I Skyggen Af En Negertøs – Del 15

E mail: safranpigen@gmail.com

 

Tidligere afsnit 1-14

Det var tidlig morgen da jeg vågnede i det lille pige kammer, jeg ydmygende var henvist til at sove i. Min krop var øm efter igår, hvor Daddy lod sin unge sorte elskerinde trænge ind min røv med en stor sort strap-on, bollede mig voldsomt og hensynsløst, hendes hånlige fnisen og min mand grove ydmygelser sad stadig som et forfærdeligt minde i mit hoved. Daddy havde tvunget mig til sige “knep mig farmand” og “tak far” hver gang tøsen stødte den tykke strap-on i bund i min røv, grinende havde han holdt min hånd og bad mig forstille mig at det var min mor der passede på mig, holdt mig i hånden og kiggede på at min far kneppede mit røv. Ondskabsfuldt hviskede han: “mor ville være så stolt over hendes lille pige, der blev kneppet af far”

Det var så ækelt en frastødende og obskur tanke og alligevel var jeg kommet i en svimlende orgasme og bedst som jeg lå der i det fine bløde hvide sengetøj, lyttede til stilheden i huset og tænkte aftenen igennem, mærkede jeg hvordan min fisse reagerede krampagtigt på tankerne. Jeg spredte mine ben, kælede for mit venusbjerg og de ydre skamlæber. Mærkede hvor sulten jeg var efter at få en stor dunkende pik, banket op i mig.

Det slog mig, at jeg sent i går havde sendt en sms til vores/min lege niece Sofie, en lille yndig 15- årig det lod sig misbruge groft og længe for et par hundrede eller fem. I en rus af frustration og vrede havde jeg krævet hendes lille fisse idag og var faktisk faldet i søvn inden hun havde svaret. Stadig med den ene hånd mellem mine ben, famlede jeg efter min tlf. Der var to beskeder, en fra Daddys tlf., og en fra Sofie. Hurtigt skimtede jeg Sofies besked hvor hun bekræftede at hun ville møde op foran det usle hotel hvor jeg brugte den lille godte sidst. Nysgerrig og hektisk trykkede jeg på Daddys besked, et billede loadede lidt for langsomt til min utålmodige tilstand, men tonede dog frem med en besked: “sov godt min skat” stod der, billedet viste Daddys tykke pæl, omkranset af et par stramme mørke glinsende skamlæber. Et pragtfuldt syn, jeg kunne nærmest fornemme hvordan den lille fisse krampagtigt holdt fast om Daddys pik.

Min fisse bankede heftigt over synet og fantasierne om hvordan min mands nat havde været, tog helt overhånd. Mon han havde sat sin smukke mund til hendes bløde skød? Havde han slikket den lille frække fisse? -og havde han pumpet løs i tøsen og hvisket: “Daddys lille mørke ludetøs”? Havde han leget med de tunge, runde fristende og velskabte bryster? Havde hun grædt eller smilet sagligt?

Nærmest lidt desperat, rejste jeg mig fra sengen og hev en af de flotte hvide stearin lys ud af messingstagen på bordet. Jeg følte mig ussel, da jeg satte mig på sengekanten med spredte ben og førte det tynde lys ind i min sultne fisse. Jeg lukkede øjnene, med den ene hånd kørte jeg lyset frem og tilbage i mit våde underliv, med den anden gned jeg heftigt min opsvulmede klit. Jeg lænede mig tilbage, ind mod væggen til soveværelset og fantaserede om Daddy, negertøsen og lille Sofie i en stor pærevælling. Små stramme huller, hulkende tøser med røde striber og Daddys tykke pik fyldte mit hoved.

Bedst som jeg var ved at overgi’ mig og glide ind i orgasmerusens trance, blev jeg afbrudt at sagte stemmer inde fra soveværelset. Nysgerrigt lod jeg lyset glide ud, rejste mig på knæ og satte øret mod væggen. Det eneste jeg kunne hører tydeligt var min egen tunge vejrtrækning, desperat flyttede jeg øret rundt på væggen, forsøgte at finde et sted hvor lyden af deres stemmer trængte tydeligere igennem men uden held. Jeg rejste mig, krængede min bløde badekåbe om mig og listede ud.

