I Skyggen Af En Negertøs – Del 6

E mail: safranpigen@gmail.com

Min mand og jeg er begge 40 år, vi har været gift i 15 år og er sammen på ferie i Afrika. Vi har haft fantastiske oplevelser både sammen og hver for sig. Jeg har leget med en uartig tøs, der tidligere på ugen lagde op til min mand (del 1 & 2). Min mand har været på tur sammen med Jim, ejeren af hotellet, ud til en lille landsby, hvor han kneppede høvdingens datter og fortalte mig om oplevelsen mens han ydmygede mig (del 3). Min mand tager godt imod sin gave, den lille rengøringstøs og har efterladt mig hulkende med en stor dildo oppe i mig og har forladt vores bungalow, med den lille tøs (del 4). På afstand ser jeg min mands leg med tøsen og overskrider en grænse (del 5)
Jeg var hektisk, spændt, liderlig og forpustet da jeg åbnede døren til vores bungalow. Min mand, min store elskede Daddy lå nøgen på sengen, hvis ikke det var fordi jeg vidste hvad han havde fortaget sig de sidste par timer, ville det nok se meget naturligt ud. En voksen mand, ligger på en seng og slapper af på det varmeste tidspunkt på dagen. Men det var anderledes, noget manglede og Daddys udtryk i øjnene fortalte mig at det ikke var slut med ydmygelser endnu.

Min mand klappede på sengen og bad mig komme derhen. Med langsomme skridt gik jeg hen imod sengen, satte mig på knæ på gulvet foran ham. Daddy kiggede mig direkte ind i øjnene og sagde “gi’ din mand et kys” som det mest naturlige i verden, afkræver han et kys. Et kys på de læber der for kort tid siden snavede en ung negertøs’ lille frække fisse. Jeg gav mig, Daddys ord er lov. Jeg bukkede mig forover og forsigtigt mødte jeg hans læber med mine.

Har du haft det godt skat? nydt din shopping? Århh ja og har du fået nogle gode beskeder idag?” Daddy smilede, et sjofelt smil bredte sig om hans mund, da han spurgte ind til de ydmygende beskeder, han havde sendt til mig i løbet af de sidste par timer. Jeg nikkede bekræftende til alle hans spørgsmål, ud af øjenkrogen kunne jeg se hans pik rejse sig i takt med at han ydmygede mig. Jeg var brændende nysgerrig, havde lyst til at spørge min mand om han havde kneppet den lille tøs, havde Daddy været inde i hende? Mærket den trange hule om sin store pik? Presset sin enorme pik ind i den lille negertøs?

“Vis mig de store tævepatter skat, jeg har jo kun haft store faste unge patter i hænderne de sidste par timer, store faste mørke patter” sagde min mand, imens han trak lidt ned i min top. “Du ved, den slags patter der nærmest smager af softice, som en mand kan sutte på i timevis” fortsatte min mand, smilende men ondskabsfuld. Mekanisk trak jeg min stropløse top ned, blottede mine bryster for Daddy.

Min mand satte sig op i sengen, svingede benene ud over sengekanten og tog fat med begge hænder om hver sit bryst. Grådigt krammende han dem, nev i vorterne der kækt, lidt for kækt strittede, Daddys voldsomme behandling sendte bølger gennem min krop. Liderlige bølger fik min fisse til at sukke efter Daddys store pik. Sukke efter at mærke ham elske mig og kneppe mig hårdt. “Uhh du er Daddys liderlige tøs hva’? Daddys liderlige ludertøs” stønnede han hæst. Han flyttede den ene hånd fra mit bryst og tog fat om sin stive pik, automatisk flyttede mine øjne sig med hans solbrune hånd, fulgte den nysgerrigt da han med et fast greb tog fat om sin store pik.

Jeg fik er sug i maven, en kæmpe mavepuster da jeg opdagede at min mands vielsesring ikke sad på hans finger, en tydelige hvid ring vidnede om at den havde siddet der, men nu var fingeren tom, bar, helt nøgen. Det var vores fælles symbol på vores kærlighed, vores ægteskab! Tårerne begyndte at løbe, grædende spurgte jeg Daddy hvordan han kunne finde på at tage den af? Blidt og forsigtigt aede han mig på kinden, “du så jo at den var smurt ind i fedtede safter skat, liderlige fedtede safter fra Daddys fine gave” sagde min mand blidt.

