Invitation til fræk straf, del 1

Jeg var for nylig kommet ud af et forhold på 10 år, og skulle nu lære at være mig selv. Jeg var en ung kvinde på 26 år og havde arbejdet som sekretær på et kontor inde i byen det sidste år. Min kæreste og jeg havde boet sammen, men han var nu flyttet over i en anden lejlighed. Den første måned efter bruddet, forsøgte jeg at få samling på mig selv og de tilhørende elementer i mit liv. Det gik overraskende godt, og jeg kunne hurtigt mærke, hvordan jeg tog mig selv i at kigge efter mænd i gågaden og på jobbet. Mine singleveninder havde da også spurgt et par gange, om jeg ikke skulle prøve en af de mange datingapps. Efter et par måneder indvilligede jeg i at få lavet en profil på Tinder. Jeg blev grebet af den bekræftelse, jeg fik at de mange match, jeg fik. Fyrene på Tinder var meget ligefremme, og der gik ikke længe inden jeg havde haft første date. Jeg var meget ærlig fra start om, at jeg ikke søgte noget fast, men nye bekendtskaber og det der nu fulgte med. Det tog fart, meget fart. Inden for det næste halve år, havde jeg pludselig været i seng med en ny hver weekend. Jeg følte mig hele tiden seksuelt sulten, og jeg havde fået en helt ny måde at se på sex. Jeg blev mere og mere eksperimenterende med mine mænd. Der blev afprøvet en del anallege, bondage og diverse stillinger. Jeg nød virkelig hver en ny oplevelse med de mange mænd. De blev tiltrukket af min ærlige tilgang til vores relation og min åbenhed omkring sex.

En dag stoppede min verden dog fuldstændig. Jeg havde netop været ude og løbe en lang tur, da jeg havde haft besøg af en lækker fyr fra Australien om natten, og havde brug for at cleare hovedet, da det havde været en ret intens oplevelse. Da jeg kom ind i min opgang kiggede jeg som altid på opslagstavlen og i min postkasse. Der var intet nyt på tavlen, men i min postkasse fandt jeg desværre en masse regninger. Jeg smed dem på bordet, da jeg kom ind i min entré. Et lille stykke papir med computerskrevet skrift faldt på gulvet.

Kære nabo.

Jeg vil blot gøre dig opmærksom på

at jeg kan høre dig.  Jeg kan høre dig blive

tilfredsstillet. Jeg hører dig skrige efter mere.

Jeg hører dine mænd, når du tvinger dem til orgasme.

Du holder dine naboer vågne – det burde straffes!
Vil du tage i mod din straf, skal du gøre følgende:

Stil dig i gården klokken 18 i morgen aften.
MVH

Din liderlige nabo.”

 Jeg slap papiret, som om jeg brændte mine fingre på det. Det hele føltes som om, at det gik i slowmotion. Papiret ramte gulvet, og det lød som et brag i mine øre. Uden jeg tænkte videre over det, smed jeg mit svedige tøj og tændte for den kolde bruser. Jeg satte mig på gulvet i brusebadet og lod det kolde vand rense min krop og tanker. Jeg var helt lammet og enormt flov. Tænk sig at alle mine naboer i det store boligkompleks har kunne følge med i mine seksuelle udfoldelser. Jeg tænkte, at jeg aldrig ville kigge nogen af de andre i øjnene igen. Min verden faldt sammen. Jeg slukkede for vandet efter en halv times tid og tørrede min krop. Jeg kom til at kigge mig selv i spejlet som jeg stod der helt nøgen og våd. Jeg blev overvældet af en god følelse. En følelse der fik mig til at smile. Imens jeg stod der og betragtede mig selv i spejlet, kiggede jeg ud på gulvet og så den lille seddel igen. Jeg gik ud, samlede den op og læste den på ny. Denne gang blev jeg ikke overvældet af en pinlig følelse, men nærmere en seksuel pirring. Det var et helt nyt slags seksuelt eventyr, og jeg ville meget gerne være med.

