I Skyggen Af En Negertøs – Del 4

E mail: safranpigen@gmail.com

Min mand og jeg er begge 40 år, vi har været gift i 15 år og er sammen på ferie i Afrika. Vi har haft fantastiske oplevelser både sammen og hver for sig. Jeg har leget med en uartig tøs, der tidligere på ugen lagde op til min mand (del 1 & 2). Min mand har været på tur sammen med Jim, ejeren af hotellet, ud til en lille landsby, hvor han kneppede høvdingens datter og fortalte mig om oplevelsen mens han ydmygede mig (del 3).

De 14 dage i afrika, var ved at være slut. De sidste par dage havde været stille og rolige, jeg er rasende på min mand over hans grove ydmygelser og fortælling, om sine oplevelser i den lille landsby. Dog ikke rasende nok til at afslå sex med ham, min store muskuløse mand-Herre og Daddy, havde mig i sin hule hånd og jeg elskede det, elskede den magt hans krop og mund havde over mig.

Men i dagene efter han havde fortalt mig om sin tur til landsbyen, elskede vi. Blid erotik i vandkanten og hyggelige små put, når vi lagde os i sengen om aftenen. Uden magt, uden vold, uden udmygelser gled hans pik, langt ind i mig og bearbejdede min villige fisse i rolige stød, som var jeg en skrøbelig dukke elskede min stærke mand mig. Når orgasmerne brusede gennem min krop, så jeg billeder af Daddy, med de små mørke tøser i landsbyen, så for mit indre de små tøser kravle rundt og tilfredsstille Daddy, sutte ham, nusse ham og dele hans sperm, deres små mørke fingre klistret ind i Daddys sæd, en lille prinsesse der ydmygende blev holdt fast for min mand, så han kunne kneppe hende og lege med hendes numsehul, en lille lyserød fisse, mod Daddys store pik. Korte glimt, af rengøringstøsen ejerens lille frække datter, der grædende og brugt sidder på min mands pik, blander sig og sender mig helt ud over kanten, til de vildeste orgasmer. Vi elskede blidt, men grove billeder af små nøgne negerpiger, var det der fik mig til at komme.

Det er morgen, få dage før vi skulle hjem. Som sædvanligt var vi nede og tage en dukkert i det friske hav, vi indtog vores morgenmad på verandaen foran vores bungalow. Da vi havde spist færdigt, rejste jeg mig kigge på Daddy og sagde: “gi’ mig 5 min – kom så ind og find mig Daddy”, overrasket – – lidt forvirret men alligevel så kold og fattet svarede han: “afsted tøs”. Gennem årene var ordet “Daddy”, blevet vores fælles kodeord, uden nogen egentlig aftale var det blot blevet vores koderord. Dvs. Når jeg brugte Daddy i en sætning dækkede det tit over, “ta mig som en tøs, brug mig som en lille naiv tøs” eller når min mand sendte en sms med ordlyden “Daddy glæder sig til at se sin tøs”, så vidste jeg godt at det var nederdel, knæstrømper, rottehaler og hård sex, der var på menuen. Min mand brugte ordet flittigt, han elskede at bruge mig som sin tøs og det var sjældent, at jeg nåede at komme ham i forkøbet og invitere til Daddy leg.

Da jeg kom ind i vores lille bungalow, iklædte jeg mig rengøringstøsens brugte uniform, den sorte nederdel rullede jeg i livet, så den var numsekort, under den kunne man skimte hendes små lyserøde g-streng, de snerrede og var lidt stramme. Den hvide iturevne skjorte, kunne kun lige nå rundt om min barm og mine bryster blev presset godt sammen da jeg lukkede den, ved at binde en knude under brystet. Tilfreds betragtede jeg mig selv i spejlet og tænkte “sgu meget godt klaret skat, at hoppe i en 15 åriges uniform i din alder”, havde nok selv valgt en str. Større men var ikke i tvivl om, at Daddy ville tænde på det look. Smurte mine læber med lyserød lipgloss og lagde mig på gulvet og begyndte at vaske det.

Da min mand kom ind af døren, vaskede jeg ihærdigt gulvet. Med vrikkende bevægelser placerede jeg røven mod Daddy og sagde ingeting. “Uhmm, hvad er det for en fræk tøs der ligger der” stønnede han og gik hen imod mig. Han stillede sig foran mig og betragtede min krop med gryntende tilfredshed. Meget “overrasket” satte jeg mig op og kiggede uskyldig på ham, med pegefingeren mellem mine lyserøde læber, min hånd gled ned og blottede mit ene bryst, liderligt hviskede jeg: “jeg er en lille rengøringstøs, forstår ikke hvad du siger Daddy”

Daddy ser lidt forfjamsket ud, men et sjofelt smil breder sig om hans mund, han griber fat om vorten på mit blottede bryst, gnider den hårdt og nulre den mellem sine fingre og stønner: “hvor har du fået det tøj fra, skat?”. Hotellets logo, er diskret broderet på både skjorte og nederdel, så Daddy er ikke i tvivl, det er en rengøringsuniform, der tilhører hotellet. Jeg svarer ham ikke, sidder blot og imiterer den scene, jeg har set så mange gang inde i mit hoved, scenen hvor den lille mørke rengøringstøs, spiller overrasket over at hun har tilskuer på mens hun med liderlige og indbydende bevægelser vasker gulvet, det samme sted igen og igen. Fastholdte mit betuttede lille pige look og suttede blidt på min finger mens jeg kigger på Daddy. Jeg er vist ikke, den eneste der husker den scene, Daddys pik truede med at sprænge hans bukser og sprang ud i ansigtet på mig da han lyner ned.

