I Skyggen Af En Negertøs – Del 8

E mail: safranpigen@gmail.com

Min mand og jeg er begge 40 år, vi har været gift i 15 år og er sammen på ferie i Afrika. Vi har haft fantastiske oplevelser både sammen og hver for sig. Jeg har leget med en uartig tøs, der tidligere på ugen lagde op til min mand (del 1 & 2). Min mand har været på tur sammen med Jim, ejeren af hotellet, ud til en lille landsby, hvor han kneppede høvdingens datter og fortalte mig om oplevelsen mens han ydmygede mig (del 3). Min mand tager godt imod sin gave, den lille rengøringstøs og har efterladt mig hulkende med en stor dildo oppe i mig og har forladt vores bungalow, med den lille tøs (del 4). På afstand ser jeg min mands leg med tøsen og overskrider en grænse (del 5). Min mand giver mig en uventet mulighed for at lege lidt med tøsen igen og knepper hende for øjnene af mig (del 6). Jeg hjælper min mand, med at forgribe sig på to små negertøser og nyder det skamfuldt (del 7)

Det føles som om tiden er gået i stå, to små frække negertøser ligger bundet sammen på vores seng i en afrikansk bungalow. Den ene spinkel og lille yngre end den anden, som er hendes storesøster. Storesøsteren er fyldig, stadig lille men fyldig og sexet, store frække faste patter, fyldig numse, slanke brune lår. Daddys sperm, løber ned af den yngste grædende piges baller. Han kneppede en meget ung tøs, trak sig ud og spermede ud over de faste baller. De to tøser græder stille, holder krampagtigt fast i hinandens hænder. Min mand har bundet deres hænder og ben sammen, de ligger som var de en’.

Daddy har plantet en hånd på hver af tøsernes baller, legende presser han dem sammen som var det en’ stor røv. Han smiler for sig selv, til synet af de fyldige negertøs baller, der lyn hurtigt finder deres plads når han slipper. Synkront lader min mand sine store hænder glide ned mellem tøsernes ben, “ingen skal snydes” hvisker han og smiler sjofelt, da han presser en finger op i hver af de to små tøser. De klynker begge forpint, ønsker ikke Daddys grove fingre i deres små stramme huller. Blidt – overraskende blidt, lader min mand sin langefinger glide ind og ud af de små tøser. Han sætter tommefingeren mod deres små stjerner, Daddy trykker forsigtigt på deres små numsehuller og lader sin fingre glide ind og ud af deres stramme fisser.

Jeg sidder oppe i sengen, ved pigernes hoveder og betragter min mands leg med de små dåser. Hans pik er enten halv stiv eller halv slap, jeg føler mig snydt, snydt over at han leverede sin lading ud over de faste mørke baller. Jeg trængte til at mærke ham inden i mig, trængte til at blive rusket godt igennem. Det tænder mig at Daddy leger med tøserne mod deres vilje, deres snøftende og forurettede klynk, synet at min store mand der uden hensyn leger med deres indre, tænder mig som en gal. Det var forkert at Daddy kneppede den yngste så groft, billedet af den store tykke mande pik, der groft prygler en lille Lolita fisse, fylder mit liderlige hoved. Det må ha’ været hårdt for det lille pus at tage imod, hun var så snæver og Daddy så stor. Jeg skammer mig over at det tænder mig, men det gør det. Magt og størrelses forholdet, gør mig liderlig.

Tændt og liderlig, lader jeg min hånd glide ned til min våde fisse, gnider min clit og kigger bedene på Daddy. Håber han vil lade mig komme, håber han bifalder ideen om at jeg også skal forløses. Min mand kigger smilende på mig, hans fingre arbejder fortsat i de små tøser da han siger: “det skal du ikke selv gøre Baby, det har vi jo tøser til” han ligger pres på det sidste af sætningen og maser sin fingre op i de små negertøser samtidig. De små piger klynker over at Daddys blide bevægelser, pludseligt bliver afløst af et hårdt pres. Min mand smiler tilfreds, små tøser er bedst når de tigger, klynker og tuder.

