I Skyggen Af En Negertøs – Del 17

E mail: safranpigen@gmail.com

Tidligere afsnit 1-16

Det er sidste dag i december, min mand og jeg har stadig besøg af den lille negertøs, min mands elskerinde der har været hos os siden midten af december. Siden den dag, hvor jeg havde brugt lille Sofie på et billigt hotelværelse og efterfølgende blev hånet af Daddy og hans elskerinde har her været forholdsvis stille og roligt. Jeg sover stadig i det lille pigekammer, ved siden af mit eget soveværelse og lytter stadig dagligt til Daddy og hans lille godte der højlydt og uden hensyn, dyrker hinanden flere gange dagligt.

Tøsen opfører sig som en lille dronning, spankulere halv nøgen rundt og nyder Daddys opmærksomhed i fulde drag. Den lille halvfattige negertøs, har virkelig fundet sin indre diva frem og i guder hvor hun både irriterer og provokere mig og samtidig får den lille tøs min fisse til at holde sig fugtig og klar døgnets 24 timer. Hendes faste mørke krop, de gyngende store bryster og hendes velskabte runde røv, får mundvandet til at stige og safterne til at drive.

Daddy nyder også godt af tøsen, hans ansigt er afslappet og han virker noget mindre stresset end han plejer. Men min krop savner følelsen af hans livrem der smælder ned over den, hans grove hænder der smækker min røv og hiver i mit hår. Hans mund der kræver, at jeg hulkende hvisker, at jeg er en lille luder og Daddys frække fisse.

Vi plejer at holde en kæmpe nytårs fest, hvor både venner og familie deltager, fest, lækker mad, glitrende konfetti og kransekage i et væk. Jeg elsker den aften, næsten ligeså meget som julen, nyder at klæde mig pænt på, pynte fint op og lave lækker mad. Nyder al den opmærksomhed og anderkendelse jeg får for at gøre det det fint og lækkert for gæsterne. Sidste år -da gæsterne var gået havde Daddy taget mig hårdt på tæppet foran pejsen, han tømte sig oppe i mig imens han hviskede min søsters navn… det var forfærdeligt, men det tændte mig, at han liderligt fantaserede om min lillesøster imens han aggressivt pumpede løs i mig, brugte mig som en lille hore.

I år blev det anderledes, Daddy havde meddelt at han ligesom juleaften, kun ønskede at vi var tre, ham, jeg og negertøsen. Jeg var så skuffet over ham, følte mig snydt som en 5 årig, der havde fået sin tivolitur aflyst, men jeg var klar over at argumentation var unødvendigt. Daddy havde smilet lumsk over min skuffelse, og kækt havde han forsikrede mig om at aftenen nok skulle indeholde glitrende knald og sol, måne og stjerner.

Jeg indrømmer at jeg faktisk savnede den stress og travlhed, der normalt er omkring nytårsaften, Daddy havde bestilt maden udefra og hyggede sig nu med tøsen i saunaen og jeg nussede lidt rundt i huset og vidste faktisk ikke hvad jeg skulle fordrive tiden med. Bevidst eller ubevidst, tog jeg mig selv i at gå forbi saunaens lukkede dør flere gange, tøsens små frække trusser lå lige ud for døren, fristet tog jeg dem op duftede til dem og lod de sorte blonder glide gennem mine fingre. Desperat satte jeg ørene mod saunaens dør, lage mig på knæ og forsøgte at kigge ind under døren, ønskede bare et lille syn af Daddy og tøsen der kneppede. Jeg kunne intet se, men blot høre små sagte klynk og Daddys hæse summen.

Billeder af tøsen, der sad bundet i saunaen -fæstnet til den krog i loftet, der var placeret der for det samme, tonede frem i mit hoved. Brudstykker af den lille negerdulle der smaskende, savlende og liderligt sutter Daddys tykke manddom og hendes frække forpinte ansigt, når Daddy tager hendes stramme røv. Bare i det hele taget, hendes chokolade brune krop og de store fristende teen patter og tankerne derom, fik det til at gippe i min krop, særligt i mit stærkt forsømte underliv. Fantasien om Daddys stærke hænder på tøsens krop, hans store pik i hendes yndige lille fisse, Hans mørke øjne og perverse ydmygelser…

Forfærdet over min egen liderlighed, over min elskede mands utroskab, smed jeg irriteret de små trusser fra mig og gik væk fra saunaen. Inden på det lille pigekammer, klædte jeg mig af strøg blidt mine hænder ned over min dirrende krop, nappede i mine stive brystvorter og kælede ned over mit venusbjerg. Jeg trængte så forfærdeligt til at mærke Daddys stolte pik inden i mig, orgasmerne med en lille tøs var frække, men de kunne ikke måle sig med følelsen af en tyk pik der liderligt pumper løs i eén.