En brændende smerte ramte min kind og efterfølges af endnu en og en til, Daddy delte lussinger ud og hvæsede: “svar mig din lille luder, hvor har du den uniform fra?” Han forventede ikke svar, for han fyldte min mund med sin pik, Daddy kneppede mit svælg dybt og brutalt, skånede mig ikke – bruger blot min mund og hals til at onanere i.

“Sut Daddys fede pik, din lille negertøs, gør det godt for mig” stønnede han og rev fat i mit hår, brutalt tvang han mit hoved tilbage og kværnede sin pik ind i min mund. Daddy lukkede for min næse mens hans pik fyldte i min mund, han smilede udspekuleret og sagde:”jeg tænkte på tøsen, hele dagen, når jeg trængte ind og kneppede dit lille stramme røvhul, lukkede jeg øjnene og så den frække tøs for mine øjne”, jeg kunne intet sige, kæmpede for at få luft og Daddys pik fyldte i min hals.” Så du hvordan hun gjorde sig til for DIN mand, baby?, jeg skulle ha kneppet hende og bagefter stukket pikken i din mund” sagde Daddy smilende og slap for taget om min næse.

Forpustet gispede jeg efter vejret, Daddy var ligeglad, kneppede liderligt videre i min mund. Der’ går det op for mig, at jeg aldrig bliver andet end Daddys lille tæve, hans villige kneppe dukke. Det sortnede for mine øjne, da Daddy trak sin pik ud af min mund og i stedet greb fat med begge hænder om min hals, “tænder det dig, at de små tøser spiller op til Daddy?, tænder det dig at de gerne vil mærke Daddys tykke kæp, i deres små stramme fisser?” Hvæsede han ned i hovedet på mig. “Jahh, Daddy” stønnede jeg klynkende, skamfyldt og ydmygt.

Daddy skubbede mig ned, så jeg stod på alle fire, han løftede op i min nederdel og trak de små snerrende g-streng tilside og trængte dybt ind i min våde fisse. “Din liderlige so, det gør dig skrup liderlig at tænke på Daddy sammen med en lækker tøs” sagde han og smækkede min røv. Han kneppede mig i dybe rolige stød, hans hænder hvilede på min lænd, så han stille kunne trække mig ned over hans store pik. Min mand kender alle afkroge af min krop og ved præcis hvilke knapper han skal trykke på og hvornår, da han mærkede mit krop begyndte at sitre, knurrede han advarende: “du kommer ikke! Din lille luder, du kommer ikke henover Daddys pik”, klynkende stoppede jeg mine bevægelser – samlede mig om, ikke at komme. tiggende prøvede jeg at appellerer til Daddy, min fisse drev af liderlige safter og jeg var så tæt på en orgasme.

Min mand var ligeglad med mit tiggeri – overlegent uden et ord, satte han sin pik mod min stjerne og trængte ind i mit lille hul. “Fuck yeahh, hvor det strammer om Daddys pik” brølede han og fortsatte: “svej ryggen baby, gi Daddy en fyldig røv”, som en lille mis i løbetid svejer jeg med ryggen og gav Daddy’s pik mit lille røvhul, “Knep mig Daddy, vis den lille rengøringstøs, hvordan en Daddy knepper” klynkede jeg. Daddy gispede diskret da jeg nævner tøsen, jeg griber chancen og fortsætter med at agere en lille mørk rengøringstøs: “luk øjnene Daddy, se den lille negertøs for dig, hun vil ha’ Daddy, en lækker hvid mand skal prygle hendes lille mis, pul tøsen Daddy, se hendes store mørke patter for dine øjne, store fyldige unge struttende negerpatter til Daddy”, jeg fortsatte med at beskrive scener for min mand, scener hvor blidt knepper en lille mørk tøs og scener hvor han grov knepper den lille dukke.

Det tændte Daddy – der gik ikke længe inden han spermede langt oppe i min røv. Mit numsehul var ømt efter Daddys hårde behandling og jeg var provokeret af, at han tændte så heftigt på en ung mørk tøs. “Go’ tøs, der ved hvad Daddy kan li’” sagde min mand, – nærmest til sig selv, da han liderligt betragtede mit brugte og tilspermede røvhul. Han gik hen til natbordet, åbnede skuffen og tog den store lyserøde dildo ud, snusede til den og jokede lidt med hvor meget jeg havde brugt den, i det det døgn han havde været væk. Han skulle bare vide, hvor meget jeg havde brugt den og på hvem, tænkte jeg for mig selv.