“Men du kan jo prøve at finde den!” Fortsatte han, jeg kiggede spørgende på Daddy, som sagde: “Daddy har ikke kneppet godten endnu, Daddys fede liderlige pik har ikke smagt den lille sukkerfisse endnu, jeg har gemt det så min liderlige og perverse kvinde, kunne se det. Se med når Daddy knepper en lille fræk tøs, er det ikke sødt af mig? Daddys ord gjorde mig liderlig, frustreret min fisse trak sig sammen i små rytmiske forventningsfulde kramper. Jeg nikkede ydmygt og lyttede nysgerrigt til Daddys ord: “hvis du er sød, får du lov til at få en slikkepind og kigge med helt tæt på, så tæt på du kan komme. Hvis du ikke er sød, bliver du bundet til en stol og må sidde i hjørnet og kigge på”. En slikkepind? Mente manden alvorligt at jeg skulle sutte på en slikkepind, imens han kneppede en ung tøs? Århh jeg ville gerne se den lille fisse, være fyldt ud af Daddy. Jeg ville ikke gå glip af det syn, jeg liderligt havde fantaseret om og sagde: “Jeg skal nok være sød, Daddy”

Daddy klappede mig på kinden imens han hvæsede: “Du er så liderlig og pervers, din lille so. Du vil gerne se Daddy kneppe en lille pige, en stakkels lille pige” Daddy havde ret, jeg ville så gerne se den lille tøs, spiddet på Daddys pik. Liderlig og stønnende bekræftede jeg Daddys ord. Min mand tog fat om hagen på, løftede mit ansigt og kiggede på mig og sagde: “Du skal gøre hende klar til Daddy, gøre hende fin, lækker og klar. Bade hende, smører hende ind i olie, dine hænder skal ha været alle steder på hendes lækre krop. Når i viser jer frem for Daddy er hun lækker og nøgen, du har det hvide shorts sæt på og rottehaler, forstået lille luder?” Stille hviskede jeg “ja Daddy, din ludertøs har forstået”

“Åhh forresten, den lille fisse er ude på badeværelset og nu du er igang med at rage på den lille godte kan du jo samtidig lede efter min ring, jeg har vist tabt den” sagde min mand smilende og holdt den tomme finger op for mine øjne. Jeg havde aldrig tidligere oplevet min mand så sjofel og pervers, havde jeg været ved mine fulde fem havde han fået en lussing, men jeg var fanget i en liderlig trance, min mand havde 100% magten over mig og min krop.

“Klæd dig af og kravl ud på badeværelset, skat” sagde min mand blidt. Som en lydig dukke, rejste jeg mig og klædte mig af. Daddy pegede smilende på gulvet, fortalte mig uden ord at jeg ikke skulle ignorere hans ordre om at kravle. Ydmygt lagde jeg mig ned på alle fire og begyndte at kravle. Da jeg næsten var ved døren til badeværelset råbte Daddy :”stop! lad lige Daddy se den lille luderfisse” han stillede sig bag mig, spredte min skamlæber, Daddy brummede tilfreds over synet og stak uden problemer to af hans store fingre op i mig, min glødende og våde fisse tog lykkeligt imod Daddys fingre, forsigtigt med blide, rolige bevægelser trak han fingrene ud og ind af min våde fisse, mens han sagde: “jamen dog skat, så våd og klar til Daddy, hva? Jeg klynkede og tiggede ham om at fortsætte. Hvis ikke det var fordi jeg vidste det ville ha store konsekvenser at gi slip, havde jeg ladet mine fisse eksplodere hen over Daddys fingre.

Grinende klappede han min fisse og sagde: “havde der ikke været en stram ung fisse, der ventede på Daddys kæp, kunne jeg nok godt ha’ kneppet dig skat, men det er der, der er en lille stram lyserød negerfisse der venter på Daddy” min mand førte, de to våde fingre han netop havde kneppet mig med, ind i min mund og hviskede: “afsted, din lille liderlige ludertøs”. Ydmygt kravlede jeg afsted mod badeværelset.

