I Skyggen Af En Negertøs – Del 9

E mail: safranpigen@gmail.com

Læs afsnit 1-8

Min mand og jeg er begge 40 år, vi har været gift i 15 år og er sammen på ferie i Afrika. Vi har haft fantastiske oplevelser både sammen og hver for sig. Jeg har leget med en uartig tøs, der tidligere på ugen lagde op til min mand (del 1 & 2). Min mand har været på tur sammen med Jim, ejeren af hotellet, ud til en lille landsby, hvor han kneppede høvdingens datter og fortalte mig om oplevelsen mens han ydmygede mig (del 3). Min mand tager godt imod sin gave, den lille rengøringstøs og har efterladt mig hulkende med en stor dildo oppe i mig og har forladt vores bungalow, med den lille tøs (del 4). På afstand ser jeg min mands leg med tøsen og overskrider en grænse (del 5). Min mand giver mig en uventet mulighed for at lege lidt med tøsen igen og knepper hende for øjnene af mig (del 6). Jeg hjælper min mand, med at forgribe sig på to små negertøser og nyder det skamfuldt (del 7) Daddy nyder sin magt (del 8)

Det er dagen før vi skal rejse hjem til Danmark. Vores fantastiske ferie i Afrika er slut, rig på nye oplevelser og nyopdagede sider af sig selv. Min mand er tydeligt irriteret på mig, irriteret over at jeg fik sagt ja tak til at komme og spise hos ejerne af det hotel vi bor på. Jeg har forsvaret mig med at han faktisk var igang med at voldtage og misbruge begge kvindens døtre da invitationen faldt og af den grund ville jeg gerne ha’ hende ud af døren hurtigst muligt. Daddy havde grinet hånligt af mit forsvar, havde grinende sagt at han vist ikke var den eneste der havde voldtaget og misbrugt to små stakkels tøser, at han mindes noget med at hans kvinde også havde haft fingerne i de små dukker. Daddy havde bladret rundt i billederne på min tlf. Med brummende tilfredshed, havde han kommenteret hver gang han stødte på et billede der viste, min hånd der havde fingrene i de små dåser. Skamfuldt havde jeg opgivet at forsvarer mig selv.

Det er tidlig eftermiddag om mindre end 24 timer sider vi i et fly på vej hjem. Min mand og jeg har taget en tur rundt i byen, kigger på de sidste turist attraktioner og forsøger at holde afstand til en stor flok af gadebørn der nysgerrigt følger os. Daddy har kærligt slynget armen rundt om mine skulder, på trods af den bragende varme holder han mig tæt ind til sig, giver mig fornemmelsen af at være elsket. Min mand er, trods sin irritation i sit gavmilde hjørne, køber diamant øreringe til mig, hos en stærkt bevogtet juveler’ i byen. Butikken er nærmest en fæstning, omgivet af store stærke vagter med våben og usædvanligt grundig sikkerheds tjek. Daddy bliver lukket ind først, døren bag ham bliver lukket og jeg gennemgår et sikkerhedstjek af meget grundig karakter. På trods af at jeg kun er iført en meget let sommerkjole, glider to unge vagters mørke hænder rundt på min krop. Det eneste de opdager, er at jeg ikke har nogen trusser på.

Daddy venter smilende på mig, da døren til mellem gangen bliver åbnet. “Fik de unge knægte mærket lidt på varen” hvisker han og trækker mig ind til sig. Jeg smiler lidt forlegen, tør ikke indrømme at jeg nød at mærke de to, store og muskuløse vagters hænder på min krop. Daddy napper mig i øreflippen og hvisker: “jeg ville gerne se din lille fisse, spiddet på en kæmpe negerpik” jeg fniser som en skoletøs og skubber Daddy lidt fra mig, opfører mig som om jeg er meget forarget over ham. Daddy fortsætter: “kunne du ikke tænke dig at få både din lille fisse og røv, fyldt ud af en ung negerknægt med en kæmpe pik?” Jeg kender godt Daddys små prøvelser, ved hvad han ønsker jeg skal svare og afviser at jeg ville ha’ lyst til det. Men selvfølelig har jeg da det, hvilken kvinde kunne ikke tænke sig at blive taget hårdt af en stor sort basketball spiller type?