“Kom, Daddy skal i bad” sagde han og begyndte at gå ud mod badeværelset, jeg lyste op som en sol. Bad! med min Daddy, det måtte byde på en orgasme eller to til mig, som en liderlig og lydig tæve trippede jeg forventningsfuldt jeg efter ham.” Daddy skal i bad, og dig, din lille luder, du skal underholde Daddy” hvæsede han og placerede sugekop dildoen på væggen, forholdvis langt ned mod gulvet. “Knep den stive pik, baby. Gi’ pikken din lille fisse og giv Daddy noget dejligt at kigge på”.

Ydmygt lagde jeg mig på alle fire, styrede dildoen ind i min sultne fisse og kneppede den grådigt og klynkende, imens Daddy badede. Daddy betragtede mig liderligt og kom indimellem med små ordre, som: “slip patterne fri, vis mig hvordan dine store patter gynger når jeg tager dig bagfra” og trusler: “gør det ordentligt, eller pikken kommer ind i dit røvhul”, hans grove facon, gjorde min fisse plask våd, men jeg vidste – at han ikke ville ha’ at jeg gav slip og lod min orgasme komme til.

Da min mand var færdig i badet, slyngede han et håndklæde om livet. Han greb fat om roden af dildoen og løsnede sugekoppen fra væggen, advarende sagde han:” den bliver siddene oppe i din fisse, når du rejser dig op, falder den ud voldtager jeg din røv med den”, “ja Daddy” hviskede jeg stønnende og forsøgte at kysse ham, han drejede sit ansigt og sagde hånligt: “du inviterede til Daddy leg, det er jo ikke hed erotik og kærlighed vel tøs?”, jeg længtes efter at mærke hans varme kys, hans tunge der legede med min og udforskede min mund, men jeg kunne godt høre på Daddy, at det ikke var der han var.

Den lyserøde kæmpe, fyldte i min fisse, Daddy havde fat i den og pressede den hårdt op i min underliv, da vi gik fra badeværelset ind til vores seng. Han beordrede mig til at sætte mig på gulvet stadig med dildoen i min fisse, han hjalp til med at sætte den fast på gulvet og pressede mig en ekstra gang ned over den. Jeg gav mig klynkende over hans hårde behandling, ømmede mig over det store monster der fyldte mig ud. “Hva’ fanden er du for en utaknemmelig pik-tøs?” Hvæsede Daddy og rynkede panden, en hård lussing ramte min kind, “du skal være glad for at du overhovedet får pik, din lille luder” fortsatte han og ramte min varme og blussende kind med endnu en lussing. “undskyld Daddy” tudede jeg – satte mig rank op på den tykke gummi pik, lod den komme til i mit underliv og var taknemmelig.

Min lækre nybadede mand lagde sig på sengen, kælede for sin stive pik og kiggede sultent på mig, “Knep den fede pik og leg med dine patter imens, baby” sagde han og lade sig godt til rette med en ekstra pude bag hovedet. “Yeahh baby, leg med de store luder patter, for Daddy, vis ham hvordan en dygtig dukke ordner en pik. Knep din lille hore tøs”, min mand nød at ligge der og kæle for sin pik og dele ordre ud til mig. Ihærdig, svedende og liderlig, lod jeg mit underliv kører op og ned af den store pik, kneppede mig selv for Daddy, gav ham det han ville ha’.

Han smilede hånligt og sagde “om du så skal sidde på den pik, hele dagen, så slipper du ikke før du grundigt har fortalt mig, hvordan du har fået fat på den rengøringsuniform, tøs”. Det virkede helt forkert, at sidde der og være en lille ydmyg kneppe tæve og samtidig fortælle Daddy, hvordan jeg groft havde brugt og udnyttet den lille frække rengøringstøs, rollerne var byttet om, jeg havde styret den lille tøs rundt, brugt hendes unge faste krop til min egen nydelse, nydt at se hendes kønne ansigt når jeg bevidst og ondskabsfuldt havde pådraget hende smerte og nydelse, forbundet i et’. Nydt hendes små stramme skamlæber der gemte på en lille fræk, våd lyserød fisse, hendes store faste mørke bryster med de små stive vorter. I det hele taget nydt at ha’ magten over en lille tøs.

Liderligt kneppede jeg den store lyserøde dildo og legede med min patter, da jeg fortalte Daddy alt om, – hvordan jeg så ham måbe over den lille tæve, der spillede op til ham, – hvordan jeg havde brokket mig over hendes rengøring, til ejeren, – havde fået hende serveret på et sølvfad, af tøsens egen mor, legede og brugte hende en hel dag, havde vist billeder af ham, – min mand når jeg trængte op i den lille negerfisse og slutteligt – hvordan hun kun slap for mere, ved at indgå i en aftale om, at være en lille fræk gave til min Daddy. Min mand var tændt over min beretning, hans blide kæleri med hans pik, var afløst af hårde, hurtige bevægelser, hans vejrtrækning var tung og stønnende.

