I Skyggen Af En Negertøs – Del 7

E mail: safranpigen@gmail.com

Min mand og jeg er begge 40 år, vi har været gift i 15 år og er sammen på ferie i Afrika. Vi har haft fantastiske oplevelser både sammen og hver for sig. Jeg har leget med en uartig tøs, der tidligere på ugen lagde op til min mand (del 1 & 2). Min mand har været på tur sammen med Jim, ejeren af hotellet, ud til en lille landsby, hvor han kneppede høvdingens datter og fortalte mig om oplevelsen mens han ydmygede mig (del 3). Min mand tager godt imod sin gave, den lille rengøringstøs og har efterladt mig hulkende med en stor dildo oppe i mig og har forladt vores bungalow, med den lille tøs (del 4). På afstand ser jeg min mands leg med tøsen og overskrider en grænse (del 5). Min mand giver mig en uventet mulighed for at lege lidt med tøsen igen og knepper hende for øjnene af mig (del 6).

Jeg kiggede over mod vinduet, lillesøsteren var væk. Den lille nysgerrige pige, var nok begyndt at kede sig og havde fundet på noget nyt og spændene. Det passede mig fint, det gav mig bedre plads, at det lille pus ikke behøvede at overværer hvordan jeg nu ville opfordre Daddy til at misbruge hendes storesøster, den lille fine tæve. Jeg lænede mig ind over tøsen, greb fat i hendes faste baller og spredte dem. Kiggede op på Daddy og klynkede “knep det lille hul Daddy, pres din store pik ind i den lille tæves røvhul” Daddy tøvede et øjeblik, hans pik var igen stiv og klar. Daddy kiggede skeptisk ned på den lille tøs’ stjerne og ned på sin egen kæmpe pik. Størrelses forholdet var umage, men jeg vidste at den lille luder kunne ta’ det, hendes lille numsehul var blevet kneppet af en stor dildo. Så selvfølelig kunne den lille negertøs også tage Daddys fede pik.

Jeg kiggede på Daddy, løftede tøsens hoved fra mit liderlige skød, førte hendes hoved og mund mod mit bryst og sagde: “jeg trøster hende imens Daddy, den lille tæve får lov til at sutte på mine patter imens du knepper hendes røv” “åhh skat din liderlige so, jeg elsker dig” brummede Daddy og lagde sig på knæ bag tøsen, han satte pikken mod den lille stjerne. Tøsen begyndte at klynke, da hun mærkede det liderlige pikhoved mod sin stjerne, hendes lille faste krops muskler spændte og hendes ansigt var forvrænget i en grimasse, som havde hun allerede Daddys liderlige pik i sin lille numse. Blidt strøg jeg hende over håret opfordrede hende til at sutte på mine patter, trøste sig selv imens hun kunne mærke, hvordan det virkeligt var at være Daddy’s pige. Blidt og perverst tyssede jeg på tøsen: “schyy, så så lille tøs, vær en go’ pige og stil din lille hul til rådighed for MIN mand, du vil jo gerne mærke ham”

Grædende og halvkvalt i mine store bryster, tiggede tøsen Daddy om at lade være med at kneppe hendes lille numsehul. Jeg tog fat i tøsens hår, løftede hendes hoved. Kiggede ind i de store kønne brune øjne og gav hende en lussing. “Opfør dig som en go pige, din lille luder” hvæsede jeg og flyttede mit blik til Daddy, kærligt sagde jeg: “kom Daddy, pres din store pik ind i hende, prøv din gave i alle huller” Tøsen skreg, da Daddy holdt hende i jerngreb og pressede sin tykke liderlige pik ind i hende, hun sprællede og prøvede at komme fri, men Daddy havde godt fat om hendes hofter og jeg holdt hendes hoved. Kom så Daddy, pul den lille tøs, mærk det lille numsehul udvide sig for din flotte store pik. Det tændte mig fuldstændigt at overværer Daddys brutale overgreb.

Århh jeg nød at se Daddys liderlige blik i øjnene, da han langsomt gled helt i bund i den lille tøs’ numsehul. Blidt tyssede jeg på den lille negertøs og lade hende til mit bryst. Hviskede til hende at hun skulle sutte på mine bryster og nyde Daddys store liderlige pik, i sin lille numse. Hun vred sig, havde vist ikke helt affundet sig med at være en lille pik tæve, det var som om prinsesse rollen passede den lille godte bedre. Hendes slanke krop vred sig under Daddys stærke hænder, men hun sad fast. Som en lille tæve, holdt Daddy tøsen fast henover sin stive liderlige pik. Min søde empatiske mand holdt en alt for ung tøs fast og pressede sin tykke pik op i hendes lille røv.

Jeg kiggede på hende og hviskede blidt “det er så dejligt for Daddy, at være inde i din stramme numse. Du fortjener at Daddy voldtager din røv, jahh kom så din lille luder ta’ Daddy’s tykke pik”. Daddy øgede tempoet og kørte hårdt på i den lille tøs, det var ligefør jeg fik lidt medlidenhed med hende, kendte godt følelsen når Daddy i sin egen liderlige verden brugte sin pik hårdt.

