I Skyggen Af En Negertøs – Del 3

E mail: safranpigen@gmail.com

Min mand så glad & træt ud, da han kom ind af døren til vores bungalow. Vi var på ferie i afrika og han havde været væk et døgn, da han sammen med Jim, ejeren af ferie centeret havde været på tur. Jeg havde brugt døgnet på at lege med en lille uartig tøs, der havde lagt op til min mand tidligere på ugen. Læs del 1 & 2.

Glad gik jeg min store stærke mand i møde, vi kyssede og krammede, som havde vi været væk fra hinanden i flere måneder. Jeg mærkede allerede den varme tryghed, hans store arme gav mig.
“Uhmm jeg har savnet dig, baby” sagde han og duftede til mit nyvaskede hår
“Jeg har også savnet dig, skat” svarede jeg og puttede mig længere ind i hans favn
Vi satte os på sofaen, jeg spurgte nysgerrigt ind til hans oplevelser, han fortalte at de havde oplevet mange spændende ting, beskrev dyrelivet, naturen og landsbyen de havde overnattet i. Midt i hans fortælling, stoppede han op. Min store mand, kiggede på mig med et blik, det’ blik, blikket der fortæller mig, at jeg nu er hans lille tøs. Hans store hænder tog fat om min hals, hæst hviskede han “Ud på badeværelset, sæt dit hår i rottehaler, det eneste du skal være iført, når du kommer ud er stiletter, forstået tøs?” Hans hæse stemme, kølige blik og hænder omkring min hals, fortryllede mig, som en lydig dukke svarede jeg “ja, Herre”, rejser mig og forsvandt ud på badeværelset. Efter oplevelsen med negertøsen, havde jeg forstillet mig, at det ville være svært for mig at skifte fra at være dominerende til underdanig, regnede med at jeg havde fået smag for at bruge, frem for at blive brugt. Men jeg var uden tvivl min mands tæve, hans luderdukke. Hans ord, var lov, min krop lystrede ham’ jeg sitrede da jeg satte mit hår og afklædte min nyvaskede krop.

Da jeg kom ud fra badeværelset, stillede jeg, mig i dørkarmen. Kiggede på min mand, han var nøgen, stærk, muskuløs, hans begyndende alderstegn, de små fine linier i hans ansigt, gør ham fræk og moden. Ikke underligt at den lille negerdulle prøvede, at gører sig til. Havde jeg selv været 15-16 år, havde jeg også prøvet at spille op til ham, prøvet at få et stykke med Daddy, hans attitude & udstråling fortæller at han kan tage en tøs, som hun skal tages. Han smiler da han ser mig, hans flotte store pik står rank op ad maven på ham. Med små vuggende skridt gik jeg hen imod ham, hans øjne var fyldt med stolthed og julelys, efterlader mig ikke med tvivl om, at han syntes jeg er en lækker kvinde. Grådigt, men alligevel blidt, tog han fast om mine store bryster, nulre vorterne mellem sine fingre “jeg har savnet de store frække patter” stønner han inden han åbnede munden og lod sin tunge spille omkring vorterne, blidt nappede han i dem og klemte med sine store hænder. Den mand tænder en ild i mig, min krop reagerede promte på hans kærtegn, planter sig i mit underliv, min glatte fisse savler over hans behandling.”Hvis du vil hører resten af mine oplevelser, bliver det på knæ med min pik i munden baby” hvisker han blidt. Lidt forundret, lagde jeg mig på knæ for ham, min mand lænede sig tilbage i sofaen, men et tilfredst smil om munden. Lod mine hænder glide op af hans pik, masserede den stive stang og klemmer blidt hans nosser, de var faste og spændte, slikkede hans glatte nosser, min tunge glider op af hans tykke pik, kigger ham dybt i øjnene inden jeg lader det glinsende pikhoved glide ind i munden, han stønnede liderligt og holder fast i mine rottehaler. Mine hænder legede med hans nosser, samtidig med min mund slugte hans store pik.”Du slipper ikke min pik, før jeg beder dig om det tøs, er det forstået?” Stønnede han, ydmygt kiggede jeg op på ham, uden at slippe hans pik og bekræftede hans ordre med øjnene. “fortsæt, mens jeg fortæller dig hvad jeg oplevede” sagde han og fortsatte med at fortælle:

“Jim & jeg, skulle overnatte i en lille landsby et primitivt sted. Den lillle landsby var bygget op af små hytter ved en lille sø. Alle var gæstfri og glade for at få besøg “fra byen”. Ingen hverken mænd eller kvinder havde særlig meget tøj på, det vrimlede med små tøser med bare brune patter”

Jeg stoppede med at sutte min mands pik, lod den hvile i munden, slap den ikke, men suttede ikke, jalousien ramte mig, da han snakkede om “små tøser med bare brune patter”. “Du kan fint stoppe nu, så får du aldrig resten af historien, skat” sagde min mand og fortsatte “Eller du kan vælge, at fortsætte med at sutte min fede pik, være en dygtig ludertøs der får ALT afvide”, han løftede underlivet, pressede sin pik ned i halsen på mig, da han sagde den sidste sætning. Der sad en engel og en djævel på hver sin skulder af mig, englen hviskede blidt: “Lad ham ikke fortælle resten af historien, du kan ikke bruge det til noget og bliver sur og ked af det”, djævlen prikkede til mig, hviskede liderligt: “sut din lille so, lad ham fortælle alt om hans oplevelser, måske bliver du liderlig, du kan jo godt li’ at din store mand kigger efter de unge piger. Du spiller din liderlige fisse, til tanken om din mand med en ung negerfisse”, som så mange gange før denne situation, løb djævlen med sejren, jeg bøjede nakken og slugte min mands store pik og han fortsatte med at fortælle:

“Hvor kom vi nu fra, skat? Arhh jo små tøser, ikke baby? Små tøser med bare patter. Store patter, små patter, brugte patter og fine fine ubrugte brune patter, dansede omkring mig. Min pik var ved at sprænges over synet, ingen af de andre mænd synes at tage notits af de skønne nymfer. Vi blev budt velkommen hos høvdingen i landsbyen, med rigelige mængder af mad og drikke. Underholdningen stod landsbyens tøser for, de sang og dansede rundt om os. Det var sikkert et fantastik show, men jeg så kun de vuggende bryster og deres små halvnøgne kroppe der gned sig op af hinanden. Skat du skulle ha været der, oplevet hvor frie og glade de natur mennesker var, men sut du nu bare på fars kæp, så jeg kan mærke at du er min lille ludertøs, Daddys lille suttetøs.

Høvdingen talte selvfølelig ikke engelsk, så det var Jim der agerede tolk for vores samtale, vi small talkede længe, er ikke sikker på at jeg var så meget tilstede, mit focus var andre og mere intressante steder. Jeg nikkede da venligt og grinede når de andre grinede, men inde i mit hoved var jeg langt væk, jeg følte det som om stort set alt blod havde forladt min krop, samlet sig i min pik, som var nærmest smertefuld stiv. Stiv over synet af små negerpiger, uden tøj på. Der var særligt en tøs, der fangede min interesse, en petit pige, slank men veldrejet, fast røv, struttende ungdommelige bryster der sad lige hvor de skulle, vil tro hun var 14-15 år, om hofterne havde hun en kæde med farvestrålende perler, der dansede på den brune hud, når hun bevægede sig, hun æggede mig, spillede op og forsvandt så fnisende ind i mængden af de andre tøser, når vi fik øjenkontakt.

I det fjerne hørte jeg Jim, sige noget med “En hvid mands afgrøder.. Eller sæd”, høfligt og smilende, nikkede jeg, havde ingen anelse om hvad han snakkede om. Den unge smukke pige, med de faste struttende bryster, du ved skat, små saftige, faste teenager patter, var høvdingens datter, hun var vel en negerprinsesse, en fin lille fræk negerprinsesse, du skulle ha set hende skat, kugle runde faste fyldige baller, fyldige læber både øverst og nederst, smuk mørk, glat hud og blændene hvide tænder”