Jeg rejste mig op og åbnede døren. Wow, sikke et syn der mødte mig. Den lille rengøringstøs, lå på gulvet bundet til et rør, hun havde et tørklæde bundet for munden, hun var nøgen, hendes frække krop var smurt ind i sand og olie. Frygten stod malet i hendes kønne ansigt, da hun så at det var mig der kom ind i døren. Ikke længere spillende og provokerende øjne, men angste og alvorlige, hendes blik fik mig til at føle at jeg havde genvundet noget magt. Uventet fik jeg lidt tid til at lege lidt med den lille tøs.

Forsigtigt begyndte jeg at børste sandet af tøsens faste runde baller, hendes ryg og arme. Daddy havde virkelig fået sandet hende til og det sad godt fast. Jeg spredte hendes baller og de mørke skamlæber, tøsen gav sig lidt da jeg blidt børstede det fugtige sand af hendes lille fisse, det lille savlende skræv som Daddy havde haft både tunge og fingre i. Mon Daddy havde gemt, ringen inde i den lille fisse? Det ville være oplagt. Min finger banede sig prøvende vej, gennem de tilsandet skamlæber. Selv inde i fissen mærkede jeg det ru og krasende sand, hun klynkede gennem tørklædet, da min finger undersøgte hendes indre. Jeg grinede hånligt af hende, fortalte hende at hun skulle være en dygtig pige og lade mig komme til, den anden hånd plantede jeg på hendes numse og gned det grove sand rundt, kradsede hendes al for perfekte chokolade brune hud.

Jeg kunne høre Daddy råbe på den anden side af døren: “Er du igang, med at gøre hende klar til Daddy, skat?” jeg havde glemt tiden, var blot svømmet hen i at finde ringen og mærke den lille tøs krop. Pine den fine krop, udnytte min magt. “Ja, Daddy jeg er igang” råbte jeg tilbage. Jeg løsnede tøsens hænder fra røret ved gulvet, rejste hende op og bandt hendes arme på ryggen. De to store patter, struttede frækt kiggede på mig som et par store mørke hundeøjne, kunne ikke dy mig måtte mærke den tunge faste hud. Blidt løftede jeg dem op, pressede dem sammen og krammede dem, imens jeg kiggede direkte ind i hendes mørke øjne.

Den lille tøs nød at få kælet med de store patter, hun så helt salig ud i øjnene. Indtil mine ivrige hænder fandt de hårde og strittende brystvorter og nev i dem. Hårdt trak jeg i vorterne, fortalte hende at hun var en lille ludertøs, at hun ikke var Daddys pige, men blot en lille ferieluder. Jeg anede et strejf af spillende provokation i de mørke øjne, løftede min hånd og gav tøsen en lussing. En velfortjent lussing, som jeg havde sukket efter at gi’ hende, siden i morges hvor hun bankede på vores dør.

Jeg trak tøsen hen til bruseren, skyllede hendes krop. Sandet sad irriterende fast alle steder, under armene, på halsen ørerne, håret og mellem hendes baller og særligt den lille fugtige fisse skulle skylles godt igennem, Daddy har været grundig da han gned sandet rundt i den lille revne. Mine fingre var overalt på den lille brune krop, vaskede hende og ledte desperat efter min mands vielsesring. Tøsen klynkede svagt gennem de våde tørklæde hun havde om munden, indimellem fornemmede jeg at hun ville sige noget, men jeg havde ikke tid til at lytte efter hende.

Jeg snød mig til at gnide den lille fisse og kramme de store patter overfladisk og hurtigt, den mørke tøs var svær at modstå, især nu hvor hun var ren og fin, fræk og indbydende. Jeg trak hende ud af badet, frotterede hende og smurte hendes faste krop ind i olie. Jeg gned hendes lækre brune hud hårdt, særligt hendes baller der var kradset godt af sandet, gned jeg voldsomt. Det var tydligt at mærke på hendes krop, at den var øm. Øm efter mange timers leg, med min mand min store Daddy. Uhh og nu skulle den lille tøs kneppes, mærke Daddys fede pik inde i sin lille fisse. Daddy skulle igen mærke, en lille stram fisse omslutte hans store pik. Min indre film rullede, så for mig hvordan Daddys tykke pik, ville banke ind og ud af den lille tæve tøs.

