I Skyggen Af En Negertøs – Del 13

E mail: safranpigen@gmail.com

Tidligere afsnit 1 – 12

Det er december, en fantastisk tid for en forkælet hjemmegående hustru som mig. Som tidligere beskrevet er min mands humør som regel nedad gående i takt med bladenes fald hen over efteråret og vinteren. I år er hans sind anderledes lyst og energien er i top. Hans drifter er på højde med en teenager knægts, især under hans daglige video seancer med negertøsen, den lille frække killing vi begge legede med på en ferie i Afrika for over et år siden.

Daddy har på egen hånd og eget initiativ arrangeret at tøsen skal komme på ferie hos os fra d.15 december, til hvornår kan jeg ikke rigtig få ud af ham, han undviger gang på gang mit spørgsmål. Det passer mig ikke at hun kommer, føler at den lille dulle ihærdigt konkurrere om min plads som Daddys hustru. Sandheden er nok, at han vil ha’ os begge, en voksen kvinde han kan tage med til sine kedsommelige forretningsmiddage, som forkæler ham, kender hans rutiner og indre dæmoner OG en lille spændstig mørkebrun dukketøs med en skøn, saftig, lyserød midte han kan kneppe og bruge når det passer ham.

Jeg prøvede i sidste måned, at kile en lille skøn blond tøs ned mellem min mand og negertøsen, liderlig og stakåndet spillede jeg min fisse til synet af Daddy der så smukt, hårdt og brutalt tog mødommen på en ganske ung jomfru. Sofie den lille blondine, skriver ofte og tilbyder sig, men Daddy virker ikke som om tilbuddet tiltaler ham. Jeg har en enkelt gang siden leget med den lille dukketøs, kørte ind til byen en tidlig morgen og hentede hende på vej til skole. Vi – eller nærmere jeg lejede et usselt hotelværelse for et par timer, hvor jeg muntrede mig med dukkebarnet og ydmygede hende både groft og voldsomt og nød hendes lille frække krop. Receptionisten havde kigget usædvanligt meget på os, måske var vi ikke prototyperne på at leje et værelse på timebasis. Men havde han vidst hvad der foregik på værelset, havde han nok undret sig endnu mere.

Jeg hyggede om Daddy, forkælede ham med lange fodbade og frække blowjobs dagligt. Når han ikke var hjemme, pyntede jeg op og shoppede lækkert julepynt. Vores hjem duftede af frisk gran og appelsiner med nelliker og ikke et rum undgik farvede, glatte og skinnende julekugler og flettede stjerner. Vores juletræ var stort og pyntet, med flag, flettet julehjerter og skinnende lametta. Halm- bukke med røde sløjfer, stod side om side i tre forskellige størrelser og bød gæster velkommen i vores entre’. Levende lys i flotte lanterner, blev dagligt tændt kl. 17 hele vejen gennem indkørslen og op til huset. Der hvilede en fred og harmoni og på trods af kulden, var dette en kær og velkommen tid for mig, jeg elskede julen.

Jeg havde knoklet for at gøre vores – normalt tomme gæsteværelse hyggeligt. Det helt lyse nærmest lidt pigekammer værelse, stod klar med rent og duftende sengetøj, lyserøde roser på natbordet og et behageligt blødt hvidt gulvtæppe lige til at træde ud på, i den kolde måned. Som jeg gik og gjorde det klart til negertøsen, tøede jeg lidt op og glædede mig faktisk lidt til at mærke hendes sexede faste mørke krop. Mine tanker faldt tilbage på mit første møde med godten og overvældet af fantasien, lagde jeg mig på sengen og kælede for min fisse. For satan hvor jeg kom, til tankerne om den lille tøs, med de gyngende patter og usædvanlig velskabte røv.

Min mand insisterede på at hente tøsen i lufthavnen, alene d. 15. december. Skuffet og indladende havde jeg forsøgt at tale ham til rette, velvidende at han aldrig veg fra sine egne ideer. Jeg var nervøs, spændt, liderlig og nysgerrig i en stor blanding, over hvad den næste tid ville bringe. Bedst som jeg gik rundt og tændte levende lys og holdt ild i pejsen, hørte jeg min telefon gi’ lyd. Tøsen havde dårligt sat sine brune fødder på dansk jord, – inden et billede af min mands sperm der løb ned af hagen på hende, tonede frem på min skærm. Det var tydeligt at billedet var taget i min mands bil, genkendte de mørke læder sæder. Havde han allerede proppet pikken i tøsens mund, ude i lufthavnen, eller havde den lille dulle suttet Daddy på vej hjem? Havde hun på bedste tæve maner’ bukket sig ind over de sorte læder sæder og suttet Daddy, på vej hjem til hans kone?