Daddy løsner de små tøser fra de stramme reb, de bliver ydmygt liggende. De ikke så meget som blinker med øjnene. Min mand tager fat i armen på den ældste tøs, den frække og sexede negertøs. Han rejser hende op, placerer hende foran sig, napper hurtigt i de fristende mørke bryster. Daddy bøjer tøsen forover, så hun nærmest hænger og dingler hen over hans stærke arm. Hendes runde baller stritter lokkende op i hovedet på min stærke mand. Daddy lader som om han knepper hende hårdt, han klasker sit underliv mod tøsens røv med hurtige og aggressive bevægelser. Tøsens store patter danser frækt i takt med Daddys simulation af at han vold knepper hende. Hun tuder over den ydmygende situation, vred og uden kontrol sparker hun bagud og rammer Daddy på benet.

Jeg fik et sug i maven, det var det næste tegn på at tøsen ikke kendte Daddy og hans luner. At sparke bagud og ovenikøbet ramme ham! Daddys øjne var smalle og mørke da han slap tøsen, så hun nærmest faldt hen af gulvet. Tøsen har mærket stemningen og den larmende tavshed, hun sidder halvt op, hviler på sin hofte og albue. Den lille frække mørke dukke, tigger, ber og undskylder til Daddy. Min mand sætter sig på sengekanten, tøsens lillesøster ligger lidt længere henne, også på sengekanten med sin lille numse strittende i vejret. Hun har ikke flyttet sig en mm. siden Daddy løsnede deres reb. Jeg sidder på knæ også oppe i sengen, min hånd ligger stille i mit skød. Nysgerrigt følger jeg Daddys leg med tøsen.

“Rejs dig op og kom herhen, din lille negertøs” knurrede Daddy til tøsen. Grædende stillede hun sig ved siden af min store mand, som lynhurtigt smider tøsen ned over sine ben med numsen i vejret. Han smiler ondskabsfuldt da han længe og hårdt varmer den perfekte røv, med sin store hånd. Store klask, tilfreds brummen og gråd er det eneste der kan høres. Jeg er nysgerrigt rykket hen bag Daddys store ryg, kæler for hans nakke og arme mens jeg nysgerrig og liderlig føler med i hans afstraffelse af tøsen. Daddys store hånd, der rammer tøsens baller med hårde klask. Synet er frækt, de faste baller vipper sødt og kækt. Jeg nyder, at han straffer den lille sexede negertøs.

Daddy kalder på lillesøsteren, beder hende rejse sig og komme hen til ham, der sidder med hendes søster liggende hen over sine ben. Den lille pige rejser sig lydigt og stiller sig foran Daddy med sine alvorlige øjne. Daddy smiler til hende, fortæller hende at det her sker når man ikke er en sød pige, han løfter hånden og klasker den hårdt mod tøsens røv, for at understrege hvad det er han mener. Det giver et gib i lilletøsen da Daddys hånd rammer søsterens røv. “Prøv” siger Daddy og tager fat i den lille piges hånd. “Vær en god pige og smæk, din storesøster” fortsætter han. Daddys perverse leg, ophidser mig, liderligt kæler jeg for min våde fisse med den ene hånd og Daddys ryg med den anden.

Lilletøs, tøver indtil Daddy lokker hende fortæller hende at hun får, det der svarer til en 10’er i danske kroner for hver slag hun giver storetøs på røven. Det’ frister hende og et glimt af smil og glæde rammer de alvorlige øjne. Hun løfter hånden og rammer storetøs balle, med noget der mest af alt minder om et lille klap. Daddy ryster smilende på hovedet og siger: “det der, kan du ikke tjene penge på” hun løfter hånden igen og rammer med et lidt hårdere klaps, Daddy smiler og hvisker hæst: “hårdere” den lille pige klemmer de store alvorlige øjne sammen, løfter sin hånd og rammer store tøs varme røv, med et klask. Daddy smiler tilfreds og tæller “10,20,30…..” I takt med at den lille piges hånd rammer, hendes store søsters velformede faste røv. Det er obskurt, forkert og perverst at der står en purung afrikansk teenager pige og smækker sin ældre søsters fyldige og faste røv, for lommepenge.

