I Skyggen Af En Negertøs – Del 1

E mail: safranpigen@gmail.com

Det var koldt og mørkt i Danmark, så min mand og jeg besluttede at vi ville en tur til Afrika på ferie.

Vi er begge 40 år og har været gift i 15 år, vi har stadig et godt og frækt sexliv og nyder hinandens samvær, både i og udenfor sengen.

Varmen slår os i hovedet, så snart vi træder ud af flyveren. Det er fantastisk og længe ventet at mærke solen. Da vi ankom til hotellet, som nærmere var et mini feriecenter, med små bungalows, lige ud til stranden, er det første vi gør at få smidt tøjet og hoppe i badetøjet.
Vi løb ned til stranden hvor vi pjatter, kysser og krammer som to teenagere. Det var stadig dejligt, at mærke min mands stærke arme om min krop, jeg er vild med ham.

Vi ligger os op på liggestolene og lader den dejlige varme sol, bage på vores kroppe. Ud af øjekrogen, kan jeg se at min mand har svært ved at holde øjnene for sig selv, det vimser rundt med unge,faste,mørke skønheder. Inden i mig selv, forstod jeg ham godt, de store brune numser, og kæmpe gyngede bryster i minimale pangfarvede bikinier, vækkede opsigt. Fuld af jalousi, kommenterede jeg hans kiggeri, han rakte armen ud nussede mig på inderlåret, fortalte mig at han havde mig og det var alt han behøvede. For at komme ud af den lidt trykkende stemning, besluttede vi at vi ville gå op og tage lidt tøj på og kigge os lidt omkring.

Vi gik lidt rundt i området og kiggede, det var et skønt sted. Vi opsøgte receptionen, for at få afklaret nogle praktiske ting. Ejerne var et ægtepar på omkring 50 år, hun har en stor frodig, smilende kvinde, han var en høj slank, og nydelig mand. De var begge snaksaglige og venlige De fortalte at de havde 4 børn, men de to ældste læste, i en anden by og det kun var de to yngste piger, der var hjemme og kunne hjælpe til. Konen kaldte på pigerne, der kom en yndig pige ud fra baglokalet hun var omkring 12 år, hun hilste pænt og bød os velkommen. Moren spurgte, den lille hvor den anden søster var, men hun trak på skulderen. Ægteparret, havde netop fortalt os at det var deres politik at der kun blev talt engelsk på centerets grund, af hensyn til gæsterne. Men det havde hun tilsynladene glemt, for det væltede ud af munden på hende med en masse Afrikanske gloser, det lød ikke som om, hun var glad. Vi smilede til hende og sagde det var ok, vi kunne hilse på datteren senere.

Dagene gik og vi nød vores ferie, min mand var faldet rigtig godt i hak med den mandlige del af ejerparret og fandt ud af at de havde flere fælles interesser. De havde derfor aftalt, at de skulle på tur sammen med overnatning, fra fredag til lørdag. Det var fint for mig, jeg kunne godt få tiden til at gå i dette paradis.

Varmen gjorde det svært for os at sove længe, så vi var tidligt oppe hver morgen og startede med at tage en morgen dukkert. Det plejede at passe med der imellemtiden, blev gjort rent. Torsdag morgen, da vi var på vej ned mod stranden, kom min mand i tanke om at han havde glemt sit håndklæde, vi gik tilbage for at hente det. Jeg ventede udenfor vores bungalow, jeg lænede mig op af muren og nød den varme morgensol i mit ansigt. Da jeg syntes at han var lang tid om at hente et håndklæde, kiggede jeg ind gennem et lille vindue. Det første jeg fik øje på, var ryggen af min mand, han stod lænede op af dørkarmen, og så ud som om han var gået i stå. Irriterret var jeg lige ved at banke på vinduet, indtil jeg fik øje på hvad han var gået i stå over.

