I Skyggen Af En Negertøs – Del 2

E mail: safranpigen@gmail.com

Jeg vågnede med at sæt og var noget fortumlet, jeg havde ingen ide om hvad klokken var og hvor var mine lille legetøs? Der var ryddet pænt op og gjort rent på værelset. Mit tøj var lagt sammen og stiletterne var stillet ind til siden.
Jeg hørte vandet løbe ude på badeværelset og rejste mig for at gå ud og kigge. Den smukke negertøs, stod med ryggen til mig og var ved at fylde badekarret, hendes eget hår var vådt og hun havde taget sin nederdel og iturevne skjorte på igen. Skjorten havde hun bundet, som jeg havde gjort tidligere med en knude under brystet. Hendes små våde lyserøde trusser, stak lidt ud fra hendes lomme i nederdelen. Hun var tydeligvis ikke færdig med at lege, den lille godte.

Jeg rømmede mig og hun vendte sig med at forskrækket sæt, hun havde været i bad. Hendes kønne ansigt var nu fri for tårer,savl. Hun havde vist leget lidt med mine make up, og havde brugt en lys læbestift som fik hendes i forvejen store læber til at synes størrer. Panisk tog hun sin pege finger i munden, og kiggede betuttet og uskyldigt på mig, imens hun sagde “Sorry Miss”, det var ved at være lidt en standard bemærkning som hun bare rablede af, uden at mene det. Hendes brune øjne spillede stadig med et flabet glimt.

Høfligt sagde hun, at hun havde gjort et bad klar til mig. Jeg lade mig op i det velduftende vand, tøsen tog en vaskeklud og begyndte at vaske mig på halsen og ned at armene, da hun kom til brysterne var hun meget grundig, hun kørte kluden rundt i cirkler på min bryst, kludens ru overflade kørte hun længe hen over og rundt om mine brystvorter, hun nappede blidt i brystvorterne med sine fingre og kiggede helt sagelig på de stive og stenhårde vorter. Hvad var det med den tøs og patter? hun virkede helt paralyseret af dem. Jeg tog fat i hendes skjorte og krængede den ned over hendes skuldre, så hendes store mørkebrune patter, hang frit.  Hun fortsatte med at at vaske mig, ned over maven, ned at benene og mine fødder. Hun smed kluden på gulvet, og stak sine brune hænder ned i vandet.

Jeg lå i baddet og nød synet af den lille sorte tøs’ store gyngende patter, uanset hvor forsigtigt og roligt hun bevægede sig hoppede og dansede de. Det bedste af det hele var at hun virkede lidt forlegen over det og forsøgte ihærdigt at skjule det. Hun stod foroverbøjet, for enden af badekarret og var igang med at massere mine ben, den lille ludertøs havde stærke og kraftfulde hænder. Jeg nød hendes bevægelser og massage af mine fødder og lår. Jeg opfordrede hende til at koncentrere sig mere om lårene end underbenene, kun af den simple grund : synet, synet af den lille betuttede, sorte, tøs, som måtte strække sig for at nå mine lår. Tøsens slanke krop, med de kæmpe mørke kloder der ramte vandets overflade, når hun skulle nå mine lår, talte til min indre sadist. Jeg fik lyst til at se hende tude, hører hende skrige, ydmyge hende, bruge hende, straffe hende for at være en lille luder. Min indre film, kørte afsted med 100 km i timen, glimtvis så jeg for mit indre brudstykker af scener, alle med voldsomt misbrug af en lille grædene, negertøs der var godt fyldt ud i alle huller.

Tankerne og fantasien om at se hende med min mands store, stolte pik i sin lille lyserøde fisse, ramte mig igen. Lidt mere villigt end tidligere, lod jeg fantasien komme til. Billederne blev helt tydlige for mig, min mands store muskuløse krop oven på den lille sorte tøs’, han pumpede løs og betragtede hendes gyngende ungdommelige kloder, hun klynker og slikker sig om læberne. I min fantasi, blev tøsen kneppet på alle tænklige måder, liggende stående, siddende.. I fissen, i røven og munden.

Jeg blev hurtigt revet ud af mine fantasier igen, hvorfor fantasere når jeg havde en lille negertøs til rådighed. Ovenikøbet en tøs der var stillet til rådighed, af sin egen mor. Gad vide om moderen i sin vildeste fantasi, kunne forestille sig hvorledes den søde og venlige, kvindelige turist, ville bruge og misbruge hendes smukke datter? Højst sandsynligt ikke, jeg var selv overrasket over min lyst og trang til at bruge hende. Jeg er ikke novice inden for s/m, men sammen med min mand er det mig der er underdanig, mig der er den lille slave luder eller Daddys girl.