Lidt opgivende og voldsom liderligt, besluttede jeg mig for at gå i bad og gøre mig klar til nytårsaften, sammen med min mand og hans lille tæve. Jeg vaskede mit hår, sæbede min krop ind, nød egentligt min egen berøring af min krop og mine liderlige tanker om Daddy og tøsen. Jeg tørrede mig, smurte min krop med velduftende bodylotion, undlod at tage trusser på, men iførte mig det lækreste frække korset, med hofteholder og smukke sorte silkestrømper. Jeg betragtede mig selv i spejlet, kiggede på min krop fra alle vinkler, på hug, forfra, bagfra og på alle fire, den var go’ nok, jeg så pisse fræk ud, huskede stolt at min mand havde kaldt mig Daddys lille luderfisse, sidst han havde set mig i netop dette undertøj. Med selvtilliden intakt, udvalgte jeg en smuk, kort kjole og brugte lang tid på at ligge en flot make up.

Bordet var dækket, maden var ankommet og jeg ventede spændt på Daddy i vores spisestue. Jeg havde planlagt at Daddy og jeg skulle sidde ved hver vores bordende og tøsen på langsiden og blot som en lille personlig hævn, havde jeg kørt hendes bestik en enkelt gang, gennem min våde fisserevne og forventede dermed at jeg kunne sidde og godte mig lidt under middagen. Daddy smilede da han trådte ind i stuen, kyssede mig og fortalte at jeg så fantastisk ud, jeg kiggede bag ham og spurgte undrende hvor tøsen var? Daddy tog fat om mit hår, trak mit hoved lidt tilbage og hviskede hæst, at hans prinsesse var på trapperne, men de vigtige ankom altid til sidst. Med et’ dalede min selvtillid, med tanken om at jeg var den første der var mødt op i stuen, som en lille hundehvalp der ventede på sin ejer havde jeg trippende stået og ventet på Daddy og hans lille negertøs.

Daddy slap sit tag i mig og jeg fik en skøn fornemmelse i kroppen, da han bad mig fjerne både stolen og tallerkenen på langsiden. Var det virklig kun Daddy og jeg der skulle fejre nytår? Eller i det mindste kun os der skulle spise, han havde jo sagt at tøsen var på trapperne! Jeg kiggede forventningsfuldt på Daddy, da jeg havde fjernet både stol og tallerken. Hans øjne var genkendeligt mørke og små, da han kiggede på mig og forlangte at jeg smed mit flotte nytårstøj, knurrende lagde han tryk på at det skulle være, alt tøjet.

Lidt utryg og nervøs over Daddys kommando, trak jeg den fine kjole hen over hovedet. Daddy smilede af synet over mig i frækt undertøj og nærmest “onkel agtigt” kneb han mig i kinden og sagde: “hvad er det du ikke forstår, din lille luder? -du skal være nøgen” lidt forurettet og irriteret smed jeg mit frække undertøj og stod nu helt blottet. Daddy nikkede tilfreds og kaldte på tøsen, der lynhurtigt gjorde sin entre’, -den frække godte var ligesom jeg, klædt i det bare ingenting, hun stillede sig kælent op af min mand. Daddy kyssede hende, roste hende for at være en dygtig pige i passende påklædning.

Min mand slog ud med armene og smilende sagde han: “lad os sætte os til bords”, det var min fornemmelse at både tøsen og jeg forventede, at det var netop os, hver især han snakkede til, og derfor stod vi begge naivt med hånden på stoleryggen, parat til at strække den ud og sætte os. Min mand smilede henrykt, kunne se på hans ansigt at situationen var præcis som han havde ønsket og forventet. Han løftede sit glas og sagde: “skål, i skal begge sidde der” jeg var rasende, hvad fanden skulle jeg dele stol med hans lille mørke luder for? Men fattet greb jeg ud efter glasset, for at skåle med Daddy. Desværre en brøkdel af et sekund for sent, tøsens mørke slanke hånd holdt allerede om glasset, jeg sukkede dybt da min hånd lukkede sig om tøsens og løftede glasset op for at skåle med Daddy. Meget modvilligt var det negertøsens fyldige læber der ramte glassets kant først, irriteret så jeg på at Daddy og tøsen tog en tår samtidig, og ivrigt skyndte jeg mig også at tage en tår, inden glasset blev stillet på bordet igen.