Det bankede forventningsfuldt i min ydmygede krop, ved tankerne om at min mand nu var på vej hjem med sin alt for unge afrikanske elskerinde. Alligevel gippede det i mig, da jeg hørte den knasende lyd af bilen der kørte gennem indkørslens hvide perlegrus. Smilende gik jeg ud på trappen for at byde tøsen velkommen. Jeg så godt at hun kiggede i spejlet bag solskyggen i bilen og så også at den lille tæve ikke havde tørret sig om munden, rester af min mands indtørrer sperm, sad fortsat rundt om munden på hende, da hun smilende krammede mig og kindkyssede.

Der var ikke sket noget synderlig forandring med godten, ud over at hendes Daddy sponsoreret engelsk kurser havde haft en stor effekt. Hun kunne nu sige hele sætninger og fører en forholdsvis simpel samtale. Men samme vidunderlige mørke hud, spændstige krop og velskabte bryster. Hendes øjne skinnede som små mørke perler, da vi viste hende rundt i vores store hus. Et juletræ havde hun kun set i en tegnefilm da hun var lille og fortalte at hun altid havde ønsket sig at se det i virkeligheden.

Det var tydeligt at mærke at Daddy nærmest trådte sig selv over tæerne og slog sig over fingrene for ikke at sætte tænderne i den lille, barnligt imponerede tøs. Han gned sine hænder og virkede lidt fraværende, hans øjne skiftede farve fra lyse til usædvanligt mørke og som en sulten hankat der har spottet en lækker mus, lod han øjnene løbe op og ned af tøsen og lagde taktik.

Tøsen var fuldt ud bevidst om min mands fascination af hende og brugte det. Flirtende og legende æggede hun ham, med varme blikke og gyngende bevægelser, hun var uden tvivl en tæve i løbetid. Jeg skammede mig, men den interne “katten efter musen leg” mellem min mand og en lille mørk tøs, tændte mig afsindigt. Flashbacks af tøsens forpinte ansigt og krop, fyldte mit hoved og plantede sig som små liderlige bølger i min fugtige fisse. Allerede nu, så jeg frem til at få et par timer alene med den lille hore.

Taktisk havde jeg tændt levende lys, gjort det indbydende og hyggeligt på det lille tøsekammer vores gæsteværelse. Tøsens øjne strålede da hun kiggede ind, vuggende gik hun hen til de lyserøde roser på natbordet og løftede en af de lange roser fra vasen. Den lille skuepillerinde, duftede længe til den og spurgte kælent min mand om det var fra ham? Det var satans med hendes overlegne og smarte attitude, det provokerede mig sindssygt og gu’ var det da ej, Daddy der havde sørget for roser på natbordet! Min mand smilede og nikkede diskret med hovedet, bekræftede tæven i at han da klart havde sørget for blomster.

Min mand tog tøsen på skulderen, i et forsøg på at dække over sin glødende liderlighed fortalte han hende at han nok skulle kigge ind til hende om natten, se om hun havde det godt eller var bange. Grinende spillede tøsen med på hans “faderlige” omsorg og blev straks “lillepige” agtig, betuttet og med fingeren i munden bekræftede hun Daddy i at hun nok var rigtig bange om natten. Det var ikke svært at se, at det rykkede i min mands i forvejen stive pik over tøsens lillepige opførsel.

Tøsen fortsatte sin provokerende og irriterende opførsel, ved Daddys kontor plantede hun sig op af den væg hvor jeg ydmygende havde stået og overværet en af deres utallige video chats og grinende tog hun sig til kinden og kiggede udfordrende på mig. I vores soveværelse lagde hun sig i vores bløde seng og udfordrende rullede hun rundt på maven og rejste sig med sin runde velformede røv først. Hun tillod sig at åbne skabe og skuffer, uden at Daddy greb ind. Under min dyne fandt hun min lette, næsten gennemsigte yndige natkjole og tiggede min mand om lov til at låne den. Jeg surmulede, men min mand nænnede ikke at sætte foden ned for den lille begejstrede luder-tøs.

