I Skyggen Af En Negertøs – Del 16

E mail: safranpigen@gmail.com

Tidligere afsnit 1-15

Det var sen eftermiddag i december, da jeg vågnede i min egen dobbeltseng, duften af min mand og hans unge elskerinde stadig hang i sengetøjet. Følelserne i min krop var delt i to, for på den ene side var jeg glad og tilfredsstillet, tidligere idag havde gnedet min sultne fisse rundt i ansigtet på lille spinkle Sofie, nydt følelsen af hendes skønne krop, og jeg havde fået orgasme! Men på den anden side manglede jeg min mands opmærksomhed, hans tykke pik der borede sig lang ind i mig og kneppede mig voldsomt, intet kunne erstatte Daddys voldsomme indtrængen i mit forsømte underliv, men han var travlt optaget af en lille sexet negertøs han havde inviteret på ferie hos os.

Den lille mørke killing som Daddy var travlt optaget af, var bestemt en frækkert. Hendes gyngende barm og faste runde numse tiltalte mig i den grad og jeg håbede på at Daddy efterhånden havde brugt sin ferie op og efter nytår ville efterlade mig alene med pigebarnet. Hun havde efterhånden samlet godt sammen til en stor røvfuld og selvom jeg havde udlevet min liderlige frustration i samvær med lille lyse Sofie, så var det ikke nok. Jeg vil have negertøsens mørke, skinnende hud mellem fingrene, nive hendes store patter og trænge ind i hendes lille fine lyserøde fisse. Jeg vil se hende tudene på knæ og lytte til hendes frække klynk.

Jeg trak dynen lidt op om mig, samlede energi til at rejse mig og spekulerede på hvor min mand var henne? Var de ude at spise? Gå tur på stranden.., eller shoppede de? Jeg hadede uvisheden når negertøsen var indblandet, det provokerede mig at min mand ikke holdt sin elskerinde inden for hjemmets døre, men viste hende stolt frem for omverdenen, mon de holdt i hånden ude? Eller havde Daddy sin store arm omkring hendes skulder? Jeg trøstede mig selv med at verdenen udenfor måtte kunne se at den lille tæve var en købt tøs og ikke min mands kæreste.

Jalousien viste sit grimme ansigt, prikkede til mig og borede fingeren ind i hjertet på mig. Imens billederne af den lille tøs – der imorges, lå på Daddys bryst og smaskende suttede på hans stolte pik, blandede sig. Tøsen var dybt optaget af den store tykke pik mellem sine læber, hun havde ikke ænset at jeg stod og lurede på dem gennem dørsprækken. Heller ikke da Daddy muntert sagde godmorgen til mig, havde hun sluppet sit tag i pikken, men helt upåvirket fortsat sit sutteri.

Det virkede så forkert, men blidt trak jeg min nederdel op om hofterne og spredte mine ben. Mit underliv dunkede over tankerne om tøsen og Daddy, jeg kælede for mit bryst mærkede min stive og strittende brystvorter og nev blidt i dem, den anden hånd søgte min fisse og hurtigt lod jeg en finger glide ind imellem mine glatte skamlæber og kørte den frem og tilbage. Jeg duftede til sengetøjet, der ud over at dufte af Daddy og negertøsen, stank langt væk af fræk og liderlig sex. Jeg gemte nærmest mit ansigt under dynen og hysterisk kørte jeg en finger frem og tilbage i min drivvåde fisse og klynkede af ekstase.