Da vi går ud fra butikken med et par meget dyre øreringen i tasken, retter jeg ryggen, skyder brystet frem og vrikker lige lidt ekstra med røven da vi passere vagterne. “sikke du spiller op din lille tæve” siger Daddy og kniber mig hårdt i ballen. Tankerne om en stor sort pik i min fisse, har sat gang i min krop, min fisse er fugtig og for mit indre kører en film om de unge knægte med store pikke. Jeg forstillede mig at jeg på skift blev taget af tre store knægte, hvordan de på skift ville stikke deres pik i min mund, kvæle mig i deres tykke pik, kneppe min fisse og røv og til sidst ville sprøjte ud over mig. Satans at vores ferie var slut.

Min mand og jeg fortsatte vores vandring rundt i byen, snakkede om løst og fast, om menneskerne og vores oplevelser ud over de frække. Vi spise frokost højt oppe på en bakketop med udsigt over byen. Vi nød livet, nød hinanden og det føltes slet ikke som om noget havde været imellem os. Oppe fra toppen, kan jeg se noget der ligner et marked, kærligt plagede jeg Daddy for at komme ned og kigge på de små spændende boder. Han giver sig og vi vandrer ned af den støvede jord sti og hen til et ligeså støvet markområde. Det er ikke et typisk turist marked, minder mere om et sted for lokale handlende. Det gør ikke min nysgerrighed mindre, tværtimod! Jeg slæber Daddy rundt og kigger på alle de spændene boder. “Du kommer til at sutte for det her tøs” brummer Daddy irriteret. Jeg fniser igen over hans bemærkning, men ved da godt at det nok er sandheden. Min mands eneste fornøjelse er de fattige unge afrikanske piger der sælger deres varer rundt i boderne. Jeg kan ikke undgå at se Daddys liderlige blik når han lader sin øjne glide op og ned af teenager tøserne, kigger sultent på deres unge faste mørke kroppe, mon han fantasere om at kneppe hver eneste af de mørke skønheder?

Pludselig lyser Daddy op i et smil, han skubber mig lidt i siden og siger: “se nu hvem vi har der..” 20 meter foran os står den lille frække rengøringstøs, hun har sit eget tøj på, tørklæde om håret og står og snakker med nogle unge knægte. Tøsen er flirtende og indladende, hendes kropssprog er nemt at aflæse og de store mørke gutters intentioner er heller ikke svære at kode. “Hun spilder ikke ligefrem tiden, den lille kneppe dukke” siger Daddy og sætter farten op, han er ikke tilfreds med situationen. Han har tilsyneladende, ejer fornemmelser overfor den lille dukketøs. “Kunne Daddy ikke tænke sig at se den lille tøs, spiddet på en sort pik?” Hviskede jeg liderlig og med et stænk af jalousi. Min mand kiggede forarget på mig og hvæsede: “Nej, jeg kunne kun tænke mig at se min pik i den lille tøs” ikke engang de dyre øreringe kompenserer for den følelse Daddy gav mig, han ville gerne se sin kvinde fyldt til bristepunktet, men ikke den lille møgtøs?

Tøsens kropsholdning og ansigtsudtryk ændrede sig radikalt da hun fik øje på os, alt for sent til at undvige. Vi stod næsten helt henne ved hende og drengene, hun tog hurtig afsked med en flok skuffede knægte og smilede falsk over gensynet. “Daddy.. ” sagde hun tøvende og smilede til min mand, mig ignorerede hun fuldstændig, jeg trådte et skridt hen mod hende og gav hende et “venligt” kram og kyssede hende på hver kind. “Beskidte piksyge ludertøs” hviskede jeg hurtigt i øret på hende samtidig med krammet og kyssene. Daddy fortalte hende at vi skulle spise hjemme hos hendes forældre i aften og hun svarede at det vidste hun godt og det var derfor hendes mor havde sendt hende ud og handle. Daddy smilede venligt til hende, og sagde: “du har en halv time, at handle i. Om en halv time mødes vi derovre og følges tilbage” han pegede over mod et sted, hvor der var oprettet en lille primitiv cafe, med to borde og stole hvor de solgte friskpresset appelsin juice. Tøsen lignede en der ville opponerer, men min mand kom hende i forkøbet og sagde: “En halv time, tøs” og gik smilende hen til cafeen.