Jeg tog fat i tøsens hår, tvang hende ned på knæ foran mig. Hun så, så ung og uskyldig ud som hun sad der nyvasket, ren og olieret. Så langt fra den lille vamp, jeg havde set spille op til Daddy, så langt fra den lille ludertøs der havde klynget sig til Daddy opfordret ham til at sutte på sine store patter, kækt havde suttet på min mands store pik. Hendes blide uskyldighed tændte mig, de store brune usikre øjne tiggede min indre djævel om at straffe hende. Straffe hende for de ydmygelser hun havde udsat mig for, den lille tøs havde tydeligvis nydt at deltage i min mands grove ydmygelser. Som en lille luder havde hun budt sig til overfor Daddy, gjort ham halv blind overfor at jeg også eksisterede.

Jeg smilede til hende, da jeg blidt løsnede det tørklæde hun havde bundet for munden. Mit smil blev bredere endnu, da den lille tøs åbnede munden og afslørede at ringen, lå blank og skinnende inde på hendes lyserøde tunge. Lettet blev jeg helt varm om hjertet, ved gensynet. I en hurtig bevægelser, tog jeg den ud og lagde den på en hylde. Tøsen smilede tilbage, hva’ smilede den lille møgtøs af ?

Jeg tog fat med begge hænder i hendes tykke krusede hår og pressede hendes kønne ansigt mod mit liderlige skød. “Slik min fisse, din lille møgtøs” hvæsede jeg til hende, hendes modstand var vag og forsigtigt stak hun sin lille tunge ud og sad nu på knæ, med armene bundet på ryggen og slikkede min drivende fisse. Den lille forsigtige tunge, sendte liderlige bølger gennem min krop. Så tændt og liderlig over at ha mulighed for at bruge den lille tøs. Men jeg kunne ikke give slip, måtte gøre mig klar som Daddy havde beordret, jeg besluttede at nyde den lille killings tunge imens jeg satte mit hår og friskede min makeup op. Jeg ville være pæn for Daddy, så han også fik øje på mig.

Da jeg var færdig, satte jeg mig ned foran tøsen, forsigtig spredte jeg tøsens mørke lår, pressede en finger ind imellem hendes faste skamlæber og hviskede til hende at hun skulle være “en go’ pige, forkæle Daddys tykke pik med sin lille stramme fisse, gøre det dejligt for min Daddy og tage imod hans flotte store pik, både her” jeg pressede min finger længere op i den lille mis, tog den ud igen og førte den op i hendes lille stramme numsehul og hviskede kælent til hende: “-og her, skal du også tage imod Daddy, han elsker en stram røv omkring sin pik” tøsen klynkede og forskrækket udbrød hun: “No miss, please” jeg smilede til hende, kneppede hendes lille røv med min finger og sagde hånligt: “jo, lille tøs. Daddy skal mærke den stramme røv”

Min mand afbrød mig, da han utålmodigt åbnede døren ud til badeværelset. Han smilede sjofelt, da han spurgte: “Er der snart en lille fræk dukke klar til Daddy?” Stadig med min finger i tøsens røv, stønnede jeg: “ja Daddy, hun er så fin og klar til dig. Alle dukkens små huller er klar” jeg rejste mig hurtigt fra gulvet, hjalp tøsen op og stå og viste hende frem for min mand, præsenterede den lille tøs, drejede hende rundt og viste ham at sandet var væk. Daddy nikkede tilfreds og forsvandt fra døråbningen. Jeg skyndte mig at tage det hvide brugte shorts sæt på og mit hår var sat som rottehaler, ligesom Daddy havde forlangt. Tøsen var nøgen, nyvasket og smurt ind i olie, da jeg førte hende ind til Daddy.