Jeg var så optaget af min egen liderlighed at jeg slet ikke hørte den knasende lyd af Daddys bil mod perlegruset i vores indkørsel, eller hoveddøren der blev åbnet, først da døren til soveværelset blev åbnet og den helt nøgne negertøs – efterfulgt af min mand trådte ind, reagerede jeg. Vi var vist alle tre lige overrasket over at se hinanden og pinlig berørt af min egen situation skyndte jeg mig at rette på tøjet. Daddy smilede triumferende til mig og da jeg forsøgte at rejse mig fra sengen, hviskede han blidt: “bliv endelig liggende skat”

Jeg følte mig flov og ydmyget, mine kinder har højst sandsynligt blusset som havde jeg fået ti lussinger. Følelsen af at blive taget på fast gerning i færd med at onanere i den seng min mand knepper sin unge elskerinde i, var ubeskrivelig pinlig. Fik nærmest følelsen af at være en lille uartig pige. Negertøsen fniste da hun nysgerrigt løftede op i min nederdel og kiggede på min driv våde fisse og Daddy hjalp hende med ydmygelserne da han hæst hviskede: “ligger du og spiller fisse og dufter til sengetøjet skat?” Jeg kunne ikke få et ord over mine læber, blev lettet og varm da Daddy bøjede sig ned over mig og mødte mine læber i et varmt og vådt kys.

Det var absolut stilhed før storm, for efterfølgende hvæsede han: “løft op i din nederdel” forsigtigt krængede jeg den op om hofterne, blottede min driv våde og liderlige fisse. Daddy havde placeret negertøsen på knæ i sengen, helt oppe ved mit hoved. Smilende sad han bag hende, holdt om hendes store faste bryster, han legede længe med dem klemte blidt og brummede tilfreds over de fyldige teen patter. Tøsen smilede, kælent lagde hun hovedet tilbage mod Daddys bryst og kørte sin lyserøde tunge rundt på sine fyldige læber.

Jeg kunne ikke finde ud af om dette syn var mit værste mareridt eller en stor drøm, der var gået i opfyldelse. Jeg var jaloux, arrig og samtidig hamrende liderlig over min mands store hænder der gled rundt på den lille mørk negertøs’ sindssygt frække krop. Daddys hænder gled ned over tøsens krop, blidt tog han fat om hendes inderlår og spredte hendes ben fuldstændigt. Jeg sukkede tungt over denne unge spændstige og smidige krop, som Daddy nærmest kunne forme som modellervoks. Min mands hænder gled rundt i den lille glinsende fisse, kælede for hendes klit og nussede de faste skamlæber og hviskede blidt: “er det den her lille fisse du tænker på når de spiller din fisse, skat? Ligger du og fantaserer om Daddys lille prinsesse”

Jeg bed mig i underlæben og kunne ikke modstå min trang til at gnide min fisse til det frække syn af Daddys fingre i den lille yndige glatte fisse. Min mands øjne var kolde og mørke, men han fastholdte øjenkontakten med mig, mens han legede med negertøsens våde fisse. Mine øjne flakkede, skiftede imellem at kigge Daddy i øjnene og kiggede på hans grove hænder den ene omkring tøsens bryst den anden i hendes fisse. Daddy smilede, så helt saglig ud da han lod en finger glide ind i pigebarnet. Jeg kiggede intenstest på den store finger, tæt omsluttet af at par mørke faste skamlæber, borede sig frem og tilbage. Klynkende gned jeg min fisse i takt med Daddys finger der arbejde i tøsen, jeg var sindssygt liderlig og en svimlende ekstase havde godt fat i min krop.

Daddy formåede dog hurtigt at rive mig ud af stemningen, da han hviskede: “vi skal hilse fra dine forældre, vi var ude og drikke kaffe hos dem idag” ganske upåvirket fortsatte han med at lade sin finger glide ind og ud af den lille stønnende tæve. Jeg stoppede mine gnidende bevægelser mod mit skød, følte at jeg netop havde fået endnu en syngende lussing, havde Daddy virkelig taget sin unge elskerinde med ud til mine forældre? Hvad fanden tænkte han på? – og hvad ville han med det? Og hvordan havde tøsen været klædt? En masse spørgsmål trængte sig på, men inden jeg havde samlet mig mod til at spørge, plantede Daddy sin våde glinsende finger i min mund, “sut skat” hviskede han og vekslede imellem at fører sin finger ind i tøsens fisse og derefter ind i min mund.

