjeblik at give mig den ultimative nydelse.

Jeg følte en klitorisorgasme presse sig på. Min krop blev fyldt op med seksuel spænding, og jeg gav efter i et kæmpe støn. Han trak hårdt i mit hår, så mit hoved og øre kom op til hans mund. “Nu er det vist min tur, frække!”. Han trak min buttplug ud med en hurtig, men erfaren bevægelse.
Nu stødte hans hårde pik hurtigt ind og ud af mit hul imens hans vejrtrækningen blev mere og mere tydelig.
Uden at spørge om lov trak han sin pik ud af min opsvulmede fisse og stak den hårdt op i min røv for at komme med fuld ladning i min stramme røv.

Imens jeg gik ud på badeværelset og ordnede mig, havde Peter taget tøj på igen. Han stod ved min hoveddør, da jeg kom ud af badeværelset. “Tak for denne gang – jeg håber, du fik hvad du skulle, det gjorde jeg”. Han gav mig et kys på kinden og lukkede døren bag sig. Jeg følte mig meget mere afslappet og udmattet af alle de tanker og den lækre sex. Jeg gik nøgen i seng og lagde mig under dynen. Der var noget i mig, som sagde, at i morgen ville blive seksuelt revolutionerende for mig og jeg faldt i søvn med et smil på læben..

 

 Invitation til fræk straf, del 2

Læs del 3 her
Læs del 1 her

 

 

 

Del dette indlæg