Stønnende og klynkende, spørger jeg Daddy om jeg må komme? “Må jeg lade min liderlige fisse komme, Daddy?” Daddy smiler og hvisker: “ja Baby, hvis du kan nå det inden jeg rammer 100” den lille pige lader slagene komme i rask tempo, mens Daddy fortsat tæller: “70,80,90 og 100.. Stop” Daddy stopper os begge, mine fingre forstener i mit våde og liderlige skræv. Den lille møgunge tænker jeg, kunne hun ikke have ventet lidt! Slået lidt langsommere, eller have tøvet lidt imellem slagene? Jeg nåede jo dårligt at indstille mig på overraskelsen over at Daddy sagde ja til at jeg måtte komme. Daddy kælede for negertøsens faste røv, lænede sit hoved bagover mod mig og sagde: “hmm, du nåede det ikke skat? Synd, men nu skal du hjælpe mig med at dele lommepenge ud.

Daddy bad den ældste tøs, rejse sig op. Han havde hendes lækre krop mellem hænderne konstant, tøsen stod med siden til min mand, hans ene hånd placeret på hendes venusbjerg den anden på tøsens røv. Han kunne ikke og ville ikke skjule sit begær i forhold til den lille skøge. Jalousien ramte mig igen, min mave knugede sig sammen og en lille djævel prikkede med sin gaffel i mit hjerte og sagde: “din mand, nyder denne unge tøs, hendes faste, mørke og sexede krop gør ham liderlig” min indre djævel, hjalp Daddy med at ydmyge mig og jeg tændte på det. Det gjorde mig våd og liderlig at Daddys store hænder kælede for en fræk negertøs. Min mand pustede blidt på hendes varme balle, kyssede og slikkede hendes mørke hud. Tøsens krop, rettede sig ud igen. Hun voksede under Daddys kærtegn.

Lillesøsteren havde forsigtigt sat sig på sengekanten, stille og nysgerrigt betragtede hun Daddys kærtegn af hendes søster. Jeg kælede blidt den lille pige op af hendes spinkle ryg. Forsigtigt guidede jeg hende ned og ligge på ryggen, hun lå tæt op af min krop og jeg kælede blidt for hende. Hendes lille spinkle krop og hendes varme mørke hud. Hun slappede af, tog imod de blide kærtegn og lå fin og uskyldig og kiggede på Daddys hænder der legede med hendes søsters krop. Jeg drejede hendes lille kønne ansigt imod mit bryst, begravede lillepigen i min store barm, hun sprællede lidt med benene og fik kæmpet sig frem til mine stive brystvorte. Hendes fyldige læber lukkede sig blidt om den, hun suttede og sugede ivrigt. Min fisse krampede i små liderlige trækninger i takt med den lille piges grådige sutteri. Forsigtigt afbrød jeg Daddy og hviskede liderligt: “lillepigen skal have sine lommepenge, for at være en go’ pige Daddy”

Min mand slap sit tag i den frække negertøs, vendte sit ansigt mod mig. Han smilede sjofelt, da han så den lille spinkle pige ligge på ryggen og mig ligge halv inde over hende med mine store patter i hendes mund og ansigt. Forsigtigt spredte han hendes ben, kiggede på den lille lyserøde fisse og lod sin store finger, glide op og ned af den lille revne. Lillepigen sukkede opgivende, selv med mine store patter i munden fornemmede man hendes opgivende suk. “Hun er klar til at få sine lommepenge, den lille negertøs” sagde Daddy henkastet og nok mest en konstatering til sig selv. Han bukkede sig ned, tog fat i sine bukser og fiskede sin pengeclips frem.

Daddy afleverede clipsen til storesøsteren og bad hende tælle op til 100. Den sexede negertøs, satte sig på knæ og begyndte at tælle, “tæl højt din lille luder” hvæsede Daddy og skubbede til hende med sin fod. Ydmygt begyndte hun at tælle fra 1,2,3,4,5……. Daddy lænede sig tilbage i sengen, placerede sig mellem lillepigens lår og satte sin tunge mod hendes lille klit. Min mand lod sin tunge danse, cirklede omkring den lille knop imens søsteren talte penge, når hun nåede hele ti’ere altså 10, 20,30… Slikkede og sugede han direkte på lillepigens Klit. Det blev svære og svære for den store tøs at huske hvad tallene hed på engelsk, til stor nydelse for Daddy som havde sin tunge dybt begravet i den lille fisse. Lillesøsteren vred sig og stønnede blidt over Daddys tunge, der legede med hendes fisse. Grådigt suttede hun på mine patter og lod Daddys tunge lege.