Jeg afbrød ham, da jeg fortalte, at jeg løbende gennem legen med tøsen, havde taget billeder, havde dokumenteret min hårde leg med den lille fisse. Meget hurtig greb han min telefon der lå på natbordet, bladrede billederne igennem, tilfredsheden i hans ansigt afslørede ham, da han nåede til billederne. Daddy slikkede sig nærmest om munden, da han bladrede igennem billederne igen og igen, hans stive pik lå glinsende og indbydende op af maven på ham, hans liderlige kvinde sad på gulvet svedig og glinsende og kneppede en hård gummipik, men ingen af delene ænsede Daddy.

Han var optaget i sin egen verden, af frække billeder. Billeder af hans kvindes leg, med en lille mørk godte. Havde det ikke været fordi han kunne genkende sin kvindes slanke og feminine hånd, der niver hårdt i et par store mørke struttende patter, hendes fingre imellem en mørk tøs baller og omgivelserne i deres fælles bungalow, havde han troet at det var en historie, uden hold i virkeligheden. Han kunne ikke forstille sig, hans lille kneppe tæve, hans ydmyge luderdukke, være styrende og bruge, – misbruge en ganske ung tøs, men tanken og billederne tændte ham, helt afsindigt.

Min mand vendte telefonen mod mig “kom baby, beskriv hvad der skete her, fortæl Daddy om den lille tøs og gnid din clit for Daddy, gnid den lille fisse og fortæl”. Lidt tøvende, gned min fisse for Daddy, kneppede den hårde dildo og fortalte:

“jeg tvang den lille godte ned på hug imens jeg holdt billedet af dig – min mand, min Daddy foran hende. Jeg var ved at eksplodere af liderlighed over synet, da den lille fisse ramte spidsen af dildoen. Da tøsen havde fået hovedet indefor, pressede jeg hende hårdt og brutalt ned over pikken, den lille fisse skulle fyldes, straffes for at byde sig til. Da den gled i bund, udstødte hun et skrig, den lille pige skreg og klynkede, som et pattebarn. Jeg lagde tlf. På gulvet foran hende, hvis hun kiggede væk, flyttede jeg hendes ansigt mod skærmen igen, hun skulle kigge på Daddy, drømme om at det var hans fede pik der havde penetrerede hendes lille revne og nu skulle forkæles af en lille stram ungpige fisse. En lille mørk chokolade fisse, til min Daddy.

Jeg lod hende sidde lidt, og vænne sig til at være fyldt ud, eller mest, lod hende sidde så jeg kunne nyde synet af den lille negertøs, der var godt fyldt ud. Hendes små faste skamlæber omsluttede den tykke dildo og hendes opsvulmet klit var helt blottet. Hun græd, som var hun pisket, den lille negertøs tudede over at få lidt pik, Daddy”

Min hånd gned min klit i hårde cirklende bevægelser, tændt og liderlig var jeg ved at gi mig hen, da vi blev afbrudt af en stille banken på døren. “Satans” tænkte jeg, jeg skulle ha været ude af min rolle som tøs overfor Daddy inden det bankede på døren. Jeg skulle også ha brugt magt, styrke og overlegenhed til de næste par timer, jeg var ikke i tvivl om hvem der bankede på døren, men Daddy kiggede spørgende på mig. Jeg trak på skulderen og lagde an til at rejse mig fra den store dildo.

Min mand rejste sig hurtigt, slyngede håndklædet om livet og knurrede: “Bliv siddene tøs”, i en hurtig bevægelse, dækkede han mit underliv med den korte nederdel, kiggede advarende på mig og gik hen imod døren. Døren blev åbnet og hurtig lukket igen, jeg kunne hører sagte hviskende stemmer, et fnis og smaskende lyde af kys. Det føltes som uendelig lang tid, før Daddy kom til syne, han kom gående ude fra den lille gang, tæt omslynget af den lille rengøringstøs, hendes slanke brune ben var krænget rundt om Daddy, om hans hals var hendes arme. Han støttede hendes faste numse og holdt hånden under den flotte velformede røv.

Han smilede til mig og sagde: “det var en pakke til Daddy, en fin lille gave”, han stillede sig foran mig, vippede hendes røv op og ned og spurgte ydmygende, om det var på den måde jeg ville se ham, kneppe hende. “Skal den lille tøs, sidde her og vippe på Daddys fede pik, skat? Så du kan følge med nede fra gulvet, der nede fra kan du nok se når min store kæp, forsvinder op i den lille mis”

Tøsen fnisede, når Daddy kørte hende op og ned af sig og samtidig skød sit underliv frem, når han simulerede at han kneppede hende lige over ansigtet på mig. Hun vendte smilende og udfordrende ansigtet mod mig og fnisede. Tøsen plantede sine store fyldige læber på Daddys hals og bryst. Daddy vendte siden til, så jeg kunne se hvordan den liderlige killing, skiftevis slikkede og kyssede ham på halsen. Han æltede tøsens baller og stønnede bekræftende overfor hendes kærtegn. Da han satte hende ned på gulvet, lod han sine store hænder glide rundt på hendes faste krop, lod dem hvile med et godt fast tag, om de store indbydende bryster. Han brummede tilfreds og lod forsigtigt sin tommelfinger kører rundt på hendes brystvorte, de stive strittende brystvorter, lavede tydelige aftegninger i den stramme hvide top, MIN hvide top. Tøsen var iført det lille hvide shortssæt, jeg havde sendt hende afsted i.