Daddy bestilte to juice og satte sig smilende i stolen. Jeg var sur og irriteret på ham, hvad fanden skulle han nu? Og hvorfor lege med ilden? Min mand lod som ingenting, snakkede stadig om løst og fast og var fortsat ved at dreje hovedet af led, over de mange mørke, let påklædte teenagere der vimsede rundt. “drik din juice og nyd livet, tøs” sagde han fornøjet, halv mopset tog jeg en tår og stillede glasset fra mig. Daddy rejste sig, satte sig på hug mellem mine ben, han havde en hånd på hvert sit knæ. “Du skal opfører dig ordentligt, baby. Ellers kommer du virkelig på røven og dine øreringe skifter ejer” hvæsede han ondskabsfuldt. Forfærdet tog jeg min håndtaske til mig, holdt den helt ind til mig. Tøsen måtte ikke få mine øreringe, det kunne jeg ikke bære. “Ja Daddy” hviskede jeg spagt og kiggede ind i hans mørke smalle øjne.

Daddy rejste sig tilfreds, kyssede mig på munden og satte sig hen på sin stol igen. Uden at kigge på mig, spørger han ud i luften: “blev du tændt over at vagterne, kiggede sultent på dig?” “Nej Daddy” hviskede jeg fuld af løgn og lod tankerne glide tilbage til juveler’en hvor jeg et kort øjeblik var lukket inde i en sluse med to vagter som lod hænderne glider over min krop. Forestillede mig at jeg var lukket inden i den lille sluse med de to store unge mænd, som voldtog mig skift. Så for mit indre, hvordan deres to sorte pikke på skift ville banke ind og ud af min våde mis, måske ville de holde Daddy så han blev tvunget til at kigge på at hans kvinde blev voldtaget igen og igen.

Forskrækket over mig selv, samlede jeg benene og rettede mig op i stolen igen. “Du er fuld af løgn” hvæsede min mand, “gu tændte det dig, du spillede jo op til dem på vej ud” puha, gode råd var dyre men hurtigt kom den næste løgn krydret med lidt sandhed: “nejj Daddy, jeg var bare glad for mine øreringe” kvidrede jeg, Daddy lænede sig tilfreds tilbage i stolen. Langsomt løsnede stemningen sig en smule.

Min mand fortalte mig at han glædede sig til at komme hjem, han ville samle de frække billeder og film klip vi havde fra ferien sætte dem sammen til en lille film, som det mest naturlige i verden fortalte han mig detaljeret hvordan han ville afspille det på tv’et imens han skampulede mig på stuegulvet. “Så kan Daddy kigge på de små fine tøser mens du får min pik i røven, lyder det ikke dejligt skat” Min fisse reagerede voldsomt på de grove ydmygende beskrivelser Daddy satte op for mig. Jeg følte mig krænket, liderlig og tændt over min mands måde at ydmyge mig på.

Da der var gået en halv time, kom den lille negertøs gående med poser i hver hånd. Hun svedte som en gal i den varme eftermiddags sol, hendes lille krop formåede dog stadig at se fræk og indbydende ud. Formåede stadig at få min mand til at gispe over synet af hende. Smilende men genert og forlegen, stillede hun poserne fra sig da hun kom til vores bord. “Gi’ Daddy et kys på kinden” sagde min mand koldt og pegede på sin kind. Tøsens blik flaksede, mellem min mand og jeg, inden hun hurtigt bøjede sig ind over Daddy og kyssede ham flygtigt på kinden. “Har du haft travlt?” Spurgte Daddy og kiggede op og ned af den sexede tøs. “Ja, jeg skulle i mange boder og det var svært at nå på en halv time” svarede tøsen. Daddy tog en tår af sin juice kiggede på tøsen og sagde: “vi har god tid, stå du bare der og vent på at vi har drukket vores juice færdig. Du kan jo fortælle lidt om de unge knægte du stod og spillede op til”

Tøsen pillede nervøst ved stoffet på sin kjole, solen bagte ned over den lille mørke tøs der svedende bad os ikke at fortælle hendes forældre at hun havde snakket med drengene. Hun fortalte at hun plejede at lokke dem til at hjælpe hende med at bærer varer hjem, når mor havde sendt hende afsted for at handle. At hun plejede at aftale et mødested med dem og de så slæbte varer hjem. Daddy spurgte smilende hvad de fik til gengæld, længe fastholdte hun at de ikke fik noget, men bare gerne ville hjælpe. Daddy smilede af hendes forklaring, der ikke virkede overbevisende. “Hvad sker der hvis dine forældre finder ud af det?” Spurgte han ondskabsfuldt. Tøsen kiggede nervøst på ham og sagde stille: “så bliver jeg sendt ud til landsbyen, ud til min fars familie” min mand kiggede overrasket på hende og spurgte om det var den landsby, han havde besøgt med hendes far? Hun nikkede betuttet og fortalte om de grusomme ting, hun højst sandsynligt ville blive udsat for derude.