Den store tøs forsøgte desperat at tælle hurtigt, men hvis det ikke var hende selv der klokkede i optællingen afbrød min mand hende og indhentede tid. Kort løftede han hovedet fra det lille skød og knurrede: “forfra” Daddy nød den lille krop der lystigt tog imod hans blide kærtegn, han havde hænderne under den lille Lolita røv og løftede blidt den lille piges underliv imens han dyrisk, grådig og liderlig slikkede den yndige glatte mis. Daddy løftede sit blik, et kort øjeblik fik vi øjenkontakt. Han vidste godt det var forkert, hans øjne bar præg af dårlig samvittighed. Hans blik fortalte mig at han var revet med i denne perverse leg, optaget af to små tøser og deres små fisser og ude af stand til stoppe sine drifters trang. Høj på små afrikanske tøser.

Storesøsteren, var nået til 80 for gud ved hvilken gang. Hun talte stille og koncentreret 81,82,83.. Daddy stoppede hende da hun kom til 90 “hold du bare pause fra tælleriet tøs, det har været hårdt for dig” grinede han lummert og begravede igen sit ansigt i det lille skød. Jeg kælede blidt for de små spirende ungpige bryster, der sad på den lille pige, blidt cirklede jeg omkring de små stive brystvorter og nulrede dem ømt mellem mine fingre. Jeg kiggede hende i øjnene, lilletøsen nød behandlingen, hun var drømmende og sløret i blikket og vred sig i gnidende og gnubbende bevægelser mod Daddys tunge. Lod sig rive med i to turisters liderlige leg.

Daddy løftede hoveder fra den lille piges skød, han rejste sig op og sad på sengekanten. “Kæl for hendes lille tøsefisse, Baby” hviskede han liderligt, lydigt gled min hånd ned over hendes mørke krop og fandt hendes lille mis. Lilletøsens klit, hendes fine hemmelighedsfyldte diamant var hård og opsvulmet. Modtageligt overfor frække og udfordrende kærtegn, hun stønnede tungt da mine fingre blidt legede med den lille fisse. Daddy henvendte sig til storetøs, bad hende kravle hen til sig med pengene. Lydigt og uden tøven, satte hun hænderne i gulvet og kravlende hen til Daddy. Daddys øjne hvilede på de store mørke bryster, der udfordrende dansede under den frække negertøs’, han stønnede tungt og greb lystigt og liderligt fat om dem, så snart den lille tøs sad ved hans fødder.

“Århh Daddy” hvinede hun kælent, forsøgte desperat at indynde sig igen, som en kælen og lystig mis, vred hun sin krop og klynkede overdrevet. Den lille snu killing, forsøgte med list og liderlighed at genvinde Daddy. Min mand var ikke modtagelig overfor hendes dulleri, han havde hænderne omkring de store patter men hans fokus var på mine hænder, der blidt kælede for lillesøsterens lille fisse. Hans store pik var stolt, stiv og glinsende. Daddy lignede en der kunne kaste sig over den lille pige, hvert andet øjeblik og gentage sin hårde voldtægt, af den lille mis.

Jeg spredte den lille piges slanke mørke ben, helt ud til hver side. Lagde den lille pige klar, hvis Daddy besluttede at han ville kaste sig over hende og prygle den lille grotte endnu engang. Jeg genoptog min leg med den lille mis og blidt pressede jeg en finger ind i hende. Jeg kiggede på hende, de fyldige læber var fugtige let adskilte, øjnene svømmede, hendes lille lyserøde tunge kørte rundt i hendes mund, hun var klar. Klar til at lade orgasmen overtage og indtage hendes lille krop.

Daddy slap sit tag i storesøsterens faste mørke patter. Han tog bundtet af pengesedler og talte op så der var 100. Svedig og optændt, rullede han dem sammen og lade sig tilbage mellem den lille piges faste lår. Daddy fjernede min finger fra det lille hul, han kiggede op på den lille pige og hviskede hæst: “nu skal du få lommepenge af Daddy, lille skat” perverst og iskoldt pressede han det store bundt halvt op i lilletøsens fisse. Den lille pige gispede forskrækket over at en lille slank kvinde finger, blev afløst af et tykt bundt pengesedler i hendes lille fisse. Daddy førte det tykke bundt af pengesedler ind og ud af den lille pige, kneppede hende med pengene som var det en lille tyk pik.