På gulvet et par meter foran ham, lå en smuk ung pige, på omkring 16 år. Hun havde rengørings uniform på, men nederdelen var trukket en del længere op, end jeg havde set de andre pigers, der var frit udsyn til en par små hvide trusser, og den hvide skjorte var knappet lige lovligt meget op. Det så nærmest vulgært ud, et par store mørke bryster, gyngede i takt med at hun ivrigt, kørte gulvkluden over det samme sted flere gange. Pludselig stoppede hun op, det ser ud som om hun lades som om, “hun slet ikke vidste han var tilstede” . Min kvindelige intuition, sagde mig noget andet, med det show hun lige havde opført, var hun fuldt ud bevidst
Jeg trak mig lidt væk fra vinduet, ville ikke opdages og samtidig ville jeg gerne se mere. Det gjorde mig stik tosset og samtidig voldom liderlig, at værer tilskuer til at en lille, smuk, mørk tøs, lå dernede på gulvet og gjorde sig til for min mand.
Hun satte sig op, så hun sad på sin knæ, hendes store fyldige læber bevægede sig, men jeg kunne ikke høre hvad hun sagde. Hun glattede på sin skjorte og fik tilfældigvis lige hevet den lidt mere til side, det kogte inde i mig. Såden en lille beskidt so, tænkte jeg og kaldte på min mand. Febrilsk, kom han ud med sit håndklæde over skulderen. Han forklarede mig at han ikke kunne finde det og lige skulle tisse, at bedømme på bulen i hans bukser, havde tøsens opvisning ikke været uden effekt.

Vi havde en skøn dag sammen, på trods af at jeg indimellem blev lidt mopset, når mine tanker faldt på den lille møgtøs. Min mand var kærlig og tændt og vi endte med at ha fræk sex, flere gange i løbet af den dag. Jeg havde lyst til at spørge ham om han tænkte på en lille mørk, tøs når han hårdt og brutalt tvang sin store pik, ind ind i min lille grådige grotte. Det passede mig ikke, men jeg blev liderlig ved tanken om at han måske fantaserede om en lille mørk og stram møgunge. Min mand og jeg er begge vilde med, hård sex og babygirl/daddy lege og jeg var ikke i tvivl om, hvem han snakkede til når babygirl skulle være rolig og tage imod daddys tykke pik. Eller når daddy opfordrede babygirl til at ligge sig på gulvet, iført miniskirt, på nogenlunde samme sted, hvor den lille tøs, havde opført sit show. Jeg levede mig fuldstændigt ind i rollen, satte mit hår i rottehaler og opførte mig som en lille, dum og naiv tøs, der kunne lokkes til hvad som helst. Der var heller ingen tvivl om, at min mand også levede sig ind i rollen, som Daddy der knepper sin lille tøs.

Da det blev fredag morgen og min mand var taget afsted på tur, tog fanden ved mig. Jeg var stadig sur, på den lille rengørings tøs. Jeg lagde mig på sengen og lod fantasier om min mand, der kneppede den lille dukke, få frit løb.
Jeg lukkede øjnene, så for mig hvordan hans store dunkende pik, ville trænge ind imellem hendes skamlæber, så for mig hvordan hendes stramme skamlæber, ville omslutte hans pik, hvordan han i et hug ville trænge op i hendes lille mørke fisse og pumpe løs i hende. I min fantasi, skulle hun bare bruges, bruges som en lille luder, min mands store pik, skulle bare køres af i den lille fisse. Tårene skulle løbe ned af kinderne på den lille negertøs. Jeg kælede for min fisse, imens jeg lod den indre film rulle forbi mine øjne, det sidste jeg så inden jeg kom i en eksplosiv orgasme, var syntes af min mands sperm, der løber ned over hendes mørke skød.

Jeg blev liggende på sengen, for lige at sunde mig lidt. Den slags fantasier, havde ikke tidligere ramt mig, men hold kæft hvor var det frækt. Jeg besluttede mig for at gå på stranden og tage en dukkert, for lige at blive kølet lidt ned.
På vej ned mod stranden, mødte jeg den kvindelige del af ejerparret, hun smilede og spurgte om alt var ok, og om jeg havde noget hun kunne hjælpe mig med. Jeg ved ikke hvorfor, men det røg ud af munden på mig at jeg ikke var helt tilfreds med rengøringen, hun så meget overrasket ud, men sagde smilende at hun ville finde ud af hvem, der havde vores bungalow og få det ordnet. Jeg gik ned til stranden og svømmede en tur og gik herefter tilbage til bungalow’en.