Soveværelses døren stod på klem, jeg stod musestille og betragtede min mand og hans lille sorte skøge. Tøsen sad overskrævs på Daddy, med ryggen mod døren. Min dejlige varme, tykke dundyne var krænget rundt om hende, hun lignede en lille mørk engel omkranset af en blød hvid sky.
Tøsens mørke skinnende hud, hendes lille yndige faste krop og Daddys blide kælende stemme, fik det til at gippe i min krop, min fisse krampede i små saglige ryk men kniven i mit hjerte borede sig rundt.

Jeg listede ud på badeværelset, tændte for bruseren og lod det varme vand glide ned over min liderlige krop. Billeder af den lille mørke tøs, siddende overskrævs på min mand, Daddys hænder på hendes faste bryste og fine mørke hofter, larmede i mit hoved. Små klynkende, lod jeg bruserens varme stråler, kærtegne min opsvulmede klit, men kunne ikke fastholde koncentrationen, kunne ikke gi mig hen. Mine tanker faldt på lille Sofie, så for mig hvordan Daddy holdt hende fast under vandet, bed i hendes vidunderlige sexede bryst og ondskabsfuldt holdt den lille godte fast ned over hans tykke manddom.

Uh, jeg kunne mærke jeg så frem til at lege med dukke tøsen, varme hendes faste røv og nyde hendes spinkle krop. Hendes naive blik og villige tilgang til livet tiltalte mig, fik min krop til dirre i små forventningsfulde skælvinger. Jeg slukkede for vandet, opgav at nå klimaks men tørrede mig og smurte min krop ind i bodylotion. Jeg var stadig tændt da jeg iført badekåbe, listede ud i køkkenet og satte kaffe over.

Der var helt stille inde fra soveværelset, nysgerrigt kiggede jeg igennem sprækken i døren, igen var mine følelser og håb om hvad jeg så ambivalente. På den ene side ønskede jeg at de igen var faldet i søvn og på den anden.. Og det var den anden side. Tøsen lå oven på min mand, hendes fisse og velskabte røv, pegede mod hans ansigt og hendes sexede fyldige mund omkransede Daddys vidunderlige ranke og stolte pik, smaskende og savlende og med lukkede øjne lå den lille sorte killing og suttede grådigt på min ægtemands pik. Jeg kiggede misundeligt på den store pik, der rytmisk forsvandt ned i tøsens svælg, hendes fyldige lyserøde læber glinsede og så om muligt endnu mere sexet ud, når de havde Daddys pik imellem sig.

Daddy smilede, nød synet af en velskabt røv og en lille fisse på brystet af ham og nød følelsen af et par fyldige læber omkring hans pik. Liderligt kørte han sine hænder rundt på tøsen røv, spredte hendes baller og stønnede tungt over tøsens frække unge krop. Jeg blev grebet af stemningen og listede hånden ind under min badekåbe, kærtegnede min nyvaskede fisse til synet af min mand der blev betjent af hans lille mørke elskerinde.

Det gav et forskrækket gip i mig da Daddy uden at flytte sine øjne sagde: “go’ morgen skat, har du sovet godt?” Forlegen over at være en hustru der usselt stod ude for døren til mit eget soveværelse og gned mit skød til min mands utroskab forsvandt jeg ud i køkkenet. Kaffen var mere bitter end den plejer, smagte mig ikke så forsigtigt listede jeg ind i værelset og iførte mig, nederdel, skjorte og selvsiddende strømper. Jeg havde endnu ikke besluttet hvad jeg skulle sige til min mand, hvordan jeg skulle præsentere at jeg ikke var hjemme de næste par timer.

Havde jeg vidst at det var så nemt, havde jeg ikke så meget som spildt en tanke på det, for Daddy var af en eller anden grund fuldt klar over hvad jeg skulle og tog ingen notits af det. Grinende havde han sagt: “din pik ligger stadig inde i stuen..” Hentydede til den strap-on, hans lille negerluder fik lov til at kneppe mig med i går. Da jeg havde pakket den ned i min taske og åbnet hoveddøren råbte han: “hils lille Fie og spørg hende om hun savner sin onkel”

Jeg satte mig ud i bilen og kørte afsted mod byen, helt som aftalt stod lille Sofie ude foran hotellet og ventede så kært på lidt lommepenge. Så villigt som godten mødte op, måtte hun ha’ fået smag for at blive brugt. Jeg hilste overstrømmende på tøsen, krammede hende som var hun et nært familiemedlem, tog hende under armen og gik ind på det halvnussede og tarvelige hotel, der stank langt væk af hurtig sex, betaling og afsted igen. Jeg elskede da Sofie stammende og halvrød i hovedet fremstammede at hun gerne ville leje et værelse et par timer. Nød mit eget lille spontane påfund om at det var hende der skulle booke et værelse.

