I Skyggen Af En Negertøs – Del 5

E mail: safranpigen@gmail.com

Min mand og jeg er begge 40 år, vi har været gift i 15 år og er sammen på ferie i Afrika. Vi har haft fantastiske oplevelser både sammen og hver for sig. Jeg har leget med en uartig tøs, der tidligere på ugen lagde op til min mand (del 1 & 2). Min mand har været på tur sammen med Jim, ejeren af hotellet, ud til en lille landsby, hvor han kneppede høvdingens datter og fortalte mig om oplevelsen mens han ydmygede mig (del 3). Min mand tager godt imod sin gave, den lille rengøringstøs og har efterladt mig hulkende med en stor dildo oppe i mig og har forladt vores bungalow, med den lille tøs (del 4).

Jeg må ha’ døset lidt, vågnede forvirret, omtumlet og øm i både krop og sjæl. Kiggede rundt i værelset, hvad var det for en lyd der vækkede mig? Min telefon brummede utålmodigt igen, der’ var lyden. Mit ansigt var hævet og huden strammede af indtørrede tårer, jeg gned mine øjne og kiggede på telefonen, det var en besked fra min mand, et videoklip. Jeg ventede utålmodigt på at klippet kunne afspilles og trykkede så play. Klippet viste en lækker men mennesketom strand, kameraet bliver drejet hen imod tøsen, der sidder topløs i en strandstol og sutter på en softice. Hun fniser, som en genert skoletøs da hun opdager at der bliver filmet. Tøsen presser sine bryster sammen med det øverste af armene, mens hun bevæger sin lyserøde tunge rundt om isen, sutter, slikker og kigger udfordrende ind i kameraet. Forsigtigt fører hun isen ned og dupper begge hendes mørke brystvorter med dem, den kolde is får vorterne til at stritte frækt og indbydende. Jeg kan høre tøsen med sin uskyldige og barnlige stemme sige: “hjælp mig Daddy, jeg har spildt” hun skyder brystet frem mod kameraet, åhh de store mørke patter ser frække og indbydende ud. Jeg håber Daddy tager hårdt fat i dem, niver de stive vorter og knepper tøsen hårdt. Smider hende ned i sandet og knepper den lille lyserøde fisse, skam puler hende for sin egen lyst’ skyld, hun skal bruges, udnyttes, den lille luder skal voldtages hårdt. Min hånd søger mit villige skød, tager fat om roden på den dildo min mand pressede op i mig inden han gik, med langsomme bevægelser knepper jeg min fisse, imens jeg kigger på de sidste sekunder af klippet. Kameraet skifter hånd, min mands ansigt kommer til syne, han bukker sig hen over tøsen og lukker munden omkring hendes brystvorte, blidt og sensuelt sutter og slikker han de store mørke patter rene for is. Han har fat med begge hænder om hendes bryst, klemmer dem blidt imens hans tunge danser henover hendes brystvorter. Den lille møgtøs vender kameraet mod sit eget ansigt og siger: “Daddy, passer på mig”. Klippet slutter her.

Jeg kneppede min våde fisse, var så ydmyget og tændt. Var øm efter mange timeres leg med den store dildo, men mit glødende underliv tog lystigt imod. Med små halvdovne bevægelser, kører jeg den ind og ud af min savlende mis. Jeg flyttede hånden til min klit og gned den, med blide cirklende bevægelser lå jeg og gned min fisse, til tankerne om at min elskede mand, var på en øde strand sammen med en ung mørk tøs. En fræk ung pige, med en spændstig krop, store faste bryster, en fyldig hjerteformet røv, en lille stram glat fisse, tykke sexede læber og kraftigt kruset hår. En uskyldig lillepige og flabet ludertøs forenet i en’, med en fræk og indbydende krop.

Mine fantasier kørte afsted, hvor tit lukkede hun sine frække læber omkring en liderlig turist pik? stillede sin lille revne til rådighed, for svedige skandinaviske vikinger der skulle ha en tur, i en lille sort frækkert. Hvor tit bød hun sig til? Spillede kælen killing og spredte sine slanke ben? Billeder af store savlende pikke, der banede sig vej mellem tøsens ben og kneppede hende hårdt, fyldte mit hoved. Tøsen på knæ, store mænd penetrerer den lille stramme mis holder fast i hendes runde røv og skampuler hende, knepper hende til hun græder som en pisket, som en lille sort pisket ludertøs. I sekunder inden klimaks, ser jeg min mands mund lukke sig om hendes brystvorte, han slikker grådig og liderlig på de store patter, hans store hænder krammer hendes bryst, han stønner liderligt sanser ikke andet end den lille tøs. Orgasmen ruller voldsomt gennem min krop, mine fisse strammer sig omkring den store dildo, gnider min klit og lader det eksplodere, grædende og liderlig lader jeg orgasmen komme til, som et fest fyrværkeri eksploderer mit underliv i en krampagtig orgasme.