Næste dag sad jeg og nedstirrede mit vægur. Tiden gik langsommere end nogensinde før. Jeg fordrev tiden ved at onanere. Når jeg følte mig alt for presset eller nervøs, kunne jeg tit blive fyldt af liderlighed. Jeg havde derfor haft min kasse fremme og eksperimenteret med to nye vibratorer. De var begge lavet af et lækkert silikonemateriale. Den ene brugte jeg til g-punkts stimulation, og jeg fik endda en sprøjteorgasme af den. Den anden var et massageapparat, som gav infrarød varme og vibration til min klitoris. Det hjalp en del på min nervøsitet, at jeg fik lettet trykket et par gange.
Da klokken var 17:55 stod jeg og kiggede på mine sko. Jeg ville gerne se så godt ud som mulig, for jeg vidste jo ikke endnu, hvad det egentlig gik ud på det her.  Jeg havde et par stramme jeans på og en stram trøje, som viste mine flotte former, men den gik ret langt op i halsen, så jeg ikke virkede for billig. Mit hjerte hamrede helt vildt, idet jeg gik ud i gården. Jeg startede med at kiggede ned i jorden. Det var skræmmende og ophidsende at tænke på, der stod en og kiggede på mig fra en af de mange vinduer. Det var en af de ældre gårde i byen, hvor der var omkring 8 boligkomplekser, som dannede en cirkel om gården. Jeg anede derfor ikke, hvor jeg skulle kigge hen. I princippet kunne det være en joke, og der kunne nu stå flere unge piger og grine af mig. Jeg stillede mig i midten og kiggede lidt rundt. Umiddelbart kunne jeg ikke se nogen, men jeg turde til gengæld heller ikke at kigge ind i lejlighederne længere tid ad gangen. Inden jeg gik ud af døren, havde jeg lovet mig selv at jeg ville stå der i minimum 5 minutter. Jeg kiggede på mit armbåndsur, og klokken var allerede 18:07. Jeg drejede rundt og sørgede for at man har haft mulighed for at se mig fra alle vinkler, inden jeg igen gik ind i min lejlighed. Der skete ikke mere den aften, hvilket egentlig også var okay. Jeg kunne næsten ikke klare mere spænding. Da jeg lagde mig i sengen den aften, var jeg så spændt, at jeg måtte onanere igen. Jeg fandt noget frækt porno på nettet. Jeg søgte på gangbang, da det lige var det, som jeg var i humør til. Det var egentlig tit det, som jeg var i humør til. Jeg kunne godt lide den frække tanke om at blive taget af flere mænd. Men det måtte blive ved fantasien for nu.
Jeg lod min yndlingsvibrator glide ned over min mave for så at ramme mit venusbjerg. Jeg kunne godt lide at pirre mig selv, ligesom jeg gjorde en dyd ud af at pirre de mænd, som jeg fandt sammen med. Jeg lod derfor min vibrator køre rundt på min skamlæber og op og ned af mine inderlår. Jeg kunne mærke, at jeg blev meget våd og måtte lige mærke efter med en finger. Jeg lod en finger mere glide op i min våde fisse. Det var måske en mærkelig vane, men jeg smagte ofte på mine fingre, når jeg havde haft dem oppe i min fisse. Jeg kunne godt lide at have en fornemmelse af, hvordan jeg selv smager, og så tændte det mig egentlig også. Jeg lod vibratoren ramme min klitoris med stor fornøjelse. Det gik altid stærkt, når jeg onanerede, fordi jeg kendte min egen krop så godt og dermed vidste præcis hvilke bevægelser der skulle til, for at få en orgasme frem.

Næste dag vågnede jeg først hen af formiddagen. Jeg nød virkelig at have sommerferie, og jeg havde for en gang skyld sovet alene i sengen. Jeg trængte nok til en god omgang søvn.

Jeg gik ud og åbnede min postkasse, imens kaffen var ved at brygge i køkkenet. Til min store og glædelige overraskelse lå der allerede en ny seddel. Der stod:

Algård Allé 341. 

21/7 kl. 20.
Kom nøgen med en tynd frakke.
Ring på 3 gange. ”

Invitation til fræk straf, del 1
Læs del 2 her

Del dette indlæg