På vej op i elevatoren, åbnede jeg hendes jakke og lod min hånd glide ind under blusen og krammede hendes faste bryst, legede med hendes frække stive brystvorte og fortalte hende at hun var en skøn lille ludertøs. Sofie så lidt misfornøjet ud, da jeg hviskede: “lille Sofie, står der ude foran et usselt hotel og venter på at blive samlet op og brugt, præcis som en gadetøs… Og lejer værelser på timebasis, præcis som en gadetøs” Sofie løftede sine arme, holdt sig for ørene og så anstrengt ud. Smilende kneb jeg hårdt sammen om hendes strittende brystvorte, da døren til elevatoren gik op.

Forventningsfuldt gik vi ned af gangen, fandt værelses nr. og lukkede os ind. Den lille tøs, blev straks mere afslappet da vi havde lukket døren bag os, kælent slog hun armene om halsen på mig og med barnlig stemme hviskede hun: “brug mig som en lille luder” jeg smilede for mig selv, tøsen havde øvet sig, øvet sig på at være en lille beskidt tøs der faldbyder sig. Havde hun vidst hvor store min frustrationer jeg rummede, var hun nok ikke mødt op, men nu var hun her! Og bad oven i købet om at blive brugt.

En iskold formiddag sidst i december, afklædte jeg en lille spinkel tøs, på et nusset hotelværelse. Blidt lod jeg mine hænder glide nedover hendes nøgne krop, legede med de faste og fyldige teen patter, sukkede stønnede over hendes varme spændstige hud mellem fingrene. Lukkede hænderne blidt om hendes lille hals og kyssede hende, grådig og liderlig legede jeg med hendes tunge og smagte på dukkens mundvand.

Inspireret af Daddys måde at pynte en lille tøs på, førte jeg Sofie hen bag en lænestol og bøjede hende ind over den. Synet at den lille nøgne pige, der stod bøjet ned over stolen og strittede med sin faste numse, gav et dirrende og susende fornemmelse gennem kroppen. Fristet satte jeg mig på hug bag hende, lod mine fingre kærtegne den lille fisse, med langsomme bevægelser førte jeg fingrene ind imellem de små våde og faste skamlæber, Sofie drev af liderlige safter og stønnede svagt over mine nysgerrige fingre der kærtegnede hende.

Prøvende stak jeg er finger op i hende, mærkede den faste muskulatur der frækt strammede om min finger. Forpustet tænkte jeg på hvor meget den stramme fisse måtte ha’ udvidet sig for Daddys store fyldige pik, billederne af lille Sofie der hamrer sine knytnæver ind i brystet på min mand, da han borede sig dybt ind i hendes lille naive jomfru fisse, fik mig til at stønne tungt. Min fisse krampede rytmisk i takt med min finger der gled ind og ud af tøsen.

Jeg rejste mig, lænede mig ind over Sofie og førte min finger ind i munden på hende, mildt og kælent hviskede jeg: “sut lille dukke, smag dine frække safter..”, Sofie prøvede afværgende at flytte hovedet, men min finger fulgte troligt den lille lyserøde mund. Hun suttede længe og nærmest med en påfaldende entusiasme, hun har nok trøstet sig selv med tanken om lommepenge.

Liderligt lod jeg min finger glide ud af hendes mund og greb om hendes skønne faste patter, jeg stod fortsat bøjet ind over den lille villige teen tøs, tændt på den lille krop gned jeg mit frustreret underliv mod hendes lille røv og klemte hårdt om hendes bryst. Jeg var fortsat påklædt, men fantaserede livligt om at banke min flotte strap-on op i den lille pige.

Jeg trak mig lidt tilbage, betragtede den lille godte der nærmest hang ind over stolen. Hun kunne dårligt nå gulvet men kært så det ud, da hun stod på tæer og viftede med sin lille fine røv og smask våde fisse. Klynkende og allerede små tudende bekræftede lille Sofie at hun var min lille legetøs, en pik syg tæve og elskede at blive brugt som en lille hore. Jeg elskede at den lille pige, ydmygt og snøftende degraderede sig selv, elskede smilende at rose hende for at være en dygtig lille pige.