Da jeg kom tilbage, stod døren åben, jeg kunne hører at der blev talt med høj stemme på Afrikansk. Det var ejeren der talte højt, imens hun ruskede den lille rengøringstøs fra dagen før, i armen. Kvinden slap sit tag i pigen, så snart jeg kom til syne og skiftede hurtigt over til sit høflige service engelsk. Hun fortalte mig at det, var hendes egen datter der havde gjort rent hos hos, og hun var frygtelig ked af at jeg ikke var tilfreds.
Pigen stod ved siden af og så noget betuttet ud, hun så pludselig noget yngre ud, end den lille vamp jeg så, gøre sig til for min mand dagen før. Hendes nederdel, var tækkeligt trukket ned, så den stoppede lige over knæene, og ikke som dagen før, hvor man havde frit udsyn til hendes små hvide trusser. Hendes skjorte var knappet, så man skulle anstrenge sig for at ane en kavalergang og ikke som igår, hvor det virkede som to kæmpe meloner der kunne vælte ud hver øjeblik. Moderen puffede sin datter i siden og skubbede hende lidt frem mod mig, ” sorry Miss ” fik hun fremstammet. Min mund smilede, men mine øjne lynede, jeg nikkede som en accept af hendes undskyldning.

Moderen tog over, forklarede mig at hun havde bedt datteren om at gøre rent, indtil jeg var tilfreds, derefter skulle hun servicere mig resten af dagen. Hun fortalte mig, at datteren kunne handle ind, lave manicure, vaske og ordne mit hår, hun kunne give mig massage, valget var mit og hun stod til rådighed resten af dagen, jeg kunne bestemme hvornår hun havde fri. Moderen fortalte også, at datteren ikke var så god til engelsk endnu, men jeg kunne bare vise hende hvad jeg ville have. Smilende sagde jeg til moderen at det skulle nok, blive en god dag. Da moderen, vendte om for at gå, fulgte datteren med, hun sagde nogle ting på afrikansk, som jeg ikke forstod, men det lød som tiggeri/ klagesang. Jeg kunne ikke undgå at se at moderen, gav hende et kæmpe klask på numsen imens hun mindede datteren om at der kun skulle tale engelsk. Hårdt og bestemt, skubbede hun pigen ind af døren igen.

Jeg lagde mig på sengen, gjorde tegn til tøsen om at komme i gang med rengøringen. Jeg følte mig heldig, at have den lille dukke til rådighed hele dagen, det skulle udnyttes. Jeg lå og betragtede hendes bevægelser og hendes krop. Hun virkede lidt hæmmet at at jeg bare lå der og slugte hende med øjnene, men hun smilede høfligt. Jeg rejste mig fra sengen og gik langsomt hen mod hende, hun kiggede spørgende på mig. Jeg tændte vildt på det uskyldige udtryk, hendes store mørke øjne, hendes silkeglatte hud og hendes frække mund med et par store fyldige læber. En rigtig babygirl, var hun. For mit indre, så jeg for mig, hvor lækkert det ville se ud med en stor pik imellem de læber. Hun måtte have den perfekte piksutter mund.