Jeg lå og mærkede den stille pulsering i mit skød, forsigtigt trak jeg den store dildo ud og lagde den på sengen. Seancen, med den lille tøs havde på ingen måde udviklet sig, som jeg havde forstillet mig og nu var min mand alene med hende! Jeg havde aldrig før set eller oplevet ham, så blid og erotisk. Allerede da vi gik i seng sammen, for første gang for 20 år siden, tog han mig hårdt og spermede ud over mit ansigt. Selv på vores bryllups nat, havde han smækket min røv rød og taget mig analt. Han havde krævet at jeg ingen trusser havde på, under den fine hvide kjole og havde gennem hele dagen og aftenen fortalt mig at i nat, ville jeg blive hans lille anal luder. Det blev jeg, han havde krænget den smukke hvide kjole op over hovedet på mig, smækket mine baller varme og brutalt tvang han sin store pik, ind i mit lille numsehul og kneppede som et vilddyr. Jeg græd, skreg og tiggede ham om at stoppe, men intet hjalp. Han kneppede mit lille hul hensynsløst til han sprøjtede. Det var min mands form for erotik. Men hvad var det med hende? Det virkede jo som om han var forelsket, hans blide bevægelser og rolige stemmeføring overfor hende? Min jalousi gnavede i mig, men jeg kunne ikke uden Daddy.

Jeg rejste mig fra sengen, gik ud på badeværelset og tændte for vandet, det varme vand lindrede min ømme krop. Langsomt banede erindringerne om den sidste halve time, inden min mand smækkede med døren, sig på. Tøsen der nøgen kommer ud fra badeværelset, nyvasket ren og lækker. Hun stiller sig på gulvet, kigger smilende på Daddy, som ligger med fingrene begravet i min fisse. Som en lille mørk ballerina, drejer hun rundt og viser sig frem for min mand. Hun stiller sig med rygge til os, smidig og elegant bukker hun sig forover, lader sine hænder glide ned over sin krop, ned at lårene og tager fat om sine ankler. Indbydende og frækt, vipper hun forførende med sit underliv, hendes lille lyserøde fisse, står knivskarp næsten lige op i ansigtet på Daddy. Han stønner tungt og liderlig og siger: “Fuck, hvor er hun fræk, lille liderlig og fræk, dejlig ung fisse til Daddy”. Uden at fjerne hånden fra min fisse, sætter han sig op i sengen, med den anden hånd spreder han forsigtigt de fast skamlæber, kysser den lyserøde blomst forsigtig leger hans tunge med hendes lille fisse og kysser hende igen. Daddy giver tøsen et kærligt klap på numsen, siger hun skal ta’ tøj på, så de kan komme ud og hygge sig. Han stikker sin tunge ind i min mund, uden ord kræver han at jeg grædende smager på hendes safter fra hans tunge. Det er her han gnider min fisse, til jeg kommer og hvisker at jeg skal hvile mig, at han tager ud med hende. Her han trænger ind i min ømme fisse, med den store dildo, kysser min pande og siger at jeg skal have min telefon i nærheden.

Jeg slukkede for vandet, følte mig både tung, trist og pirret, liderlig over min mand og hans eventyr med tøsen. Da jeg tørrede mig og smurte min krop ind i lækker velduftende bodylotion, kunne jeg mærke at min krop stadig var åben og modtagelig overfor berøring. Små prikkende, stikkende og bobblende fornemmelser, bredte sig i min krop, når jeg med blide strøg og cirklende bevægelser, smurte mig ind. Jeg tog mig god tid, kælede i lang tid for mine ømme bryster, cirklede længe omkring mine brystvorter kælede blidt for dem, da de hårde og strittende reagerede på mine kærtegn. Mit kæleri  med min krop, blev afbrudt af en brummende lyd fra min telefon. Angst og nysgerring skynder jeg mig ind til sengen, tager telefonen en’ meddelelse fra min mand, med rystende hænder går jeg ind i indbakke og åbner beskeden. En masse små billeder er ved at blive loadet, en hel billedserie ti billeder ialt, breder sig på skærmen. Jeg trykker på det første billede og genkender kropsdelene, tøsens flade mave, perfekte kurvede hofter, hendes let adskilte brune lår, hendes lille mørke skræv, de faste skamlæber. Åhh det giver mig et sug i maven, min fisse trækker sig sammen, da jeg ser min mands ringfinger med vores vielsesring på, ligger hvilende imellem hendes skamlæber, af alle fingre hvorfor havde han lige netop valgt at bruge den med vores ring på? Valgt at placere den lige imellem de mørke skamlæber.