Min fisse sejlede i liderlige safter, da jeg tog det lille tynde billige håndklæde ude fra badeværelset, fugtede det og lod det svirpe ned over en spinkel teen piges krop, grædende sagde Sofie tak, hver gang det våde håndklæde efterlod en rød stribe på hendes lille krop. Med stor fornøjelse, betragtede jeg den fine krop, nu pyntet med røde striber.

Kærligt strøg jeg hende over håret, løsnede hendes lange lyse hår fra elastikken der holdt håret fast i en høj hestehale. Blidt rejste jeg Sofie, holdt hendes tæt til mit bryst og opfordrede hende til at knappe min skjorte op, så jeg kunne trøste hende. Famlende knappede hun skjorten op, løsnede min bh og mekanisk søgte hun trøst ved mit fyldige tunge bryst. Sofie suttede uhyggeligt ihærdigt og intenst, som et sulten spædbarn holdt hun begge sine små hænder om brystet, sugede og suttende. Jeg nød øjeblikket, kiggede sagligt ned på den lille teen tøs, der krampagtigt druknede sig i mit tunge bryst og faldt til ro.

Smilende åbnede jeg min nederdel og lod den falde til jorden, der var så vidunderligt mange muligheder for lækker sex, den lille killing ikke havde prøvet endnu. Jeg pressede let på hendes spinkle skuldre, til hun gik i knæ. Blidt bad jeg hende om at kigge op på mig imens hun slikkede min våde fisse. Hendes kønne, naive blå øjne kiggede dejlig uskyldigt op på mig, imens hendes lille søgende og nysgerrige tunge, gled frem og tilbage mellem mine skamlæber. Var det ikke for hendes lille krop og kønne øjne, var følelsen af den lille tunge ikke voldsom pirrende, men tændt det var jeg og var jeg ikke stoppet lige der, havde Sofie aldrig fået indviet og udvidet sit lille hul. Min våde, liderlige og frustrerede fisse truede faretruende og skælvende med at bryde igennem med orkanstyrke.

Smilende og liderligt opfordrede jeg Sofie til at hente den flotte store strap-on i min taske og spænde den fast på mig, famlende og lidt nervøs tog hun fat i det styre dyr og kiggede skeptisk på mig, lignede en der ønskede at takke af for idag men som den lille penge griske tøs hun var samlende hun mod. Smilende roste jeg den lille dygtige pige, der usikkert spændte den tykke gummipik rundt om mig og smilende nød jeg hendes lille spinkle hånd der holdt om pikken og Sofie lignede en der tænkte: “den kommer aldrig ind i mig”

Jeg strøg hende kærligt over håret og hviskede: “kan du huske følelsen af en stor pik inde i dig?, kan du huske at Daddy fyldte din lille frække jomfru fisse?” Sofie kiggede betuttet på mig og nikkede, århh de skønne store øjne, så naive og uskyldige og alligevel så frække og indbydende. Legende og liderligt fortalte jeg den lille tøs, hvor meget jeg havde nydt at se hendes lille fisse krænget ned over Daddys smukke pik, hvordan hendes store patter havde vippet så kækt og indbydende, om hvordan hun lignede en tudende ludertøs. Sofie små klynkede, det lød som om hun blev liderlig over min beskrivelse af, hvordan hun mistede sin uskyld.

“Du skal ligge dig på alle fire, lille skat” hviskede jeg og pegede ned på det plettede og halvnussede gulvtæppe, min krop dirrede da jeg tog mine selvsiddende strømper af, bandt Sofies håndled sammen og fast til senge stolpen. Hendes lange lyse hår, lå så fint ned at ryggen på hende, nåede nærmest taljen. Blidt og dog lidt ondskabsfuldt legede jeg med Sofies hår, trak blidt i det og spurgte hende om hun kunne blive liggende og tage imod eller jeg også skulle binde hendes hår til sengen? Snøftende og barnligt klynkende, bekræftede hun at hun ville blive liggende og tage imod.

Liderlig og utålmodig, legede jeg med Sofies lille krop, kørte en finger fra hendes lille driv våde fisse og op til hendes fine stramme røvhul. Klemte hårdt om hendes faste bryster og masserede hendes små runde baller. Grådigt tog jeg for mig og indtog den faste teen krop, hun var så ung og fin og alligevel så villig, langsomt begyndte jeg at forstå Daddys kobling mellem magt og penge.