Det var en akavet situation, at sidde nøgen side om side med min mands teenager elskerinde og indtage nytårsmiddagen. Tøsen spillede sin diva rolle perfekt, upåvirket formåede hun at sidde rank, smilende og selvsikkert. Ind imellem lagde hun sine slanke brune lår oven på mit lår, sad med halvspredte ben og luftede sin lille fisse. Jeg havde sindssygt meget lyst til at lade min hånd glide ned mellem hendes ben, tvinge et par fingre op i den lille dåse og kneppe hende hårdt, men noget afholdte mig for at prøve.

Daddy hyggede sig, nød sin mad og synet af to nøgne tøser for bordenden, indimellem bad han mig kæle for tøsens bryster, klemme dem sammen og sutte på de frække og fristende mørke brystvorter. Han stønnede tilfreds når jeg ydmygt bøjede hovedet og suttede grådigt på tøsens fyldige patter, -og han hyggede sig hver gang han kækt skålede og sagde godt nytår og tøsens og min hånd holdt på glasset samtidig. Det virkede som en pludselig indskydelse, men kender jeg Daddy ret var det nøje planlagt, da han under desserten bad negetøsen kravle ned under bordet og hygge om hans pik.

Yndefuldt og smidigt gled den lille pige ned af stolen og kravlede lydigt hen til Daddy. Min mand spiste upåvirket videre, men smaskende lyde og små tilfredse støn under bordet afslørede at tøsen suttede hans pik godt og grundigt. Det hev i mig for at bukke mig ned og kigge ind under bordet, se den lille mørke tøs’ fyldige læber omkring min mands pik, men Daddys kolde mørke øjne holdt mig tilbage. Daddy løftede sit glas, skålede og fortalte mig grundigt hvor dejligt det var at mærke negertøsens læber om sin pik, detaljeret fortalte han mig hvor meget hans pik følte sig fandens forkælet når han trængte ind i hendes små stramme huller. Hans perverse fortællinger om sin unge elskerinde fik det til at gippe i min krop, vrede, frustration og en afsindig liderlighed, blandet sammen.

Nervøs og liderligt, bevægede jeg mig lidt uroligt på stolen, men blev fattet ved med at holde øjenkontakten med Daddys kolde øjne. Daddy lænede sig lidt tilbage mod stoleryggen og nærmest henkastet sagde han: “drømme nytår, det her er fand’me drømme Nytår…” Inden han bukkede sig ned og fiskede den nøgne negertøs op på skødet. Jeg stønnede tungt over synet af min mands grove hænder der liderligt kuplede sig om tøsens mørke bryst. Daddy legede med hendes unge krop, smurte desserten ud på hendes bryst og slikkede det af hende igen, kyssede hende og fortalte hende at hun var Daddys prinsesse. Jeg var ydmyget, men diskret søgte mine fingre ned mellem mine ben og kælede for min opsvulmede og sprængfarlige fisse.

Tøsen udfordrede mig, kiggede provokerende på mig imens hun tog imod min mands kærtegn. Jeg fastholdte kontakten med de spillevende og liderlige brune øjne, men inden bag mine egne øjne var jeg langt væk i en ydmygede trance tilstand. Jeg var så tæt på at eksplodere i en voldsom orgasme, da Daddy aggressivt hvæsede: “sidder du og spiller din fisse, din lille luder?… ” han små grinede, fortalte mig hvor usselt det var at spille fisse til hans utroskab og krævede at mine hænder skulle være synlige. Modvilligt plantede jeg mine hænder på bordet og skålede med min mand.

Daddy rejste sig, bad tøsen om at gå ind i pejsestuen og ligge sig på tæppet foran pejsen, han fulgte hende liderligt med øjnene til hun var ude af syne, før han henvendte sig til mig. Nervøsiteten bredte sig i min krop, da han løsnede sin livrem og trak den gennem buksestropperne, ud af øjenkrogen kunne jeg se hans brede og tilfredse smil over min dirrende og nervøse krop. “Rejs dig for Daddy, din lille hore” hvæsede han og tog fat under hagen på mig, mine ben rystede nervøs da jeg rejste mig fra stolen.

Daddy startede blidt med at lade sin livrem, smælde ned over mine bryster, min mave og lår, den længe ventet og savnede varme fra Daddys livrem bredte sig i min krop og gav mig nogle voldsomme krampetrækninger i mit underliv.  Styrken af slagende tog til da han bad mig vende mig om, og lod det smælde ned over min ryg og numse med voldsom kraft. Daddy stønnede tungt, over mine hysteriske skrig hver gang han ramte min krop og ondskabsfuldt nød han hver eneste røde stribe på min krop.

