I Skyggen Af En Negertøs – Del 18

E mail: safranpigen@gmail.com

 

Jeg havde ikke troet, at jeg skulle opleve så smukt et syn, som jeg fik på en ferie i Afrika, hvor jeg sammen med min mand, elsker, Herre- og Daddy, en tidlig morgen kiggede på en solopgang, i det smukke Afrika. Men det fik jeg, en tidlig januar morgen i kolde Danmark vågnede jeg i min egen ægteseng, for første gang i mange uger. Pladsen havde været optaget af en smuk, ung afrikansk tøs, min mands pur unge elskerinde på bare 16 år. Jalousien over den lille godte var ved at dræbe mig, men begæret over min store elskede mands måde at indtage hende på, fyldte afsindigt meget – skyggede i øjeblikke for den gnavende jalousi.

Det smukke syn, der mødte mig den morgen – den første dag på det nye år, vil jeg aldrig glemme. Den skønne lille negerdukke, sad bundet på hænder og fødder, for enden af min seng – arme og ben var spredt helt ud til hver side. Neger tøsen var iført den rengøringsuniform, hun havde på da jeg brugte hende for allerførste gang – den uniform hun havde ægget min mand i og den uniform hun blev straffet så slemt i. Den lille korte nederdel, var trukket op om hofterne på godten og skjorten, var bundet under hendes imponerende svulmende teen patter, de to store fyldige mørke kloder, jeg længe har sukket efter at få fingrene i. Synet målte sig med den smukke solopgang i Afrika – måske overgik det også solopgangen.

Jeg satte mig forvirret op i sengen, kiggede rundt i værelset for at spotte min mand. Han plejede at være i en radius af 2 meter, fra Afrikas stjerne og nu var han slet ikke at se. Tøsen så skræmt ud, men hviskede pippende: “godmorgen Miss” hun kiggede ned af sig selv, pegede nærmest med sit ansigt, ned mod sit skød. Jeg slog dynen til side, kravlede nysgerrigt ned i fodenden af sengen og løftede spændt den lille nederdel, der kun lige akkurat dækkede for tøsens frække lyserøde fisse. Jeg gjorde store øjne, da jeg så den lille fisse var fyldt ud, fuldstændigt udspilet af en stor tyk, dildo. Allerede ophidset, kørte jeg hånden rundt i tøsens skød, mærkede hvor hårdt prøvet hun var og lod mine fingre cirkle omkring hendes Klit. Hun stønnede tungt, var tilsyneladende kørt godt op, inden hun var bundet.

Negertøsen forsøgte at løfte sin frække indbydende krop – på grund af rebene blev det ikke til mange centimeter hun kunne rykke sig. Jeg smilede lidt ved synet, det så ud som om den kønne teentøs, forsøgte at ride den store dildo. Først da hun gentagende gange havde løftet sig, opdagede jeg det brev der lå under røven på hende. Daddy havde haft travlt til morgen, han havde formodentligt leget lidt med tøsen, klædt hende ud, leget lidt mere og måske havde han stukket pikken ind imellem hendes frække, fyldige sutte læber, bare tanken fik det til at drive af frække safter fra mig. Han havde bundet hende, måske leget lidt med hendes faste bryster og han havde skrevet et brev, alt imens jeg bare sov. Mine hænder dirrede, da jeg foldede papiret ud og læste brevet:

” Godmorgen skat, velkommen til et nyt år, som absolut vil byde på ligeså mange oplevelser og udfordringer som sidste år. Jeg arbejder på kontoret og imens har du fem timer til rådighed sammen med tøsen, du kan gøre med hende hvad du vil, eneste krav er at hun bliver leveret tilbage i fuldstændig samme stilling som du modtog hende. Kys Daddy”

Jeg fik et sug i maven, jeg havde så længe ønsket at afstraffe den flabede tøs, lege med hendes velskabte krop og nu, nu var jeg blevet så overrumplet, at jeg nærmest ikke vidste hvad jeg skulle stille op med hende! En’ ting vidste jeg! Pisken skulle danse hen over hendes brune hud, alt for længe havde jeg kun fantaseret om hendes skrig over en svirpende pisk og alt for længe havde jeg kun drømt om at straffe hende.