Da negertøsen forsvandt ind på sit værelse for at prøve den tyvstjålede natkjole, kiggede jeg bittert på min mand og hvæsede: “hun tænder dig virklig, hva’?” uden at svare smed han mig ned på sengen, løftede op i min nederdel med et fast greb, samlede han mine trusser og gned dem rundt i min våde fisse inden han stak en finger ind i mig, hans mørke øjne gennemborede mig da han knurrede: “det tænder mig, at hun ydmyger dig din, lille luder” og fortsatte: “- og jeg er tydeligvis ikke den eneste det tænder” markerende øgede han tempoet i min fisse, inden han holdt sine våde finger op foran mig. Daddy havde ret, jeg nød at blive ydmyget på denne måde og samtidig følte jeg mig tvunget til at være fornærmet.

Min mand rakte mig hånden og hev mig op fra sengen, hans barske facon og krænkende ord havde ikke gjort min liderlighed mindre. Stønnende hviskede jeg: “sig du elsker mig, Daddy” jeg havde brug for bekræftelse fra ham, for at modstå de hårde udfordringer jeg allerede nu vidste var i vente. Daddy kyssede min hånd, drejede vores vielsesring rundt på min finger og hviskede mildt: “jeg elskede dig for tyve år siden, jeg elsker dig nu og vil altid elske dig! Du er min ludertøs men du skal være dygtig det næste stykke tid” allerede mildnet af min mands ord, faldt jeg lidt ned og følte mig elsket. Han lagde armene om min skulder og sammen gik vi ind i vores hyggelige og varme pejsestue.

Set udefra var det Hr. & Fru Danmark der satte sig i deres behagelige bløde lyse møbler i deres julepyntede stue, sneen dalede langsomt ned fra himmelen og udenfor var det koldt og råt i skarp kontrast til den hyggelige og varme stue. Glansbilledet af det hyggelige “Bo Bedre hjem” krakelerede lidt da en sexet mørk tøs, vuggede gennem stuen kun iført en kort, let og gennemsigtig natkjole.

Lidt forlegen men smilende stillede tæven sig foran Daddy og spurgte hvad han syntes om natkjolen. Jeg var ved at sprænges af jalousi da min mands store hænder famlende drejede hende rundt, hans travle hænder der gled rundt på den brune hud under påskud af at skulle glatte natkjolen ud. Hun havde bestemt ingen trusser på, de fyldige brune baller aftegnede sig fint under det lette stof. Med et lummert smil, tog han tøsen på skødet og førte den finger han lige havde haft oppe i mig, ind i hendes lyserøde mund. Tøsen suttede villigt på hans finger og kiggede samtidig over mod mig, jeg smilede, havde fundet noget overskud frem til at nyde at den lille dukke sad og suttede mine fissesafter i sig.

Daddy lod fingeren glide ud af hendes mund, med den våde finger pegede han på mig og nærmest i en usynlig snor trak han mig hen til ham. Jeg satte mig på kanten af vores bløde hvide sofa, på nært hold betragtede jeg Daddy’s legende fingre, der udfordrende kredsede om de faste mørke kloder, der sad på negertøsen. Hendes frække velskabte krop, fik det til at trække i mig, min fisse drev af liderlige safter og min vejrtrækning var tung og ukontrolleret. Åhh hvor skulle jeg varme hendes faste unge krop, havde jeg bare en time alene med den lille dukke..

Daddy afbrød mig da han hæst hviskede: “sut skat, sut på de frække patter” elegant havde han vippet hendes bryster ud over kanten af natkjolen og legede nu blidt med de sexede mørke brystvorter. Som i en trance tilstand, lænede jeg mig frem og lukkede munden omkring de stive hårde brystvorter. Tøsen sukkede og med hænderne pressede hun de store patter sammen og fodrede mig med dem. Jeg masserede dem blidt med tungen, ind imellem bed jeg sammen med tænderne, beabejdede dem blidt og nød duften og følelsen af den lille neger tøs. Daddys vejrtrækning var tung, han strøg mig over håret og elskede at hans ydmygede hustru sad og suttede på elskerindens velskabte patter.