Jeg satte mig op i badekarret og bad tøsen om at holde armene på hver sin kant af karret og stadig stå bøjet henover vandet, hendes brystvorter ramte det hvide skum i vandet, jeg lænede mig igen tilbage i det lune vand og betragtede tøsen, mine fødder legede drillende med hendes patter, skubbede dem op og lod dem tungt falde ned igen, kørte mine tæer rundt på dem og daskede til dem. Hun var helt stille, bortset fra nogle små spage klynk, der banede sig vej gennem hendes store fyldige læber. Hendes skjorte, var fortsat bundet med en knude under brystet, stille listede jeg en fod ind i hver side på skjorten og trak nedaf. Hendes arme, havde efterhånden svært ved at bærer hende. Hendes ansigt var nu helt nede ved vand overfladen, hendes vejrtrækning lavde små fordybninger i det hvide skum. Tøsens arme dirrede og tårene løb igen, ned at den lille luders mørke kinder. Jeg grinede hånligt af tøsen og spurgte psudo omsorgsfuldt om hun var ok? Hulkende svarede hun ” no miss, not ok “.

Jeg trak mine fødder til mig igen med en kommando om at blive hvor hun var, positionen skulle være den samme hvis hun flyttede sig, ville hun virkelig få varme baller. Jeg nød synet af den lille tøs, hendes lange slanke arme der dirrede, sved og tårer der løb ned af hendes ansigt, hendes spage klynk. Hun lignede en der fik en stor hård pik bagfra. Så i glimt min store muskuløse mand, stå bagved den lille luder og pumpe løs i hende. Synet tændte igen min jalousi blandet med liderlighed, jeg tog fat om tøsens håndled på begge arme og gav et ryk i dem. Af ren refleks, forsøgte hun at rejse sig men jeg holdt fast i hende og hendes hoved gled uundgåelig ned under vandet. Den lille mørke tøs, kæmpede imod, så jeg flyttede mine hænder om til hendes nakke og holdt hende fast. Hun spruttede og gispede efter vejret, da jeg lettede min hænder fra hendes nakke og lod hende komme op til overfladen igen. For satan hvor den lille negertøs tændte mig, selv med drivvådt hår og makeup tværet ud i hovedet lignede hun en liderlig dukke. Så smuk og fin, at man burde lade sine fingre glide blidt over hendes silkebløde mørke hud og alligevel var det ikke det der tiltalte mig, straffen for at spille op til min mand, var ikke ovre.

Jeg rejste mig fra badekarret og trådte ud på gulvet, den lille tøs blev mere og mere serviceminded, greb et håndklæde og begyndte ihærdigt at tørrer mig på kroppen. Da hun var halvejs, stoppede jeg hende og bad hende smide tøjet, helt lydigt smed hun først den våde og iturevne skjorte og der efter nederdelen. Hun smilede udfordrende, den lille luder. Det gjorde mig rasende og jeg plantede en hård lussing på tøsens kind. Hun kikkede forskrækket på mig, med hendes store brune øjne og tog sig til kinden. Det er lige det blik der tænder mig, det forskrækket,betuttede lillepige ansigt, det helt uskyldige ansigt, som hun også satte op for min mand ” da hun slet ikke vidste at han var tilstede”, der hvor hun blev så overrasket at ” hun kom til at blotte sine store faste patter” for ham. Hun skulle bare vide hvor hård han var ved mig, den dag hun spillede op til ham. Hvor hårdt han tog mig og tvang sine store pik op i mit lille stramme røvhul og fortalte mig at jeg var Daddys dygtig lille pige og skulle tage imod hans store pik.

Jeg tog fat om tøsens patter, de store tunge kloder der måtte tynge hende voldsomt. Hun begyndte at hulke, allerede inden jeg havde ordentligt fat i de store patter, hun vidste hvor brutalt jeg havde behandlet dem tidligere og prøvede på den måde af afværge. Jeg lod min tunge spille henover hendes brystvorter, de mørke vorter strittede hurtigt og blev stenhårde. Langsomt lukkede jeg min mund om de stive vorter og sugede, hun ømmede sig stille, havde tilsynladene opgivet sit forsøg på at forbygge smerte. Jeg lod vorten glide ind imellem mine tænder og bed blidt i den, tøsen blev forskrækket da hun mærkede mine tænder og trak sig lidt tilbage. Jeg bed sammen om hendes vorte og tog et endnu fastere greb om hendes patter, hun kom med et forskrækket skrig, da jeg bed hårdt i hendes brystvorte. Den lille godte tiggede igen som en lille underdanig tæve: “please miss, sorry miss” efterfulgt af en masse afrikanske gloser.  Det passede mig perfekt at hun tiggede, men hendes afrikanske ord, som jeg ikke vidste hvad betød, gjorde mig rasende.