Jeg hadede at kravle, følte mig både dum og forkert og gjorde det sjældent, men Daddy fik mig til at kravle rundt i spisestuen for at undgå hans livrem, imens han hånligt kaldte mig en lille slave so, en ussel luder og fortalte mig at det var Daddys ret at have både en prinsesse og en luder, til rådighed. Jeg var så lettet da Daddy smed den ondskabsfulde livrem fra sig, men følte mig usædvanlig dum da han fik mig til at sætte sig på hans sko og holde fast om hans underben, som var jeg en lille hund, fik han mig til at sidde og gnide mine drivvåde fisse på hans sko imens han kiggede hånligt på mig.

Daddy undlod ikke, igen at fortælle mig, hvor ussel jeg var inden han krævede at jeg kravlede ind i pejsestuen, hvor det yndige mørke pigebarn kært lå på maven, på det hvide gulvtæppe foran pejsen og små klukkende kiggede på tegnefilm. Det hele virkede så surrealistisk, en obskur blanding at komme fra spisestuen og Daddys perverse ydmygelser og smældene livrem og ind i pejsestuen til den hysteriske lyd af tegnefilm og en lille fræk negertøs der opslugt ligger nøgen og indbydende med sit fokus rettet på tv’et.

Min mand rømmede sig, men ikke før han direkte stod foran tv’et reagerede den lille dukke, forlegent kiggede hun på Daddy og spærrede øjnene op da hun så min rødstribede krop. Daddy smilede blidt ved synet af den lille forskrækkede tøs, kærligt strøg han sine fingre ned over hendes fine glatte kind og ned over hendes hals “Daddys lille prinsesse fisse” hviskede han blidt og kyssede hendes tykke læber. Det dunkede i min fisse, i guder hvor jeg håbede at han snart ville vende negertøsen rundt på alle fire og trænge dybt ind i hendes stramme numse, min liderlige fisse ville eksplodere hvis jeg bare fik lov til at se pigebarnets kønne ansigt når hun blev kneppet i sin lille frække runde røv.

Tøsen gav sig fuld ud, med overdrevne klynk og kælen mis attitude tog den lille dulle imod min mands kærtegn, det stank langt væk af magtforhold hvid mand/fattig sort tøs eller prostitueret/kunde, men umiddelbart gjorde det ikke situationen mindre fræk, at den lille tøs gik all in på at please min mand. Hun famlede efter lynlåsen i min mands bukser, klar på at fiske Daddys store pik frem og forkæle den. Daddy lagde advarende sin hånd oven på hendes, knurrende fortalte han hende at hun måtte vente.

Jeg følte mig forstenet, kunne ikke forstå hvordan vi -min mand og jeg var nået hertil? Tidligere -før negertøsen kom ind i vores liv, nøjes vi blot med at lege med tankerne og fantasien om at Daddy skulle ydmyge mig, ved at kneppe en anden tøs, som tidligere beskrevet kunne Daddy også finde på at kræve at jeg “spillede” vores purunge niece når jeg red ham eller han kunne hviske min søsters navn når han tømte sig i mig. Men nu sad min mand der i pejsens skær og kælede for en ung negertøs’ sexede krop. Jeg overvejede et kort øjeblik om jeg kunne holde til det mere, men Daddy rev mig ud af mine tanker da han hvæsende krævede at jeg kravlede hen til dem.

Negertøsen nød, at jeg fjollet kravlede på gulvet, barnligt og hvinende henvendte hun sig til Daddy og sagde: “hun er ligesom en lille hund…” Daddy smilede overbærende, klappede sig på låret og sagde: “kom her hen lille hund” jeg var ved at eksplodere, nu var han fand’me tættere end nogensinde på at ramme min grænse, han havde budt mig meget men ligefrem at kalde mig en “hund” jeg burde ha stoppet der, men noget i mig fik mig til lydigt at kravle hen til Daddy. Tøsen jublede og Daddy roste mig i vendinger som man udelukkende bruger om og til en hund, imens han klappede mig på hovedet.

Daddy grinede, fortalte mig at jeg ikke skulle være så mopset, når nu negertøsen havde det sjovt, -at jeg bare skulle være glad for at vi ikke skulle lege “hent pinden” ude i haven. Jeg gøs ved tanken, men vidste at jeg aldrig ville gå så langt for at please min mand. Var det kommet der til med sådan et forslag havde det kostet min krop dobbelt op på røde striber, for jeg havde nægtet.

Min mand bad mig om at ligge mig på ryggen, på gulvet, uden for tæppet. Det føltes som uendelig lang tid at jeg lå der og sultent kiggede på min mand og hans negertæve der kælede for hinanden. Hendes lille spinkle hånd havde fisket Daddys tykke pik ud af bukserne og med blide langsomme bevægelser, spillede hun hans pik imens hun kælent fortalte ham, hvor dejligt det var at mærke ham. Hun var en lille udspekuleret tæve, for alt i mens hun talte til Daddy, fastholdte hun øjenkontakten med mig, kiggede mig dybt i øjnene imens hun spillede min mands flotte stærke pik.