Nysgerrige klikker jeg videre, billede nr. to tøsen har nu Daddys ringfinger i munden, smager på sine egne fissesafter. Mon Daddy trods alt, bruger hende som en lille tæve? Billede tre har hun ringen mellem sine tænder, har hun har taget den af med sin frække fyldige mund? Billede 4, ringen ligger blank og skinnene rundt om hendes stive og strittende brystvorte, synet af de store faste kloder giver mig trang til at nive dem hårdt, bide i dem og suge mig fast. Billede 5, ringen vores fælles ring, den ring min mand aldrig tager af ligger på hendes flade brune mave, det er tydeligt at Daddy nyder hver eneste afkrog af tøsens frække krop. Billede seks, Daddy har vendt tøsen om, ringen ligger på hendes runde balle, svagt kan jeg skimte Daddys hånd på den anden balde, han har ikke kunne modstå den faste fyldige røv, fuld forståeligt. Billede syv, Daddys lyse hænder spreder de mørke baller, ringen ligger imellem dem, han er grov hvad fanden laver vores vielsesring imellem en lille mørk tøs’ runde balder? Billede otte, ringen kan jeg ikke se, men Daddys store stive pik, har banet sig vej ind imellem, tøsens fyldige læber. Hendes tykke læber omslutter Daddys pik og hun kigger direkte ind i kameraet, håber Daddy har kneppet hendes svælg med dybe lange stød. Det perverse billede af en ung “uskyldig” negertøs med Daddys lyse pik, stoppet ind i munden, tænder mig. Min fisse reagere lynhurtig, våd, savlende og provokeret. Billede ni, Daddys ring vores ring ligger i tøsens våde og glinsende fisse, lige ved indgangen til hendes lille stramme hule ligger min mands ring, symbolet på vores fælles kærlighed, Daddy må ligge imellem de faste brune lår, hans ene hånd spreder de fine mørke læber, åbner op for den lille stramme lyserøde hule. Kan næsten høre Daddys hæse og tilfredse stønnen over synet af den lille mis. Billede ti, min mand har sat sit tykke glinsende pikhoved mod indgangen til hendes fisse, ringen ligger stadig i hendes lille fisse, Daddy er ikke trængt ind i hende men har sat pikhovedet mod ringen og mod hendes frække fisse.

Jeg følte mig snydt og liderlig, ville gerne ha’ set de næste billeder. Set Daddys tykke pik presse sig ind i den lille fisse, hørt hende klynke over at være fyldt ud, opmuntret Daddy til at kneppe hende hårdt. Daddy havde ret til den lille negerfisse, ret til at køre sin stive pik ind og ud af den lille fine dukke. Jeg lagde mig ned på sengen, nybadet velduftende lå jeg og kælede med blide bevægelser for min krop imens jeg igen kiggede billederne igennem. Billeder af min mands erotisk leg med en ung tøs, var det der var genstand for at jeg lå og gned min klit. Deres ydmygende leg, med vores ring forstyrrede mig, han tog den aldrig af! Nu var den smurt ind i en lille tøs’ liderlige safter, havde været i hendes mund, røv og fisse. Måske lå den bare i sandet ved siden af dem, imens de elskede? Tanken om at de måske elskede gjorde var uudholdelig. Daddy skulle voldkneppe den lille killing, tvinge hendes ansigt ned mod der varme sand, voldtage hendes lille numsehul så hun skreg, holde hende for munden indtil han gjorde sig færdig og sperme ud over hendes røv.