Jeg kiggede koldt, men smilende på den forskræmte tøs. Hendes betuttede, lillepige blik hjalp hende ikke her, det mildnede Daddy, det havde jeg da spottet. Men jeg tændte afsindigt på netop det blik, det prikkede til min indre djævel opildnede mig til at tage hende så voldsomt og magtfuldt. Jeg lod pegefingeren løbe rundt om hendes tykke læber, spurgte hende hviskende stille om hun var nervøs? Tøsen prøvede, at kode hvilke svar jeg ville have, forsøgte ihærdigt at svare taktisk. “Svar..” Hviskede jeg hvæsende og finger løbe ned over hendes hage, hals og søgte vej under den hvide skjorte, fristet af de store tunge teenager bryster.

Jeg blev glædeligt overrasket da jeg mærkede de små bidske klemmer, der sad på hver af tøsens mørke hasselnødde store brystvorter, stønnende åbnede jeg den ene en smule, for herefter at slippe den igen. Hendes små klynkende støn, fik det til at trække i mit underliv og når hun samtidig messede: “please miss” i et væk, bredte der sig en tilfredsstillende varme i mit skød. Jeg vekslede mellem at åbne den højre og venstre klemme, afkrævede den velskabte hore, et svar på om hun var nervøs. Smerten på hendes følsomme bryst, fik tårerne til at trille på dukken. Heller ikke det, var en taktik der kunne mildne mig, jeg var vild med en lille tudende tøs.

“Vil du ikke fjerne dem, Miss” hviskede tøsen stille og kiggede ned af sig selv, hentydede til de fine klemmer, Daddy havde pyntet hende med. Jeg smilede overleget, bøjede mig ind over hende og hviskede: “svar..” Inden jeg lod min tungespids, følge kanten på hendes tykke lyserøde læber. Tøsen kiggede på mig, de store brune – både alvorlige og spillende frække øjne, forsøgte at se helt uskyldig ud, stille hviskede hun: “ja, jeg er nervøs, Miss” jeg smilede ondskabsfuldt, aede hende på kinden og stønnede kækt: “med go’ grund, lille skat.. Du har god grund til at være rigtig nervøs” Jeg nød hendes skrig, da jeg synkront to fat om klemmerne på hvert bryst og trak dem af uden at åbne dem.

Jeg kunne nærmest fornemme hvordan, det bankede løs i de ømme og let hævede brystvorter, men kunne ikke modstå fristelsen. Udfordrende satte jeg munden mod tøsens ømme bryst og sugede den frække strittende brystvorte ind i munden, hun klynkede, men jeg nød tøsens smerte og den skønne fornemmelse af hendes hud i min mund. Jeg var afsindig tændt, da jeg pressede de to mørke kloder mod hinanden og skiftevis suttede og nappede i begge vorter, kærligt sluttede jeg af med et blidt kys på begge de fyldige patter og slap mit tag. Tøsen sukkede lettet – smilede nærmest da jeg løsnede rebene om både hænder og fødder.

“Bliv siddende..” Sagde jeg advarende, kiggede på tøsen med et blik der fortalte hende at det ikke var tid til at trodse. I bunden af mit klædeskab, fandt jeg den pose med tøj, som Sofie – vores lille blonde legetøs ikke havde fået endnu. Jeg smilede da jeg fandt, de guld farvede mini hotpants, der hørte til Sofies bikini. De var små, ekstremt stramme til lille spinkle Sofie, negertøsen havde mere fylde – stadig slank og lækker, men hun havde en fyldigere numse og bredere hofter end Sofie. Optimistisk smed jeg de små hotpants over på sengen, krævede at tøsen tog dem på og beholdte den fine store dildo oppe i sig.