Daddy nød det og brummede tilfredse lyde, som svar til tøsen. Jeg var ved at gå til, min fisse savlede liderligt over den lille spinkle mørke hånd omkring Daddys stolte manddom, klynkende tiggede jeg Daddy om lov til at spille min fisse, han ignorerede mit spørgsmål, men samtidig efterlod han mig heller ikke med nogen tvivl om at jeg ikke skulle forsøge. Jeg samlede mine ben, klemte lårene helt sammen og spændte alle muskler i mit underliv, forsøgte ihærdigt at tilfredsstille min fisse. Min egen liderlighed, havde bragt mig hertil, hvor jeg klynkende lå på gulvet og tiggede min mand om lov til at spille fisse, til synet af ham og hans meget smukke og velskabte elskerinde der kælede så intenst.

Daddy smilede til mig, hans stemme var kold og hæs da han hviskede: “det gode kommer, til den der venter” hvor efter han henvendte sig til dukketøsen og bad hende om at danse for sig. Med et smørret og sjofelt smil om læberne satte han sig i vores lænestol og kiggede forventningsfuldt på negertøsen, der vred sin nøgne krop i usædvanligt frække og sensuelle rytmer. Den lille tøs var virkelig i sit es, når hun kunne ryste sin frække røv for min mand, stakåndet fulgte jeg med i hver eneste bevægelse fra hendes brune krop, min krop og sind, hungrede efter at straffe den lille tæve. Daddy lænede sig tilbage i stolen, med langsomme og halvdovne bevægelser spillede han sin pik og slugte den lille godte med øjnene.

Jeg var dybt inde i min egen trancetilstand, så kun brudstykker af Daddys hånd omkring hans pik og tøsens gyngende bryster og vippende faste røv. Da jeg kom lidt til mig selv igen, stod tøsen hen over hovedet på mig, med min meget store sugekop dildo i hånden, hun kiggede udfordrende på mig. Hun var sukkersød og mild, da hun uskyldigt henvendte sig til Daddy og barnligt pippede: “hjemme i Afrika, der voldtog hun mig med denne her” imens hun gned sin hånd op og ned af den fyldige gummipik.

Selvom Daddy ikke henvendte sig til mig, så rislede det mig koldt ned af ryggen da han iskoldt sagde: “så havde du nok fortjent det” og krævede at pigebarnet skulle sætte den fast på gulvet og glide ned over den. Jeg var målløs, ganske uventet var der nu et skift og prinsessen blev med et’ forvandlet til en lille beskidt tævetøs. Tøsen snøftede, tiggende Daddy om at slippe, men min mand veg ikke fra sine ordre og sparede hende ikke for at fortælle, at han ville se den lille stramme fisse helt fyldt ud.

Tøsen fumlede lidt rystende med den tykke dildo, havde svært ved at få den placeret så den sugede sig fast på gulvet, eller trak tiden unødvendigt ud. Hun så fantastisk lille og skrøbelig ud, som hun sad der slank, mørk og flæbende, hun ville få det til at gippe i selv den mindst dominerende person. Det kriblede i mine hænder for at varme den lille godtes krop, smække hendes runde numse og klemme om hendes store patter. Tankerne om Daddys livrem, der smælder ned over hendes faste krop, eksploderede i mit hoved og tirrede mig lige til kanten af min egen orgasme.

Daddy var tydeligvis irriteret, da han rejste sig fra stolen og tog dildoen ud af hånden på tøsen. Hvæsende bad han hende om at sutte på sugekoppen, fugte den så den kunne sidde fast. Meget bestemt ryddede han sofabordet og hamrede den fyldige sugekop dildo ned på midten af bordet, hvor den nu stod rank og enorm og ventede på en lille yndig negerfisse.

Min mand tog fat om negertøsens krusede hår, tvang hende op at stå og smilede koldt og lunefuldt til hende. Jeg havde næsten ondt af hende, vidste hvordan sådan et skift i Daddys sindstilstand kunne gi’ et sug i maven og en frygt for det der lå forude. På den anden side havde jeg ønsket og set frem til denne situation, havde bedt til at jeg måtte vidne at Daddy straffede godten hårdt, men havde efterhånden opgivet håbet om at det ville ske, syntes hun havde siddet på prinsesse tronen i lang tid.