En ny sms, afbrød mig. En tekstbesked fra Daddy: “gå ud og køb gaver til en ung pige, Daddy og tøsen har travlt..”, Daddy og tøsen har travlt! Jeg smagte på ordene, de var sure og bitre, hvad skulle det nu betyde? Skulle jeg gå ud og købe gaver til tøsen, fordi de havde travlt med at kneppe? Af alle ydmygelser Daddy gennem tiden har budt mig, var denne ordre tæt, meget tæt på grænsen for hvor meget jeg kunne og ville stå model for. Hjemme i kolde Danmark, har Daddy tidligere krævet at jeg agerede naboens lille teenager datter, navngivne familie medlemmer, mine egne veninder og unge tøser vi har set på gaden, ydmygende har jeg reddet på Daddys pik og bedt ham forestille sig hvordan det ville være at kneppe de små trunter, beskrevet deres kroppe og kaldt mig selv ved deres navn. Men det har været det tætteste vi har været på, at have andre med i vores dobbeltseng. Nu havde han på få dage ordnet en lille afrikansk prinsesse, fået suttet pik af ganske unge tøser og var godt i gang med en lille dulle, en lille tæve jeg selv havde serveret for ham.

Mit skød brændte og tårerne pressede sig på, først nu ser jeg rundt i vores bungalow. Mit tøj ligger spredt ud over det hele, prøvet og smidt på gulvet. Som en irriterende teenager, har hun prøvet både tøj, undertøj, sko og make up og respektløst smidt det igen. Jeg samlede det sammen, glatter det ud og ligger det tilbage i kufferten. Kunne hurtig se at det var min korte, knald røde kjole der manglede sammen med et par flade sandaler. Hun havde tydeligvis også prøvet alt mit undertøj, men intet manglede. Det vil sige den lille tæve, var skredet ud af døren med MIN mand, iført MIN røde kjole og sandaler, uden trusser. Jeg kunne næste se det glatte røde stof, smyge sig til den lille faste krop, Daddy har nemt kunne komme til den liderlige fisse, kjolen var ultra kort, mon min mand har nydt synet af de store faste bryster under den stramme kjole? Tanken tændte mig, opdagede at jeg i min blandede trance tilstand igen gned min savlende fisse. Mon jeg var ved at blive sindssyg? Min liderlige fisse, styrede mere end min sunde fornuft og min stolthed.

Jeg måtte stoppe mit liderlige kæleri, skulle ud og købe gaver til den lille møgtøs og tiden var ved at løbe fra mig. Hurtigt samlede jeg mig, klædte mig på og bevægede mig ud. Ved hotellets reception, hvor nøglen skulle deporteres stod tøsens mor. Hun smilede hjerteligt og spurgte om jeg havde fået hvilet mig? Jeg kiggede overrasket på hende men sagde smilende ja. På sin venlige og familiære facon, fortsatte den store frodige negerdame sin samtale. Sagde at det var så sødt af min mand, at tage hendes Datter med ud og shoppe, som tak for den landsby tur, hendes mand, tøsens far havde givet til ham og så sødt af mig at låne hende en fin kjole. Mine øjne må ha været store som tekopper, hvad var det nu for en løgnehistorie min mand og den lille tøs, havde bundet hende på ærmet? Havde hun set sin egen datter i den meget korte røde kjole og naivt troet på at den lille tøs “bare” skulle ud og shoppe med Daddy? Høfligt og smilende blev jeg nødt til at indgå i denne irriterende og ydmygende samtale, måtte fodre kvinden med rosende ord om hendes lille møgtæve af en Datter. Gennem samtalen, går det op for mig at tøsen blot har ringet til sin mor, fortalt at min mand og jeg havde inviteret hende ud og købe en gave som tak for at jeg havde lånt hende en pæn kjole, var blevet dårlig og ville hvile mig imens hun sammen med min mand tog ud.

Min mand signalerer intet andet end en voksen, myndig charmerende og smilende mand, selvfølelig har moderen haft fuld tillid til at de blot skulle ud og købe en gave. Hun har da ikke kunnet forstille sig at den søde mand, kunne finde på at kneppe hendes yndige lille datter. Hvordan den søde mand, med et kunne blive en sand djævel, der nyder at pine, plage, slå og ydmyge en kvinde. Tøsens yngre søster, stod bag sin mor stille fortalte hun mig, at hun havde set min mand og hendes søster da de steg ind i en taxa. Den lille piges store brune øjne var svære at aflæse, ikke som hendes søsters der kækt og flabet indbød til sex, hård sex. Pigens øjne var mørke og mere alvorlige, jeg kunne ikke kode om hun var medlidende eller en anelse hånlig i mod mig, da hun fortalte at hun havde set dem. Udadtil smilende, indeni rasende, mit indre kogte da jeg afsluttede samtalen og aftalte at komme tilbage og få noget koldt at drikke, efter jeg havde shoppet. Det plagede mig at jeg skulle være med til at dække over min mand og tøsens løgn historier.