Tøsens frække safter på min tunge, sendte liderlige bølger gennem min krop og grådigt suttede jeg Daddys finger hver gang han førte den til min mund, men tankerne om at de havde været hos mine forældre forhindrede mig i at gi’ mig fuldstændigt hen og når det var tæt på at lykkes, fortsatte Daddy med at berette fra besøget: “vi fortalte dem at du havde travlt, at du var optaget andre steder” grinede han. Tøsen smilede triumferende og hver gang jeg suttede Daddys finger ren for hendes safter, stønnede hun tungt og bevægede sig i små utålmodige ryk, ventede på at mærke hans finger i hendes lille stramme hul.

Da min mand fortsatte med at fortælle blev det for meget, han nåede kun at sige: “din far…” Inden jeg tog mine hænder op for ørene og højt råbte jeg: “stop” hurtigt rejste jeg mig fra sengen og trak min nederdel på plads, både Daddy og tøsen så meget overrasket ud over min reaktion og i samme sekund jeg havde rejst mig fortrød jeg også bittert, ville jo gerne se den lille dukke blive taget under kærlig behandling alt for længe havde jeg blot lyttet til sengen der bankede mod væggen, inde fra mit lille kammer.

Daddy var ikke nem at hyle ud af den, iskoldt hvæsede han: “klæd dig af og læg dig tilbage..” Min mand var uhyggeligt overbevisende i sin stemme og selvom det var min mening at forlade soveværelset, begyndte jeg at knappe min skjorte op og lod den glide ned over skuldrene, herefter lynede jeg min nederdel ned og lod den falde på gulvet. Jeg tog fat om mine selvsiddende strømper og begyndte langsomt at rulle dem ned, smilede lidt ved tanken om at de tidligere idag var blevet brugt til at binde en lille lys tæve fast til en sengestolpe. Flashbacks af lille Sofie, der tudene lod mig bruge hendes unge krop, fyldte i mit hoved og er varm fornemmelse bredte sig i min krop.

Min mand legede fortsat med negertøsens fine krop, legende kyssede han tøsens nakke, kælede for hendes bryst og fingerkneppede hendes lille fisse. Min fisse dunkede da jeg ydmygt kravlede op i sengen og lagde mig ned på ryggen. Tøsens fisse var helt tæt på mit ansigt, kunne nærmest mærke den dampende varme fra dukkens liderlige underliv.

Daddy rømmede sig, inden han sagde: “så fortsætter vi.. Din far nød synet af denne lille pige, den gamle buk var ved at sprænges af liderlighed” det skar i mine øre kunne næsten ikke holde ud at høre på den slags om min elskede far og når jeg vidste hvordan negertøsen ukritisk kunne gøre sig til for mænd i alle aldre, krydrede det min fantasi om obskure billeder af tøsen der sidder på skødet af min far, sutter hans pik, uvilligt så jeg for mig hvordan min elskede mor ville sidde ved siden af og blot kigge på.

Daddy små grinede af mig, jeg følte nærmest at han kunne læse mine tanker og se de fantasi billeder jeg fik oppe i mit hoved. Han flyttede sin hånd fra tøsens våde underliv, rakte hen imod mit ansigt og kælent aede han min kind og hviskede: “du har fået en ung fisse, jeg har fået en ung fisse og farmand har fået en ung fisse idag” jeg havde lyst til at råbe og skrige, havde Daddy virkelig arrangeret at min elskede gamle far, kneppede den lille negerdulle? Forfærdet ved tanken og med Daddys våde fingre i munden blev det kun til halvkvalte lyde, der kom ud af min mund.

Havde jeg været ved mine fulde fem på det tidspunkt, havde jeg nok godt kunne gennemskue at Daddys udtalelser blot var luft, endnu en måde at holde mig nede på. For selvfølelig vidste jeg godt at min mand aldrig ville lade en anden mand kneppe sin afrikanske diamant. Men han formåede at plante de mest forfærdelige billeder af min far sammen med negertøsen i mit hoved og Daddy nød tydeligvis min væmmelse over hans ord.