Daddy løftede mit hoved blidt, han smilede da han kiggede mig i øjnene og sagde: “vil du hente en Whisky?” Jeg blev et øjeblik lidt forvirret, syntes det var et underligt spørgsmål midt i det hele. Men befippet rejste jeg mig, glattede min nederdel og gik fra stuen i døren vendte jeg mig om. Jalousien var ved at tage overhånd, da jeg så hvordan han havde vendt den lille luder om, de sad ansigt til ansigt, hun overskrævs på ham, brysterne var stadig blottet. smilende løftede Daddy op i min dyre franske natkjole og kiggede sultent på den lille neger fisse.

I vores barskab, hældte jeg whisky’en op, frustreret hældte jeg det brændende stads ned gennem halsen i et hug og skænkede en ny til min mand overvejede et kort øjeblik at smide, bare en enkelt knust sovepille i den, men blev smilende ved tanken, om at Daddy ville falde i søvn midt i det hele.

Hvad der var sket mens jeg havde forladt stuen står endnu i det uvisse, jeg nåede lige at komme tidsnok til at se at Daddys store hånd var løftet og en smældene lussing ramte negertøsens brune kind. Det gav et gip i mig da han igen og igen slog den lille hulkende tøs. Afværgende skyndte jeg mig hen for at aflevere de gyldne dråber. Tøsen sad på hug foran ham, grædende og bange hviskede hun:” undskyld Daddy..undskyld” jeg indrømmer gerne at en bølge af endorfiner frigav sig i min krop. Lykkelig og tændt over at se den lille luder grædende på knæ, foran min store mand. Det gjorde hende ikke mindre fræk, at hun sad der og på vores lyse gulv og hviskede: “undskyld” frem for at være provokerende i sin opførsel.

Min mand greb glasset og tømte det, til forskel fra mig lod han det ikke glide ned gennem halsen, men bukkede sig ned over tøsen. Han pressede hendes næsebor sammen og tømte sin mund ned i tøsens. Da han slap hende, så hun helt forkert ud i hovedet. Hendes ellers så kønne ansigt var på det nærmeste krænget rundt i en obskur grimasse. Hostende forsøgte hun at samle spyt til at dæmpe den brændende fornemmelse. Daddy kiggede smilende på hende, aede hendes kind blidt og spurgte fornøjet om det brændte? Tøsen kiggede på ham med sit allerbedste lillepige blik og nikkede uskyldigt.

Jeg stod som forstenet, havde ikke i sinde at opsøge Daddys opmærksomhed når han var i det lune. Han fortsatte sit blide kæleri med tøsen og hviskede: “luk munden op, lad Daddy se” naivt åbnede hun de sexede fyldige læber og gabte mod Daddy, der ondskabsfuldt lod en stor spytklat glide ned i hendes mund og efterfølgende krævede at hun sagde tak.

Daddys vendte sine mørke øjne mod mig, han kiggede iskoldt igennem mig og sagde: “tøjet af..din lille overklasses luder”, lynhurtigt åbnede jeg knapperne i min skjorte og trak min nederdel af, afklædte mig helt. Min puls bankede løs, da min mand åbnede sin livrem og trak den igennem buksestropperne. Jeg frygtede og elskede den brændende smerte fra Daddys livrem.

“Kom her og sæt dig” Daddy pegede på gulvet bag sig. Lydigt satte jeg mig på knæ og var i øjenhøjde med den lille sexede negerdukke, der små tudende sad foran Daddy. Min mand lød helt mild da han hæst hviskede: “lad Daddy se din frække røv, lille skat” og kiggede på tøsen. Hun havde knapt vendt sig rundt før hans livrem, smældede mod den faste røv. Ved de første slag, fortrak hun ikke en mine, lydigt blev hun liggende og strittede med sin runde numse. Mellem hendes ben tittede hendes yndige lyserød fisse frem, et pragtfuldt billede, – en lille stram, lyserød og glinsende fisse.

Jeg var åndeløst liderlig over synet at Daddy der lod sin livrem danse på den smukke nutella brune krop. Tøsen skreg højere og højere i takt med at Daddy øgede styrken i sine slag og på trods af sin smukke farve, blev hun faktisk rød med fine aftegninger af livremmen over røven. Åhh den lille godte, liderligt fantaserede jeg om at sætte læberne mod hendes lille fisse og smage hendes frække og ungdommelige safter. Mine hænder søgte mit skød og stønnende gned jeg min fisse til synet af Daddys mishandling.