Daddy løftede blikket, kiggede direkte på mig og hviskede hæst: “gi’ den lille Lolitatøs, slikpinden” jeg kiggede rundt i værelset, hvor havde jeg lagt den? Jeg rejste mig fra sengen, ledte rundt i værelset. I det samme jeg fik øje på den, bankede det på døren. Det var meget uventet og meget malplaceret at det bankede på vores dør, netop som vi var igang med en forbudt leg med et par små tøser. Jeg kiggede forstenet på Daddy? Han delte hurtige advarsler ud til de små kønne tøser og nikkede så til mig, som tegn på at jeg kunne åbne døren.

Jeg svøbte hurtigt et håndklæde om kroppen og åbnede forsigtigt døren, stadig med rottehaler og fuld make up. Mit hjerte bankede, galopperede afsted, lynhurtigt nåede jeg at forstille mig politianholdelse og mange år i et afrikansk fængsel for misbrug, indespærring og overgreb på tøserne. Et par venlige smilende øjne mødte mig, det var pigernes mor! “Åhh undskyld, forstyrrer jeg?” Spurgte hun jeg rystede på hovedet og sagde smilende: “vi hviler os bare” min stemme var forvrænget, usikker og fuld af dårlig samvittighed over for den venlige dame, hvis to tøser min mand netop havde kneppet som små tæver.

Der var helt stille bag mig, ikke en lyd kom der fra de små tøser. Negerdamen var venlig og snaksaglig som sædvanligt og spurgte om vi havde lyst til at komme og spise hos dem i morgen aften, hvor det var sidste dag inden vi skulle rejse hjem til Danmark igen. Hun fortalte at hun ville ha’ sendt en af hendes piger ned for at spørge os, men hun kunne ikke finde dem. Smilende sagde hun, de får en røvfuld når jeg finder dem igen og jeg fik en lang smøre om at børn skulle hjælpe deres forældre osv. Jeg nikkede bekræftende til hendes ord og skyndte mig at sige ja tak, til hendes invitation. Blot for at få hende til at smutte igen. Endelig forstod hun, at jeg gerne ville ind og “hvile” mig igen og sagde: “så ses vi imorgen aften kl. 19”

Fandens! Tænkte jeg og lukkede døren bag mig. Jeg glemte alt om min frustration og irritation da jeg kiggede over på sengen. Min store mand sad på sengekanten, storetøs, havde fået lukket munden med Daddys stive pik. Hun sad på gulvet, Daddy havde en hånd på hendes hoved og styrede hende rytmisk ned over sin pik. Med den anden hånd, holdt han fast i de pengesedler han kneppede lilletøs med. Han lignede en der var i himmelen, stor muskuløs og svedende med to små mørke tøser omkring sig. Jeg greb slikpinden på bordet og gik hen til sengen.

Den frække negertøs, suttede Daddy med imponerende taktik. Grådig og savlende, lod hun den forsvinde mellem sine fyldige læber og tog den helt til roden, når hun løftede hovedet igen og gled op af Daddys store pik, strammede hun læberne og lod sin tunge spille henover pikhovedet, lignede en øvet escort tøs, der ikke havde bestilt andet. Hendes løgnagtige engagement virkede desperat, hun ville bare ha’ det overstået, ville suge alt Daddys gude sperm ud af ham.

Jeg fjernede hendes hoved fra Daddy, tog fat om hagen på hende og hviskede: “ludertøs, lille sutte luder” hendes uskyldige blik, de kønne brune øjne der usikkert flakkede lidt, tændte min indre sadist. Jeg havde lyst til at vælte hende ned på gulvet og voldtage hendes lille fisse, med den store dildo. Vold kneppe den sexede tøs og bide i hendes store patter. Se hendes frække krop vride sig i en blanding af smerte og liderlighed, fremtvinge krampagtige orgasmer i det lille snævre skød. Men der var en lilletøs, der overværede det hele. Det lagde en dæmper på min trang.

Jeg tog slikpinden, kørte den rundt på storetøsens læber og stak den ind i hendes mund. “Det her er hvad små piger sutter på” sagde jeg til hende og kørte den frem og tilbage i hendes lyserøde mund et par gange. Jeg lod den køre ned af hendes frække krop, pressede den blidt men hårdt mod hendes Klit et par gange og grinede ydmygende af hendes små klynk. “Jeg skal hilse fra din mor og sige at du har en røvfuld i vente” hviskede jeg fnisende til tøsen. Jeg vendte mig mod Daddy og lilletøs, kravlede op i sengen og lod slikpinden glide ind i munden på den lille pige.