Jeg lagde mig på sengen, kiggede på tøsen der ihærdigt kæmpede for at få de små hotpants på – underholdte hende med at fortælle, om hvordan Daddy havde taget mødommen på den lille spinkle, lyshåret pige der ejede de stramme hotpants. Hun kiggede vantro på mig, men jeg fornemmede at hun blev provokeret af, at hun ikke var den eneste lille tøs, Daddy muntrede sig med. Liderligt fortsatte jeg med frække og overdrevne detaljer, om hvordan Daddys pik blev forkælet i Sofies lille jomfru fisse, hvor store hans hænder så ud på hendes lille lyse krop – og om hvordan Daddy elskede at se Sofie i de små stramme hotpants.  Negertøsen kæmpede ihærdigt og utroligt nok, lykkedes det hende at trække de stramme hotpants op over røven.

Tøsen sad på knæ, i sengen foran mig. Liderligt lod jeg øjnene løbe op og ned af hende, sugede al ungdom, frækhed og hendes sexede krop til mig, den hvide skjorte, hang ned over den ene skulder kælent knappede jeg en ekstra knap op, blottede hendes bryst. Den korte sorte nederdel, var gledet ned foran hendes skød, dækkede for hendes lille fine diamant der passende var pakket ind i guld. Jeg åbnede nederdelen, trak den ned over hendes knæ, så jeg rigtig kunne få lov til at betragte hendes frække indpakning. Fristet lod jeg hånden, glide ned over hendes skød, gned hendes klit uden på de stramme trusser, tøsen sukkede og små klynkede som var det et længe ventet kærtegn. De stramme trusser, holdt den fyldige dildo på plads i dukken og for lige at minde hende om det, pressede jeg let mod dildoen, tøsens små bedende klynk var sød musik i mine øre.

“Vend dig rundt, på alle fire” hviskede jeg, lynhurtigt og absolut artigt stod den mørke godte på alle fire foran mig og gjorde sig til, indyndende svajede hun i ryggen, strittede med numsen og stønnede overdrevent uanset hvor og hvordan mine hænder kærtegnede hendes skønne krop. Det irriterede mig, provokerede mig og med at klask ramte min hånd hendes velskabte røv. Tøsen udstødte et forskrækket skrig, men ændrede det hurtigt til et professionelt støn. “Du opfører dig som en luder” knurrede jeg og fortsatte: “kun små ludere, klynker mekanisk uanset hvad deres kunder byder dem..” Tøsen blev tavs, helt tavs – næsten lydløst tog hun imod den ene røvfuld efter den anden. Det ophidsede mig afsindigt at mærke hvordan Daddys unge hore, forsøgte at ligge bånd på sig selv og ikke ville sammenlignes med en glædestøs – stædigt lod jeg håndfladerne ramme hendes velskabte baller.

Jeg havde længtes så ustyrligt meget på denne situation, havde beskedent fantaseret om blot ti minutters alene tid med tøsen, havde liderligt fantaseret om alle de steder i huset hvor jeg ville tage mig kærligt af hende og hendes frække krop, alle de steder hvor jeg ville lytte til hendes skrig og nu havde jeg flere timer til rådighed. Jeg følte mig heldig, følte mig forkælet af Daddy.

Jeg gik bag tøsen, nød udsigten til hendes perfekte røv der vrikkede afsted foran mig i stramme hotpants. Havde beordret hende ned på Daddys kontor. Da hun satte sin brune hånd på håndtaget, vendte hun sit kønne ansigt mod mig og hviskede bedende: “please Miss..” Smilende kastede jeg med hovedet, signalerede at hun skulle gå ind.

Tøsen havde vist fået en tur på kontoret før, konstaterede jeg med en snert af jalousi. Daddys kontor, lignede umiddelbart et helt almindeligt kontor, men alle steder var der små praktiske anordninger, både til at spænde fast, slå med – ja, det kunne vel sammenlignes med et gammeldags tortur kammer i moderne look.