Jeg slendrede ind mod byen, gik langs vandet og nød den svalende fornemmelse når vandet skyllede op på mine fødder. Bag mig hørte jeg en mild og barnlig stemme der kaldte: “Miss, miss vent lidt”, jeg vendte mig om og så den ejerne af hotellets yngste Datter, hun kom løbene efter mig. En yndig slank pige, mørk og atletisk med lange arme og ben, mørkt kruset hår. Ikke kurvet og sexet som sin søster, men helt slank med smalle hofter og kun antydningen af bryster. Tanken om at det måske var så små og unge piger, Daddy havde været sammen med ude i landsbyen strejfede mig. Men glemte det hurtigt da hun forpustet nåede mig og sagde:” jeg ved godt hvor de er!”, inden jeg nåede at svarer tog hun min hånd og sagde: “kom”. Pigen førte mig tværs over stranden, over en vej, langs med en masse små huse, jeg følte hun førte mig tilbage igen og op på en form for bakketop, omgivet af træer. Hun lagde sig ned på jorden, hendes fine runde numse strittede lige i vejret, hun var vist ved at slægte sin søster på kropsmæssigt. Min hjerne kørte på højtryk, pervers og liderlig forstillede jeg mig, hvordan den lille pige om kort tid også måtte stille sin Lolitakrop til rådighed for liderlige turister. Pigen gjorde tegn til at jeg skulle ligge mig ved siden af hende og halvfnisende sagde hun: “jeg så dem tidligere, de tog billeder og havde ikke noget tøj på”. Jeg lagde mig ned på maven og kiggede gennem de grene hun havde trukket til side.

Der, lige der langt nede for enden af bakken, var der en afgrænset lille strand. Ingen larmende børn, ingen strandsælgere, ingen boder, kun fred og ro. Et perfekt sted at strand elske. Min mand lå nøgen på ryggen, den lille tøs sad overskrævs på hans bryst med helt spredte ben, Daddy må ha haft helt frit udsyn til hendes lille lyserøde fisse. Hans hænder bevæger sig forsigtigt, drillende og kildende fra hendes knæhaser, langs med inderlårene og tilbage igen. De smiler og havde jeg kunne se deres øjne er jeg sikker på man havde set en gnistrende liderlighed. Tøsen bevæger sit underliv uroligt, hun gnider sin lille fisse rundt på Daddys bryst, hendes lille savlende skræv, fissekysser Daddys fyldige brystkasse. Der hvor jeg finder tryghed og varme, der på Daddys brystkasse hvor jeg elsker at falde i søvn, sidder nu en lille tøs og tværer sin fisse rundt. Billedet printer sig i min hjerne og jeg vil huske det for evigt. Jeg vil nærmest kunne dufte den lille fisse, når jeg ligger mig til at sove der.

Den lille pige, der lå ved siden af mig og lurede på min mand og hendes søster, udbrød et forskrækket gisp, da min mand fører sine hænder ind under rengøringstøsens fyldige røv og trækker hendes underliv hen imod sig. Vi kan ikke se detaljer, men det er tydeligt at han begraver sin tunge i den lille fisse. Hun sidder lystigt og nyder MIN mands tunge i sin liderlige fisse og tager tilmed billeder af det. Lillesøsteren, bevæger sig uroligt på jorden ved siden af mig, mon hun ligger og bliver liderlig det lille pus? Ligger hun og gnubber sit lille Lolita skræv ned mod jorden? Næsten i samme sekund, hvor tøsen ligger telefonen fra sig, brummer min telefon. Hurtigt får jeg den fisket frem og ser en billedbesked fra Daddy. Her fik jeg alle detaljer, fra den scene jeg netop har set på afstand. Tøsens fisse er drivende, selv hendes små sorte skamlæber, glinser af safter Daddys tunge er plantet direkte på hendes fine diamant, hendes blottede klit. Billedet gav mig et sug i underlivet, min fisse var på ingen måde upåvirket af synet. Dernæst et stik i hjertet, hvorfor og hvordan, havde den lille tæve gjort sig fortjent, til at ha min Daddys tunge begravet i sit skød? Lillesøsteren kiggede nysgerrigt med på skærmen, hun fnisede uskyldigt da hun så det meget tydelige nærbillede af hendes søsters fisse. “Se miss”, sagde hun nysgerrigt og puffede mig i siden, da hendes søster rejste sig op vi slap begge synet fra skærmen og kiggede på akten live.