Jeg tog fat med begge hænder, i hendes skjorte og rev den op så knapperne sprang til alle sider. Forskrækket trådte hun et skridt baglæns, jeg havde stadig fat i skjorten og trak hende kontant til mig igen. Jeg havde svært ved at lade de store runde, brune bryster være, havde lyst til at kaste mig frådene over dem, bide, sutte og nive i dem.
Jeg bandt en knude på skjorten, under hendes bryster og trak skjorten lidt ned over hendes skuldre, så hendes store patter, var synlige og ville blive helt blottet ved forkerte bevægelser. Hun krydsede sine arme henover brystet og kiggede fornærmet på mig. Jeg havde lyst til at give hende en lussing, for at være flabet. Men ville lige lege lidt mere med hende.
Jeg trak op i hendes nederdel, så den kun lige dækkede hendes numse. Jeg tog hånden op under hendes nededel og trak trusserne af hende, hun havde små fine lyserøde g-strenge på. Jeg bemærkede at at de var fugtige, viste hende den fugtig plet og rystede på hovedet af hende, hun så forlegen ud. Mine fingre søgte op under hendes nederdel igen, jeg kunne ikke modstå min lyst og nysgerrighed omkring, hvordan den lille fisse føltes. Jeg lod mine hænder glide blidt henover hendes glatte fisse, hendes hud var stram og blød, der var ikke en antydning af hår at mærke. Den lille tøjte udstødte et suk, fandme om hun ikke stod der og var både villig og liderlig, din lille luder, tænkte jeg.

Jeg skilte hendes skamlæber ad, lod min finger glide forsigtigt i hendes revne, tøsen var drivende våd. Jeg kiggede hende i øjnene imens jeg kørte fingrene i hendes lille revne. Hun tiggede med sine øjne om at blive ved, hendes lille lyserøde tunge, fugtede indimellem de store læber. Jeg fjernede fingerne fra hendes fisse, stak først en og så tog fingre i munden på hende. Jeg blev tændt over, hvordan hun liderligt og ihærdigt suttede på mine fingre og smagte på sine egne fisse safter.

Jeg trak mine fingre ud og gjorde igen tegn til hende om at hun skulle gøre rent, ” please Miss” sagde hun og viste at hun gerne ville fortsætte.
Jeg stak hende en lussing, nu var det vist på tide at den lille ludertøs fandt ud af at det var mig der bestemte. Jeg løftede hånden og gav hende endnu Et en lussing, der var en svag rødmen på hendes perfekte brune kinder. Hun tog sig til kinden og så overrasket ud. De store mørke øjne og hendes betuttede udtryk, pirrede mig, gav mig lyst til at straffe hende hårdere. Jeg løftede min hånd, for at markere at endnu en lussing var på vej. Hun skyndte sig at undvige, greb en klud og gik igang med at tørrer af. Jeg lagde mig over på sengen, lå og kælede med min krop imens jeg igen betragtede den lille mørke tøs, det var svært for hende at holde de store patter indenfor skjorten og hendes kamp for det morede og tændte mig. Forestillede mig, hvordan det ville se ud med min mands tykke pik imellem de store unge kloder.

Jeg bad hende komme hen til mig, nu ville jeg afhjælpe hende med hendes problemer. Jeg satte mig op på knæ i sengen, greb fat om begge patter, de to store mørke meloner, lå tungt i mine hænder. De var tunge, faste og struttede langt væk af ungdom. Jeg krammede dem hårdt, nev i hendes mørke brystvorter, suttede på dem og sugede hårdt. Jeg hev i hendes brystvorter, som var hun en lille ko der skulle malkes. Hun var tilsynladene, ikke vant til den hårde behandling af hendes patter, for tårende løb ned at de brune kinder.
Synet af den lille mørke tøs, der stod med kort nederdel, patterne uden for skjorten og flæbede, talte til min indre djævel. Jeg havde lyst til at smide hende henover sengen og trænge op i hende med en stor tyk dildo og vold kneppe hende. Men jeg ville lege mere med hende, hun skulle straffes, ydmyges, nydes og dagen var lang endnu.

Jeg gjorde tegn til at fortsætte med at gøre rent og hun adlød villigt. Da hun trak skjorten hen over sin patter, rystede jeg på hovedet, ydmygt lod hun de to kloder hænge frit, imens hun gjorde rent. Det var et fantastisk syn, de gyngende patter der hoppede og dansede for hver bevægelse hun lavede. Den korte nederdel, der afslørede en lækker lyserød fisse hvergang hun bukkede sig ned. Når hun bukkede sig ned og bøjede i knæene, rettede jeg hende og hurtigt fandt tøsen ud af, at hun skulle bukke sig med strakte ben, det gav mig et fantastisk udsyn, til hendes lille lyserøde revne. Jeg gik lidt rundt imens hun gjorde rent, klappede hendes numse og gramsede på hendes patter, når det passede mig. Jeg trak hendes nederdel helt op, så hendes velformede brune røv kom til syne.