Jeg nød tøsens nervøse krop da hun stille listede ind på kontoret og kiggede spørgende på mig. Det passede mig så meget bedre, at hun var en lille underdanig negertøs, frem for den mørke diva der havde fyldt mit hjem de sidste mange uger. Den lasede hvide skjorte hang stadig halvt ned over hendes skulder, med et irriteret ryk trak jeg den af hende og bad hende danse for mig. “Dans din lille tæve..” Knurrede jeg advarende og havde allerede hånden på toppen af den guldfarvede billedramme, hvor en ondskabsfuld ridepisk lå og ventede på at svirpe. Der var ingen tvivl om at tøsen havde fået pisken før, frygten i hendes brune øjne afslørede, at hun uden mærket kendte til hemmeligheden på toppen af rammen.

Forsigtigt begyndte hun at vride sig i små uskyldige, næsten artige bevægelser. De tunge bryster vippede kun, ganske lidt og hendes velskabte røv i de stramme hotpants kom slet ikke til sin ret. Uden tøven hev jeg pisken ned, satte mig i Daddys behagelige lænestol, kiggede hånligt på tøsen og hvæsede: “dans, dans som en luder, dans som fik du betaling..” Markerende løftede jeg hånden og slog mod armlænet på den mørke læderstol. Det gippede forskrækket i tøsen og langsomt begyndte hun at vride sig i de æggende, frække og liderlige bevægelser, som fodrede mine øjne og fik det til at banke løs i underlivet. Sagligt lænede jeg mig tilbage i stolen, spredte mine ben og slugte den velskabte brune krop. Forsigtigt gned jeg min fisse, cirklede blidt omkring min klit og nød min magt over dukken.

“Kan du mærke pikken inden i dig” hviskede jeg liderligt og forstillede mig hvordan den måtte gnide sig rundt i hendes stramme fisse, når hun vred sig som hun gjorde. Tøsen kiggede betuttet på mig og hviskede svagt: “ja, miss”. Hun var så sindssyg fræk, havde jeg haft god tid, havde jeg siddet og betragtet hendes mørke krop i timevis. Det gav mere og mere mening for mig, at min elskede mand kunne bruge så lang tid med den sexede dukke, man havde jo lyst til at gøre ALT med hende – og helst mange gange.

Jeg havde rejst mig fra stolen, med langsomme bevægelser lod jeg pisken glide ned over hendes krop, guidede hende til at dreje rundt, som en fin lille ballerina. Små pippende og angst blev hun ved med at gentage – at hun ville være en go’ pige, ville opføre sig pænt, igen og igen messede hun undskyld Miss. Det var en fryd for mine øre, nød virkelig at høre at den mørke teenager diva, var gået i knæ og blev der.

Tøsen stod nu med front mod mig, kærlig og tændt, sænkede jeg pisken og bad hende stå stille. De mørke, stive brystvorter pegede lige ud i luften, stirrede på mig som er par store brune øjne, de var stadig let hævet, kæmpede stadig med smerten fra de stramme klemmer, Daddy havde pyntet hende med. Forsigtigt lagde jeg hånden på hendes varme bryst, med tommelfingeren, pirrede jeg de ømme vorter kørte blot fingeren, blidt hen over dem og nulrede dem blidt. Hun stønnede forsigtigt, nød de blide kærtegn men anede at det ikke blev ved.

Negertøsens fyldige lyserøde læber, fristede mig. Jeg følte mig mild og forført, da jeg lænede mig ind over hende og mødte de tykke lyserøde puder i et blidt kys, langsomt gled min tunge ind mellem hendes læber legede med hendes villige tunge. Jeg kyssede hende stadig, da mine hænder gled ned af hendes krop, med en voldsom bevægelse trak jeg de stramme hotpants ned over røven på hende, slap de fyldige men faste runde baller fri. Jeg elskede følelsen af hendes unge, faste hud mellem mine fingre, grådigt masede, klemte og æltede jeg hendes baller – lyttede til hendes frække støn.