Min tanker kørte på højtryk, hvordan skulle jeg få byttet rolle, hvordan skulle jeg formidle til Daddy, at jeg, sammen med ham, ville bruge den lille tøs? – at jeg ville tvinge hendes ben fra hinanden, så Daddy kunne komme til, – at jeg ville sprede hendes baller så Daddy kunne kneppe hendes røv, ligge mig under hende, så hun kunne slikke min liderlige fisse, mens Daddy kneppede hendes lille stramme hul? – At jeg ville smække hendes faste baller varme, Daddy elsker varme baller. Jeg elsker Daddy og hun var en gave til ham, en gave vi sammen skulle bruge, ydmyge og kneppe en hel dag.

Hjælpen kom, da den lille nysgerrige killing, lagde sig på knæ foran mig, forsigtigt løftede hun op i den lille korte nederdel, der kun lige dækkede mit nøgne skød. Tøsen fnisede, da hun så den store dildo, der fyldte min fisse. Jeg greb chancen, tog hårdt fat i hendes hår, tvang hendes ansigt mod mit skød og sagde: “slik, min fisse din lille ludertøs”, hendes fyldige læber der blot strejfede min klit, gjorde mig ekstatisk uden at sanse noget omkring mig, svømmede jeg hen i liderlige billeder, af hendes lyserøde tunge i min fisse.

Jeg blev afbrudt af en brændende lussing, forskrækket og overrasket slap jeg mit tag i tøsens hår. Min mand kiggede på mig med små, smalle øjne, uden et ord, førte han begge mine arme, om på ryggen af mig og binder dem sammen. “Du tager ingen initiativ, du gør intet uden at ha fået besked på det, er det forstået tøs?” Hvæsede han ind i hovedet på mig, rengøringstøsen sad tavs på knæ foran mig og betragtede optrinnet. Endnu en syngende lussing, ramte min varme kind, tøsen smilede, rejste sig og lagde an til at følge min mands eksempel. Hun jublede, da hendes slanke mørke hånd, ramte min anden kind, ydmygende fortsatte hun med at daske og slå på mine blottede bryster, det gjorde på ingen måde fysisk ondt. Men det var ydmygende, ydmygende at en lille 15 årig dulle, slog mig hen over brysterne og fnisede mens min Daddy, som en sulten løve betragtede hende.

“Ret ryggen, så den lille mis kan lege med dine store luder patter, skat” sagde min mand sukkersødt, som det mest naturlige i verden, befalede han mig at strutte med brysterne, så den lille tøs kunne lege med dem. Hun, tøsen, den lille rengøringsdulle, kiggede spørgende på min mand, han nikkede bekræftende, hun greb om begge mine bryster med sine små hænder, klemte og masserede dem, satte sine fyldige læber mod vorten og bed hårdt sammen om dem, nulrede dem mellem sine tænder. Tøsen kiggede, på min mand, fastholdte hans blik imens hun med tænderne trak ud i mine brystvorter. “Hvor er hun dog kær, skat. Forstår slet ikke at du kunne være så ond ved den lille dukke” sagde min mand grinende, han kiggede på hendes leg med mine bryster, som en stolt far, der kigger på sin datters leg med dukker.

Min mand, placerede sig bag den lille tøs. Liderligt betragtede han hendes leg med mine ømme bryster. Åhh hvor ville jeg gerne bytte plads med tøsen, hvordan kunne det gå til at det nu var mig, der sad her og blot var en genstand?, hvordan kunne min Daddy, lade en lille negertøs ydmyge mig på denne måde, han opfordrede hende ligefrem til det! Det var ikke meningen, planen var helt anderledes. Min mand afbrød min tankestrøm, da han sagde: “tror du skal hjælpe Daddy, med at pakke hans gave ud, skat!”

Han rejste tøsen op, vendte hende så hun stod med fronten mod ham ” uhmm, sådan en fin lille pakke til Daddy” gryntede han tilfreds og lod igen hans store hænder glide rundt, på hendes krop.” Det jeg kan se er så fint og frækt, skat, men hjælp mig med at pakke resten ud” Tøsen velformede numse, var lige ud for mit ansigt, hvad fanden havde han tænkt sig? hvordan skulle jeg pakke hende ud, når mine hænder var bundet på ryggen? “Brug munden skat, ta’ hendes shorts af med tænderne, vis Daddy han stadig kan bruge dig til noget” han smilede ondskabsfuldt, da han sagde det. Smaskende lyde af saftige kys, skar i mine ører, samtidig med at jeg prøvede at få fat i elastik kanten, på mine egne små hvide shorts, der nu sad som limet til en en ung tøs’ fyldige faste numse.