Min mand smilede sadistisk over de ting tøsen beskrev, det pirrede hans perverse sind. Han rejste sig og tog poserne og sagde: “vi må hellere komme hjem af” jeg havde betragtet det hele i tavshed, det gav mig en tilfreds ro at have en klemme på den lille godte og hendes usikre og nervøse tiggeri omkring ikke at sladre tændte mig. Daddy henvendte sig til tøsen og sagde: “du kan bære min kvindes taske, når jeg bære poserne” irriteret gav jeg tasken fra mig, vidste jo godt at Daddy spillede et spil med mig, det var ikke fordi jeg ikke skulle bære. Det var hans måde at fortælle mig at øreringene kunne skifte ejer, bare uden ord. Århh hvor jeg hadede ham i det øjeblik og elskede ham på samme tid. Det så forkert ud, at en lille svedig negertøs kom gående med en dyr europæisk dametaske over skulderen. Min mand instruerede den lille tøs i at gå lidt foran os, så han kunne kigge på hendes fine fyldige røv, mens vi gik hjem af.

“Vis og vejen du plejer at gå hjem” sagde min mand til tøsen. Tøsen viste os villigt, hvor hun plejede at gå sammen med drengene. Hun vrikkede ekstra meget med hofterne foran os, tilfredsstillede Daddys sultne øjne og hans perverse sind. Det var selvfølelig små øde stier, så ingen kunne se at hun normalt gik der med drenge. “Tænkte det nok, de får vist ikke bare ingenting” brummede Daddy for sig selv. Vi så alle tre, det store træ hvor de plejede at mødes og vi alle så også at der stod to mørke teenager drenge og gemte sig bag træet da vi passerede, men ingen sagde noget. Tøsen flyttede dog tasken fra den ene skulder til den anden, sikrede sig at drengene havde set den, og gik videre med rank ryg og vrikkende hofter. Min mand smilede for sig selv og sagde: “jeg skal tømme mig i den lille dukketøs en ekstra gang inden vi skal hjem skat”

Tøsen stoppede op ved et område lige før en lille skrænt der førte ned til hotellets bagside. Det så underligt ud, i forhold til det liv og den flotte facade der var foran hoteller var der var tomt og øde, kun et lille buskads. Tøsen kiggede på os, lidt genert fortalte hun, at her plejede hun selv at tage poserne og bære dem resten af vejen. Hun trådte et skridt ned af skrænten mod hotellet, da min mand stoppede hende. “Kom lige tilbage” sagde han blidt, “vi skal holde en lille pause” min mand satte sig på den støvede jord og gjorde tegn til os andre om det samme. “Du sætter dig på knæ” sagde han kommanderende og pegede på tøsen, var knapt så venlig mere. Lydigt trak hun op i sin kjole, satte sig på knæ og bredte kjolen ud over sine ben igen. “Træk op i den kjole og vis mig dine trusser” sagde Daddy irriteret. Tøsen tøvede et øjeblik, indtil Daddy gjorde det klart for hende at hun var godt på vej til landsbyen.

Jeg sad tæt op af Daddy, som havde lagt sin arm om min skulder. Nysgerrig og liderlig betragtede jeg rovdyrets leg med den lille killing. Tøsen sad på knæ på den knoldede jord, med begge hænder holdt hun sin kjole oppe lige over navlen, blottede hendes små fine lyserøde trusser. Tøsen var tilbage i sin uskyldige lillepige rolle, hun kiggede betuttet på os to voksne mennesker der sultent suger alt hendes ungdommelige uskyld og naivitet til os. “Drej rundt” sagde min mand hæst, tøsen lagde an til at rejse sig, da Daddy iskoldt sagde: “på knæ, drej rundt på de små tøse knæ” den lille negertøs kiggede på Daddy og hviskede spagt: “please Daddy.. No” men langsomt flyttede hun sine knæ og drejede sig. Da tøsen havde vendt sig, så hendes fristende røv var helt synlig, bad min mand hende om at sidde stille. Den lille bitte G-streng forsvandt mellem de mørke hjerteformede baller. Længe betragtede Daddy den faste, runde teenager røv uden at røre ved hende og uden ord sad han blot og sugede det mørke kød til sig.