Daddy sad nøgen i en lænestol, hans store pik stod rank op af maven på ham. Han smilede ved synet af den lille indbydende tøs, han lignede en der allerede kneppede hende i sine drømme. Gad vide hvad der var forgået mellem dem? Tøsen virkede ikke længere så kæk og indladende, mere lidt skræmt og forsigtig, mon Daddy havde smækket den lille dukke? Eller var hun nervøs over at tage imod Daddys tykke pik? Helt forståligt, den store tykke pik ville vel nærmest flække den lille mis. Daddys pik inde i den lille tøsefisse, uhh tanken tiltalte mig, billeder ad den lille lyserøde fisse der bliver skampulet af Daddys pik, fyldte igen mit liderlige hoved.

Min mand pegede på gulvet og sagde: “på knæ, begge to” jeg holdt fast i tøsens arme, der stadig var bundet på ryggen da jeg hjalp hende ned på knæ, mellem Daddys ben og satte mig lydigt ved siden af hende. “Store fine, brune patter til Daddy” brummede min mand og kælede ømt med tøsens patter, der struttede frækt. Tøsens sukkede liderligt over Daddys berøring, hun var vist mere end klar den lille møgtøs, jeg mærkede jalousien gnave i mig. Liderlig og jaloux over den opmærksomhed, Daddy gav tøsen

Daddy rettede nu sin opmærksomhed mod mig, han lod en finger kører rundt på mine læber og hviskede: “Du ligner en lille pige, skat” “ja Daddy” hviskede jeg og glædede mig over at ligne en lille pige, Daddy kunne godt li’ at kneppe små piger. Måske ville Daddy fylde min lille fisse, kneppe mig fra sans og samling? Århh jeg trængte til det, ville så gerne mærke Daddys pik inde i mig. “Træk din top ned” stønnede Daddy imens han førte sin finger ind og ud af min mund. Lydigt trak jeg toppen ned, blottede mine bryster for Daddy. Han stimulerede min mund, som var hans finger en lille pik, der bankede ud og ind. Hans øjne var smalle og mørke, da han hvæsede: “Du ligner jo en lille ludertøs med de store patter, Daddy knepper ikke små ludertøser, han knepper små fine prinsesser” skuffelsen må ha bredt sig i mit ansigt, min mand grinede hånligt af mig, da hans finger blev afløst af en røde slikpind. Fandens, håbede han havde glemt alt om den dumme slikpind.

Tøsen fnisede ved siden af mig, da hun så jeg sad der med en slikkepind i munden, en voksen kvinde med rottehaler, blottede bryster og slikkepind i munden. Jeg følte mig dum, hvordan kunne jeg også tro at Daddy ville være go ved mig? Daddy tog fat om nakken på den lille negertøs og bøjede hendes hoved ned over sin pik. “Se skat, den her slikkepind er hvad små fine prinsesser får” sagde han og tvang sin store pik ind imellem tøsens fyldige læber, lydigt slugte hun Daddys kæp, tog den helt til roden. Hendes øjne spillede triumferende, når hun kiggede hen imod mig med min mands pik i munden.

Uhh den lille savlende møgtøs, suttede ivrigt på Daddys pik det var tydeligt at hun nød, at være med til at ydmyge mig på denne måde. Daddy lænede sig tilbage i stolen, foldede sine hænder bag sit hoved, han kiggede direkte på mig og sagde: “sut skat” jeg suttede på min slikpind og blev mere og mere liderlig og misundelig over hvordan tøsen grundigt og ihærdigt suttede Daddys pik.

Jeg kiggede skiftevis på Daddy og tøsen, så frækt og vildt provokerende på en og samme tid, de mørke patter gyngede frækt i takt med tøsens hoved, der bevægede sig op og ned af Daddys pik. Daddy, var svedig og stønnende. Rummet emmede af fræk og saftig sex. Liderlige tåger dækkede den lille bungalow, da jeg kiggede op og fik øjenkontakt med et par mørke alvorlige øjne. Det var ikke Daddys og det var ikke den lille tøs’, det savlende lå på knæ og suttede pik.