Når Daddy brugte sin magt og ret og brutalt kneppede et lille stramt numsehul, var der no mercy, det var Daddy der skulle forkæles. Jeg kiggede på ham, min store stærke mand der var i gang med at røvpule en ung negertøs, han smilede til mig gennem de tågede øjne, løftede sin store hånd og plantede et velfortjent klask på hendes ene balle, gentog det igen og igen, tøsen fik den røvfuld hendes mor i spøg havde sagt hun trængte til. Hun fik som hun trængte til med renter, Daddys underliv kørte løs, som en liderlig hanhund bankede han ind og ud af tøsens lille stramme røvhul. Hun græd, hulkende og hikstende prøvede hun at slippe fri. Fri for at sutte på mine stive brystvorter og fri fra Daddy’s aggressive pik. Umulige og utaknemmelige lille kneppedukke, men langsomt var det som om, hun ved at overgi’ sig, lå nu snøftende ved mit bryst og tog imod Daddy.

Jeg betragtede Daddy, hans stærke hænder mod tøsens faste krop, hans underliv bankede imod de kuglerunde mørke baller, han er tåget i blikket, er kun tilstede i sin egen liderlige verden, sveden hagler af min flotte, stærke og veluddannede mand. Jeg løftede blikket og kiggede mod vores terrassedør bag Daddy og fik et chok! Bag de tynde hvide gardiner, stod en lille skikkelse, de bare brune fødder stak ud under gardinerne, åhh den satans lille nysgerrige unge, havde vovet at træde ind i vores bungalow for at overvære vores leg, med hendes søster.

Du er alt for nysgerrig lille pus, det kan koste dig din lille jomfruelige fisse, tænkte jeg ved mig selv. Mine øjne mødtes med de store brune øjne, Daddy pumpede løs i hendes søsters lille numse og hun havde overværet det hele uden at blive skræmt og løbe langt væk. Alt for nysgerrig lille pige. Overvejede et kort moralsk øjeblik om jeg skulle afbryde Daddys hårde strafpuling af den lille rengøringstøs, men på den anden side, havde lillesøsteren haft god tid til at løbe langt, langt væk.

Jeg slap mit tag i storesøsteren, lagde blidt hendes ansigt ned mod gulvet og lod Daddy fortsætte han nød det, nød at mærke en lille tøs’ stramme numsehul omkring sin pik. Forsigtigt viftede jeg lillesøsteren hen til mig, den lille mis skulle ikke have flere tegn på at komme hen til mig,vupti så stod hun der. Daddy stoppede måbende med at kneppe og tøsen kom med at lettet suk da han trak sig ud af hendes lille røv. Forsigtigt satte jeg en hånd på tøsens hoved, markerede at hun skulle blive liggende med sit kønne ansigt mod gulvet og sin indbydende røv mod Daddy.

Daddy’s øjne sejlede stadig af liderlighed, da han forbavset sagde: “hva’ fanden sker der skat? Hvor kom hun fra?” Med min frie hånd, trak jeg blidt lillesøsteren ind til mig, guidede hendes lille villige mund, til mit bryst. Det lille pus, sad på knæ ved siden af mig suttede ivrigt og grådigt på mit bryst, imens jeg fortalte Daddy at hun havde stået først ved vinduet og senere bag gardinet og havde overværet det hele. “Hun er en lille nysgerrig unge og hun er så klar Daddy, klar til at forkæle din store pik. Hendes lille mis, er fin og stram og hun nyder at mærke noget oppe i sig, Daddy” den lille pige, sagde ingenting sad blot og suttede på mit bryst.

Rengøringstøsen, forsøgte at rejse sit hoved, men jeg holdt fortsat hendes ansigt mod gulvet, Daddy reagerede promte på hendes bevægelser og gav hende et klask på ballen, hans stemme var hæs og myndig da han hvæsede: “bliv liggende din lille ludertøs”, arhh ludertøs? Analprinsessen var nu degraderet til at være ludertøs, det var sød musik i mine ører, nu skulle rollerne holdes. Forsigtigt førte jeg min frie hånd ned i lillesøsterens shorts, kiggede på Daddy og sukkede: “hun er så lille, glat og så fin, Daddy. Det lille pus, har luret på dig og tøsen da i legede på stranden, hun har gnedet sin lille barnlige fisse, imens hun kiggede på at du forkælede den lille ludertøs. Hvis ikke du tager hende Daddy, er der en anden stor mand der gør det”

Min hånd kærtegnede blidt den lille revne, samtidig med at jeg æggede Daddy, opfordrede ham til at kneppe den lille. Fortalte ham, hvor dejlig jeg troede den lille fisse ville være for hans pik. Lillesøsteren spredte villigt sine ben, gav mine legende fingre frit spil. Forsigtigt spredte jeg de små skamlæber og lod mine fingre lege med hendes lille savlende fisse, cirklede omkring hendes klit og nød hendes sugende grådige mund på mit bryst. Hun er våd og liderlig Daddy.