Min mand skubbede negertøsen blidt i ryggen, bukkede hende ind over mit ansigt. Hendes fristende faste bryster, vippede kært over mit hoved og selvom tankerne om min egen far havde spoleret det meste af min liderlighed, var der stadig en dyrisk rest der fik det til at gippe i min krop og krible i mine fingre. Daddy skubbede hende blidt frem og tilbage, fik de tunge teen patter til at gynge frækt for øjnene af mig, mine hænder søgte mit skød og blidt cirklede jeg om min klit, til det fristende syn. Tøsen små fnisede og klynkede tiggende hun Daddy om at mærke hans pik, han klappede hende blidt på numsen, forsikrede hende om at hun nok skulle få lov til at mærke ham.

Daddy smilede til mig, det samme overbærende smil man giver til forældre der ikke forstår at lige netop deres yngel ikke er verdens 8. Vidunder! Pænt, høfligt men uden dybere mening, ja man kan vel kalde det er falsk smil. Mine øjne flakkede imellem de store mørke gyngende bryster over hovedet på mig og Daddys øjne, hæst hviskede han: “vil du se tøsens gyngende patter, når Daddy knepper hende? Eller vil du se den lille udspilet fisse? Skat?” Det irriterede mig sindssygt at Daddy kaldte mig skat og stillede mig et spørgsmål på niveau med om jeg ville se TV2 eller DR1?

Jeg var så fristet, havde lyst til at gribe om de faste patter, lade de stive mørke brystvorte glide ind i min mund og suge som en gal, bide i dem, nive i dem lytte til luderens kære småklynk. Tøsens velskabte patter var hendes ømme punkt, jeg huskede tydeligt hvordan jeg i på vores ferie straffede hende med hårde slag over de fyldige kloder, hendes kønne forpinte ansigt og tårerne der løb fra de brune øjne. Men på den anden side var det fristende at sige ja tak til at se hendes lille fisse fyldt ud af Daddys tykke pik, jeg havde længe ligget i kammeret og fantaseret mig til billedet af den lille yndige lyserøde fisse fyldt ud af Daddys velvoksne tykke pik..

Min mand brummede utålmodigt og sagde: “jeg vælger for dig, din lille luder” og lynhurtigt mærkede jeg tøsens knæ ved min skuldre og hendes lille faste krop der blev bøjet ind over mig, tøsen lagde hovedet ned på min mave hun kunne nemt som ingenting ha strakt sig og slikket min drivvåde liderlige fisse, men lagde sig blot tilrette og hvilede sit hoved på min mave. Negertøsen roterede utålmodigt med sit underliv, den lille stramme fisse dansede for mine øjne, fristet stak jeg tungen ud og forsøgte at nå tøsen, Daddy grinede af mit desperate forsøg, blidt pressede han den lille fisse ned over mit ansigt og hviskede: “kys hende skat, kys den lille fine fisse” jeg mødte de faste skamlæber i et varmt og sultent kys, nåde lige at presse min tunge ind imellem dem, inden Daddy løftede hende væk fra min mund.

Daddy krævede at jeg fjernede hænderne fra mit eget underliv og spredte tøsens frække skamlæber for ham. Med et fast tag blottede jeg tøsens lille hul og stønnende liderlig tiggede jeg Daddy om at kneppe den lille dukke. Jeg havde på ingen måde fat i mig selv og genkendte ikke min egen stemme der hysterisk, skrigende og tiggende bad min mand om at kneppe hans unge elskerinde lige over hovedet på mig. Jeg holdt vejret da Daddy satte pikken mod hendes hul, tøsen dirrede ventede kun på pik imens hun messende fortalte mig at jeg var en hvid hore, der ikke kunne give min egen mand en ordentlig fisse, – at Daddy ville havde en lille sort tøs og ikke en hvid luder.