Jeg satte mig i en lænestol og begyndte at spille mine fisse, min ben var helt spredte, legede med min klit og fingerkneppe mig selv. Hun kiggede nysgerrigt på mig, jeg gjorde tegn til at hun skulle komme hen til mig og sætte sig på knæ. Jeg fortsatte med at spille min liderlige fisse, imens den lille tøs sad foran mig og betragtede mine bevægelser hun virkede både nysgerrig og beklemt. Hun prøvede forsigtigt at kærtegne mine inderlår, det virkede som om hun prøvede at afkode mig, finde ud af hvad jeg ville med hende.

“Drop det tøs” tænkte jeg

“Du har på ingen måde erfaring og fantasi til at forestille dig, hvordan jeg vil bruge dig”

Jeg tog mine våde fissefingre og kørte den rundt på hendes fyldige læber, med blide bevægelser gjorde jeg mig umage som var jeg igang med at smøre lipgloss på, hun lignede en der nød det, hendes lyserøde tunge spillede levende hen over hendes læber, jeg lod hende sutte mine fingre rene for fissesafter og kører fingrene ind og ud af hendes mund, som en lille pik. Hun suttede ivrigt på dem. Jeg rejste mig op og trak den lille tøs, hen til mit skød, så duften af fissesafter kunne blive mere intens, villigt stak hun sin lille lyserøde tunge ud og jeg tværde min fisse rundt i hendes kønne ansigt. Følelsen var ubeskrivelig jeg nød min rolle og min magt over denne lille villige godte. Jeg mærkede at en eksplosion, snart ville ramme mit liderlige underliv, så jeg stoppede. Satte mig igen i stolen og betragtede tøsen, hun lignede virkelig en lille luder. Siddene på knæ, på det kølige flisegulv, håret var rodet, glinsende af fissesafter i hovedet og stadig tydlige tegn på tårer fra hendes øjne, patterne med de stive og stenhårde vorter kiggede på mig, som to store øjne. Jeg greb min telefon, jeg måtte have et billede af hende, som jeg kunne spille fisse efter en anden dag.

” No Miss, please ” gentog tøsen flere gange og gemte sit ansigt, da jeg stod med tlf. I hånden.

Jeg smilede hånligt og i mit hoved tænkte jeg, “som om du overhovedet kommer til at bestemme noget som helst, din lille so”.

Jeg spredte hendes ben og tog billeder af den lille yndige glatte fisse, spredte hendes læber, så kontrasten mellem den mørke hud og den lyserøde fisse rigtig kunne ses, jeg skubbede hende i ryggen så hun kom til at stå på alle 4. Jeg spredte hendes baller, så jeg kunne få nogle billeder af hendes lille røvhul. Fristelsen var for stor, jeg lod en finger kører ned mellem hendes baller, uden varsel stak jeg en finger ind i det lille stramme røvhul, hun begyndte at græde og tiggende sagde hun ” no Miss” og ” please Miss”. Jeg ignorerede hende fuldstændigt og lod langsomt min finger glide ind og ud af det stramme hul.

Jeg fik forklaret hende, at det var valget mellem at jeg fortsatte med at lege med hendes numsehul, eller hun lod sig fotografere i alle positioner. Imens jeg forklarede hende det, fortsatte jeg mine hårde behandling af hendes stramme hul og tog nogle fine billeder af hendes røvhul med min finger i, som jeg viste til hende. Hun drejede hovedet væk. Som tegne på hvad der ville ske hvis hun ikke kiggede, viste jeg hende to fingre. Hurtigt blev hun den villige tøs, og flyttede ansigtet mod mobilen. Hun var en stædig lille tøs, så jeg fortsatte med at fingerkneppe hendes lille hul, safterne drev fra hendes lyserøde fisse. Tudene og på engelsk fik hun fremstammet at hun gerne ville fotografteres, hun kunne tilsynladene mere engelsk end hun troede, hvis bare hun blev presset nok.