Efter utallige forsøg, lykkedes det mig at få de hvide shorts krænget halv ned om hendes runde røv. Jeg havde den største lyst til at sætte tænderne i det mørke kød, bide sammen og lade hende mærke smerten. Men det var tydeligvis ikke min lyst der var i fokus, inde i mig selv gentog jeg den sætning min mand igennem årene, ihærdigt havde kneppet ind i mig “selvkontrol baby, selvkontrol” I det fjerne kunne jeg hører min mand hviske ind i tøsens øre, åhh jalousien var ved at dræbe mig. Uvisheden om hvad han sagde, hendes små tøse fnis, hans fuldstændige ignorering af mig, hans kvinde var ved at få mig til at knække. Men jeg kendte ham jo, vidste godt at han aldrig ville lade mig styrer legen, havde jeg selv inviteret til denne degradering?

Min mand kiggede over tøsens skulder og ned på mig “det er ikke meget der sker, dernede” sagde han og med et snup tag, trak han de hvide shorts på plads igen, dækkede den mørke røv så jeg måtte starte forfra. “Kom nu igang, din lille luder” kommander han vredt, hvorefter han henvendte sig smilende og flirtende til negertøsen. I en blanding af frustration og liderlighed, tog jeg fat i de hvide shorts med min tænder og trak hårdt til, det lykkedes mig at få dem krænget ned over hendes perfekte hjerteformet røv.

Daddy bøjede tøsen forover, så hendes hænder ramte gulvet, hendes røv og lille glatte fisse, stod lige op i ansigtet på mig. Den lille luder tøs, gjorde alt for at stritte, med hendes våde glinsende mis lige op i hovedet på mig, frustreret og ydmyget mistede jeg kontrollen og spyttede på hendes fisse, efterfulgt af en masse gloser om at hun var en lille beskidt ludertøs. Daddy reagerede promte med et fast greb om mit hoved, pressede han mit ansigt ind mod hendes fisse og sagde: “det slikker du rent, til Daddy og bagefter siger du undskyld til den lille Dukketøs”. Det mente han ikke!, mente han at jeg skulle slikke hende og derefter sige undskyld?

Forfærdet, lod jeg min tunge glide ind imellem de faste skamlæber og slikkede mit spyt af den lille fisse. Daddy gned sin stive pik, helt tæt ved mit ansigt – han kom med gryntende tilfredse lyde. “Slik det lille fine numsehul, baby” hviskede min mand, “lad mig se din ludertunge, lege med hendes hul”. Tøsen bevægede sin røv i frække blide cirklende bevægelser, hvem der bare kunne bevæge sit underliv så frækt, det var der muligheder i. Hun stønnede liderligt, da min tunge cirklede omkring hendes numsehul, legende satte jeg min tungespids mod hendes stjerne og med små blide bevægelser pressede jeg mod hullet, hun klynkede og stønnede, det var virkelig en behandling den lille negertøs kunne lide.

Svedig og stønnende sagde min mand: “jahh, hør hvor den lille dukke kan li’ at ha’ din ludertunge i hendes lille røv, hør de frække liderlige lyde der kommer fra hende” jeg kunne høre på min mand, han var ved at komme. Åhh, jeg ville gerne ha’ at han kom, hans pik skulle sprøjte, så jeg kunne slippe ud af det her. Jeg presse lidt mod tøsens numsehul med min tunge, tvang lidt flere støn ud af hende for Daddy. Tøsen skulle stønne for Daddy og hans liderlige pik. Min mand gned hårdt på sin stive pik, helt tæt ved showet – ved mit ansigt. Villigt vendte jeg mit ansigt mod hans pik og åbnede munden. Håbede han ville kneppe min mund, lade mig suge alt han sperm. Fodrer mig – hans kvinde, med sin varme sæd.

“Hvad fanden laver du?” Brølede min mand, og strakte mit hoved væk med at greb i håret, “undskyld Daddy, jeg tro…” Begyndte jeg af svare, inden han afbrød mig “du gør ingenting, uden ordre, du siger ingenting, uden spørgsmål, forstået luder?” skuffet nikkede jeg til Daddy.

Min mand rettede nu sit fokus, på den lille tøs igen, som en kælen tæve labbede hun al hans opmærksomhed i sig. Han hjalp hende op og stå, med kælende og flirtende bemærkninger, løftede hendes arme over hovedet – trak blidt den hvide top af. Henvendt til mig, med et lidt smørret og hånligt grin sagde han: “Daddy pakker selv resten ud, du er for lang tid om det”

Han gispede, da de store fyldige struttende bryster blev sluppet fri, blidt placerede han begge sine hænder og kælede for tøsens patter. Med stønnende tilfredshed undersøgte han de to store mørke kloder, nappede blidt i de stive, mørke vorter. Daddy vendte hende, så hun stod med front mod mig, han havde stadig hænderne plantet på hendes bryster. Tøsen kiggede udfordrende på mig, hendes lyserøde tungespids gled stille rundt på hendes fyldige læber, hun samlede sine fugtige læber i en kysmund, da hun lod sine hænder glide om på ryggen og begyndte at spille min mands pik. Den lille liderlige tøs, i guder hvor havde jeg lyst til at straffe hende.