Det bankede løs i mit underliv, min puls hamrede afsted, da jeg forpustet krævede at den lille tæve, skulle trække trusserne helt af men indskærpede for hende at dildoen skulle blive hvor den var. Om det var ren provokation eller et reelt uheld, står i det uvisse, men tøsen så usædvanlig lettet ud da dildoen gled ud af hende og landede på gulvet. Mistænkeligt hurtigt smed den lille mørke tøs, sig ned på knæ, kiggede uskyldigt på mig og klynkede: “undskyld, undskyld Miss” I et væk. Det var for lusket, for taktisk udspekuleret, at smide sig på knæ og halv tudende sige undskyld, men det var en kærkommen lejlighed, et perfekt skift.

Smilende og forventningsfuld trak jeg i tøsens stride sorte krusede hår, tvang hende op at stå og placerede hende op af væggen, bag Daddys skrivebord, præcis det samme sted hvor godten havde moret sig over at Daddy ydmygede mig, imens hun fulgte med og kom med ideer via computeren. Hun så fantastisk ud, ansigtet med væggen, armene over hovedet og let spredte ben, hendes mørke hud glinsede, vejrtrækningen var tung, måske en anelse nervøs og alle muskler i hendes velskabte krop var spændt, tonede hendes krop i et perfekt look.

Det gippede i min krop da det første slag fra pisken, ramte hendes hud. Overrasket kunne jeg mærke, hvordan jeg kom tættere og tættere på orgasme, for hver gang, jeg lod pisken møde den glinsende hud. Tøsen skreg, jeg stønnede liderligt havde ventet på dette magiske øjeblik, hvor jeg havde mulighed for at lade pisken danse ned over tøsens sexede krop. Tilfredsheden bredte sig i min krop, når jeg kiggede på de let røde striber og små hævelser pisken efterlod. Jeg havde så længe onaneret til fantasierne om den svirpende pisk, og selvom jeg følte mig i en trance tilstand, var jeg ikke et øjeblik i tvivl om at det var ægte, jeg havde opnået at lade negertøsen smage den svirpende pisk.

Jeg var ekstatisk da jeg bad tøsen vende sig rundt, hendes ansigt var stribet af tårer, – villigt vendte hun sig, så de store fyldige patter kiggede direkte på mig. Hun vred sig, klynkede frækt da små blide slag, tappede løs, på bryst, mave, lår og direkte på hendes faste skamlæber. Sveden haglede af hende, da hun på kommando spredte de mørke skamlæber blottede sit fine lyserøde indre. Hendes klit var hævet, opsvulmet og spændt. Jeg smilede for mig selv, nød synet af den lille brugte tæve, følte mig fristet til at begrave ansigtet mellem hendes ben, smage hendes honning og lege med hendes klit, mine hænder dirrede da jeg tappede svagt direkte på tøsens lille fine diamant, hendes dybe støn afslørede at der ikke var længe igen før en krampende orgasme ville ramme hendes mørke krop, hun var tændt, befandt sig godt i rollen som underdanig og nød at gi’ sig hen til piskens magt.

Famlende rodede jeg med Daddys computer, forsøgte nervøst, tændt og afsindig liderlig at finde filmen og den helt rigtige scene, lige præcis den scene der tænder mig så ustyrligt meget. Tøsen stod stadig op af væggen, som forstenet stod hun blot med en hånd på hver skamlæbe og trak dem fra hinanden. Hun var kær, som hun stod der og stirrede tomt ud i luften. Blidt bøjede jeg hende ind over skrivebordet, lod hen stirre på sig selv der pleasede Daddy så smukt, på skærmen foran hende. Fascineret lod jeg hånden glide ned over hendes ryg og baller, legede blidt med den mørke let hævet og varme hud. Pisken havde sat sine spor også mellem tøsens ben, hvor det glinsede af liderlige safter. “Bliv stående tøs” hviskede jeg stønnende, kælent og strejfede blidt hendes lille mørke stjerne, mellem de runde baller. Klynkende bekræftede hun og skubbede sin røv bagud, inviterede min hånd ind mellem sine ben.