Jeg gav hende et ordentligt klask på hendes velformede baller og fortalte hende at hun var en dygtig pige. Der kom et lille overrasket skrig ud af hendes mund, kælende strøg jeg min hånd over hendes balle, der hvor slaget havde ramt. Da jeg mærkede at hun slappede af i kroppen og nød mine kærtegn, fik hun et endnu hårdere klask på den anden balle, det gav et ryk i hendes lille velformede krop. Jeg kiggede på hende fra siden af, fantastisk billede, tøsen lå med ansigtet ned mod det kølige gulv, de store brune patter med stive vorter, hang lystigt og dinglede, hendes svajende ryg der endte ud i en perfekt røv med faste runde baller. Jeg tog billeder af hende, i forskellige positioner, liggende, siddene, med fingrene i fisse, fingrene i munden, nærbilleder af hendes kønne ansigt, og hendes brugte numsehul. Da jeg lagde mobilen fra mig, åndede hun lettet op. Hvilket hun sikkert ikke ville ha gjort, hvis hun havde vidst hvad min næste plan var.

Jeg åbnede skuffen i sengebordet, og tog min yndlingsdildo en stor tyk lyserød basse. Jeg plejede at bruge den på mig selv i badet, den havde sugekopper i bunden, så den kunne sidde fast på væggen,eller gulvet. Det gav nogle dejlige friheder, at ha begge hænder fri til kærtegn. Tøsen kiggede måbende på den og udbrød et gispende “no, Miss” , hun gentog det flere gange, hendes tiggen og udmyghed tændte min gnist. Jeg placerede den foran hende på gulvet, og bad hende sutte. Hun startede forsigtigt med at nappe lidt på hovedet af dildoen, hendes fyldig læber der omkransede dildoen, så sexet ud. Hun begyndte at sutte ivrigt på den, det var tydeligt at se at det ikke var hendes første blowjob. Jeg tog fat om hendes hoved og rytmisk, sænkede og løftede jeg hendes hoved ned over den store dildo. Det var ligeså frækt, som jeg havde forestillet mig, at se en pik imellem hendes læber. Jeg holdt tøsens hoved fast over dildoen, så hun må have haft den langt nede i halsen, da jeg slap hende løftede hun hovedet og gispede efter vejret.

Jeg greb ud efter hende og holdt hendes ansigt mod mit bryst, hun fandt hurtigt min brystvorte og suttede ivrigt. Hendes lyserøde tunge spillede henover mine bryster, imens hun udfordrende kiggede op på mig. Hun greb med begge hendes små brune hænder om mine bryster, hun suttede og slikkede imens hun krammede og nev blidt, det var tydligt at mærke at hun nød det. Jeg nød både følelsen og synet af den lille godte, der grådigt legede med mine patter.
Jeg roste hende, fortalte hende at hun var en go pige og dygtig til at sutte. Jeg skubbede blidt hendes hoved ned mod mit skød, og lænede mig bagover så hun bedre kunne komme til. Hun fandt, min lille knop og lod sin tunge cirkle blidt rundt om den. Hendes nysgerrige tunge gik på opdagelse i mit indre, hun slikkede og suttede, så det nærmest svimlede for mig. Jeg koncentrerede mig om ikke at komme, selvom jeg rystede at liderlighed. Jeg ville ikke komme, kendte mig selv godt nok til at en orgasme, ville gøre mig blid og afslappet og den lille mørke tøs skulle afstraffes og ikke forkæles.

Jeg stoppede hende, da jeg kunne mærke at orgasmen snart ville være uungåelig. Jeg bad hende rejse sig op, hun kiggede undrende på mig, med hendes store mørke øjne. Jeg gik rundt om hende, som et rovdyr der betragter sit bytte, strøg hende blidt over ballerne, lod en finger, løbe fra hendes mund, ned over og rundt om brysterne, jeg gnubbede på hendes lille fisse, hun stønnede liderligt og var drivende våd. Hun nød tilsynladene min straf.