Min krop dirrede forventningsfuldt da Daddy løftede hende op på det hvide bord, tøsen sad på knæ og den store pik hvilede kun mellem hendes lår, men faretruende tæt på hendes lille fine, glatte revne. Min mand pegede på mig, viftede mig hen til bordet og bad mig sidde på knæ på gulvet lige foran tøsen. Den lille mørke tøs så utryg ud, hendes øjne flakkede og hun bed nervøst i sin pegefinger, men hendes frække krop så stadig lige lækker og indbydende ud, de mørke brystvorte var hårde og strittende, pegede lige ud i luften og bad næsten om at blive nevet i, hendes glinsende chokoladebrune hud og de tykke fyldige suttelæber fristede. Jeg måtte virkelig holde på mig selv, for ikke at mærke på hende. Havde den vildeste trang til bare at indtage den lille mørke tøs, men måtte nøjes med at sluge hende med øjnene.

Daddy smilede, fornemmede vist godt min rovdyr trang til at kaste mig over byttet, han virkede hel mild da han lod sine store hænder løbe ned over tøsens ansigt, kørte fingeren rundt på hendes fyldige læber og hviskede: “Daddys fine suttemund..” Han lod hænderne løbe videre ned over hendes fyldige bryst, lukkede hånden om dem, klemte hårdt til og hviskede: “Daddys store mørke patter…” Daddy fortsatte sin fingervandring, førte sine hænder bag om tøsen og greb fat om hendes smukke runde baller, han æltede dem hårdt og stønnede tungt: “Daddys frække runde, røv” det gippede i tøsen da hans fingre langsomt gled ned over hendes faste skamlæber og han hviskende konstaterede at det var hans lille stramme negerfisse.

Jeg holdt vejret, var afsindig liderlig og ventede spændt på Daddys næste træk. Daddy kiggede mig dybt i øjnene og hvæsede: “rejs dig op” lynhurtigt rejste jeg mig og kiggede forventningsfuldt på min store stærke mand. Daddy tog fat om både tøsens nakke og min og førte vores ansigter sammen og brummede: “kys den lille dukke, lad Daddy se jeres tunger lege” tøsens læber var bløde og fristende, sultent kastede jeg mig over hendes lyserøde mund og snavede hende dybt og inderligt, hun stønnede tungt og legede villigt med. Mine hænder gik på opdagelse rundt omkring på tøsens lille fristende krop, længe ventede lukkede mine hænder sig omkring hendes mørke bryst og klemte til, ih guder hvor var hun dog fræk velproportioneret den lille yndige skabning. Min fisse bankede voldsomt, mindende mig om en tikkende bombe, imens min tunge fortsat legede med negertøsens’.

“Daddys to små luder tøser” hviskede min mand stønnende og nød synet at hans hustru og hans unge elskerindes’ tunger viklet ind i hinanden, han nød den magt han havde, nød tanken om at lige præcis det hul han ville forkæle sin pik i var tilgængeligt for ham. Jeg kiggede ned af negertøsen, betragtede liderligt den store gummipik, der hvilede mellem hendes mørke lår. Daddy trak i mit hår, med voldsom kraft tvang mit hoved bagover og med den anden hånd rakte han tøsen sin mobil, hans stemme var skræmmende kold da han knurrede: “ring til dine forældre og ønsk dem godt nytår” meget forståligt så negertøsen noget forvirret ud men tog lydigt imod telefonen og pippede svagt: “ja, Daddy”

Daddy små grinede og højlydt roste han sig selv for at være pisse god til at opdrage små tæver, han slap sit hårde tag i mit hår, tvang mig i knæ igen og placeret mig i en fjollet stilling, hvor jeg sad lige foran tøsens spredte lår men kun hvilede min hage på bordkanten. Det var en akavet og underlig måde at sidde på, men omvendt sad jeg absolut på første række til det skønneste syn, af en lille lyserød, våd og glinsende tøsefisse. Tøsen trykkede forældrenes nummer, alt imens Daddy løftede lidt op i hendes røv og placerede afventende hendes lille fisse, lige over den tykke gummipik, der sad fast på bordet. Hun kiggede betuttet på Daddy, prøvede ihærdigt enten at aflæse ham eller mildne ham lidt. Daddy tog ingen notits af hendes forsøg, han var optaget i sin egen verden og legede liderligt med tøsens store runde patter.

I samme sekund som tøsen kom igennem og fik kontakt til sine forældre, tvang han hendes faste skamlæber fra hinanden og pressede den lille pige ned over den tykke dildo. Det skabte fuldkommen kaos i tøsen, at lytte til sin mors stemme og samtidig glide ned over en stor dildo, for at fuldende hendes kaos begyndte Daddy smilende at ae hende på kinden og stryge hende over håret. Ingen af os forstod hvad hun sagde, men begge nød vi de små gisp og støn, der forlod det forvirret pigebarns fyldige læber. Det tændte mig afsindigt at tøsen lignede et forvirret og desperat bytte, omringet af gerningsmænd, den rolle klædte hende og fik min fisse til at drive.