De store brune alvorlige øjne, tilhørte det lille pus jeg tidligere på dagen, havde gnedet til orgasme. Tøsens lillesøster, stod og lurede på os gennem et vindue. I samme øjeblik hvor jeg tog min hånd op og tog fat om slikpinden, der lå i min mund tog den lille pige, en finger op for sin mund signalerede at jeg skulle tie stille. Den lille nysgerrige unge ville gerne se mere, Daddy reddede hende da han brummede: “behold den slikkepind i munden tøs og mærk efter om Daddys lille prinsesse er klar til at få pik”

Jeg fjernede hånden fra pinden, lod mine hænder glide ned af tøsens krop og pressede to fingre op i hendes lille stramme fisse. Hun var våd og klar den lille dåse. Hun stønnede liderligt og kneppede grådigt mine fingre, hun løftede villigt sit underliv op og ned af mine fingre og suttede savlende videre på Daddy, hun var så klar den lille våde tøs. Min tommeltot søgte hendes klit og gned den med blide cirklende bevægelser, musklerne i hendes lille fisse trak sig sammen om mine fingre, den lille dukke savlede og smaskede både i mund og fisse.

Lillesøsteren kunne fra den vinkel ikke se hvad der forgik nede på gulvet, men når jeg indimellem snød mig til at kigge mod vinduet, var det tydeligt at hun blev mere og mere nysgerrig og strakte sig for at kunne følge med. “Hun er så klar til dig Daddy, den lille fisse driver og vil gerne fyldes ud af Daddys store pik” klynkede jeg og fortsatte med at lege med hendes lille revne.

“Tag min telefon tøs og film når Daddys fede kæp, trænger ind i hende. Det skal være tæt på, helt nært filmer du når Daddy glider ind i den fine prinsesse” jeg rejste mig og tog Daddys telefon. Min mand løsnede nu tøsens hænder der var bundet på ryggen, kælede for hendes krop og stønnede tungt, hans store pik glinsede og sveden haglede af ham. Den mørke tøs, sad nu oppe på Daddy overskrævs på hans ben, med ryggen og sin velformede røv vendt mod ham. Blidt trak han tøsen længere op gryntede tilfreds over den lille krop og spredte hendes ben, placerede hver fod på armlænet af stolen, så den lille lyserøde fisse vendte mod mig.

Daddys tykke pik, hvilede i den våde revne jeg kunne ikke modstå synet og satte mig på knæ, foran dem, kyssede og slikkede Daddys pik, der forventningsfuldt ventede på at trænge ind. “Før pikken ind i den lille fisse og film, skat” hvæsede min mand.

Liderlig og ydmyget, tog jeg fat om roden på min mands store pik med den ene hånd, med den anden filmede, jeg det hele på nærmeste hold. Det var ydmygende at jeg nærmest skulle gi’ tøsen min mands store pik, at det var mig der skulle føre den op i hende. Jeg satte pikken mod det lille fine fissehul, hviskede stønnende og liderligt: “træng ind i tøsen Daddy, fyld hende med din store pik, lad den lille tæve mærke Daddy” jeg var sanseløst liderlig, mit blik flakkede imellem Daddy, tøsen, den lille pige ved vinduet og telefonens skærm.

Daddy pressede sig tilbage i stolen og i en’ glidende bevægelse trængte han ind i den lyserøde hule. Han brølede som en liderlig hanløve, da han banede sig vej gennem den snævre fisse. Tøsen’s ansigt viste tydeligt at det var hårdt at tage imod Daddy, hun var anspændt og bed sig betuttet i underlæben, hun forsøgte at samle benene lidt men Daddy holdt dem spredte. Da hun lidt efter lidt havde accepteret at holde benene helt spredt, tog Daddy fat under hendes faste røv og hjalp hende med at glide op og ned af hans pik. Åhh det syn, den lille fisse var fyldt til bristepunktet af Daddys store kæp der uden at skåne den lille tøs, bankede ind og ud af hende.

Jeg var så liderlig, suttede ihærdigt på min slikpind der blot havde hvilet i min mund de sidste minutter. Prøvede at koncentrere mig om at filme, Daddys pik det bankede ind og ud af en lille stram fisse, forsigtigt og diskret vendte jeg telefonen mod vinduet. Den lille pige, stod nærmest og trykkede næsen mod vinduet, hendes alvorlig brune øjne var vidt åben store nysgerrige og med det drømmende udtryk, jeg havde set før. Den lille pige, stod udenfor og fulgte nysgerrigt med i min mands pik der kneppede hendes sexede søsters lille fisse. Mon hun stod derude og gned den lille revne? Var hun sulten på mere, den lille pige ?