Daddy afbrød mig, da han kærligt hviskede: “du tænder så meget på at se mig lege med en anden tøs, du tænder på at se Daddy lege med en lille pige  hva’ skat, se hans hænder på de store patter og hans pik, der bliver forkælet i en stram fisse” – og Daddy havde helt ret, stønnende bekræftede jeg hans ord. Han nappede i mine brystvorter og hviskede: “gnid din fisse, gnid din lille fisse til tankerne om at Daddy snart trænger ind i den fine lille lyserøde negerfisse” min puls bankede, min fisse dunkede og havde min mand ikke afbrudt mig, lige der hvor han gjorde var jeg eksploderet i den vildeste orgasme.

“Kæl for den lille piges ømme baller, skat” hviskede min mand stakåndet, lydigt kravlede jeg det lille stykke hen til den lille skønne forslåede krop og satte hånden på de mørke runde baller. Jeg sad på knæ mellem hendes ben, i blide og omsorgsfulde strøg kærtegnede jeg hendes brændende hud med små let forhøjet striber. Tøsen klynkede under mine kærtegn, villigt skubbede hun numsen bag ud, perfekt højde til at blive kneppet bagfra. Hendes glinsende våde fisse, provokerede mig, En strap on havde fuldendt det vidunderlige syn. Hvad havde tøsen dog sagt? Hvad var det der kunne få Daddy til at straffe hende så hårdt? Min nysgerrighed var stor, men mit mod til at spørge Daddy udeblev.

Tøvende og prøvende kiggede jeg på Daddy og hviskede: “tror den lille pige trænger til at få noget koldt på sin numse..” Nervøst bed jeg i min underlæbe, det var lidt et sats at komme med gode ideer til Daddy, de blev ikke altid modtaget som afsendt. Forsigtigt gjorde jeg et kast ud mod vores have, hvor sneen lå som en tyk hvid dyne. Daddy smilede med en pervers sødme og trak tøsen op at stå. Blidt trak han hende ind til sig, krammede hende og spurgte hende kærligt om hun skulle ha’ afkølet sin smukke røv.

Tøsen fortrød nok, men blidt og lillepige agtigt spillede hun med på Daddys omsorg og nikkede uskyldigt. Jeg betragtede dem inde fra stue vinduet. Daddy førte hende ud i haven, en lille, lækker mørk tøs med en brændende varm numse stod helt nøgen i den kolde hvide sne. Grædende satte hun sig i sneen, indtil Daddy rakte hånden ud mod hende og trak hende op, men kun for at plante et solidt klask på hendes velformede røv og bede hende sætte sig igen. Så langt som jeg kunne se var der smukke aftegninger af en kuglerund numse i hele haven. Brystvorterne på de store velskabte patter, strittede og så stenhårde ud. Sejlende liderlig, gned jeg mit våde skød og betragtede min mands leg med, med en lille afrikansk dukketøs.

Min mand havde tøsen i favnen da han trådte ind i stuen igen, blidt lagde han hende på gulvtæppet foran pejsen. Præcis der hvor han plejer at kneppe mig imens han kigger på den film fra vores ferie, med billeder og video klip af negertøsen. Han var blid og omsorgsfuld, hans store hænder gled liderligt rundt på hendes iskolde krop imens han spiste det frække stykke kød med øjnene. Jalousien gnavede i mig, da tøsen med store brune uskyldige og tiggende øjne, kiggede på min mand og hviskede: “kys mig Daddy”. Lige netop dette uskyldige lillepige blik, kunne han jo ikke stå for, det kendte jeg Daddy alt for godt til.

Han bukkede sig ind over hende og mødte hendes fyldige lyserøde læber i et savlende og liderligt kys, deres tunger legede med hinanden i uendelig lang tid. Jeg følte mig ydmyget, tvunget til bare at stå og overvære at min mand lå foran vores pejs og snavede en ganske ung tøs. Hans hænder dirrede da han stadig kyssende lukkede hånden omkring tøsens fristende store bryst og klemte sammen. Som en kælen killing, lagde tøsen hånden på min mands hofte og skubbede sig længere ind mod hans store krop. Et kort øjeblik vendte hun ansigtet mod mig, triumferende lod hun sin tunge glide hen over de fyldige læber, for hurtigt at vende ansigtet mod Daddy igen. Åhh hvor havde den lille hore, snart sparet sammen til en hård omgang. Mere og mere så jeg frem til at få lidt alene tid, med tøsen.