Jeg var rasende, sindssygt liderlig og totalt ude af min egen krop. Tændte afsindigt meget på at blive ydmyget af den lille dulle min mand fornøjede sig med og havde samtidig den største trang til at afstraffe hende groft. Daddy pressede sig ind i et’ stød, ophidset på alle planer fulgte jeg med øjnene hans tykke pik der gled ind og ud af tøsens snævre hul i dybe stød. Daddy stønnede tungt, tøsen klynkede som en gal og jeg var ved at sprænges af liderlighed over det frække syn. Med korte mellemrum, pressede Daddy begge deres underliv ned mod mit ansigt, opfordrede mig til både at kysse og slikke men kun et sølle øjeblik, inden han igen løftede sig selv og tøsen op og fortsatte sin dybe forkælelse i dukken.

Duften af deres fælles safter, var skarp både fristende og frastødene og alligevel så afsindig fræk. Daddy holdt ikke længe, med et stort brøl spermede han langt oppe i tøsen, jeg kunne så tydeligt følge hans krampende bevægelser i pikken imens han tømte sig i hende, forpustet gled han ud af hende og dryppede ligegyldigt et par dråber sperm på min kind. Tøsen lagde an til at rejse sig, men blidt hviskede Daddy: “bliv liggende prinsesse, du er ikke færdig” omsorgsfuldt rakte han ud efter en hovedpude, placerede den oven på min mave sørgede for at tøsen lå godt og behageligt imens han blidt strøg hende over ryggen og ned over hendes frække numse.

Tøsens glinsende og tilspermede fisse var faretruende tæt på mit ansigt og kendte jeg Daddy ret varede det ikke længe før han ville presse den lille fjams ned over min mund og kræve at jeg slikkede hans sperm fra tøsens fisse. Men som så mange gange før, handlede min mand anderledes end jeg var forberedt på. Stønnende lod han sin hånd glide ind mellem tøsens lår og legede blidt med den lille revne, lod sin fingre danse frækt omkring hendes opsvulmede klit. Med bankende hjerte og dunkende fisse, fulgte jeg liderligt Daddys hånd med øjnene, vores symbol på vores fælles kærlighed, den glatte skinnende vielsesring, blinkede provokerende til mig og langsomt forsvandt hans ringfinger ind i negertøsens stramme hule. Det provokerede mig afsindigt meget at det lige netop var den finger med vores ring på, han brugte til at kneppe den lille hore med.

Længe måtte jeg affinde mig med at se Daddys finger forsvinde ind i tøsen, lytte til hans liderlige og bekræftende ord der fik den lille hore til skrigende at spænde alle musklerne og hulkende eksplodere i en voldsom orgasme lige over mit ansigt. Synet af den lille fisse der symbolsk og krampagtigt klemte fast om Daddys ringfinger, blev printet ind i hoved og har siden hen dannet grundlaget for utallige orgasmer.

Daddy smilede, blidt fjernede han puden under den klynkende tøs hoved og bad hende sætte sig overskrævs på min mave. Negertøsen var mild og samarbejdsvillig og absolut opsat på at føje min mand så i løbet af ingen tid, sad den lille dukke overskrævs på mig. Jeg var vred og svimlende liderlig over det lille mørke pigebarn med de svulmende faste bryster, der smilende sad ovenpå mig og kiggede uskyldigt og spørgende på Daddy. Blidt tog han hendes små hænder placerede dem på mit bryst og hviskede: “gnid den lille fisse, på min kones mave.. Gnid vores safter rundt på hende, lille prinsesse”

Tøsen klemte hårdt om mine bryster, med sindssygt frække og liderlige bevægelser pressede hun sit underliv mod min krop og gned sig rundt på min mave, havde det for fanden bare været en smule længere nede hun lavede disse bevægelser, havde jeg været en lykkelig kvinde. Havde det været vores fisser mod hinanden, var jeg eksploderet i en skrigende orgasme. Jeg stønnede tungt over tøsens store patter, der kækt og fristende gyngede frem og tilbage, hulkende bad jeg Daddy om lov til at komme.