Jeg var ved at sprænges af jalousi og frustration over min mands fortælling, hans måde at savle over en lille dulle på imens jeg ihærdigt suttede hans pik, var ydmygende. Måden han talte direkte til mig uden jeg havde mulighed for at svare, hver gang han sagde noget til mig, markerede han ved at presse sin pik ekstra kraftigt i munden på mig. Jeg mærkede en klump i halsen og tårende pressede sig på bag mine øjenlåg. Ydmygt suttede jeg på hans pik, som intet var hændt. Min nysgerrighed over hvad der fortsat var sket ude i landsbyen, var stor og jeg havde vist heller ikke helt rent mel i posen, skulle også afslører en hemmelighed for min mand, eller en del af den ihvertilfælde. Min mand, holdt hårdt fast i mit hår, kneppede min mund og hals dybt, imens han stønnede:”Det var så dejligt for Daddy, så dejligt for Daddys store pik.. Små frække nymfer over det hele”

Med et svup trak han pikken ud af munden på mig, tog fat om min hage og løftede mit ansigt, hvæsende sagde han: “skal du have resten af historien?” Han stirrede ind i mine tårerfyldte øjne, grådkvalt fremstammede jeg er “ja tak, Daddy”, “så er det op og ride mine fede pik, med dit lille stramme røvhul” svarede han. Jeg tøvede et øjeblik, var slet ikke klar til at få det lille hul fyldt ud af Daddy. Jeg rejste mig, med en hurtig bevægelse, fugtede jeg min stjerne med safter fra min fisse, jeg skrævede hen over min mand, tvang min krop ned over hans store pik. Rytmisk, som intet var hændt, red jeg min mand, hans pik i mit numsehul. Han smilede udfordrende til mig, nød den magt han havde over min krop, han kunne nærmest få mig til at komme, ved blot et enkelt blik. “Gør det ondt på dig, skat?”  Spurgte han ondskabsfuldt, imens han aede min kind, “du har våde øjne”, Din statan, tænkte jeg, men mig knækker du ikke så nemt. Jeg rystede på hovedet, forsøgte at få det til, at se ud som om, at jeg ubesværet tog hans store pik i stjernen. Jeg masserede hans pik, med mit numsehul imens jeg tiggede ham om at fortælle om den lille fine negerprinsesse, spurgte ind til hendes krop, bryster, tøj m.m. Min mand, hånede mig og fortsatte med at fortælle:

“Efter måltidet og snakken med høvdingen, gik Jim og jeg ned til vandet, der var varmt og støvet. Jeg trængte ihvertilfælde til at blive kølet ned, efter den varme velkomst vi fik, de små mørke tøser var stadig printet på min nethinde, ikke et syn en mand glemmer skat. Da vi havde kølet os lidt ned, sad vi ved vandkanten, snakkede & grinende sagde Jim: “jeg håber virkelig du er klar mester”, “hva’ mener du?” spurgte jeg ham. Han grinede og pegede på min pik og sagde: “eller bare han er klar, du har jo lovet høvdingen at levere alt det sperm du kan i løbet af dette døgn”. Jeg vidste godt at jeg havde nikket og grinet da de snakkede om sæd eller afgrøder, men at jeg havde lovet at levere, var vist gået min næse forbi. Jim fortalte mig at gammel overtro, hos denne stamme i landsbyen betød at hvis de unge piger kunne få fat i en hvid mands sæd og sluge det, ville det betyde rigdom, lykke og beskyttelse fra onde ånder resten af livet, derfor var de alle meget ivrige for at få fat på sperm og gjorde meget for at få det. Skat, din mand og Daddy, takker den hvide mand, der har bildt dem det ind.

Jeg spurgte Jim om prinsessen, høvdingens datter også skulle ha? Hvortil han bekræftede grinende. Jeg var i et moralsk dilemme, ville jo gerne ha talt med dig om det skat, hørt dig, om du ville dele Daddys sperm, med nogle små negertøser, men det var der ingen mulighed for, jeg besluttede mig for at du skulle sidde her med min pik i røven og lytte på min historier, tænkte jo nok at det ville tænde Daddys lille tøs. Jim og jeg gik tilbage til landsbyen, min pik var forventningsfuld stiv, håbede ikke der ville gå lang tid før jeg kunne komme af med første ladning. Ved høvdingens telt var der bredt et stort tæppe ud, jeg blev bedt om at ligge mig. 10-12 stykker af de yndige nymfer, stod rundt om mig helt afklædt. Der var små stramme fisser over det hele skat, små nøgne negertøser stod kun og ventede på at få Daddys sperm. Nu spørger du sikkert om jeg ikke havde dårlig samvittighed over for dig min skat! Jo det havde jeg, mest over at du ikke fik mulighed for at vidne det, du skulle have siddet på jorden udenfor tæppet og kigget på. Kigget på hvordan en masse små ivrige fingre, pillede tøjet af mig og rørte ved min krop. Unge piger på 13-16 år, kæmpede om at komme til din Daddys store kølle.