Prøvende borede jeg en finger ind i Sofies lille numsehul, hun ømmede sig højlydt, hendes klynkende tiggen om at stoppe gav mig en velkendt kriblen i min liderlige krop og en kæmpe trang til at fortsætte. Blidt kørte jeg fingeren frem og tilbage i det lille hul og roste den lille tøs, for at tage imod. De røde striber fra det svirpende håndklæde pyntede stadig den lille krop, hun manglede kun en fyldig pik i sit lille røvhul for at fuldende synet af at være en lille fræk hore.

Revet med af mine egne vulgære fantasier, satte jeg gummipikken mod den lille pigerøv, mine hænder havde godt fat om de smalle hofter da jeg pressede mit underliv mod de små baller og gled langt ind i Sofies lille fine røv. Hun skreg, skreg hjerteskærende! Hårdt pressede jeg hendes ansigt mod det klamme gulvtæppe og bankede mit underliv mod den lille krop og stønnede: “tag imod lille dukke”.. Langsomt gik hendes skrig over i små halvkvalte klynk, imens den store pik fortsat bankede løs i hende. Nydelsen var stor, liderligt betragtede jeg det lille numsehul der udvidede sig for en alt for stor sort pik imens jeg fortalte lille Sofie, at det var hårdt at tjene lommepenge.

Lille yndige Sofie græd, næsten lydløst da jeg længe muntrede mig med at banke en tyk fyldig strap on ind i hendes smalle røv, med neglende boret ind i ryggen på godten, pumpede jeg løs og nød det, nød at mit glødende underliv bankede mod hendes lille røv og hendes lille anspændte krop. Billeder af Daddy og negertøsen fyldte mit hoved imens jeg aggressivt og liderligt bankede ind og ud af lille fine Sofie.

Sofie var lettet og glad, da jeg trak mig ud af hendes ømme numse, løsnede hendes hænder og bad hende ligge sig på sengen. Min krop sitrede da jeg spændte min strap-on af og satte mig overskrævs på den lille tøs’ ansigt og guidede hende til at slikke min drivvåde liderlige fisse. Det kønne lille ansigt var fedtet ind i snot, tårer, savl og nu også fissesafter. Villigt druknede hun sin lille lyserøde tunge i mellem min skamlæber, slikkede ihærdig og labbede mine safter i sig.

Jeg var helt ude af kontrol da jeg med begge hænder holdt fast i tøsens hår og liderligt gned min frustrerede fisse rundt i ansigtet på hende, med hysteriske og voldsomme bevægelser ænsede jeg ikke andet end mit liderlige underliv og den brusende orgasme der løb igennem min krop. Halv skrigende, lod jeg orgasmen indtage min krop og gned mig tungt og roterende færdig på den lille piges ansigt. Det var fantastisk, en vidunderlig forløsende følelse og min krop sitrede stadig da jeg forpustet lagde mig i sengen ved siden af lille Sofie.

Jeg følte mig mild og god, da jeg blidt og roligt spredte tøsens slanke lår og førte en finger ind i hendes lille stramme fisse, blidt kørte jeg fingeren ind og ud og kærtegnede hendes lille stenhårde klit. Hun sukkede sødt og da jeg lukkede munden om hendes fristende brystvorte overgav hun sig. Hulkende spændte hun sin unge krop og musklerne i hendes lille våde fisse krampede om min finger. Spagt hviskede hun: “ja,ja,ja..” – holdt krampagtigt i dynen, indtil orgasmen langsomt ebbede ud.

Jeg bad Sofie blive liggende mens jeg påklædte mig, den lille brugte krop var så fin og fræk og synet skulle nydes i fulde drag. Påklædt satte jeg mig i en stol og lod øjnene glide sultent rundt på den lille røv, de gyngende bryster og det fedtede kønne ansigt, imens Sofie flov og ydmyget tog sit tøj på.

Jeg nød følelsen af at række den lille tøs, et anseeligt beløb fortalte hende at hun var en dygtig lille dukke, inden jeg satte mig ind i min bil og kørte hjem. Daddys bil var væk, der virkede koldt og forladt da jeg låste mig ind i mit smukke hjem. Den vidunderlige forløsende følelse i min krop, blev hurtigt afløst af en undren og utryghed, for hvor var Daddy og tøsen? – og hvad lavede de? Jeg åbnede døren til soveværelset, sengen var rodet og der duftede stadig af hed sex. Overmandet af fristelsen, lagde jeg mig på sengen og duftede til sengetøjet. Min krop var tilfredsstillet, men mit sind følte sig forladt da jeg ydmyget faldt i søvn i duften af min mand og hans mørke negertøs elskerinde.

Del dette indlæg