Daddy fik tøsen til at dreje rundt flere gange, ondskabsfuldt fik han den lille tøs til at sige at hun var Daddys lille pige, Daddys tæve og Daddys lille negerluder. Tøsen var tydeligt nervøs og utryg, hendes blik flaksede mellem hotellet og den sti vi var kommet fra, imens hun mekanisk drejede rundt på sine ømme knæ. Min mand smilede sjofelt til den lille tøs da han sagde: “kigger du efter de store knægte, eller er det din mor du savner?” Hun fik ikke en chance for at svare før Daddy fortsatte: “du kigger efter de store drenge.. De plejer vel at få en helt særlig tak for hjælpen, lige her ikke?” Tøsen rystede forlegent på hovedet og kiggede ned i jorden. Et dårligt forsøg på at lyve, som en teenager der påstår hun har lavet alle sine lektier for at komme ud og hænge med veninderne, sad hun der og var fuld af løgn.

Min mand flyttede blikket fra de små lyserøde trusser, søgte tøsens øjne, “kig på mig tøs” hviskede han stille. Den lille forlegne negertøs, kiggede nervøst op, hendes fingre pillede febrilsk ved alt stoffet fra hendes kjole, der var samlet på maven af hende. Daddy smilede overlegent til hende og med ro i stemmen sagde han: “fortæl mig sandheden..” Tøsen hakkede og stammede da hun usikkert begyndte at fortælle: “nogle gange, vil drengene gerne ha’ min trusser” Min mands pik, reagerede prompte da tøsen begyndte at fortælle, den store bule i hans shorts var ikke til at skjule. Han lagde blidt mit hoved ned i sit skød, kærligt kælede jeg for Daddys pik uden på hans shorts. Daddy kiggede igen på tøsen og spurgte hende om det var derfor hun havde de små fine trusser på? Tøsen bekræftede nikkende, hun var ikke ligefrem snaksaglig. Alle detaljer om hvem der pillede hendes trusser af, om de rørte ved hende osv. Skulle nærmest vrides ud af hende.

“Og andre gange?” Spurgte Daddy da han havde fået alle detaljer omkring trusserne. Tøsen bed sig nervøst i læben, mens hun i korte sætninger fik fremstammet: “er der kun en der hjælper mig, gør jeg det’ med munden, er der flere gør jeg det’ med hånden” det gav lige pludselig mening, at den lille tøs uden at blinke med øjnene tog Daddys store pik helt til roden, hun var en øvet suttetøs. Skuffelsen bredte sig i min mands ansigt, hans uskyldige prinsessetøs viste sig at være en øvet hore. En tøs der suttede pik eller spillede den af på halvdelen af byens teenager drenge. Billeder af den lille tøs, der sidder på knæ med en stor sort drenge pik i munden, varmer mit indre, jeg håber ikke tøsen bliver skånet. Ser for mig hvordan en flok top liderlige teenager drenge flokkes om den lille dukketøs. I min fantasi, leverer hun både trusser, sutter og spiller pik i et væk. Fantasien gør mig våd, kærligt gnider jeg Daddys pik uden på bukserne og hvisker: “sikke en liderlig lille suttetøs, Daddy”

Min mand kiggede på tøsen med et udspekuleret smil om læben, “hvor mange har kneppet dig?, hvor mange liderlige pikke har du haft oppe i dig, din lille luder?” Hvæsede han. Tøsen kiggede skamfuldt ned i jorden og hviskede svagt “ingen af drengene har kneppet mig” min mand grinede hånligt og henvendte sig til mig: “gå hen og pil trusserne af den lille tæve” han kiggede igen på tøsen, bad hende løfte hovedet og kigge på sig og sagde: “jeg spurgte dig hvor mange pikke du havde haft oppe i din lille fisse, ikke om drengene havde været der”. Jeg stod hende ved tøsen som jeg havde guidet op og stå, blidt drejede jeg den lille dukke rundt så Daddy kunne se den frække krop. Forsigtigt trak jeg de små trusser ned over hendes, baller, lår og ned til anklen. Min mand stønnede tungt da den lille mørke og glatte fisse kom til syne.