Min mand stønnede hæst – kiggede ned af sig selv, kiggede på de små mørke hænder der spillede hans pik og nussede hans nosser “forhelvede skat, en lille liderlig dukke, du har fundet til Daddy, en lille fræk piktøs” stønnede han svedigt. Mine øjne flaksede mellem ham og hende, min mand der stod der og fik sin pik spillet, af en lille fræk negertøs, hans store hænder på hendes faste bryster, hende der fastholdte mit blik og kælent lænede sig tilbage mod mine mands bryst. Min krop lod sig rive med af stemningen og fyldte min hoved med sætninger “kom så skat, knep den lille tøs, lad mig se din store pik glide ind i hende, pul den lille hore, vis hende hvordan en stor hvid mand, knepper en lille stram mørk tæve, få hende til at tude, brug hende ..” liderligt begyndte jeg, at bevæge mig på den store dildo der frækt fyldte min fisse, jeg kneppede mig selv, til synet af min elskede mand, med en lille liderlig tøs.

Daddy var travlt optaget, han ænsede ikke at jeg ude af kontrol, bevægede mig på dildoen før jeg med klynkende støn lod den opsparet og voksende orgasme komme til. Den rullede gennem min krop, som en lavine og efterlod mig klynkende tilfredshed. “Hvad fanden laver du, din beskidte ludertøs?” min mand råbte ind i hovedet på mig og rev mig op og stå, stadig med armene bundet på ryggen. Det var så skønt og befriende at lade orgasmen rulle og i netop det øjeblik fortrød jeg ikke, endorfiner indhyllede min krop i en drømmende lykkesrus.

“Undskyld Daddy, det var så frækt.. ” mere nåede jeg ikke at sige, før en lussing ramte min kind. “Årh ja, du blive jo tændt af at se din mand, sammen med små neger tøser, ikke skat?”, endnu en lussing ramte min kind. “Du ville ønske at Daddy, pulede hende foran dig ikk?, du er en pervers so, der opfordre din mand til at kneppe et barn” flov og ydmyg nikkede jeg bekræftende. “Sig hvad det er du gerne vil ha, din lille luder, sig højt at du vil se Daddy kneppe den lille tøs”

Åhh det kunne jeg ikke – kunne ikke ydmyge mig selv på den måde!, det var slemt nok at nikke til Daddys spørgsmål, men selv at skulle sige det! Jeg mærkede mine brændene kinder og min ømme fisse, skævede hen til Daddy hans øjne var smalle, iskolde. Han havde armen om den lille tøs, hans store hånd hvilede på hendes brune hofter, hun stod tæt på Daddy, hendes lille glatte skød ramte hans ben, når de stod så tæt. Hendes store brune øjne spillede, hun lignede en lykkelig dukke, en tøs der havde fået en stor softice og lovning på endnu en, hun solede sig i Daddys beskyttelse.

Hvæsende, sagde jeg: “Knep den lille negerluder Daddy, vis den lille beskidte so hvordan en hvid mand, har ret til at bruge en lille sort tøs” Daddy trak tøsen ind til sig og blidt og kælende sagde han: “hørte du det prinsesse? hun vil gerne se sin mand elske med en lille lækker pige?” de grinede, hånede mig og talte flirtende om, hvordan de kunne elske, hvordan jeg helst ville ha at de elskede, om jeg skulle ha dildoen i munden eller i fissen samtidig.

Jeg følte mig latterliggjort, ydmyget, jeg ville ud af denne rolle, som deres genstand. Det var MIN mand og tøsen teede sig som om det var hendes kæreste, puttede sig ind til ham og fnisede som en lille skolepige når han sagde noget. Hun hviskede Daddy ind i øret, inden hun kælent gled ned at hans lår, satte sig på hug, med siden til mig og sagde: “se miss, se mig kysse din mands pik” hun plantede sine tykke læber på hans glinsende pikhoved – kyssede savlende og vådt min mands pik, hun fortsatte i uendelig lang tid med at kysse hans pik, hele vejen ned til roden og op til hovedet igen, kun afbrudt af stønnen “åhh Daddy” Det provokerede mig helt vildt at hun sagde Daddy, han var fandme ikke hendes Daddy!

Min mand nød hendes liderlige leg med hans pik, stønnende hviskede han: “se hende baby, se den lille tøs der leger med Daddys pik, uhh det er dejligt at mærke de fyldige læber på kæppen, hun leger med dit legetøj skat” For satan hvis øjne kunne dræbe, ville jeg lige nu stå i en afrikansk bungalow med to lig, jeg havde lyst til at bryde ud, flippe totalt og smide begge ud. Men jeg elskede min store Daddy, min tryghed, min klippe, jeg kunne ikke leve uden min elskede mand. Villig, liderlig og ulykkelig kiggede jeg på tøsens leg med min mands pik, imens tårerne løb ned af mine kinder. Følte mig ynkelig, her stod jeg i en beskidt, iturevet, uniform, de små trusser snerrede og gnavede sig ind imellem mine våde skamlæber, min bryster var blottet, hang halvt ude af den stramme skjorte, de stive brystvorter sladrede om min liderlighed, på trods af den dampende hede varme i bungalowen, var de hårde og strittende.