Jeg slap mit greb om tøsens patter og tog fat i håret på hende, trak den lille nøgne neger pige fra badeværelset og ind på gulvet ved siden af sengen. Hendes fine faste brune baller strittede lokkende, jeg plantede et slag på hendes røv, så hårdt at det nærmest gjorde ondt i min håndflade. Hun gav sig, men sagde ikke et ord. Hun var formodentligt vokset op med at få røvfuld som en del af opdragelsen. Jeg kiggede rundt i værelset, hun skulle knækkes den lille stædige luder. På natbordet ved siden af sengen, lå min hårbørste, jeg greb ud efter den og lod slagende hagle ned over den lille negertøs’ baller. Stoppede kun indimellem for at betragte, de store faste baller skifte farve, på trods af hendes mørke hud var det meget tydeligt at de blev både røde og varme. Hun ømmede sig og klynkede stille, men ikke nok til at jeg var tilfreds. Hun skulle græde og helst skrige så jeg kunne binde et tørklæde rundt om hendes perfekte piksutter mund.

Jeg sad stadig med min børste i hånden, håndtaget var perfekt afrundet, stort men glat mon ikke det ville passe godt i tøsens lille stjerne? Jeg satte mig på knæ bag hende, spredte hendes mørke baller og lod en spytklat glide ned i revnen, gned spyttet rundt i og omkring tøsens numsehul. Hun gav sig lidt, klynkede afventende. Hun udbrød et skrig da jeg brutalt pressede håndtaget ind i hendes lille numsehul. Med hurtige bevægelser, kneppede jeg hendes stramme røvhul, hun tiggede og græd imens jeg lod det tykke skaft kører ind og ud af hende. Hendes små stramme skamlæber glinsede af safter, den lille liderlige luder. Jeg tog fat i dildoen, som hun så lystigt havde reddet på tidligere, pressede den ind imellem hendes mørke skamlæber. Jeg mærkede modstand fra tøsens indre, da jeg forsøgte at lade den store lyserøde dildo glide i bund i hendes fisse. Der var ikke plads hun havde sit lille numsehul, fyldt af skaftet fra børsten. Det forhindrede mig ikke i at presse ekstra hårdt og det lykkedes at få begge huller fyldt ud. Jeg kneppede  den lille negertøs i både fisse og røv længe, hun flæbede som en pisket og bad om nåde. Jeg hørte hende ikke, i et gulv til loft spejl der hang på væggen, kunne jeg følge tøsens forpinte ansigt, det gav mig en rus at se hendes store gyngende patter, hendes tårerfyldte ansigt imens jeg brutalt voldtog hende. Den lille mørke luder, havde jo selv efterspurgt pik, da hun spillede op til min mand og hun skulle da bare vide hvor brutal han var med sin pik efterfølgende, hvordan jeg blev ydmyget og måtte tage Daddys store pik i mit lille stramme numsehul, hvordan jeg skulle være Daddys pige og mellem linierne ” agerer” hende, jeg vidste jo godt at min mand var tændt over hendes show, hvordan han fantaserede om en lille mørk og stram tøs, da han skampulede min lille stjerne og efterfølgende spermede mig ned i halsen, hun havde intet at tude over.

Jeg rejste mig op, strengt gav jeg den lækre lille negertøs besked på at blive liggende med både fisse og røv fyldt ud. Jeg lagde mig på sengen og spillede min liderlige fisse, til synet af godten, ventede kun på at bestemt øjeblik. Etøjeblik der kom hurtigere end forventet. Den lyserøde Dildo, gled lidt ud af hendes fisse, bestemt rejste jeg mig og spurgte hende om hun ikke kunne forstå en besked, løftede hendes kønne ansigt ved at hive hendes hår tilbage, det faste greb i hendes krusede hår trak tårer hos den lille pige.En syngende lussing ramte tøsens kind, blidt aede jeg hende efterfølgende indtil endnu en lussing ramte den brune kind. Fortalte tøsen at hun var en lille dum ludertøs, at jeg ville fortælle hendes mor at hun havde været fræk og ikke havde levet op til mine forventninger.
Ydmygt og desperat sad tøsen på knæ lod sine mørke hænder gnide sig op af min krop, søgte mit underliv med sine tunge og tiggede mig om ikke at sige noget til hendes mor. Lod tøsen riste lidt og gav mig god tid til at mærke og lytte efter hendes desperate måde at please mig på. Min magt over den lille ludertøs, tændte mig.