Storesøsteren vred sig klynkende på gulvet, det var tydligt at mærke, at det var gået op for hende at det var hendes lillesøster, jeg tilbød min store mand. Daddy kiggede på min leg med lillesøsteren, stønnende sagde han: “du er så liderlig og pervers skat, jeg elsker dig for at være det” han rejste sig og slap sit tag i storesøsteren med en besked om at hun skulle ligge stille, Daddy’s mund foldede sig i et sjofelt smil, han klappede rengøringstøsen på røven og sagde: “ellers knepper jeg din lillesøsters lille røvhul, ligesom jeg lige har kneppet dig og det vil du ikke ha vel?” Storesøsteren græd, den lille kække negertøs, lå med sit kønne ansigt ned mod gulvet og hulkede uden at svarer Daddy. Min mand tog fat i hendes krusede hår, og råbte ind i hovedet på hende: “vel?, det vil du ikke ha’ vel?” Hulkende hikstede hun: “nej Daddy” Daddy hentede rebet, som tøsen havde været bundet med ude på badeværelset, uden ord bandt han hendes arme på ryggen og hev hende op og stå.

Tøsens ansigt var smurt ind i tårer snot og savl, ikke meget prinsessetøs over hende. Jeg kastede et hurtigt blik på hende og rettede så mit fokus på lillesøsteren igen, den lille pige var tøvende villig da jeg blidt afklædte hende. Hun havde lidt flere former, end dem den løse t-shirt og shorts afslørede. Små faste bryster, der tog tilløb til at gro, en lille flad mave og det yndigste lille faste skød. Daddy tvang storesøsteren til at kigge på at jeg afklædte den lille pige, han stod bag tøsen holdt fast i hendes store tunge bryster og fortalte hende, at hun skulle se hans tykke pik inde i lillesøsteren, tøsen tiggede Daddy om at lade vær’, tilbød ham både sin fisse og røv, tilbød Daddy at være hans slavetøs. Hun ville ofre alt, for at undgå at Daddy kneppede hendes lillesøster.

Hun kendte ikke Daddy, han brugte sjældent tomme trusler og når han havde sat sig noget for fuldførte han. Daddy grinede af tøsens desperate tilbud, førte hende hen til en stol, spredte hendes slanke ben og bandt dem fast til hvert stoleben. Daddy kværnede sin tykke pik, ind i tøsens mund bad hende om at sutte ham fin og ren, så han var klar til hendes lillesøsters lille fine fisse. Da han var tilfreds, bandt han et tørklæde om munden på tøsen.

Lillesøsteren, sad tavs og overværede det hele. Hun virkede som om hun havde fortrudt sin egen nysgerrighed, hun kiggede skræmt på Daddys pragt eksemplar af en pik, der faretruende nærmede sig. Jeg kælede for den lille krop, hviskede til hende at hun skulle tage det roligt og at Daddy nok skulle være go’ ved hende, kælede blidt for den lille våde mis og gned hendes klit. Den lille pige, stønnede og sukkede under mine kærtegn, en lille liderlig dukke var hun.

Daddy stod nu foran os, hans pik var kamp stiv de tydelige blodårer og glinsende pikhoved vidnede om at han var ved at eksplodere af liderlighed. Blidt guidede jeg den lille pige op på sine knæ, og førte hendes fyldige læber mod Daddys pikhoved, “vis Daddy at du er en dygtig pige lille skat” hviskede jeg og fortsatte: “vis ham at du er bedre til at sutte på hans store kæp, end din søster” hun åbnede villigt munden og forsøgte at gabe over Daddys pik. Daddys pik, kunne dårligt være i den lille mund, han pressede let på og maste sig vej igennem de fyldige læber “åhh sådan, din lille suttedukke sut på Daddys liderlige pik” stønnede jeg, min fisse drev af liderlige safter over den lille pige der ihærdigt kæmpede for at følge med i Daddys rytme, da han blidt kneppede hendes mund.

Daddy stønnede tungt “det er så forbudt og frækt det her, skat” sagde han og kiggede ned på den lille suttepige. “Nyd det skat, hun er en rigtig liderlig unge” hviskede jeg kælent til min mand og viste ham mine drivvåde fingre. Jeg rejste mig op og kyssede Daddy, hans tunge gled ind imellem min læber og legede liderligt med min. Jeg nød at mærke Daddys tunge lege med min mund og puttede mig ind til ham, mærkede hans stærke arme. Længe stod vi og kyssede, bag os sad en lille brugt negertøs bundet til en stol foran os lå hendes yngre og ubrugte søster og forsøgte at sutte Daddys liderlige pik. Daddy lagde armene om min skulder og som et par stolte forældre, stod vi nu og betragtede den lille pige der halvkvalt forsøgte at sutte en stor mandepik. Det var perverst, liderligt og langt over grænsen, og samtidig så frækt.

Kælent gned jeg mig op at Daddy og klynkede: “slik hendes lille fisse Daddy, hun kiggede med da du slikkede storesøsteren og blev så tændt af det, jeg måtte hjælpe hende med at gnide den lille mis til orgasme” langsomt og liderligt beskrev jeg for Daddy, hvordan lillesøsteren havde vist mig hvor min mand var sammen med tøsen, hvordan hun begyndte at kæle for sin lille mis og hvordan jeg havde lagt hende til mit bryst, hvordan hun havde sukket efter mere da jeg havde afsluttet hende.

Daddy stønnede tungt og måtte trække sin store pik ud af munden på den lille pige, “du er en rigtig pervers og liderlig so” stønnede han og fortsatte: “tigger du Daddy om at slikke en lille lolita fisse?” “Ja, Daddy slik den lille stramme fisse, gør det dejligt for hende” klynkede jeg. Daddy tog fat i mit hår og hvæsede: “ok, jeg gør som du tigger om, men så viser du Daddy hvordan du sad med den lille pige og kiggede på Daddy, du bruger bare tøsen derovre” Min mand pegede over imod rengøringstøsen og slap sit greb i mit hår.