“Svar” nærmest råbte min mand, da han havde fordøjet synet af den lille fisse. Tøsen brød grædende sammen, hun stod stadig og holdt sin kjole sammen omkring sin mave og blottede sin lille fisse. Tudene fortalte hun at tre andre turist mænd, der havde været på hotellet havde kneppet hende før Daddy. Min mand vred, pinte og plagede alle detaljer om de tre gange ud af hende. Afbrød hende indimellem og bad hende sprede benene lidt og herefter genoptage historien. Perverst labbede han den lille tøs’ fortællinger i sig og spurgte ind til detaljer hun næsten ikke kunne få sig selv til at svare på. Jeg havde sat mig på knæ bag min mand, kærtegnede hans ryg og arme samtidig med han ydmygede den lille godte. Jeg havde afleveret de små trusser, til Daddy som sad og legede med dem med fingrene og kiggede på den grædende negertøs.

Daddy lænede sig bagud mod mig og spurgte om jeg havde en kuglepen i min taske. Smilende gik jeg hen til tøsen, som stadig havde min taske hængende på skulderen, jeg rodede rundt for at kigge efter om jeg havde en kuglepen, men de eneste jeg kunne fine var en sort eyeliner. Daddy lyste op i et smil, endnu bedre sagde han. “Vend den lille kneppe tøs, rundt” sagde Daddy og gjorde tegn til mig om at vende hende, så hendes røv pegede mod min mand. Min mand rejse sig op, Daddy havde vist svært ved at modstå den fristende mørke røv. Med et klask ramte hans hånd hendes faste numse, liderligt tog Daddy fat i hendes baller æltede og nev i dem. Jeg stod foran tøsen, kunne ikke stå for hendes forgrædte lillepige ansigt, langsomt lod jeg mine hænder glide ned over hende søgte hendes store bryster, formede mine hænder omkring de faste kloder og legede liderligt med dem. Tøsen klynkede og var bestemt ikke stolt af situationen, hvilket tændte mig endnu mere.

Min mand afbrød mig stønnende, da han sagde: “kom og ta’ nogle billeder af det her, baby” jeg legede videre med tøsens bryst med den ene hånd, med den anden famlede jeg i min taske på tøsens skulder efter min tlf. Jeg gik bag tøsen, stillede mig ved siden af Daddy som stod og betragtede tøsens frække røv. Min mand havde med den sorte eyeliner skrevet Daddys ovenover tøsens røv. Den sorte skrift, på den mørke hud var ikke tydelig men dog læselig. Daddy tog telefonen og instruerede mig i at holde mine hænder på tøsens røv, sætte neglene i hendes baller, sprede hendes baller, sætte fingeren mod hendes lille numsehul, kysse hendes baller mens han lystigt tog billeder. Da han var tilfreds med sin foto session, stillede han sig foran tøsen, tog fat om hagen på hende, viste hende billederne og sagde: “der står stadig Daddys på din røv i aften, jeg tjekker ind imellem når vi er hos dine forældre til middag. Hvis teksten er væk, er du også væk” grinende lod han sine grove hænder glide ned over den lille tøs, store bryst og sagde: “hvorfor står du der og viser din lille fisse, din ludertøs”

Tøsen svarede ikke på nogle af min mands ydmygelser, men langsomt slap hun taget i sin kjole og lod den falde mod jorden. Hun kikkede igen nervøst mod stien vi var kommet fra og mod hotellet. Min mand lade armen omkring min skulder og kiggede sultent på den lille godte: “kan du sige tak til Daddy og hans kvinde for en hyggelig skovtur tøs” han pegede igen mod sin kind, som tegn på at hun skulle kysse. Min mand bøjede sig hen imod hende og gentog hvæsende hans ordre. Hurtigt strejfede hendes fyldige læber min mands kind, tøsen lagde an til at tage sine poser og gå da hun mente at hun havde opfyldt Daddys ordre. Min mand reagerede hurtigt, tog fat i armen på hende og sagde: “- og Daddys kvinde, din lille luder. Sig tak og kys Daddys kvinde” jeg smilede koldt til tøsen, da jeg trådte lidt frem imod hende, forsigtigt hviskede hun tak og strejfede min kind, ligeså vag og udtryksløst som da hun kyssede Daddy. “Det er ikke godt nok” knurrede Daddy, han stillede sig bag mig, trak op i min kjole og blottede min våde fisse.