Jeg stirrede tændt og fascineret på den lille fisse, krænget godt uden om dildoen, tøsen rynkede panden og tvang sig det sidste stykke ned over pikken imens hun fik talt med sine forældre, Daddy signalerede til godten at hun skulle bevæge sig og lydigt men i lange seje træk gled hun op og ned af dildoen. Det var et fantastisk skønt syn, der for evigt vil være printet ind i min hjerne og være i stand til at fugte min fisse på et split sekund. Negertøsen så helt lettet ud, da hun rakte Daddy telefonen og hviskede at hendes mor ville snakke med ham, selvom hun rent faktisk sad ganske anstrengt og red en alt for tyk og stor dildo, var det en kæmpe lettelse at slippe for telefonen.

Min mand tog telefonen og lød ganske mild og venligt da han ønskede negertøsens familie godt nytår, smilende kneb han tøsen i hendes frække mørke brystvorter, imens han fortalte hendes forældre hvor sød, rar og hjælpsom deres datter var, han forsikrede dem om at hun var høflig og havde tilføjet lidt ekstra liv i huset, han smilede sjofelt da lynede sine bukser ned og placerede negertøsens hånd omkring hans pik, imens han fortalte at pigebarnet var god til at aflaste mig, så jeg kunne hvile mig. Daddy provokerede mig til det yderste, med hans sleske og perverse måde at fordreje og finpudse ordene, i bund og grund stod han og fortalte de intetanende forældre at deres kønne datter blev brugt som en levende lolitadukke, men modtog så meget anderkendelse og sympati for at være “en god mand”

Daddy smilede, da han med et provokerende udtryk i øjnene rakte mig tlf. Med bankende hjerte og liderligt skød, rakte jeg ud efter telefonen og forsøgte at indstille mig på at være sød og høflig. Den lattermilde, store frodige kvindes stemme passede sindssygt dårligt til stemningen og synet af at min mand netop nu stod og forgreb sig på kvindens yndige datter. Daddy havde et godt tag om negertøsens slanke talje, hurtigt og hektisk førte han den lille tøs op og ned af den tykke dildo, kneb ind imellem i hendes faste indbydende bryst og smilede sjofelt. Jeg kunne ikke flytte øjnene fra det frække syn, af den lille lyserøde fisse der var var fyldt ud og de smukke runde patter der dansede.

Jeg har formodentlig lydt enten lidt forvirret, eller meget kort for hovedet for jeg var så dybt optaget af at følge Daddys leg med hans lille killing. Jeg var lettet da tøsens mor valgte at runde samtalen af og jeg nåede da lige at ønske hende og familien et godt nytår, inden vi lagde på. Daddy var voldsom ved den lille tæve, havde begge hænder rundt om hendes slanke hals imens han fortalte tøsen at hendes mor havde bedt ham om at opdrage hende godt, tøsen græd hulkende og havde svært ved at trække vejret samtidig. Kombinationen af Daddys hårde behandling, savnet af hendes mor og hendes lille fisse der var krænget ud over en enorm gummipik satte hende helt af, og gjorde hendes behageligt forvirret og forpint.

Jeg burde ha’ fundet min blide side frem, omsorgsfuldt have forstået den lille grædende negertøs og hendes forvirrede følelser, men det tændte mig afsindigt at se hende i denne udsatte situation, det gjorde mig afsindig liderlig at se den lille hore grædende på knæ, med en stor dildo oppe i sig og Daddys stærke hænder om sin hals. Jeg kunne ikke modstå min trang og prøvende modigt rakte jeg armene frem og spredte tøsens faste skamlæber, der kært var lukket om den store gummipik, det gav et tilfredst og liderligt sus igennem min krop og grebet af stemningen begyndte jeg, at gnide tøsens opsvulmede og stenhårde klit.

Daddy brummede tilfreds og langsomt slap han sit greb om tøsens hals og førte hænderne ned omkring hendes knæ og spredte hendes ben fuldstændig, knurrende sagde han: “så du syntes at tøsen skal forkæles skat?, så slik den lille fisse..” Lydigt og sanseløs liderlig, satte jeg munden mod tøsens skød og lod min tunge danse på hendes klit, hendes lille krop dirrede, hun små hulkede stadig og indimellem kom der dybe tilfredse støn fra hendes frække læber. Længe nød jeg duften og smagen af den lille teen fisse min mand nød så godt af. Over hovedet på mig, kunne jeg høre de velkendte smaske lyde af den lille negertøs læber omkring Daddys pik, hun suttede grådigt på Daddys pik og markerende holdt hun sin hånd på mit baghoved, nød godt af min liderlige tunge der forkælede hendes lille fisse.