Jeg gik hen imod tøsen, der sad bundet til stolen. På vej derhen greb jeg den store Dildo. Daddy rømmede sig og sagde: “den hører vist ikke til!” Jeg vendte mig mod Daddy og svarede: “jeg havde en finger halvt oppe i den lille fisse, Daddy. Tror den føltes ligeså stor, som denne i tøsens fisse” jeg viftede med dildoen, Daddy grinede og forstod min pointe. Jeg lagde dildoen på gulvet og stillede mig bag storesøsteren, lod mine hænder glide ned og tog fat om hendes store patter, æltede dem hårdt imens jeg kærligt hviskede til hende: “nu skal vi se Daddy, slikke din lillesøsters fisse. Hendes lille dukkefisse skal mærke Daddys liderlige tunge” tøsen klynkede halvkvalt, tørklædet om munden gjorde det umuligt for hende at svarer. Jeg grinede hånligt og hviskede: “ja du vil også gerne se Daddy slikke den lille fisse hva’? Daddy gør din lillesøster klar, klar til at blive spiddet på en stor, tyk og liderlig mandepik”. Jeg var tilbage i min liderlige trance rus, hvis ikke Daddy havde forlangt at jeg skulle vise ham, hvordan jeg havde siddet stille og roligt med lillesøsteren og kælet for hendes fisse, havde jeg flået storesøsteren op fra stolen og havde voldtaget hende groft med den store dildo, mens jeg overfusede hende verbalt.

Daddy havde lagt sig ned på gulvet, forsigtigt guidede han den lille pige til at sidde overskævs på hans bryst kasse, præcis som hendes søster havde siddet for et par timer siden. Daddy gryntede liderligt og tilfreds over den lille piges fine skød, forsigtigt spredte han de små skamlæber og lod kælent en finger kærtegne hende blidt. Det lille pus, spredte villigt sine ben og stønnede tungt. Daddy tog hænderne ind under hendes lille lolita røv og trak blidt den lille piges skød mod sin mund, hans tunge legede med den lille revne.

Jeg slikkede storesøsteren på kinden, samme bevægelser som Daddy brugte på hendes lillesøster blot to forskellige steder på kroppen. “Se hvor Daddy nyder at smage den lille fisse” hviskede jeg til tøsen og “din lille liderlige søster, nyder også Daddy, kan du se det?” Mine hænder var overalt på negertøsens spændstige krop, gned hendes fisse og krammede hendes store patter, grådigt tog jeg for mig af den lille kække negertøs, der pludselig ikke var så flabet og udfordrene.

Daddy slikkede liderligt videre på den lille pige, hans tunge snavede liderligt den lille fisse, legede med hendes klit og forsigtigt pressede han tungen mod det lille stramme hul. Lillesøsteren’s tågede blik og drømmende øjne, var ikke til at tage fejl af den lille pige klynkede af vellyst når Daddy legede med sin tunge. Daddys pik, lå stiv og fræk op af maven på ham den pegede lige mod den lille piges ryg, den så enorm ud mod den lille spinkle krop, der nærmest sad ovenpå Daddys hoved. Min fisse savlede over det frække og forbudte syn.

Jeg løsnede tøsen fra de stramme reb Daddy havde bundet hende med og fjernede tørklædet fra hendes mund, advarende sagde jeg: “nu gør du som jeg siger for ellers ved du godt at Daddy voldtager din lillesøsters røv!” Den kække negertøs nikkede, som en lille artig dukketøs nikkede hun blot som bekræftelse på at hun havde forstået, advarslen. Jeg slog hende et par gange på de store faste patter, fantasien om en svirpende pisk der dansede over den brune hud, var ikke langt væk.

Jeg tog fat i armen på tøsen, rejste hende fra stolen. Jeg måtte finde min blide side frem, Daddy havde lavet en byttehandel. Han slikkede lillesøsteren, som jeg havde ønsket, tilgængæld skulle jeg vise ham hvordan jeg sad med lillesøsteren mod mit bryst og kneppede hendes lille mis. Vi satte os på gulvet ved siden af Daddy og den lille mis. Blidt guidede jeg storesøsteren på plads ved mit bryst, flyttede hendes hånd op så hun holdt ved mit bryst imens hun suttede, som en lille baby der dier ved sin mors bryst, lå den sexede negertøs og suttede.

Daddy stoppede med at slikke den lille pige og drejede hovedet, han fulgte min hænder da de gled ned over negertøsens spændstige krop og kiggede på hendes grådige slupren på mit bryst. Mine hænder cirklede omkring tøsens fyldige skamlæber, langsomt og blidt kælede jeg med og for hendes mørke skød inden jeg forsigtigt spredte læberne og lod min finger glide ind imellem dem. Daddy løftede den lille pige ned fra sit ansigt, placerede hende mellem sine ben, hektisk og hurtigt bad han lillesøsteren om at lege og sutte på hans pik. Han lå stadig på ryggen, hvilede på sin albuer og kiggede intenst på min leg med negertøsen.