Helt nøgen, listede jeg forsigtigt ind i det lille pigekammer, der i nat havde stået helt tomt. Hurtigt fandt jeg den store faste, og fyldige strap-on, som jeg tidligere havde voldtaget lille spinkle Sofie med, den dildo som jeg længe havde fantaseret om – set for mit indre hvordan den banede sig vej mellem et par mørke skamlæber. Forsigtigt pressede jeg det vellignende pikhoved ind i min fisse og skulle virkelig kontrollere mig selv for ikke grådigt at presse resten af dildoen op i mig. Fattet spændte jeg den fast om livet, parat til at indtage en lille tøs.

Godten stod i samme stilling som hun gjorde da jeg forlod hende. Hun havde dog løftet hænderne op for øjnene og forsøgte ihærdigt at lukke lyden fra Daddys film ude. Den havde kørt for længe, eller jeg havde været for lang tid om at ifører mig dildoen, for scenerne lige netop DE scener kørte nu på skærmen. Jeg kunne genkende de spæde skrig, den grådkvalte hulken og Daddys tunge vejrtrækning, tit og ofte var jeg eksploderet i kraftfulde orgasmer til lige netop disse lyde, krydret med billederne.

Jeg smilede hånligt, nød tøsens desperate forsøg på at lukke ned og ude. Ondskabsfuldt tvang jeg hende til at spole tilbage, beskrev for hende hvad det var jeg ville se og hun skulle se. Med et greb i hendes mørke hår og dildoen hvilende mellem de faste baller var jeg klar, klar til at indtage tøsen og kigge på filmen, hvor Daddy så groft og uhæmmet voldtager negertøsens kønne lillesøster.

Da filmen starter lige der hvor negertøsen, ligger bundet sammen med sin lille spinkle søster, tog jeg fat om dildoen og gned den forsigtigt rundt i tævens våde fisse. Stønnende kiggede jeg skiftevis på skærmen og ned på tøsens frække brune krop. På skærmen sætter min store mand, sin alt for store tykke pik, mod lillesøsterens helt stramme, lille og uøvede Lolita fisse, størrelsesforholdet er obskurt, det ser helt umuligt ud. Der bliver filmet på negertøsen, der hulkende ligger og bider i dynen, hun kan ikke se hvad der skal ske, men kan da tydeligt fornemme det. Det er Daddy der filmer nu, kan se mine egne hænder der rækker ned, spreder lillesøsterens skamlæber og byder Daddy velkommen i den lille grotte.

I samme sekund Daddy – på filmen presser sig ind i den lille pige, glider jeg dybt ind i negertøsen. Hun skriger, skriger af frustration over kombinationen af at se sin søster blive taget så hårdt og den længe ventet fornemmelse af en fyldig pik inden i sig. “Spred dine baller..” Stønner jeg, vil ha god plads til at hamre den tykke gummipik op i hende. På filmen græder lillesøsteren, Daddy har haft telefonen helt tæt på, for man kan tydeligt se hvordan den lille fisse omslutter hans pik helt tæt, uhyggelig tæt.

Jeg skammer mig, men lige netop denne sekvens hvor Daddy trænger ind i negertøsens lille spinkle søster, tænder mig så forfærdeligt. Når jeg har set filmen for mig selv, er jeg eksploderet fuldkommen vanvittigt i kraftfulde og voldsomme orgasmer i takt med den lille piges skrig. “Kig” hvæser jeg og løfter negertøsens hoved ved at trække hende i håret, “kig på den lille mørke tøs, godt på vej til at blive en dygtig luder tøs, præcis ligesom dig” mit underliv hamrer mod negertøsens runde baller, som hun artigt holder fra hinanden, synet af det lille mørke røvhul er frækt, indbydende på en lækker måde.