Ud af øjenkrogen fik jeg øje på et af mine store hvide bloklys, der stod tændt og en fristende tanke ramte mit hoved. Jeg lukkede læberne omkring tøsens klit, sugede blidt og markerede hermed at min blide massage var slut. Selvsikkert lænede jeg mig lidt tilbage, betragtede et kort øjeblik min mands store pik, der forsvandt ind i en klynkene negertøs’ mund. Uden ord rejste jeg mig og lukkede begge mine hænder om det store tykke bloklys, der havde stået tændt i mange timer. Daddy smilede anerkendende til mig, da jeg langsomt kom gående med lyset og blidt sørgede han for at tøsens hoved var godt trukket bagover, så hendes fristende runde bryster, om muligt strittede endnu mere.

Jeg vil aldrig glemme hverken synet eller følelsen af at dryppe det brandvarme stearin ned over tøsens svulmende frække patter, den hvide stearin der med et’ størknede mod den brune hud og tøsens forskrækkede gisp, gjorde det så lækkert, frækt og rigtigt. Daddy gjorde tegn til at fortsætte længere nede af den lille krop, prøvende lod jeg stearinen ramme hendes mave og ned over hendes lår, hendes små forskrækkede klynk blev druknet af Daddys pik der i voldsomme stød kørte ind og ud af hendes mund. Daddy stønnede tungt når han kiggede ned over pigebarnets krop, det var tydligt at der ikke var langt igen, før han ville sperme langt ned i halsen på den lille dukke, men overraskende trak han sig ud af tøsens mund.

Med et fast greb om tøsens talje, løftede Daddy den lille pige op over dildoen og placerede hende på ryggen, foran pejsen. Stønnende opfordrede han mig til at lade stearinen løbe ned over hendes venusbjerg, lydigt lod jeg den varme stearin dryppe ned over negertøsens mørke skød og nød hvert eneste lille gisp og støn der forlod hendes fyldige læber. Daddy var ligeså optaget og tændt på den hvide stearin, mod den mørke glatte hud og stønnende krammede han de smukke store teen patter og iagttog min leg med hans lille godte. Tændt og revet med af stemningen, spredte jeg tævens skamlæber, blottede hendes klit og lod stearinen dryppe direkte på den opsvulmede klit, tøsens skreg forskrækket og per refleks samlede hun benene.
Daddy hviskede beroligende til hende og krævede at hun skulle sprede benene for ham, hulkende og noget modvilligt lod hun benene glide til side og mærkede igen og igen følelsen af den varme stearin der dryppede ned over hendes smukke skød.

Jeg var fuldstændig opslugt af tøsen, stemningen og min egen lyst. De sidste ugers ydmygelser forsvandt som dug fra solen, da jeg lod en finger glide ind i negertøsens lille lyserøde fisse og mærkede den stramme og faste muskulatur min elskede mand nød så godt af. Kærligt og prøvende lod jeg en ekstra finger glide ind og fingerkneppede den lille dukke, i faste rytmiske bevægelser, hun vred sig klynkede som en gal. Hendes øjne flakkede mellem Daddy og jeg, jeg kendte hendes situation, hun var bange for at gi sig hen, af frygt for at alt det dejlige ville stoppe.

Jeg syntes lige at jeg havde kigget min mand i øjnene, da jeg mærkede hans hænder bag mig. Blidt skubbede han mig ned over negertøsen, så vi lå med ansigterne mod hinanden. “Kys hende, Skat…” Hviskede han og fortsatte: “jeg ved du tænder på den lille mørke tæve, hendes krop gør dig liderlig og tanken om din mands pik i hendes snævre fisse, får dine safter til at drive” klynkende lod jeg min tunge glide ind i tøsens mund, snavede hende dybt, Daddy havde ret, jeg tændte sindssygt meget på den lille velskabte tøs og måden Daddy brugte hende til at ydmyge mig.

Jeg var forundret, glad, lykkelig og forvirret, da Daddy lidt i tolv satte pikken mod min oversete og forsømte fisse og stønnende gled i bund. Jeg havde på ingen måde forventet at jeg skulle byde det nye år velkommen med en boblende og brusende orgasme og Daddys stærke pik inden i mig, men det gjorde jeg. Liggende ovenpå Daddys kønne elskerinde, fik jeg min hidtil største og mest voldsomme orgasme, jeg græd af glæde da jeg mærke de første sprøjt af Daddys varme sperm og nød følelsen af de sidste krampetrækninger da han tømte sig helt i mig.

For første gang i lang tid, lagde jeg mig -nytårs nat, til at sove i min egen ægteseng, med min elskede mand ved min side og en smuk ung og godt brugt negertøs i fodenden.

Del dette indlæg