Daddy løftede tøsens arme op over hendes hoved, blidt samlede han hendes hænder og markerede kun ved at holde dem over hovedet på hende. Fristet og liderlig tog han tøsens mørke brystvorte i munden og suttede ihærdigt på den. Synet min mands mund der omkransede det mørke bryst så intenst, fik mit i forvejen liderlige skød til at dunke voldsomt. Tændt og nysgerrig listede jeg hen og satte mig på knæ ved dem. Uden at slippe det vidunderlige faste teenager bryst, kiggede Daddy mig i øjnene. Intenst fastholdte han sit blik, imens hans tunge spillede hen over de stive mørke brystvorter.

Da han endelig slap både bryst og øjenkontakt, satte han sig halvt op og krævede at jeg knappede  hans skjorte op. Bøjet hen over tøsen knappede jeg langsomt knapperne op, Daddy skånede mig ikke fra at fortælle at jeg var i gang med at gøre ham klar til at han nu skulle mærke en “lille stram negerfisse” – at endelig skulle “Daddys store pik forkæles” “- at han havde ventet alt for længe på det her” en lind strøm af ydmygelser haglede ned over mig. Han ydmygede mig groft og han gjorde mig så sindssyg liderlig på en samme tid.

Jeg fik den tvivlsomme ære, at afklæde Daddy helt. Han flotte tykke pik var voldsomt stiv og de tydelige åre sprang frem overalt, misundeligt kiggede jeg på at han pressede den ind imellem tøsens fyldige sutte læber. Negertøsen lå stadig på ryggen med armene over hovedet, villigt lod den lille tæve Daddy kneppe sin mund, i et fast tempo. Daddy bad mig om at lægge mig, ved tøsens skulder og kigge på hans pik der forsvandt så dybt ind i den lille godtes svælg.

Striber af savl, løb ud af den villige teenagers mund, Daddy fyldte hendes frække mund godt ud. Fristet lænede jeg mig frem, med tungen fangede jeg en dråbe af tøsens savl på hendes kind. Min mand stoppede et øjeblik sit puleri, med hovedet lidt på skrå sagde han hæst: “så overklasse luderen, vil ha safter?” Han tog fat om tøsens lår, smilende spredte han hendes ben og hviskede: “slik hendes lille frække fisse, skat. Gør hende klar til din Daddy”. Forfærdet over hans ord og alligevel så liderlig over hans tilbud, kravlede jeg ned mellem tøsens mørke lår. Min mand messede i en uendelighed: “slik den lille liderlige fisse” og gryntede liderligt over min tunge der spillede i den lille glatte revne og ikke mindst hans egen store pik der blev pleaset i allerhøjeste grad.

Han stønnede tungt over hans ydmygede hustru, der nøgen lå mellem hans teenager elskerindes slanke lår og slikkede fisse. Tøsens friske frække safter på min tunge sendte liderlige bølger gennem min krop, naivt fantaserede jeg om at Daddy ville kneppe min sultne fisse når han blev træt af den frække lyserøde tøsemund, han havde godt gang i. Tøsens heftige smaske lyde omkring min mands pik, var ved at gøre mig sindssyg. Det skar i mit hjerte og bankede løs i mit underliv.

Ud af øjenkrogen kunne jeg se, at tøsen slap den store pæl i hendes mund, klynkende kørte hun Daddys pik rundt på sine læber og sagde: “sig hun skal slikke min numse, Daddy” hun havde flere gange løftet sit yndige underliv inviteret min tunge ned til hendes lille stramme røvhul. Men jeg havde blot undveget og nevet hende svagt i de ømme forslået baller. Daddy kiggede koldt på mig og hæst hviskede han: “du hørte prinsessens ønske, gør hendes lille frække hul klar til din mand skat”. Jeg var grædefærdig, men ydmygt banede min tunge sig ind imellem hendes runde og faste teenager baller og fandt den lille stramme stjerne.

Om det var tilfredsstillelsen i at ydmyge mig, eller følelsen af en våd tunge mod sit røvhul ved jeg ikke, men tøsen vred sig og klynkede som en gal, liderligt kælede hun for min mands nosser og slugte hans pik grådigt. Daddy roste hende, aede hende på kinden og kaldte hende: “Daddys lille sutte prinsesse” når han talte engelsk, når han skiftede over i dansk var det nærmere: “Daddys lille neger hore” og “beskidte ludertøs” der fløj ud af hans mund, han formåede dog stadig at opretholde en kælen attitude uanset hvad han sagde.