Mine hænder gik på opdagelse på hendes unge spændstige krop, hendes hud var varm, brystvorterne var stenhårde og strittede fristende, hendes vejrtrækning var tung, hun klynkede og stønnede, når jeg ramte nogle følsomme zoner på hendes krop. Jeg bukkede mig ned, spredte hendes små faste skamlæber ad, og kyssede blidt hendes lille opsvulmet knop. Prøvende stak jeg en finger op i hendes lille lækre lyserøde fisse, der var ikke meget plads, hun var virkelig stam. Jeg kunne mærke hendes muskler i underlivet, strammede om min finger. Stille og blidt lod jeg min finger kører, ind og ud af det lille hul. Hun klynkede, slikkede sig om læberne og lukkede øjnene.
Det det ikke en tanke der normalt strejfede mig, men hvor ville jeg dog gerne have været en mand i det øjeblik, så jeg kunne mærke hvordan det var at trænge op i den unge starmme fisse.

Jeg lod hænderne løbe ned at hendes ben, kælede for hendes inderlår, hendes lille fisse glinsede af safter.
Jeg slap hende et øjeblik og gik hen til min kuffert, jeg fandt et par høje stiletter frem, som jeg stillede foran hende. Jeg pegede på dem som tegn til at hun skulle tage dem på, hun smilede glad som en lille pige, der havde fået lov til at låne mors stiletter. Hun tog dem på, men virkede noget usikker på benene, men sikke en holdning hun fik. Hendes unge spændstige krop, blev strakt, de mørke ben med den perfekt runde røv, havde fået et løft og så om muligt end nu mere sexet ud. Jeg nød synet at den mørke tøs og mine hænder var over alt på hendes krop. Hun lignede en perfekt lille ludertøs og jeg var tændt.

Den store lyserøde dildo stod stadig på gulvet. Jeg pegede på den, hun smed sig straks ned på knæ og begyndte at sutte. Det var ikke det jeg ville ha hende til, så jeg greb fat i hendes hår og trak hendes hoved væk fra dildoen. På engelsk sagde jeg til hende, “den skal ind i din lille liderlige fisse, ” “no miss, Please” svarede hun. Hun gjorde modstand og blev den trodsige og stædige lille tøs, jeg havde set tidligere.
Jeg tog hårdt fat i hendes brystvorter og nev i dem, hun klynkede og tårene løb ned af de mørke kinder. Jeg greb min tlf og viste hende et billede af min mand.
“Kig på det, din lille luder,” “kig på billedet af min mand, imens den store pik trænger op i dig”, råbte jeg ind i hovedet på hende. Med den anden hånd klemte jeg ekstra hårdt, på hendes bryst. Hun stønnede, klynkede ømmede sig lidt.

Jeg tvang den lille godte ned på hug imens jeg holdt billedet af min mand, foran hende. Jeg var ved at eksplodere over syntes da den lille fisse, ramte pikhovedet. Da hun havde fået hovedet indefor, pressede jeg hende hårdt og brytalt ned over pikken. Den gled i bund og hun udstødte et lille skrig. Jeg lagde tlf. På gulvet foran hende, hvis hun kiggede væk, flyttede jeg bestemt hendes ansigt mod skærmen igen.
Jeg lod hende sidde lidt, og vænne sig til at være fyldt ud, eller rettere sagt, lod hende sidde så jeg kunne nyde synet af den lille negertøs, der var godt fyldt ud. Hendes små faste skamlæber omsluttede den tykke dildo og hendes opsvulmet klit var helt blottet. Hun græd, som var hun pisket.