Tøsen var våd og savlende, min fingre gled uden modstand rundt i det lille skræv. Det gippede i hendes frække krop, da jeg liderlig og opstemt fandt hendes hårde klit og gned den. Daddy stønnede hæst: “din perverse liderlige so, sad du sådan med den lille? Sad du og spillede et lille barns fisse og kiggede på Daddy?” “Ja Daddy, jeg hjalp den lille pige imens hun suttede på mine patter” klynkede jeg og kiggede på min store mand, der liderlig og nysgerrig fulgte mine fingres leg imens den lille pige lå på knæ mellem hans ben og slikkede på hans store pik. “Hun var så villig Daddy, spredte villigt sine små ben og løftede sit underliv, hun pressede sit underliv mod min hånd” stønnede jeg og kiggede på Daddy.

Jeg stoppede min leg med tøsens hårde klit, alle hendes muskler var spændte og hendes ben sitrede, hun suttede mere og mere intenst på mit bryst, grådigt sugede hun sig fast og sugede liderligt på mine stive brystvorter. Jeg famlede efter dildoen der lå på gulvet og fandt den. Tøsens fyldige læber mod mit bryst sendte liderlige bølger gennem min krop, min fisse drev under negertøsens frække krop. Jeg fik fat på dildoen, holdt den oppe og sagde til Daddy: “da jeg havde kælet længe nok for den lille mis, stak jeg forsigtigt en finger op i den lille pige. Daddy rejste sig mere på sine albuer og fulgte liderligt med da jeg pressede den store Dildo op i negertøsens lille våde og villige fisse.

Tøsen klynkede, da dildoen banede sig vej igennem de svulmende skamlæber og langsomt gled op i hende. Som et grådigt pattebarn, fandt hun nydelse ved at ligge ved mit bryst og sutte. Daddy stønnede tungt over synet af den lille fisse, der var godt fyldt ud, samtidig med at den lille legede med hans pik. Jeg kiggede ned på lillesøsteren, den lille nøgne pige sad mellem Daddys ben lydigt forsøgte hun at sutte på hans store pik. Det var ikke som en scene fra en pornofilm, hun tog kun lige pikhovedet ind i sin mund og slap så igen. Hendes små hænder havde fat om skaftet på Daddys pik, hun gned forsigtigt på den, lignede et barn der var fint optaget af sin egen leg.

Daddy strakte sin arm ind under negertøsens røv, hans hænder søgte mit drivvåde skød. Jeg stønnede tungt da han pressede to fingre op i mig og kneppede min fisse “knep den lille ludertøs skat” sagde han og kiggede på den liderlige negertøs, der i en blanding af angst for at Daddy skulle bruge hendes lillesøsters numse og en grad af liderlighed, lå og vred sig. Hendes frygt og angst tændte mig, gav mig lyst til at lege med hendes psyke og frække krop. Negertøsen var ved at være lidt for føjelig, lidt modstand ville være at fortrække så hun meget passende kunne blive sat på plads igen. Hun suttede stadig på mit bryst, da jeg blidt men ondskabsfuldt hviskede til hende: “nu skal jeg vise dig hvordan din lillesøsters yndige lille fisse, blev strafpulet”

Jeg smilede til hende da jeg hårdt og brutalt bankede den store dildo ind og ud af hendes lille savlende fisse. Grædende slap hun mit bryst og vred sin mørke krop “hun kunne godt li’ det, den lille so kunne godt li’ at få en stor pik banket op i sin lille fisse” råbte jeg ned i hovedet på tøsen og fortsatte “om lidt skal du se din lillesøster få en rigtig mandepik, om lidt skal Daddy kneppe hende uden hensyn” tøsen tiggede os om ikke at kneppe søsteren, igen tilbød hun sig selv på alle tænkelige måder. Appellerede desperat til Daddy med sin kærligste lillepige stemme og tiggede mig som en rigtig lille slave tæve, tiggede og bad hun for sin søster. Men det var ikke det der fik mig til at stoppe, det der fik mig til at stoppe var et hurtigt møde med et par alvorlige brune øjne. Lillesøsteren sad betuttet og kiggede på vores grove behandling af hendes søster.

Jeg bøjede mig ned over storesøsteren, stadig med den store dildo oppe i hendes lille fisse hviskede jeg: “hvis du vil skåne den lille, så fortæller du hende at det kun er en leg, at du har det dejligt og nyder det.. Forstået din lille ludertøs?” Daddy havde overtaget styringen af dildoen og rytmisk kneppede han den lille tæve. Tøsen kiggede op på mig og nikkede, jeg tog fat i hendes ene bryst og med kærlig og fast hånd nev jeg de stive brystvorter imens tøsen vendte sit kønne ansigt mod sin lillesøster. Hun startede sin sætning med at tale Afrikansk, jeg tog hårdt fat i hendes brystvorter og gav hende en skarp besked at tale på engelsk. I takt med at hun tilfredsstillende fik formidlet det budskab jeg havde bedt hende om, slap jeg mit hårde og nivende greb om hendes bryst og brystvorte. Med kærlig stemme, fortalte jeg tøsen at hun var en dygtig dukketøs.