Mekanisk hamrer jeg løs i tøsen, længe nyder jeg bare at betragte hendes krops reaktioner når den tykke strap-on glider frem og tilbage i hendes lyserøde hule. Hun er tændt, nyder min grove voldtægt og kigger på billederne på skærmen foran hende. Ud over det øjeblik med lillesøsteren, er filmen fyldt med billeder og sekvenser med hende selv og Daddy i forskellige situationer. Hun nyder det, nyder at se Daddys hvide hænder på sin krop, hans stolte manddom, der hård som stål banker ind og ud af hendes fisse, røv og mund. Jeg bliver tændt – fuld af aggressive liderlige tanker når jeg ser filmen, det er så frækt og rigtigt og alligevel forkert og bekymrende.

Med et svup trækker jeg dildoen ud af fissen på dukken, klynkende skubber hun røven bagud og tigger mig hviskende om at fylde hende, “knep mig miss, knep min lille negerfisse” hvisker hun stønnende, fra siden kan jeg se at hun bider sig anstrengt i læben, men det er ikke det yndige pigebarn under mig, der skal komme, det er mig og jeg vil have hendes frække lyserøde tunge, senere.

Drillende sætter jeg det våde gummi pik hoved mod hendes lille hul, advarer hende kraftig imod at slippe hendes runde baller, jeg vil se når det lille røvhul giver efter, overgiver sig og lader den tykke strap on trænge ind. Negertøsen holder artigt sine baller adskilt og overraskende nok skulle der ikke meget pres til før det lille stramme hul gav efter og lod gummipikken bane sig vej. Stønnende nød jeg synet af den lille dukke, der hårdt prøvet blev kneppet hårdt. Jeg elskede at hun ydmygt spredte ballerne gav mit underliv plads til at banke hårdt imod hendes.

Jeg var svimlende liderlig, hendes faste mørke krop under mig, hendes små nynnende suk, hendes messende “sorry miss” fik det til at banke løs i mig, jeg nød at få hende til at degradere sig selv, få hende til at stønne at hun var en – lille sort luder, – en liderlig negertøs, – at hun skulle bruges. Forpustet trak jeg dildoen ud af hende, satte mig hen i Daddys lænestol og bad godten om at kravle op og ride pikken. Hun svedte, bed sig nervøst i læben da hun lod dildoen glide i bund. Små klynkende og i langsomme vridende bevægelser gled hun op og ned, hun lagde armene om halsen på mig kiggede mig dybt i øjnene inden vores læber mødte hinanden.

Negertøsens frække spillende tunge i min mund, hendes mørke sexede krop og tunge støn, var ved at få mig til at miste kontrollen og bare lade mig glide ind i en rus at liderlighed. Men jeg kunne ikke lade det ske, det gik ikke at den lille dukke selv tog initiativer, hun skulle være min lille underdanige fisse. Jeg løftede hånden og ramte hendes fine mørke kind, hun kiggede chokeret på mig inden den næste lussing ramte hende. Hendes glidende og vridende bevægelser op og ned at den fyldige dildo, blev langsommere, men stædig og stolt fortsatte hun med at ride den store pik.

Jeg lod hænderne glide ned af hendes krop, kærtegnede hende blidt og betragtede hendes faste bryst, flade mave, hendes frække let forhøjede venusbjerg og ikke mindst hendes smukke lyserøde fisse der var krænget ud over en voldsom stor strap-on. Blidt tog jeg fat om hendes talje, signalerede at hun skulle rejse sig lidt, tøsen kiggede undrende på mig, men fulgte min anvisning. Med en fod på hver side af mig, rejse hun sig så hendes lille drivvåde skød var lige ud for mit ansigt.