Jeg gik om bag ved hende. Satte mig på hug og tog fat om hendes runde baller og hjalp hende med at kneppe sig selv. Hun gled ubesværet op og ned af den store pik, og stønnede liderligt, samtidig med at hun hulkede. Den lille tøs, kunne godt lide at få sin stramme fisse, godt fyldt ud. Jeg øgede tempoet og den store dildo, bankede ind og ud af hendes fisse. Jeg flyttede min ene hånd op til hendes lille stramme numsehul. Det gav et gisp i hende, da hun ikke kun gled ned over den store pik, men også ned over min finger. Hun må have været godt fyldt ud, hun stoppede op et øjeblik “Fortsæt” kommenderede jeg og den lille tøs, fortsatte med at kneppe både dildoen og min finger i røven. Ihærdigt red hun den store dildo, det virkede som om den lille tøs, havde fået smag for at være fyldt ud i begge huller. Hvis hun stoppede op, eller kneppede for blidt efter min smag, pressede jeg mine finger lidt længere op i hendes røv. Hvilket meget hurtigt fik den lille tøs, på rette spor igen. Hun lagde alle kræfter i og sved, tårer, safter, klynk og støn, smeltede sammen.

Jeg tog fingeren ud af hendes lille stjerne og bad hende fortsætte med at ride. Jeg gik om foran hende spredte hendes ben så der var frit udsyn til det smukke syn af en lile stram fisse fyldt ud af en kæmpe stor og tyk dildo. Hendes store tunge bryster hoppede lystigt i takt med hendes bevægelser op og ned af dildoen.
Klynkende, kiggede hun skiftevis på telefonen og op på mig, imens hun sage ” sorry miss, sorry”. Hun lignede ikke en der var sorry, hun lignede mere en lille klynkende og liderlig tæve.

Pludselig ramte tanken om hvorfor den lille mørke tøs, sad her med mine stiletter og en fyldt fisse, mig. Jeg mærkede at min vrede og jalousi, voksede i mig. Sideløbende med med min liderlighed over tøsens krop og hendes sexede bevægelser. Jeg tog hårdt fat i hendes sorte kruset hår og tvang hendes ansigt ned mod mit skød. Mødet med hendes lille varme lyserøde tunge, sendte en bølge ekstase igennem min krop. Hun slikkede og suttede på min clit, stak sin lille tunge op i mit fissehul. Da hun blidt begyndte at nappe i min clit samtidig med at hun pressede to fingre op i mig, måtte jeg overgi mig. Orgasmen rullede igennem min krop og ramte mit underliv, som en eksplotion. Det var en fantastisk følelse. Den lille tøs, sad fortsat på pikken og kiggede måbende på mig.

Da jeg havde sundet mig lidt lagde jeg mig ned foran hende og slikkede hendes lille lyserøde fisse. Hun havde stadig den store flotte dildo oppe i sig, og gled med små bitte ryk lidt op og ned af den, imens jeg lod min tunge spille henover hendes clit. Hun stønnede og gentog ” åhh Miss” igen og igen.
Jeg kunne mærke at tøsens krop begyndte at skælve, hendes vejrtrækning blev dybere og sveden løb ned at hendes brune hud. Jeg flyttede min mund op til hendes bryst, og sugede og suttede voldsomt på dem, imens jeg med mine fingre masserede hendes clit. Hun udstødte et forskrækket og halvkvalt skrig da hun kom og faldt nærmest forover og ned på gulvet.

Jeg lagde mig op på sengen, bad hende om, også at komme op, hun rejste sig og dildoen forlod den lille fisse med et svup. Hun valklede hen til sengen, dels var det svært for hende at gå i stiletter og dels var hun øm i benene, af at have siddet på hug i længre tid.
Hun lade sig ned i sengen og puttede sig tæt op af mig. Hun fandt hurtig vejen til mine bryster. Hendes mørke hænder holdt fast om mit bryst og Hendes fyldige læber omkransede min brystvorte hun sugede og suttede som en lille sulten kalv, hendes behandling sendte små stød gennem min krop og plantede sig i min fisse. Det sidste jeg så inden jeg faldt i søvn, var den lille tøs der grådigt suttede på mine bryster.

Fortsættes..

Del dette indlæg