Daddy stønnede liderligt, da slikpinden forsvandt i lilletøsens mund, han bøjede sig ned over den og lille fisse og lod sin tunge danse på hendes klit. Med den ene hånd kneppede han hende fortsat med pengesedlerne med den anden spredte han de små skamlæber blottede den lille opsvulmede og hårde klit. Det lille pus vred sig, klynkede af vellyst over Daddys liderlige tunge. Forsigtigt kørte jeg slikpinden ud og ind af den lille mund, hviskede til hende at hun skulle overgi sig og lade orgasmen komme til. Jeg kælede for hendes små bryster, stønnede og klynkede over den lille pige der var under Daddys behandling.

Den lille piges krop var spændt som en flitsbue, pulsen på hendes hals bankede løs, hun suttede løs på slikpinden og løftede sit underliv mod Daddys hoved. Jeg fjernede slikpinden fra hendes mund og hviskede: “sig Daddy, mens du kommer lille skat” den lille pige var sanseløs liderlig, som i trance overgav hun sig til sin krop og klynkede: “Daddy,Daddy,Daddy..” Min mand har senere fortalt mig at den lille fisse, nærmest opslugte rullen af pengeseddler da hun kom i kramper. Ud af øjnkrogen kunne jeg se at storetøsen, gemte sit ansigt i hænderne da den lille piges krop, blev gennemrystet af en orgasme. Hun var desværre for langt væk, til at jeg kunne gribe fat i hende. Havde det været muligt, havde jeg tvunget den sexede negertøs, til at kigge på hendes lillesøsters liderlige krop, da hun kom.

Daddy tog pengene ud af den lille fisse, smed dem på hendes mave. Som en øvet forbryder fortalte han den lille pige, at hun skulle tage sit tøj på og gå, at hun ikke måtte fortælle nogen om noget som helst, for så ville hendes forældre komme i fængsel og hun ville komme på børnhjem. Den lille pige nikkede og rejste sig forskrækket og betuttet. Hun skyndte sig at tage sit tøj på og forsvandt med sin rulle af pengesedler i lommen. Daddy smilede sjofelt til mig og sagde: “resten er på ingen måde for børn”

Stilheden var larmende, jeg var chokeret over mig selv. Chokeret over Daddy. På ingen måde over at en voksen mand tænder på en ungpige krop, det er vel et dyrisk instinkt. Men en så ung pige som netop havde forladt vores bungalow? En spirende krop med små faste bryster? -og hvor kom min lyst fra? Jeg var hverken til tøser eller dominans, men jeg var optændt af at bruge magt og straffe disse to små mørke tøser. Jeg elskede at Daddy forvandlede prinsessen, til en underdanig lille kneppe tøs og tog hende med magt, elskede hendes tårer og klynk over at Daddy pulede hende som et lille lækkert stykke kød. Liderlige safter oversvømmede mit skød, når jeg var deltagende tilskuer til denne forestilling, hvor Daddy så groft misbrugte og udnyttede særligt den frække rengøringstøs, men også i nogen grad lillesøsteren det lille uskyldige pus.

Daddy afbrød min tankestrøm, da han højt sagde: “rejs dig op og buk dig forover” indøvet og mekanisk satte jeg mig op på sengekanten. Men det var ikke mig han talte til. Han var igang med tøsen igen, hun havde indtil nu blot siddet på gulvet og havde været tilskuer til det hele. Daddy stod foran hende, hans stive pik pegede direkte ind i ansigtet på hende, han gned den rundt i hendes kønne ansigt, mens han beordrede hende op at stå. Tøsen lystrede og med smidige bevægelser, rejste hun sig. Daddy tog fat om hende og bukkede hende forover, mod mig, hendes hænder hvilede på mine lår. Der var få cm. Mellem vores ansigter, jeg kiggede ind i det ansigt min mand netop havde gnedet sin liderlige pik rundt i. Jeg kunne dufte Daddys liderlige pik på tøsen, jalousi og raseri fik mig til at handle. Uden at tænke over det, løftede jeg min hånd og gav hende en lussing og hvæsede: “din lille beskidte ludertøs”