Det lille yndige pus, lillesøsteren lignede ikke en der var overbevist om søsterens nydelse, men hun blev trofast siddene nøgen og uskyldig på gulvet. Hendes øjne fulgte nysgerrigt med i alle bevægelser der foregik og indimellem huskede hun, hvad Daddy havde bedt hende om og suttede lidt på hans glinsende pikhoved. Hun var absolut ikke en øvet suttetøs, men det kunne hun jo blive. Jeg tog hårdt fat i storesøsterens hår, med blidt stemme sagde jeg: “nu viser du din lillesøster, hvordan en dygtig pige sutter” Min mand havde rejst sig fra gulvet og stod klar med sin stive pik, der pegede lige ud i luften. “Du tager virkelig styringen med hård hånd tøs” brummede han og kiggede på mig inden han tilfreds tilføjede: “men du gør dit job godt”

Daddys ros, gav mig mod. Min trang til at dominere de små tøser på hver sin måde voksede. Jeg bad storesøsteren sætte sig på knæ foran Daddy og den lille om at sætte sig ved siden af og kigge godt efter. Rengøringstøsen tog fat om roden af Daddys pik, åbnede sin mund og lod hans tykke pik forsvinde mellem sine læber. Hun kiggede uskyldigt op på min store mand, ingen tvivl om at tøsen prøvede at indynde sig hos Daddy igen. Hun spillede med sine store brune øjne, var fræk og indbydende. Jeg mærkede et stik af jalousi da jeg så Daddys liderlige blik, da han kiggede ned af sig selv og så den lille frækkert med hans store pik i munden.

Blidt tog jeg fat om lillesøsterens hoved, aede hende på kinden og fortalte hende at nu var det hendes tur, til at sutte. “Du skal være en lille dygtig pige og tage Daddys pik helt ind i munden” sagde jeg og fortsatte “hvis du er dygtig, så gør jeg det dejligt for dig igen lille skat” den lille pige nikkede naivt og ivrig, det lille pus ville rigtig gerne ha spillet sin fisse igen. Jeg tog fat i storesøsteren, placerede hende nogle meter væk fra Daddy og lillesøsteren. Jeg plantede den store Dildo på gulvet og bad tøsen om at sænke sin lille luderfisse ned over den. Hun små klynkede da jeg hjalp den store gummi pik på plads i hende. For at lukke munden på hende, kyssede jeg hende. Vådt vulgært og længe snavede jeg den lille tøs mens jeg pressede hende ned over dildoen. Jeg kiggede hende dybt i øjnene, da jeg fjernede min mund fra hendes “knep” var det eneste jeg sagde.

Tøsen bevægede sig med små ryk på den store pik, lignede en der aldrig havde fået pik før. Med små jomfruelige ryk gled hun forsigtigt frem og tilbage over gummipikken. Hun var skamfuld, tøsen var ydmyget over at sidde og kneppe sig selv. Hun kiggede ned i gulvet og foldede armene foran sig, forsøgte at skjule de store frække faste patter. Næsten synd at et syn som dette skulle skjules, de frække mørke patter der fint og frækt bevægede sig med små vuggende bevægelser, skulle ikke gemmes væk. Jeg kiggede hen mod Daddy, han var travlt optaget af at lære lillesøsteren at sutte pik, den lille pige sad på knæ foran ham villigt lod hun Daddy kneppe sin mund. Daddy stønnede tungt når han pressede sin pik ind i munden på den lille spinkle pige. Sveden haglede af ham, han var stangliderlig og optaget af den lille pige.

Jeg gik om bag tøsen førte hendes arme bag ryggen og løftede hendes hoved. “Frem med de store patter, tøs og kig på hvor dygtig og lærenem din lillesøster er, hun er en rigtig suttetøs” hviskede jeg og slikkede tøsen på kinden. Jeg elskede at hun var ude af rollen som Daddys prinsesse og nu blot var en lille ydmyg kneppetæve. Hendes velskabte krop struttede ikke længere af selvtillid og hendes spillende og provokerende øjne blev langsomt mindre og mindre. Jeg havde magten over den lille luder og det tændte mig afsindigt. Jeg gled ned bag hende kælede blidt for hendes krop, de tunge bryster hvilede uskyldigt i min hånd samtidig med at jeg blidt nulrede hendes stive mørke vorter. Mine hænder gled videre ned af hendes krop, hendes klit var følsom og opsvulmet, små klynk forlod de fyldige læber når jeg blidt cirklede omkring den med mine fingre. Tøsen forsøgte at holde igen, men hendes frække krop forrådte hende, hun var tændt og gled længere og længere ind i sig selv.

Daddys stemme skar gennem rummet da han nærmest råbte: “kom herhen med den lille tøs” han pegede på sengen hvor han havde placeret lillesøsteren. Hun stod på alle fire, med røven ud mod kanten. Den lille runde numse strittede fint og mellem lårene kunne man ane en lille lyserød fisse. Daddy gryntede tilfreds over synet og lod sin store hånd glide rundt på pigens faste røv. Hans finger gled hurtigt ind imellem hendes lår og fandt den lille revne, han havde tilsyneladene travlt og ville gerne hurtigt til. Med den anden hånd pressede han blidt på det øverste af den lille piges ryg, indtil hendes hoved og overkrop lå helt nede på dynen. Havde han tænkt sig at kneppe den lille bagfra, voldbolle den lille lolita som en lille tæve? Det gøs i mig et kort øjeblik, den lille pige var så stram jeg havde kun lige nænnet at kneppe hende med en af mine slanke fingre tidligere. Havde Daddy virkelig i sinde at glide ind i det lille pus?