Jeg skubbede hende ned på siden, børsten sad fortsat og fyldte hendes lille stjerne ud, den lyserøde dildo havde kun lige hovedet inde i hendes fine negerfisse. Jeg tog fat om den tykke dildo, maste den ind imellem hendes fyldige læber, lod hende smage hendes egne liderlige safter. Som Daddy ville ha kneppet min mund, maste jeg den langt ind i hendes mund og bevægede den hurtigt frem og tilbage. Hun væmmedes ved at mærke den tykke dildo med sine egne safter i hendes mund, jeg smilede ydmygende af tøsen hver gang hun gaggede og fortalte den lille dukke at hun skulle tænke på min mand imens. ” tænk på at det er mine store mand, der knepper dine lille mund skat, hvordan han ville presse sin tykke pik langt ned i din hals og lege med dine store patter”, jeg nulrede hendes stive brystvorter mellem tommel og pegefinger, som en illustration på hvordan min mand ville gøre. Da den store dildo var suttet fin og ren for hendes egne safter, lod jeg den glide ned over hendes ansigt,hals rundt omkring de store patter og lod den ligge mellem de store mørke kloder, wow et syn de kæmpe store bryster på den ellers så lille slanke krop, den lyserøde tykke dildo på hendes mørke hud, hendes efterhånden godt brugte ansigt, perfekte stramme og runde røv, der stadig var fyldt ud af skaftet fra børsten. Jeg knipsede et par ekstra billeder af tøsen og fortalte hende at det var til hendes mor, så hun kunne se hvilken lille billig ludertøs hendes datter var. Det var bestemt en tom trussel, men det havde den ønskede effekt. Tøsens beklagelser, tuderi og tiggen startede forfra, jeg greb et tørklæde som jeg bandt rundt om hendes mund.

Jeg lagde mig op på min seng, den lille rengøringstøs lå fortsat på siden, nede på gulvet. Jeg kælede for min krop imens jeg hånligt fortalte hende, den historie jeg ville fortælle hendes mor, ville fortælle hvordan hun havde spillet op til min mand, hvordan jeg havde fundet hende siddene på gulvet med en stor tyk lyserød dildo oppe i sig, at jeg ikke kendte noget til den dildo, hvordan hun havde rodet i mine ting,brugt min make up og sko at der manglede smykker osv. Hun vred sig under min fortælling og tiggede med sine store uskyldige øjne, når jeg indimellem rakte armene ned og nev hendes lækre brune krop. Da jeg havde underholdt tøsen længe nok, fjernede jeg børsten fra hendes lille røvhul, vendte hende rundt på ryggen, forsigtigt og kærligt spredte jeg hendes ben og lod en finger glide ind i hendes lille stramme fisse, fortalte hende at jeg godt kunne forstå at hun var blevet liderlig over den historie jeg ville fortælle hendes mor. Desperat rystede tøsen på hovedet og lavde fakter ved armene, det var meget tydeligt at hun ikke var enig i min tolkning af hende dog fortsatte jeg : “nårhh den lille liderlige pige, fortæller mig at hun gerne vil være med når jeg fortæller mor om hende?, du vil gerne selv vise mor, de fine billeder vi har taget idag?” Konstaterede jeg imens jeg førte to fingre ind i hendes stramme fisse. Hun virkede desperat og panisk over min ” misfortolkning” af hende.

Jeg samlede tøsens ben, skrævede over hende satte mig med min våde fisse oven på hendes mave og legede med hendes bryster imens jeg gnubbede mit liderlige køn mod den lille fine negertøs’ brune hud. Fortalte hende hvordan jeg troede hun var kendt som en lille ludertøs ude i byen, hvordan jeg kunne forestille mig de store stærke negerdrenge spiddet hende på deres tykke pikke, hvordan jeg troede de rige turist mænd, brugte hendes lille beskidte luderkrop, som det passede dem. At hun sikkert suttede familie fædrene, imens deres koner og børn, uvidene legede ved swimmingpoolen, hvordan hun smilede til turistkvinderne hvis mand, netop havde spermet i hendes mund, legede med de børn hvis fædre lige havde gennemkneppet hendes lille stramme fisse, i en quickie. Mine fantasier kombineret med gnubberi op af tøsens lækre brune hud overmandede mig, mine ben sitrede, mine brystvorter strittede en voldsom orgasme ramte mit underliv med 140 km/t. Jeg skreg og slog den lille tøs over patterne, indtil jeg faldt sammen over hende, hendes hovede var begravet imellem mine bryster, da jeg kom til mig selv igen.