Tøsens trak forskrækket sit ansigt til sig, kom næsten op at stå men Daddy skubbede hende på plads igen og sagde: “ja, Baby mere, svin den lille møgtøs til. Hun har kneppet med din Daddy, tøsen har nydt Daddys kæp i både mund, fisse og røv. Slå hende, straf hende for at være en lille pule tæve” endnu en lussing ramte den lille tøs, hun bøjede hovedet, men Daddy trak hendes hoved op med et fast tag i hendes krusede hår. Daddy stod bag tøsen, ud af øjenkrogen kunne jeg se at hun æggede ham, kørte sin fyldige røv rundt mod hans pik. Hofterne cirklede rundt, som en tæve i løbetid tilbød hun sig og gjorde sig til. Endnu en lussing ramte det kønne ansigt, jeg tog fat om hendes ansigt med begge hænder og svinede hende til, fortalte hende at hun var en beskidt lille luder tøs, en kneppedukke, turist luder osv.

Tøsen klynkede og små peb, men uden at stoppe sin twerking, med imponerende sexede bevægelser, som kun en sort tøs formår at udfører gnubbede og dansede hun med sin perfekte røv op af min mand. Daddy stønnede højlydt over tøsen og måtte læne sit hoved tilbage for at slippe syntet af den frække røv, der gned sig op af ham. Udfordrende hviskede han hæst: “den lille tøs prøver at kneppe din mand, skat. Hun vil så gerne ha’ Daddy..” Han vidste præcis hvad der ville få mig op i det røde felt, legede med min psyke og udfordrede min jalousi.

Jeg greb fat om begge tøsens håndled, flyttede hendes hænder fra mine lår og placerede dem på sengen, så hun stadig stod foroverbøjet. Optændt og sur, greb jeg det første og bedste jeg kunne få øje på, som redskab til at varme tøsen. En fluesmækker! Uden kamp vigede Daddy fra pladsen bag den sexede negertøs, jeg stillede mit tæt bag hende, helt tæt. Som Daddy havde stået, stod jeg bag tøsen og opfordrede hende til at fortsætte med at danse med hofterne. Jeg ville mærke hendes udfordrende underliv mod min krop, mærke hvad der var for en behandling Daddy havde fået. Tøsen tøvede, men begyndte med små roterende bevægelser at gnide sig rundt mod min krop. Uhh havde jeg været lidt højere havde den lille tøs, kunne gnide min fisse på denne sexede måde. Nu ramte hun min mave og kun lige det øverste af mit venusbjerg, med sin lille savlende fisse.

Daddy førte sin hånd ind under tøsen, legede med de store faste patter der hang og så frække og indbydende ud, hans pik stod stiv og savlende lige ud i luften. Min mand kiggede sultent på tøsens fyldige mørke røv, der kørte rundt på maven af mig. Han leg med hendes patter var hård og fast og hun gav sig klynkende under Daddys “kæleri”, “please Daddy..please Daddy” klynkede tøsen indimellem, hendes små klage sange blev blot ignoreret og Daddy fortsatte med at nive i de store patter.

Jeg trådte lidt bagud, løftede fluesmækkeren og lod den svirpe på de dansende baller. Igen og igen lod jeg den frække røv modtage en masse svirpende slag. Tøsen tiggede grædende for hendes frække krop der blev straffet i begge ender. Det hjalp ikke, både Daddy og jeg fortsatte hver vores leg med den lille tøs. Hendes lille lyserøde fisse mellem de mørke lår, savlede, safterne drev fra det lille skød i takt med den hårde behandling af både røv og patter. Daddy og jeg snakkede sammen, hen over hovedet på tøsen talte vi om, at hun var en rigtig underdanig tæve, en lille slaveso der nød at blive straffet. Min mand varmede godt op under mig fortalte at tøsen var en rigtig piksyg tøs, der tiggede om at blive kneppet, om hvor villig og liderlig hun havde opført sig ude på stranden.

Jeg smed fluesmækkeren fra mig og spredte tøsens baller, brutalt lod jeg en finger glide ind i hendes lille snævre røvhul. Så stramt og trængt, Daddys fede pik må virkelig ha’ været tæt omsluttet i det lille hul. Hårdt køre jeg min finger ind og ud af den lille røv, og smækker hende på ballerne med den anden, tøsen græder stadig, tud du bare din lille negertæve! -og mærk hvordan min finger knepper dit lille røvhul, vær glad for at det ikke er Daddys kæmpe pik der knepper dig, din lille ludertøs.