Jeg tog fat i negertøsens arm og hev hende op og stå. Daddy placerede storesøsteren i samme stilling som den lille, røv og fisse op og hovedet ned. Han vendte deres ansigter mod hinanden. Efter mange års ægteskab, var det ikke svært at spotte at Daddy var i sit halv ondskabsfulde lune, der hvor han både fysisk og psykisk kan finde på hvad som helst. Der hvor det er hans liderlighed og pik der er centrum. Han opfordrede tøserne til at holde hinanden i hånden, lydigt flettede de fingre og lillesøsterens højre arm, blev nu bundet sammen med søsterens venstre arm. Det samme gentog han med deres ben, lillesøsterens fod blev lagt hen over storesøsterens ankel og blev bundet sammen. Daddy trådte et par skridt tilbage, betragtede billedet af de to små tøser der var bundet sammen. “En lille fisse og en endnu mindre fisse til Daddy” brummede han tilfreds og lagde armen om min skulder.

Jeg medgav ham at det var et frækt syn, to små klynkende tøser der lå og strittede med deres mørke runde røve, deres lyserøde fisser der lige kunne anes mellem de mørke lår, deres små bare fødder med den lyse hud under i en skærende kontrast til al den mørke lækre hud. Deres kønne ansigter der vendte mod hinanden. Min mand kyssede mig dybt og inderligt, han greb hårdt fat i mine patter, krammede dem brutalt og hviskede hæst: “gør den lille klar imens jeg knepper den store” åhh han havde tænkt sig at kneppe det lille pus, den lille stramme fisse ville komme på hårdt overarbejde når Daddys store liderlige pik trængte op i hende. Daddy kiggede sjofelt på mig og sagde: “hvis ikke jeg knepper den lille, så er der jo bare en anden stor mand der gør det! – er det ikke det du siger skat?” Jeg kiggede skamfuldt ned i gulvet for jo, det var præcis det jeg havde sagt. Det var mig, der i min liderlige rus havde opfordret Daddy til at kneppe en alt for ung lille pige.

Daddy tog fat i min hår, trak mig hen til den lille. Det gibbede i hendes lille krop da han hårdt og kontant spredte de små faste skamlæber og sagde: “slik den lille liderlige fisse skat. Hun skal være våd og klar til Daddy” jeg bukkede mig bed tog fat om den lille piges lår og lod min tunge glide ind i den lille fine ubrugte fisse. Hun virkede mere afslappet nu, stønnede svagt i takt med at min tunge legede med hendes skød. Lillesøsterens klit var helt modtagelig overfor blid tungeleg, med forsigtige ryk skubbede hun sin lille mis tilbage mod mit ansigt, hun ville mere den lille pige. Fugten behøvede ikke at komme fra min mund, den lille fisse drev af frække friske safter. Daddy slap den lille fisse, som en genert blomst foldede læberne sig sødt sammen om min liderlige tunge. Jeg legede fortsat med den lille pige. Da Daddy stillede sig helt tæt op af mig, bag den sexede negertøs.

Ud af øjenkrogen kunne jeg se hans hænder glide rundt på tøsens røv, han løftede sin hånd og gav hende et kæmpe klask på den fyldige numse. Slaget kom som et chok for tøsen, hun skreg op som var Daddy igang med at kneppe hendes lille røv igen. daddy grinede hånligt og sagde “lad være med at gøre din søster bange tøs” han løftede igen hånden og smækkede hende. Daddy smækkede tøsen længe og hårdt, hendes skrig blev til halvkvalte lyde da han nu pressede hendes ansigt ned mod dynen og opfordrede hende til at bide i den for ikke at gøre søsteren bange. “Du skal ikke ødelægge det for din søster, som ligger og nyder min kvindes tunge i sin lille fisse” brølede Daddy imens han varmede den frække negertøs’ røv.

Jeg slikkede intenst den lille pige, Daddys behandling af storesøsteren tændte mig sindsygt. Prøvende satte jeg min tunge mod det lille fissehul og pressede forsigtigt på, hun åbnede sig lidt lod villigt min tunge komme til. Forsigtige små kneppe bevægelser mod det det lille hul, uhh det sendte liderlige bølger gennem min krop. Da jeg ud af øjenkrogen kunne se at Daddy tog fat om sin stive pik og satte den mod negertøsens lille fisse, var jeg nød til at rejse mig op. Det var ikke et syn jeg ville gå glip af. Jeg rejste mig op, fortsatte mine kærtegn af den lille lolita fisse med mine hænder imens jeg kiggede på Daddy. Han legede med tøsen, satte sit pikhoved skiftevis mod hendes røv og mod hendes fisse og prikkede lidt med sin store pik, uden at presse sig ind nogen af stederne, stod han blot og prikkede lidt.

Tøsen græd over Daddys behandling, hun hulkede som en lille tøs da Daddy endelig gled ind i hendes lille fristende fisse. Med dybe hårde stød, kneppede Daddy tøsen. Han puttede tommelfingeren ind i munden på mig og sagde: “sut, baby.. Lad mig lige mærke om du stadig kan sutte” villigt suttede jeg på Daddys tommelfinger, gned lillesøsterens fisse og kiggede på at Daddy kneppede storesøsteren. Jeg suttede og sugede hårdt på Daddys finger, stemningen, de små tøser som Daddy behandlede hårdt, mine fingre der legede med den lille stramme fisse og Daddys finger der stimulerede min mund. Det hele blandet samme var ved at få min fisse til at eksplodere, den mindste berøring af mit glødende skød ville få den til at gå på mig. Daddy fjernede sin finger fra min mund og satte nu den tykke tommelfinger mod tøsens røvhul, uden varsel pressede han den ind i hendes lille stjerne. Tøsen skreg højt og længe da Daddy gennem pryglede hendes lille fisse og røv.