Jeg nåede stort set ikke at mærke den første udløsning, den kom lynhurtigt, de klappede alle begejstret før de skiftevis slikkede på min pik og rundt om på min mave for at få labbet det hele i sig. Daddy blev slikket ren, af en masse små sperm slugere, skat. Jeg lå med hænderne bag mit hoved og nød at jeg var nødt til at gøre en god gerning, for det var det jeg gjorde skat, en god gerning. Via Jim, sagde høvdingen, at jeg bare kunne bede tøserne om alt hvad jeg gerne ville have dem til, de små ludere kunne være glade for at jeg var en høflig gæst og havde det fint med at være omringet af deres små nøgne kroppe og faste patter. Min pik blev hurtigt kampklar igen, denne gang måtte tøserne arbejde lidt for sagen, deres små hænder spillede min pik og killede mine nosser i et væk, ladningen kom da en lille klein tøs, lagde sig op på mit bryst, med røven og en lille bitte lyserød fisse lige op i hovedet på mig, en ældre pige spredte hendes baller og kørte en finger op i det lille røvhul, samtidig mærkede jeg, en lille varm mund lukke sig om min pik, der kom’ jeg skat, alt Daddys fede fløde væltede ned i halsen på en heldig tøs, hendes efterkommere må også være beskyttet af onde ånder”

Jeg var liderlig og tændt over min mands fortælling, ivrigt kneppede jeg hans pik, jeg tiggede ham om at fortælle mere. “Du bliver liderlig af at dele din mand, hva skat” sagde han og begyndte at nulre min clit, han fortsatte: “liderlig og jaloux over at Daddys pik, har fået gudebehandling af små mørke stramme tøser”, han førte to fingre op i min drivende fisse, “sid stille din lille ludertøs” hviskede han hæst, “næste del af historien, kommer når du sidder helt stille med min pik i røven og to fingre fylder i din lille fisse”. Han bevægede fingerne i min liderlige fisse, nappede i mine brystvorter med den anden hånd. Det var næsten umuligt for mig at efterkomme hans ordre om at sidde stille, min indre film kørte forbi, små tøser der kæmpede om min mands sperm, den hvide sæd på deres små mørke hænder, de sutter, slikker, hviner og griner, rengøringstøsen, der sidder rank og stolt på min mands tykke pik, blander sig, det hele er ved at sende mig afsted, i en kæmpe stor eksplosiv orgasme. Modvillig, liderlig og svedig stopper jeg op, sidder stille med min mands tykke pik der fylder i numsen, to fingre i fissen hans hænder leger stadig med mine bryster, jeg slår ham blidt i brystet klynkende tigger jeg ham om at fortsætte med at fortælle, jeg ydmyger mig selv ved at fortælle ham at det tænder mig at de små tøser har suttet på hans pik, struttet med deres bryster og har spillet op til han. “Jeg er ikke sikker på at Daddys lille luder, kan tåle at høre mere”, han smiler udfordrende og køre sine fingre ind og ud af min fisse, blide rolige bevægelser. “Jo Daddy, jeg kan tåle det hele, fortæl mig alt uden at ligge en finger imellem, jeg vil vide alt”, “Godt men du sidder stille, som en dygtig pige sidder du helt stille uanset hvad jeg gør og uanset hvad jeg fortæller, er det forstået? Hans øjne er mørke, små og smalle, jeg plejer at kalde dem “Herre øjne”, “Daddy øjne” er mildere, venligere, en tand blidere, jeg bøjer nakken, glemmer alt om mit liderlige skød og hvisker: ” ja Herre, jeg sidder stille og lytter uanset hvad du gør og uanset hvad du fortæller” han smiler, hans øjne skifter næsten til “Daddy øjne”, min mand leger med min fisse imens han fortæller:

“Der blev igen hujet og klappet, da tøsen fik alt fløden. Den lille tøs der lå på mit bryst blev flået ned, da jeg kiggede ned havde hun efterladt en lille fugtig cirkel på mit bryst, en af de andre tøser smilede til mig, stak sin lyserøde tunge ud og slikkede op efter den lille. Pludselig kommer høvdingen med at råb, så højt at jeg nærmest troede i kunne hører det her, inde i byen. Råbet blev gengivet gennem hele landsbyen, spørgende vendte jeg ansigtet mod Jim, som sad og overværede det hele sammen med høvdingen, uden den store forklaring sagde Jim: “3. Gang.. Prinsessens tur”, jeg havde egentligt heller ikke brug for mere forklaring, min pik rejste sig til tanken om den saftige teenager, med faste patter og runde baller og ja, som Jim havde sagt, det var 3. Gang, så der skulle være god mulighed for at holde et stykke tid. De andre tøser blev beordret væk, da jeg løftede hovedet så jeg prinsessen komme gående i vuggende gang i følgeskab af to lidt ældre kvinder, ikke gamle bare ældre end prinsessen, jeg kiggede hurtig op og ned af de to ældre kvinders kroppe, de var stadig spændstige, runde og faste med patter der frækt hoppede når de gik. Tøsens krop var gnedet ind i olie, hun skinnede som en lille diamant. Frisk, ung, smilende og fræk så hun ud, da de nåede til mine fødder stoppede de op, de ældre kvinder viste hende frem, smilende løftede de i hendes bryster, bukkede hende ned og spredte hendes baller, åbnede hendes lille fisse ved at sprede læberne med deres fingre, strøg hende over hendes runde baller. Min pik var kamp stiv, jeg nikkede, smilede da de viste hende frem, som en lille præmie hoppe, eller en dyr race kat. Mit fokus var på hvordan den lille tøs, skulle æde Daddys sperm, skulle hun sutte sig til det? Uhmm skat, fyldige negertøs’ læber omkring Daddys pik, se det for dig. Skulle hun slikke det af min mave? En lille fin godte på knæ, slikker Daddys sæd op, kan du forestille dig den scene, skat?

De to ældre kvinder satte sig på hver side af mig, deres ru hænder kørte op og ned af skaftet på min pik, jeg ærgede mig over, at det var dem der skulle spille min pik, ville hellere ha mærket prinsessens fine hænder om min stive pik, set hendes små hænder på daddys stang, men hun stod stille for enden af tæppet, kiggede med store øjne på min stolte pik. Jeg måtte lukke øjnene baby, tøsens lille figur, smalle hofter og glinsende hud var ved at få min pik til at sperme. Jeg mærkede en skikkelse, dækkede for solen, da jeg åbnede øjnene, stod prinsessen med en fod på hver side af mig, de to ældre kvinder tvang tøsen i knæ, den ene løftede min pik, den anden spredte hendes mørke skamlæber, åbnede for en lille fugtig lyserød blomst og lod min pik glide ind i hende, der var snævert, hendes lille fisse strammede om din Daddys store tykke pik skat. De skånede ikke tøsen, tvang hendes lille krop ned over mit jern, hujede og klappede, som var der mål i en vigtig kamp. Selv høvdingen var stolt, stolt over at min store pik var ved at flække hans lille datter, skat. Hører du efter skat? Din Daddys havde en lille stram prinsesse fisse krænget ned over sin kampstive pik, det var så snævet og dejligt. Hun sad ovenpå mig, som en lille rodeo prinsesse, stolt og lidt forpint over at have det lille jomfruhul fyldt ud. Da hun var færdig med at vinke til folket og hendes høvdinge far, guidede de ældre kvinder den lille tøs, løftede hendes lille røv og pressede hende ned over min pik, viste hende hvordan en fræk tøs malker en pik. Villigt kørte hun sin lille våde fisse op og ned af min pik, hun arbejdede hårdt for sagen og sveden drev af tøsens ansigt, dryppede ned på de smukke faste bryster, som knapt bevægede sig. Den ene af de ældre kvinder, begyndte at kilde mine nosser, den anden gned på tøsens clit. Se det for dig skat, to mørke kvinder med store gyngende patter på hver side af din mand, deres mørke hænder der blidt kærtegner din mands fyldte nosser. Din Herre, ham du har været gift med i 15 år, ligger nøgen i solen, med den frækkeste lille lolita fisse der tæt, uhyggelig tæt omslutter hans pik, hun hypper løs, malker din Daddys sperm. Vi kommer samtidig, som var det meningen. Hun udstøder et fin lille skrig og strammer sine fisse om Daddys pik. Jeg brøler som en gammel gorilla og har faktisk også lyst til at slå mig på brystet, da jeg pumper alt min liderlige sperm langt oppe i det lille fine fissehul, tror aldrig jeg har spermet så meget, min liderlige sæd flød fra pikken og langt langt oppe i en lille negerpige. Skat du skulle ha været der, du ville være stolt over Daddy. Rituelt begyndte den lille brugte tøs at gnide sin lille fisse rundt på min halvslappe pik, hele landsbyen klappede og sang, der var glæde det virkede som om, de havde fået en præmie opvisning.