“Lig dig på knæ og kys min kvinde, din lille luder” min mand hævede stemmen så han nærmest råbte, det gibbede i tøsen, hun kiggede sig nervøst omkring og smed sig ned foran mig. Den lille tæve, tiggede, kyssede min fisse og sagde tak samtidig med at Daddy tog billeder med telefonen. Ydmygt stak tøsen sin lyserøde tunge ind imellem min skamlæber og slikkede som en lille killing. Åhh det forgrædte ansigt, de nervøse brune øjne der kiggede op på min mand og jeg, den lille ludertøs’ lyserøde tunge i mit skød, jeg var godt på vej til at eksplodere, mit liderlige underliv krampede da Daddy afbrød: “det var fint, dygtig tøs” sagde han og sendte tøsen afsted med sine poser ned af den lille skrænt mod hotellet. Daddy kiggede længe efter den lille tøs, fulgte hende sultent med øjnene. Hendes gyngende røv, der dansede under der lette stof.

Bekymret kiggede jeg på min mand og spurgte: “hvad tror du hun siger til sin mor?” Min mand kiggede grinende på mig og svarede: “er det Daddys problem?” Han fortsatte: “hun siger vel at hun er faldet, det passer da meget godt med knæ der er fulde af jord og ømme og forgrædt ansigt”. Uden ord tvang Daddy mig i knæ, han lynede sine bukser ned og hans enorme pik pegede lige imod mig. Daddy tog fat om hans pik, tværede den rundt i ansigtet på mig, daskede mig flere gange på munden inden han pressede den langt ned i halsen på mig. Han havde et hårdt greb i mit hår og rytmisk kneppede han min mund med dybe stød, den hårde pik i min mund, blandet med de ydmygelser Daddy havde udsat tøsen for, gjorde mig vanvittig liderlig, jeg følte nærmest verdenen forsvinde omkring mig, trak mig ind i min egen liderlige verden, indtil Daddy bragte mig tilbage.

Min mand strammede grebet om mit hår, med voldsomme bevægelser tvang han mit hoved frem og tilbage over hans pik, han stønnede tungt da han advarende sagde: “du fortsætter, selvom jeg fortæller dig at der står to mørke knægte og kigger på at du har min fede pik i munden” jeg strammede min læber om Daddys pik, min mund stoppede et kort øjeblik sin villige massage af Daddys store pik. Hvad var det lige han sagde? At der stod to knægte og lurede på os? Daddy lod mig ikke stoppe, han pressede sin pik ind i min mund og stønnede: “gi’ drengene noget at kigge på skat, vis dem hvordan en rigtig tøs sutter så de har noget at spille pik efter” jeg suttede som en gal, savlende og liderlig lod jeg villigt min mund glide ned over Daddys stive pik, det tændte mig afsindigt at der stod nogle af de store mørke teenager drenge og spionerede.

Min mand trak sig ud af min mund, han smed sine shorts og sagde: “strip for drengene skat, vis din frække krop frem” han opmuntrede og de rosende ord gjorde underværker for mig. Liderligt kiggede jeg på min mand og tog fat ved kanten af min korte kjole og trak den over hovedet, lidt forlegen og meget liderlig gned jeg mig op af Daddy som en kælen killing, kælede for min store bryster og nappede blidt i vorterne. Daddys pik glinsede af liderlig præsperm, kælent lod jeg min tunge danse henover hans pikhoved og kyssede ham op af maven. Daddy smilede varmt til mig og hviskede: “vis dig frem din lille tæve” han drejede mig rundt så min røv vendte mod ham, blidt skubbede han mig i ryggen indtil mine hænder ramte jorden. Daddy trådte lidt til siden, han sørgede for at placere sig så drengene kunne se det hele. Jeg havde stadig ikke set dem og vidste ikke hvor de gemte sig, men det tændte mig at vide de kiggede på os, måske et plaster på såret over at de idag blev snydt for den lille negertøs’ våde trusser eller hendes villige mund.

Daddy løftede hånden, han ramte min røv med et kæmpe klask. Jeg reagerede klynkende på det hårde slag, havde ikke indstillet mig på at gå fra blid erotik til at få varmet røven på denne måde. Daddy grinede hånligt og sagde: “klynk du bare din lille luder, Daddy har pligt til at vise drengene hvordan tøser skal behandles” han bukkede sig ned og tog en tynd, svirpende pind fra jorden, det første slag ramte min røv med en sviende smerte, den tynde pind, dansede længe henover min ømme røv og efterlod den med afslørende røde striber. Daddy betragtede længe sit værk, gramsede, nev og nappede i mine ømme baller. Pludselig uden varsel, mærkede jeg hans tykke pik, blive presset ind i min sultne fisse.