I min egen liderlige rus, har jeg slet ikke set at Daddy har sluppet sit tag i tøsen. Men jeg hører den kendte lyd, af hans livrem der er bukket sammen og giver et smæld, når han strækker den! Min mand står bag mig, med livremmen imellem hænderne. Åhh det ondskabsfulde stykke hud, der giver fandens mange striber på røven. “Ta’ det roligt Baby” hvisker min mand og bukker mig ned over tøsens røv, min finger glider ud af hende. Liderligt når jeg at forberede mig på at Daddy vil straffe mig nu, at mine baller skal danse under Daddys livrem. Men endnu engang overrasker han mig og går modsat af hvad han plejer, da jeg mærker at han presser sin store pik ind i min våde villige fisse. Åhh følelsen af Daddys store pik, der baner sig vej gennem mit indre, er ved at få mig til at eksplodere, hans store tykke pik er hjemme igen.

Men kun på besøg, desværre er Daddys store pik kun på at kort besøg. Han presser sig op i mig og trækker sig så ud igen, mit indre skriger på at han skal tage mig hårdt, beskidt og brutalt. Ydmygende bliver jeg skubbet til siden og Daddy træder frem mod den lille negertøs, der står og stritter med sin frække mørke røv. Daddy har stadig den ondskabsfulde livrem i hånden, da han blidt kæler for tøsens røv. Med blide ømme bevægelser, kører han sin store hånd rundt på hendes røv. Tøsen tager grådigt imod hans kærtegn, skubber sin røv bagud og klynker: “ja Daddy, ja”, hun drejer hovedet og kigger fnisende ned på mig der sidder på gulvet, hun er ikke færdig med at udfordre den lille møgtøs.

Daddy løfter sin hånd med livremmen, uden varsel lader han den bukkede livrem folde sig ud og rammer tøsens røv med et smæld. Hun skriger overrasket, men det ene slag bliver afløst af det andet. Daddy lader sin livrem kærtegne tøsens røv, hårdt og brændende. Åhh dette møde mellem hud, giver mig en glødende fornemmelse i underlivet, min fisse strammer sig sammen i små rytmiske og tilfredse kramper. Tøsens faste krop, spænder helt op alle muskler er taget i brug når den lille godte prøver at forberede sig på at min mands livrem, vil møde hendes hud. Den lille mørke dukke bliver straffet længe, uden hensyn lader Daddy livremmen danse henover hendes perfekte velformede teenager røv. Da Daddy stopper, falder tøsen hulkende sammen hen over sengen. I sin hysteriske smerte trance, græder hun og kalder på sin mor.

Jeg rejser mig op og bukker mig ind over den lille godte, og hvisker: “din mor vil gerne ha’ at du fik en røvfuld, mor opfordrede Daddy til at slå dig, slå dig hårdt din lille luder” en pervers løgn, men det tilfredsstillede mig at ydmyge hende. Jeg lade mit ben hen over hende, lade mig op oven på hende, førte min hænder ind under hende og tog fat om hendes patter. Jeg sænkede mit underliv ned mod hendes røv og begyndte at rotere. Lå nu og æltede hendes store patter og gned min våde fisse rundt på tøsens ømme røv og hviskede perverse og ydmygende ting i øret på hende. Jeg mærkede Daddy sætte knæet i madrassen, bag mig. Stønnende fører han sin store pik ind i mig. Daddy står på knæ bag mig, knepper min savlende fisse mens jeg gnider mig rundt på tøsens røv. Tøsen tuder, jeg klynker og Daddy stønner tungt og liderligt.

Min hjerne slår fra, jeg er bragt til et dyrisk primitivt plan. Daddy knepper mig hårdt og dybt. Længe ventet lader Daddy endelig sin store pik, forsvinde i mit indre og skampuler mig. Da jeg eksploderer i en liderlig orgasme, skriger, klynker, stønner og tuder i et væk. Daddys store krop bag mig, tøsens faste krop under mig. Liderlige safter, blander sig da Daddy med et brøl pumper sin liderlige sperm op i mig.

Daddy smider sig på ryggen på vores seng, langsomt ruller jeg rundt og ligger mig ved siden af ham. Den eneste lyd der er, kommer fra en snøftende tøs der også ligger på sengen. Jeg bryder tavsheden da jeg hvisker til Daddy: “tøsens mor, har inviteret os til middag imorgen…”

Del dette indlæg