Min mand kiggede hånligt ned på mig, der lå med tungen begravet i negertøsens røv. Smilende sagde han: “er du klar over hvor længe jeg har ventet på det her?, jeg har drømt om at kneppe den lille tæve, hver dag det seneste år. Hver gang jeg har boret mig ind i dit lille numsehul, har jeg set denne fantastiske og indbydende tøs for mine øjne, skat!” Hans sætning var ikke ligefrem overraskende men gav mig alligevel lidt en mavepuster når det kom så direkte. Fuld af vrede og jalousi, slap jeg tøsens krop og satte mig op på knæ.

Jeg kiggede Daddy dybt i de mørke øjne, da jeg satte min hånd mod tøsens våde skød. Stadig med øjenkontakt, pressede jeg en finger ind i både fisse og røv på samme tid, markerede at jeg krigerisk trængte ind på de hellige områder. Daddy var lamslået og rasende på en’ og samme tid, triumfen i mine øjne, blev skyllet væk af tårer fra de lussinger der ramte min kind.

Min mand rejste sig op, hans krop var enorm når han stod der bøjet over mig og hans pik stod rank og flot, teasede mig og gav mig lyst til at sutte, liderligt forsøgte jeg at snappe efter den. Daddy grinede holdt fat om sin pik foran mine øjne og sagde: “du skal nok få lov at se den i aktion.. Et øjenblik” forundret over hans ord, sad jeg blot helt stille og kiggede på at han løftede tøsen op fra gulvtæppet og krængede de brune ben rundt om sig, hun var så lille og fin i kontrast til Daddys store krop. Klynkende slog tøsen armene om Daddys hals og kyssede ham inderligt. Daddy placerede sig foran mig, små grinende og ondskabsfuldt sagde han: “tag fat om pikken og giv den til prinsessen, lad din Daddy mærke den lille stramme fisse, skat”

Det var grænseoverskridende og så fandens frækt, at tage fat om min mands store pik og styre den på plads i en lille stram negerfisse, klynkende stønnede jeg over synet af Daddys pik, der forsvandt mellem de faste mørke skamlæber og hans store grove hænder der holdt fast på de smukke forslåede baller. Tøsen gned sig utålmodig rundt, den lille frække godte tiggede Daddy om at kneppe hende hårdt, men tålmodigt lod han tykke pæl hvile i hendes stramme fisse.

“Vend dig rundt og gå ind på det lille fine tøse værelse, skat” min mand kiggede koldt på mig, men uden tøven rejse jeg mig og undrede mig over hvad vi skulle der. Bærende på den lille negertøs, der forsat var kilet fast ned over hans pik, fulgte han lige efter mig. Hun hvinede af glæde over bevægelserne når han gik, endelig fik hun lov til at mærke pikken glide frem og tilbage i hendes yndige, glatte og stramme hul. På værelset blev jeg bedt om at ligge mig i sengen og trække dynen over mig, Daddy løftede lidt op i negertøsens lille krop og hviskede: “kys Daddys pik godnat, skat” det var ydmygende at bøje hovedet ind under tøsens smukke numse og kysse min mands pik, der glinsede af ungdommeligt liderlige safter. Men ydmygelserne blev større.

Daddy forlod værelset med en klynkende hore på hans pik. Liderlig og uforløst lå jeg nu i det gæsteværelse tøsen skulle ha’ sovet i og lyttede til, at min mand “puttede” tøsen godnat i MIT soveværelse! Det var ren selvpineri da jeg satte øret mod væggen ind mod soveværelset. Tøsen sparede ikke på sine klynkende skrig og sengen bankede takstfast mod væggen. Åhh hvor ville jeg i det mindste gerne se Daddys store pik, pule den lille tøs, hans store flotte krop oven på hendes lille frække krop. Liderligt fantaserede jeg om hvad der foregik i værelset ved siden af.

Selvom Daddys grinende havde sagt at jeg skulle være en artig pige og sove med hænderne over dynen, kunne jeg ikke modstå! Primitivt lagde jeg hovedpuden mellem mine ben og fantaserede om at det var tøsens yndige krop jeg gned mig op af, liderlig og taknemligt eksploderede min fisse i en fantastisk orgasme til tonerne af min mand og hans sorte teenager elskerinde der kneppede som gale. Ydmyget og udmattet faldt jeg i søvn imens sengen fortsat bankede mod væggen.

Del dette indlæg