Jeg var fristet, måtte smage på den lille fisse min mand muntrede sig så ihærdigt med. Grådigt trak jeg hendes underliv hen til min mund, lod tungen cirkle omkring hendes stenhårde klit, lod min tunge finde vej indimellem hendes faste mørke skamlæber og dyppede blidt min tunge i hendes lyserøde hule. Tøsen rystede, tiggede mig om at fortsætte. Hun var overrasket, forvirret og ikke mindst afsindigt liderlig, grådigt lod jeg hænderne glide op og ned af hendes dirrende krop, holdt fast om hendes runde baller og pressede hendes skød mod min mund. Jeg var ude af kontrol, smagen af hendes frække honning fik mig til at slikke, sutte og grådigt kunne jeg ikke slippe hende.

Vores øjne mødtes, min tunge arbejde ihærdigt videre i den lille fisse, hun klynkede, øjnene svømmede og alle hendes muskler var spændt da hun overgav sig og lod orgasmen rulle gennem sin krop. Hun var sindssyg fræk, ingen tvivl om at det var en længe ventet orgasme der indtog den lille tøs. Godt udmattet faldt hun helt sammen i armene på mig.

Jeg nød den lille, helt afslappede krop, der halvt lå, halvt sad hen over mig. I stilhed, nød jeg blot synet af hendes glinsende hud, tunge vejtrækning og slanke fine krop. Jeg var ikke færdig med at lege med hende, orgasmen var blot et øjebliks ukontrolleret liderlighed – og der, lige præcis der, hvor alt emmede af ro og tilfredsstillelse fik jeg min ide.

Jeg tog fat om hendes store faste patter, mærkede min trang til at være hård ved hende, ydmyge hende vise hende at hun blot var et lille stykke frækt legetøj. Forskrækket åbnede hun øjnene, kiggede på mig med hendes frække betuttede lillepige blik, uskyldigt og alligevel så hamrende frækt. Jeg skubbede hendes ned på gulvet, blidt og elegant gled hun ned og lå på ryggen. Beslutsomt spændte jeg min strap-on af, placerede dildoen for munden af tøsen og med lidt kreativitet, lykkedes det mig at få remmene spændt fast om hendes hoved.

Tøsen så forfærdet ud, men synet var præcis så fristende og ydmygende som jeg havde forstillet mig. Jeg kiggede ind i hendes kønne øjne, da jeg sænkede mit underliv ned over hendes ansigt. Min fisse skreg efter at mærke en stor fyldig pik og nu sad den der, for munden af en velskabt negertøs. Jeg gispede da jeg pressede min krop ned over det tykke pikhoved, grådigt lod jeg dildoen finde vej gennem mit indre. Jeg tog fat i hendes sorte krusede hår, sad på hug hen over hende og kneppede ihærdigt den tykke pik. Jeg var helt ude af kontrol, svedig, klynkende og halvskrigende kneppede jeg mig til ekstatisk orgasme, imens jeg kiggede ind i de smukkeste mørke øjne.

Dirrende blev jeg blot siddende, kærtegnede tøsens kønne ansigt og mærkede den stenhårde gummipik der fyldte i mit underliv. Jeg nød hendes skræmte ansigt, da jeg hviskende fortalte hende at Daddy havde krævet at jeg afleverede hende, fuldstændigt som jeg modtog hende og jeg nød synet af min våde helt udspilede fisse hen over munden på hende.

Mine ben rystede stadig, da jeg rejste mig fra hendes ansigt og fjernede den strap-on hun havde haft på. Ophidset, sad jeg på knæ, betragtede tøsens velskabte krop og lod fingrene glide hen over fine striber pisken havde efterladt. Jalousien gnavede i mig, da det gik op for mig hvorfor Daddy var så betaget af tøsen, for på trods af striber, en lille brugt røv og flere andre ydmygelser, smilede hun stadig og hviskede: “tak Miss”

Jeg nød synet af hendes faste, vuggende røv da jeg sendte hende i bad, gjorde det klart for hende at vi skulle have go’ tid, til at aflevere Daddys lille negertøs i samme stand som modtaget.

Del dette indlæg