Tøsen blev liggende, båret ind i høvdingens telt. Jeg var helt færdig, men det var de små frække tøser ikke, de vrimlede frem så snart den lille prinsesse, var ude af syne, kastede sig over min stakkels pik, suttede nussede, kærtegnede mig og hinanden, brugte deres kroppe som dygtige tøser skal, de stønnede, klynkede og delte mine leveringer ved at stikke deres lyserøde tunger ind i hinandens mund. Jeg var i himmelen skat, en fræk og liderlig himmel. Da jeg måtte have en lille pause, gik jeg ned og tog en dukkert ved vandet, min krop var fedtet ind i små liderlige pigers savl, sved og liderlige safter, den eneste fisse jeg var inde i var dog prinsessens, men de tøser gned sig op af mig, som små villige killinger, gned de sig op af mine arme,ben,bryst og ja selvfølelig min kæp. Kan du se det for dig skat?, efter baddet blev jeg inviteret ind i høvdingens telt..”

Min mand legede fortsat med min fisse, samtidig med han fortalte om sin tur. Jeg var sygeligt jaloux og sindsygt liderlig over det han fortalte, jeg græd som pisket da han fortalte om prinsessens stramme fisse og når han malende beskrev de forskellige scener. Hvordan kunne han gøre det? Uden at tænke på mig? Jeg sad jo villigt her, med hans store pik i mit lille numsehul. “Vis mig du kan svede, som en lille prinsesse skat” afbrød han mit tuderi. Klynkende og tudene, kørte jeg min røv op og ned på hans pik, “ja vis hvad du kan, baby. Vis Daddy at han ikke skal tage i landsbyen igen”, jeg knoklede som en gal, skullle ihværtilfælde ikke stå tilbage for en lille negertøs, min røv kørte op og ned som et stempel. Jeg svedte, tudede og skreg da han brølende sprøjtede oppe i mit lille hul. Smilende legede han med min krop “hmmm næsten ligeså fræk, som en lille prinsesse”, sagde han knurrende og nev hårdt i mine brystvorter. Hans ord ramte mig som 1000 lussinger og samtidig var mit hoved fyldt af frække billeder af små tøser der kravler rundt og tilfredsstiller Daddy. Mit uforløste underliv, spillede mig et pus, legede med mig og udfordrede min største frygt og mest liderlige fantasi: “min mand sammen med en lækker ung godte”. Nysgerrig & frygtsom, som sort & hvid, min ambivalens forvirrede mig. Bukkede ned mod min mand og hviskede “fortæl din lille ludertøs, hvad der skete i høvdingens telt, gnid min lille liderlige fisse imens du fortæller, kneppede du den lille fine prinsesse igen? Fik Daddy igen lov til at mærke en stram tøs omkring sin tykke pik? “Min mand kiggede overrasket på mig, liderligt svømmede han væk i sin fortælling igen, hans fingre var dybt begravet i min fisse da han fortalte:

“inde i teltet, ligger prinsessen let forhøjet på et tæppe, tilstede er hendes far, mor, de to ældre kvinder og Jim, pigens lille mørke krop er fedtet ind i velduftende olie igen, hun er nøgen bortset fra kæden med de farvestrålende perler om hendes smalle hofter, det er en akavet situation for mig. Der ligger en nøgen, alt for ung lille pige, som netop har malket min store pik med hendes lille jomfru fisse og hendes forældre sidder og ser stolt og taknemmeligt på den hvide mand, der nærmest flækkede deres yndige datter. De ældre kvinder spreder indimellem pigens ben, stryger hendes skamlæber med deres fingre og stikker fingerne ind i hende. Tøsens faste bryster, stritter frækt og lokkende, de to små kugler skinner af fedtet olie, min pik begynder at røre på sig over syntet. Jeg sætter mig på jorden i den rundkreds de andre har dannet rundt om pigen, kun de to ældre bryder indimellem rundkredsen, for at stryge læberne og stikke fingerne op i den fine prinsesse. Jim kommer med forklaringen, “de sørger for at din sperm ikke går til spilde, de tjekker at den ikke løber ud af prinsessen, når den gør tørrer de det af og propper det op i hende igen. Høvdingen vil gerne have at hans Datter bliver gravid med en stor hvid mand, nyt friskt krigerblod skal blandes ind i stammen”. Jeg nikkede forstående, men forundret og lykkelig over deres syn på livet.

Den lille pige, blev nusset, blidt strøget rundt omkring på kroppen, jævnligt løftede kvinderne hendes ben og tjekkede det lille hul, din Daddy sad og blev godt liderlig, når den lille blomst kom til syne mellem tøsens mørke lår, særligt når de løftede benene på hende og spredte hendes baller, for at tjekke for sperm, helt nede ved det lille frække røvhul, når de kørte fingeren fra hendes stjerne og op i den lille stramme fisse, hvor Daddy lige havde været. Den lille stramme fisse, din mand lige havde åbnet, skat. Da de ældre kvinder begynder at nive brutalt i den lille fine piges brystvorter, stritter min pik, stiv og stolt som havde jeg ikke fået fisse i et par dage, den er umulig at skjule under det håndklæde jeg har rundt om livet. Men ingen tager synligt notits af det, i starten forsøgte jeg at skjule det men opgav og lod min store pik stritte, imens jeg liderligt fulgte kvindernes bevægelser og behandling af tøsen. Jim hvisker forklarende til mig, at de stimulere hendes bryster, for at fremme graviditet, gør dem klar til at en lille mulat baby skal sutte på de mørke vorter. Da kvinderne synkront bukker sig ned og tager hver en vorte i munden og sutter på dem, er jeg ved at eksplodere.