“Få den lille so, til at holde kæft, skat” sagde min mand henvendt til mig og fortsatte sin grove voldtægt af tøsen. Lydigt stoppede jeg min leg med lillesøsterens våde mis og kravlede op i sengen. Den lille græd stille, små tårer løb fra de alvorlige øjne. Forsigtigt skubbede jeg de to kønne negertøsers hoveder sammen og bad dem om at kysse hinanden. “Ud med jeres små lyserøde tunger piger, trøst hinanden” stønnede jeg. De små tøser havde overgivet sig, deres tungespidser legede sexet med hinanden imens Daddy vold kneppede den ene. Svedig og stønnende trak Daddy sig ud af den ældste negertøs, han legede fortsat med hendes lille røvhul. Kneppede det med sin tommelfinger, som var det en lille tyk pik. Hun klynkede og tiggede ham om at stoppe. Det var kodeordet for Daddy, præcis det han havde ønsket at tøsen skulle sige. Han lænede sig ind over tøsen, ondskabsfuldt sagde han: “jo selvfølelig vil Daddy stoppe når du beder så pænt om det, din lille ludertøs” jeg er ret sikker på at hun har fortrudt den sætning mange gange siden.

Daddy rykkede sig en smule, stod nu bag den lille piges runde numse, størrelses forholdet var obskurt. Min store muskuløse mand, bag en lille spinkel pige, hans stive pik der peger direkte mod hende. Daddy tog fat om sin store pik, førte den mod den lille piges lille fisse. Storesøsteren tiggede hulkende Daddy om ikke at kneppe den lille. Den lille lå stille, sagde ikke et ord men tårerne løb fra de brune alvorlige øjne. Daddy tog irriteret sin hånd og løftede den højt, et brændende klask ramte den store ludertøs’ balle “du skal holde din kæft, du har selv bedt Daddy om at stoppe med at pule dig” hvæsede han. Det store klask må ha’ varmet på hendes flotte røv. Tøsen’s tiggeri blev til halvkvalte lyde da hun grædende bed i dynen.

Den lille pige gav sig lidt da Daddy pressede på, hun klynkede og lukkede sine øjne. Jeg aede hende på kinden, fortalte hende at hun var en dygtig pige og Daddy’s store pik nok skulle gøre det godt for hende. Det lille hul, bød ikke Daddy velkommen modstanden var hård. Jeg lænede mig ind over tøsen spredte de små skamlæber og hviskede: “kom så Daddy, knep den lille dukke” jeg kunne se på min store mand, at han nu var fast besluttet. I et’ stort hug brød han igennem den lille lyserøde blomst, Daddy’s pik pløjede sig igennem og forsvandt ind i den lille pige. Hun skreg, Daddy stønnede tungt og negertøsen bed i dynen da Daddy hårdt og groft voldtog den lille negerpige. Daddy var travlt optaget af at kigge ned på den lille krop han lystigt kneppede, optaget af at forkæle sin store tykke pik i en lille lolita grotte.

 

Jeg bukkede ind over storesøsteren, blidt nappede jeg i tøsens øreflip og stønnede ind i hendes øre: “Daddys store pik, er alt alt for stor til din lillesøsters fisse, men han knepper hende nu, lige nu gennem knepper han den lille bitte stramme fisse og den lille pige nyder det, nyder at mærke en stor mand der prygler hendes lille mis” tøsens ansigt vred sig i smertefulde grimasser. Mine ord ramte hårdere end ti lussinger. Tøsen vidste jo godt at Daddy kneppede den lille, men at få sat ord på gjorde ondt på hende. Mine hænder gled ind under tøsen, legede hårdt med de store faste patter og fortsatte mit verbale overgreb.

Jeg kiggede på Daddy, der skampulede den lille pige. Uhh hvor min store mand nød det, nød sin magt og følelsen af en lille stram dåse omkring sin pik. Han stønnede højt da han trak sig ud og spermede ud over den lille piges mørke baller. Lillesøsteren brød grædende sammen da hun erfarede at det nu var overstået, lettet over at den grove voldtægt nu var slut. Beroligende strøg jeg den lille pige ned af ryggen og hviskede ind i søsterens øre: “hun er så ked af at det er slut, din lillesøster græder over at hun ikke skal mærke Daddys fede pik i sit lille snævre hul” det var uden tvivl en pervers fordrejning af virkeligheden, men de her sjofle overgreb på den sexede negertøs tændte mig afsindigt.

Når hendes kønne ansigt, afslørede at mine ord, gjorde ondt sendte det en bølge af lykke gennem min krop – en lykkerus der plantede sig som tilfredse kramper i mit underliv.

De to små negertøser, lå nu brugte, grædende og bundet samme på vores seng. Ligesom mig ventede de på hvad Daddys næste træk ville være.

 

 

 

Del dette indlæg