Det våde glatte pikhoved, der trængte ind imellem min skamlæber, pikken der banede sig vej gennem mit indre, gjorde mig svimlende ør, min fisse tog grådigt imod Daddy, krampede sig nærmest om Daddys pik og skreg på at blive ved. Knep mig som en lille luder Daddy, lad mig mærke din flotte store pik i min lille grådige fisse. Daddy kneppede mig som en tæve, hans stive pik bankede ind og ud af mit underliv, al Daddys opsparede irritation over mit ja tak til middags invitation, min korte flirt med vagterne og mit plageri om at komme på marked, blev brutalt omsat til voldsom og dyrisk sex. Sex hvor man ikke længere føler sig som en begæret kvinde, men er degraderet til at være en lille piktæve. Min røv gjorde ondt, når Daddy aggresivt klaskede sit underliv mod mine baller, stønnene og brummende nød han de små klynk der undslap min mund. Hans grove hænder æltede mine baller imens han fortalte mig, at han så den lille rengøringstøs fristende røv for sine øjne, imens han kneppede mig.

Daddy trak sig svedene ud af mig, han lagde sig på jorden og beordrede mig om at ride ham: “sænk din lille fisse nedover mig baby” hviskede han liderligt og fortsatte: “drengene skal vide hvordan de skal betjenes af vores lille fælles mørke veninde”. Villigt skrævede jeg over min mand, tog fat om hans pik og førte den ind i min fisse, med forsigtige ryk gled jeg stille ned over Daddy. “Kom i gang, din lille luder” nærmest råbte Daddy, han tog fat om mine hofter og pressede sin store pik dybt op i mig. “Når en lille jomfru fisse kan krænge sig ud over Daddys pik, så kan du også” hvæsede han og kiggede på mig, med smalle ondskabsfulde øjne. Jeg bevægede mit underliv op og ned af Daddys pik, i hurtigt rytmisk tempo ville bestemt ikke stå tilbage for hverken den ene eller den anden tøs. “Ret dig op, lad drengene se hvordan de store tæve patter danser, når du rider” min mand lagde smilende sine arme bag sit hoved, lå nu blot og betragtede mig mens jeg ihærdigt red hans store pik.

Forsigtigt førte jeg min hånd ned og gned min klit, tankerne om at drengene måske var blevet inspireret af Daddy til at ta’ negertøsen som en tæve fyldte mit hoved, så hendes nøgne sexede krop for mig, den tynde pind der svirpede over hendes store patter, hendes røv og lår. Hun tuder, men drengene fortsætter, gnider deres store mørke pikke rundt i tøsens kønne ansigt, blander deres præsperm med hendes salte tårer. Ser for mig hvordan en stor knægt fylder hendes lyserøde mund med en mørk pik en anden presser sin stive pik ind i hendes lille fisse og skampuler hende og flere står i kø for at komme til at kneppe den lille dåse. I min fantasi optræder Daddy også, står og styrer de unge knægte rundt fortæller dem hvordan de skal kneppe tøsen og opmuntre dem til at være hårde, rigtig hårde ved hende.

Mine tanker om en grov gruppe voldtægt at den lille negertøs, tipper mig ud over kanten. Min krop eksploderer, min fisse klynger sig krampagtigt til Daddys store pik der kører ind og ud af mig. Daddy stønner svedene, han løfter sig underliv og gisper: “kom så din ludertøs, malk Daddy med den lille fisse” da kan sender sin ladning langt op i mig. Udmattet falder jeg sammen hen over min stærke mands bryst. “Kom, vi skal tilbage nu” hvisker min mand og holder mig kærligt ind til sit bryst.

Vi skynder os at tage tøj på, smiler lidt fnisende til hinanden. Luften er renset, Daddy er kommet af med sin irritation mod mig. Jeg har følelsen af at mangle noget, jeg har min kjole på, Daddy har sit tøj på men shit tøsen havde stadig min taske med mine dyre øreringe over skulderen da hun tudene løb afsted…

Del dette indlæg