Jeg satte mig op, sad fortsat overskrævs på den lille mørke tøs, mit underliv dunkede og safterne flød. Stille løsnede jeg tørklædet om hendes mund og bad hende holde munden åben. Den lille godte var lydig og samarbejdsvillig, lå bare der på gulvet med armene spredt let ud fra kroppen og åben mund, jeg bukkede mit ansigt ned over hende og lod en spyt klat glide ud mellem mine læber og ned i hendes fine lyserøde mund, hun lukkede øjnene da mit spyt ramte hendes mund men tog imod så mit spyt nu lå som en fin hvid klat på hendes tunge. ” Hold de øjne åbne, din lille luder” kommenderede jeg og tog fat i hendes hår. Tøsens ansigt vred sig i smerte, men hun havde både mund og øjne åbne. Igen lod jeg en spytklat glide ud af mellem mine læber og ned i hendes mund. Jeg grinede hånligt af hende, da jeg lukkede hendes mund og bad hende synke.

Jeg lagde mig op på sengen med mine ben ud over kanten, bad tøsen om at sætte sig på knæ og slikke min våde fisse. Hun begravde sit kønne ansigt i mit skød, suttede og slikkede som en lille mis, der har fået en skål fløde. Længe lå hun og slikkede mig fra clit til stjerne. Prøvende srak hun sin varme og grådige tunge ind i mit røvhul, samtidig med at hun stak en finger ind i min våde fisse. Det var fantastisk at mærke tøsens desperate forsøg på at please mig. Hendes tunge der blidt kærtegnede mit numsehul og hendes slanke fingre, sendte mig endnu endnu engang afsted, med en fantastisk orgasme. Den lille lækre rengøringstøs så stolt ud, da hun løftede sit ansigt og kiggede på mig. Blidt og forsigtigt, kælede og kyssede hun for min krop som en lille liderlig hunkat gned hun sin krop op af mig, listigt og kælent kravlede hun op i sengen kiggede uskyldigt på mig og spurgte om jeg ønskede mere af hende? Det kan du tro din lille luder, jeg vil ha masser af dig og din lille frække krop, tænkte jeg ved mig selv.

Hun kælede for mine bryster, satte sine store fyldig læber mod vorterne og sugede dem ind i munden og fastholdte mit blik. For mig var der ingen tvivl om at jeg havde hende i min magt. Med truslerne om at snakke og vise billeder til hendes mor, havde jeg fået en stor råderet over den lille luder og hendes yndige krop. Jeg skubbede hende blidt ned på ryggen, lod mine fingre glide ned mellem hendes ben og pressede to fingre op i hendes stramme våde fisse. Jeg fingerkneppede hende blidt imens jeg med min tommelfingere gned hendes clit. Samtidig gav jeg hende detaljerede instrukser om hvordan hun kunne undgå at jeg sladrede til hendes mor. Tøsens øjne, var en skøn blanding af frygt,liderlighed og naivitet. Jeg stopper min leg med hendes liderlige skød, da hun hverken be eller afkræfter mit tilbud om forlig, desperat tuder hun et rungende ja, til at være en lille ferie luder gave,fra mig til min lækre mand. Rosende optager jeg igen min leg med med den lille tøs’ liderlige fisse og giver hende en orgasme, der får hendes frække krop til at krampe.

Liderlig og forventningsfuld, fortæller jeg tøsen at der nu er gjort fint rent og hun har fri. Jeg giver hende et lille hvidt shortssæt af mit eget, helt stramt hendes store patter og de mørke vorter ses tydeligt igennem det tynde stof, men den iturevne rengøringsuniform og hendes små lyserøde gstrenge skal jeg bruge. Tøsen er lidt forlegen, da hun går ud af døren, jeg håber der er nogle liderlige mænd, der får øje på den lille tøs.
Jeg ligger mig ud på hængekøjen ved vores varanda og falder i søvn til tankerne om at jeg skal give min mand, min store Daddy og Herre, en lille stram negertøs i gave.

Del dette indlæg