Tøsen stod op henover min mands ansigt, min mand skyggede for solen og kiggede op i hendes våde fisse, hans store stive pik lå stolt op af maven på ham. Mon han skulle kneppe hende nu? Bane sig vej gennem den stramme indgang og pule den lille negerfisse? Skulle Daddy forkæle sin pik, med en stram ungpige fisse nu? En forventningsfuld liderlighed bredte sig i min krop, følte mig som en nysgerrig 12-13 årige pige, der lurede på et elskende par. Ja som den lillesøsteren der lå ved siden af mig og nysgerrigt kiggede på sin søsters leg, med en voksen mand. Lillesøsteren, lå stadig uroligt kunne se at den lille pige, havde sin hånd under sig. Mon hun havde hånden nede i sin shorts, lå hun og onanerede? Spillede sin lille fisse? Hendes bevægelser var stille, men blidt gned hun stønnende sit underliv, hun kiggede med åben mund, ned mod stranden. Rengøringstøsen, havde igen lagt sig. Hun lå nu henover min mand, med sit kønne ansigt mod Daddys pik.

Tøsens slanke hænder tog fat om Daddys pik og rejste den forsigtigt. Hendes fyldige læber gled ned over Daddys pik og hendes hoved bevægede sig rytmisk. Den lille negertøs lå og suttede på min mands tykke pik og min mand havde sit ansigt begravet i hendes mørke skød. Lillesøsteren kiggede med store øjne på mig, hendes mørke og alvorlige øjne var blanke og drømmende. Jeg var ikke længere i tvivl, hun var stangliderlig den lille. Vi kiggede igen ned på min mand og tøsen, hendes hoved bevægede sig nu hurtigere og hendes roterende underliv sendte bølger af sex helt op på bakke toppen hvor jeg lå liderlig og jaloux, med en alt alt for ung, men liderlig Lolita. Forsigtigt kærtegnede jeg den lille piges runde numse, bekræftede hendes liderlige og gnidende bevægelser, mod sin egen hånd. Liderligheden tog overhånd, forsigtigt vendte jeg den lille pige rundt og trak hendes shorts ned, blottede hendes lille fine uskyldige skød. Al fornuft, etik og moral var borte da jeg satte mig op vippede mit bryst ud over min top, førte den lille piges mund mod min vorte og lod hende sutte på mit bryst, imens min hånd fandt vej til hendes lille glatte fisse. Jeg kærtegnede blidt den lille revne, gned hendes Klit og lod hende sutte på mit bryst imens jeg kiggede på min mands leg med pigens søster.

Den lille pige, der lå og suttede på mit bryst, var så villig. Hun løftede sit underliv mod min hånd, hendes krop skreg på mere. Stille lod jeg mine finger glide ind imellem de små skamlæber og fandt hendes hul. Hendes lille stramme fissehul, tog meget mod forventning fint imod min langfinger. Forsigtigt kneppede jeg den lille pige med min langfinger imens jeg med tommeltotten, gned hendes Klit. Kom lille skat, kom for mig lad dit lille underliv gennemrystes af en bølgende orgasme. Lad dit lille Lolita skød eksplodere i en savlende og våd krampe. Hun slap mit bryst og stønnede tungt, hendes lille krop, spændte alle muskler, hun løftede sit underliv, klynkede og gispede og så ud som om hun var i trance, da hendes lille fisse eksploderede i en kæmpe orgasme. Som en lille blind kattekilling, søgte hun mit bryst igen og suttede ivrigt på de mørke vorter. Mine fingre hvilede stadig i den lille fisse, da jeg måtte afbryde hendes sutteri, jeg blev bange for hvor min liderlighed og lyst ville fører mig hen. Den lille pige, var sulten på mere og udstødte et skuffet støn, da jeg trak min finger ud af hende. “Det var dejligt Miss, tak” smilede hun, da vi rejste os, jeg smilede tilbage til hende og fortalte hende at hun var en god pige.

Del dette indlæg