Prinsessen klynker, måske af smerte, måske af liderlighed, det rager Daddy. Jeg ser kun en lille fræk godte, ligge og se indbydene ud, fornemmelsen af den lille stramme fisse sidder endnu i både min pik og hjerne. Ked af at sige det skat, du var ikke i mit hoved, som et vildt rovdyr om et såret bytte, var jeg drevet af den lille lolita. Af ren refleks greb jeg fat om min pik og begyndte at spille den, til det rituelle, lesbiske show. Jeg blev dog hurtigt stoppet af høvdingen, skamfuldt over mine ringe evner til selvkontrol i denne situation, slap jeg min pik. Han talte til de ældre, der blot havde fortsat deres bryst stimulation og talte til mig, Jim oversatte: “intetsæd, må gå til spilde. Du må fylde prinsessen, så meget du vil indtil solen står op, eneste krav, hun skal blive liggende på ryggen så spermen ikke løber ud af hende”. De to ældre kvinder, gik hen imod mig, tog fat i hver sin arm på mig og fulgte mig til dukkebarnet, de fnisede som to skoletøser over min stang stive pik, der strittede kækt ud i luften, kvinderne viste mig til rette mellem prinsessens lår, som var det en dyrisk parring placerede de min pik, lige ud for åbningen af tøsens lille fisse og skubbede mig bagi. Jeg kiggede tøsen dybt i øjnene, da jeg lod min pik glide i bund, hun skulle aldrig glemme ham der tog hendes mødom. Hendes kønne ansigt vred sig i smerte, da din mands store pik, gled dybt ind i hendes smalle underliv, men hun tog den, som en stolt prinsesse lod hun Daddy prygle hendes unge stramme fisse til spermen flød, fra hendes fyldte fisse. Kvinderne nappede og bed i hendes små ungpige patter, imens din Daddy kneppede som et vildt dyr. Havde jeg været et dumt svin, havde jeg som også kneppet det lille fine og uskyldige røvhul på tøsen, skat. Men jeg var jo avlshingst og den lille stramme hoppe, skulle bedækkes. Pigens forældre sad under en meter fra mig og overværede det hele, holdt godt øje med at hver en klat blev leveret i den lille fine prinsesse fisse. De takkede mig for hver gang, jeg ondskabsfuldt og brutalt kneppede deres lille pige. Kort før solopgang, sprøjtede jeg i den lille fisse en sidste gang, hun halv sov, da jeg pressede min pik ind i hende, hun ømmede sig. Jeg var besat af den lille negertøs, følte jeg kunne ha kneppet hende i dagevis og måtte have en sidste tur i hende, hendes far var taknemmelig for at jeg havde kneppet hende så heftigt igen og igen. Nå, da jeg havde fået min pik på plads i den snævre hule, tog jeg fat om hendes stramme baller, løftede den lille fine krop, for at få bedre kneppe plads og listede min tommelfinger op i hendes lille røv, der var på ingen måde plads til den, men din Daddy er iskold og det ved du jo skat, jeg pressede min tommelfinger op i den lille røv og kneppede hende både i røv og fisse samtidig. Tøsen vred sig og prøvede at komme væk fra mig, indtil høvdingen skældte på hende og bad de to kvinder om at holde hende fast for mig. Du skulle ha været der skat oplevet hvordan, den lille tøs blev holdt fast, så DIN mand kunne forgribe sig på hendes unge stramme fisse og røvhul. Jeg smilede sødt til tøsen, da jeg havde afleveret en sidste gang, sjovt nok smilede hun ikke igen, som hun havde gjort alle de andre gange, jeg kneppede hende. Baby, det er ikke min skyld hvis der ikke render en mørk tøs rundt, med en stor gravid mave, om 9 måneder. Jeg gjorde alt hvad jeg kunne for at bedække den lille so”

Jeg var opløst af gråd og liderlighed over at min mand. Han havde kneppet en lille sort pige og forsøgt at reproducere sig, han havde i savlende og ydmygende vendinger fortalt mig om et sexorgie i en lille afrikansk landsby. Han var kommet, havde sprøjtet langt oppe i mit lille numsehul, under historien. Han legede med min clit, imens han beskrev den lille stramme fisse han havde sprøjtet i utallige gange og da han fortalte om den sidste gang med den lille tøs, hvor han stak sin finger ind i hendes røvhul voksede hans pik, hans tykke pik stod rank og stiv op af maven på ham, da han beskrev tøsens brugte fisse og hendes lille numsehul. Min store stærke mand, tyssede på mig samtidig med at hans pik gled ind i min våde fisse, jeg hulkede og stønnede, det eneste jeg kunne få over mine læber var halvkvalte ord:” århh Daddy”. Han stødte sin pik i bund, stille hviskede han: ” så så baby, Daddy er her, mærk min liderlige pik i din fisse” han tog et hårdt greb om mine hofter, førte mig op og ned af hans pik i hårde rytmiske dybe stød. I sekunder før jeg kom, greb han fast i mit hår og hvæsede ind i øret på mig: “Daddy har fået smag for små negerfisser, det var ikke sidste gang. Væn dig til tanken luder”, jeg skreg min orgasme ud, da den rullede igennem mit underliv, mit krop forrådte mig, havde gennem min mands historie opbygget en liderlighed, en masse små uforløste orgasmer havde samlet sig til en’ stor, der nu brusede gennem min krop. Små rytmiske kramper, i mit underliv, vidnede om at jeg netop havde fået en stor brusende orgasme.Vi lagde os på sengen, stille hviskede jeg: ” hold om mig Daddy, jeg trænger til det”, inden jeg faldt i søvn i min mands store arme, nåede jeg at hviske: “jeg har en overraskelse til dig”, “hmm lyder spændene” svarede han og vi faldt begge i søvn.

Del dette indlæg