Min mand afbrød mig, da han sagde: “kom og kys prinsessen for mig, baby” Daddy havde nu fat om tøsens runde hofter, tøsen kneppede ivrigt hans store pik, de havde fundet rytmen og kneppede sanseløst. Den lille dukke blev liderligt rystet igennem på Daddys pik. I min liderlige trance tilstand, rejste jeg mig tog min slikpind ud og lod min læber mødes med tøsens våde villige mund, grådigt lod jeg min tunge glide ind i hendes mund, villigt besvarede hun og lod sin tunge danse i min mund. Jeg kyssede hende længe mens Daddy liderligt kneppede den lille mis, kun små halvkvalte klynk og støn kom der fra den lille tøs’ mund.

“Ikke på de læber, baby, kys de små fisselæber imens Daddy knepper hende” stønnede min mand liderligt. Igen var han over grænsen, skulle jeg ligge mig på knæ og kysse en lille møgtøs’ fisse ? Den fisse han bankede lystigt ind og ud af? Ja det var præcis det Daddy ville ha’. Lydigt gled jeg ned på gulvet, tøsens klit var opsvulmet og hård, min mands store pik var omsluttet af de stramme skamlæber, fedtet ind i tøsens safter. Glinsende bankede pikken ind og ud af den lille tæve. Jeg satte min mund mod den opsvulmede klit, Daddy satte tempoet ned og gled nu mere roligt ind og ud af tøsen, hun klynkede frækt, tiggede min tunge og mund om at forsætte legen. Jeg tog fat om Daddys nosser, kælede dem blidt imens jeg med tungen legede med tøsens klit. Luften var tyk af stønnende, klynkende, svedig sex. “Hun kommer baby, hun kommer nu århh Daddy kan mærke den lille fisse stramme om sin pik” brølede min mand, tøsen roterede villigt rundt på Daddys pik, klynkende og svedig. Så lille, villig, liderlig og fræk Daddy kunne ikke længere holde sit liderlige sperm tilbage, da hun begyndte at gnide sig rundt på hans store pik. Tøsen skreg, Daddy brølede da de begge kom i en mega orgasme, lige for øjnene af mig pumpede Daddy al sine frække sperm op i en lille trang negerfisse.

Jeg sad liderlig og uforløst, på gulvet og kiggede på Daddys pik der langsomt forlod den lille mis og efterlod hendes grotte, halvåben og tilspermet. Tøsen lå nu afslappet tilbagelænet op af Daddy, hendes slanke ben lå langs med Daddys ben, Daddys hånd hvilede på tøsens flade brune mave. Forsigtigt gned jeg min fisse uden på de hvideshorts, stille og næsten lydløst gned jeg min lille våde revne til synet af den lille, brugte og savlende våde fisse min mand netop havde kneppet. “Ta’ slikpinden i munden baby, og spil den lille fisse for Daddy” brummede min mand. Jeg rejste mig op, tog mine shorts af, tog lydigt slikpinden i munden og spillede min fisse for Daddy, gned min klit og stak fingrene op i min sultne og liderlige fisse. For mit indre kørte billederne af Daddy der virkelig rusker den lille tøs igennem, gennem knepper den lille tøs groft.

Daddy rejste sig, skubbede den lille tøs ned mellem min ben og beordrede hende til at slikke min våde fisse. Hun lagde sig villigt tilrette, strittede med sin runde og frække røv og lod sin tunge gå på opdagelse mellem mine ben. Uhh den lille negertøs var dernede hvor hun hørte til, igen lå den lille godte og fik sit kønne ansigt smurt ind i mine liderlige safter. Daddy brummede tilfreds, klappede ind imellem tøsen på røven og bad hende slikke hans kvinde ordentligt, hans kvinde? Århh Daddy havde fundet hjem, han havde været på tur rundt i nogle små stramme negertøser men havde næsten fundet helt hjem, jeg manglede bare at Daddy kneppede mig hårdt og brutalt, forløste mit uforløste underliv så orgasmen kunne bruse gennem mig.

 

Del dette indlæg