Daddy smilede blot og kælede for mit ansigt med de fingre han netop havde kneppet tøsen med. Jeg var ved at være godt desperat, hysterisk efter at komme og afsindig tændt, tøsen sad fortsat stolt og rank og gned sit varme og våde underliv mod min krop og Daddy kælede for mit ansigt og legede med min psyke, hæst fortalte han mig at jeg var en ussel luder der spillede fisse til min egen mands utroskab, hånede mig for at blive stang liderlig over at se hans pik i en ung stram negerfisse og indimellem hviskede han: “kig på den lille frække krop, du forstår godt at Daddy er tændt ikk?” Jeg følte mig ussel, men Daddy havde fuldstændig ret og klynkende bekræftede jeg alt hvad han sagde for jeg nød virkelig disse grove ydmygelser.

Daddy lænede sig ind over mig, stønnede tungt over den lille tøs der livligt og roterende sad oven på mig. Han greb fat om hendes skønne mørke bryster, æltede dem, klemte om dem og pirrede de artigt strittende brystvorter. Hans store hænder på hendes lille mørke krop, fik det til at gippe i min liderlige krop og min fisse trak sig sammen i voldsomme kramper. Hulkende tiggede jeg Daddy om at kneppe mig, lade mig mærke hans stive pik i min forsømte fisse. Daddy smilede hånligt og bad tøsen om at kravle hen over mig, med sit våde underliv godt presset ned mod min krop. Fnisende gled den lille tøs op af min mave, forbi mit bryst og flygtigt lod hun sit underliv hvile mod min mund inden hun kravlede videre i armene på min mand.

Daddys hænder var overalt på tøsens fristende krop, fulgte hendes smukke kurvede hofter, klemte om hendes runde numse og nev blidt i hendes faste bryst. Tøsen klynkede over Daddys kærtegn, gned sig villigt op af hans krop og sukkede mildt. Lusket smilede den lille hore, hver gang hun fik øjenkontakt med mig, jeg mærkede en boblende vrede og mere end nogensinde så jeg rigtig meget frem til et øjeblik alene med skøgen, for hun trængte i den grad til at blive sat på plads.

Jeg stivnede da Daddy slap sit tag i den lille dukke, bøjede sig ind over mig og spredte mine skamlæber. Tusinde af tanker nåede at flyve igennem mit hoved og ingenting passede sammen, hvad gjorde han nu det for? Og hvilke pinsler, ville han nu udsætte mig for? Daddy lagde an til at sætte sin mund mod mit glødende skød og i min naive og liderlige trancetilstand håbede jeg på at han ville sætte sine læber mod min klit og lade sin tunge danse. Jeg kunne mærke hans varme ånde mod mit skød og følte at både tiden og min vejrtrækning stod helt stille. Bare hans store fingre der holdt mine skamlæber adskilt, var nok til at sende små liderlige kramper gennem mit underliv.

Jeg følte mig på toppen, fik fornemmelsen af at Daddy nu ville forkæle min forsømte fisse og havde endda overskud til at smile kækt til den lille negertøs, der betuttet sad på knæ og kiggede. Daddy pustede blidt på min opsvulmede klit og ganske flygtigt snittede han den med sin finger inden han satte sig op igen, hans øjne var kolde og mørke da han kiggede på mig og hviskede: “dit lys ligger stadig på din seng, så gå du ind og forkæl dig selv skat”

Jeg følte mig både naiv og godt dum over at jeg virkelig havde troet på at Daddy ville forkæle mig, slukøret listede jeg ud af soveværelset og ind i det lille kammer hvor jeg ydmygt gjorde mig færdig, til lyden af den lille negertøs der blev godt forkælet af min mand.

 

Del dette indlæg