Min mand, strøg tøsen over håret, roste hende for hendes leg med hans pik: “uhh din lille dygtige tøs, kys Daddys pik, vis hans kvinde hvordan en dygtig pige kysser” hans bekræftende ord, fik hende til at gøre sig umage, som en ægte Daddys dukke gjorde hun sig savlende umage med at kysse Daddys pik, hun kiggede mig dybt i øjnene og slikkede sig om munden, inden hun halvlukkede øjne placerede sine fyldige læber på Daddys pik. Havde jeg set denne scene i en pornofilm, havde jeg gnedet min våde fisse. En lille velskabt ung tøs, en lille liderlig kælen killing, kysser en stor muskuløs hvid mands tykke stive pik, hendes lille krop der smyger sig op af hans ben, de nyder hinanden, svedige kroppe der venter på udløsning. Men det er anderledes end end film, de nyder ikke kun hinanden, de er forenet i en leg, der også inkludere mig, de håner mig, ydmyger mig, bruger mig som tilskuer til deres akt. Jeg er både sur, ydmyget og liderlig. Jaloux og liderlig.

Min mand afbrød mine tanker, med hæs stemme sagde han: “hun stopper med at kysse Daddys kæp…. Så snart du siger undskyld, undskylder til den lille fine dukke, at du spyttede på hendes fine mis, den lille fine fisse” min mand trak det godt ud, at få sagt sætningen, han ville gerne have at tøsens kysseri fortsatte i lang tid endnu. Jeg fornemmede tydelig hvor han var i sin liderlighed lige nu, havde det været mig der sad på hug og legede blidt med hans pik, havde han tværet den rundt i mit ansigt for herefter at grovkneppe mit svælg. Han havde fortalt mig at jeg var Daddys lille ludertøs og kneppet mit svælg til spermen sprøjtede ud af ham. Men det var anderledes blidt, skånsomt og erotisk med den lille tæve. Jeg var ved at være klar, ydmyget til at være klar, med sammenbidte tænder sagde jeg: “undskyld, din lille ludertøs” hun stoppede – kiggede spørgende på Daddy, med store brune uskyldige øjne kiggede hun op på min store Daddy, han smilede blidt til hende og hold sin hånd på hendes hoved. Trods alt holdt han hende nede, nede ved sin pik, der hvor en lille tæve høre til!

Han nikkede smilende til tøsen, som tegne på at fortsætte med at lege med hans pik, hans pik hoved glinsede af liderligt præsperm. Henvendt til mig sagde han: “du skal tale pænt til den lille dukke, du skal sige undskyld lille prinsesse”, han grinede da han rettede sit fokus på den lille tøs, der liderligt legede med hans pik. Jeg følte jeg var ved at blive sindssyg, det susede for mine øre, mine kinder brændte, min hjerne var ved at koge over, jeg måtte stoppe det her. Det var mig der kunne stoppe det, jeg ville ikke se ham nyde den lille møgtøs mere. Hulkende udbrød jeg: “undskyld lille prinsesse, undskyld”. Som en film, der gik i stå stod tiden stille et øjeblik, de næste bevægelser forgik i hakkende slowmotion. Min mand, trak tøsen op til sig, hviskede ind i hendes øre, hun vendte sig fnisende og med udfordrende sensuelle bevægelser gik hun hen imod mig, daskede til mit blottede bryst og smilede. Smilede provokerende, selvom jeg afbrød dem, smilede hun? Hun nåede lige at nive i min strittende brystvorte inden hun forsvandt ud mod badeværelset.

Jeg mærkede min mands hænder på ryggen, han løsnede mine hænder og trak mig blidt ind til sig. Blidt hviskede han “så, så Daddys tøs”, jeg tiggede ham om at elske med mig, om at han ville lade mig mærke hans stive pik ” knep mig Daddy” hulkede jeg. Han lagde mig på sengen, kælede for min krop, uhh hans store hænder der med fast blide bevægelser leger med min krop, fik mig næsten til at glemme alt om de foregående timers ydmygelser.

Glemme alt om den lille tøs og min mands grove opførsel. Blid trak han trusserne af mig, kyssede mit brændende skød og lod fingrene glide ind imellem mine skamlæber. Daddy gned min våde fisse og hviskede “du ser træt ud skat? du skal sove nu, hvile dig … Imens vil jeg forkæle den lille mørke tøs, i hoved og røv.. Du har været grov ved hende, Daddy må gøre det godt igen”. Han forkælede min fisse og mishandlede mine øre, på samme tid. Både gråd og orgasme, var lige om hjørnet. Jeg ænsede ingenting, lå hulkende på sengen, da jeg mærkede den store dildo blive presset dybt ind i mig. Min mand hviskede: “ha’ din telefon i nærheden, baby” inden døren smækkede bag ham.

 

 

 

Del dette indlæg